A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mármint a késő délutánt, mert kettőkor még melegebb lesz :?

Kép
vindolanda

Vindo mi sem voltunk ma d.e kint, nem kivánkoztak ki :roll: majd délután pótoljuk. 6 óra körül van elviselhető, kellemes idő csak :evil: na meg persze reggel 8ig :roll: de talán akkor nem megyünk még sétálni :roll: vicces lenne :D

Heni
KépKép
heni81

Igen, akkor már tűrhető. Sajna a rohadék szúnyogok is akkor jönnek. És őt csípik, engem nem.
Itt nem esett az eső sem. Kezd a fű is kiégni. Mielőtt Rugó megszületett, még locsoltuk :lol: Ezen ma már csak röhögni tudunk :roll: Örülök, ha együttműködik velem este, és a növényeket meglocsoljuk :roll:

Abbahagyta a szintetizátorozást :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, már olyan ügyes, hogy nem is szól, telepakolja a bilit, én meg csak azt veszem észre, hogy oson ki vele a wc-be, hogy beleborítsa.

Kép
vindolanda

Arra is rászoktunk, hogy este hat-hét felé elmegyünk a fagyizóba. Tegnap mondjuk G. vitte, amíg én pakoltam a vendéglátás következményeit.

Kép
vindolanda

Vindo itt is sok a szúnyog, de most még a bögöly legyek is elkezdtek támadni és az rosszabb a szúnyogtól :evil:

Nálunk mind a 2 locsol, még slaggal is képesek locsolni, Péterke már nagyon ügyes benne.

Várj csak, ha rákap a wc re, Péterke teljesen egyedül jár már, oda áll, kuki ki és célra tart 8)

Heni
KépKép
heni81

NA itt csak fagyizó van , igy oda elég sürün járunk, de mire Péterke elnyal egy gömb fagyit :roll: nem győzöm kivárni :roll: Áron meg pláne :roll:

Heni
KépKép
heni81

Az idén is egészségesen élünk ám, teli a kert zöldséggel, patiszon, tök, cukkini menük mennek körbe körbe :roll:

Valami jól bevált receptek csajok?????

Heni
KépKép
heni81

Akkor mi győztünk, mert itt kettő fagyizó van. Tudunk választani :lol: :lol:

Hát, a receptekhez nem értek :wink:

Rugó is locsol tavaly után, csak egy idő után, ahogy lankad a figyelem (vagy direkt, ezt nem tudom) össze-vissza 8)

Mondjuk nálunk nagyon sok a fű, kb. 700-800 m2-t kellene belocsolni :?

Kép
vindolanda

Lehet, másnál is van annyi, de Rugó nem bírná nézni, ha másfél óráig locsolnám slaggal :roll:

Kép
vindolanda

tavaly után = tavaly óta

Kép
vindolanda

:shock: :?:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Utálom ezt a meleget :? Ráadásul ma fájt a fejem és bekattant a hátam. Cica pedig az ördögi arcát vette elő a mai napra :roll: . Szóval kipurcantam :?

Juba üdv otthon :lol: :lol:
majd kérünk képeket meg élménybeszámolót :)

Vera Báló :lol: :lol: :lol:

Vindo Pőti, szőke herceg, Gergő, földlakó
van egy pár neve :D

Mesi kitartás, mindjárt vasárnap :)

Dori hogy vagy?

Irina sajna még egy darabig jönnek majd elő rejtett költségek,
mindig akkor amikor már azt hiszitek, ennél rosszabb nem lehet :roll:
de lesz ám jobb is :D
mi lassan de biztosan kezdünk egyenesbe jönni :)

Megjött a határozat. A fellebbezést is elutasították. Viszont azt írták belefizetnek a csanába :roll: kíváncsi vagyok mi nlesz.

mennem kell, egyik ordít a ciciért a másik meg ordít mert nem tud kezet mosni Gergő kiskádja miatt.

jó éjt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok! :)

Köszönöm a kérdést, Móni, jobban vagyok már. :) Fülem nem fáj, nem köhögök. Kapar a torkom még, de talán ez már csakhamar elmúlik.

Munkáról a fejtegetést ODAÁTra másoltam innen, mert hátha olvasná más is, nem csak ti...

Báló!!!! Jajjj, annyira jót nevettem! :) Hogy jut eszébe???
Viranka, mennénk mi, vmikor. De mikor? Mekkora, milyen medencétek van különben? Mesélsz picit? Menniy kell vele dolgozni, mi kell hozzá? Megterhelő fenntartani? Fizikailag, anyagilag? Nem vagyunk eleresztve egyáltalán, de ha 1 luxuscikkünk lehetne, én ezt választanám...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Nagyon meleg van, sokat vagyunk az udvaron délután, vagy kimegyünk az élményfürdőbe, nem jutok ide... :oops:

10-re megyek tárgyalni, ide az utcánkba, úgyhogy még itthon vagyok, mosok, pakolászok, vasalnom is kéne. De megpróbálok visszaolvasni.

Remélem, mindenki jól van!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

velünk minden ok....

Móni hogy viszonyul Gréti Pötihez? Együtt alszanak? Sajnálom az ovit:-( pedig Grétinek tutira kellene már a társaság. Nagyon drágán jön ki a csana?

Zdori szupi, hogy jobban vagy!

Regi szupi, hogy jól vagytok, majd élményfürdős képeket kérünk:-) Úgy örülök, hogy bejött neked a munka! ügyes csajszi vagy! Tesó projekttel mizu?

Vindo Rugó csanában?

Heni
KépKép
heni81

Heni! Apának télre szervezzük a munkát. Hétfőn mennek a hajós munkával kapcsolatban orvosi vizsgálatra. Addig biztos nem lesz tesó, amíg nem jövünk egyenesbe... :?

Munkában kicsit pangás van, sokan mennek nyaralni, de azért vannak kötések. Egyre többen vagyunk az irodában, növekszik a létszám. Sokaknak nincs más lehetőségük, és megpróbálják ezt a munkát, de úgy tűnik gyorsan fejlődik mindeki! :)

Élményfürdőbe nem nagyon szoktam fotózni... :oops: Olyan jól elvagyunk, hogy el is felejtem.

Van két süni a kertünkben, olyan aranyosak! :)

Végeztem a vasalással. Lassan lejár a mosógép is, kicsit ideültem, aztán megyek teregetni.

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Igen, Rugó csanában 8)
Már nagyon mehetnékje volt valahová, tegnap is előhúzta a bőröndöket, hogy akkor pakolunk, és kész :shock:

Szia Regina! Én most kezdek vasalni :wink: Kb. egy hónapja nem sikerült, akkor vitte haza G. Rugót egy napra.

Móni, óvoda, csana...:(

INXS a lejátszóban, úgy hogy kezdődik a munka :arrow:

Kép
vindolanda

Regi értem és egyet is értek, nálunk se birná már a kassza 3. babát. :-( rengeteg pénz kell :evil: :evil: :evil: próbálunk faragni a költségeinkből, de maga a rezsi is nagyon sok:-(
A laptopot is lekapcsolom már ha nem használom :roll:

Lali is száz részletben kapja a fizuját :evil: most is közölte a főnök, hogy ebben a hónapban már több pénzre ne számitson :evil: adott 100at 5 és a többi???? Könyörgöm, miért kell könyörögni a saját pénzünkért, olyan mérges tudok ilyenkor lenni :evil: :evil: :evil: még most ok, mert magas a gyedem, de jövőre mi lesz?

Jól értem, hogy apa menne hajóra dolgozni?????

Heni
KépKép
heni81

Mesi! Kitartás!

Báló :lol: :lol: :lol:

Irina! Remélem, Ti is hamarosan egyenesbe jöttök! ++++++++++++

Megyek, ráhangolódok a munkára...

Kép

Kép
regcsiken14

Érdekes, mikor fél évig nem vasaltam, akkor is a derekamig ért a kupac. Ez arra utal, hogy egy bizonyos ponton túl már nem szaporodnak a vasalatlan ruhák :idea:

Kép
vindolanda

Heni! Még gyors válasz.
Igen, azt szervezzük, valszeg kimegy, ha más nem télre biztosan, mert 2 éven keresztül nem kapott télen megbízást, még egy telet nem bírunk így ki... :evil:

Elég nagy sz.rban vannak a cégek, ahogy látom. Egyik ismerősöm pl. egy rádiónál dolgozik, 2 hónapja nem kapott fizetést, mert ugye a rádió a reklámokból él, de alig van már cég, aki reklámozná magát... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regi sajna ez van:-( de ezt nem lehet igy csinálni :evil:
sok sikert apának a munkához!

Vindo pakolj akkor össze :wink: én is töröm mindig a fejem, hogy lehetne menni kicsit buszozni, vagy ilyenek, de ilyen melegben nem merek belevágni, igy marad az udvar és a séta, bár nagy örömüket lelik benne a gyerekek:-) szerencsére.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Ma megyek Petrámhoz már nagyon várom. Nem láttam már 10 napja. :cry: De majd ma!!!

Látom mindenki "szenved" a hőségtől. :?

Vindo: Figyel egy ideje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesi: Nem sokára pikk pakk vasárnap lesz addig már nem sok van!! Kitartás+++

Juba: Ha van időd gyere mesélj :D

Móni: Annyira szeretem olvasni soraidat mikor magatokról
írsz. :D

Vera: Bálint úgylátom fecsegésbe követi Mírát :lol: :lol:
Jól vagytok?

:arrow: dolgozni

Kép

Kép
agica1126

életjel :)

hangulatom 2 napja elég rossz,ma már jobban :) tegnap felhívtem HP gasztrót allergia eredmény miatt.A légúti anyagi okok miatt nem készült el az étel igen :( padlóra kerültem kicsit... 0-4ig "osztályozzák" az ételre való allergiát.Szerintetek alma hanyast kapott??? bakker 4,búza 3,őszibarack 3 dió 4... :evil: lassan már szinte semmit nem ehet :( burgonya répa 1.

Heni!
Lali főnőke :shock: :evil: :evil: :evil: hülyé kapok az ilyen emberektől,azt hiszi nektek terem a pénz a fán?

Irina!
kocsit ne is mond :( légkondi tartály ereszt ,(folyik be a víz) jobb oldalon kilyukadt a kocsi,rozsda majd 40ezer(jó újra is festi a srác)

:arrow: már hívnak :)

KépKép
viranka

Hali

Heni: ez több mint felháborító!

Regi: akkor már tuti mehet a párod?

Ágica: megértem hogy már alig várod!!!

Vindo: Emma is mehetne mindig valhova..leginkább boltokba???? de miért vásárolni nem szoktunk, mármint csak úgy shoppingolni, ő sem szokott kérni sehol semmit...lehet csak nézelődni szeret???

Ja tegnap kapott még egy biciklit, ez sokkal szebb, katicás, majd ma lefotózom. apuék szomszédja hozta az üzlettársa kislánya nőtte ki..hogy mennyi mindent kaptunk már az utca gyerekeitől!!:-)

na mennem is kell mert sztrájkol az evésben..
gyors ebéd: hideg almaleves, paradicsomos fetás tészta.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ez a tészta mindenki nagy kedvence, mozzarella és füstölt sonka helyett én úgy csinálom, hogy főtt tészta , kockára vágott feta sajt, paradicsomkockák, kisütött bacon kockák, bazsalikom, oregáno, meg a szalonna pici zsírja....mi imádjuk! egyébként az eredeti az Stahl recept.

Jaj ez a tesó téma..mi már nagyon szeretnénk,Emma is ..még mindig naponta 100x, sőt Kankalin, emma is Fifi-s kabalája lett a kistesó, viszi mindenhova, mesél neki, altatja, gondoskodik róla..stb..annyira cuki. apa rengeteget agyal, dolgozik,......én is neki kezdek..és akkor a tervek szerint..meg ahogy azt kistesó gondolja..szept vége-okt elején nekifogunk!

KépKép
kaqk
Debrecen

hát ja felháboritó, de rugalmasak, és ez azért nekünk nagyon számit, bármikor el tud jönni, később tud menni, nem gond. Itt sajna semmi normális munka nincsen, csak gyárak, és oda nem szeretne menni, pláne nem műszakba. Igaz nincs annyira bejelentve amennyit keres, de most nem akarunk hitelt venni, sőt egyáltalán nem akarunk, igy ez mindegy.

KAqk hajrá kistesó:-) én ha most összehasonlitom, mi volt a jobb, a tavaszi baba sokkal jobb mint az őszi, de nyári és téli tapasztalatom nincsen :wink:

Péterke nem tud tekerni, de nem is akar :roll:

Ágica huh, jó sok időt töltöttetek külön, de te legalább pihentél, Petra pedig élményekkel teli tér haza:-)

Heni
KépKép
heni81

Vera: huh ez nagyon durva..é kinőheti valamelyiket vagy ezzel él együtt?? szegénykém!

Heni: értem, hát akkor a rugalmasságukért cserébe ti is rugalmasak vagytok a kifizetéssel?!!!

Emma is egyik napról a másikra tanulta meg..:-) de nagyon élvezi!!!

Itt délben volt egy kis zuhé..elég durván esett..és most megint 30 fok van.:-(
és 100% pára..ki sem megyek tuti. Takarítani, vasalni és dolgozni kellene..:-(
De Emma igényel, annyira élvezi hogy szünet van és velem van oitthon...annyira cuki..naponta százszor megölel, megpuszil, megsimogat, anya szeretlek.....olyan jól feltölt ez a kis manó!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Verus, megértelek és nagyon sajnálom. Mivel biztatnak, kinőheti Báló?

Heni, fizu :evil: marha jó...

Köszi a kedves szavakat mindenkinek!
Végül is adatmentésért nem kell fizetnünk, mert kvázi reménytelen az eset. Az egyetlen lehetőség az ún. tiszta szobában történő felnyitása lenne a vinyónak, ami óránként 15 ezerbe fáj, és az adatmentés nincs benne, az csak szolid 150 ezer forintot tenne ki.
Próbálok vigasztalódni, összeszedtem tegnap egy sor Ádi-képet azért a levelezésemből (milyen szerencse, h Veletek barátkozom és szoktunk talizni és fényképezni), de minden nap ötvenszer szembesülök vele, hogy nincs meg valami, ami kéne (a gyerek Alma-, Gryllus-lemezei sem...), így azért nehéz túljutni a bánaton.

Jövő vasárnap lesz a babanetes tali, akkor senkit sem érdekel? tudom, van, aki babázik, van, aki költözik, de mégis? ;-)

Kép
Kép
irina

Ja, még valami: letöltöttem anno a topikunk első két évét (megírtam anno Nektek, csak senki nem reagált rá), na, az is a tönkrement vinyón volt... :cry:

Kép
Kép
irina

Irina: Nagyon sajnálom,h nem tudjátok visszahozni a képeket :( Nekem anno a pocakos képek tűntek el :(

Kaqk: Petra is rajong Fifiért. Ma vettem neki az újságosnál ilyen akciós újságokat 3 van egyben és egy csomó ajándék van hozzá és 1710ft helyett most 999 Ft. :D

De amúgy a mici mackó mindent üt az a legkedvesebb neki legyen az bármi :D

Kép

Kép
agica1126

Vera: Ezek abszolút nem jó hírek!! Szegény Báló :( De amúgy ezt ki fogja nőni úgye?

Kép

Kép
agica1126

Ágica, köszi... hát igen, a fényképek elvesztése fáj a legjobban... meg a gyereknek kedves dolgoké.

Kép
Kép
irina

Kaqk hát ja, kénytelen elfogadni a helyzetet, mivel nincs más, pláne nem ennyiért. Én úgy nem értem ezeket a vállalkozókat mire jó felhalmozni a tartozást!Rengeteg kintlévősége van, amiről csak mi tudunk és még mennyi lehet :shock:
No de a fizetés az fizetés!hát emlegeti naponta neki, csak ennyit tud tenni.

Vera huh, ez nagyon szomorú:-(

Irina sajna már mi is jártunk igy, azóta mindent mentek ki netre is, képeket, videókat. NEhéz:-(

Heni
KépKép
heni81

Heni, a net is szuper ötlet, meg most már minden hó elején dvd-re kimentem a fontos dolgokat, felírom a naptárba. :D Ez többet így nem fordulhat elő, jó lecke volt, csak kicsit fájó.

Kép
Kép
irina

Vera! :evil: :(

Kaqk! Még nem tuti, orvosi, aztán matróz vizsga, és majd utána...

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Ezer éve nem tudtam bejelentkezni, de mindig adódik valami. :oops: Most "szerencsére" a fiúk örjöngenek, így van egy szusszanásnyi időm.
Végre egészségesek is vagyunk. Meg rendesen lefoglal a bilizős project. :lol: Ha végre sikerül leimádkozni Bercóról a pelust, akkor szinte már baleset nélkül létezik. Ma pl. váltóruha nélkül indultunk el, kibírta, nem történt esemény. :lol: A déli alvásokból is leginkább száraz pelussal ébred. Muszáj teperni, mert két hónapunk van, akkor indulhat az óvodába.
Ebben a nagy melegben meg szinte csak jégkrémen, meg fagyin élne. Éjszaka a a legrosszabb, nappal a klíma sokat segít. De ugye egész éjszaka nem akarjuk üzemelni, de hiába nyitjuk ki az ablakot.
Én is igyekszem pihengetni. Amikor Bercó alszik, mi általában filmet nézünk. Lassan kezdenek kisimulni a karikáim.

Holnap viszont utazunk egyet. Holnap kapom meg az oklevelemet. Így feldöcögünk Bp-re, majd átveszem a "diplomámat" aztáj jövünk is vissza. Jó lesz a negyven fokban.

Tegnap voltunk vásárolni, ahol is Bercó kinézett magának egy doboz Legot (Verdás volt). Nagy nehezen sikerült meggyőzni, hogy most nem futja rá, mondtam neki, hogy majd a szülinapjára, vagy a névnapjára. Meg is értette, de egy idő után azért mondogatta, hogy " Ó, anya legyen már névnapom! Ó, anya, jöjjön már a Télapó!" :lol: Nagyon cuki volt.

Ennyit hírtelen magunkról.

MInden eddig ünneplőnek sok puszit küldünk!
Isten hozta Zizit! Gyönyörűséges nagylány!!!
Pöti egy tünemény!!!
dmaggie

Jajj csajok semmit nem tudtam még visszaolvasni,nézzétek ezt el nekem!
Hulla vagyok!!
Igazából nem is Zizivel vannak gondok hanem Bertus fordult ki magából teljesen!!
Hiszti és értetlenkedés megy egész nap.Direkt csapkodja az ajtót pedig olyan szépen kérem tőle,hogy ne tegye de csak azért is.Aztán elborul az agyam és kiabálok!
Nehéz ezt idegekkel bírni főleg,hogy fáradt is vagyok,Zina egész nap alszik éjjel viszont órákat fent van.
Sírdogál,nyöszörög,szóval igénybe vesz rendesen.
Anyukám egy angyal,minden nap jött és segített,főzött,mosott,takarított,nem is tudom mire mennék nélküle.
És én is csinálom persze mert elég nagy a ház,akad meló nekem is és közben még a két gyerek,hááááááááááááááát nem egyszerű!
Anyósomtól sokkot kaptam,majd ha lesz időm leírom amoda.
Képeket majd valamikor dobok,apa segítsége kell hozzá.
Ne haragudjatok,hogy csak magunkról írtam,amint tudok jövök és olvasok,bár most teljesen reménytelennek tűnik pedig nagyon hiányoztok!
Szóval minden jót Nektek!
Betegeknek gyors gyógyulást!
Puszi mindenkinek!
Na még a vonalzóm gyors megcsinálom és fürcsi aztán alvás.

juba0

Jaj, Zizit még nem is néztem meg...
Juba! Gratulálok! És sok erőt, kitartást Neked!!! Az eleje biztosan nehéz.

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Még mindig ki vagyok akadva, hogy Báló mennyi mindenre allergiás... :roll: Nem próbálod meg más oldalról megközelíteni ezt az egészet, hogy nem orvosilag, hanem vagy valami természetgyógyászhoz elvinni, vagy esetleg valami más hátterét keresni ennek az egésznek??? Ez így nem állapot! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
már gondolkoztam homeos dokin,számot is kaptam,de félek :oops: mert vszínű előbb erősödnének a tünetei,meg mi van ha vmi gebasz lesz(befullad,stb...)

Juba!
kitartást :) hidd el előbb utóbb minden rendben lesz :)

:arrow: M-t altatni

KépKép
viranka

Sziasztok!

Juba: juj biztos nagyon nehéz, kitartás!!!Biztos nehéz most türelmesnek lenni Bertussal.

Maggie: végre!!! Akkor nagy nap lesz a holnap!:-) Ha egészségesek vagytok jöv héten talizhatnánk végre!!!!!!!!!:-)

Regi: értem...matróz vizsga? kell tanulnia tanfolyamra járnia?

Du-án takarítás itthon..mindenki segítet :-)
aztán biciklizett a mcdonaldsig, ott fagyiztunk, aztán haza..:-)

most meg csupa szürke az ég és villámlik is..lesz egy jó kis zuhé az tuti...hátha ma alszunk..:-)

már csak a vasalás és a munka van hátra..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Juba!
Szívből gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok Mindannyitoknak! Gyönyörű kislányod van és nagyon hasonlít Bertára!
A hiszti pedig biztosan hamar megszűnik. Csak kitartás! Tudom, nem könnyű.

Vera!
Nagyon sajnálom Báló eredményét. Remélem, csak kisgyerekkori allergia... :(

Mesi!
Kitartás. Még pár nap és élvezheted az új házat, ami biztosan fantasztikus lesz.

Vindo!
Jó kis nyaralás lehetett. Úgy néz ki, szept első felében mi is Görögországba megyünk (korfu) autóval. Valószínűleg majd megkereslek, hogy milyen tapasztalataitok voltak.

Irina!
Durva ez az adatvesztés. Azt hiszem még holnap kiírok mindent dvd-re :evil:

Móni!
Szuperül csinálod a dolgokat. Le a kalappal!!! Nagyon sok puszi nektek!

Most ennyi jutott eszembe.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Móni, Juba!
Elmentetek szülni, utána hazavittetek egy folyton síró kisbabát. Se Gréti, se Bertus nem fogja bántani a kicsit! Soha! Ha büntetnek, akkor a szülőket büntetik. Miért? Mert egyfajta kommunikációra a kicsinél ugrotok, a nagynál dorgáltok. És ez nem más, mint a sírás. Ugyan az a cselekvés. A mama szemszögéből a kicsinél sírás - hiszen ő így kommunikál. Mentek, felveszitek, szépen beszéltek hozzá, nem emelitek fel a hangotokat, hiszen a babák így jeleznek.
A nagy tesó szemszögéből ez nem sírás, hanem hiszti. Kéritek szépen, próbáltok terelni, még egyszer kéritek szépen, zsaroltok, fenyegetőztök, majd elpattan a húr és kiabáltok.
Gréti és Bertus ebből mit érzékel: Ha a kicsi sír, anya pattan, ha én sírok, rám szól.

A lányoknak meg kell szokniuk az új helyzetet. Itt ez a bőgőmasina :), aki már itt is marad. Ettől még anya ugyan úgy szereti őket, mint idáig, csak a kicsi nem jön a saját lábán, és nem mondja, hogy éhes, hanem mindenért sír.

A nagyok azt látják, hogy ugyan az a sírás elfogadott a kicsitől, tőlük pedig nem.

Rengeteg türelem kell ehhez! A sok hiszti - a nagyoktól -, sírás, ezt akarom, azt akarom, csapkodás, hangoskodás, akaratoskodás mind mind figyelemfelhívás.

Vonjátok be a nagyot mindenbe, segítsen pelenkázni, fürdetni, pakolja a krémeket, pelcsiket, bármit...

És amikor a kicsi alszik, akkor legyen erőtök a naggyal csak kettesben lenni, hogy érezze, ő ugyan úgy fontos nektek, mint idáig.

Ha gondoljátok, a kezdeti időszakban adjatok a lányoknak Sedatif PC-t, ez mindenkinek segít.

Kitartás, ez egy teljesen normális, és végletekig kimerítő folyamat, próbára téve mindenki idegrendszerét. Ha tudtok, ne restelljetek segítséget kérni! Nálatok nehezebb, mert Gréti és Bertus is elég anyás. Zsozsi is az volt (még most is az :) ), és 16 hónapos...

Kitartás, magnézium hegyek, és nézzétek a szituációkat a lányok szemszögéből. Ők mit látnak, és ezért mit éreznek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Juba pár nap és kicsit rendeződni fog minden.
Tényleg sok türelem.
Én bármennyire fáradt is voltam/vagyok csinálok csak Grétis órát minden nap.
Ma már voltunk kettesben sétálni, motorozni.
Közben olyan boldog és lelkes volt. Folyton megállt puszilgatni :D
De ha leteszem szopi után Gergőt akkor is sokat vagyok cicával. Festünk, legózunk, főzünk együtt. Nagyon nem könnyű, tudom. De szép lassan javulni fog csak folyton éreztesd Bertussal, hogy milyen nagyon szereted és fontos neked annak ellenére, hogy otthon van már veletek Zizi teljes testi valójában.

Mesi mi már lassan alakulunk.
Mióta Z visszament dolgozni és visszaállt minden a "régi" kerékvágásba kezd megnyugodni Gréti.
Azért vannak még hisztirohamok és társaik :roll: :)

Maggie végre :lol:
autóval vagy vonattal mentek?
barátnőddel mi újság?

A googlenak van olyan szolgáltatása, hogy évi pár dollárért tárolhatod náluk a fényképeket. Nagyon nagy a tárhely. Ha jól tudom nekünk van ott is tárolva :roll: Legalábbis mintha Z azt mondta volna. De nekünk minden vagy 3 helyere van elmentve. Kocka apa parája.

Csajok Július végén augusztus elején egy szalonnasütés nálunk????
Akár ittalvós is lehet, valahogy megoldjuk az alvást :lol:

Vera bakker :( :evil: ha Orosházán lennénk elvinnélek titeket az akupunktúrás orvosomhoz. Ő foglalkozik, nagyon hatékonyan, allergiás gyerekekkel. Van hozzá külön gépe.
Lehet felhívom tud-e peste ajánlani valakit :roll:

Regi drukk, hogy összejöjjön párodnak+++++

Kaqk hajrá kistesó :D :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

11 órát aludtam éjjel egyhuzamban, így az állapotomat nem is részletezem :roll: De nagyon jó :P Se munka, se house, kidőltem Rugóval tíz után, és kilenckor riadtam fel :roll:

Akkor gyorsan:

JUba, kitartás :!: Szegény Te :? De el fog múlni, és belejöttök mindannyian :!:

Sense, jó utat, és szívesen segítek, ha valamiben is tudok. Egy dolgot fejből is vágok, Görögországban az autó tartozéka a kis poroltó készülék, a rendőrök kérhetik. Macedóniában meg nemzetközi jogsi kellhet. A tiszaszigeti határátkelő meg csak munkaórákban működik, ha Röszkét ki akarjátok kerülni.

Maggie, jó program mára :D Ügyes vagy :wink:
Bercó nagyon aranyos.

Kaqk, akkor most nagy a tisztaság, gondolom :wink:
Mi jövőre akarunk biciklit venni, ha Rugó óvodás lesz, mert az óvoda olyan egy km innen, de a főutat kikerülve elérhető.
G. is a mekibe jár fagyzini, a 100 ft-os a kedvence :lol:

Viranka, sajnálom :(
De had vigasztaljalak, hogy az allergiák mértéke javulhat, meg az IGE-érték is. Bár én nem az ételektől fulladtam, azokat csak három éves koromig kellett megválogatni, de amire pici koromban négy keresztes, meg mit tudom én hány keresztes allergiás voltam, attól már semmi bajom. MOndjuk, újak jöttek, de azok már nem elég erősek. A kiütések meg az ekcéma is sokkal jobb, pedig egész gyerekkoromban úgy néztem ki, mint egy ragyás béka. És annyira viszketett, hogy mikor már felfogtam a dolgot, a kisebbik bátyámmal kötöztettem meg a kezemet, hogy ne vakarózzak.

Irina, adatok :? :?

Pocakos kép: hú, hát rólam nem is készült. Itthon nincs egy darab sem, anyáék lefotóztak nyolc hónaposan, mikor utoljára hazautaztam, de nekem nincs belőle. Nem nagyon szerettem magamat látni terhesen, nem éreztem jól a bőrömben magamat :oops:

Nikolett????

Rugó még alszik.

Ja, tegnap a csanában G. beszélgetett az egyik kislánnyal. Mesélte, hogy ő mindenkivel szokott beszélgetni a gyerekek közül.
G.: És Rugóval is szoktál?
Kislány: Igen.
G:: És mit mondott Neked Rugó?
Kislány: Már nem emlékszem.

:lol: :lol: :lol:

Használja közben az első igéjét is, ez az "elment" (elmennn). Néha nem tudom, örüljek, vagy sírjak az ilyen dolgoknak.

Köhögést hallok a szobájából :arrow:

Kép
vindolanda

Na, kimentünk levegőzni meg vásárolni. Soha jobbkor :roll: :shock: :arrow:

Kép
vindolanda

Villanás szerűen három dolog

Egészségi állapot:hátam sokkal jobban (mondhatni 100% jól bár talán ez az állapot nem is létezik már nálam, de nem fáj és ez a lényeg, meg hogy sokkal jobban oda kell figyelnem a mozdulataimra.)
A fülem még mindig nem ok. Folyik és nem hallok rendesen.
Akinél gyerkőcnél volt ilyen, középfül gyógyulási ideje mennyi????

Lilla lelépett ma a nagyival, igaz volt vagy fél óra sírás a buszon, hogy anya kell, de mire odaértek megnyugodott (szerintem főleg azért mert unatkozott). Azért este még mindig lehet, hogy megyünk érte, de csak ha nagy gáz van.

Ésss csattanó felajánlottak egy jól fizető állást, elég jónak tűnő pozíciót....sok részletet még én sem tudok, mert be kellene mennem jövő héten, de már maga a tény is komoly dilemma elé állított.....gondolom kitaláljátok mi az. Ott kezdem, hogy Dani 8 hónapos és a többit még nem is mondtam.....Vélemény?

KépKép
KépKép
fleur

Hazaértünk, szétolvadtunk :roll:

Fülgyulladáshoz nem értek :roll:

Állás: Kiskolbi egy évesen adta bölcsibe Mátét, és ugye semmi probléma nem volt.
Ez szerintem egyéni dolog, függ a baba természetétől, meg persze az anyától is.
Én olyan másfél éves korában küldtem először önéletrajzokat, akkor éreztem úgy, hogy heti három napot már gond nélkül kibírunk egymás nélkül.
De az is fontos, hogy napi nyolc órás munka-e, flexibilis, utazós stb.

Na, most gondolom okosabb lettél :lol:

Egyedül kolbászol az udvaron :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?