Andrea, sajnos nem tudunk korábban menni, mert prágaiak és sajnos nem enged hamarabb a nőgyógyi ilyen hosszú útra. Kockáztatni meg megint nem merek
Most láttuk élőben a Csíkot a Hegyalján. A babónak nagyon tetszett. A Tankcsapdán viszont iszonyúan szurkált, be is fejeztük aznapra. Jó izlése van!
Kisbékának ezerszázmilliós energiát küldök! Pont ugyanannyit Anginak is

Meg még akinek kell
Béka, kitartás… Nekem amikor sikerült, kiderült, hogy hematóma és még 2-3 hétig feküdnöm kellett, de tényleg csak pisi volt, még zuhi is csak 3 naponta… És hidd el, feküdtem mint a kisangyal

, bármit megtettem volna. Én is később hallottam a palástfűről, de nem kezdtem el, nem mertem, nehogy valamit bekavarjon. Ha már korábban elkezdted, akkor idd csak tovább.
Én rendelgettem is néha kaját
Pont 14. napra hívnak vissza a bmc-be. aznap reggel tesztelj vagy max. egy nappal előtte. És a 25-s a legkevésbé érzékeny, lehet, hogy nem is fogjak kimutatni, érdemes beszerezni 10-es és 20-as tesztet is..
Nekem – még sokan emlékeznek – 1 nappal előtte, reggeli pissből, a 10-es és a 20-as is alig mutatta ki, csak mi láttuk a vonalakat, akik nagyon akartuk látni… Pedig szép magas hcg-m lett, ikrek voltak…. Szóval, tényleg ne teszteljetek korábban, mert után elvesztitek a hiteteket, amit ilyenkor nagggyon nem szabad!
Judit, gratula, az én unokaöcsémet is felvették a Műszakira!

Hurrá-hurrá a srácoknak!
Maccs, mi lesz veled novemberre? Annyira szép gyönyörű kerek a pocid

Én is ilyen csinikismami akarok maradni. Csajok, ma az állatkertben nem tudom, hogy több gyerek, vagy kismami volt, de amennyi pocakot láttam… tippelgettük is, hogy milyet szeretnénk

A Macsé jó példa!!!
Kubu, köszi a segítséget Istenhegyivel kapcsolatban! Most éjszaka én sem aludtam, de aztán jött a lehülés és olyan szuper ez a szelesmeleg!!!
Képzeljétek, ma egy gyereket sem löktem a zsiráfok alá az állatkertben. Nagyon jó volt. Kérdezte a rokongyerek, hogy mikor jöhet hozzánk nyaralni. Mondtam, hogy nagyon szeretem, de addig, amíg csak hisztizni, elégedetlenkedni, nyávogni tud, addig biztos nem. Majd ha idősebb lesz, mert engem idegesít, hogy mennyire tiszteletlen és akaratos. Megértette. Mondta, ő ilyen és kész. Mondtam, hogy így is szeretem, de nem bírom ki egy hétig
Na, nagymamival úgy volt, hogy összeraktam az ötleteket, amiket írtatok

Ez a mix lett belőle: (előre is köszi a tanácsokat!) felhívtam pénteken és mondtam neki, hogy „mit hallok, hogyhogy már nem ugribugri? mert, hogy pont azért hívom, mert aug. közepén megyünk és mi szeretnénk vele Prágában (belváros) szétnézni és ha fekszik, akkor mi nagyon szomorúak leszünk. És annyira ennénk már ezt meg azt, mert úgy hiányzik nekünk a jó cseh kaja….” A mami nagyon édes volt, mondta, hogy akkor minden nap fog egy kicsit edzeni, meg járkálni, hogy újra felépüljön és ahogy elkezdtem beszélni a kajákról, ő is belelendül, hogy ez is finom, meg a cseh kaja is.. nyammm, aminek az lett a vége, hogy megígérte, hogy enni fog, mert eddig szinte teljesen leállt az evéssel is. (hát, nem csoda, hogy nincs ereje). Szóval, kicsit lecsesztem, hogy ejnye-bejnye és kapott új célt, most nagyon várja az augusztus közepét! Akkor meg majd személyesen meglepjük a másik hírrel
Ha úgy látjuk, hogy ez az erő nem tart ki augusztusig, akkor a 12.heti vizsgálat után, aug első hetében elmondjuk neki (ahogy javasoltátok, telefon, vagy meglepi képeslap

)
Na, megyek fogorvoshoz