A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Köszönjük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Katus tényleg egy kis tündérke. Valamelyik nap beszéltük éppen a párommal, hogy biztosan a sok évi kínlódás után jóvátételként kaptuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok lányok csak gyorsan bekukkantok mert nagyon el vagyok fáradva és bencike is igen csak feszeng voltunk védő néninél háttttt vérnyomásom magas (150 volt) most napi 3-szor kell mérni és pénteken felhívni mi a helyzet bediktálni az adatokat tudjátok én szíves vagyok :( de reménykedünk hogy nem lesz semmi majd szülés közben .

hozzá tenném ha lesz péntek ami nem biztos mert mire hazaértünk kb 2 .5 óra séta után elmentem gyors pisilni és valami nyálkás fehéres volt a fehér neműmön most nem tudom ez a nyákdugó lenne ? igaz nagyon szúrt a hasam alja meg is kellet állni sokszor , na sebaj majd kiderül de az tuti nagyon kemény a pocim most is :(

Jah híztam 3 hét alatt kemény 40 dekát tehát összegezve a 38 hét terhességem alatt 13 kilót szedtem fel :) az előző 30 -akhoz képest a fiukkal büszke vagyok magamra :oops: :D

most megyek lepihenni később vissza jövök és végig olvaslak titeket :?

holnap meg ctg -re megyek aztán nem lesz nőgyógyászat képzeljétek vízvezeték csere lesz na szép ilyenkor 1 doki se pffff
Vendég

Sziasztok lányok! Visszaolvastam vagy 20 oldalt, 2 ablakkal nyomom, mert annyit írtatok :shock:

vanilla: hogy bírod a nagyfiúk nélkül? A volt pároddal kapcsolatos dolgokat sajnálom, de próbáld meg nem stresszelni magad. Csak eljutunk előbb vagy utóbb oda, hogy nálunk is megszűnnek a joghézagok. Bnőm pl. Angliában egy önkormányzatnál dolgozik valamilyen szociális státuszban, problémás családokat látogat és ott ilyen esetek alig vannak, mert köztiszteletben álló emberek ők. Ott tudják a honiak, hogy ha kell azonnal viszik el a gyermekeket :( :o
A babakocsi nagyon csini :) Fiacskádnak pedig jobbulást kívánok!

szilvi35: nekem is most kez vizesedni az összes végtagom, de szerencsére nekem sem olyan vészes. Grat a szép bébi méretekhez :) Pocakfotó is nagyon szép...

clárika: huhh szegény, a lábad nagyon feldagadt. Anyóséknak meg: :evil: :evil: :evil: olvstam a g-t, hát nem tudok sokat hozzászólni, de jól felbosszantottam magam a történeten. Azért pihentesd a lábad ha tudod. Párod munkaadóját meg jól el kéne verni, nem tudom mit gondol hogy honnan veszitek a pénzt. Ezt nem teheti meg a munkáltató :!:

Ircsi: Katusképek nagyon édik, főleg a kis tejes szájú :D Nagyon tetszett :D Édes kis pici hőscincér, az a kötés olyan nagynak látszik a kis szemén :shock:

szilvás: a kórházban lekötözős hsz-en kicsit kiakadtam, Vácon még ez dívik :?: Hűvös klímátokat irigylem, nálunk dög meleg van :(
A kialakult vitatémához inkább nem kommentelek semmit.

bévi: víztorony :shock: :shock: :shock: Atyaég :!:
Lili nagyon kis mocorgós ha nem ment az NST :) Enyém gyerek is időnként akkorákat rúg, hogy ihaj :D Pocakod csini :)

evilany: fogadd őszinte részvétemet az édesapád miatt :cry:
A nehézségek ellenére jobbulást kívánok a barátnődnek ! Pocakfotók nagyon szépek, pláne amik a cicussal készültek.

limo: polc :( DE az a lényeg, hogy sikerült visszatenni és megerősítettétek. Nem semmi a férjed, enyém aztán nem olvasgat a méhszájról meg a nyákdugóról, szerintem örül majd ha nem lesz rosszul a szülőszobán. Pocakképek nagyon helyesek :)

Ilus: tükröt sajnálom. Remélem párod lába azért gyógyulgat. Balcsi: irigy-irigy vagyok :) Hugoddal kapcsolatban: nálunk detto ugyanez van, csak enyém húg 22 éves és főiskolás már (de pl. matekérettségit ő is csak 2. nekifutásra abszolválta). Legszívesebben én is felképelném az enyémet, de nem teszem, mert nem élhetem az ő életét. Egyszer majd csak rájön, hogy észhez kell térni. Autótörés :shock: Még szerencse hogy a muksó hagyott egy cetlit.

Dia: 11 nap :shock: Húú de megy az idő. Kiváncsi vagyok Bence hogyan fogadja majd a Tesót. Barátnődnek gratu a kisbabához :)
Szoba nagyon szép lett, bár már a félkész állapotú képeken is látszott hogy nagyon jó lesz a végeredmény :)

woody: szép pocak, szülinapos anyuka meg még simán lehetsz :D Sajnos a terhesség alatti fertőzések nálam is szinte egymásutánban jöttek, most nagyon kiváncsi vagyok mert holnap veszik le a mintát strepto szűréshez :?

tünde: sex és NY :D Nálunk is nagy kedvenc :) Előtej vizsgálat :D :D :D :D :D Pocakfotó nagyon szép :)

brikkancs: örülök hogy dokinál minden rendben volt. Nekem is megvan a Gyöngéd születés c. könyv, de nem jött be annyira :? Én inkább a Suttogó titkait olvasgatom, annak a stílusa valahogy közelebb áll hozzám. Hasleszorító bugyival kapcsolatban én kicsit tanácstalan vagyok, nem tudom hogy vegyek-e :? A múltkor az egyik kismami boltban mutatott egyet az eladó, de horror áron volt. Vaterához meg nincsen bizodalmam :?

barbcsi: priviben már hosszasan értekeztünk az anionos betétekről :wink: Húú de izgi, most már bármikor jöhet a picúr :)
Keresztpapa miatt őszinte részvétem.

babaimi: szép adatok és szép pocak :) De lábadat nem irigylem :(

bmaas: házvásárlás :( Mindenesetre a jelenlegi helyzetben csodálkozom, hogy vannak olyan hibbant emberek akik felfelé srófolják az árakat. Nálunk Bp-en nem nagyon kelendőek az ingatlanok, csak a mi lépcsőházunkban pl. 3 eladó lakás van a 16-ból :shock: A kutya sem akarja megvenni őket, pedig már jó ideje hirdetik. Apának további jobbulást kívánok, a többi leírt dologgal kapcsolatban meg inkáb nem szólok, mert nagy vonalakban Diával értek egyet.
Első szüléstörténeted: eléggé meredek amit írtál (faölelgetős fájások), hát én nem tudom mire számíthatok majd, de majd észben tartom és max. megyek fákat ölelgetni :D Na jó, nem viccelek ezzel.

bekri: a Kristóf-szüléstörténet kísértetiesen hasonlít az egyik barátnőm szülésére, neki is csaszi lett a vége. De persze egy első gyermekét szülő nőnél még mindig jobb szerintem korábban érni mint megvárni hogy bármi komplikáció legyen - ezzel teljesen egyet értek, ahogy írtad is meggondolandó és mindenki maga mérlegelje hogy mit vállal be. Kristófnak jobbulást!

csillag: az elköszönős üzidnél picit megijedtem, meg aztán nem voltam képben Vetelek kapcsolatban :(
Gergő babához sok szeretettel gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok és nem utolsó sorban sok-sok tejcsit!

szamóca: sok boldogságot kívánok!

Magunkról: holnap megyek dokihoz, meglátjuk mit mond. Ma voltam utsó alkalommal védőnőnél, kaptam egy valag receptet, még a tápszert is felírták, csak néztem nagyokat.
Az utóbbi időben hallgattam, mert nekünk is voltak gondjaink, a hugom 5 hete nálunk van (anyuék 200 km-re laknak vidéken, tesóm elviekben velük) és nagyon hasonló a szitu Ilusékéhoz :( De ez a hét az utolsó (tanfolyamra jár ugyanis a szentem) és utána remélhetőleg nyugi lesz. Hétvégén nagytakarítunk, babágyat szerelünk össze és az áprilisban megkezdett lakásfelújítást szeretnénk végre befejezni végleg (már a hajam is égnek áll időnként amint tili-tolizok a holmikkal a lakásban).
Súlyügyileg: + 14 kg, naponta változik attól függően hogy mennyi a víz, de a Dia által ajánlott Natrium Sulfuricum D6 egészen jónak bizonyul.
Babánk szerintem faros még mindig, de holnap dokibá majd megmondja és lassan elkezdjük az NST-ket is. A császár gondolatától eléggé parázok, de próbálok barátkozni a tudattal :?
CSomagom (pontosabban 2 db lesz) még nincsen összepakolva, elvileg már csak a szopis melltartót kéne beszereznem, de ezen dilemmázom hogy mekkorát is vegyek (lehet butaság, de a tejbelövellés után még nőhet a ciciméret :?: ) Látszik hogy első gyerek lesz.
Nah eldugulok és megyek uzsizom valamit, mert a pocak már hangosan korog.
Vendég

Vanilla
Vérnyomásod MAGAS! Vizeletet nézett a védőnő? Nincs benne fehérje????
Holnap, ha mész CTG-re nézessél vizeletet! Nehogy egy toxémia maradjon észrevétlen!!!!!!!

Csibuc
Nekem nem nőtt! :oops:
Itthon nincs is rajtam melltartó, ha megyünk valahova, akkor a kényelmes sport melltartóimat veszem fel...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi,

Őszinte részvétem. Sírd ki magad, ha úgy esik jól, és könnyebb úgy, és ha tudsz, gyere sokat, itt mindenki veled van, megvígasztalunk! És ne aggódj, jó anyuka leszel attól még, hogy bánatos, nem a (báj)vigyor számít, hanem a szeretet!
xtina75

Ircsi vizeletet 1 hete néztek normális volt de megemlítem ez azért köszi hogy mondtad .

Fáj a fejem is és rettentően melegem van pihentem kicsit de nem tudom fáradt vagyok és csak a hideg tej esik jól .Amióta volt az a folyás vagy mi amire írtam lehet nyák dugó azóta semmi szerintetek az volt ??
Vendég

Évi Őszinte részvétem. Vigyázz magatokra! Nyugodtan sírd ki magad, tudom nehéz, de próbálj a kicsire gondolni, hidd el nagyon jó anyukája leszel!

Ma egész nap fájásaim voltak, de úgy hogy reggel 6kor kezdődött és a fájás maga 40-44 másodperc volt a közti idő, 5,10,15,20 percek voltak váltakozva. Lejjebb ment a pocim is. Ctg-n igaz csak két fájást mutatott csúcsost. A belső méhszáj kicsit van csak nyitva. Héten még nem szülök úgy néz ki. Uh-n nőtt 92bpd, AC: 315, FL: 74. A magzatvíz határon: 8,8.
Súly: 2600gr. 10nappal le van maradva, de minden áramlás jó. Mozog rendesen. Majd csütörtökön megint uh és ctg, pénteken csak ctg. Aztán pénteken kiderül hogyan tovább.

Találkoztam egy cigány asszonnyal, mondta nekem hogy lent van a hasam mennyi idő van hátra. Mondtam neki igazán most ment le reggel a fájásokkal 2,5 hét van hátra. azt mondta ez a baba előbb fog kijönni.
Örülnék ha legkésőbb jövő hétvégén kijönne, de a kicsi fiam tudja mikor kész rá.

Csibuc origi a hasleszorító bugyi. Suttogó is meg van mindkettő, de nem tudom miért nem olvastam végig. A Gyöngéd születés nagyon tetszik, örülök, hogy megvettem:-))

Ircsi Katus gyönyörű. Látom nagyon jól el van apájánál:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jaj nem köszöntem, bocsánat Sziasztok!

Vanilla elképzelhető hogy a nyákdugó volt, nekem folyamatosan jött ki most már tudom és nekem sárgás volt és nem véres, rózsaszínes. Most már csak tágulnom kell és aztán hopp szülőszoba:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla
Nyákdugónak nagyon kicsi a jelentősége!!!!
Viszont a magasvérnyomás+ fejfájás aggasztó!
Ma nem néztek vizeletet annak ellenére, hogy 150-es volt a vérnyomásod????? :roll: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tudod otthon mérni a vérnyomásod????
Aggódom......

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik
Most már jöhet bármikor a babád! Akár az éjszaka is... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi bizony így van:-)) Most már nagyon várom, nagyon nehéz minden:-)) Lehet hogy kicsi, de majd megnő kint:-)) Nekem ma néztek fehérjét szerencsére negatív volt. A vérnyomásom is úgy ahogy elfogadható volt. Mondjuk ma elfelejtettem bogyót bevenni rá.
Ircsi, ha jön egy fájás akkor általában a kicsi szívverése lassabb lesz, mert ilyet vettem észre ctg-n. Vagy csak félrenéztem:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csak felületesen olvasok vissza,nem is reagálok most ha nem baj.
Látom új baba nincs
Csillagéknál gyomormosás :? :?

Köszönöm mindenkinek,nagyon csúnya fintor ez a sorstól 2 héttel szülés előtt. Nem érte meg az unokáját,pedig de várta. A kiságy amiben lesz ő vette. :cry: :cry:
Ma egész nap intéztük a papírokat de kiderült rossz végéről kezdtük így szinte semmit nem sikerült.Holnap újra.
Nagyon dagad a lábam,de az a legkevesebb.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi pihenj sokat és nyugodj meg. Rengeteg erőt kívánok neked! Sokat gondolok rátok!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi, őszinte részvétem. Nagy ölelés neked. Gondolj a picidre, nagyon jó anyukája leszel. A "nem jó" szülők nem problémáznak azon, hogy ők jók vagy nem.

VAnilla, vérnyomid aggasztó, főleg a fejfájással együtt. Nekem kristóffal 12-én még minden ok volt, 13-án felment a vérnyomásom 140-re, és iszonyatosan fáj a fejem. A dokim mondta, hogy határeset, de menjek be megnéz. Akkor már 180 volt a vérnyomim mire beértem a kórházba, majdnem agyvérzést kaptam mire meglett a baba, pedig kb fél óra alatt kikapta. Lehet csak a frontot érzed, de inkább egy potya út, mint hogy baj legyen. Remélem nem ijesztettelek meg.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Brik
Nem lesz annyira kicsi... nem 3,5, hanem 3 kiló... :wink:
Annak van jelentősége, hogy a fájással egyidőben, vagy utána jelentkezik-e a lassulás! Mennyi idő alatt tér vissza a normális ritmus....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla nem vizesedsz nagyon?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi
Nagyon sok erőt kívánok neked!
Legyél szomorú, sírjál...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi az nekem pont jó méret én is pici vagyok:-))

Fájással egyidőben láttam a lassulást, nem tart sokáig hamar visszajön és csak annyira megy le, hogy pl: 150ről-128ra. Az még jó nem?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Az még elfogadható!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok nemsokára megjön párom és nézünk egy vérnyomást most mintha enyhült volna a fejfájásom igaz pihenek csak hát olyan unalmas meg egyedül is vagyok és ráadásul semmit nem tudok fiaimról .

Védő néni nem nézett vizeletet semmit még szív hangot sem azt mondta majd holnap ctg úgy is nézik és hogy bár mikor mehetek szülni és ha megszültem csörögjek rá hmm még én na sebaj . Fájásom nincs csak roppant kemény a pocim vizesedni nem vizesedem hála istennek . De ha nagyon magas lenne a vér nyomásom úgy is bemegyek a kórházba még ha potya út is lesz . Ugyanis nekem volt már 220 is 1 éve akkor derült ki hogy enyhe kialakulóban lévő szívbetegségem van annyira kezdetleges hogy a kardiológus csak ajánlotta a gyoccert de a háziorvos azt mondta ezzel még ráérünk . Megmondom őszintén hogy kicsit félek is mi van ha a ketyerém nem akar úgy működni szülés közben ahogy kéne ???

Brik juj lehet szülsz nemsokára szorítok neked ..... és bevallom irigykedem is kicsit mert már én is túl lennék rajta szívesen :oops:
Vendég

Vanilla
Ha a kardiológus javasolta a gyógyszert, a háziorvos miért ellenezte??? Elvileg a kardiológus ebben a profi...
Vérnyomásméréshez miért kell megvárni a párod?????? :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla
Ha magas a vérnyomásod, esélyed van arra, hogy hamarosan megcsászározzanak... hogy ne legyen baja Bencének és neked se legyen bajod!!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, akkor megnyugodtam, ha az még jó:-))

Vanilla, hidd el neked is nemsokára kibújik egyik napról a másikra változik nekem is mindig minden. A vérnyomásodat nem lenne baj, ha kezelnék én is szedek gyógyszert amit felírtak, már amikor nem felejtem el :)) De eddig segített és jobb is szülés után meg úgy se fog kelleni, habár nekem mindig csak a kórházban magas:-)))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

azt mondta a házi orvos hogy elhanyagolható még a gyógyszer szedése én meg nem álltam le vele vitázni .

Vérnyomás méréshez azért kell a párom mert én egyedül nem tudom használni azt a gépet meg mindig mindent együtt csinálunk és megkért várjam meg amúgy tényleg mindjárt itthon van már .
Vendég

Vanilla
Holmid összepakolva?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

igen tegnap párom rám szólt és én mint a jó kislányok össze pakoltam. Szerinted mennem kel majd ?
Vendég

A magas vérnyomás a terhesség során számtalan rizikófaktort hordoz magában. Ezek közül a leggyakoribbak:

•A placenta alacsonyabb vérellátottsága – Mindez csökkenti a magzat oxigén és tápanyagellátottságát, lassítja a fejlődési folyamatokat és növeli az alacsony születési súly kockázatát.
•Méhlepény leválás – Ilyenkor a méhlepény idő előtt leválik a méhről. ez megfoszthatja a magzatot a szükséges oxigéntől és tápanyagoktól, az anyánál pedig súlyos vérzést okozhat.
•Koraszülés – Előfordulhat, hogy a szülés idő előtti megindítása szükséges az életveszélyes komplikációk elkerülése érdekében.
•Szív-és érrendszeri megbetegedés – Azok a nők, akiknél preeclampsia fejlődik ki - leggyakrabban a terhesség 20. hete körül fellépő magas vérnyomás (magasabb mint 140/90) és fehérjevizelés (több mint 300mg/24óra) – a későbbiekben is a szív-és érrendszeri betegségek nagyobb kockázatának vannak kitéve, annak ellenére, hogy szülés után normalizálódik a vérnyomásuk.

Preeclamsia – Vannak esetek, mikor a krónikus magas vérnyomás, vagy a terhességi magas vérnyomás egy komolyabb betegséget, preeclamsia-t okoz. Ilyenkor a vizeletben magas a fehérjeszám, és a vérnyomás értéke is meghaladja a 140/90-t. Kezelés nélkül súlyos, akár halálos komplikációkat okozhat mind az anya, mind a gyermek számára

(http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsege ... -terhesseg)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csak azt érzem képtelen vagyok ellátni egy újszülöttet,szegény ő szívja meg a pocakban,már most,ezt a sok sirást,nem így kéne eltölteni az utolsó heteket. Igy is picike, annyi gond volt vele,most még ez,halálra rémítem. Nem tehet semmiről mégis pórul jár.És nem tudok mit tenni ellene.
Jobb lenen kint már azt is mondtam bárcsak kivennék és az apja vigyázna rá :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vanilla
Én akkor bementem, mikor elvileg normális volt a vérnyomásom... az én megszokottamhoz volt magas....

Inkább egy felesleges út, mert nagyon nagy baj lehet!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]C írta:evilanysak azt érzem képtelen vagyok ellátni egy újszülöttet,szegény ő szívja meg a pocakban,már most,ezt a sok sirást,nem így kéne eltölteni az utolsó heteket. Igy is picike, annyi gond volt vele,most még ez,halálra rémítem. Nem tehet semmiről mégis pórul jár.És nem tudok mit tenni ellene.
Jobb lenen kint már azt is mondtam bárcsak kivennék és az apja vigyázna rá :cry: :cry: :cry:

Ezt ost így gondolod... de ha a kezedben lesz Tomi....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lányok a ki kinek ír sms-t beirnátok a táblába? Feltettem g-re

evilany

Évi, hidd el amikor Tomikát kezedben tartod akkor teljesen mást fogsz gondolni. Az hogy sírsz nem lesz baja, én szinte végig sírtam ezt a terhességet és idegeskedtem. Lelkileg én nagyon gyenge vagyok kb 1 éve.
Évi jól kisírod magad és jobb lesz a kicsinek nem ártasz, én amikor sírok utána bocsánatot kérek tőle. Aztán próbálok megnyugodni és a picire gondolni.
Évi Te jó anya vagy!!!!!!Én úgy gondolom apukád is amikor fentről rátok néz ezt gondolja és Tomika sokat fog segíteni és enyhíteni a fájdalmadat!

Sok puszi nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Evilany! Szomorúan olvastam... Őszinte részvétem :-(.

Csibuc! Hasleszorítós bugyi a kínaiban is van 800 Ft körül és szerintem tök jók. Bp-en a Mester u-ban láttam egy normálisat... Sajnálnék rá én is olyan sok ezret, amibe kerül.

Ma egészen jól voltam, ha valakit érdekel ;-).

Ircsi! Kata Tündibündíííí a kicsi mosolyával :) :) :)

Kedves nagyobb tesók! Akik a deviáns húgok miatt aggódnak! Jómagam deviáns húg voltam/vagyok, most pedig -talán- elég komplett felnőtt lett belőlem szerintem :) Aggódjatok, de ne akarjatok értékrendszert változtatni... lázadás és konfliktus lesz belőle! Akinek a szülei normálisan fel tudtak nevelni egy nagyobb tesót, a kisebbik sem lehet olyan "defektes"... nem?

Biztosan akartam még valamit, de nem emlékszem... lehet kevés a vasam? ;-)
szilvi35

Hu ircsi ez tényleg komoly picit meg is ijedtem tudom nem ez volt a szándékod ezzel .

pontosan 147/80 volt és a p:84

a kis könyvembe az van írva a szív bajomról :kéthegyű billentyű prolapsusa.

Évi nagyon sajnálom próbálj meg megnyugodni tudom nem könnyű nekem tavaly halt meg apukám a szemem előtt szív görcsben és szív ritmus zavarban ( tőle örököltem ) és tudom min mész át de kitartás az idő mindent megold mondom én aki a mai napig siratja apukáját :( gondolj arra Tomika is érzi min mész át és nem teszel jót vele ennyit küszködtetek ennek a babának az egészségéért most már kitartás !
Vendég

Brik
Te is hiszel abban, hogy fenntről néznek? :roll: :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

szilvi35 Engem érdekel mi van veletek
Vendég

Vanilla
Kicsit az volt a hátsó szándékom, hogy picit megijjedjél... vedd komolyan... fogd a motyódat és menj be a kórházba!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igen én úgy érzem. Én tudom, hogy a kisfiam minden nap figyel és vigyáz ránk fentről:-)) Ez nekem rengeteg erőt ad:-)) Hiszek az angyalokban, hogy segítik az utam:-)) Én érzékeny vagyok nagyon, sajnos és lehet ez mások szemében ciki, de nekem ez ad erőt és ez adott erőt, hogy higgyek és ne dobjak félre mindent a tragédia után.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla én szerintem is jobb ha kezelik a vérnyomásod!

Szilvi engem is érdekel, hogy mi van veletek.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

most már mindjárt 8 és többet tudunk addig van párom el max 10 perc és itthon lesz .
Vendég

Brik
Minket a szüleim és a párom anyukája figyel...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi
Deviáns hug... én lekentem a hugicámnak két hatalmas taslit...mindjárt kiugrott belőle a deviancia :oops: :wink:
(Egyébként bírom a szösszeneteid stílusát :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi már rég szerettem volna megkérdezni, de nem mertem a segítséget neked. Bizony figyelnek benneteket és hidd el a lányod fogja majd látni őket én ebben is hiszek:-)) Szerintem fent boldogok, hogy ti boldogok vagytok és, hogy unokájuk van.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

lányok kimegyek a levegőre kicsit mert nagyon meleg van itt fenn a tető térben ha megjött párom írok addig is puszi és ne aggódjatok
Vendég

Vanilla 140 felett magas, neked 147 volt.
Nekem alapból alacsony, így én már 130 felett para. Inkább nézesd meg.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vanilla vérnyomásod :(
Enyém is 130/80most,nem tudok mit kezdeni a sirógörcsökkel,Tomi 2 közt rugkapál szegény,Miki szerint jó lenne ügyelet,legalább megnéznék mennyire van jól,de tudom teletömnének nyugtatóval az se jó

Ircsi szerinted az lehet hogy a szteroidos injekciótól hízok(-tam) mióta kijöttem a kórházból,vagy 4 kg-t hirtelen?? (viz is van,tudom,de mégis..)

evilany

VÉRNYOMIRA TESSÉK FIGYELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Évi
Inkább a víz szaporodik benned :cry:
Lehet, hogy egy kicsi adag nyugtatót érdemes lenne bevenned... :?
Ügyelet... ha úgy érzed, inkább tényleg menjetek el...
Miki csak félt bennteket! És ez egy hatalmas pirospont neki!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csak akkor ha nem mozog a baba az lesz a bajom :(

evilany

Barbcsi is szedte a Pipolphent....mégis mozgott neki Bence...
A folyamatos stressz a lepényi keringést rontja...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?