Egyidőben írtunk!
Apa, mint munka hőse
Bolondokháza
Híg kaki bedúsult
És hála az égnek, jó időnk volt, jót is sétáltunk, a kisasszony most be is ájult, miután megkajált.
Puszkó,
Kriszta/Lujzika
2004.10.20 17:34
2004.10.20 17:38
2004.10.20 19:24
Szabad a pálya?
2004.10.20 19:36
Ez élmény volt!
2004.10.20 20:32
Nálad is mindig van valami.
2004.10.20 21:05
Azért gondolom nagyon megkönnyebbültél!
Biztos én vagyok nagyon béna, de írjátok már le nekem légyszi! Vizessel kel gondolom, de mennyire? Nem lesz tőle vizes a rugija is? Most ne röhögjetek rajtam, hogy ennyire amatőr vagyok, ez van.
És már kicsit izgulok e miatt a hülye oltás miatt!
Félek, hogy én fogok sírni!
2004.10.20 21:25
Azt hiszem holnap apa elmegy megvenni (remélem kap is)
Csak az erőlködés maradt, remélem azért nem húzzuk megint egy hétig. 2004.10.20 21:27
: én levágtam egy nem használt kising ujját. Meg egy kis darabot levágtam pluszba. A kis darabot bevizeztem , ráraktam a lábára és ráhúztam a száraz ujját a kisingnek. Így már könnyebb ráadni a rugit. Estig cserélgettem 1-2 óránként, de éjszakára be volt kötve, de nem zaklattam a cserével. Egyszer nem borogattam rögtön oltás után és jó csomós is lett. A víz meg amúgy is hűti és nem lesz gond. 2004.10.20 21:36
2004.10.20 21:37
!!
) De azért nem bántam meg:
, látod, leszel még fiát féltő sárkány-anyós
), hogyan borogassak, de akkor még nyár volt és nagyon meleg, úgyhogy a leányzón csak egy napozó volt, nem volt, ami átázzon. Én az autós elsősegély-dobozban találtam egy olyan géztekercset, ami egy vastagabb mull-lappal volt összekombinálva. A mull-lapot nedvesítettem be, és a gézzel rögzítettem. Biztos meg lehet oldani egyszerűbben is, de jobb nem jutott eszembe. Én most a 4 hónaposnál is így csináltam.
2004.10.20 21:50
Ezek a pancsisok is szuperek!
S a heti 20 dkg növekedés látod nem olyan sok, még Noncsi is produkálja szerencsére!
Azért meg ne legyen fejfájásod, hogy elégedett vagy magatokkal, kell is az önbizalom, na meg az anyuka nyugalma és boldogsága a babának! Jó, hogy ez megvan nálatok!
Örülök, hogy most akkor két nyűgi mentes estétek volt, hátha ez így is marad.
Nekünk meg most két nyűgis déelőttünk volt, az este viszont szuper volt.
Bár én ebben nem panaszkodom, mert nekünk általában jó estéink és remek napjaink vannak, ezt most gyorsan le is kopogom.Mariann én is puszilom, bár nem tudom mi van velünk, de kívánok nekik sok erőt meg kitartást!!! Nosztalgia

De majd jövőre!
Borogatással kapcsolatban ugyanezeket kérdeztem én is az első előtt, úgyhogy dehogy nézlek hülyének.
Én úgy csináltam, hogy hideg vízbe megáztattam egy ruhazsepit, kicsit vártam vele, amíg olyan szobahőmérsékletű nem lett -nekem a doki állott vizes ruhát mondott- azzal betekertem a lábikat, majd egy szárazzal körbe. Ez rajta volt egész nap, éjszakára már nem tettem vissza. De Zsuzsa mondott valami zselét, amit a gyógyszertárban lehet kapni és a hűtőbe kell tenni, attól nem lesz vizes. Ne izgulj, bár tényleg elég szörnyű, de inkább készülj fel rá.
Most jól megvígasztaltalak ugye?
Köszönöm még egyszer!!!
Most én is Carterre szavazok.
Tényleg akik még nem írták le a szülésüket nem is akarják ezt megtenni? Én annyira szívesen olvasnám őket!!! Szerintem a többiek is! Mucska! Ez neked is szól, mert rólad is olyan keveset tudunk, hogy végül is hogy volt s mint volt!
Azért figyeld holnap is, nálunk egy nap elteltével indult meg a hője, de egy kúppal elcsíptük.
S miben állapodtatok meg a főnökkel?
Szösziéknek puszi! Egyébként írtam
Ez azért remek hír!!!
Nőgyógyi már kevésbé.
Körömvágás.
Mi volt abban akkora élmény?Én elég frászban vagyok közben.
Kád
Kacagás
2004.10.20 22:11
) korszak, talán tényleg a fogacskái bántják, vagy több tejet csinál magának
Ha meg nem múlik el, tutti megszokod az új helyzetet
)

Holnap hívom a doktornőt. 

Kis vízi tündér

Remélem, nem azért, mert szerintük nem felel meg bizonyos követelményeknek.
Dorka ma 3,5 órát aludt déltől. Én meg fodrásznál jártam. Közben volt egy kis pánikrohamom is, meg félnapos depim. Ne nevessetek ki, ez komoly. De kijöttem belőle. És holnap Zitázom

2004.10.20 22:27
2004.10.21 05:37
Nagyobb ágyon (faltól-falig) már én is gondolkodtam
Unokanővérem sajnos már nem él
Hasizmok: nőgyógyász és sebész egybe hangzó véleménye szerint nem jön helyre, majd csak műtéttel
Tánc
Lindával tegnap beszéltem, Dani meggyógyult, oltás elmaradt, csak nincs ideje jönni. Lányoknak majd átadom, hogy legyenek jók, ha felébredtek
Nem tudom mennyire fogja őket meghatni!
Régi karambolotok
Kata nagyobb kezdősúllyal indult, majdnem egy héttel idősebb, és közel sincs ekkora súlya (a hosszát nem tudom). De így kevesebbet kell cipelnem
Igazából a nagyok se voltak sokkal másabbak hízásilag így nem izgat a dolog.
Körömvágás: Katának valahogy egyáltalán nem hosszú a lábán a köröm, még sose vágtam. Nőgyógyász
Biztos mire elküldöm ezt, addigra beelőzöl
Anna esti sírásának elmaradása
Az én lányaimra fordítva hatott a front
Nem voltak normálisak.
Kaki
Séta
Éjszakátok? BOLDOG NÉVNAPOT!
Merre voltatok fürdeni? 2004.10.21 05:42
Örülök, hogy a negatív dolgok nem vették el a kedved tőle! Remélem tényleg beugrasz a talira, Manócskád nélkül is.
Na és ez a depi meg roham is.
de annyira örülök, hogy jobban vagy!!! Egyébként ilyenkor mit kell csinálnod? Elég valami lelki erősítés, vagy gyógyszert kell bevenned? De ha kínos jó mail-ben is, vagy a talin beszélünk róla, vagy nem beszélünk róla! Írtam mailt.
Csak a napokban olvastam ezt a hozzátáplálás dolggot és hirtelen ezek jutottak eszembe vele kapcsolatban. Mert mondjuk én az elején, amikor adtam egy pici teát Botondnak volt, hogy mézet tettem bele, mert nem tudtam, hogy nem lehet. De semmi negatív reakciót nem tapasztaltam. Vagy itt van a banán, amiről szintén olvastam, hogy lehetőleg ne adjuk, aztán van aki mégis adja és semmi baja a gyereknek. Akkor most hogy van ez? 2004.10.21 05:52
Hurrá-hurrá
kismedence gyulladás
Azt hogy sikerült beszerezni?
Szerintem befér a klubba, bár nem én vagyok a felvételiztető
nekem is volt, szülés óta még nem jött elő, remélem nem is fog. De tudom hogy mennyire pocsék
Én biztos lemaradtam valamiről, de mi volt a baj a légzésével?
2004.10.21 06:03
A cicijeim pedig már nagyon várják az ébredését!

Én is annyit töröm a fejem, mert nekem muszáj lenne minél hamarabb visszamenni, de a szívem szakad meg, hogy itthon hagyjam a bébimet
Én már állandóan ezen rágódóm, hogy hogy is lehetne valami normális megoldást találni. De ez egy bonyolult ügy, amit itt nem akarok részletezni.
2004.10.21 06:28
jó munkához idő kell ....
Hát Anna elég jól sikerült!
2004.10.21 07:08
. Zsófi nagyon élvezte
úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom! Itt nincs bébi úszás, viszont protekció igen, ezért tiszta vizet kaptunk mindkét medencébe
Ez igaziból pezsgőfürdő, de Zsófi félt a buborékoktól, így ki kellett kapcsolni
Nagyon örülök neki!!!
Depi
Biztos nem lesz semmi baj!
Drukkolok!
Séta
Én már nem is emlékszem mikor sétáltam utoljára Pesten, pedig nagyon szeretem
Történeted
Pedig ma vásárolni kell mennem, vicces lesz esőben pakolni. A múltkor már gondoltam beállok egy mozgássérült parkolóba, hogy ne ázzon sz...rrá a gyerek ameddig elérünk a bejáratig.
Védőnő
Jobb napot kívánok nektek mára!
2004.10.21 07:29
2004.10.21 07:50
2004.10.21 08:04
2004.10.21 08:35
Ma kihivtam a vedonot, hogy megkerdezzem mi lehet ez. Nemsokara talan itt is lesz.
A lenyeg, hogy egeszseges.
Te is jol nezel ki.

2004.10.21 09:03
kandalló szuper! Beköltözhetünk hozzátok?
2004.10.21 09:17
Én csak reménykedni tudok, hogy a kis kopaszkám egyszer ilyen hajkoronával fog rendelkezni
Az az egy vígasztal, hogy én is tök kopasz voltam kicsinek, most pedig sokszor gondot okoz a sok hajam
2004.10.21 09:21
2004.10.21 09:28
Szerintem dobogós helyen végeznék!
Azért egy hétig csak nem kell várni rá !
Azt hiszem, mi is jó munkát végeztünk
És tényleg nem volt szívhang, vagy csak nem találták? Az a lényeg, hogy Anna egészséges !!!
Az a lényeg, hogy senkinek nem lett semmi baja!
Depi
Örülök, hogy kijöttél belőle!
Elmúlt?
De van benne valami!
Képek
2004.10.21 09:29

rendes párod van
El akartam húzni, hát jött utána a szájával. Megint engedtem neki szipokázni, hát annyira tetszett neki
És ha már 8-10 hónapos a baba, szerintem mehetnek mindenféle finom zöldfűszerek bele
Nálunk is lesz mindig tartalékban
de csodás a végeredmény!
kandalló
mi gyertyázunk egész nap, annyira szeretjük a fényét. Naponta elmegy 2 hosszú gyertya. Kell is mennünk az IKEÁ-ba
Dorka legelső játéka, utazásnál mindig az van velünk a hordozójában. 

Alvás
Mi is aludtunk 9-től fél 7-ig. És most is már egy órája alszik
Hátha Zita hamarabb érkezik
2004.10.21 09:36
2004.10.21 09:44
De ahogy most már nem kóstolgatások lesznek, hanem tényleg eszik akkor én is nekikezdek főzőcskézni is. De eddig az a 30- 40 ml ment, azért meg nem vacakolok. Most már azért szépen eszik így elő kell vennem a nemlétező tudományom. De azért lesz itthon bébiétel is, ha úgy alalkul ne haljon éhen ez a szegény gyerek
Ők a kivételek! Vagy inkább mi?
2004.10.21 09:48
2004.10.21 09:53
2004.10.21 10:14
Bár én már főztem sütőtököt, vízben, de csak azután hogy már megevett belőle egy normális adagot. 2004.10.21 10:29
, várjuk a dokinénit! MAjd jelentkezem.
Szőrös palik!
Akkor megy a kaja tej nélkül is!
az jogos, hogy ezek után meg kell nézni minden anyajegyet! Fő az óvatosság!!!
De neked már egyszer megvolt? Akkor nem meglepő a tüszőérés, vagy igen???
Az valóban az! De a nagylábujjuk úgy meg tud nőni, hogy kilyukassza a ruhákat!
CSodakád
Irigyellek. Edina tegnap alig aludt! Egész nap nem volt több nappal, mint 2 óra!
2004.10.21 10:34
2004.10.21 10:55
2004.10.21 10:59
Aranyos lehetett, hogy vártad a kötözködést, és a kis galád mindennel elégedett volt.
A barátnőmnek ott volt elismert műhibája az első gyerekénél. Igazából nem értem én ezt az egészet. A kolléganőm a II-es kórházban szült. Ott sem volt jobb. Mondta, hogy kb úgy nézett ki a zárója, hogy beleírtak mindent, ami a körülötte vajúdókkal történt, csak valahogy az maradt ki, hogy vele mi történt.
Remélem, már elmúlt. 2004.10.21 11:35
Kandalló
Apa nagy álma nálunk, helye is meg van a nappaliban, de még várat magára. Mondjuk a tietek tetszik, hogy olyan magasan van benne a tűz, mert nekem mindig az kényszerképzetem van, hogy véletlenül megégetnék magukat. Milka csokit most nagyon megkívántam
Védőnőd logikáját, mint Zita, én sem értem. Ha napközben kiváltasz egy kaját tápszerrel, akkor kevesebb fog szopizni, Te kevesebb tejet termelsz, és megint csak nem lesz neki elég.
depi
Anyajegyekkel meg minden rendben lesz
Alma nyalogató Dorka
Érdekes Kata csupa olyan kaját akar megszerezni este a vacsoránál, amire még jó sokat kell várnia
Gyümölcsök nem hozzák lázba, legalábbis látványilag eddig
Vagy
? Banánról én is ezt halottam. Szülés: én 12 évig énekeltem, és ugyanolyan gondolatokkal mentem szülni mint te, hogy milyen jól megy majd a légzés, na erre egész a harmadikig kellett várni, és most is csak néha ment
Úgyhogy hajrá, hátha neked is könnyebb lesz a következőnél odafigyelni. A gyors végkifejletet illetően azt hiszem igazad van. Talán könnyebben tud a légzésre koncentrálni, akinek lassabban indul be a szülés. Nálam két ujjnyi után mindig nagyon gyorsan lezajlott a teljes tágulás és kitolás (utoljára pl 11 perc alatt, na akkor mindenre gondoltam, csak a légzésre nem).
És köszi a szüléstörténetet!
Még Lilinél vettem egy hideg sterilizáló folyadékot, és bele pakoltam a cuccait. Majd Nóránál is egyszer. Most meg egyszer sem. Itt áll a majdnem teli üveg. Szerintem a jó forró víz is megteszi. Játszószőnyeges kép nagyon aranyos
Mikor mentek megint pancsolni?
Katát is én ébresztettem 9 előtt 5 perccel, már azt hittem kidurran a mellem. Most hogy nincs Szöszi, és Mucska is reményfutamos
volt ma, így könnyen lettem aranyérmes!
Szegényke! Jobban van már? Most olvasom, hogy jobban van már!
Étvágy
Bébiúszásnál ált olyan mély a víz, hogy a szülőknek leér a lábuk! Alvás
Gyors javulást neki!!! Ma jobb, még nem üvöltöttem senkivel
Majd meglátod
Lányok egészségileg megjavultak, már csak picit folyik Nóra orra, a többieknek semmi bajuk, ennek megfelelően őrültködnek itthon
Gyógytornász
Azért ez jó hír, hogy ilyen hamar helyrejön!
Rékának drukk holnapra az oltáshoz! 2004.10.21 11:42
Fertőtlenítésre nekem is Chicco-s folyadék van, én a Corában vettem. Ja meg van Aventes sterilizálóm, tök felesleges volt megvenni.
Kb. egyszer használtam, de csak hogy használva legyen.
Bár mondjuk ha később cumisüveget használunk, arra jó lesz, de szerintem előbb-utóbb csak sima mosogatás lesz.
Egyébként terveztek Annának tesót?Azért elég szörnyű ez a kórházi helyzet nálatok. Ha jól emlékszem Mariannak is elég negatív tapasztalatai voltak.
Vele kapcsolatban meg természetes, hogy ne írj részleteket, csak úgy simán pusziljuk, meg hiányzik! Annak nagyon örülök, hogy az ő Annájával sincs baj!!!
Azt meg már én is akartam írni, hogy ezeknek a növekedéseknek meg egy év múlva szerintem már nyoma sem marad! Mármint a különbségnek!
Vagy nem nagyon.
Meg azt szeretném tőled megkérdezni, hogy Annának mikor bújt ki az első fogacskája? Botond most már engem is rág.
de nem a cicim, hanem a vállam meg a nyakam, arcom, ahol ér.
Botond is hatalmas szemekkel nézi, ha kajálunk. De én is ki akarom várni a hat hónapot, persze ha a tejcsim is úgy gondolja.
Szavaztam ma is, s bevallom küldtem gyíkokat is.
Igen a könyökéig, de ez a számozás tudod milyen hülye dolog! Egyébként ma egy kenguru goldos 80-as tipegőben van, és tök jó neki.
Remélem Zsófi nem lesz nagyon beteg, jobbulást neki!!!!
A szülésről egyébként bevallom én úgy vélekedtem, hogy sokan eltúlozzák....hát nem.
Ha sütsz, szerintem ne hozz üdítőt!
Jó ez az együttfőzés
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|