Szeretném nektek leírni az első szülésemet biztatás képen,hogy ne aggódjatok akik még nem szültek
Szóval!
Kezdem azzal,hogy ugye veszélyeztetett terhes voltam akkor ,de nagyon!!Teli aggodalommal és azt sem tudtam mi vár majd rám!
Mindig a könyveket bújtam,hogy felkészüljek a szülésre,hogy majd hogyan kezdődik mit fogok érezni mi fog történni!
Vajon fájni fog nagyon??Mert mindig rém híreket hallottam erről!
Arra már nem emlékszem,hogy pontosan hanyadikára voltam kiírva,mert 2 héttel hamarább jött Máté,már előtte is mondogatta az akkori dokim nst után,hogy nem kellene még megszülni!
Egyik este olajos hal konzervet kívántam vacsira!
Másnap reggel korán ébredtem úgy érezte és gondoltam magamban,de jót aludtam,kialudtam magam most lenne jó menni szülni!Feküdtem háton az ágyon és egyszer csak éreztem egy roppanást,de azt hittem a csontom roppant nem foglalkoztam vele
,picit még feküdtem utána gondoltam felkelek!De ahogy felkeltem elkezdett folyni belőlem a magzatvíz(ami víz színű tudtam ,mert előtte láttam pont a korházban nst-re várt egy kismama és ahogy állt elfolyt a magzatvize!na ekkor gondoltam jéé ilyen a magzatvíz!

)
na szóval folyt a magzatvizem gyorsan és nem idegesen szóltam a páromnak,utána anyukámnak,hogy hívjon mentőt!Addig én letusoltam a rucik a korházba már be voltak rég készítve,mire kész lettem oda ért a mentő is és mentünk be!

Bekísértek a szülőszobára ott először megvizsgált a dokim,közben egyfolytában folyt a magzatvizem

,utána felvették az adatokat,majd kaptam beöntést aztán ........majd tusolás megint

utána vajúdtam ami 3 perces volt ,de nem erősödött ezért nekem azt mondta a dokim várni kell 7 órát,ha akkor sem erősödik akkor beindítják a szülést!közben kaptam szurikat amit meg sem éreztem!

A fájások nem voltam elviselhetetlenek!!!Ki lehet bírni!letelt a 7 óra ekkor kaptam infúziót,de ekkor már feküdnöm kellett mert erősödtek a fájások amit szintén ki lehetett bírni!egyszer csak éreztem,hogy toló fájásom van,de ez sztem nem is fájás mert nekem olyan érzés volt mikor az ember "kakil"(tudom,hülye hasonlat),de tényleg olyan csak az inger a hasból jön!!!ekkor már semmi fájdalmat nem éreztem ment mindig simán!!!volt gát metszés is,de mikor varrt a dokim őszinte leszek nekem ez fájt nagyon,gondoltam mindjárt felrúgom!

de utána nem volt vele gondom!!1 óra pihi, utána tusolás és bevittek a kórterembe pihenni

hát ennyi volt!bocsánat,ha uncsi voltam meg sok!!