Dia! sk azért nem fog borítékot adni, mert ő kijelentette, hogy szeretne 2 gyereket, s utána megcsináltatja a melleit (amik szerinte a szoptatástól tönkremennek), hogy újra modellkedhessen... Én ezt olvastam, ezt nyilatkozta.

uuutálom az ilyen embereket, akiknek ez jobban számít, hogy jaj csak újra extracsini legyek, és ledobhassam megint a ruháim..

brrrrrrrrrrr.....
Csillag! Nagyon édes kissrác Gergő!!! Köszi csajok, hogy belinkeltétek nekünk!

De most már jelentkezhetnének, remélem nincs baj!
Szamoca! Remélem, hogy veletek is minden rendben!!! Jól tetted, hogy bementetek! Bezzeg az én vérnyomásom: 94/56, 88/67...
Vanilla

Kezdek aggódni érte!!!
Ilus!Szép méretek! Mi azon mosolyogtunk utolsó uh-n, hogy az egész képet a pocija tette ki...

Mindig is nagy pocija volt és dundi pofija, most már kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Nekem is vannak hetek óta csíkok a popsimon, tiszta zebracsík az egész. De elvileg szülés után elmúlnak. És emlékszel, Tündi azt mondta, hogy ez azt jelenti, könnyen tágulsz majd. Én csak a jót látom már benne.

Tominak meg így is tetszem.
Évi! Báty

inkább ne ajánlott volna semmit, ha ennyire lehet rá számítani...
Ha baj van, menj be azonnal, de tényleg!!! Bár tudom, úgyis menni fogsz, és azt is tudom, jobb otthon, de ha csak feljebb megy a vérnyomásod, akkor nincs kecmec, irány a kórház!
Hízás: én 15 kg-ot híztam

És nagyon boldog vagyok tőle!!!
Egy kis időjárás jelentés:
http://ozonenetwork.hu/ozonenetwork/20100723-hidegfront-kozeledik-jegesovel.html
Hát, meglássuk oz-e babaesőt is...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.07.23 20:34-kor.