A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!!!

Évi sajnálom,hogy nem igazán tudsz aludni,de érthető,lehet Tomika tényleg jön és azért torzul az arcod és dagad,sok-sok erőt neked,sokat gondolok rád!!!

Dia otthon vagy végre hihetetlen már nem dolgozol,hogy bírod a henyélést :lol: majd most fogsz jobban fáradni!!!Kisfiad aktív tegnap voltam pedikürösnél,hát a kisfia haláli volt ruhástól bele mászott a medencébe,annyit nevetem!!!

Szilvás ne idegeskedj alvás miatt,úgy is hozzá kell szokni lassan,hogy nem lesz egyhuzamban alvás!!!
:lol: Kisfiad,hogy bírja a meleget?????

Ircsi Katus cuki pofa ahogy feszít minden képen aranyos!!!

Szilvi az álmod :lol:

Sucer majd várunk képeket és örülök,hogy szent a béke!!!

Mi voltunk ma a hivatalba az apasági miatt jól eltettük a végére olyan hülye vagyok néha,nah de az a lényeg kell a dokitól papír mikor volt a fogantatás,doki ma és jövőhét kedden rendel és ugye tegnap voltam hozzá megbeszéltük,hogy kedden megyek csinál uh,nst,és az apasági papírt ide adja vagyis ami kell hozzá,és így ide a hivatalba csak szerdán tudom bevinni,mert ugye magánrendelés és este kell menjek!Mehetnék ma is de akkor ma is 3ezer meg kedden is 3 ezer a magánrendelés,lehet anyagias vagyok,de most másra is kel la pénz,plussz amiért még bemegyek kocsival,nah megbeszéltem Lilivel maradjon még csütörtökig,minden kép remélem hallgat rám!

Woody fogfájást sajnálom,nekem is van képzeld van két lyukas fogam és közte szerintem be van gyulladva és folyton megtelik vérrel és fáj meg fogmosáskor vérzik rendesen,de én már nem szeretnék menni,míg meg nem szülök,remélem minden rendben lesz,elég kellemetlen amugy sajnos!!!!

Vanilla!!???

Csillag haza mentek már vajon???

Kép
bévi

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bekri dinyne csak nem nyeleted le egészben,az a gyomrod megérezné :lol: Lábad sajnálom ecetes vizes ruha büdös nagyon,de legalább ki szívja kicsit mama régi receptje :lol: Jobbulást!!!

Kép
bévi

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="clárika"]N írta:clárikaa meg ugye jövő héten csütörtökre én beterveztem még egy pocakostalit :wink:

lehet már csak ketten leszünk... :wink:

Meg Mares :)

Clárika
Kép
clárika

Szerintem Évi és Limo bizti megszülnek addig :wink: :roll:

Clárika
Kép
clárika

"A monoton zajokat részesítik előnyben a gyerekeke pl. mosógép, hajszárító, porszívó."

Réka akkor jól ellesz :arrow: hajszárító zaja.... :)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok

Jelentem jól vagyunk sokat fekszem pihenek alszok vérnyomásom jó 120 körül mozog most ébredtem nem olyan régen tegnap apával elmentünk sétálni a hegyre felmentünk a kilátóba olyan jól esett és csináltunk közös képeket meg pocak fotót teljes alakost .
Lányok annyira ég a gyomrom hogy hihetetlen ez a kis manó hogy meg kinlódtat.
Vendég

Vanilla, NEM MENTETEK BE A KÓRHÁZBA???????? :shock: Egy gyógypillantásra sem? :shock:

Bévi... Kisfiam az idegeimen ugrál, a meleget jól bírja, Apája délutánonként amikor már nem éget a Nap lemegy vele fürdeni a Dunára. :-) Akkor pihenek. ;-)

Ecetes vizes borogatásra vigyázni kell, mert a csontoknak nem tesz jót az ecet!!!!!!!

szilvás76

Évi elküldtem pü-ben.

Voltunk uh-on, bpd 97 mm, fejkörfogat 348mm, ac 341mm.
Doki nem mondott semmit, de aztán itthon nézegettem, és nem nagyon nagy? Nyugtassatok meg :roll:
Magzatvíz, áramlás normális. Meszes lepény mellső falon.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Lányok,nem tudom,a szám már nem dagadt különben,csak a szemhéjam és én az arcom látom torznak de Miki azt most nem.
Vérnyomásom folyamatosan 135-140/90,ami nekem sok,100 körül szokott lenni. A ctg rendben volt,vizelet negatív,de tekintettel a vérnyomásra holnap is ctg. Árthat a babának az emelkedett vérnyomás,de minden jel szerint jól van,csuklik,szülésznő szerint az a magzati jólét jele :) (tök rendes,a vörös hajú szülésznő a ctg-n) rengeteget mozog,forog,hol bal hol jobb oldalon bukkan fel,sőt lejjebb ment a szívhangot először nem találta és jóval lejjebb lelte meg,mint szokta.Én furának látom a hasam is,kisebbnek vagy másnak,mint eddig.
Ha gyomortáji panaszom lenne vagy szikralátás,vagy a vérnyomás 160 fölé megy,azonnal be kell mennem táskával. Ezeket csak azért irom hátha másnak is hasznos.
Kérdeztem a szülésznőtől hogy lehet lassan szülünk,de azt mondta,nem feltétlen azt jelentik ezek a dolgok.

Vanilla örülök hogy vérnyomásod rendeződött,de a fehérje akkor is ott volt a vizeletben :?

Szamóca beírtam,nem túl nagy a babád,kicsit nagyobbak az értékek de ezek csak milliméterek!!

Tali:én amúgy is lehet kihagynám,nem vagyok nagyon szórakoztató társaság most.(lehet amúgy se :? )

Limo holnap lehet találkozunk :wink:

Csillagék vajon hazamehettek?

Mikiék elintézték a temetkezési dolgokat,sajna bizony 2 hét múlva lesz,morbid dolog,pont mikor kb szülök.

Iszonyat ez a hőség :(

Dia,nem dolgozol,végre!!! Szuper.
Ja én is voltam közben aneszt.vizsgálaton,munkahelyemen megejtettük.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Végeztem mára.
Bementem, fel kellett mennem a szülészobába, ott csinálták a ctg-t. Enyém gyereket ébreszteni kellett, amúgy jó lett az eredmény. Méhtevékenység semmi :D Nem mostanában fogok szülni talán.
Uh-n annyit nézett a doki, már azt hittem haza sem enged, de minden oké, valami RIACM nem kivitelezhető. Hétfőn jelenésem van ctg+uh-ra.
CG: 2100. Vérnyomásom rendben, 110/80, vizelet negatív.
Becsült súly: 3252gr :lol:

BDP: 92,1 mm
HC: 332,2 mm
AC: 332,8 mm
Fem: 74,3 mm

Koponya a bemente felett. Ez nem tudom mit jelent....

Évi ja-ja, nem dolgozom. Na nem mintha otthon többet pihennék, mert ugye mindig van valami....de azért nem ellenkeztem, hogy dolgozni akarok. :D

Ma már 3 baba született. Az egyik pont akkor mikor ott voltam. Mondjuk én csak a baba sírását hallottam, anyuka egy hangot nem ejtett, sőt mintha beszélgetett volna, de arrébb volt 2 szobával így látni ugye semmit nem láttam... :lol:

királylány

Gyerekek én olyan marha vagyok! Ma mindent terv szerint kiviteleztem, reggel megsütöttem 3 tepsi joghurtos pogit, egy részét elvittem a játszócsoportunk nyári zárójára, a másik fele maradt délutánra Eni osztályának nyári ünnepére, a kettö között meg nödoki lett volna, de indulás elött még ránéztem a papírra és egy világ omlott össze bennem, mert nem ma kellett volna mennem, hanem tegnap, amikor olyan jót aludtam. Bakker. Most meg nem veszik fel a telefont. :( Remélem sikerül ma estére vagy holnapra egy idöpontot kicsikarni, mert ez így nem jó! Teljesen beleéltem magam, hogy akkor uh, még ha fizetnem is kell érte, erre tessék! Ráadásul viharra áll a dolog, érdekes grillezés lesz. :roll:
Dedem megint nagyon aktív, majd szétrúgja a berendezést, myomja az asztallapot és sorolhatnám. Ez azért megnyugtat. Meg akkorákat csuklik, hogy belerándul a pocakom.
Na megyek, most szomorú vagyok, hogy ilyen balfék vagyok.

Barbi
Vendég

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia az a jó szerintem,hogy bemenet felett,szépen be tud illeszkedni.Nekem ott popó van :lol:

evilany

Ilus nekem mond az ùjhegyi lakótelep valamit. Ki a körzeti gyerekorvosotok?

Clárika igazad van, a monoton hangok nagyon bejönnek a babáknak. Az enyémet csípték a porszívót és a mosogatógépet, ha már nagyon nyügösek voltak és nem tudtak elaludni, akkor bekapcs és kész. :) Amíg ment a zaj, aludtak...

Az arc püffedése, eltorzulása tényleg lehet elöjele a közelgö szülésnek. Mondjuk nekem sose tünt fel nálam ebéli változás, most is szép vagyok, mint mindig! :)

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk mi is!!! Csak a tegnapi szar hangulatom folytatódott ma is. 6-kor felkeltem a párommal, majd visszaalvás, aztán 9 körül újra felkeltem....és újra alvás....délben végignéztem a hírműsorokat, aztán olvasgattam kicsit. Ugyhogy Tündi nem sokat tévedtél: még-már alszok. Fogalmam sincs, hogy tudok ennyit aludni, ja és össze álmodok minden hülyeséget.

Vanilla!......Kötélből vannak az idegeid, hogy nem mentél be!

Évi!.......11re megyek CTGre, 12.10re UHra!

Remélem Csillagék hazamehettek, és nemsoká fog tudni jelentkezni!

Ircsi!......Katus már kész kis hölgy!!!
limo73

Limo,akkor nem,én 9-re megyek

Bmaas,én is szép vagyok alapból, :D de most nem annyira... :? ezek a napok :cry:

evilany

Évi he-he :lol: popó.....

Limo aludj csak ha jól esik.

Bamass remélem sikerül elintézni az uh-t.

királylány

Királylány, szép súly!

Bmaass: hú, ez szívás, sajnálom. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Évi örülök,hogy Tomika jól van,és nekem is sokat csuklik Lili akkor ezekszerint jó dolgában az nem baj!!!Sajnálom,hogy meg kell várni a 2 hetet szörnyű ez a világ azért!!

Dia ismerős itthon pihenni szerintem lehetetlen,mondom is a páromnak én jobb ha úton vagyok mert akkor pihenek!!!

Szilvás gyerek elhiszem eleven de nem baj csak beteg ne legyen és az meg jó,ha párod el tudja vinni kicsit legalább pihensz!!Ecetes ruha mamám mindig azt kötött nekünk rá ha ilyen volt,de lehet nem jó csak gondoltam tanácsolom,nekünk bevált!!!

Vanilla nem semmi türelmes vagy és nyugodt én tuti bementem volna!!

Limo nem baj ha soakt alszol legalább kipihened magad a szülésig,utánna úgy is sokat fent leszünk,rossz kedv ismerős néha rám is rám tör!!

Nah megyek csak bekukkoltam mert lefújtam a kádat fürdőszobai tisztítóval és most még ott rendest akarok csinálni és a héten minden nap valamelyik helyiséget,de csak óvatosan mert Lilinek maradnia kell még egy hétig legalább!!!

Kép
bévi

Bévi, nincs baj a régi praktikákkal, csak vigyázni kell pl az ecet töménységével. Meg gondolom, egyszer-egyszer azért nem árthat...

szilvás76

Dia.
Szép méretek. Babócád feje a kijárat felett van, pont jó helyen. ;-) Hátha sikerül természetes úton, elvileg (sztem) van rá esélyed, hacsak a heggel nem lesz valami... :-)

szilvás76

Na, én is készülődök, 17-re jelenésem van NST-re.
A múlt héten azt hittem, ez már nem is lesz, babázok, de tévedtem...

A derekam (keresztcsontomnál) viszont az az egy pont brutális. Gondolom, vmi ideg csípődhet ott meg, de úúúgy fáj... Ha lefekszem, 15-20 perc, mire "megnyugszik"... És bárhogy ülök-állok-fekszem, nem jó. Ha sikerül megpihenne, akkor jó (egy darabig)

ááááááááááááááááá, ez már tényleg túlmutat a "várandósságon", lassan terhesség, pedig ezt a kifejezést gyúlölom...

szilvás76

Megérkeztem. Nagyon meleg van kint.... 8)

bmass, remélem sikerül velük beszélni, és lesz holnapra időpont

Dia, szép méretek. Nagyon nő a baba.

Limo, most aludj hiszen később alig fogunk!

Évi, sajnálom, hogy 2 hét még a temetés és az ár, inkább nem is mondok semmit. :twisted:

Barátnőm meghívott ebédelni, fini gomalyasajtot ettem salival. Lili is nagyon beindult a kajára. Utána elmentünk CTG-re, minden ok volt. Szerencsére csak 1x kellett felébreszteni, de így is jó sokat voltam a gépen szerintem vagy 45 percet és még várni is kellett a gépre, illetve utána a dokira. Volt vizsgálat is (egy kis rövid). Teljesen zárt még a méhszáj, sok a magzatvíz és azt mondta, hogy még nőhet ez a baba. Mérni nem mért most.
Még mindig azt mondja aug. elején lesz majd valamikor csak szülés....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

:roll: :roll: :roll:
szilvi35

Sziasztok!

Nálunk olyan nagyon meleg van, hogy ma még ki se merészkedtem. :( Itt bent elviselhető ventillátor mellett. Délelőtt sütöttem palacsintát, azt hittem majd meghalok, olyan meleg volt. :oops:
Úgyhogy most csak úgy vagyok... Pihenek, néha mászkálok fel-alá, mint aki nem találja a helyét. De ilyen időben semmihez sincs kedvem. :(

Csillagékkal vajon mi lehet, mikor engedik haza őket? :roll: Senki nem tud róluk semmit :?:

Évi! Ez a legnehezebb időszak, talán majd a temetés után könnyebb lesz egy picivel. :( Vigyázz magatokra nagyon!!!

Nst: nálunk nem néznek vizeletet, csak a vérnyomásomat... :roll: Úgy látszik, ez is mindenhol máshogy van. De az jó Dia, hogy nálatok nézik, így tényleg figyelnek rátok, nehogy baj legyen. Nálunk amúgy a 36. héttől kell menni, a 38. héttől pedig már hetente 2x is, így jövő héten már kétszer megyek én is. Nálunk a 40. hetet ha betöltötted, másnap befektetnek a kórházba, méhszájérlelő zselét akkor kapsz, ha éretlen a méhszáj, minden nap van vizsgálat, és legkésőbb a 41. héten már megindítják a szülést, ha addig nem indul be. Természetesen ha vmi indokolja, akkor előbb.

Vanilla! Nem mentél be a kórházba?? :shock: :shock: :shock: Engem a szívroham kerülgetne magas vérnyomással és fehérjével a vizeletben... Remélem inkább pihensz sokat!!!!!! De én félnék így otthon lenni, lehet csak én vagyok ilyen paramami. :(

Clarika! Én apum is kamionsofőr, igaz ő nemzetközit csinál, de hasonló főnöke van... :? Ugyanígy áll a fizetésekkel, csak nem tudom, mit gondol magáról, hogy van bőr a képükön... :evil: :evil: Csak felhúzom magam.... :x Teljesen átérzem a helyzetetek! Lehet, jobb lenne, ha már te sem dolgoznál, és otthon pihennél, de így nehéz! :(

Tegnap voltunk az intersparban vásárolni és nekem is egyfolytában azon járt az agyam, hogy mi lesz, ha akkor és ott folyik el a magzatvizem. :?: Teljesen parázok ezen, hogy nem itthon fog elindulni a szülés, hanem tuti, ha épp valahol vagyunk, és akkor mi lesz... :oops: :roll:

Ircsi! Ez a kép nagyon édes Katusról!!! Micsoda rucija van!!! :wink: Kár, hogy mi ilyet nem kapunk. :( Ahogy feltartja a kis kezeit, ennivaló. De szeretnék már én is Bencézni... :wink: :roll:

Ma ügyeletes a dokim, de nem látom semmi jelét, hogy a pici fiunk ma szeretne érkezni... :( Bár szombaton, mikor jön a hidegfront, megint ő lesz. reménykedem... :D :lol: :lol: :D

Kép

Kép
barbcsi

Bmaas, sajnálom, hogy elfelejtetted a dokit. :( Remélem, sikerül mihamarabbra új időpontot kapnod!

Dia, szép méretek! :wink: Az szerintem csak jót jelent, hogy koponya a bemenet felett. :wink:

Szilvás, remélem írsz ctg után, kíváncsi vagyok, mi lesz! :)

Kép

Kép
barbcsi

Bmaas, sajnálom, hogy elfelejtetted a dokit. :( Remélem, sikerül mihamarabbra új időpontot kapnod!

Dia, szép méretek! :wink: Az szerintem csak jót jelent, hogy koponya a bemenet felett. :wink:

Szilvás, remélem írsz ctg után, kíváncsi vagyok, mi lesz! :)

Kép

Kép
barbcsi

Bocsi, hogy 2x ment. :oops: :x

Na én azt hiszem, pihenek tovább, közben maradok olvasni, kíváncsi vagyok, mi van mindenkivel. :)

Vigyázzatok magatokra és a babákra!

Kép

Kép
barbcsi

Na, mindjárt elkattan az agyam.....
Hívott az ember aki intézte az autómat.....
Vigyek ma a szerelőnek 17 000-et.
Mondja, hogy holnap kész van, de a díszlécek még nincsenek meg...
Meg, h ők töltessék a klímát, az 10 000, vagy én tudok olcsóbban?
Meg, hogy egy aksi is kéne....

Na úgy elkattant az agyam, hogy mondtam neki, hogy ezt ő most komolyan gondolja?????
Úgy indult a story, hogy MINDENT megcsinálnak rajta, kivéve a műszerfalat, légzsákokkal.
285.000-ért, 2-3 hét alatt kész.

Mondom van bőr a képeden, 4,5 hónap után azt mondani, h plusz pénzért töltitek a klímát, s hogy vigyek ma 17 000-et, de holnap fizessem az egészet, és, hogy 285-öt mondtam????? -kapásból azt mondta, azért kellett várni egy hónapot az alkatrészre, mert h hát beleférjen a keretbe.

Hű, asszem az lesz, holnap elegyek a szerelőhöz, mondom mutassa meg tételesen h mi mennyibe került, mennyi volt a munkadíja.
Kifizetem a szerelő munkadíját, s elhozom az autót.
S ha lerohad az autó alattam, még fel is nyomom őket valahol!!!!!
Szórakozzon ja jó k.... a...al!!!!!

Clárika
Kép
clárika

Évi köszi hogy beírtál :) :)

Csillagék hazamehettek? _Senki nem tud róluk?

Clarika autó :(

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jajj Clarika téged is jól felhúznak mindig :? :?

Barbcsi,talán nem pont magzatvíz folyással indul majd..(interspar) de ki tudja...érdekes lenne... :?

Szerintem lejjebb a hasam,meg a baba egész máshogy fekszik.Alig találták meg a szívhangját,teljesen le kellett tolni a nadrágot hozzá holott eddig köldök mellett volt.(először meg is ijedtem h.nincs meg :oops: )

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.22 16:21-kor.

evilany

Ma megszületett császárral a másik barátosnőm kisfia, Péter. 57 cm és 4050gr. Hát szép nagy baba :lol:

Én nem bánnám, ha a dokim felülbecsülte volna a babát....elég lenne egy 2900-3000gr-os is :lol:

Clárika: nem semmi ez a szerelő. Borítsd rá az asztalt! :twisted: :twisted:

Szilvi35 mi ez a pislogás?

Barbi palacsintát sütni ilyen melegben???

Évi nekem még mindig fent van a hasam. Ég is a gyomrom rendesen. :?

királylány

Hű Évi, tényleg jól lement....
Én szerintem a hétvégén már babázol!!!! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Dia akkor van babaeső barátnőid közt is,ez tök jó.

Clari,Te is úgy látod? :?

evilany

Én nem bírom ezt a fülledt meleget..szakad rólam a víz, iszonyat

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok!

Évi egyértelműen lejjebb ment!!! eddig a gyomrodnál volt fent! :)
szegénykém...lehet, hogy a sok sírástól puffad az arcod... :shock:
szikralátás??? na erre rákérdeznél? csak mert pár napja volt ilyenem...még rá is csodálkoztam, hogy jéééé... ilyen lehet, ha azt mondják, hogy "csillagokat lát"... :)

Clárika remélem viszel valami férfiembert holnap magaddal! bár nem féltelek, ha kell odacsapsz! de mégis jobban örülnék, ha lenne egy hímnemű az oldaladon!

Limo aludj helyettem is! :wink: :lol: nekem úgyse megy... szerintem éjjel indul be a kiválasztásom... napközben alig pisilek, bezzeg éjjel... litereket! tegnap délután 76 kg voltam, reggel már csak 74,4... tuti kipisiltem éjjel! :) pedig nem is dagadok... :shock:

Barbi jesszus, palacsintasütés??? én biztos nem állnék neki...

Dia gratulálok a barátnődnek! tényleg szép nagy baba...

voltam dokinál, és megnézettem vele uh-on... csak áramlást nézett, semmit nem mért... azt mondta ilyenkor csak ezt kell... :shock: kérdezem, hogy tud-e súlyt becsülni... erre Ő: az értelmetlen, úgyse annyi... viszont azt mondta, hogy az áramlás és a szív tökéletes :arrow: és engedélyt kaptam a szülésre... méhszáj zárt... elkezdhetem a homeos bogyókat :lol: jövő hétre be kell jelentkeznem NST-re... nem elég ha augusztus első hetében megyek... a védőnő nem ezt mondta, na mindegy, ezen ne múljon... :)
ja, és holnap fel kell mennem böketni a klinikára az anti-D miatt... :arrow: Évi lehet, hogy benézek hozzád NST-re...

Kép
gtunde75

Anyuék elmentek, Gábor is edzésen...én meg most élvezem, hogy az előbbi zuhitól pár fokot hűlt az idő (azért még mindig dögmeleg van)

Anyu meghozta a mellszívómat, amit a netről vettem (tesz-vesz, csak apu ment el érte, közelebb volt)...meg hozott anyu vérnyomásmérőt (a fehérje miatt mérem inkább folyamatosan, mert védőnő látott a vizeletben egy kicsit), meg kaptam egy pizsit a kórházba...

A tesz-veszes csaj nagyon rendes volt...annyi minden volt a dobozban, pedig ennyit nem is írt az eladásnál, de jól megpakolta mindenfélével...

Délután anyuval elmentünk még boltba főzés előtt (brokkolikrémleves volt meg mákos guba), ot még vettem 1-es Huggies pelust a Manónak, meg egy MAM 0 hós cumit (fene tudja kell-e majd, de legyen azért egy)...hugim kivasalt nekem, meg megcsináltuk a baba ágyát, az már csak a lakót várja...
Elvileg vasárnap érkezik a pelenkázó, de most Gábor kitalálta, hogy nincs kedve menni, meg majd elmegyünk máskor (mégis mikor - kérdem én?), de megvan a turpisság...vasárnap lesz a Tour De France döntője (befutója), és nem akar lemaradni, de mondtam, hogy nem érdekel, megyünk, max hamarabb hazajövünk, meg fel is kell köszönteni nagynénémet, nagyimat (Anna, Anikó)
Úgy kidöglöttem mostanra, kész vagyok nagyon...a görcs a pocimból kiment, de a derekamból nem...sőt, már a hátam is fáj...

Évi, pocak tényleg eléggé lement...ha annyival lejjebb volt a szívhang, akkor nem fordulhatott meg esetleg Tomika? Bár azt biztos érezted volna...mindegy, hamarosan veled lesz a kismanód

Ja, meg anyuval vettünk csak úgy egy kaparós sorsjegyet, és nyertünk 5000Ft-ot... feleztünk, és férjek elől szigorúan titkoljuk...

bmass...nem tudom, még nem találkoztam vele, talán valami Rita nevű rémlik, de nem tudom, elég fura a védőnőm, úgy kell belőle kiszedni dolgokat, na meg lassan 3 hónapja nem is láttam, mindig helyettesítés volt... :?

Clarika...autód :evil: ...ilyenkor úgy tudnék dühöngeni...persze mire odaérnék lecsillapodnék...
Régebben a melóhelyen is így tudtam csak nyugodt maradni, na meg élveztem, hogy az ügyfelek nem látnak bele a fejembe, pedig néha tudnék miket gondoltam, lehet elmenekültek volna, előlem...:)

Már alig várom a holnapi CTG-t+UH-t...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Csajok a szikralátással vigyázzatok, nem árt megemlíteni a dokinak, mert a látászavar, szikralátás szintén utalhat toxémiára.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Dia: barátnődnek gratu, sok boldogságot a kis jövevényhez! Szép babóméretek :D Kerestelek volna ma msn-en, mostanában nem nagyon látlak fent :(

Évi: szerintem is lejjebb van a pocak. Arcpuffadás: ismerős csajszinak a szülés előtt 1-2 nappal kezdett "torzulni" az arca, nagymamáink szerint tényleg ez is lehet egy szülési előjel. Sok erőt kívánok drága! :(

bévi: apasági nyilatkozathoz nekünk kellett még a népességnyilvántartótól is egy igazolás, hogy nem vagyok férjnél, erről szóltak valamit Nektek az önkoriban?

clárika: autó :evil: :evil: :evil:

barbcsi: én is ilyen őrült vagyok, múlt héten a legnagyobb melegben sikerült palacsintát gyártanom :?

vanilla: hallgass a lányokra, menj be egy vizsgálatra és vigyázz magatokra!

bmaas: új időpontot sikerült kérni?

babaimi: ennyit melózni, csak kamilláztam mikor olvastalak :shock:

Ilus: sorsjegy :D Gratu! :lol:

gtunde: UH súlymérésről: babamoziban 33 + 2-nél rákérdeztünk a súlyra, mondták hogy mennyit becsül a gép, majd megjegyezték, hogy +/- 300 gr lehet az eltérés -> na ezek alapján tényleg nem tudtuk belőni hogy mennyire pontos az adat. Ugyanez volt a combcsont hosszával, babamoziban 69 mm-t mértek 2 hete pénteken, tegnap meg 67 mm-t egy másik készülékkel a rendes orvosunk. Tényleg nem lehet annyit adni ezekre az adatokra.

Ircsi: Katus nagyon helyes a fotón, jópofa ez a ruha :)
Vendég

Clari,hát igen valakit vigyél magaddal,ne hagyd magad!!
Persze pörölhetsz te is de az sose tesz jót nekünk :(

Tündi a szikralátás a toxaemia egyik jele lehet :( vérnyomásod gondolom nem lett mérve? Ilyenkor azt kéne,ha van rá mód!
Azzal a dologgal mi van ami miatt a talin ideges voltál?...
Súlymérés:na legalább beismerik h.nem sokat ér...
Én hétfőn a Borsaynál kérdeztem rá mi ez a sok eltérő BPD méret,inkább mindig kisebb mint nagyobb stb.azt mondta,faros babáknál nem is tudják rendesen megmérni mert mások a viszonyok a feje körül.Na erről ennyit.

Ilus biztos nem fordult meg a baba,a feje itt van fent még mindig,igaz már inkább köldök magasságban.
Sorsjegy:szuper :wink:

Dia,szép súlya van a bébinek!

Bévi,fürdőkád sika mika :roll:

Barbcsi,palacsintasütés...le a kalappal :) (hú de ennék..)

evilany

Évi...írtam neked PÜ-t... :roll:

Ilus

KépKép
badzsulka

[quote="evilany"]
írta:
evilanyTündi a szikralátás a toxaemia egyik jele lehet :( vérnyomásod gondolom nem lett mérve? Ilyenkor azt kéne,ha van rá mód!
Azzal a dologgal mi van ami miatt a talin ideges voltál?...

a vérnyomim rendben, ödéma nincs... eccer láttam "szikrát", de akkor egy kicsit gyalogolnom kellett a tűző napon! gondolom azért lehetett... mindenesetre ha még egyszer előfordul, akkor mérek egyet...

a másik ügy: majd priviben :) :wink:

Kép
gtunde75

Tündi,igen,talán inkább a nap volt az oka.
Holnap estétől hidegfront,izgi lesz...

evilany

Megjött Apuka leugrottunk a Pennybe....bevásároltam egy kis hangulatjavítót :arrow: kerekcsokoládé, lyukascsokoládé, szögletescsokoládé......(nem is tudom mitől híztam ennyit)....már a parkolóban nekikezdtem :oops:

Szamóca!.......A meleggel én is hadilábon....talán hétvégén jobb lesz!

Tündi!.......Akkor Te is a célegyenesbe fordultál!!!!!

Clárika!......Autó :twisted: :twisted: :twisted:

Dia!......Gratula a sok picihez, lassan Te is gyarapítod a sort!

Barbcsi!.......Palacsinta :arrow: én ma egy hülye bundáskenyérsütéshez is alig akartam gázt gyújtani!

Évi!.......és hétfőn még telihold is lesz! :D
limo73

hihi! lehet, hogy önzőzés, de én naggggyon örülök a hidegfrontnak!!! egyrészt, mert marhára elég volt a kánikulából, másrészt remélem, hogy a hétvége hoz újabb babát nekünk!

de azért nem elfelejteni :arrow: a szülinapom kedden lesz!!! valaki bírja ki addig!!! :wink: :wink: :wink:

Limo csokik :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Annyira rettentően félek hogy mégis toxaemias leszek,és elveszítjük a babát is!!!
Azért az én megszokott 100-amhoz képest a 135,140 gáz!!!

evilany

Évi ne félj! ha stresszelsz, az nagyon nem tesz jót! akkor inkább menjetek be a klinikára és mutasd meg magad! tudod :arrow: inkább tízszer feleslegesen, mint eccer sem...

Kép
gtunde75

Ma már láttak :( vérnyomás 138/90 ami még elmegy szerintük,de 3.fokú lepénynél szerintem nem egy biztosítás.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?