A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

boo! :)

Látod, valóban nincs autónk, ez nem jutott eszembe. :roll: :lol: :lol: :lol: Én leragadtam ott, hogy ha megyek valahova, és a gyereket is viszem magammal, akkor mellettem van. :lol:

Na jó, akkor loislane van benne, de retusálva! :twisted: :twisted: :twisted:

Jaaaa, az Apa papucsa volt? Akkor jól csináltad! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Egy "csodakencét" tudok, de ahhoz heti 2* 45 perces masszázs, infrázás, 2 órás fóliázás kellett, és naponta 3 liter víz. Viszont lement 4 kiló 2,5 hónap alatt. :) Pedig nem is ez volt a célom, hanem a zöldség-gyümölcs lerakat felszámolása. Az is nagyon látványos lett. :wink:

katy76! :)

Bocs, de ezen a hintán nagyon kell röhögnöm. :roll: :roll: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Elképzeltem a csúszdát egy vödör Domestos-os vízzel leöntve, a libikókát hasonló módon áttörölve, a köteleket meg kiporszívózva, atka mentesítve. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.07.21 09:47-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]k írta:booezdd el magad trenírozni! ezektől nem lesz baja, te is így nőttél fel!!!!!!! :lol:

Szerintem ilyen volt már kicsinek is. :roll: :roll: :lol: :lol: (Ne haragudj katy76, de tényleg fülig ér a szám :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :oops: :oops: )

Öööööööööö...kocsival futni menni az nem gáz? :roll: :roll: :roll: Gyalogás nem játszik? :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

(Most elképzeltelek ahogyan BKV-zol: komplett vegyvédelmi felszerelésben. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

Gyerünk, villantsd a cicijeidet! :!: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

És az nem lehet akkor, hogy odakocogjál, meg vissza? :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Értettem, pofám befog! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Isten bizony nem szépíteni akarom a dolgokat (tényleg elég nehezen menne :lol: :lol: ), de azért törlöm le e hintát, mert
1. van, hogy belül tiszta piszok, én se ülök olyan padra, ami poros :roll:
2. Petra előre hajol és rágja a hinta elejét. Ha rászólok, akkor a képembe röhög, azt hiszi, hogy ez a játék: én rászólok, ő rág (v. fordítva :lol: :lol: )

igen, igen tudom, hogy le kell erről szoknom. Vagy legalábbis lazábbra engedni a dolgokat. :oops: :oops: Igyekszem...

Anyukám nem szól semmit, mert vettem neki is törlőkendőt, hogy tudjon hintát törölni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szegény azt csinálja, amit mondok, azt ad enni, úgy altatja stb.
Nem akarja, hogy rajta múljon bármi a nevelésemmel kapcsolatban.

A tesóm, aki nálam sokkal rosszabb tisztaság téren, hülyének nézett a múltkor, ezért gondolkoztam el rajta, hogy lehet, hogy akkor ez túlzás?? :roll: :roll: :oops: :oops:

Most, hogy megpróbálom magam kívülről látni, én is röhögőgörcsöt kapnék, ha látnék valakit a játszótéren takarítani.

leszokok róla, ígérem. De a kezét akkor is át fogom hintázás után törölni! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Azért kérdeztem, mert régen, még a terhességek előtt (és az 1. idején) én is reggel jártam futni ide a Rákospatakhoz. Én negyed 7 körül kezdtem futni, így 3/4 7 körül végeztem, egy óra alatt meg el tudtam készülni.
Újra akarom én is kezdeni, csak ha Apa is korán megy, akkor tuti nem jön össze. Azok a napok kiesnének. Az ő munkabeosztása meg tök rapszódikus. :roll:

Kép
katy76

Lois!
Képek nagyon cukik! :D

jajj, nem is mondom! Tegnapelőtt levágtam Petra haját. Nagyon kis édi lett, bár a hosszú haj kislányosabb volt. Sajna nem tűrte meg a csattokat, gumikat a hajában. :(

Kép
katy76

Öööö, igen, én vagyok a lila-fehérben, ennél jobban nem tudtam levágni magam.... :oops:
Ti most szórakoztok velem??? A képek fele vállalhatatlan, ahogy ott trampliskodok fürdőruhában :? Azért már jobban nézek ki mint nemisolyanrég, de akkor mindig odaáll mellém a tesóm bikiniben, és akkor rögtön amorf tehénnek tűnök :?
Ja, valszeg retusálni kéne, de nem értek hozzá :oops:
Bár a szúnyogcsípéseket már le tudom szedni Zétény pofijáról 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Arra a képre azt hittem, hogy egy kaktusz. :shock: :shock: :roll: :roll: Csak háromszor kellett megnéznem, hogy felfogjam a dolgot. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg randa egy dög!
(Én egy keresztest csak azért nem csaptam tavaly előtt az ablakomon kívűlről, mert akkkkora gyönyörű nagy példány volt, csinos kis kereszttel. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Zargattam persze, hogy tegye arrébb a hálóját, de azért minden nap odamentem egy kicsit beszélgetni hozzá. :lol: :lol: :lol: :lol: )

katy76! :)

". Petra előre hajol és rágja a hinta elejét. Ha rászólok, akkor a képembe röhög, azt hiszi, hogy ez a játék: én rászólok, ő rág (v. fordítva )"
Te rágod? :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A poros pad azért okés (de azt is csak max. papírzsebkendővel törlöm le), és a játszóterezés utáni kéztörlés is. (Apropó! A mi játszóterünkön van víz. A tieteken nincs? :roll:
)
Szegény anyukád. Látom a lelki szemeim előtt a te féle túlélő arzenállal felszerelkezve. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Még a szobatisztasággal kapcsolatban akartam írni a tesód kapcsán a tisztaság mániájával, és a baleset nyomok elhárításával: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :? :? :lol: :lol: :lol:

Jó, akkor kérjük a tesódmellettedállésamorftehénnektűnszezértvállalhatatlan képeket! :lol:

Kép
Kép
200907?

Ha ti ezekre a képekre a tehén és bálna jelzőket használjátok, akkor én nem is rakok magamról képet,mert a dinoszausruszok már rég kihaltak :twisted: :twisted: Lois neked pocakosan is jobb alakod volt, mint nekem fénykoromban :roll:

Egyébként tegnap arra jutottunk,hogy a vasárnap lesz az én napom, már ami a kikapcsolódást illeti. Régen ilyenkor együtt jártunk reggel úszni, aztán kávéztunk, télen szaunáztunk. Most én fogok egyedül járni úszni - legalábbis egy darabig, aztán ha Hédi picit nagyobb lesz szerintem ebből is családi vasárnap délelőtti program lesz.jót fog tenni a lelkemen kívül a testemnek is, no meg egy régi nagy álmom átúszni a Balatont.Eddig 2x álltam neki készülni rá, először anyámék nem engedtek el, aztán meg terhes lettem...na majd most :wink:

Katy anyukád tényleg nagyon jó fej, hogy ennyire szót fogad. Nálunk direkt az ellenkezőjét csinálják mint amit kérek :twisted: :twisted:

Tényleg csajok kéne egy kis segítség, a nagyimnak most lesz a 70. szülinapja és fogalmam sincs mit adjunk neki. Nagyon fontos ő nekem, ők az egyetlenek akikre számíthatunk és Hédire is ő szokott időnként vigyázni, imádják egymást...de ötletem sincs...fényképes dolgokat már ellőttük karácsonyra valami más kéne :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Lois!Nagyon jók a képek!! És tényleg nagyon jól nézel ki, még ha csak a lábaidat villantod elő,akkor is :lol:

Most akkor vgülis mi lesz este? Szerintem én is kocsival megyek,olyan 8 körül el tudok indulni. Necces lesz az este,mert úgy tűnik,hogy Lili még eléggé igényli a szopit,viszont este 9 előtt mostanában nem alszik el,és csak közvetlen alvás előtt hajlandó szopizni,ellazul és gond nélkül elalszik,de apa azt mondta,hogy ne izguljak,el fog aludni a gyerek gond nélkül. Kiváncsi leszek :lol:

Bond! Lili egész nap egy szál pelusban van,néha pólóban,de az a max.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja! Képzeljétek,Lili ma még nem aludt :shock: Jó,biztos bezavart,hogy 9-re mentünk vissza a dokihoz,de 10-re már itthon is voltunk,amúgy is akkor szokott tízóraizni,de utána nem akart elalduni,csak ordtott(volna),így nem erőltettem. Azóta meg is ebédelt,mert nem akartam őt letenni éhesen esetleg.Ma elég jól evett,1 sült csirkecomb egy kis párolt brokkolival és krumplival. Viszont még mindig nem alszik :oops:,de nem nyűgös,játszik. Majd csak elfárad :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nemrég telefonált Apa, hogy a barátjánál, ahol már évek óta szerettek volna kisbabát, és ahol a lány imádja a gyerekeket, ami nemrégiben összejött, baj történt. :(
Tegnap hirtelen nagyon vérezni kezdett a lány, azonnal kórházba vitte a mentő, de a baba elment. :cry: :cry: :cry: :cry: Nem tudnak többet. :( Most voltak az első trimeszter vége felé, a 11. hétben asszem.
Ma, vagy holnap lesz műtét, altatásban.
Ennyit tudok, méhlepény leválásnak gondolom. Nézegettem a neten, és ezt találtam a vetélésekel kapcsolatban:

http://www.communio.hu/meh/kerdval.htm

Csajok! A sajátjaimat leszámítva még soha senki más babahírének nem örültem úgy, mint az övékének. Most nagyon szomorú vagyok. :( :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lili most aludt el. Játszott a szőnyegen,amikor egyszercsak elkezdett hisztizni,mondtam,hogy ok,akkor megyünk alduni és amíg beértem vele a szobájába(kb. 5lépés)el is aludt a vállamon :shock: Kiváncsi leszek mennyit fog aludni,most hogy nem aludt délelőtt

KépKép
KépKép
nyuszi81

Annyira tipikus, mindig akkor van rendbontás a babák részéről, amikor nagyon szeretnénk tartani a napirendjüket, nem? :roll: :lol:

Enyém ma éjjel tartott egy másfél órás pauzát, én a szobájában a földön fekve hol aludtam, hol hallgattam a dünnyögését. Amint kitettem VOLNA a szobából a lábam, már ordított. Namármost ebben a melegben minden ablak nyitva van, úgyhogy nem hagytam ordítani. :oops: :oops: illetve csak egy kicsit, aztán éreztem, hogy ez most tényleg nagyon hangos tekintve, hogy majdnem két óra volt. :roll:

Kép
katy76

Másfél órás alvás...Nem rossz,de gondoltam egy picit többet alszik,mert ugyebár kimaradt a délelőtti neki.Na mindegy,nem elégedetlenkedem :lol:

Katy! Éjszaka :cry: Abból a szempontból remélem,hogy jön már a hűvösebb,hogy hátha akkor nem szenvednek majd ennyire,amúgy nem zavar.

Boo! Miron elaludt végül?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Nem teszek képet róla, istibizi :wink: De úúútálatosan egyben van... sőt kib@szásból ahogy én híztam ő úgy fogyott (na jó gyomorfekélye van, ugye úgy meg könnyű :roll: ).

Katy!
Mi még nem hintáztunk nyilvánosan, szóval nekem egy fél cikiző szavam sincs :wink: Homokozótól kifejezetten tartanék.
Amit kismillióan megfogdosnak (pl. bevásároló kocsi fogója etc.) attól én is rosszul vagyok. De a popsitörlő nem sterilizál, szóval sokra nem mész vele, max. tisztábbnak "tűnik" :roll:

Nyuszi!
Aranyos vagy.... na de a lábaim :oops: Ha Dodiék középsz@r, akkor az enyém alsóközépsz@r. Na jó járni tudok vele, esztétikumra már nem futotta, Drágám szoktam mondogatni, hogy ejkalácsomkalácsom és közben kedvesen simogatja a térdemet :oops:

Bond!
Szomorú :( Első trimeszteres vetéléseknél legtöbbször a problémás babákat szűri ki a természet, gyakori a hormonális gond, véralvadási zavar, haematóma esetleg. A lepényleválás későbbi gond szokott lenni. 11.-ik hétre még épp csak hogy elkezd működni.

Tike!
De lüke vagy...na mondjuk nem hiszem el a dinóságot :wink: Láttam már rólad képet, na jó csak a fejedről, és lehet egy szembesítésnél nem nem választanálak ki, max. ha mindenki más ázsiai lenne, vagy kopasz, de a fejed alapján egy T- Rexnek a közelében sem vagy. A Velociraptornak meg kis slank feje vagy amúgy is.

Na ettől a gondolatmenettől kellőképpen lezsibbadtam, megyünk strandra és én is gyúrok az átúszásra... :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyuszi!

Botond se aludt délelőtt :shock: . Kb. 40 percet játszott a kiságyban, de végig hallottam, hogy motoszkál :lol: . Aztán pancsiztunk, ebédeltünk, végül 1-kor aludt el, és azóta alszik :lol: .

Bond!

Nagyon sajnálom :cry: ! Én még soha nem "találkoztam" ilyesmivel, még csak a környezetemben sem, amíg titeket meg nem ismertelek :roll: . Bár ezt az ember nyílván nem veri nagydobra, de a közvetlen környezetemben eddig ilyesmi nem volt hála Istennek. Mégis valahogy olyan sok ilyen tragédia történik mostanában, nem értem én ezt.... :cry:

Boo!

Látod, ez ma zizinap :lol: . Biztos érzik a kis szarosok, hogy lelépünk este :twisted: :lol: . Botond amúgy közel egy hete zizi, mióta anyu ittvolt. Azóta minden egyes elalvásnál sír :evil: :( . Most már mondjuk csak addig amíg lát :twisted: , meg este nem, de azért ez így is szívet tépő :? .

Akkor este fél9-kor a... Hol is? :lol: . A többség BKV-zik, szóval a Burger King előtt? Azt tuti nem rontja el senki :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Ja, csekkoltam ám az új vonalzót, naggyon tuti.. :lol:
Vagy korábban is lilypie-s volt neked?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Beugrott, hogy mi régen azért ittunk "a" padon, mert a Cactus Juice-ba jártunk bulizni. Megnéztem a honlapját, még mindig működik, van kaja, pia, és latinos, funky-s buli is utána 8) .
Szerintetek mikor van nyári szünet?! Most :evil: :evil: :evil: .
Hogy lehet egy vendéglátó ilyen idióta, hogy a nyár közepén bezár :shock: ?! Pfff, dugjon kaktuszt a s*ggébe! :evil: Csak hogy stílusos legyek :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Köszi 8) . Nem Lilypie-s volt, tőled "nyúltam" :lol: . Korábban nem volt, ami tetszett, de ez sztem jófej, ha már vizbéka a fiam :lol: . Ma kicseréltem papucsát, és abba is kikönyörögtem egy-egy békafigurát :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Ahova mentek ott homokos a part??
Én már annyira kíváncsi vagyok a Kölök mit fog szólni a sós vízhez :P

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Aha, homokos a part :wink: . hát, én nem tudom mennyit leszünk vele a tengerben :roll: . Botond rendre kiissza a medencét, és hát sósvizet inni gyakorlatilag tilos :? . Bár vlsz. hamar rá fog jönni, hogy ebből talán nem kéne inni :twisted: :lol: . Másrészt bele fog menni a szemébe, és csípni fogja. Akkor meg szaladgáljunk ki állandóan kimosni? Vagy az is kevésbé zavarja őket, mint minket :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mi lett végül? Mit játszottatok Mironnal?

"Ha Dodiék középsz@r, akkor az enyém alsóközépsz@r. Na jó járni tudok vele, esztétikumra már nem futotta, Drágám szoktam mondogatni, hogy ejkalácsomkalácsom és közben kedvesen simogatja a térdemet "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Láttam már rólad képet, na jó csak a fejedről, és lehet egy szembesítésnél nem nem választanálak ki, max. ha mindenki más ázsiai lenne, vagy kopasz, de a fejed alapján egy T- Rexnek a közelében sem vagy. A Velociraptornak meg kis slank feje vagy amúgy is. "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kár, hogy ezeket a dolgokat te így tudod. :roll: :( (Ha nem gáz nagyon, akkor majd idővel megkérdem talán, ha maguktól nem mesélik el. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Hú csajok, hihetetlen mennyi agya van már ezeknek a kölköknek :shock: :D . Botonddal mogyorós kölesgolyót ettünk. Kiszórtam elé jópár darabot, ő meg persze folyamatosan tömte befelé :? . Rászóltam, hogy nem szabad, csak akkor vegyen be másikat, ha már üres a szája, addig adja nekem. És adta :shock: . onnantól egyet én kaptam, egyet ő, bár néha csalt és beletömte gyorsan a szájába :lol: . De annyira cuki volt, hogy hihetetlen!!!! És tök kíváncsi voltam, hogy az utolót kinek adja, és nekem adta, pedig nem is én jöttem :shock: :D :D 8) 8) 8) . Oooolyan büszke vagyok rá, ez annyira nagyfiús volt :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Lábtémáról jut eszembe:
Tegnap átjött a bnőm, mert kölcsönkérte az egyik cipőmet. Állt a tükör előtt, és barokkos körmondatokban fikázta a saját lábát. Azt tudni kell róla, hogy 34 éves, van két gyereke, 52 kiló, és égig érő ropi lábai vannak. Én mindeközben mellette álltam, és én is látszódtam a tükörben.
- Te most szívatsz, ugye? :shock: :?
- Nem, miért? Nézd meg, totál rücskös, semmi formája, szottyadt ropi :? .
- Na, elmész te a búsba!!! Másfélszer akkorák a csülkeim, mint neked :evil: .
- Ó, én simán elcserélném a tiedre....(persze...persze :? :lol: ), sokkal feszesebb, és formásabb, mint az enyém!
- De Timi, basszus, én 22 éves vagyok! Énnél vlsz. csak sz@rabb lesz :evil: . Másnak ez a fénykora! Ha nekem ez a fénykorom, az elég szomorú.... :x :(
:lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! ezt Lili is csinálja,mindig amikor eszik,mindenkit körbe kínál a kajájával,annyira cuki!!!

Lányok! Most akkor fél 9 Burger King??

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :D

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert mindjárt felébred Kata....
Kicsinyítettem néhány képet a szülinaposokból, ha nem gond / :D / megosztom Veletek is :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
agi125r

Ja! És képzeljétek,puszit ad nekünk! Odateszi a száját az arcunkra és cuppant is.Imádom!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csajok,

ebben az égdörgősvillámlósszakadóesős monszunban is tali?

Nyitott hely ugye egyértelműen storno, de őszintén egy zárt helyen nincs sok kedvem sz@rrá aszalódni miután az odaút alatt szétáztam. Vagy nektek igen?

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi!

Igen, már Botond is csinálja egy ideje az etetést, de eddig sose felszólításra :wink: . Persze eddig is tökcuki volt tőle, de sztem nagy dolog, hogy megértette, amit kérek tőle, pedig most mondtam neki először :D . Meg, hogy egyet adott nekem, egyet magának...., az is már rendesen feladatsor :lol: .

A múltkor olyan édi volt, mikor tortáztunk: minidg, ha kajás lesz a keze (mert belenyúl :? ), egyből letörlöm, (vagy lenyalom :oops: ) az ujjáról. És mikor a tortát kellett volna trancsíroznia, nem értette, hogy most miért szabad, és ahogy csokis lett a keze egyből nyújtotta felém, hogy töröljem le :lol: :lol: :lol: . Így nem is volt Kata-féle tortagyilok, csak magát knte jóóól össze :lol: .

Ági!

Szegény torta :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Na ne legyél már királylány!!!!!!!! Én sz@rok az esőre :twisted: :lol: :lol: .
Hozzá' esernyőt! :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

jaj de cuki lehet :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Itt még nem esik,de előbb-utóbb fog :twisted: Most akkor mi legyen??

KépKép
KépKép
nyuszi81

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?