Sziasztok!
Megpróbálom megint leírni,amit írtam, persze elszállt az egész, mikor végeztem
Köszi a felvilágosítást,ez nagyon jól jött,és már nem félek annyira a szüléstől. Így is annyi rosszat hall az ember. Pl a férjem nővére, részletesen elmesélte, neki mennyire problémás szülése volt, na ezek után elég félelmetesnek tűnik az egész.
Rekus: Amit te írtál, az nagyon jó, megpróbálok így állni a dologhoz, hogy a babónak egyszerűbb legyen kijönni, és ezzel segítek neki.
Mók: Nagyon cuki a kislány:)
Lista: Nem rossz ötlet, így is a férjem szerint a babakocsi a legfontosabb,a többi nem érdekes. Pedig szükség van egy csomó dologra. Mennyire nem gondolnak bele a pasik, mi kell egy babának, tény, hogy eddig én sem gondoltam, hogy mennyi minden kell.
EDA: Én nem nagyon szeretném, pont most hallottam egy rossz sztorit ezzel kapcsolatban. Ha más is túl élte,én is túl fogom élni érzéstelenítő nélkül. Remélem magas a fájdalomküszöböm.
Kfmares: Jaj hát szerintem, már este úgy várja az altató zenét, szerintem, ha kihagynám, addig rugdosna, amíg nem tenném a hasamhoz a füllhalgatót

Így a baba is alszik, és a mama is, mert én is elalszom a zenére.
Kata: Nagyon szuper lett a szoba. Irigyellek.
Én most azt szeretném, ha egy ideig együtt aludnánk a gyerekkel egy szobában, ahogy ismerem magam, eleinte biztos nem fogok aludni, hogy figyeljem a picit, hogy minden rendben van. Godolom, ezzel nem leszek egyedül:)
Védőnő: Én nagyon meg vagyok vele elégedve, munkaidőban bármikor hívhatom, ha valami kérdésem van, és ha hívom, rögtön tudja ki vagyok. Ezek nekem jól esnek, hogy törődik a kismamákkal.
Van hogy inkább őt hívom,mint a nőgyógyászt. Sőt múltkor zt beszéltük, hogy meg próbál felkészíteni a szoptatásra, és a fürdetésre. Már ha ezt lehet. Mert azt halottam, hogy a csecsemősök, nem sokat segítenek a kismamáknak. Nem szeretnék úgy járni mint a sógornőm, hogy egyszer nem szopoizott a gyerek, láttam őt mennyie összetöri a dolog.
Lenne egy kérdés: Nektek bent lesz a szülésen a párotok? Egyszer úgy gondolom, hogy ez lenne a legjobb, hiszen,neki is ugyan úgy része kell lennie a csodában, mint nekem. Szeretném, ha elvágná a köldökzsinort. Ugyan akkor ott van az is, hogy mi van akkor, ha kiábrándul belőlem a szülés miatt. És nem fog vonzó nőként látni, mint előtte.

Vagy csak én lihegem túl a dolgot?