A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Igaz,Barbcsi is szedte.Lehet éjjelre ledobok egy fél szemet. Aludni is kéne már. 3.fokú lepénnyel főleg...
Kaptam egy nagy jégkrémet meg iszok tejet,utána visszamérem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

ÓÓÓ! Évi! Olyan nehéz bármit is mondani ... :-(... sírjál csak, nem hiszem, hogy árthat Tominak... a terhességem során jó néhány giga vacak dolgon vagyok túl és velem együtt a kicsink is. Látod! Még mindig megvagyunk! Sírjál...
szilvi35

Kedvesek vagytok, hogy gondoltok rám... inkább csak, hülye viccnek szántam... ironizáltam ... vagy ilyesmi. Mindenesetre jólesik, hogy velem/együtt vagyunk (jaj ez már egyre szentimentálisabb).

Küldök is egy gyors mai pocakfotót: Kép
szilvi35

Sziasztok...

Szilvi
, ez a poci lejjebb ment. :-)
Enyém is amúgy... Alul keményke, meg nyom, amúgy nem görcsöl. Szerintem jósolgat, de ez csak tipp, mert Bendével ez sem volt... :roll:

Kisfiam jól viselte a napot, a mai Prick teszt is tök negatív... Eddig semmire sem allergiás. Aszthmás bogyót megelőzésképpen (Flexotide + ventolin kombóval kiegészítve) használni kell. Bár 2 hónapja tünet és panaszmentes, a doktor szerint kell. Hát csináljuk...

Évi, sírj, ennél "jobbat" nem tehetsz... És az enyhe nyugtató szerintem most nem fog ártani, ha amúgy is említette a doktor. Legalább pihensz egy picit, meg kicsit "megnyugszol" egy kis időre... :-(
ha meg nagyon bizonytalan vagy, mit tehetsz, halgass Mikire, és menjetek be. Biztos segítenek, és ott legalább felügyelik a veled történő dolgokat.

Csillagékról
nem tudtok újabb híreket? Szegény babuci, remélem, csak valami semmiség miatt kellett a gyomrát kimosni... Benyelt volna valamit születés közben?

Ircsi, az a mosolyka!!!! :-)

Dia, Bekri,
köszi mindent. :oops:

szilvás76

Vanilla, mi újság? Megmértétek?

Bévi?

szilvás76

Visszaolvasgattam..

Ircsi mi cicánk is ivartalanítottak,de hát :roll:
Katus szeme:rendbejött?

Barbcsi,hétvégi 3x... :shock: :shock: az egy is megviselt :D
De méhszájam bezzeg zárt...
Keresztapád :( :( oszt a sors minket rendesen.
Én vérképem is ilyen :S

Bmaas,privit még nem olvastam végig
:oops: az enyém pedig már nem annyira érvényes...de fogok írni.
Az meg tényleg segít(het)ha kiírod magadból.Én már csak tudom

Ilus-lustanyu :wink:

Mares,fotózáson uránvárosban a 17.emeletes aljában voltunk.

Vanilla remélem a kisfiad jobban van.

Szamóca,férjhez menetelhez gratula!

Bekri,Hupikék Törpikék mint bölcsesség,néha nem kell messzire menni.:)

Tündi,köszi mindent,rájöttem a fórum azért kikapcsol,így most már be tudok nézegetni.Két sirógörcs közt.

Clarika,nst-szuper!

Dia,Szilvás,Tina,Maccs,Babaimi köszi mindent.

Csibuc,jól visszaolvastál

:wink:

Brik,drukkolok.

Szilvi35 örülök h jobban vagy,pocid tényleg lejjebb,bár anyám szerint az enyém is,passz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vanilla?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szerintem bementek a kórházba... Remélem, jelentkezik valahogy, és rendben van minden!!!!!

szilvás76

Évi, ölellek, fogadd részvétem...

Vanilla :?: Remélem minden OK!

Szilvi35, szép pocak, szerintem is lejjebb ment. :oops:

Ircsi, öröm nézni Katus képeit! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Vanilla, ez a magas érték nem hangzik túl jól, remélem, most már jó helyen vagy, jó kezekben. Nagyon drukkolok Nektek!

bekri

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaaccs
És ha ikerterhes leszel???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Ircsi, akkor újratervezés... valószínűleg engem kell majd beprogramozni :) Mi családunkban egyedül apai ágon volt, úgyhogy nem valószínű, de persze bármi lehetséges.

maccs01

Bri, drukkolok Neked nagyon!
Én is hiszem az angyalokat, szerintem is látják a picibabák Őket!

Vanilla remélem, hogy elment dokihoz. Az megnyugtatna...

Sok pussz lányok, igyekszem majd kicsit jobban követni a fórumot, de igaz, ami igaz, nagyon pörögtök, nehéz tartani az iramot.

maccs01

Ez jó hír, köszönöm. Mármint, hogy lejjebb ment. Sajna a saját látószögemből nem látom, meg egyébként sem tudom megítélni.
nekem pénteken kell mennem doki bához, meg NST-re, persze pisit is viszek.

No, ha már lejjebb ment, holnap el is ruccanok egy nagyobb túrára. Hátha megszülök hazafelé jobb esetben. Rosszabb esetben meg úgy fog fájni a lábam, hogy ..... hogy az csak na.

A kisfiam olyan aktív... de annyira... ilyeneket eddig nem csinált. Nektek is a szegycsontotokig fel szokta dugdosni a lábacskáit??? Ez normális??? Elképesztő... lehet, hogy gonosz vagyok, de óvatiba megpróbáltam lejjebb nyomni, mert teljesen kifeszített háttal tudtam csak ülni.

Hát mit írjak még, most, hogy nem vág a szavamba senki?

... tényleg!!! Vanilla nem jelentkezett! Lehet mégis bementek a kórházba?

Igen, Bévi is csendben van nagyon...

Na , semmi érdemleges nem jut eszembe azon kívül, hogy "MENNYIRE SAJNÁLOM, HOGY VÉGE LETT AZ EPER SZEZONNAK"...

JÓ ÉJT ÉS NYUGALMAS SZÉP ÁLMOKAT A TOVÁBBIAKBAN IS!!!!
szilvi35

:shock: :shock: :shock:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
szilvi35

Jó reggelt!

Vanilla?

babaimádó
Kép
babaimado

Hát én is ezt kérdezem... Vanilla? Bévi? Mindenki más?

A gólyákra meg kössetek GPS-t :-(

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Jó reggelt!

Én még egyben vagyok és jót aludtam:-) Nem mondom hogy nem keltem fel többször, de jót aludtam.
Tegnap bocs, hogy eltűntem a férjem leült a gép elé és itt ragadt estig.
Remélem ma nyugodt nap lesz itthon vagyok egyedül a két gyerekemmel:-)) Norbi melózik, aztán anyukájához megy. Kiváncsi vagyok elmondja e hogy 2 hét múlva újra nagymama lesz.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szilvi
Én időnként azt mondtam, hogy Katus a számba nyomta a talpacskáját... hogy már akkor puszilgassam :wink:

Tina
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lányok!
Mindenkinek mindennap illik bejelentkezni!!!!! :wink:
Nem lehet lazsálni!!!!!!!!

Maccs
Ikrek a mi családunkban se fordultak elő... aztán a hugimék összehozták a csokitojásokat :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igazad van mindenki írjon, hogy tudjuk mi a helyzet. Én olyan kiváncsi vagyok ki fog most szülni, ki lesz a következő. Nekem előbb volt két jóslóm aztán elmúlt, de még tuti lesz ma:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Lányok nekem úgy néz ki ma ment el a nyákdugóm:-)) Eddig is odafigyeltem, de most jobban oda kell figyelnem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Órák, napok kérdése a nagy találkozás :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ezt én is így érzem, habár nem tudom mekkora ez a nyákdugó, lehet csak fokozatosan jön ki. De szerintem ahogy írod pár nap max egy hét. Jujj, de izgi.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nyákdugó
A kb. 3 cm hosszú, kb. ceruza vastagságú nyakcsatornát tölti ki...
Ha a méhszáj tágul, el "kiesik"... (olyan sűrűbb takonyszerű, esetleg a felületes sérülésektől rózsaszín, véres)

Akinek nyitva a méhszája, tágult a nyakcsatornája, annak már nincs is nyákdugója....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi engem tegnap vizsgált a doki és csak kicsit volt nyitva, gondolom most már gyorsabban nyilik.

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nyákdugót igazából a tankönyvek nem is írják... netes oldalakon találkoztam csak ezzel, hogy szülés előtt kiesik... :roll:

Ha végiggondolja az ember... a "nyákdugó" minden hónapban eltávozik... mielőtt megjön az ember mensese... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen ez igaz minden hónapban. Aztán jön meg:-)
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

De most arra kértem Bencét ne most jöjjön, már hogy ma mert egyedül vagyok a két gyerekkel, ha jönni szeretne, holnap vagy holnapután bújjon ki. Viszont totál olyan mintha menne szét a csontom.

Na majd kiderül mi lesz viszont most megyek feküdni mert ülni nagyon nem jó. Bocsi mindenkitől. Irok később mi a helyzet.

Puszi addig is!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Mai kép 37+5. Súlyom: 61,6 kg, haskörfogatom: 106 cm. (az induló súly 55 volt, ami lement 48-ra a 14. hétre a Meforal miatt, összehasonlításképpen a haskörf. január 10-én, 10+2-n 88 volt.)
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi, nagyon hasonló a pocakunk:).

Nyákdugó: szülésznőm mesélte, hogy az nem lényeg, mert van, hogy szülés előtt 2 héttel távozik, volt nemrég egy szülésük, ahol meg szülés közben ment el.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt és szép napot kívánok Mindenkinek!!!
Nyákdugó.... meg méhszáj kinyílása....
Nekem már legalább 2 hónapja azt mondta az egyik doki, hogy ci2100 a méhecském, utána ismét ci3100 lett... most ci1000-nél tartok. Érdekesek ezek a vizsgálatok. Amikor még tudtam volna mozogni kímélnem kellett magam, most már nem tudok, de a nullák helyett nem alakulnak azok az egyesek.
Konklúzió: nem lehet mivel és hogyan kalkulálni. Türelmesen várni, várni kell...

Szóval tök mindegy a nyákdugó is... ráadásul elég furcsa ez a szó... nyákdugó... khmmmm.... :shock: :shock: :shock:

Igen, a dinnyehasúak táborát bővítjük azzal a különbséggel, hogy jómagam 70 kiló vagyok :( ... de nem tudom, hogy csinálom... mindig is nehéz voltam... biztosan csontos... nem tudom, de iszonyatosan hangzik az a 70kg :( :( :(
szilvi35

Szilvi, enyém doki nem is nézte a méhszájat csak kb.2 hónapja, mikor görcsöltem. Ő feleslegesen nem piszkálja, gondolom, hogy ne nyíljak idő előtt. Most meg hétfő óta 2 hét szabin van. Pénteken lehet rákukkantatok azért a klinikán.

babaimádó
Kép
babaimado

Drága Evilányka! Remélem aludtál egy picit! :(
szilvi35

Jó reggelt!

Látom egyelőre nics hír újabb babáról.....aztán később ki tudja. Én még nem kaptam értesítést senkitől 8)

Mindenki nagyon el van tűnve, remélem semmi gond nincs.

Tina tegnap gész este bactatta az uram a GPS-t, mond a címet beállítatom neked :wink:
Sajnálom, hogy a sok gólya közül egy sem ért még oda :(

Évi nem baj ha sírsz, jobb, mint ha magadban tartanád. Tominak nagyon jó anyukája leszel.

Barbcsi őszinte részvétem a keresztapád miatt :(
Remélem minden rendben van veletek....

Szilvi, Babaimádó szép pocakok. :)

Szilvi örülök, hogy minden rendben van Bendével.

Ircsi Katus zabálnivalóan aranyos és bájos :D
Tegnap voltam az anesztes dokinál. Megkérdezte szedek e gyógyszert és allergiás vagyok e valamire. Oszt ennyi. Alapos volt?

Tegnap reggelről be volt picit dagadva a bal lábam, aztán ez kitartott egész nap, pedig nem mentem be dolgozni, pihentettem is. A belgyógyászaton 140/80-as vérnyomást mértek, de szerintem elmérték, soha életemben nem volt még ennyi.
Beszéltem az ismerős védőnővel, azt mondta ha ma reggel is be lesz dagadva a lábam nem mehetek dolgozni. Aztán még este beszéltem anyukámmal, le is tiltott a munkáról, így itthon vagyok. Van itt is mit csinálni, na meg pihenek majd. Egyébként levitte reggelre a vizes fásli a dagadást. :)
Szóval Clárika jó lenne ha lassítanál :!: Ja a vérnyomásom is megfelelő volt este 110/70.....

királylány

Királylány, figyelni kell, ha hirtelen felmegy a vnyomid, meg vizes a lábad! Vizelet oké?

babaimádó
Kép
babaimado

Vérnyomás mérő nélkül honnan lehet tudni, hogy felmegy a nyomás?

Vizesedésre recept: tegnap elfelejtettem sokat inni... egészen leapadtam. Lehet, hogy elég a napi 2 liter?
szilvi35

Baba tudom. Én meg is érzem, mert 90/60-on élek. Szóval az a tegnapi 140-es elmérés lehetett. Eddig nem volt gond a vizeletemmel, holnap megyek ctg-re, majd megnézik.

Szilvi én agyvérzést akarok kapni olyankor. Már a 110-et is megérzem.

királylány

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csajok, én görcsölök folyamatosan. kb. a köztük eltelt idő: 9,5,9,14,8,3 perc
a görcs hossza 3,2,5,2,3,5,4 perc
Ezek csak jóslók, ugye?

babaimádó
Kép
babaimado

Királylány, enyém is 80 és 90 szokott lenni, végig annyi is volt, azért keltett a múltkor figyelmet a 120.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba én nem tudom, hogy csak jósló e....szülésznő vagy doki? Egy telefont megér...

Anyukám hívott: reméli itthon vagyok és nem indultam el dolgozni.... :lol: he-he oda nem , de takarítani nekiálltam. Igaz csak lazán...

királylány

Sziasztok!
Jó reggelt, szép napot!
Brikancs, hajrá, alakulgassatok! :)
Clárika, jó a videó, egy kis szkanderbajnokság apával? :wink: Állítólag segít :D
Na, megyek is, van feladat elég mára is :oops:

bekri

Babaimádó, lehet jósló, lehet, nem. Egyelőre nem látszik a rendszer bennük, de ez nem jelent semmit.
Próbálj egy meleget zuhanyozni, ellazulni. Ha utána is vannak, akkor fogadj szót Diának és hívj egy szülésznőt, dokit.

bekri

Sziasztok

Bocsi lányok de tegnap nem tudtam vissza lépni nem engedett be egyszerűen aztán elszállt a net is pffff.

Na de a lényeg megmértük este 125/ 73 volt P :68 aludni iszonyatosan nehezen aludtam el valami hajnali 2 fele de párom is igaz it olyan szél volt hirtelen leesett a hőmérséklet is aztán villámlott :?

Voltam ma ctg normális volt de szóltam a dokinak magas vérnyomásról rögtön mértek is egyet itthon 120/70 volt mikor bementünk már csak110/70 lett pedig kávét is ittam :? aztán elküldtek egy vizelet vizsgálatra sürgős felirattal aztán ezt a leletet kaptam

T.viz. Protein poz 30 mg/dl
Ubg:Fokozott

azt mondta doktor bácsi ha 150 fölé mene a vér nyomásom azonnal orvos vagy kórház és innentől fogva veszélyeztetett terhesnek irt be .:(
Vendég

magyarul azt mondta fehérje van a vizeletemben de kérdem én mi a franctól ???
Vendég

Vanilla nagyon figyelj oda, mert ez terhességi toxémiára utalhat. Nekem is figyelnem kell, bár a vérnyomásom jó.

királylány

igen a doki is ezt mondta
Vendég

lányok fáj a fejem asszem lepihenek picit később jelentkezem
Vendég

Babaimi
Hajrá!!!

Vanilla
Vérnyomásemelkedéstől fájhat a fejed! Érdemes lenne óránként mérni

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Annyira sokat nem vagyok gép előtt...Gáborral osztozunk rajta nap közben, na meg ő képes órákig itt ülni...

Vanilla, vigyázz magadra...

Szépek a pocik nagyon...:)

Hétfőn védőnő mondta, hogy nekem is van egy icipici fehérje a vizeletben, de vérnyomás tök rendben volt, majd azért szólok a dokinak pénteken, akkor megyek az első ctg-re...végre...:)
Manó amúgy jól elvan...sokat mocorog...szinte mindig...

Olyan álmos vagyok, már megint megy a fúrás egész nap...a lakótelepen vagy 5 házat burkolnak le kívülről, és reggel fél7 óta folyamatosan fúrnak...már úgy utálom...de ez van...ezért megyek én kertesbe...vagy csendesebb helyre, nem paneltlepre, ezt már nem bírom, hogy hetek óta nincs fél perc nyugi...ja, a szomszédaink meg kínaiak...eddig nyugi volt, de mi hülyék néha kinyitjuk a bejárati ajtót, hogy legyen egy kis huzat, na ők is rászoktak, azóta Gábor már kétszer szólt át, hogy ne üvöltözzenek már lécci, mert a tv-t se lehet tőlük hallani...
Szóval meg vagyunk áldva rendesen...

Na, jön az uram a géphez...később benézek még...

Ilus

KépKép
badzsulka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?