A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

czigka! :)

Senki sem tudta még megértetni vele a családból. :roll: :? Így asszem marad a várakozás. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :? :?

Nálam igaznak bizonyult :wink: :

http://www.noilapozo.hu/20100722/mit-firkalsz-a-papirra-megmondom-ki-vagy?from=iwiw&type=rovat

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Az én bevásárló kosaram néha nagyob kívűl, mint belül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem a kenyeret kutyagumizza össze a gyerek. :lol: Hanem a zacsit, amihez hozzáér a lába. Később én ugyanazt veszem a kezembe mindenhová pakoláskor, és mivel előtte nem mosom meg a kezemet, így a koszos kenyeres zacskót is koszos kézzel bontom ki, és veszem ki a kenyeret. (Vagy van valaki, aki kezet mosna, mielőtt kibontana egy zacskót, illetve lemossa azt? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
(A kenyér természetesen csak opcionális :lol: :lol: :lol: :lol: , és például a pénzről is csomó minden átkerül az ember kezére. Pfujj pénz, pfujjj, pfujjj! Kell a fenének! :lol: :lol: :lol: :lol: )
Egyébként nem tudom, hogy azt az ülőkét kifejezetten e célra műtötték rá :?: , vagy egyéb dolgokat rátenni, de a lényeget tekintve számomra mindegy. :roll: :roll: :roll:

"Most gondolj már el minket apával szombat hajnalban nyakamban a gyerekkel, hónom alatt meg egy-egy 15 kilós sporttáskával "
30-40 évvel ezelőtt szerinted hogy mentek Bulgáriába (már aki tudott, persze :roll: ), ami akkor marhára felkapott volt a keleti blokkban? Cipkedve, vörös szőnyegen lépkedve, wazzeg! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: (Utóbbi alatt a saját lógó nyelvüket kell érteni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

15 évesen én már kiöregedtem a nyári táborokból, melyek közül némelyikbe egyedül jártam. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Friss, mondhatni on-line jelentés. :lol: :lol: :lol:
Hugi sír. Felveszem, itatom, etetem, és közben kicsidodi szavait iszom. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Hugi nyomatja szépen a dolgát, egy pillanatra megállt a kezemben a kanál, aztán 2(!) sornyival később azt érzem, hogy hű, de nehéz lett hirtelen az üveg! :shock: :?: Bakker! Beledugta a kezét és...elaludt. Együltő helyében, kaja közben, különösebb előjel nélkül. :lol: :lol: :lol: :lol:
Manó is csinált ilyet, de ő még nem :o . Úgyhogy most letettem szépen aludni, remélem max. 1 órát nyomatja. (Asszem nem leszek síri csendben. :twisted: :twisted: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

2 óra? Az úgy elmegy, mint a sutty, nem? :roll: Még egy 1.0-ás strandon is. (Mondjuk én még nem voltam, nem tudom, hogy mennyire fárasztó, vagy túlzsúfolt. :roll: )

Gyomorfájást nem mutatod meg egy dokinak?

"bevásárolni egy újszülött kismanóval, meg egy szaladgáló ördöggel "
Hja kérem, ez van. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Egyébként van két jó hírem! :wink:
1. Rájöttem a megoldásra! :D A búvópatakok, barlangi patakok folyását, medrét szokták megkeresni úgy, hogy megfestik a vizet, és várják, hogy hol bukkan ismét elő a szinezett víz. Na, ennek mintájára a gyerek cipőjét is be lehetne kenni valamivel, és a végén kiderül, hogy mi van. :lol: :lol:
2. Befejezem a témát, mert ezt már minden oldalról kiveséztük (vagy inkább kenyereztük :lol: :lol: ): én nem szeretem, de ti meg gyakoroljátok. Társaság-Bond : sok:0 :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hugi felébredt magától. Helyes! :twisted: :D :D :D :D 1 óra betartva. 8)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!
voltunk fülészeten,kutya baja.délután meg a gyerekorovosnál voltunk,
mert kicsapta valanmi a száját és megmutattam inkább,erre
amikor pont beléptünk a kapun és felvittem a babakocsit az elsőre,ez
kb30 mp,ennyi idő alatt elaludt.ugyanis egész nap nem volt hajlandó
aludni a drágám.
már napok óta nem alszik napközben jól és már kivagyok idegilek,hogy mitől lehet,hisz dög fáradt,de mégis ha leteszem csak
üvölt és üvölt.
remélem tényleg csak az a baj,hogy elkezdett járni és ettől nehezebben
aszik el,mint pl régen amikor elkezdett felállni és ezt gyakorolta.

tike!
mi még használjuk a légéhzsfigyelőt,de csak azért,mert egyben
őrző is.

tőlünk és apuméktól már megkapta a Balcsin Kiara az ajándékát.
mi egy játék laptopot vettünk neki,mert a netbookunkért totál
odavolt.
apuméktól meg egy cipőt kapott.mindjárt teszek fel képet róla.

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
köszi.szerintem is.nagyon sokáig agyaltam azon,hogy egyet magamnak is
be kéne szerválni,de aztán inkább lebeszéltem magam.

Kép
Kép
csibe83

de ez is nagyon cuki és csak most vettem észre:
http://webshop.playersroom.hu/nizza_inf ... .html/hun/

Kép
Kép
csibe83

lois!
most nézem a videód.Kiara is ugyanigy tartja a kezét és igy felhuzza
kicsit a vállát miközben megy.nagyon édesek szerintem.
sajna n nem tudok videt feltenni,mert telóm szervizbe és
a csere teló egy kis szar.semmit nem tud csak telefonálni és
sanszos,hogy amiket eddig kameráztam a telómmal azok is elveszne,m
mert adatokat nem tudtam lementeni a gépre és nem tudják garantálni,hogy
megmaradnak a szoftver frissités után :( :( :(
azért reménykedek hátha...

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Értem én, de ez nem érv a "nemgurulós"bőrönd mellett :roll: . Vagy "nekik szar volt, legyen nekünk is"? :? :lol: :lol: . Mi gurulóssal megyünk, punktum :lol: :lol: :lol: .

A gyerek lába miért érne a kenyereszacsihoz?! Onnantól tök igazad van, de hát nem ér hozzá, szóval dőlt a teóriád :twisted: :lol: .

Igen, ebet kötögetek mostanában karókhoz :roll: :oops: :lol: :lol: .

Hugi bealvása :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alternatív napirend :twisted: :lol: :lol:

Ja, látom, lezártad a szavazást :lol:

Már pakolászom, bazi álmos vagyok :? :arrow: Alszom :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Örülök, hogy ma is hozzájárulhattam tudásod bővítéséhez. 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól működik a te hormonháztartásod? :shock: :roll: :roll: :?:

csibe83! :)

Ez jó hír. :) És Apa hogy van?

Szerintem ez a dög meleg viseli meg őt is. :roll: :roll: :? :?
(A lakás alapvetően keleti tájolású, nyugatról a konyhába süt be nap. Tehát csak reggel 7-8, és délután kb. 4-5 között. Egész nap be van sötétítve. Tehát, most 28,4 fok van. :x :x :x :x )

Én csak azt akartam mondani, hogy ha szétnézel a reptéren, akkor bőőőőőőőven vannak még hagyományosan bőröndözők, és abszolút meg tudják oldani. :wink: Szóval, nem megoldhatatlan, csak kényelmesebb. (Mint általában minden újdonság. :roll: :roll: :lol: :lol: A maják például ismerték a kereket, de szállítási célokra nem használták. :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: . Nekünk viszont egész jól bejött. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

A mai születésnaposunk ancsurti és HANGA:

[quote="demeter zoltanne"]K írta:demeter zoltanneedves Kismamik, Anyucik!

Ancsurti anyukaja vagyok. Orommel tudatom, hogy Hanga baba itteni ido szerint ejjel kb. fel kettokor megerkezett, csaszarmetszessel. Csak telefonon ertekeztunk, ezert csak a sulyat tudom:33oo gr. A"magassagarol", ha Apuka hazaer,bovebbet. En nem akartam a kohazban labatlankodni.
Udv. Mindenkinek.

ISTEN ÉLTESSE! :P

boo!

Írtad. :wink: Mi direkt olyat kerestünk, ami nem északi, és nem déli. Még jó, hogy nem az. :?
Napok óta mosok, hogy ezzel is hűtsem valamennyire a levegőt. Huginál egy picirivel jobb a helyzet, de az ő szobája is távol áll a normális alváshoz ideálisnak mondott 18-20 foktól. :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Bond!

Isten lássa lelkem, nem kötöszködni akarok már veled, de ( :twisted: ) a mosástól nálunk nem lesz hidegebb, csak párás lesz a levegő, amitől meg úgy "elnehezül", és érzetre még rosszabb :? . Én Botondnál teregetek , de ha két adag ki van téve, már légszomjunk van :lol: :? . Alig vártam a jóidőt, mert így mindent kintre teszek :wink: .

Olyan jófej a fiam 8) . 6:40-kor felébredt, na mondom fasza, éjszaka utazunk, ki akartam pihenni magam, erre nesze :? . Megitattam, és amíg csináltam a reggelijét, kapott egy cumit. Mire beértem a szobájába, visszaaludt, és nemrégkelt föl :D . Meg persze én is :oops: :lol: .

Na, pakolok, vasalok, és megőrülök, hogy mit hagyunk itthon :lol: ...
(Bár mondjuk már lecsitítottam magam, hogy azért nem a sivatagba megyünk sátorozni, szóval minden beszerezhető kint is :wink: . Ergo a bébit ne hagyjuk itthon, a vouchert, meg a pénzt. Esetleg még apa is jól jöhet. :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nálunk 1, azaz egyetlen egy kis ablak van nyitva az egész lakásban. Egész egyszerűan muszáj a levegő miatt. :roll:
Így nincs dunszt. Én sem ülnék benne, annyira hülye azért nem vagyok. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )
(Na jó, meg a még kisebb fürdőszoba ablak is nyitva van, de az csak résnyire, és a lichthofra nyílik), és tárva-nyitva az összes ajtó, kivéve a slózit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Klíma nincs, de nem is igazán jelentene megoldást, mert az max. a levegőt hűti (pontosabban szelet csinál), de a meleg ilyenkor már valójában a falakból jön, szóval az csak egy tüneti kezelés. :roll:
A megoldás inkább egy olyan felhűtés jellegú cucc lenne, mint czigkáéknál. Jó, hogy hétvégére már hidegebbet mondanak, de ettől még a lakásokban egy darabig még meleg lesz, nem fog olyan hamar mérséklődni, mint kint az utcán. :roll:

"Ergo a bébit ne hagyjuk itthon, a vouchert, meg a pénzt. Esetleg még apa is jól jöhet. )"
Igazán laza vagy, és nagyvonalú. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tokaji aszú? :shock: :shock: :shock: :shock: Kandírozott dolgokkal, mazsolával hogy áll?
Illetve ha már ilyet akarsz rittyenteni, akkor zúzós kismicsodát is tudsz csinálni, nem? :roll: :roll: :oops: :oops: Muffin :arrow: gyümölcshab :arrow: díszitő izébizé. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Megnyitottam a linket és így néztem: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Azt hittem, hogy ugratsz ezzel a tokajis tortával! :roll: :lol:

Szerintem mehet a torta, bár én zselatintos cuccot nem adnék még, de ha annyit fog Miron enni a tortájából, mint Petra evett az övéből, akkor mehet bele egy fél zacsi zselatin. 8)

És én koktélcseresznye helyett igazi meggyet v. cseresznyét tennék és kihagynám a kandírozott cuccot. :roll:
És csak fél adagot csinálnék, mert szerintem ez baromi sok.
És én inkább ezt adnám trancsírozásra is, mert nyilván nyalogatni foja az ujjait, tehát abból fog enni, amit jól összenyomkodhat. :wink:

Inkább magatoknak vegyél egy tortát, ezt meg csináld meg fél adagban Mironnak, hadd trancsírozzon! :D

Dodi!
Izgi nagyon, én utálok készülődni, mert bestresszelek. :roll:

Bond!
Én átadom a helyem a rigolyaversenyen! :D

Kép
katy76

Most zúzós tortát szeretnél, amit rendelnél, meg egy hagyományosat, amit te csinálsz. A gyereknek halál mindegy, hogy ki csinálta, van-e rajta űrhajó, és miből van. Ő nem értelmezi, hanem: :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: :D :D :arrow: :roll: :roll: :arrow: :?: :?: :arrow: :D :D :D :arrow: és lefejeli. :lol: :lol: :lol: :lol:
Magatoknak legyen inkább egy hagyományos, és otthon csinálj valami kis jelképesez, szerintem.

Hugi zúzósa egy sima zsúrtota volt a sarki cukiból, a mienk pedig az újpesti Horváthból jött. Ha jót akarsz magatoknak, akkor megrendeled azt a csodát. :wink: Emlékszel még rá, vagy ábrázoljam újra? :lol: :lol:

(Jó torták vannak azon a Sugar oldalon, de a kristályos azért nem túlzás már egy picit? :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

A képeken is csak muffinok vannak, összperádézva. Azt te is meg tudod csinálni. :wink:
Ha meg mini tortát szeretnél, akkor süssél piskótát, és szabd ki (ráteszel egy poharat) belőle a cuccost, vágd ketté, és kend meg gyümölcshabbal vagy akármivel.

Akkor kérhetném azt a csupacsokis gyönyörűséget? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Amit mi csináltunk az a fasírt volt, franszia saláta, és tzatziki. Továbbá a saját serpenyőnkben és olajunkban sütöttünk mirelit rántott camembert. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor ezek szerinti ti nem nyaljátok-faljátok egymást. :roll: :roll: :lol: :lol: Ebben az estben isten ments, hogy rá bízd a torta választást. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Boo!
És a Horváthban nem csinálnak Mironnak egy mini túrótortát? :roll: Akkor nem kéne szarakodnod!

Én azért csináltam saját kezűleg, mert abban bízok meg leginkább, amit én készítek. Nem akartam, hogy esetleg előforduljon a krémben tojás, zselatin, habfixáló stb.
Hozzáteszem, hogy utólag azt gondolom, hogy bármi lehetett volna, mert Petra annyit evett belőle, amit lenyalt a kezéről. Egyáltalán nem kellett neki. Ehhez képest még a mascarponét is saját kezűleg p@csöltem össze. :lol: :lol:

Kép
katy76

én szeretném azt a grace klinikás linket! :D Már utána akartam úgyis nézni, hogy mi várható, csak nem volt rá időm.

Kép
katy76

Katy!

Én nem stresszelek (na jó kicsit :roll: :lol: ), inkább fárasztó :? . Gyerekkoromban imádtam bepakolni, de akkor egy kislányra kellett pakolni, most meg egy komplett családra, egy egyévessel, ami felér 3 nagyobbal :lol: :lol: .
És még ki is akarok takarítani, vagy mindenesetre elpakolni, szemeteseket kiüríteni, hűtőt átnézni....stb, hogy rendre jöjjünk haza, és ne essek hasra egy labdában, dobverőben, flakonban....stb, ahogy mostanában szokásom :? :lol: :lol: .

Ja, képzeljétek, új lakónk lesz, mire megjövünk (keresem a megfelelő emotikont, hát kb. így érint: :| . :lol: ) Sógorom ideköltözik, mert ő is megörül anyósomtól, de nem tud hazaköltözni Pestre, mert Veresen dolgozik, és nem kap Pesten munkát. A helyzet ideiglenes, csak amíg munkát nem kap, illetve amíg terhes nem leszek, vagyis amíg nagyobb nem lesz a pocakom, mert akkor Botondé lesz az a szoba, ő meg röpül :twisted: :lol: . Amúgy tök rendes srác, alkalmazkodó, nyugodt....ráadásul délelőttől késő estig dolgozik, szóval nem sok vizet fog zavarni :wink: . De azért nem repesek, csak mégiscsak apa tesója, és szarban van, ráadásul tényleg szeretem.... Remélem megleszünk :roll: .

Na, pakoltakarítszendvicsetgyárt :lol: ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Mi is Sugar-os torták akartunk, vagyis anyu, de végül egy tök klasszik csokis volt, mert azokat a marcipán miatt nem tudják trancsírozni!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Minden pakolónak jó utat, vigyázzanak magukra, ne üvöltsék le a másik haját, mert elfelejtett valamit odahaza (kivéve, ha ez a gázcsap elzárást jelenti :roll: :lol: :lol: :lol: ), és érezzék nagyon jól magukat! :wink: :D

Ez a gyerök kitolt veled. :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Jó nyaralást mindenkinek, képek nélkül haza se gyertek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi neotonra és zoltán erikára rázzuk idehaza és közben szappanbuborékot fújunk Hédivel....lehet hogy árnyékba kéne mennünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kicsit túl van dimenzionálva ez a torta-kérdés...persze engem zsigerből nem nagyon izgatott...ehhez képest Zétény tök skat evett belőle, meg lelkesen nyalta a kezéről.... meg volt rajta egy egész kutyafalka, amit szétraboltak a jelen lévő egyéb gyerekek, szóval bejött. Ja és Zé belenyúlt a gyertyába.....hanyaganya :oops:
A Sugar-féle design torták nagyon mutatósak, de egy egyévesnek ez kevéssé prioritás szerintem. Fényképen persze jól mutat. Szememnek nekem is szép, megenni kevésbé, mert minden masszív borítást rühellek, legyen az marcipán, fondant vagy cukormáz.

Dodi!
Huhh, szememben egy hős vagy..én senkit sem fogadnék be, antiszoci vagyok :oops:

Na büdöskölke elunta a banánt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Épp szappanbuborékokat akar Zé is tőlem kizsarolni.. :D :D :D
És jövő hétre jegyem van a Neotonra....... :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

loislane! :)

Én nem értek hozzá, de az esküvőnk óta tudom, hogy mi az a torta, amit talán jobb elkerülni. :roll: :roll: 1-1,5 centinél több fondantnál több igazán nem volt több rajta. :roll: :? Mindenki lelkesen kezdte enni, aztán úgy elteltek vele, hogy alig bírták magát a tortát megenni. Nekem is a felénél esett le a tantusz, hogy tán ki is hagyhatnám. :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: :lol:
Inkább a hagyományosra szavaznék, meg még a grillázsra. Hammmmmmm! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buborék fújó nálunk is népszerű. Kivéve a gyümölcsösnek kikiáltott ragacsos szagú borzadályt, amit UndokAnya rühell. Frankón nem fogom meg puszta kézzel, mert utána ott marad a szaga a kezemen, és nem bírom. Így úgy döntöttem, hogy a gyerekek nem szeretik ezt a faját. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Na itt átugrottam egy fontos mondatot :arrow: Elmélkedtem rajta milyen ragacsos szagú(?????) gyümölcsös süti van, ami ekkora undort válthat ki Bondból???? :oops: :oops: :oops:
Most olyan mintha én lennék Szonibaba.... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

A fondanton rühellem minden formában, vékonyan is. Marcipán szebb amúgy is, fondant reped.
Mondjuk én a grillázst sem szeretem, émelyítő nekem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Családanyákok! Ti szoktátok ezt nézni? Én igen, mert eléggé megbízható. :wink: :

http://www.met.hu/riasztas/riasztas.php?lng=hu

Kép
Kép
200907?

És melyik jön be legjobban? Az egyszeres, kétszeres, vagy háromszoros marcipán? :lol: :lol:

A grillázs az jöhet, szeretem ropogtatni. Tejkaramellát 10 évente kétszer eszem, mert beleragad a fogamba, és képtelenség kibányászni. :roll: :roll: :? :? Szerintem a fogorvosok is inkább az előbbit szeretik jobban. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Azt sem eszem meg, csak lebontom a tortáról, de esztétikusnak tartom. A cukrászok kétszeressel vagy háromszorossal dolgoznak (inkább 3x-ossal), egyszerest nem is lehet kapni szerintem, csak csinálni.
Tejkaramellát utoljára még terhesen ettem Lengyelországban, az valami istenkirály volt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ízleni nekem is ízlik a tejkaramella, de nagyon zavar, hogy annyira ragacsos.
A halat is annyira szeretném enni, ha nem lenne szálkás. :roll: :? Annyi mindent megkóstolnék, de így marad a hekk, busa, meg most a pangasius, esetleg a lazac. Nem túl nagy válaszétk. :( Még a filében is sikerült már szálkát találnom. :? A halálom, hogy annyi idő elmegy a keresgéléssel, hogy mire a végére érek, addigra tökre kihűl. :? :? :? :? :? Mér kell ilyen bonyolultnak állatnak lennie? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kramellában az a fíling része :)
Harcsa meg a fogas üzembiztos szerintem... én nagyon szeretem. És nem szálkásak.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most én néztem. :shock: :shock: :shock: Aztán leesett, hogy ez a fogas, nem az a fogas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?