A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]
Ctg-n meg néznek vérnyomást és vizeletet is.

[/color]

tééényleg? na ezt nem is tudtam! :shock: mondjuk én csak augusztus első hetében megyek először...

na jó éjt, megyek zuhizni, aztán House... :)

Kép
gtunde75

Tündi!....Itt nem néznek CTG-n semmit. Legyen nálad innivaló, ha éppen nem mozgolódna a baba kis turbósításra. Ha vannak mozgások negyedóra húsz perc alatt megvan a vizsgálat.
limo73

Jelentem jól vagyok, lábam ugyanolyan csodálatos mint eddig :)
Csak már alig bírom beletuszkolni a papucsomba.... :?

Ma nagyon megijedtem, görcsölgettem, elég sűrűn és elég hosszan.... :shock:
Benn ültem az irodában, s olvastam a neten kinek hogy indult be a szülés, be is linkeltem egy oldalt....
(Mondtam neki, még nem jöhet, nincs még meg az időnk -365 nap)
Mentem utána az intersparba, s azon gondolkodtam, hogy úr isten, mi lenne ha most elfolyna a magzatvizem.... :shock:

Páromat ma jól beszivatták, a kamionba alszik, mert megint nyergesen van, s nem rakták meg, így most Beremenden éjszakázik.

Parán vagyok, nehogy itt meginduljon nekem valami, hogy nincs itthon.... :shock: :roll:

Lemerült a céges telefonja, s lebaszták, hogy miért nincs autóstöltője hozzá....
Mondta, azért, mert nem kapott.
Erre, hogy miért nem vett :shock:
Mondta, hogy
1: amióta itt dolgozik, fizetést még nem kapott,
2: ha kapott volna, akkor se vett volna a céges telefonhoz autóstöltőt.....

Rettenet ellustultam, semmi energiám reggelente elindulni dolgozni, vagy pl a vasalást 4 napja halogatom, pedig az időmbe beleférne....

Évi
Igen, sajnos ez a temetés ilyen drága.
Aput 2004-ben temettük, hamvasztva lett, 180.000 volt mindennel együtt..... :? De csodálom, hogy így elhúzzák.
Apu Jan. 30-án halt meg, Febr. 5-én temetés....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Én se megyek többet védőnőhöz, de az én védőnőm ugye más.... :lol:
2 hónapja mondta, ha kifestettünk szóljak, eljön megnézni.
Szóltam, de legutóbb mondta hívjam fel, ha megyek szülni, hogy tudja úgy intézni a napját, hogy mikor hazajövünk, tudjon jönni.
Hát kiváncsi leszek.
Pénteken megyek a gyerekorvost intézni.
Hétfőn UH, Kedd NST.
Nekem NST-re is csak heti 1x kell mennem....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika lábad :( :( enyém is nagyon gáz.

KI mikor megy a klinikára? Én pénteken mentem volna csak a mai malőr miatt holnap kell mennem mégis.

Tümdi az A hitel visszarakásáról látod ennyit :? hamarjött a közbejött,pff.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.21 20:53-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nálunk a 36. héttől hetente van nst, a 40. héttől elvileg 2 naponta. Egy hét túlhordás után méhszájérlelő zselét raknak fel.

De szerintem nekem most ilyenekre nem lesz szükségem... :wink:

szilvás76

Mára elteszem magam, hátha szükség lesz az energiára hajnalban... :wink:

Na jó, ez csak hipotézis, de ki tudja, mit hoz az éjszaka, most már ha lehet, pihenni kell... :-)

Jó éjt Mindenkinek.

szilvás76

Jah,nekem is bent a kis Seduxen,megyek aludni.Remélem.
Jó éjt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clárika!.....Szurkolok, hogy ha már eddig szenvedtél a melóval, legalább értelme legyen és meglegyenek a napok! (de azért rezeg a léc rendesen)
A párod cégére már nem is tudok mit mondani, a lehető legrövidebb időn belül keressen más lehetőséget. Tudom ezt könnyű mondani, de itt az idő múlásával egyre kisebb az esély, hogy rendesen kifizetik.
Normál esetben tényleg csak heti 1x kell NSTre menni, csak a "problémásak" olyan szorgalmasak, hogy nem tudnak meglenni a ketyerék nélkül. :?
limo73

Évi!......Én kedden és pénteken megyek NSTre.

Örülök, hogy egy vékony hajszálnyival talán jobban vagy, legalábbis írásod alapján úgy tűnik.
Tényleg szar, hogy ilyen sokára tudják csak vállalni a temetést, mert miután elintéztetek mindent, megint több időd lesz gondolkodni...s az ilyenkor nem jó.....viszont a temetés után egy picivel megint könnyebb lesz.
És ha sírni kell, sírj...sírj...sírj.....jobb, mint az elfojtott bánat, indulat!

Hétvégén megint hidegfront jön!!!
limo73

Sziasztok!

Woody, lehet a közelgő szülés miatt jött ki ez a fogprobléma. Ilyenkor valahogy minden mindennel összefügg :roll: Remélem, hamarosan túlleszel rajta!

Évilány, nem lehet valahogy meggyorsítani a kórházi-temetési folyamatokat? Vagy az is pénz kérdése... :roll: Pihenj, amennyit csak tudsz!

Szilvás, te már ennyire előrehaladott állapotban vagy? Én nem csodálkoznék, ha holnap a doki megnézné Bálintot és közölné, hogy jé, hát méhszáj még mindig teljesen zárt, Bálint pedig már 4 kiló... :roll: Ja, és még hozzá kell tenni, hogy nekem alapból is C2000 volt, és annyi is maradt.

Néha azt gondolom, hogy csak álmodtam, hogy terhes vagyok, a hasamban csak egy nagy görögdinnye fújódott fel véletlenül... :oops:

Ennek ellenére, úgy vagyok, mint Clárika, eszembe jut, hogy bármikor elfolyhat a magzatvíz. :?:

Jaj, szerintem egy szúnyog megcsípte a talpamat, és most zsibbad az egész talpam, és fáj, piszok rossz. Na, nem szenvedek itt nektek...

bekri

Szenvedj csak nyugodtan....

Képzeljétek! A kisfiammal álmodtam :) :) :)
Picike volt még, kb. 5-6 hónapos. Ült és vigyorgott rám, meg puszit kért :) :) :) :) :) Nagyon szép, aranyos, édes volt. Nyomtam is neki a pusszanatokat :) :) :)
szilvi35

Szilvi, ez édes volt :)

maccs01

Clarika, ha nem vagy jól, hívj taxit. Kiszámíthatatlan melója van a férjednek, de manapság az ember már nem válogat. Remélem, hogy meglesz a szükséges munkaviszonyod, és nem utolsó sorban, a férjedet is kifizetik!

Dia, nálunk a ctg-n vérnyomásmérés volt, de vizeletvizsgálat nem. Védőnőnél is csak vérnyomi, legalábbis a 2. terhességem új körzetében. Ez jól működik ezek szerint nálatok, mert nagyon fontos a toxémia kizárása.

Évi, sajnálom, hogy ennyire elhúzódik a temetés, nem is csoda, hogy így megvisel. Remélem, hogy addig Tomi megszületik, az lenne a legjobb, mert a temetésen nagy pocakkal ekkora dózis szomorúság nem jönne jól nektek még 2in1.

maccs01

Szilvás, gratulálok az eredményekhez és a 4 kilóhoz meg pláne! Ügyes vaaagy!

Dia, sms a szomszédtól... ahhülye! Én állandóan írogathatnék sms-t, vagy ha még parasztabb lennék, akkor névtelen leveleket... bakker!

Vanilla remélem, hogy kórházban van már, ez nagyon toxémia-gyanús! Nem is értem, hogy "egy hét múlva kontroll". Ez az állapot napról-napra veszélyesebb lehet, nem egy hét múlva, mikor már most ott figyel a fehérje, meg piszkosul fent van a vérnyomás! Egy-két orvos megért az arculcsapásra --- bocs, ilyeneken kiakadok... egyszerűen nem tudom elfogadni! Szóval remélem, hogy már kórház!

Wow, nagyon sokan előkerültetek, akik már rég írtatok, és örülök, hogy mindenki jól van. Nem semmi, hogy itt akár órák kérdése és sorozatos babaszületések legyenek! Kitartás csajok, és sok pihenést! Örülök minden újra felbukkant arcnak! Jó olvasni rólatok is. Pussz

maccs01

Sziasztok!

Én most csak beköszönök, mert ma megyek ctg, uh-ra. Délután jövök:-)))

Sok puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra, bébikre!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaja, jó hergelt.

Áááááá, felébredtem, pedig még aludhatnék. :evil:
Leköltöztem a nappaliba (a derekamnak ez az ágy kényelmes, meg így ha vmi van, nem kell éjjel a lépcsőn botorkálni no és tök jó hűvös van lent), de most meg rajtam keresztül pisil, vonul mindenki...
:evil: Meg az utcazaj is... Még a szomszédok is engem tréningeznek a nem-alvásra... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Dia, ez t a libát most már tényleg jól meg kéne ütni... :evil: Segítsek?

Bekri... Hááát, igen, bár te időben 4-5 nappal előbbre jársz, a végén tényleg együtt szülünk... :-) én bíííííírnám.

Maccs, nekem is hihetetlen, de nagyon örülök. Bár én még így is több vagyok, mint azok, akik vékonyan lettek várandósak és 20 kg-ot szedtek fel... :-( Nagyon sok fölös kilóval indultam... :-( Ha arra jött volna 20... Jaj... 100 kg felett lennék. :roll: :oops:

szilvás76

Jó reggelt! :)
Nem történt semmi az éjszaka, s még jót is aludtam! :)
Csak jobb lett volna nem arra ébredni, hogy az alattamlévő valami mocskos rossz zenét kezd el koncert hangossággal hallgatni fél6kor :?
Az állat...
Még jó, hogy a szembe szomszédom tegnapra volt kiírva(nem tudom megszült-e), meg hát nekem sincs sok vissza.....

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!

Látom, azért jelentkezik a társaság! :wink:

Vanilla?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Csak gyors bekukk, délelőtt uh, aztán majd írok.

Néha zsibbad a kezem.. mitől lehet? baj? lehet csak "elfekszem?"

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
Micsoda ruci :) :wink:

Clárika
Kép
clárika

Ircsi olyan édes a csajszi :D én is babáznék már :) :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

csillagékról van hír? Mehetnek haza?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Írcsííí! Nagyon aranyos kis pofi! A rucit a kórházban kaptátok? Lányok rózsaszínt, fiúk kéket? Szeretnék már szülni én is!!!!!!!

Szilvás! Aki sokat alszik, keveset él! :wink:

A g-n hagytam meg telefonszámot, ha netán hiányoznék néhány napocska után :wink:
Utólagos engedelemmel készítettem egy tel. számos hasábot a sorok végére. Töltsétek ki, ha gondoljátok...

Ja! És nekem inkább csak a bal oldalam vizesedik, de amióta nem iszom annyit, még az sem annyira, csak foltos és lila...
szilvi35

Jó reggelt
Ircsi micsoda ruci!!

Bekri,görögdinnye :)

Zsibbadás terhesség velejárója :(

Hát ez a Seduxen nem sokat ér,10kor bevettem,aludtam fél 1-ig.A baba meg semmit se :) tombolt. Akkor beszélgettünk meg ittam,ilyesmi,visszaaludtam 3 után kb.fél 7-ig. Vérnyomásom éjjel is 135/90.ágyban fekve :( (100 körül szokott) és az arcom tiszta víz,alig bírok beszélni.Gáz.

Szilvi,tel.szám,jó ötlet.
Majd be is másolom a táblát egyik nap. (remélem...)

Vanilla?...

evilany

Ircsi, napról-napra változik Katus! Édes! Milyen franó rucija van! Nagyggon komoly!

Szilvi, nekem kezdettől mindenben a bal oldalam rosszabb. ÍGy abal kezem és lábam is a vizesebb.

babaimádó
Kép
babaimado

Szamóca a táblához megadnád az adataid pü-ben esetleg? (ha akarod)

evilany

... és a bal agyfélteke? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Évi! Excell táblázatot hogyan csinálsz a g-n?

ÚRISTEN! TIVA KIESIK A HASAMBÓL!!!!! NAGYON ROSSZ!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
szilvi35

Évi! Megtaláltam a táblázatlétrehozót!!! :) :) :)
szilvi35

Szilvi,az jó mert én nem tudom :) megcsinálom a gépen és feltöltöm g-re...

evilany

:D
Jaaaaaaaaa!
Egyszerű pedig!
Új dokumentum és azon belül az Excel. ... és ennyi.
szilvi35

Hmmm....Évi mit olvasok épp itt a neten....
:arrow: "Mik a szülés közeledtének "apróbb" jelei?
Olvastam hogy sokaknak nagyobb étvágyuk van előtte, vagy többet alszanak, eltorzul az arcuk, többet mennek wc-re, felpuffad a szájuk és hasonlókra gondolok. "

Clárika
Kép
clárika

sziasztok!

nem akarok károgni, de az a megérzésem, hogy a hétvégi hidegfront meghozza Tomikát!!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ircsi...Katus olyan édes...na meg az a rucika is..:)

Remélem Vanillával minden okés...vagy csak a szokásos, pihen, és ilyesztget minket, mint ahogy páran el szoktak tűnni...

Manóm este úgy aludt el, hogy a bordámat kifeszítette...nem bírtam arrébbsimizni/nyomkodni, így szinte vigyázban voltam hajnal négyig (a harmadik pisi után volt hajlandó elhúzni, de utána mocorgott rendesen, szóval bordák még kaptak...asszem a gyomrom is, de ludtam) Azóta viszont fájdogál a derekam meg a pocim...a derékból sugárzik át előre időnként...még perceket nem néztem, nem is hinném hogy z, a fene tudja...lehet, hogy a kényelmetlen alvás miatt van? Na, majd kiderül...

Ma is alkottak valamit a munkások már 5-től...olyan volt, mintha itt kosaraztak volna a házunk előtt...persze nem, de megint nem lehetett rendesen aludni, na meg drága-imádott kukásautónk is volt 5-kor...ténleg nagyon remélem, hogy a babánk vagy bírni fogja ezeket a zajokat, vagy legalább ilyenkor lesz ébren, mert erre mindenki felébred sajna...

Huh, de meleg van, szakad rólam már most is a víz...
Nemsokára jön át anyukám meg a hugom...anyu hoz nekem pizsit, meg mellszívót, meg ugye a vérnyomásmérőt, bár ha magasabb lenne a vérnyomásom a szokásosnál, azt érezném...
Hugim meg kitalálta, hogy takarítani, meg vasalni akar...Gábor kérdezte is, hogy mit akar takarítani (mindig az a baja a családnak, hogy nálunk túl nagy a rend, bár ezt nem értem, miért baj) de azért meghagytam neki a felmosást, meg a tűzhely letakarítását, meg egy pici vasalnivalót is kap, ha már annyira akar...azt mondta, hogy még nem vasalt ekkora vasalódeszkán...nem tudom miért nagy szám ez...azért kaptam ilyen nagyon széleset, hátha jobb lesz tőle a vasalás élménye, de azt semmi nem szeretteti meg velem...:P
Na mindegy, huginak is vannak jobb napjai, bár ritkán...

Ja, és holnap CTG...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok,

jó reggelt!
Látom mindenki még egyben!

Évi,
próbálj meg pihenni napközben amikor csak tudsz! Arcpuffadás, szülés egyik előjele, nekem is azt mondták anno!

Ircsi,
nagyon drága pofa Katus, és ez a ruha :) :) . A kórházban ilyet adnak minden babónak? Tegnap átvettem a vérvétel-vizelet eredményemet, minden okés rajta, kicsit vérszegény vagyok (de ki nem), viszont a süllyedésem 28 volt (1-20-ig van a referencia tartomány). Fertőzésem nincs, mármint nőgyógyászati, most voltam dokinál, a vizeletem teljesen negatív, egy picit taknyos vagyok, más "bajról" nem tudok. Ez okozhatja a magasabb süllyedést? Amúgy vérnyomim, minden rendben van. Köszi előre is!

Dia,
te aztán jól nyomod, a 39. héten, minden elismerésem a tied!

Szilvás,
alvásod :evil: , illetve nem alvásod. Napközben tudsz pihenni?

Clárika,
nem csodálom, hogy egyre kisebb elánnal indulsz melózni. Csodállak, hogy még nyomod az álló munkát nap mint nap, 38 hetes terhesen. A párod munkahelye pedig kriminális! Réka meg fogja várni Apáját, ne aggódj!!!!

Vanilla?

Bévi,
jó, hogy jelenetkeztél!

Tündi,
mi vagyunk a sor végén, kiírás szerint, de ez nem jelent semmit. Neked csak augusztus elején kell menned CTG-re? Én már most kedden voltam, most töltöttem a 36. hetet. A ctg előtt nekem is néztek súlyt és vérnyomást is.

Csillagról tudtok vmit? Mi van velük?

Lányok mára is meleget mondtak, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és mi ma festünk, bútort szerelünk, Apacuka most ment el festékért. Szent a béke, meg is ünnepeltük :wink: :wink: :oops: :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jó reggelt!

Katus szép, mint mindig. Ez a ruha meg.... :lol:

Évi szerintem te a hetet már nem húzod ki. Meglesz Tomika. Ha már a szád dagad....szerintem.

Clárika meddig kell még dolgoznod, hogy meglegyenek a napjaid?
pÁROD MEG TÉNYLEG JOBB, HA VALAMILYEN FIZETŐMUNKA UTÁN NÉZ, MERT HA EDDIG NEM FIZETTEK (bocs caps lock) akkor nem valószívnű, hogy ezek után fognak :twisted: :twisted:

Szilvi35 álmod: :D :D

Szilvi nem kell, köszi. Uram azt mondta vegyem fel a faarcomat és ne szóljak semmit, hátha rájön, hogy hidegen hagy.....ha meg szóvá teszi a tegnapi porszívózást csak annyit mondjak: azt hittem délelőtt 11-kor már lehet :lol: :lol:

Ilus itt is volt ma kukásautó, meg fűnyírás újfent. A gyerekek ehhez hozzászoknak és alszanak. Bence is fél 9-kor ébredt. Ha ti sem fogtok otthon lábujjhegyen suttogva mászkálni akkor a baba hozzászokik a zajokhoz és nem fogja zavarni.
Én minden hajnali nagyobb zajnak örülök, mert a szomszéd is felébred meg remélem a gyereke is.... :twisted: :lol: gonosz vagyok no.... :lol: :lol:

Maccs igen, most nagyon alaposak itt a ctg-n. Nem tudom így volt-e ez ennek előtte is, de most ez a rendszer :D :D

királylány

Sucer ??? Már nem dolgozom. El lettem tiltva. Anyukám meg az ismerős védőnő összeszövetkeztek és közölték otthon pihenés, ha dagad a lábam. Igaz messze nem olyan, mint Clárikáé, de szót fogadok nekik. Főleg azért, mert már Bence is nehezen veszi az akadályokat és jobban szeretne itthon maradni velem.
Az a jó, hogy itthon hanyat tudok dőlni ha csak 10 percre is mikor úgy érzem...
Örülök, hogy minden rendben van. Kíváncsi leszek a végeredményre, majd képet tegyél.

királylány

Dia...nem fogunk lábujjhegyen mászkálni, legalábbis nem tervezzük...anno unokahugomat altatták úgy, hogy még a tv se mehetett két szobával arrébb...rémes volt...órákig kussolni kellett...de a mi drága gyermekünk rajtunk kívül is fog kapni a zajból bőségesen...már megint fúrnak...nemrég kezdték el a lakótelepet felújítani (Kőbánya-Újhegyi lakótelep, lehet valakinek mond valamit...lényeg, hogy rengeteg 10 emeletes, hosszú panelház)...na eddig csak a két szélét csinálták meg minden háznak, májusban kezdték nagyjából körbe is megcsinálni...szerintem van vagy 10 ház min. és abból 3 van teljesen kész...persze a miénk még nem ezek közé tartozik...úgyhogy azt hiszem, még egy ideig lesz itt zaj...

Szilvi...álom aranyos :) ...mostanában én is gyakrabban álmodom vele, de nemrég láttam az arcát is (most először)...szülőszobában voltunk, akkor születtt, ill. addigra már megfürdették, feküdt mellettem, mi meg néztük apájával, ő meg csak pislogott csöndben a nagyvilágba, mintha valami baromi érdekeset látna, de annyira édes kis mókusfül volt...a szájáról tudtam, hogy a mi babánk (legutoló UH képen, ami a blogban is fent van, tök szépen látszik ugye a szája íve)...de annyira édes volt...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Na, anyuék megérkeztek...délután még benézek (vagy nem...még mindig jönnek a kis görcseim...lassan zuhany, aztán csak elmúlnak)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus nem is szabad tök csendben lenni....mi sem voltunk Bencénél. Sőőőőőt....én simán porszívóztam mellette.

Már csak 9 nap.....papíron :shock:

Ircsi ha előre tudom a műtét időpontját (ha az lesz) akkor este 6-ig ehetek, éjfélig ihatok. Utána már semmit nem ihatok (állítólag)? Mert én azt nem bírom ki, hogy felkelek és nem iszok, főleg ebben a melegben.....

királylány

Már most nagyon meleg van. Főztem krumplit, bepaníroztam 38(!!) szelet patiszont, egy részét a fagyóba tettem, ínségesebb időkre. Majd csak ki kell sütni. Kivasaltam a ruhákat, amik tegnapról maradtak. Felmostam mindenütt. Hulla vok. Leszakad a derekam. Most pihennem kell, meg majd rendbeteszem magam (borotva, szemölcsökcsipesz, stb..), este meg hajvágatás. Holnap ctg.

Mindenki rendben?

babaimádó
Kép
babaimado

Aug 04.-ével lesz meg a 185 nap. (meg 180-at beszámolnak az iskolaévekből, mert tavaly Júniusban végeztem)
De most jut eszembe, hogy van még 12 kiskönyves napom is, s azt is beszámolják :)
Úh., akár jöhet is jövő héten az én kicsi kincsem! :)
Bár ha nagyon pengeélen akarok táncolni, akkor 24.-én is kibújhat :)
Akkor csisszre megvan :)

De mondtam neki, hogy a kiírt napon jöjjön.

Clárika
Kép
clárika

Ja ezt a hónapot dolgozom még az irodába, terv szerint, hogy azt a maradék 7 napot tudjam pihenéssel tölteni.
Remélem egy pár napot ad nekem Réka :D

Clárika
Kép
clárika

Na meg ugye jövő héten csütörtökre én beterveztem még egy pocakostalit :wink:

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!
Sajnos este nem igazán tudtam aludni. Lili nem engedte, folyamatosan ki akart törni a lakból, illetve mindig kidugta a lábát és kezét. Férjem próbált vele beszélni, hogy aludni is kellene, neki is, de nem volt hatással rá. :D :D :D

Szerencsére a fogam már nem is fáj. Nem érzek semmit. Annyi van, hogy minden evés után fogmosás és jól ki kell öbliteni.

Ma találkozom a barátnőmmel, elmegyünk ebédelni és utána megyek ctg-re. Kiváncsi leszek mit mond a doki, és hogy lesz-e vizsgálat is....

Ja és van gyerekorvosunk is már. Egy aranyos néni, csak hát mikor van szabin aug. elején. De nyáron ez van, mindig mindenki szabin van. De rendes volt és már most felírta az összes receptet és a védőnőnél hagyta. Így majd jövő héten bemegyek azért is. Különben nekem sem kellene menni, már oda. A héten volt kint terepszemlén, minden ok volt már csak egy SMS v. telefon kell neki, ha megvan a baba.

Ircsi, Katus ruhája fantasztikus. Aranyos, hogy ilyet adnak!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ingyen SMS küldés!

http://ppk.hu/11080

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]N írta:clárikaa meg ugye jövő héten csütörtökre én beterveztem még egy pocakostalit :wink:

lehet már csak ketten leszünk... :wink:

Limo??? biztos még alszik... :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?