A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Csuri
köszi h. leírtad, nagyon érdekes tényleg. Sajna nem láttam a műsort, de valami ilyesmit sejtettem én is.

Reni
hogy vagytok?????Mostmár tényleg talizhatnánk.Voltam a zöldségesben, bíztam benne h. Téged talállak ott...

Lányok
megy végül valaki egész napos bölcsibe?
Most nyitották fel a szememet h. ez az oviba jutás sem olyan egyszerű. Itt állítólag szeptemberben 1-ig feltöltik a csoportokat a 3évet betöltöttekkel, és utána csak akkor van hely ha valaki kimarad. L. szeptember 10.-én lesz 3, ez űber szí..ás mert 10 nap alatt tuti senki nem költözik el stb...

és még 1 Léna klasszikus:
Én: - Hallod dörög az ég?!
Ő: - Hallod morog az ég!?
:wink:

Kép
katica_75

Katica,
mint tapasztalt évvesztes gyerek anyukája :wink: leírom, hogy errefelé hogyisvan ez :D
Szóval igen, azt jól látod, hogy aki szeptember 1 után született, az szív. :evil:
Bár van ismerősöm, ahol ez nem okozott problémát, de arra, amerre ő lakik, ott az ovik harcolnak a gyerekekért. :shock:
Na visszatérve ide, szóval azt, hogy szabad ovi/óvónőválasztás, azt el is felejtheted, mert örülhetsz, ha egyáltalán felveszik.
1. bölcsis a gyerek. Akkor marad a bölcsiben +1 évet, vagy addig, míg az oviban üresedés van
2. gyerek 3 évesen menne oviba. Feltöltik a csoportokat a szeptember 1-ig született gyerekekkel, utána a többiek évközi várólistára kerülnek születési sorrenddel. Tehát annyira nem is szívsz nagyot, mert Léna a szeptember 10-zel valószínű a várólista elején lesz valahol. Üresedés nemcsak költözésnél fordulhat elő, hanem pl. ha valaki visszamondja az ovit, hogy mégsem ide hozná. Na mondjuk ilyen kb. szükőévente egyszer lehet. :roll:

Nálunk az volt, hogy Beni november 10., várólistán sokadik volt, így majdnem 3 évesen elvittem szeptemberben magánbölcsibe és majdnem 4 évesen ment oviba.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
F@sz@, már bocsánat. :twisted: Itt is sajna a 2. verzió van, ahogy a sokatlátott anyukák felnyitották a szememet.És ha nem futja magánovira?a gyes meg lejár...ááááááááá..... Mondjuk lesz úgy 3 hónapra elegendő szabim, de azt a beszoktatásra, betegeskedésekre szántam volna, de akkor azon kell drukkolni, h. valaki marha gyorsan megunja az ovit. :?

Amúgy a Spamaloton meglepődtél? :) Nem kedvencem az angol humor, de olyan jó volt kimozdulni, és egészen tetszett is.
A Rebeka milyen?? -én is szeretném!

Kép
katica_75

Katica,
hát igen, jó kérdés. Én itthon voltam, mert épp akkor született Berci, de ő már annyira vágyott a gyerektársaságra, hogy fél napra beirattam ebbe a bölcsibe. Imádta, de húzós volt.

Spamalot nem az én műfajom, én nem bírom ezt a humort, ez nekem a "túl blöd" kategória :oops: de játszik benne 1-2 színész, akit viszont nagyon szeretek. Ilyen pl. P.Lilla.
Rebecca? Hogy milyen? Azt hiszem ősszel befigyel negyedszer is. :D Egyszerűen lenyűgözött. Teljesen a hatása alatt vagyok napokig. Lilla nagyon jó benne. :D Már elcipeltem a bemutatóra anyukám, aztán A-t is és nemrég a barátnőm is. :D
Már Berci is énekli velem, hogy Rebeeeeeca ... :lol: :lol: :lol:
Nagyon hiányzik most a színház, épp most jött meg októberre jegyem a Szerdán tavasz lesz-re. Ezt még nem láttam :lol: , októberben lesz a bemutató.

Kép
Kép
Kép
ilba

4.szer??? :-))) ha már nincs aki elmenjen veled szólj!:wink: Na rá is keresek.A hogyan készült ?-et láttam, akkor tetszett, de ki is ment a fejemből.Én ezt a Vajk gyereket bírom nagyon, a producerekben is nagyon tetszett.

Kép
katica_75

Oké, majd szólok. :lol:
Én kedvencem BeZo. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Hello,
Megjöttünk anyuéktól Bükfürdőről. Olyanok vagyunk mint a kokerók. Vagyis a gyerekek lettek tök barnák a strandon (meg én is kicsit). :) Nagyon jó volt, volt egy kis nyaralás fílingem végre. :)

Annyira jó fejek a gyerekeitek, nagyon jókat mosolyogtam a jobbnál jobb beszólásokon, megnyilvánulásokon. Panna nem sziporkázik ennyire, bár olykor elkezdi énekelni hogy "hinta palinta hintázik a Pannicska". Múltkor reggel az ágyban hancúroztunk négyen, apa kiment a fürdőbe, Panna spuri utána, és utasította, hogy "Apa, vissza menni anyához ágyikóba!!!"

Csuri, aha, merthogy felmerült négyeske gondolata???? :) Szomszéd kretén, nem is tudtam, hogy van gyereke is. Másik szomszéd barátnője is egy agytröszt. Hihetetlen, hogy fiúnak nézik a csajaid. A kicsiről még talán, mert még ki sem látszik a "földből", de a puncisokat? :shock: Nagyszülők: őrület, hogy van ilyen. mama főz, a papa alszik, szépek! Nekünk peugeot 307 kombi van, hatalmas a rakodótere, de hátul két ülés, plusz valami vékony ember elmegy, de én nem férek be (amúgy imádom, még sosem volt szerelőnél a kötelezőn kívül). Apunak Mondeo, szuper, hatalmas az utazótere, végtelen a csomagtartó (csak k... drága). Szomszédnak Zafira, bazinagy belülről, 7 személyes. Én ilyent szeretnénk, ha lecserélünk.

Katica, ha Győrbe jöttök, ovigond sem lesz. :) Nézze meg az urad a profession.hu-t. Időben jelentkezzen. Én is nemsokára beadom a pályázatomat, Panna ha minden igaz bölcsis lesz tavasztól. Érdekes, voltam benn a bölcsiben, és minden gyereket felvettek, aki jelentkezett, 64-et. Pedig 60 férőhelyes a bölcsi, és ottmarad vagy 40 gyerek. Szóval kissé zsufi lesz a csoport.

Ilba, ostoba a nő, aki nőiesíti a fiát!! Ma a strandon is volt egy kisfiú, rózsaszín fürdőbugyiban, hercegnős úszógumival, anyuka odaszól, "Bertalan, okos légy a csúszdán!" :roll: :shock: Tuti nem voltak normálisak. Bezo életben nem buzis? Tv-ből olyan... :oops: Megnéztem egy csomó video-t youtube-on a rebbecából, nagyon tetszett!

Kép
Kép
dalminha

Évi? Ditta? Reni? Kata? Kri? Honey?(láttam Bettit a faceroomon, valami tünemény)

Kép
Kép
dalminha

Dalma,
dejó Nektek! Irigykedem minden nyaralóért, én még idén fürödni se fürödtem a Balatonban, pedig ott a nyaraló.
Ha nem kapok itt munkát, megyünk mi is Győrbe. :lol: Igaz az autókhoz totál nem értek, de legalább a németem megvan hozzá. :D
Nahát, ő is Berci volt? :roll: Lehet ezért nézik lánynak az enyémet is? :evil: :? :D
BeZo? Hmmm. Nekem nem. :D Egyébként mivel vörös és ugye festik a szemét, ezért tűnik jobban annak, mint a többi pasi színész. A youtube-on fent van már a CD-ről is pár szám, az már tuti minőség, szuper! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Dalma!
Jaj, Bükfürdőn nagyon gondolkodunk mi is!
Ez az autó kérdés pedig még nyitott....... sajnos a pénz fog dönteni :roll: . Persze jó lenne, egy 7 üléses, mert akkor ha hosszú útra megyünk jöhetne velünk egy alkalmi "babiszitter" :wink: is!
A szomszéd valóban egy állat :? !
Tegnap jöttek ellenőrizni a vízórákat (tudjátok írtam, hogy nem engedi be a leolvasót, és hiába van náluk a mi vízóránk, nem olvassa le :evil: ). Hallom, hogy panaszkodik a két pasinak, hogy őt felszólították, hogy diktálja be, pedig neki mi köze hozzá. Erre az egyik pasi mondja neki, hogy igen is sok köze van hozzá, hisz nála van az óra.
Ezen a pacák annyira kiakadt (túl unalmas lehet az élete), hogy este megint elkezdte tépegetni a növényeket, amik átnőttek hozzájuk.
Náluk ugye szinte kompletten le van betonozva a kert, így egy zöld ágtól is frászt kap :lol: :lol: . Na mindegy! Anna kérdezte reggel, hogy mi történt a virággal, én meg mondtam, hogy az erős szél letépte :roll: !

Rólunk!
Voltunk tegnap uh-n Julcsival. Minden rendben vele!!!!
Én pedig ma megyek nőgyógyászhoz..... jó lenne kitalálni valami jó fogamzásgátlót! Én ugyanis pocsék gyógyszerszedő vagyok :roll: :) !

Most pedig jöjjenek a legfrissebb fotók:
(ezekből válogattunk a dokinak, meg a szülésznőnek :wink: )

Kép

Kép

Kép

A nyertes:
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Jujj, ez az utolsó!!!! :P :P 8)
Falra vele! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Nekünk ez a legfrissebb közös:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Azta!!!!! :D
Micsoda tekintet? Beni egy igazi sármőőőőőr :lol: !
Berci pedig a humoros oldalt képviseli :lol: :lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuriiii! Gyönyörűségek! A három grácia! Teljesen elolvadtam tőlük! Az a picuriii, lassan felveszi ő is a stafétabotot! Katus mint egy hercegnő, annyira bájos vonásai vannak, hogy csak na!

Ilba, egy harmadik fiú? Hm? Annyira szépek ők is! Berci olyan gyönyörű mint egy baba. Talán ezért nézik néha lánynak!

Csuri, mostanában a hüvelygyűrűt ajánlják, ha egyszer eljutok orvoshoz, azt iratok fel. Úgy működik, mint a gyógyszer, hormont adagol, 3 hétig van benn, aztán kiveszem, és másnap megjön.

Kép
Kép
dalminha

Hali!

Dalma!
Köszönöm a csajok nevében :wink: !
Én Katusban egyenlőre a nagy adag huncutságot látom, illetve, hogy mennyire nem hasonlítanak Annával egymásra.
Sőt, mostanában olyan nagynak látom szegénynek a fejét, pedig tudom, hogy nem az :roll: :) :oops: !

Az orvossal megbeszéltük, hogy most kipróbálom azt a gyógyszert, amit mindig kell szedni, nincsen szünet ( a nevét nem jegyeztem meg, de majd megnézem a recepten).
De a peteérés környékén kell erősítés :? . Szóval ennyi erővel mehetne csak az óvszer önmagában is....., na mindegy.
Nem tudom, hogy szoptatás alatt milyen cuccokat lehet használni egyébként.
A barátnőm szerint a petevezeték elkötésére 6 hónapot kell várni (2x3 hónap a gondolkodási idő), mert ez még felmerült mint lehetséges alternatíva.
Szóval valami nagy tutiság kell nekünk, mert terhesség-megszakításra nem vállalkoznék!!!!!

Jó későn értünk haza, de olyan ügyesen elaludt mindenki, mint a csuda :D !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hali!

Beszélgettek itt ezekről a musical-ekről, én meg csak lesek.....
Jó, persze tudom, hogy van néhány klasszikus, amiből feltételezem kapásból tudnék dúdolni néhány örökzöldet, de ilyen fan-t, mint ilba, még nem láttam :wink: :D !

Az én agyam mostanában a Barbie mesék dalaival van tele (na ilyen veled Erika nem nagyon fog történni :lol: ). :D :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, nyugi én is ott tartok, mint te, bár még nem fejlődtünk fel ilyen többszólamú Barbie-s dalokig. :) te hogy látod nagynak a fejét annak a pici lánynak? :) Hisz' olyan kis szép! :D
Nem értem miért kell peteéréskor ráerősíteni. Bár te elég termékeny vagy, (mint a mellékelt ábra is mutatja) :)
Én most élvezem, hogy már "nagyok", a magam ura vagyok valamennyire, de amikor pici babát látok, elszorul a szívem, hogy De nekem kell még kicsike. Pár év múlva. leszámítva az éjszakai bagolykodást én is annyira élveztem a pici babás kort, a szopikat, a kis tehetetlen testecskét fogni, érezni... jaj itt nosztalgiázok, pedig még 2 éves sincs Panna... :) Nem hiszitek el, de a gyerekes ismerőseim kb 80% számolja a napokat, hogy végre nagy legyen a gyereke, és mehessen vissza dolgozni/bölcsizni. Én az ilyent nem értem, és amikor mondom, hogy 4 éve itthon vagyok, és már csak fél évig leszek, úgy néznek rám, mintegy UFO-ra. Miért van ez? :roll:
Bocs az offért.

Végre jön a hűvös!!!

Kép
Kép
dalminha

Na igen. Barbie-ban nem vagyunk jók. :lol: :lol: :lol:
De Roary-t álmomból felkeltve énekelek. :lol: :lol: :lol:

Sziasztok! :D

Dalma,
ha lenne harmadik, akkor én úgy érzem fiú lenne ő is. :D De nagyon nem valószínű, hogy lesz. :( Vágynék rá, egy hasonló korkülönbséggel, mint a fiúk közt van, de "egyedül" épp elég nekem a két rosszcsontom. :D Aztán 3at már nehezen lehet lepasszolni :oops: , taníttatás (mi fizetünk az angol miatt, ha nem is sokat, de 3nál már azért nem lenne kevés ...) szóval a szívem és az eszem mást mond, de (egyenlőre) győz az eszem.
Egyébként én 2005. jüliusa óta vagyok itthon és nagyon jól érzem még mindig magam!

Csuri,
Katusnak magasabb a homloka, mint Annának. De ettől még nincs nagy feje! :shock: :D Nekem is egyenlőre az ő vonásai a legfinomabbak, nagyon szép!
Érdekes ez a peteérés körüli rásegítés. :shock: Ilyenről még nem is hallottam.
Visszatérve a Barbie-s dalokra ... van pár, amit Vágó Betti énekel. :D Tőle tudok én is idézni. :lol: :lol: :lol: Ja, és vannak nálam elvetemültebbek is! :lol: :lol: :lol:
Most azért meggondolom már, hogy mire megyek el, muszáj megvennem az új gépem, ha a sulit tovább akarom csinálni ... de arra még gyűjtenem kell. :(

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok lányok!

Ezer éve…
Azért jól esik,h eszetekbe jutok még ennyi idő után is.Írok akkor magunkról először kicsit.
Mindenki jól van,vége a sulinak,ami nálunk azt jelenti,h alig látom a nagyokat.Bizi nagyon jó lett mindkettőnek.meg is kapták a jutalmukat,júniusban voltunk 1 hetet törökben.Nagyon jól éreztük magunkat,igaz néha kiakadtam a viselkedésükön,de „túléltem”).Bettikémet nem vittük magunkak,ami nekem nagy szívfájdalom volt,de nem lett volna pihenés mellette.nagyon hiányzott mindenkinek.azért msn-en szinte minden nap beszéltünk vele,de mikor hazaértünk nagyon tartózkodó volt velünk.másfél napig mami voltam,aztán szépen visszaállt minden,és újra anyucizott.azóta nehezebben tudom otthagyni bárhol is.és a lakásban is jön utánam mint az árnyékom.Igazán most kezdett el beszélni,szinte mindent megpróbál kimondani,de azért nem minden sikerül.Anyucika ,apucika,ezt mondja a legszebben.Lotti –kokkika,Bence-bencsi.nappal már nem hordunk pelust,csak ha hosszabb útra megyünk,v fel a városba.de ha sétálunk,akkor nincs rajta.azért persze előfordulnak balesetek,meg még lesz is.
Nálunk most lesz renoválás a lakásban.a nagyok mennek apjukkal nyaralni jövő héten,anyósék is szabin lesznek,úgyhogy bettit le tudom rakni.Átvariáljuk a lakást kicsit,mert nem férünk már el,elköltözni meg… na nem is mondom.katasztrófa ez a gazdasági helyzet ami most Mo-n van.hitelünk majd a duplája,úgyhogy költözni most nem nagyon tudunk.most úgy vagyunk h Betti velünk van a legnagyobb szobában,Lottinak van egy nagyszoba,Beninek egy fél.Lottit meg Bettit nem lehet egyberakni,mert neki nyugi kell,Lotti meg estig gépezik ,viháncol a barátnőivel.Így A két nagy megy 1 szobába,Betti a Beniébe,nekünk meg végre lehet franciaágyunk és aludhatunk kényelmesen,mert már évek óta egy kihúzhatós kanapén fekszünk.
Bútorokat már megvettük,már csak parketta kell,meg festék,és indulhat a munka.jó lenne már túl lenni rajta.most ennyi voltam röviden.
Jó pihenést mindenkinek!

Pusza

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

KINCSŐNEK!!!
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kincsőnek nagyon boldog névnapot! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Kincsőnek Nagyon Sok Boldog Névnapot Kivánunk

Honey:nagyon jok a képek,jo hogy jelentkeztél.

Nagyon jok ezek a baba szövegek. :lol: Kevinem még nem akar beszélni :cry: de majd elkezdi.
Mi jol vagyunk csak nem nagyon voltam gép közelbe.
Minden változatlan ,nem történt semmi uj.
Igyekszem gyakrabban jönni.Mindenkinek sok puszi

000kata

Kincsőnek boldog névnapot kívánok!
Pannának holnap lesz Anna napon, de anyóséknál hagytuk véletlenül az ajándékát, így szegényem nem most lesz megköszöntve... :oops:

Kata, nem baj, 3 éves korra nagyjából úgyis egy szinten van a gyerekek beszéde. Az már más kérdés, hogy vannak dumás cserfes gyerekek (Panna, Kornél, Anna):)), és van visszafogottabb is.

Honey, szépek a gyerekek, gratula a bizihez nekik! Megérdemelték akkor a török utat, meg te is. Mini jól bírta nélkületek? Lotti jár valami modell képzőbe? Annyira fotogén, hogy hihetetlen, és hogy be tud állni fotóhoz, meg az arcát is úgy fordítja, kész, mint egy profi. (Vagy egyszerűen tőled örökölte?) Nem lázad a közös szoba ellen? Végülis a nagy szobát el lehet választani akár egy szekrénnyel is, ha úgy döntötök. Nálunk úgy van, pont bepasszol, úgy csináltattuk, egyik ajtó ebből a szobából, másik a másik oldalról nyílik.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni magunkról.

Jól esett,hogy hiányoltatok :)

Katica:Sajnos a zöldséges nem jött össze.De nem vagyok elkeseredve,mert ha egy ablak bezárul kinyílik egy másik :D Jó lenne találkozni valamikor.Sajnos ide nem sok időm van jönni.Mami volt szobáját pakoljuk ki.Meg vannak egyéb dolgok is.Iwiwet szoktam nézni,ha gondolod majd írj és megbeszéljük,hogy mikor tudunk talizni.

Nagyon édesek a gyerekek :D

Rólunk:Hát mostanában sok minden összejött.Eléggé kusza az életünk mostanában.Krisztián szépen fejlődik és már képzeljétek kinyitja az ajtókat így már nincs akadály számára bárhova betud menni :) Meg már nagyon sok szót tud :D Sajnos most ennyire futotta,mert Kriszre már nagyon kell figyelnem :)

Többiek nyaralnak??

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Kincsőnek Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :) Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok Kincsemre!! :)

Most csak gyorsan.
Nyaralni voltunk Mi is a Balatonon, de sajnos csütörtökön Kincső belázasodott (valószínű, hogy a 3 napos láz volt), nagyon rossz volt. :( Még holnapig maradhattunk volna, de mivel az idő is nagyon elromlott így haza jöttünk ma. Szerencsére már jobban van Babám, hihetetlen ez a 3 napos dolog, de tényleg pontosan 3 napig tartott. :shock: :shock: :shock:

Puszilok Mindenkit!!!

Kép
Kép
anya1118

Anna, Panna, boldog névnapot nektek! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Anna,Panna Boldog Névnapot!

000kata

Anna,Panna,Kincső SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép
katica_75

Annának, Pannikának, Anikónak nagyon sok Boldog Névnapot Kívánunk!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Annának és kicsi lányomnak boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
dalminha

PANNÁNAK!!!
Kép

(végül mit kap/ott?)

És, Anna köszöni a köszöntéseket!!! :)
Mi délután ünnepelünk a nagyszülőkkel.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
neked is ma van?

Kép
Kép
Kép
ilba

Léna és a káposzta :) olyan jóízűen ette h. fel kellett vennem.Kobold hangunk lett, de azért talán érthető:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... MLGCGpXqYN

Kép
katica_75

Katica,
ez nem ér, most úúúúgy megkívántam. :twisted:
Látszik ízlett neki nagyon. :)
Beni kommentárja: "Ha már tud beszélni, akkor miért ül még etetőszékben?" :lol: :lol: :lol:
Berci: "Eszik kéz!" :lol: :lol: :lol: "Nyuszi!" (az előkéjén) És mikor kiesett a kezéből mutatta egyből neki, hogy "ott"! :lol: :lol: :lol:

Ki és mit ünnepelt nálatok? :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Anna, Panna, Kincső nagyon boldog névnapot!

Kri

Kép
Kép
kri29

Ilba!
Elsején volt :wink: !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katica:nagyon édes a videó :lol: és hogy mondja már nagyon édes é s ügyes :lol:

000kata

Ilba
Beninek igaza van! :lol: pont ma gondolkoztam rajta h. valamit be kellene újítani mert,állandóan felmászik rá v. a tálcáján lóg, míg hanyatt nem fog esni. Kinél, miben esznek manapság a gyerkőcök??
Berci édes a kommentekel, Léna is ilyen,a család csak narrátornak hívja. :wink:
Senki semmit, tavalyi Léna bulimaradvány. :oops: már fent hagyom 2re.

Kata
köszi. :wink:

Reni
hívlak majd! sajnálom a zöldit!Jó lett volna Nálatok vásárolni.

Kép
katica_75

Kincső,Panna,Anna!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey,
nagyon szépek a gyerekeid, a nagylányod :shock: , kész nő! 11 évesen megy már a "fiúzás"?

Kincsőnek jobbulást!

Névnaposokról kép?

Csuri,
tényleg, írtam is. Visszakerestem. :lol: :oops:
Csak egyik ismerősöm ma ünnepli és totál bezavart. :twisted:

Katica,
Nálunk A. épp az imént kérdezte meg, hogy a gyerekszobában az órát már nem állítjuk át? :lol:
Evés nálunk etetőszékben és a rendes széken, reggeli leginkább a kanapén :oops: , ha meg épp nincs ideje enni, akkor a bolond anyja falatonként rohan utána. :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Katica!
Nálunk asztalra szerelhető etetőszék van, ami baromi praktikus.
Katus mivel elég "malac", minden evésnél, ivásnál beleül. (ha anya nem elég gyors, reggeli után a lepotyogott falatokért visszajön a konyhába :oops: :D )

Ilba!
Képeket nem nagyon csináltunk (csak a nagyival, aki ma először felvette Julcsit :D ...... láttam az arcán, hogy nagyon fájnak a karjai, de azért hősiesen tartotta :roll: )
Anna ma egy kisebb könyvtárat kapott: 2 db "Annapeti"-ahogy Katus mondja és 2db Mazsola. Nem fogunk unatkozni a következő napokban :wink: .
Kapott még egy csomó kirakót, meg Polly Pocket-et.

Honey!
Nagyon szépek a gyerekek! Betti irtó édes azzal a palackkal :D !
Jó nyaralás lehetett (már az iwiw-en korábban néztem a képeket :wink: )

Reni!
Sajnálom a boltot, biztos jó lett volna!!!!!
Az ajtókat (kivéve a bejárati......hála az égnek :roll: ) Katus is lazán kinyitja már. Eddig sem lehetett tőle nyugodtan fürdeni, vagy pisilni, de ezután igazi kihívásnak tekinti ezeket az akciókat :D !

Ma előszedtük a játszószőnyeget Julcsinak, de úgy tűnik egy hétig a csajok játszanak csak vele (vagy legalább is Julcsi nem fér el rajta egyenlőre :lol: ).

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hello
Katica, Igazán megkívántam Lénától!!! Olyan jóízűen eszik! Milyen szépen beszél.
((P csak turkálná és lekotorná a kanálról a káposztát meg a rizst, sőt a sajtot is... sosem eszik jóízűen... :( Ma sem evett sem reggelit sem ebédet, így tegnapi mérés alapján ismét 9 kg alatt van. :? ))
Kornél nézi, nézi, mondja, hogy mutasd meg az anyukáját is! Érdekes, minden gyereknek más tűnik fel elsőre. Aztán felismerte és mondta, hogy ezzel a kislánnyal találkoztunk a játszótéren. :)

Nekünk is ilyen CAM székünk van, le lehet venni a tálcát és az asztalhoz tolom. Kornél széke meg a szintén CAM ülésmagasító, azt is be lehet csatolni, van háttámlája, szóval jó.

Csuri le mered rakni a szőnyegre Julcsit? Nem lépnek rá a csajok?
Nálunk is nagy kedvenc AnnaPetiGergő. Panna valamelyik éjjel nyafogott órákon át, hívott magához mindenkit, senki nem ment oda, végül utolsó lehetőségkén Annapetigergőőő-t hívta! Akkor már átmentem én is. :)

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Julcsika csak szigorú felügyelet mellett lehet a szőnyegen. Anna már tud vigyázni, de Katus simán ráülne, ha éppen ott jönne rá a leülhetnék :oops: :) !
Ma azért leteszteltük a játszószőnyeget, és sikerült megörökíteni végre egy nagy mosolyt: :lol:

Anya megszólít:
Kép
Anya klattyog:
Kép
Anya cuppog, mint egy őrült:
Kép

Ezeket meg tegnapiak (Katus egy képen van rajta, de mivel 0,0000001mp-ig hajlandó fényképezkedni, ezért nem lett túl jó :roll: )
Kép Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, micsoda mosoly... elbűvölő a kis törpe!!! :)

Katica, még ma le tudnád írni, hogy készül a rakott kel? Ma vettem, meg akarom holnap reggel csinálni.

Kép
Kép
dalminha

Dalma
irok privit receptről!
Még h. annapetigergőt hívta!!?? :lol: Olyan kis okos! :lol: Léna is nagyon szereti.Mindíg meséljük. h. anyukája ,apukája és elkezdett minket is anyukázni apukázni.Édes ,bár nekem alapból nem tetszik, de olyan aranyos ahogy mondja.Meg meg van győződve róla h. Anna a képeken az Ő.

Csuri
szépek a képek! Hát ha két nagynak ennyi haja van...Julcsikának mennyi lesz??!! :shock: :lol:

Honey
nagyon helyes szép arcú minden gyerkőc! A nagylányod meg baromi fotogén! :) Gyere gyakrabban!!

ÉVI, MAMMUCI, ISSION, FÜRTÖSKE merre vagytok?? :idea:

Kép
katica_75

ÉVI!!! Mi van veletek? Miért nem jössz?

Kép
Kép
dalminha

Katica, köszi, nagyon jól hangzik. Én karfiollal szoktam csinálni, eddig nem is gondoltam arra, hogy kelből is lehetne. Panna egyvalamit, pontosabban kettőt szeret. Bolognai spagetti és virsli. Még a sütit sem szereti. Gyümit is csak almát eszik, meg körtét. Parizer majonézzell jöhet még. Sajnos főzeléket egyáltalán nem tudok adni neki,max a húslevesből kiszedett zöldség. Na mindegy, ez van.

Csuri, Katus feléri a kilincseet? Meg Krisz is? Hány cm-ek?
Nálunk esély sincs, hogy akár nyújtózkodva is elérje. Ma kipróbáltam... :oops: Lemértem Pannát, 81 cm. Az kevés?

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?