A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Halihó megjöttem énis! :-)

Látom raktatok fel pocakkpeket, aranyosak :-) Én vetettem fel a dolgot s még nem is raktam. Jujj :oops: :oops: Na de ami késik nem mulik nekem sem. Ma itthon voltam takaritottam, meg palacsintát sütötttem a tegnap leveshez. De ment a szemétbe :-( Furcsállottam a turot már a betekerés előtt is de párom meg volt győzödve hogy jo. Na én meg szépen betekertem mindet, ebédkor meg ment a kukába, ennyit a palirol ettük a levest.Már most éhes vagyok ugyhogy ennem kell valami hideget. Mindegy ez van.
Tio mi jot csináltatok ma? Kezd melegedni az idő :-(

Lina: pocikép neked is szupi szépen gö,bölyödik bár előlről tényleg nem sok minden láccik, örülhetsz :-) Örülök hogy jolalakult a házassági évforduló. Kutyának utlevél?

Cherryke: jok a vaterás cuccok. Én valahogy nem igazodom el abban az áradatban, vagyis inkább mondjuk ugy lusta vagyok. Pedig sokmindenki mondta érdemes ott körbe nézni. Mindegy... Majd rásánom magam. Sokminden kel még ugyis. :-( Kiló: én +7nél tartok :-( Rééééémes :-( Ha tudnád mennyi vagyok össz..... :oops:

Kfmares: megint esküvőn? :-) Akkor nem unatkozol, meg a pénztárcád sem :-) Amugy jok a pocakképek. Párom: köszi kérdésedet jobban néz ki :-D De még nem a régi. Nem nagy betegség de ugylátszik mégis megviseli, amit elhiszek. De nem engedem dolgozni egy két hétig amig nem hat a gyogyszer.azt mondták ennyi alatt lesz jobban. Vagy nincs igazam? :oops:

Mók:kitartás ne légy betojva, minden rendben lesz. 4D-s képeket meg várjuk ám :-D

Kri: sajnálom a balcsit, de még mehettek mert nagyon kánikulát josolnak a meterologusok :-) nyaralás szempontjából sztem tökéletes!! Azért jo volt hűselni nem? Mert biz én tegnap remekül elvoltam :-D Kri ablakpuccantást lassan de biztosan. :wink:

Szerintetek illő megkérdezni a dokit mennyit kér? Meg meg kel vele beszélni hogy legyen a szülés ? Én nem tudom és olyan ciki mert én csak szülésre fogadom meg. Neki bennt kéne lenni majd nst-n meg ilyenek?

Nah menek levisszük jáccira a fiam, aztán jövök fel pihenni mert ma se sikerült. Én az a fajta vagyok sajna aki nem tud elülni a kis valagán. :( Jok legyetek, majd párommal csinálatok pocakképet énis mert egyedüöl nem megy jot.

dinuci01

Dinuci,
Nem kicsit pörögsz! :)
Írigylem az energiád, nekem a nagy meleg a múlt héten kinyírta teljesen.
Ami az ablakpucolást illeti, nekem a párom aligha engedné, egy gyufásdobozra sem léphetek fel, nehogy valami bajom legyen jelszóval, arra gondoltam, majd megcsinálom akkor ha ő nem lesz otthon és én már otthon leszek, bár ez az utolsó hónap lesz, na meg kötetlen munkaidőben dolgozik és akkor állít haza amikor neki tetszik, na de majd megoldom.
Sajnálom a túrót, pont tudtam volna adni, mert tegnap túrós sütit akartam csinálni és kivetem a fagyasztóból (anyu szokott csinálni túrót és ha épp nem kell akkor lefagyasztom), de nem volt hozzá minden, boltba meg nem volt kedvem menni, így nem lett belőle süti és most is ott figyel a hűtőben.
A vatera az nem bonyi, majd meglátod, a szomszédasszonyom is tett fel egy csomó tök jó gyerekholmit annakidején, kétségbe is volt esve, hogy mi lesz ha fiunk lesz és ő meg eladogatta a babaruhákat, de szerencséjére lányunk lesz. :)
Ami a dokit illeti én megkérdeztem. Nem tudnál leírni a mondatot amit feltettem, de tudnia kell az embernek mire is számítson. A legtöbb doki egyébként csak a kitolási szakaszban van jelen, addig a szülésznő pesztrál, márha szerencséd van, vagy fogadott szülésznő. Ja és ha éppen ügyeletes vagy dolgozik akkor Ő ellenőriz óránként vagy a kórházi protokolnak megfelelően, hogy mennyire vagy már nyitva, de ha nincs bent akkor az ügyeletes doki, vagy a szülésznőt is hallottam már.

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!
Elnézést, hogy így eltüntem. Próbálom visszaolvasni amiket írtatok, de nem tudom behozni magam.
Túl vagyunk egy lakásfelújításon, bár a férjem elköltöztetett a szüleimhez, szóval amíg ő dolgozott, addig én pihiztem:) Vagy is meló után:) Én is még dolgozom, és élvezem. Valahogy nem szeretek otthon maradni a gondolataimmal. Itt meg pörögnek az események. Én is ülő munkát végzek, és vannak segítők, akik ugrálnak helyettem. Szóval jó dolgom van. Csak az utazást nem szeretem, de ki szereti:)
Múlt héten találkoztunk a picikével 4D-n keresztül:) Hát elég passzív volt, és nagyon szégyenlős, nem nagyon engedte, hogy nézegessük. Na nem baj, majd ha kijön, gyönyörködhetünk benne. Én nem félek a koraszüléstől, mert jól érzi magát, szóval, biztos bent marad. Én a súlya miatt aggódom, hogy túl nagy lesz, és nem tudom természetesen megszülni. Az uh most azt hozta ki, hogy szeptember 30-ra várható. Na kiváncsi leszek. Majd teszek fel képet a babócáró. Majd pociképet is felteszek.
Most megyek olvasom tovább, miket írtatok:)
gira06

Dinuci az a 7 kg jó 29 hetes vagy...

Na akkor lesz jó sok 4D-s fotó :)

Kriszta
Kép
cherryke

Ceyla: lehet igazad van hogy meg kéne kérdezni mennyit ér. Köszi a túrót :-) Nálam amugy épp az volt attikánál ügyeletes akinél most akarok szülni. :-) Végig ott volt pedig nem fizettem neki. Kiváncsi vagyok ha most fizetek hogy lesz :roll: remélem ugyanolyan segítőkész lesz. A szülésznőm meg egy tahó volt ugy ahogy mondom :-(

Gira: jo hogy te is jeleztél :-) Akkor a nehezén már tul vagy. Mennyi idős babás is vagy? Ne is félj, mert páran már parázunk. ne erősitsd a tábort :-)

Nah teszem a pociképet :-) Holnap meg jövök. Jó éjt!! Kép

dinuci01

Cherryke lesz 4D -s elég :-) Hál isten gyönyörködhetünk is valamibe . Nem a sok kilóba csak :-( Talán láccik a képe is akkora kezem van..... :shock: Valakinek lecsapnék... :-D

dinuci01

Sziasztok!

Csajok!Szépek a Pocakok,csinik vagytok,nem sok a 7 kg egyáltalán!Én kezdem érezni a pocak súlyát,hát,ez kemény lesz még 3 hónapig... :oops: Majd csinálok képet,és felteszem,holnap meg megpróbálok feltölteni végre az esküvőről a közösre,majd megírom,ha sikerül!!

Ma nézelődtem a Brendonban,hát,nem olcsó....

Mi jövő szerdán megyünk 4D-re,én a 16.héten láttam Őt utoljára,nagyon várjuk!!Addig meg hozzátok,akinek van,hagy gyönyörködjünk!!!!

Holnap jövök,töltögetek...Jó éjt!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Az ígért képek:

Kép
Babóca

Kép

Én meg a pocilakó.
gira06

Dinuci: Holnap lépünk a 29 hétbe, az ultrahang szerint 5 nappal fejlettebb.
Mindenkinek nagyon cukin növöget a pocia:) Szépek vagytok.
Sissy: Szeretnék utólag gratulálni, nagyon szépek voltatok. Drukkoltam, hogy minden rendben legyen. Hova mész 4D-re? Mi a Margitban voltunk, meg voltunk elégedve.
Én is dinnye mániás vagyok, ölni tudnék érte:)
gira06

Gira. Nagyon édes a babud :)

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy, igen bizony van súlya. Ha leguggolok, alig bírok felállni. A lépcsőzés kimaradt most nekem jó darabig, de ma nem párom vizs cukorra, így lépcsőzni is kell. Vagy 2 hónapja nem lépcsőztem :D

Kriszta
Kép
cherryke

Jó reggelt!

Gira: csini a pocak, és a babóka is nagyon aranyos :-) Hát a pocakos alapján tényleg nagyobb lehet egy picit, nekem is mindig ezt mondják én pénteken leszek 30 hetes :-)

Sissy: Brendonba kisnacit meg apróságokat érdemes venni. Amugy tényleg nagyon drága.Én vettem két nacit, egy tutyit, egy bodyt egy kiskabit ez volt 5000.- :-( De ha megnézed a honlapot akkor meg tudod nézni mi olcso és mi tetszik. Várjuk a képeket. :-)

Cherryke: ne aggodj lépcső miatt csak nem tesz rosszat. Cukorhoz drukkolok hogy jo legyen!!!

Csajok 5-kor arra keltek hogy iszonyat görcseim vannak, és hasmenésem :-( Komolyan féletem hogy a szülés indult be. ( van ahol azt irják kezdődhet hasmennéssel is) De aztán elmult, és reggelt mondta a kisboltos hogy egyik ismerőse a melegtől volt ilyen rosszul, ne ijedjek meg. Hát köszi :roll:

Valaki el tudná privben küldeni a közös jelszavát? Valamit elrontottam cefetül :-(

Mai program mi nálatok? Én elmegyek van egy lakás rendbe kell hozni ( pénzből élünk sajna) már ha jobban leszek. Meg sütök fasirtot tarhonyával meg tojileves. Aztán remélem egy kis pihi.

dinuci01

Gira,
Üdv újra itt! Nagyon édes a kis szégyenlős és nagyon jó képek lettek. Sajnos nálunk az elől fekvő méhlepény miatt nem tudtak ilyen szép képet csinálni, :( de majd hátha legközelebb.
A nagy súlytól én is félek, bár az egyik ismerősöm egy 5kg babát szült meg hüvelyi úton...

Dinuci,
Szomorúan hallom, hogy a szülésznő nem volt jó, az ilyen nen menjen szülésznőnek, de akkor legalább a doki jó volt és az nagyon sokat számít, főleg hogy ezek szerint végig ott volt.
A karod miatt ne aggódj, majd lemegy, az enyém sem túl szép, már gondolkoztam felkapok egy kisebb súlyzót edzeni, de valahogy az esték mindig úgy elszaladnak. Mire innen hazaérek az este 7 körül van (arról nem is beszélve, ha még boltba is megyünk, mert akkor este 9 is lehet), múlt héten az időjárás miatt semmihez nem volt kedvem, most meg már nagyon dekorálni kellene a gyerekszobát, az edzés meg csak csúszik-csúszik.

Szilvi
KépKép
ceyla

Dinuci, a múlt héten volt egy napom, asszem csütörtök, amikor hasmenésem volt. Tegnap meg megint... Hálistennek csikarás nélkül.

Lépcsőzés jó volt, de mire hazaértem... :D a 10 perces utakat 30 perc alatt :D állandóan keményedett a pocakom és meg kellett állni.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,
Mégis mennyi volt az a lépcső?

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Csak gyors életjelet adok ! Elég ramatyul vagyok pénteken kihuzták az egyik bölcsesség fogam és még egy kicsit fáj a helye.

Szépen növögetnek a pocitok!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Csajok,
Ti fogtok fűzőt vagy egyebet használni szülés után?

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla. Nagyvárad téren kellett felmennem a metrótól. Utána az Ecseri útnál a metrótól.
Aztán gyalogoltam a patikáig. Ott az orrom előtt ment el a busz és várhattam negyedórát a másikra.
Sehol nem tudtam leülni.
A lábaim megint jól bedagadtak. 06:30-kor indultam el és 9re értem haza.
2 hónapja csak autóval hordták a seggem, el vagyok szokva az utazástól és 8. hete fekszem :(

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="ceyla"]C írta:ceylasajok,
Ti fogtok fűzőt vagy egyebet használni szülés után?

Valami hasleszorítót minkenképp. Amikor bent voltam a kórházba, a frissen szült anyukák, fogták a hasukat amikor felálltak. Akkor gondoltam, hogy mindenképp kell.

Kriszta
Kép
cherryke

Tüncü. Jobbulást...

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,
Ez nem terhesen sem a legjobb, főleg ha még fel is van pakolva az ember. Csak jó az a kocsi ;)
Én is arra gondoltam, hogy csak kelleni fog... persze még nem tudom milyen, hogyan, honnan.

Szilvi
KépKép
ceyla

Páromnak van motorja is. Ilyenkor Ő motorral jár, úgyhogy itthon van az autó, de én nem merek vezetni. Sőt olyan hárpia lettem az autóba, mióta betöltöttem a félidőt :D

Kriszta
Kép
cherryke

Elfelejtettem megkérdezni a dokinál a szülés felkészítőt. majd 2 hét múlva megyek, felírom a kérdéseimhez :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Töltöttem fel képeket a közösre,kicsit sok lett,de nem tudtam jobban szelektálni... :oops:

Gira!Köszi!Édes a Baba,meg a pocid!Mi is a Margitba megyünk jövő szerdán 17 órára.Már várom,de,akkor nem izgulok annyira,ha meg voltatok elégedve!

Cherryke:mi 3 emeletes házban lakunk,hegyen....Úgyhogy a lépcsőzés-mentesség megoldhatatlan....de nekem is lassabban megy,főleg délután.

Dinuci:most nézegettem a katalógusukat,legalább ott össze vannak szedve,hogy milyen márkák vannak a cuccokból,ha másra nem,arra jó lesz.

Tüncü:Jobbulást!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Gira: baba és te szépek vagytok!

Dinuci: pocak aranyos, hasmenés meg lehet a nagy meleg miatt kajától is nem??

Cherry: azért ez elég nagy séta volt!

Lányok, tényleg nem jó háton feküdni pihenéskor meg alváskor meg jobb oldalon hanem a bal oldalon kell mert máshol valamit elnyomok és a baba nem kap elég oxigént? Lehet hogy buta kérdés de nekem ezt mondták ....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares!
Ezt én is olvastam,de azért ez szerintem nem egészen így van, mert akkor már nagy bajok lennének.

Ceyla!
Tényleg honnan lehet olyan hasszorító izét ?
Holnap megyek a sote-ra a cukros emberhez.... :? Na kíváncsi leszek.

Kata1002!
Az gáz hogy én egyáltalán nem vagyok éhes a diéta óta????? :shock:
Az az érzésem valamit rosszul csinálok......

Dinuci!
Ma veled vagyok... Két órája takarítom a fürdőszobánkat, és totál leizzadtam meg minden. Le a kalappal elötted a takarítások miatt.
El sem tudom képzelni hogy bírod. Tisztelet neked!!! :lol:

Ma jöttem rá hogy állva is érzem babókám mocorgását... :D
Ez a mai nap jóhíre, eddig fel sem tűnt.

Kép
mók

Arik vagytok!

Mók: nem mentem el takarítani, lemondta a csaj aki szokott nekem segiteni mert ő sincs jo passzaban. ( Azért nem egyedül megyek már) De azért neked is minden elismerésem :-D Nálam ami késik nem mulik majd megyek holnap :-(

Kfmares: a fene tudja má mitől..... De felhivtam a védőt az is mondta meg is indulhat ekkora görcsök esetén a szülés gyorsan szaladjak el Smecta porért. Huuuuu de rossz :-(
A fekvést inkább hagyjuk . Kész kinszendvedés és nehiszem egyhamar jobb lenne bármelyikünknek is. :-(

Sissy: jah katalogusban értelmesebbek vannak. majd megnézem énis a képeket ha feljutok oda.

Cherryke: lea kalappal akkor ma már megjártad a hadak utját! Pihengess mostmár ha teheted.

Ceyla: nem tudom a hasleszoritot :roll: Pedig kéne mert nem akarom megint megmartadjon majdnem aekkorának a poci :-(

Na menek kisütöm a fasirtot..... Nehéz nekiállni. Azt mondták diéta de ennek ellenére előbb ettem két parizeres zsömit. Én ki nem birom ezt az éhséget a pociba. Meg megeszek sztem egy fasirtot. Az mélg talán nem a világ.

dinuci01

Mók: és még miket fog csinálni a kis bentlakó!!! :) Fürdőn nekünk nincs ablak és uram fürcsije után már szauna van... zöldségleves, porszívózás, erkély felmosás eddig jutottam... :(

Dinuci: Mók-nak igaza van, le a kalappal a takararítáásod miatt!

Kri:mi vasárnap a szélviharban lementünk a Balcsira, én kint ültem uram meg mint 1 kisgyerek úgy ugrált a hullámokra :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci: Smecta ---> legutolsó emlékem erről, hogy csodásat hánytam tőle :) De nagyon vigyázz magadra!!

Tegnap bűnöztem, vettem TESCO-ba 3 egxbecsomagolt rugit, Micimackós és 1050ft volt, 0-3hósat vettem , újszülött 56os nem volt sajna

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Cherryke,
Én vezetek most is, :) nem is tudnék annélkül bejönni dolgozni. Talán akkor kérd el a motort. Na jó, csak vicceltem, bár egy próbát megér, csakhogy lásd a párod arcát, de aztán részletes beszámolót kérek. :D
Én is felírom miket akarok kérdezni, mert ha valamit elfelejtek, megint várhatok 4 hetet.

Kfmares,
Én is hallottam már amit írtál, de a személyes véleményem az, hogy hülyeség. Régen is aludtak mindenhogy és nem lett baj. Esetleg kicsit jobba odafigyelsz, hogy többet feküdj bal oldalt, de ennyi! Magadra kényszeríteni felesleges. Nekem szerencsém van, mert a bal oldalamon alszom el, de át szoktam fordulni jobbra és tudom, hogy hanyat is alszok, mert álltalában úgy ébredek. Na meg olyan kismamáról is hallottam ki végig hason aludt.

Mók,
Szerintem babás-mamás boltokban lehet kapni, meg a neten érdemes szétnézni, esetleg egészségügyi segédeszközöket áruló boltokban.
Drukkolok a cukorhoz! Mivel az éhséget a vércukor föl-le ugrálása okozhatja, ezért lehet ponthogy jól csinálsz valamit. ;)
Én alapvetően ülök egész nap, de állás közben most hogy mondod én sem nagyon érzem, bár akkor mindig csinálok is valamit, ami eltereli a figyelmemet.

Dinuci,
A fasírt nekem is jöhet! :P

Szilvi
KépKép
ceyla

Sissy, ha én a 3.-on laknék, a doki házhoz jönne :D

A lepényem felhúzódott, de a széli leválás nem nőtt vissza... :(

Mares. Háton nem jó feküdni. Oldalt lehet, de úgy hogy a hátadat megtámasztod. Nálam az vált be, hogy a hátam mögé berakom a szopis párnát (bnőmnek van 3, egyet oda adott) és féloldalasan fekszem akármelyik oldalon. A lábam közé meg berakok egy párnét.
Ha későn vacsizok, akkor sehogy sem jó. Kínlódok...
Párom tegnap már megjegyezte, bárhova nyúl, párnát fog :D :D
Most mit csináljak, ha így jó? :D
Ha megszülök, amint lehet hason fogok aludni. Ja és ez ugye csajok nem elég, még meleg is lesz újra...

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok,

annyira elkezdett égni a gyomrom. Nem tudom mi van. Lehet, hogy nő a baba haja? :lol: :lol: :lol: :lol: Emlékszem Briginél is volt a vége fele. Viszont most nem kívánok semmit, lenyomtam pár korpovit kekszet, de az sem esett jól.

Gira, Dinuci,
jók a képek!

Sissy,
nagyon csini voltál, megnéztem ám!

Mók,
szombaton töltöm a 30. hetet! Olyan hihetetlen, úgy elment az idő!

Tüncü,
jobbulást, nem lehet egyszerű! :oops:

Mares,
nagyon jó áron voltak a rugik! Én is azt olvastam, hogy nem jó háton feküdni, de sokszor már kész vagyok a sok oldalazástól. Mostanában ha jobb oldalon felszem elkezd szúrni a mellem alatt. Én azért fordulok hátra is. :roll:

Ceyla,
a fűzőn még nem gondolkoztam. Viszont mutizok egy betétes bugyit, amit a Briginél hordtam a kórházban, ez is szorít egy picit és kényelmesebb volt mint a sima betét. A szülőszoba látogatáson ajánlották. Kicsit húzós az ára sajnos. :cry: http://www.hartmann.hu/productshow.php?id=177&fid=8

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Ceyla, Kri!

Bandázs nem tartja meg a pocakot?????

Képzeljétek az előbb jutott eszembe hogy holnap lesz párommal a 11. évfordulónk!!!!! :lol:
Annyi minden van most az életünkben hogy majdnem el is felejtettem......

Remélem azért kitalálunk valami kis ünneplést.

Kép
mók

Kri,
Ez jól néz ki, de akkor ezt minden wc után cserélni kell?
Gyomorégésre nekem a hideg tej és a tejberizs jött be. (Bár a hideg tejet magában rühellem, de 1 dl is elég belőle)

Szilvi
KépKép
ceyla

Mók,
Boldog évfordulót! Mindenképp ünnepeljétek meg!
Valószínű a bandázs is megtartja a pocakot, de nekem még az sincsen.

Szilvi
KépKép
ceyla

:D

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a dícséretet :)
Milyen közös oldalról beszéltek? Engem is érdekelnek a képek :oops:
Én is vezetek, és nagyon szeretek. Csak néha tök kényelmetlen ülni, aztán ott szerencsétlenkedek, mire megtalálom a jó pozíciót, már megérkezem a célállomásra:)
Én is agyalok a hasleszorítón, nem szeretném, hogy nagy legyen a hasam szülés után.
Ceyla: Azért az nem semmi 5 kilós gyereket megszülni. Hát nem tudom hogy tudott kijönni, nem semmi, és hogy tud elférni a pocakban.
gira06

Jók a képek!!!!

Tavasziszél
Nekem az ilyen zsemlés vércukrom jó lett!!! És a terheléses hozta ki, hogy van eltérés... arra szedtem a gyógyszert... így sikerült most ez a lombik...

Kri
Akkor kell, ha másik anyakönyvi kerületben volt az esküvőtök, mint ahol anyakönyvezik a babát. (a kórház helye szerinti akv-i kerület anyakönyvezi a babát).
Jogalkotók olyan nehézkesek tudnak lenni! :? :cry: :evil: :evil: :evil:

Dinuci
Élményfürdő nagyon jó volt :lol: :lol: :lol:
Doktor :evil: A leglényegesebbet felejtette el, hogy a párod teljesen meggyógyulhat!!!!
Én megkérdeztem a doktort, hogy elvállalja-e a szülésemet. Összeget, ha mondott volna, akkor ott is hagyom!!!! Majd UTÓLAG kap annyit, amennyire hálás leszek :wink:

Ceyla
Barátnőd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Olyan sokaknál hozza meg a várva várt babát az IR kezelése! :wink: )

Gira
Én is dolgozom még!

Tüncü
Jobbulást!

Mares
Igen... tényleg a bal oldalon fekvést, vagy az emelt fejjel fekvést javasolják...
http://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztik ... m-syndroma

Mók
Nem kell, nem szabad éhesnek lenni... az előírt adagokat viszont meg kell enni...
Boldog évfordulót!
Vendég

Szülésznő-választás
Ha választok szülésznőt, akkor ő folyamatosan velem van a tágulási szakban is???
Ott ül mellettem és fogja a kezem, törölgeti a homlokom? Akkor mit csinál apuka? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kitolási szakban persze van szerepe, de ha nem választok akkor is van olyankor mellettem szülésznő (meg akkor ott az orvos is)...
Vendég

Készen vagyunk a felújítással! És egy életre elgem lett az iparosokból :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Találtam hasleszorítót 5ezer Ft.
Eldobható bugyi 5 db/ 690Ft

http://babamama.shp.hu/hpc/web.php?a=ba ... 1150282701

Most rendeltünk eldobhatót a barátnőmmel. Ha nem lesz máshol olcsóbban hasleszorító, azt is megrendelem 1-2 hónap múlva.

Baloldalon fekvés... nem tudom. Én mindkét oldalon fekszem, a fent leírtak szerint. A kutya se mondta egy szóval sem, hogy nem szabad jobb olddalon feküdni.

Ceyla: én azért is kezdtem el a kálciumot, mert égett a gyomrom a tejtől :D már kávéba sem teszek.

Kriszta
Kép
cherryke

Gira,
Az anyuka sem volt kicsi, mármint ne azt értsd, hogy kövér, hanem magas csaj, olyan 1,8 körül lehet. A poén, hogy nem is volt ehhez képest nehéz szülése.

Cherryke,
Tényleg? Nekem meg pont az használ. Mondjuk én csak kis mennyiséget iszok meg belőle végszükség esetén. És a tejberizstől is ég?

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!
Én úgy tudom azért nem ajánlott háton feküdni,mert rosszul lehet lenni,szédülés...meg a babának is szűkebb úgy hely.Pl keresztbe sem jó tenni a lábat a véráramlás miatt.
Olyan jó olvasni ,hogy sok mindenkinek milyen segítőkész a párja sőt van akinek még meg sem enged dolgokat,hogy csináljon!
Az én párom nem ilyen!!Csak hétvégén segít elmosogatni,de akkor is nem úgy csinálja mint én úgy értem én nem szeretem ott tárolni órákig amíg rászárad,hanem elmosom rögtön kajcsi után meg főzés közben is mosogatok!
Most kissé rossz a hangulatom ezért is nem jelentkeztem,de remélem túl leszek rajta gyorsan!
A vércukor terhelésem "jó lett" azt mondta a doki határ eset!
Jól emlékszem,hogy lesz még egy vagy nem lesz már?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

A gyomorégéstől nagyon szenvedek,de én régóta...tejet mondtak,meg a dokim esetleg kis salvus vizet ajánlott.

Mók:Boldog évfordulót!

Csajok!Akik nem házasodtatok,nem is akartok?Nekünk is szó volt olyan opcióról,hogy ketten két tanuval menjünk be a házasságkötőbe (ingyenes,20 perc),és pikk-pakk összead.Csak ezt én ugye nem szerettem volna,mert nekem álmom volt,hogy királylány legyek.Viszont a férjem meg nem akart nyilatkozgatni,mert inkább ,ha nem így jön össze,bement volna,és majd egyszer (mondta ő) megcsináltuk volna a lagzit.Biztos van,akinek nem álma a fehét ruhás esküvő,de ez a másik variáció sem?(Csak onnan tudom,hogy a barátnőmnek 4 éve ilyen esküvője volt).

Az alvás nekem is gond,múltkor úgy hasra fordultam volna....

Kri:Köszi!

Mi az a bandázs? :oops:

Szilvi

sissy01

Ceyla, tejberizst nem ettem mióta babás vagyok. Nem is kívánom...

Sissy, nem akartunk sose. Párom azt mondta, ha az egyházit elfogadják hivatalosnak, majd akkor. Mert erről a változatról vizsont beszéltünk, egy református templomba megtennénk. Ráadásul a barátaink közt is van olyan akik csak simán egyházilag összeházasodtak.

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy: Nekem nem ajánlották a salvus vizet a patikában, mert só van benne, bár nekem mindíg van otthon. Én Gastracid rágótablettát kaptam, az segített, meg a tökmag is, én azt szoktam enni, csak nem lehet abbahagyni az evést :oops:
Bandázs: http://proba-babak.blog.hu/2008/11/23/bandazs Amúgy én sem tudtam mi a manó az, én azért vettem, mert tunika imádó vagyok, és amit rövidnek találtam felsőt, az alá egy olyan bandázst vettem fel.
Amúgy én egy csomó tejet iszom, még a végén múzni fogok:D
Én érdekesen alszom, picit hason, de a bentlakó ilyenkor dörömböl, hogy ezt most hogy képzelem. Én még annó kérdeztem a védőnőt a hátonfekvésről, és azt mondta, hogy lehet, max nekem lesz rossz mert valamimet megnyomhatja.
Amúgy van egy dilim, nem tudom, hogy vagytok ezzel, de esténként zenét hallgattatok a picurkával. Összeválogattam gyerekzenéket, fülhallgatót ráteszem a pocimra, és azzal jelzem, hogy alvás lesz. Remélem tetszik neki. Múltkor, szerintem ütemre mocorgott, még a végén táncos lesz:)
gira06

Sissy!

Én is megnéztem a képeket, nagyon szépek vagytok! Hogy bírtad a táncolást? Igen, mi is a Rozmaringban esküdtünk, csak mi a tetőteraszos részben. Ha jól láttam a képeket ti valamelyik másik teremben voltatok, nem?

Alvás. Ez nekem is kényes téma, mert én mióta az eszemet tudom, hason alszok, aztán mióta pocak van, kicsit felhúzom a térdem és úgy. Viszont a gipsszel csak háton tudtam aludni és volt, hogy éjszakánként nyüszítve keltem fel, annyira megfájdult tőle a derekam. Próbáltam masszírozgatni, gyakorlatokat végezni derék és hátizomra (gipsszel!) de nem használt. Aztán levették ugye a gipszet, a derékfájás viszont velem maradt, de 1 hete rájöttem a tuti megoldásra: van egy pihepuha süppedős kanapénk és azon alszok, mert azon csak oldalt fekve lehet lenni és már a hátam sem fáj :-)

Ma felhívtam a védőnőt, akinél áprilisban voltam utoljára, hogy mikor kell mennem hozzá. Kérdezi, mikor is szülünk? Mondom én október elején. Azt mondja, akkor valamikor szeptemberben ráérek menni.... Azt hallottam, hogy az anyasági támogatásokhoz kell 4 pecsét a kiskönyvben. Nem tudjátok véletlenül, hogy ezek a védőnőtől kellenek, vagy a védőnő + doki pecsétjei együttvéve. Mert ha csak a védőnő, akkor nekem nemigen fog összejönni. Bármibe lefogadom, hogy ez a lustaság még lakáslátogatásra se fog idemászni, pedig szerintem kötelező lenne....

Kata!
Úgy irigyellek, hogy ti már végeztetek a felújítással, nekün még csak 1 hete tart de kivagyok. Nincs áram a lakásban, most is a pincéből töltöm a gépet, hogy legalább valami kapcsolatom legyen a külvilággal.

Cherryke

Már akartam írni korábban, az én uram is motoros, szokott/szoktunk fesztiválokra is járni, sőt nászútra is motorral mentünk Horvátba. Múlt hétvégén is volt találkozón a Balcsin, mondtam neki, hogy addig menjen amíg még lehet, mert aztán úgyis a babával leszünk. Nekem nagyon hiányzik a motorozás, bár én csak csomag vagyok, de kb 5 hónapos terhesen elmentünk egy kis körre de tiszta ideg voltam a baba miatt, úgyhogy én már sajna nem ülök fel egy darabig :-(

Hasleszorító az minek kell? Először szülőket világosítsátok már fel legyetek szívesek, mert még hajlamos leszek azt hinni, hogy amint kitolnak a szülőszobáról újra kockás lesz a hasam :lol:
Vendég

Lina. Nem tudom melyik kórházban hogy van, de az Istvánba nem kaptak a lányok szülés után homokzsákot. Én ezért akarok has leszorítót. Na meg 41 elmúlok mire megszülök és nekem nem fog szépen visszahúzódni, ha nem segítek neki.

Párom 2008. ban szerezte meg a motorjogsit. Aztán vett egy Honda CB 650-est. Nagyon szép volt. Tavaly tavasszal aztán kitalálta más kormány más ülés :D kicsit átépíttette. Én még nem mentem vele sehova, mert félek rajta... Imádom a choppereket, a hangjukat és találkozókon párom zenekara játszik is 4 éve, ott is végig bambulom a motorokat, de nem bírok nyugodtan fent maradni rajta. Egy körre felültem mögé, de mire leszálltam remegett a kezem lábam. Régen nem féltem semmitől, de ez a motorozás nekem nem megy. Pedig nagyon szeretnék.

Kriszta
Kép
cherryke

Hali!

Cherryke:hát,úgy tudom,hogy hivatalos csak a házasságkötő termi...

Lina:Köszi!Szerencsére nagyon jó bírtam az egészet,hajnali fél háromig táncoltam.Csak a talpam fájt nagyon,más nem.Mi nem mertük kivinni a szabadba,akkor volt az a monszumos idő is,meg itt is elfértünk,ez egy külön terem volt.

Többiek?Mizu?Hogy bírjátok a meleget?

Szilvi

sissy01

Igen, csak az hivatalos. De mi olyat nem akarunk :D
Szerintem pár év és itt is hivatalos lesz az egyházi...

Kriszta
Kép
cherryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?