2004.08.27 12:27
2004.09.04 20:52

2004.09.16 12:01
A nagycsaládosokhoz nemcsak min. 3 gyerekkel lehet csatlakozni. A legutóbbi közgyűlésen megnéztem a taglistát, voltak 1 gyerekesek is. Gondolom ők pártoló tagok, de uazok a jogok őket is megilletik, mint a rendes tagokat. De mindegy, mert a rendes tagságtól már csak pár hét választ el
: Mi a buckában lakunk, de azért nem olyan nagyon a világ végén. 2 éve, Pesterzsébetről költöztünk ide, akkor még két gyermekkel. Gyermekeim: Alex(andra) 10,5 éves, Kitti 3,5 éves, Gergő 14,5 hónapos.
). Egy ideig a Pesterzsébeti topikban is megfordultam, de ott nagyon beindult az élet, nem bírom követni, meg így, hogy Alexet felvették itt a gimibe, már az utolsó szál is megszakadt a kerülettel.
), úgyhogy tuti vannak azért itt netező anyukák!
Fiú-lány? Vagy meglepi lesz? Ti tősgyökeresek vagytok? Abból, hogy a faluban laktok úgy gondolom igen. Bár nem törvényszerű
Csatlakozz bizony! Veled ismerhetjük egymást? Ti bevándorlók, illetve bocs, kivándorlók vagytok? Vagy szebben fogalmazva fővárosból kitelepülők? Szép név a Gergő, ugye? 2004.09.21 12:28

2004.09.21 18:49
Én Szigethalomról települtem át
A tanfolyam most nem érint, nekem amúgy is magasabb szintű kéne, meg most erre nincs is keret. Szerintem nem ismerjük egymást, legalábbis ha nem szoktatok a Gyári út mögötti játszóra járni, vagy esetleg a védőnőknél levő parkba.
2004.09.22 13:27
Hallottál a hétfői Blahás tüntetésről? Valami hasonlót pedzegettünk a helyi viszonyokon rágódva, akár az akadálymentesítésre gondolva, akár az ovikra, akár... hát lehet sorolni hosszan.
Mondjuk mi nem nagyon járultunk hozzá a fennmaradásukhoz. Illetve nyáron nem, télen azért sűrűbben mentünk volna. 2004.09.22 15:09
Igaz, sosem voltunk, de most elhatároztam, hogyha jön a rosszidő, akkor elmegyünk. Meg azért is jó lett volna, mert nekem nincs senki, aki vigyázna Gergőre (apája dolgozik, és csak ritkán tud itthonmaradni ezért), és úgy tudom, ők gyerekfelügyeletet is vállaltak. Tudod, nekem terhességi cukrom van, és emiatt kéthetente kell belgyógyászhoz járnom, és ráadásul 1/2 2-re, ami a legrosszabb időpont. Most még cipelem magammal Gergőt, de ha jön a rosszabb idő, akkor már nem vinném szívesen. Hát ezért lett volna jó.
) mögött van. Nem egy nagy durranás, de közel van, és sokan járnak ki. Bár van, amikor nincs idegzetem odavinni Gergőt, mert mindenkitől mindent elszed (főleg a kismotorokat), és nem lehet tőle elvenni, csak nagy hiszti árán. A sajátját hiába viszem le, az nem kell. Uígy van a többi játékával is. Én már csak azért viszem, hogy más gyerek is tudjon mivel játszani
2004.09.22 19:42
)
, hát igen. Mesit se veszik fel, bár most nem is erőltetem, mert csak bebonyolítaná a kistesó-helyzetet. De jövőre se tudom, mi lesz, még jó pár évig itthon leszek, legalább kettőig. 

, mert azt imádom, és előző hétvégén nem leszek itthon. Esetleg ott találkozhatnánk, hm?
Mondjuk most ez annyira nem nyomaszt, én teljesen ki vagyok segítve a körforgalommal, befoghatom a számat!

Azt már megszoktam, hogy a babakocsit egyedül vonszolom föl a lépcsőkön. 4 év alatt kétszer ha segített valaki... Azért a Blahánál csak jobb!!! 2004.09.23 11:37
Bár itt a szomszéd anyuka azt mondta (ő beszélgetett sokat a tulajékkal), hogy keresnek más helyszínt. Többet nem tudok, de majdcsak informálódom

Úgy éreztem felesleges, nekem ott soha semmi bajom nem volt. Igaz, vagy csepel felé/felől jöttem/mentem, vagy az Auchanba jöttem/mentem. Aztán felvilágosítottak, hogy a falu felől jövőknek, arra bekanyarodóknak nagyon nehéz volt eddig. Eleinte úgy éreztem nagyon lassítja a forgalmat, de mégsem
2004.09.24 10:58
Ha érdekel, vannak róla molesztálós történeteim is
2004.09.24 20:26
2004.09.26 20:25

érdekel... ha klubban találkozunk majd elmeséled

Nekünk is pont ilyen gáz a buckából jönni/menni a Bajcsy-Gyári út kereszteződésben, akár autóval, akár gyalog. 

Egyébként mindhárom gyermekem a Rókusban született.
Ja, és így is nagy cuccal szoktam hazamenni
Mondjuk most azért más a helyzet, mert mivel befejeztük a családtervezést, így a kinőtt rucik már nem a padlásra, hanem eladásra kerülnek. Így meg muszáj minden eladási lehetőséget kihasználni.
Merthogy nálam már társadalmi esemény számba is megy. Netes baráti társaság tagjaival pl. rendszeresen beszélünk meg találkát oda

2004.09.27 11:02
Remélem jövő héten viszont el tudunk szabadulni. Az az igazság, hogy még nem tudjuk, pontosan milyen kocsit akarunk, de az biztos, hogy nem Pierre Cardint. Nektek milyen van? És mennyiért adnád? 2004.09.28 12:33
Nem mindegy, hogy a születendő babának mélykocsit vennél, vagy Gergőnek a most használt kocsija ment tönkre, és azt cserélnéd le. Aztán az sem mindegy, hogy általában mennyit tömegközlekedtek, emeletről kell-e lecipelni, vagy van babakocsi tároló, inkább csak helyben sétáltok stb... 2004.09.29 10:55
Szóval ez már az "új babának" kell. Valami kétfunkciós, strababíró jószág. Konkrét elképzelés még nincs. Azért akarjuk a börzén megnézni, mert ott jó nagy a választék. Egyébként rábízom most a választást a páromra
Amúgy sajna a 3.-ra kell cipelnem, mert nincsen tároló. Érdekes mutatvány lesz két gyerekkel, dehát nincs más megoldás. Tömegközlekedni a picikével még jódarabig nem akarok (Gergővel is kibírtam, meg meg tudtam oldani), vagy ha mégis, akkor hordozókendővel. Két gyerekkel ez már kicsit macera lesz. 2004.09.29 20:03

Úgyhogy le kellett mondanom erről, de Zsuzsinak elmondtam, miről van szó. Most már megismerlek, majd a börzén jelentkezem. 
Iminek nagyon megtetszett a dolog, de Mesi eléggé unta, ő már nagy ehhez. Úgyhogy rajta múlik, mikor mehetünk újra. 2004.10.01 19:55

Na ott aztán van babakocsi választék. Mindig megcsodálom őket (is
), meg minden babát aki mellett elmegyek
, pedig tuti nem tervezünk többet... de olyan cukik, meg olyan cuki cuccokat lehet kapni
Ui. nagy reményeket táplálunk Alex jövőjét, tanulmányi kimenetelét illetően

Bevallom a pólód fel sem tűnt
Viszont én nem valószínű, hogy megismernélek ha újra találkoznánk. Nem néztelek meg olyan szemmel, hogy "na ő az MVica"
. Így a börzén rajtad áll, hogy találkozunk-e!
) egy kicsit klubbozik, ő meg könyvtározhat mondjuk utána.
2004.10.03 08:09
Azért én még reménykedem
), ahova felvettek, de csak 1.5 évet végeztem el különböző okok miatt. Aztán elkezdtem dolgozni, közben pedig jelentkeztem a Szolnoki Főiskola küldgazdasági szakára, amit tavaly fejeztem be. Most szakdolit írok, és ha minden jól megy, jövőre fogok államvizsgázni (na, ennek már több köze van a közgázhoz
). Röviden ennyi
2004.10.05 17:28
Te árulni is szoktál. ugye?
2004.10.14 13:50
De már jó
Mondjuk most már szokásommá fog válni, mivel nem tervezünk több bébit, így a cuccos nem a padlásra, hanem családsegítőbe, Gézengúzba és börzére vándorol.
Egyelőre mi nem tudunk menni, mert Kitti szerdán négytől ötig teniszezik, de a téli időszakban csak hétfőnként lesz tenisz, így szerdán zeneovizunk. Nagyon emlegeti, szerette nagyon. Igen, tavaly is voltak 2 évesek is, mikor mi kezdtük még Kitti se töltötte be a 3-at. Ki van téve a pontos infó a Sárgaház bejáratánál. Most nézem a "Kisváros"-t, az új csoportnak szerdán öttől fél hatig van.
2004.10.15 17:51

Kis aranyos különben, csak nagyon érzékeny. 2004.10.21 09:47
Pomázon egy oviba jártunk Kovács Krisztiánnal (ha jól emlékszem a nevére), az ő anyukája Evelyn mondta, hogy ismer itt valakit (téged) de én elvesztettem az email címet amit adott. De a név az stimmel. Lőj le ha nem te vagy
Ja és Bence a Jupiter oviba jár és az egyik ovis néni mesélte, hogy lett egy Miklósi kislány is, nem ismerjük-e. Eddig nem
2004.10.21 11:59
Oviba melyik csoportba jártok? Mi a pirosba, az egyik óvónénink is miklósi. Egyébként elég sok gyerek van az oviban Miklósról, Szigethalomról mostmár. Ott voltatok a szüreti mulatságon?
Voltatok? Hogy sikerült? Jöttök a nagybörzére? Én nem sokat voltam az asztalnál, Alex szeretett volna árulni. Nekünk az eladás és a vásárlás része is sikeres volt
Még magamnak is vásároltam
2004.10.21 14:09
Voltunk a szüreti mulatságon. Ti?
2004.10.22 07:28
2004.10.27 07:22
Kitti olyan élvezettel gyömöszölte a szőlőt
Kittinek megint előjött az ekcémája, száraz a bőre, és vakarózik ezerrel, tegnap voltunk a homeopátiás dokinéninknél újra. Végülis ennyi a panaszkodni valóm, hiába gondolkozom nem jut eszembe több...
2004.10.27 07:41

2004.10.27 20:27
2004.10.28 21:01

Majdnem úgy van ahogy gondolod, csak fordítva: Csepelről költöztek Szigethalomra. Nem tudom azóta rákérdeztél-e

Bizony-bizony ők gyalog, illetve hát busszal járnak oviba. Tényleg elég macerás, sajnálom is őket rendesen. Tavaly reggelenként mindig hazavittem őket, de idén már ők korábban járnak, meg sokszor nem is én viszem Kittit, így már nem tudok segíteni, illetve csak elvétve.
, kislány, és nagyon édes, Jázminnak hívják, és úgy is néz ki, de tényleg, mint Jázmin hercegnő a meséből, csak persze nem olyan hosszú a haja
Hát tedd meg, sokszor már az is használ ha kiírod, kibeszéled magadból. 2004.10.29 19:04
NEkem ez azért nagy hír, mert BEnce előbb járt és Matyinál is ezt a tendenciót vettem észre. Erre tegnap este tett 2! mászó mozdulatot.
2004.10.29 21:34
Szóval mivel a szülőin egymásra ismertünk, hogy jé, együtt utaztunk a buszon, így elkezdtünk beszélgetni, ők honnan is jöttek, mi honnan jövünk, hogy fogjuk megoldani a bejárást. Ez még augusztusba volt (tavaly), ők szeptembertől kezdték az ovit, mi csak februártól, mert Kitti akkor töltötte be a 3-at. Amikor újra találkoztunk az első kérdésem volt, hogy hogy bírják, hisz a legkisebb gyerek szinte teljesen egyidős az én Gergőmmel, és én pl. nagyon aggódtam, hogy miként is fogom tudni szervezni a dolgokat, pedig hát autóval járunk... szóval így történt.
De nem jött össze, ő nem mászott egyáltalán, illetve ilyen 2 mászó mozdulatot ő is produkált, de nem a járás előtt
Nála agyon aggódtam magam, mert azt olvastam, hogy a mászás nagyon fontos fejlődési lépcső, és valami rettenet, ha kimarad...
Azóta lesem a rettenetet. Gergő szerencsére mászott!
2004.10.30 11:44
2004.11.04 21:51

, úgyhogy akkor BIZTOS MEGYÜNK!!!
2004.11.05 07:13
A férjed átalakításokat is vállal? Mert a köv nagy munka az a fürdőszobánk lesz.
2004.11.05 18:18

2004.11.09 18:29
Akkor a 23-át biztosra veszem!
pedig most szombaton megkérdeztem egy lánytól akik hozzá járnak... de mire ide jutottam elfelejtettem. Valami fiatal, aki egy idősebb doki helyett jött... 

Mennyi ikres van errefelé?!!! Veled nem találkozhattam már?
Már ami a "sima" betegséget illeti... ez az ekcéma meg.. áhh
2004.11.10 08:01
Azóta sincs semmi baj a szerencsére
Direkt akartátok a korkülömbséget, vagy így jött össze? Mert mi sem akartuk a 6 évet, de nekem PCO-m van
( Majd megpróbálok én is segíteni neki. Hátha elfogadja. Bár nekem csak 4 személyes kiskocsim van, és ugye, már 3-an ülünk benne
2004.11.10 10:40

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|