A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi
Nekem nem nézték, vagy ha nézte is nem tudok róla, de amikor rákérdeztem ez volt a válasz, mindegy nekem csak simán szüljek. Tök hülyén hangzik, hogy ennyire vágyom a sima szülésre.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
A TE és a BABÁD élete, egészsége a lényeges, nem a szülés módja

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én mindenkinek szorítok, hogy császár után simán szüljön, mert annál jobb nincs:-) Nekem még azt is mondták mivel két gyermeket simán szültem és a második sima szülésnél sajnos a bébi nem segített így sokkal nehezebb volt nekem, semmi akadálya 2sima egy csaszi után még egy sima szülés. Ezt 3-an mondták. Én dokim, a prof és még egy doki néni.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Egyik barátnőm császár után 2 gyereket szült simán, 2-2 év különbséggel....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi persze tudom, meg amikor ott vagyok, akkor biztos egy percig se gondolkozom ahogy Álmosnál se, de ez egy álom és úgy érzem Isten ha megadta ezt a terhességet, hogy újra gyermekem legyen talán a sima szülést is megadja, úgy érzem velem van ahogy az angyalkák is.
A másik a leleteimet átnézve mint kiderült anno 2 éve felesleges volt a császár csak jobb volt így már nem nekem. Aki a leleteimet látta nem érti miért volt csaszi, de ezen már kár agyalni. Hiszek a titokban, bízom benne hogy bejön:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi, de jó neki:-)) Biztos nagyon nagy öröm volt számára.
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép
Bejelentkezem,2 in 1, jelentem ránk a bruokrepesztési kísérlet hatástalan,sőt,inkább visszatartó erő..(végülis,így is került be...) :oops: :wink:

Bekri,magánorvos nem is elégszik meg vele,épp ezt írtam csak lehet nem sikerült :oops: ha a szokásos gondozásra járnék körzetileg,akkor lenne csak 4 UH...
Ekkora baba,nem csodálom ha nyom,feszít...
Lakáseladáshoz drukkolok nagyon! Remélem szép az új otthonotok!És mire jön a baba kipihenitek magatokat...

Claire,köszönöm a szavaid.Remélem jól telt a nyaralás.

Én babám is sokkal kevesebbet mozog pár napja,azért a szokásos időkben megvannak a mozgások de olyan lusta mozgások
Na elmentem nst-re :)

Ja és a vérnyomásom tegnap délután óta jó,120 körüli!Igaz egész nap pihentem..ültem,tv-ztem...most még felkelés utáni nem mértem.
Ircsi nem lehet hogy a szteroid meg a nagy megterhelős hőség volt a ludas?...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Lányok nagyon fáj a derekam. :-) Most nézem a vonalzóm milyen fura 10 nap van hátra:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi örülök, hogy a vérnyomásod rendbe:-)) Nst-re kiváncsi vagyok:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!

Brik akkor nézd az én vonalzómat :lol: 5 nap :lol:
Remélem teljesül a vágyad és sikerül simán szülni.

Claire de jó, még egyben. Nyaralás gondolom jól sikerült :wink:

Bekri szorítok a papírokhoz! Remélem sikerül mindent időben elintézni. A vevő meg nem lehet ennyire merev.... :roll:
Bálintnak szép súlya van!

Szilvi minden reggel nézem a telefont van e sms :lol:

Szilvi35 ezért mondtam, hogy lehetne ezt ragozni csak értelme nincs mert ahány ház, annyi szokás....

Itt nálunk egyébként bár van több doki, de csak uh-zik. Én úgy kerültem még Bencével az enyémhez, hogy hozzá mentem el és ő mindig magához rendelt vissza. 3. alkalommal meg is kérdezte nem gond e. :D

Tina éppen arra gondoltam már késő este, hogy mekkora kincs ha az ember lánya simán, rásegítés nélkül teherbe tud esni. (most maradjunk ennél a példánál) Rengeteg olyan ismerősöm van (neten is) akik bizony keményen küzdenek/küzdöttek már a babáért. de ugye ezt neked nem kell bemutassam. Sajnos.
Nagyon remélem, hogy a címetek most már jól van beállítva a GPS-be :wink:

Évi remélem mionden rendben lesz NST-n. A lustulás általában a szülés közeledtét jelzi....aztán meg ki tudja.

Én ma 9.30-ra megyek CTG+Uh (nem magánra járok ez mégis a sokadik uh ami nncs a protokollban :) )Utána majd jelentkezem. Kíváncsi vagyok mit mutat a gép majd.

királylány

Dia 5 nap milyen izgi:-)) Olyan hamar eltelt 9 hónap:-) Én mindenkinek úgy szorítok:-)

Csillagnak olvastam a történetét és a könnyem potyogtak:-)

Kíváncsi vagyok milyen lesz a ctg-d+uh-d.

Én is ma megyek remélem nőtt a kisfiam és a magzatvíz is nőtt és nem csökkent.
Én fél 12-re megyek:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik teljesen meg tudlak érteni a sima szülés vágyával, mert én is így vagyok vele. Volt 3 aránylag gondtalan szülésem, szülés után 6 órával hazapályáztam a deddel, aztán ez a 4. életmentö császár, ami nem a terhességgel függött össze, hanem egyébként. Anno, amikor pár nappal a mütét után összefutottam a sebésznövel, aki megcsinálta, az volt az elsö kérdésem, hogy lehet-e még gyerekem és szülhetek-e normálisan. Mivel tudták, hogy terveimben további utódok szerepelnek, nem hasi mütéti heget csináltak, vagyis nem fejtöl bokáig vágtak, hanem normál császáros smile-t gyártottak. Azt mondta ö akkor, hogy szerinte semmi akadálya se egy babának, se egy normál szülésnek. Kérdeztem a nögyógyászomat is, ö is megerösített ebben és mások szerint se gond, csak nem esünk abba az 1-2%-ba. :wink:
Remélem neked és nekem is a legjobbakat! Engem pszichésen nagyon megviselt az akkori teljes narkózis és a császár tudata, mert el voltam kényeztetve a természettöl, ha terhes akarok lenni, ám az is leszek, ha szülni kell, hát szülök és utána megyek haza fözni-mosni.takarítani, gyereket ellátni, ennyi. Aztán ehelyett mi lett belöle!? Hirtelen fel se tudtam fogni, hogy van egy gyerekem, hiszen nem volt se bennem már, se mellettem, hanem az intenzíven és napokig nem is láttam, kaptam egy polaroid képet, hogy legyen addig is valamim. :( A kép nem ugyanaz, mintha a gyerek kibújik az anyja két lába között, nem éreztem az az elemi kötödést az elsö pillanattól, amit megszoktam és amit szerettem volna. Nagyon szomorú voltam, szégyeltem magam, hogy milyen anya vagyok... Aztán megláttam azt a kis védtelen dedet az inkubátorban és potyogni kezdtek a könnyeim, mert az enyém volt, édes volt és nem vehettem magamhoz. Rémes idöszak volt. Az ellenségemnek se kívánom.
Most ugyanúgy bennem van a félsz, a bizonytalanság, mintha elöször mennék szülni. Csak bízni merek benne, hogy mindenki tudja meddig szabad elmenni és figyelnek ránk.

Mindenesetre én is boldog leszek, ha sikerül a normál út minden komplikációtól mentesen. Ez egy annyira összehasonlíthatatlan élmény, föleg, ha az amber lánya mindkettöt megélte.
Van egy ismerösöm, neki 30 évesen 6 gyereke van, olyan igazi egy szál bél menyecske. Ö felváltva szülte a gyerekeket hol normál, hol császáros úton. A barátnömnek viszont eddig 3 császára volt, de ö más típus, nem tágul, stb. A 3. császár után összevarrták úgy a méhét, mintha csak egy császára lett volna, tehát a többi hegget kiiktatták, de azóta több okból nem sikerült egy terhességeket se kihordania...

S Brik igazad van, nem a mi generációnk kezdte a mizériát a hálapénzzel, ebbe már mi is beleszülettünk és így nöttünk fel. :(
Vendég

Bmass szorítok, hogy neked is teljesüljön az álmod, mert tényleg annál jobb nincs, ahogy írtad:-)
Tök jó hogy nálatok olyan hamar hazaengednek a bébivel, nem tudom itt miért nem lehet, pedig otthon sokkal nyugodtabb az ember:-)
Engem is pszichésen megviselt a császár, én nem félek a szüléstől, maga csak a tudat zavar, hogy császár is lehet és én is jobban értékeltem, hogy simán szültem. Meg rossz mert senki nem mondta el mi történt, mert hogy éán császár után amikor ébresztettek majdnem ott maradtam az asztalon, valószínű ez is közrejátszik a császár iránti ellenszenvemnek.
Egy a lényeg mindenki egészséges legyen, jól viseljük és babázhassunk:))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megjöttem,cáfolnék - indulás előtt összetalálkoztam a nyákdugóval,tehát valamit mégis ér a burokrepesztő kisérlet :lol:
És fentlétre a vérnyomásom ugyanúgy 140 és afölött :( na hát ez van.
Klinikán összefutottam a dokimmal,gyorsan megtárgyaltuk a dolgokat,mondta h.este majd megbeszélünk mindent.Nyákdugóra legyintett,hogy az azt jelenti csak h.pár héten belül szülés...mondtam h.tudom és azt is tudom hogy neki egy nyákdugó nem nagy kaland de mi azért lázba jöttünk :) Nst rendben votl,állítólag voltak keményedések,30-ast láttam,nem éreztem...tegnap a 80-as is csak kellemetlen volt,nem tudom amit indulás előtt éreztem az hányas lehetett :?
Mától egyedül vagyok itthon :? nekilátok most intézkedni,anyakönyvi hivatal(anyámnak kéne a házassági akv,az özvegyi nyugdijhoz) temető, szakszervezet(belépek a melóhelyen,akkor kapok temetési és szülési segélyt,10-10 e ft...az is vmi)

Brik a magzatvíz több biztos hogy nem lesz most már,sőt,ilyenkor lecsökken. Múltkor nem válaszoltam a kérdésedre bocsánat,mikor nekem kevés volt,pihennem kellett és nagyon sokat inni de a terhesség végén már normális a csökkenése.

Dia 5 nap :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi értem akkor, mit csináljak ha azt mondják kevés ne foglalkozzak vele. Mindig nézik az Afi-t és ott valami négy csücsköt és az egyikbe szinte semmit nem látnak. Szerinted, hogy kevés az baj?

Jó zsúfolt napjaid lesznek, de nemsokára kibújik Tomika:-)Örülök, hogy az Nst-d jó lett.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,a 4 sarok közül az egyikben nálunk a 28,.hét óta nincs szinte semmi :( most már csak pár nap van,ne foglalkozz vele.

evilany

Ki ért ahhoz,hogy ha apám számlája(A hitel) -90 ezren áll,állt,és van folyószámla biztosítása,akkor azt kifizettethetik e velünk?...

evilany

Igazad van ebben a 10 napban már csak a szüléssel és a pakolással foglalkozom:-)) Meg persze a gyermekeimmel, előbb a fiam becsapott, tartalékolt kekszet, aztán mondta eltűnt én meg futottam, hogy adok még neki és teli volt a tányér:-)) Szívat a gyerekem:-)) Imádom!!!

Év ez egy jó kérdés, hogy vajon ilyen esetben mit cselekednek. Remélem nem fizettetik ki veletek.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok !

Jelentem mi is egyben még habár tegnap délután óta nagyon fáj a derekam ami keresztül nyilal a méhem felé. Este elmentünk sétálni apával egy jót ( 2km kb ) a pékségbe friss forró kenyérért meg kifliért :) é akartam de olyan jól esett igaz keményedett is a pocim de kell a mozgás .
Vendég

lányok reggel 5 -óta fenn vagyok nem birok aludni nem tudom mi van ma . Már ki is főztem csirke pörit meg gyúrtam hozzá metéltet és csináltam apának krumpli levest tejfölösen :)
Vendég

Szia Vanilla!
Sokszor én is mennék, de nem értem miért:-))
Látom így a végefelé mindenkinek a dereka fáj nagyon:-)

Vanilla már csak 7 napotok van:-)) De jó:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vanilla szerintem a fronttól lehet én 2,30körül keltem és vasaltam fél 5ig aztán visszafeküdtem és 5,40körül újra keltem:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!
Még én is egyben vagyok. :lol:
Már csak 1 hét a nagy napig, de érzéseim szerint több lesz, így nem lesz meg Lili szülinapi ajándékomnak.

Hétvégén voltunk babanézőben. Még csak 11 napos volt, annyira picike. Ő lesz majd Lili játszótársa, mivel itt laknak 5 perce a barátaink. Férjem annyira aranyos volt, nagyon nézte a kicsit és mondta, hogy pár nap és nekünk is itt lesz már. Nem igazán látott eddig ő ilyen pici babát, és még mondtam is neki, hogy Lili még kisebb lesz.

Ma kitaláltam, hogy csinálok fánkot, mivel nincs nagy meleg. Kíváncsi leszek milyen lesz.....

Évi, azért az nagyon jó, hogy ok volt az nst.

Ircsi, Katus nagyon csodálja a papáját!

Dia, majd írj, hogy mi volt!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

lehet a front miatt vagyunk fenn Bence is kevesebbet mozog de mozog az a lényeg és lassabban a hasam hol fenn -hol lenn a derekam hol fáj hol elmúlik de a legszörnyűbb ez a gyomor égés nem akar múlni
.
Vendég

[quote="woody"]Jó reggelt!
Még én is egyben vagyok. :lol:
Már csak 1 hét a nagy napig, de érzéseim szerint több lesz, így nem lesz meg Lili szülinapi ajándékomnak.

ezzel és is igy vagyok :(
Vendég

Vanilla gyomorégésem nekem most ritkábban van szerencsére:-))

Szia Woody!
Fánk azt nagyon szeretem:-)) 1 hét az hamar elrepül:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Woody édes lehetett a pici baba.

evilany

na ezt nem jól másoltam be fppppp
Vendég

Sziasztok!!!

Dia majd gyere kiváncsi vagyok mi volt a nst!!!Már csak 5 nap huu de izgalmas!!!

Évi jó sokat kell menned,de vigyázz magadra nyákdugó :wink: jön a kis Tomi baba nem sokára alig várom,hogy kint legyen annyi mindenen keresztül mentél már,nyugodtabb lennél ha már túl vagy rajta!!!És ott van veled!!

Vanila pihenj azért már nagyon a vége van neked is!!!

Brik fiad aranyos lehet :lol: foglalkozz csak magaddal később nehéz lesz :wink:

Én ma kicsit kiakadtam,mert még most sem kaptam meg a táppénzem,mindig utalták eddig 21 napra,most meg semmi,már a 24 napnál tartunk,valószínű kivárják a 30 napot pedig abból terveztem még egy két hiányosságot pótolni!!!Jaj mindig van valami!!De majd csak megoldódik,keményedik a hasam és fáradt vagyok nagyon hamar,semmit nem tudok csinálni,épp lépek párat és le kell ülni fulladok!!!De ez már így van egy ideje!!Nem bírom magam,ha ilyen borús idő van meg főleg!!!

Kép
bévi

Woody baba biztosan aranyos lehetett,már mi is alig várjuk Lilit,nem baj ha nem lesz meg szülinapodra,majd akkor kétszer ünnepeltek,de ez még mindig nem biztos,mert nekik nem sok kell,hogy meg gondolják magukat,és úgy döntenek ki jönnek!!!Én is úgy szeretném ha Lili időre érkezne és nem hordanánk túl,de majd Ő dönt! :lol:

Kép
bévi

Szia Bévi! Foglalkozom, mert utána tényleg nem fog menni az elején:-)) De nem bánom mert ott lesznek a gyerekek:-) Majd lesz idő magammal is foglalkozni, persze elhanyagolni az embernek nem szabad magéát:-)

Szerintem most már biztos jönni fog a pénzed:-)
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

lányok azt vettem észre a végére ugyan azok a tünetek jönnek vissza mint az elején :(
Vendég

lányok szülés után mennyi dolgunk lesz papírokat elrendezni a kicsik után pénzbeli ügyekre értem akinek van már gyereke beiskolázni óvodáztatni :?
Vendég

Vanilla lesz bizony...

Bévi nem megyek sehova,csak telefonon intézkedem :wink:

evilany

Évi most hogy vagy ?? A vérnyomásod jobb kicsit ? az enyém jó jelenleg 120 körül mozog napok óta :)
Vendég

Vanilla szerencsére taj kártyát postán küldik és ha minden igaz Monoron el lehet intézni a gyest, de nem vok 100%-ig biztos benne. Iskoláztatás nálunk aug vége, azt a párom intézi, mert ő odavisz kaját előbb találkozik a tanárokkal. Nekem Lili Pestre jár suliba.

Kilyukad a derekam. De fáj.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Hát ha teljesen pihenek,(fekve vagy féligülve)120 körül van nekem is,de egyébként inkább 1401-150 :(

evilany

Évi akkor az jó nem terheled magad,csak hogy írtad magad vagy féltelek ám!!Neked a munkahely a táppénz kifizető hely vagy a tb-be küldöd a tp-es papírodat???Én a tb-nek küldöm,nekem lehet ezért szarakodnak vele!!!

Brik nem is kell az embernek elhanyagolni magát isten őrizz nem szabad,csak kevesebb idő jut mindenre,meg lesznek fontossági sorrendek!!!Pénz nem tudom mikor küldik,de ha már itt lenne is késő lenne :lol: csak bosszant mert mikor eltervezem elrendezem ezt meg ezt meg ezt,és erre ők meg jól keresztbe tesznek nekem,nem elég nekik,24 nap bérszám fejtsenek!!!De ha nekem kell fizetni azt hamar tudják követelni!!!!

Kép
bévi

Nekem hálistennek tb kifizető hely a melóhely.

evilany

Bévi ez sajnos így van :-((

Megyek készülödni, aztán dokihoz. Remélem a ctg mutat jó fájásokat:-))) Szorítsatok, hogy uh is jó legyen. Köszi!

Sok puszi!
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

brikancs : nekem bonyolult lesz ez a sok minden mert a fiaim után még Pécsről kapom az ellátást de ha meglesz a kicsi az övét már Pest megyéből fogom aszt hiszem Cegléd és ott kell átkérnia fiuk pénzét ezt jobban szeretm személyesen intézni mert levélben hosszadalmas és mire minden meglenne addigra hónapk telnének el és addig nem tudom kapnám e vagy leállitanának mindent igy bemegyek személyesen megcsinálok mindent ami kell leadok minden pairt és 30 napos átfutási idő után folyositanak .
Vendég

Sziasztok mindenkinek!

Alvókámmal, lustaságommal még mindig nincs gond! :oops: :)

Az éjjel két köröm is volt wc-re, újdonság, mert ált. 1 (vagy még az sem) elég volt. Mondjuk tegnap szinte félóránként pisilni jártam :?
És annyira fájnak ágyékban a combjaim, hogy alig bírok mozogni. Menni a legjobb! Na ennyit a nyavalyákról!!!!

Évi!.....elméletileg pl. ilyen esetekre van a banknál a biztosítás, de ugye sose lehet tudni náluk! :( Mindenesetre rögtön nem kell kifizetni, legfeljebb bekerül a hagyatékba, és majd akkor, akár az utolsó jövedelemből, életbiztosításból vagy majd akkor kp.-ba. De reméljük, hogy sikerül bankon belülrendezni!

VAnilla!....Te nem tudsz nyugodni!

Brik!....Remélem úgy sikerül, ahogy szeretnéd!!!
limo73

Brik minden rendben lesz veletek meglátod!!!Szorítunk!!!

Évi az jó akkor mindegy próbálok nem rá gondolni!:S nem idegesíteni magam!!!

Én is megyek kezdek magammal valamit már mosok,meg el mosogatok,meg reggelizem és majd utánna kiderül mit birok még csinálni!!!Mindenki vigyázzon magára majd be nézek milyen hírek vannak!!!!

Kép
bévi

Limo én is így gondoltam(folyószámlabiztosítás...)
Na mindegy nem idegesítem magam,Miki szerint ez a baj velem hogy mindig már előre is stresszelek,de hát...

evilany

Megjöttem. Közben persze intéztem mást is. Na meg elmentem apa édességkosaráért. Ezt kapta szülinapjára :lol:

Ctg rendben. Méhtevékenyég semmi :D hihetetlen. Uh-n minden oké. 3352gra becsült súly. Minden nap mennem kell cgt-re mostmár. Ma a főorvos vizsgált meg az esetleges császár miatt.

No megyek ebéd meg rendrakás, stb....

királylány

Dia az jó,hogy minden rendben,de érdekes 5 nap és még sehol semmi,nah én is ettől tartok majd itt a végén fogok izgulni mikor is jön már a picur!!!Nálatok mennyi időt várnak kiírt időpont után???

Én ettem mosok,mosogattam,utána olvastam itt neten,ha nem a munkahely a kifizető hely táppénz esetén mint pl nálam akkor 22 nap alatt ki kell utalják,ez jó akkor lehet valami más gond van a táppénzemmel,azért nem küldték,egész nap hívom őket és nem lehet elérni,mindig azt mondja próbáljam később :twisted: :twisted: :twisted: nem veszik fel a telefont azon a melléken,szép ki zene szól,már csak ez hiányzott nekem!!!

Kép
bévi

Bévi ne is mondd,telefonon elérni ezeket a hivatalokat képtelenség,az ember gatyája rámegy,nem baj hogy az ember a 39.hétben van inkább menjen személyesen talán??? :evil: :evil:

evilany

Királylány! Igazad van a pénzeket illetően. Szép "kis" bébid lesz neked is , gratula!

Kedves mindenki! Szép napot mára! Végre nincsen meleg! Pihenjetek sokat!!!
szilvi35

Hát Évi igen sajnos,próbálok most már leszakadni erről a témáról és nem írni ide ezt mert azért ez csak nem arról szól,hogy itt nyavajogjak,csak nagyon kellett volna most az a pénz,és mivel bármikor szülhetek,utalások amiket csak én intézhetek stb,mindegy majd még megpróbálom felhívni és ha nem sikerül várok,mivel már a telefonszámla is megy,mert kapcsolás az 10 perc és nem veszik fel,egyszer sem,jah és kérdezem a kapcsoló pasit,mit tanácsol mit hívjak vagy mit csináljak,erre ő próbáljam később,mondom reggel 9 óta ezt próbálom,és 13-ig vannak bent!
Nah de mindegy majd csak lesz valahogy!!! :cry: :cry: :cry:
Jah ha személyesen szeretnék menni ahhoz utaznom kellene 70 km-t azt azért már nem vállalom be 38 hetes terhesen!!!
Neked sikerült valamit rendezni????

Kép
bévi

Jelen!

Ctg ok, baba fent még magasan, csont zárt méhszáj. Még nem szülünk.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?