Sziasztok,
Köszönöm a dícséreteket a szobát illetően a férjem és a magam nevében is.
Igazából nem nagy művészet, projectorral kivetítettük a falra, köbe rajzoltunk, majd kifestettük. Persze a megfelelő színek kikeveréséhez kellett némi érzék és néha szerencse is. Pl. Elsőre olyan lett malacka mint aki beszorúlt a szoliba

, de azóta már korrigáltuk.
Mók,
A három ágyas szobák nagyon jók! Ebben az esetben én sem gondolkodnék az 1 ágyas verzión.
Dinuci,
Én 9.-én megyek dokihoz, védőbőhöz meg nem tudom mikor, mert a héten nem jöhetek később dolgozni,mert gyakorlatilag egyedül vagyok, ugána meg mondott valamit, hogy elmegye két hét szabira, csak nem tudom, hogy augusztus elején vagy végén, majd mindjárt felhívom és megkérdezem.
Btunde,
Rablás? Az sokkoló lehetett! Te szegény.

A lényeg, hogy csak összejött utána a baba.
Ami a kitartást illeti még pár ábrát tervezünk felfesteni, így més szükségünk lesz rá, de remélem a héten végzünk, főleg, mert jövőhéten jön a gyerekbútor.
Mók,
Nem tudom végülis kell-e vinni vagy sem pelust. Majd a CTG-n megkérdezem, hogy még támogatják-e őket. Egyébként én már vettem egy csomaggal a metróban pont akciós volt
Tavasziszél,
A bolt! Na ettől vagyok rosszul! Én megértem, ha egy anyuka tényleg tök egyedül van és senki, de senki nincs aki segítsen neki bevásárolni és le kell cipelje a babát magával, de amikor azt látom, hogy apa-anya együtt vásárol a Tescoban egy pár napos babával (lehet pont a kórházból hazafelé ugrottak be), hát az kiakaszt. Beviszi a pár napos csecsemőt a tömegbe, ahol kitudja milyen beteg, meg retkes emberek vannak és sétál vele a hűtőpultok között! Brrrr..... Amikor simán bevásárolhatna az apuka, az anyós, a szomszéd, vagy bármelyik vigyázhatna a gyerekre és ő is elszaladhat 1 órára, ha a közelbe megy (és pl előtte szoptatott és tisztába is rakta meg minden).
Bocsi, csak ez most eszembe jutott.
Cherryke,
A SOTEn meg van határozva, hogy egy szülésznő maximum hány fogadott szülést vállalhat be. Így kicsi az esélye, hogy egyszerre szülnek az anyukák akiket bevállalt és persze bejön vagy marad, munkaidőn kívül is.
Csajok,
Ti már gondolkoztatok azon, hogy valójába mikor fog születni a csöppség? Mi a párommal már megjelöltünk két dátumot, kíváncsi vagyok melyikünké lesz közelebb a valósághoz.