A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na egyszer nem huhogok is ilyen alkesz vircsaft van :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Öööö, de Brad Pitt bácsival múlattam az időt :oops: Vagyis még hármasban kezdtük, de ÉnUram negyedóra után hortyogva kiszállt, és így ketten maradtunk. Na jó ott volt még Cate Blanchett, de ő vén csoroszlya lett :twisted:

Dodi!
Érezzétek nagyon jól magatokat, és ha szerét tudod ejteni, akkor hahózz be onnan Bulgáriaföldről :wink:

Na Lois is :arrow: Pityipűű :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

azért ez a hármas sem lehetett rossz :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, látom, ma nem pörögtétek túl magatokat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

hát tényleg nem vittétek túlzásba az irást.

Boo!
gratula Miron első önálló lépéséhez!!!

mi szülinapoztunk.nagyon jól sikerült.viszont hulla vagyok...
holnap anyóséknál tartjuk,igy nem is maradok ma sokáig,mert pihizek
kicsit.

Kép
Kép
csibe83

képeket,ha holnap nem is,de hétfőn tuti teszek majd.
max egy összesitettet.

Kép
Kép
csibe83

na jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Tegnap csak este tudtam csak felkukucskálni, így utólag :oops: :oops: :oops: köszöntöm fel a tegnapi születésnaposainkat.

Converso és MÁRK ...

[quote="magdolnasz"]S írta:magdolnaszziasztok!

Jó hírt hoztam! Délután fél 3-kor megszületett Conversano Márkja! paraméterek: 3800 gr és 53 cm.
Ha kapok képet, felteszem!

Gratulálok a kismamiknak, 2in1-ban lévőknek kitartást!

... illetve nyuszi81 és LILI az ünnepeltek:

[quote="nyuszi81"]S írta:nyuszi81ziasztok Lányok!

Itt a Lili apukája... :D
Örömmel tudatom Veletek, hogy ma július 24.-én 19.54 perckor 3280 grammal és 54 cm-rel megszületett a kislányunk Lili! Anya is jól van, most értem haza a kórházból, és kész vagyok, úgyhogy sorry ha kicsit furán írok!
Dióhéjban.... az előzményeket olvashattátok már. Mikor a szülésznő által javasolt bábakoktélt (kajszibaracklé kis ricinusolajjal) megitta a Nóri délben, 4 órára mikor is indulni kellett már jöttek a 6-8 perces fájások rendesen. Fél 5-kor a doki burkotrepesztett ekkor 3 cm-re volt kitágulva és kb két óra alatt kitágult 6-7 centire. Nagyon jó volt a szülésznő, nem is kellett gátatvágni és nem is repedt meg. Három és fél óra vajúdás után Lili megérkezett!! Nagyon ügyes volt anya és kislánya is, nagyon büszke vagyok rájuk!
Mindenkit puszil Anya és kivánunk ilyen könnyű szülést mindenkinek!
Jah, a doki pont akkor toppant be, amikor a Lili kicsusszant, mert dugóba került. :P
Teszek fel két képet és majd még írok nektek, de most hulla vagyok... Puszi mindenkinek!
Kép Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT MINDENKINEK! :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tegnap megvolt a nagy családi szülinapozás,Lili nagyon élvezte,annyira elfáradt az ajándék dömpingben,hogy délután még aludt 1 és 3/4 órát a délelőtti 2 óra után :shock: Azt hittem,hogy este soha nem fog elaludni,ehhez képest fél 10-kor már aludt és nagyon jó éjszakánk volt :lol: Teszek egy pár képet! Kép
Kép
Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.1775.jpg[/img]
Kép
Kép
Bocsika,ha sok voltam :oops:

Boo!! Miron produkciójához gratulálok,meglátod,napokon belül elindul a "szárazföldön " is :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:43-kor.
Vendég

Sziasztok!

oo, mióta is nem jártam itt?! Már vagy fél éve :oops:

Jöttem boldog szülinapot kívánni a júliusi( júniusi és augusztusi) babáknak :) Hihetetlen, hogy 'tegnap' még pocakosan pötyögtünk itt, most meg már ekkorák a gyerkőcök :)

Hoztam két képet is a kispasijaimról :)

A nagy:

Kép

És a mini szülinapos:

Kép

Kép

Kép
lidike

nyuszi!
Lilinek Boldog szülinapot utólag!!!
képek nagyon jók.

conversano Márkjának is Boldog Szülinapot!

mi ma anyóséknál ünnepeltünk.
egész jól sikerült.

amúgy a mi éjszakánk is nagyon jó volt.csak egyszer ébredt.
biztos a lehűléstől.

képeket holnap hozom...

Kép
Kép
csibe83

mi van csajok???
nem nagyon pörög most a topik...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Vagyogatok, csak nem nagyon volt időm írni is, de most...

Katy!
Nem akarom a frászt senkire sem ráhozni, de a bölcsőhalál 12hós babáknál is elő szokott fordulni. Persze nem ez a legjellemzőbb életkor, de azért nem árt tudni. Ja, látom Lois is írta. Még én is használom a légzésfigyelőt, valahogy nyugodtabb vagyok.
Miért nem lehet a tortában tojás?

Bevásárlás: Akkor én nagyon igénytelen vagyok, de én bizony bele szoktam ültetni a bevásárlókocsi kocsi részébe is a gyerekeket (mondjuk nekem 3 van, annyi kocsit meg mégsem tolhatok egymagam).

Olyan kocsira tehető textil izét én is szeretnék, de apa azt mondta, hogy már nem érdemes, mert az első gyereknél kellett volna.
De azért: ki, hol vette? Hátha rá tudom beszélni, mert Bodzi is előszeretettel nézi nyalókának azt a fémbigyót, ami fityeg.

Ki is írta, hogy nyugodtan tud vásárolni, ha a gyerek bent ül a bev.kocsiban? Na nálunk nem ilyen egyszerű: Bodzi ugyanis örökké oldalra fordul, izeg, mozog, majd feláll.

A pelenka leoperálása nálunk is rendszeres (lenne, ha nem adnék rá kisbugyikát).

Tike!
Az Amway-nek van egy nagyon jó folteltávolító szemcsés izéje, mi is mindig a nagynénitől kapjuk. Az mindne kosztmocskotfoltot kiszed. Tényleg jó. Bár azóta már vagy kiszedted a foltot v. kukában a ruci.

Bond!
Lehet én vagyok anyagias, de sztem a 8ezer ft nem kevés pénz egy baromság miatt. És akkor ezzel el is mondtam a véleményem a vonatos ügy kapcsán.
Hugi üvegben kézzel alvása cukiiii.
Bodzi az etetőszékben aludt el, amíg elkészítettem neki az ebédet.

Csibe!
Gyönyörűséges a cipőcske. Ott vették, amit belinkeltél? És szebb, mint amit később találtál.
Pinacolada-t imádom, de még csak a koktél változatát ittam, szoptatás és terhesség alatt pedig mindig alkoholmentes verzióban kevertetem. De az aldisba miért kell még ananászlé? Mert az eredeti verzióban van, ebben nincs?

Boo!
Mindjárt teszek fel képeket Bodzi szülinapi tojtájáról. Apa csinálta neki és én tök büszke vagyok, hogy nekiállt és sütött a lányának. Sztem ez sokkal jobb és kedvesebb emlék lesz később, mintha vmi puccos tortát vettünk volna csak a fénykép és a trancsír kedvéért.
Szénsavas vizes palacsintából vannak a rétegek, köztük házi lekvárral van megkenve, a tetején pedig Dr. Oetker-es tortamassza (ezt csak fel kell olvasztani a mikroban, pikkpakk kész).
A felnőttek tortája pedig Marci tortája volt, mert neki is uakkor van a szülije, mint Bodzinak.
Nekünk anno (ezer éve) a Horváth cukiból volt az esküvői tortánk.
Tequila-t én is szerettem (ki tudja miért, pedig nem is olyan finom) de már idejét sem tudom, hogy mikor ittam utoljára.
Az első lépéshez gratula!

Czigka!
Garfield-os torta tök jó. Miből csináltad? (Mármint a képet) Ja, tovább olvastam...de a narancslé hogy maradt rajta?
Teapának élvezet lehet sütni-főzni.

Nyuszi!
Lilinek Boldog Szülinapot!

Pocok!
Az a fagyis cucc elég bizarul olvasódik, de 1szer lehet, h kipróbálom (vis fagyi és víz van itthon, a többit majdcsak beszerzem)
Szabadalmaztatni kellett volna, most a jogdíjakból lehet ti lennétek második Bill Gates.

Lidike!
Tied fiúcskák is szépen megnőttek. Boldog Szülit nekik is.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És a szülinapos képek az Apa-tortával:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Én is vagyok, csak a hétvége valahogy net nélkül hussant (van ilyen szó???) el :roll:

NyusziLilije!
Isten éltessen Kicsi Lány!!! :D :D :D
Nagyon édesek a csokipakolásos a képek :D

Szonibaba!

Nagyon tök jó a torta, én értékelem az egyszerű de nagyszerűt :wink: Bevásárlótakarót én a teszveszen ütöttem le, van fenn egy készítő, aki ott árul.

Kanyarójárvány elég gáz :arrow: Jól gondolom, hogy csak a 15 hós oltás-szetteben oltanak ellen?? Akkor a mi Kölkeink védtelenek még ellene??

Csibe!
Várom a képeket! :D Cipő nagyon tutti :D Triciklihez mit szólt Kiara?? :)

Boo!
Az én gyerekem is pont így kommunikálja le a kajázhatnékját, de bevallom én már megfejtettem egy ideje 8)
Első lépeshez gratula...készülj rá, hogy robbanásszerű lesz a fejlődés e téren. Zétény már szalad... és annyira cuki közben :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Hogy mi van????????? Azt hogyan tudtad elkövetni? Hogy tud a borda becsípni bármit is?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

LILI : Nagyon boldog születésnapot kívánok így utólag, a kedves Nyuszianyuapu párosnak pedig gratula a szépséges egyévesükhöz !!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok : netközelben leszek esténként az elkövetkezendő 1-2 hétben, de nem biztos , hogy reagálni tudok majd. Tegnap este elkezdtünk átcuccolni, Apa most intézi a 0-ás számlákat erre a lakásra én pedig arra , amit megvettünk 11 körül. De előtte elviszem a kisfiamat a barátnőmhöz, bemegyek az irodába az utazóágyért és rohanok , mint állat, mert még itthon is van dolgom bőven + még ki kell takarítanom. Nem vagyok fáradt , ááááááá dehogy. :roll: :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Na megyek lezuhanyzok, aztán remélem addig megérkezik Apa és indulhatok gyereketlepasszolni.

Pussz mindenkinek és szurkoljatok, hogy nem purcanjak ki.

Miron álláshoz gratula !!!!!!!!!!!!!

Kép
ikoka7

Szonibaba!
azért keverem,mert amúgy még szoptatok(meg nekem így mutatták meg)

képeket most kicsinyítem,de lányom nagyon nem engedi...
engem igényel...

Kép
Kép
csibe83

ikoka!
kitartást a cuccoláshoz és intézkedéshez...

Kép
Kép
csibe83

lois!
Kiara imádja a triciklit.még aznap le is mentünk sétálni és felavatta.
viszont anyóséktól is majdnem ilyet kapott.
de most kivételesen nem zavart,mert legalább nem kell mindenhova
magunkkal vinnünk....

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket,nagyon aranyosak vagytok!!!

Lois!Én is úgy tudom,hogy csak a 15 hós oltás van a kanyaró ellen,
állítólag az valami nagyon durva szuri lesz... :oops: Mondjuk Lili még egyszer sem lázasodott be oltás után,remélem ezután sem fog.

Lányok! Szerintetek be lehet dobni a gépbe az etetőszék huzatát?Az van ráírva,hogy csak kézzel lehet tisztítani,de basszus,hiába sufickolom minden kaja után mosogatószeres szivaccsal,tiszta retek.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Helló,

Ti mit csináltok ebben a f@stalicska időben? Ahogy néztem, szinte egész héten ez lesz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nyuszi,

utólag is nagyonnagyon boldog szülinapot Lililánynak! Jók a képek :-)

Boo,

gratula Miron lépéséhez! Fut már azóta?

Kommunikáció :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is úgy vagyok vele mint Lois :oops: :oops: :oops: nálunk ez "Mamma"

idegbecsípődés: nem hangzik túl jól...próbálj pihenni, amíg Miron alszik!

Szonibaba,

aztaaa, tényleg legyél büszke Apára! Jófej hogy csinált tortát Bodzinak!

Ikoka,

neked meg kitartást a hercehurcához!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

ez carul hangzik, húzzá' mán' el a gerincdokihoz te nő!

(nekem amikor beállt a hátam, izomlazítót szedtem (Mydeton), meg brutál fájdalomcsillapítót (Xilox) ) :arrow: mondjuk én egy hétig meg sem tudtam mozdulni egyedül :x :x :x remélem, te nem jutsz el idáig, mert elmész ahhoz a dokihoz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nyuszi,

én is simán bedobnám, csak valami lightos programra 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Tricikli:

NImród is kapott a hétvégén Apóstól, olyan boldogan és peckesen ült benne, mint egy kiskirály, és elvárta hogy az alattvalói tologassák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Balatoni szülinap:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
otthoni szülinap:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
anyóséknál szülinap:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:44-kor.
Vendég

ezek meg mai képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Boo! Jobban vagy? Fastum gél-t próbáltad? Pihenj sokat és ha holnapra sem múlik,azért mutasd meg egy dokinak :wink:

Csibe! Naggggyon jók a képek,Kiara irtó édes!! A kedvencem a napszemcsis :lol:

Pocok! Én ma vasaltam,mert már muszáj volt,aztán elmentünk Lilivel bevásárolni,amúgy kimozdulni sincs kedvem.

Ikoka! Gondolok rád,nem irigyellek most,de utána tök jó lesz!!

Meggyőztetek,ki fogom mosni gépben,de majd csak ha jó idő lesz megint,hogy meg is száradjon hamar.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka,

jól kiduzzogtad magad? Szerdától már talán jobb idő lesz :-)

Csibe,

nem semmi szülinapi bulisorozat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

hát, a sors nagyon akarhat valamit :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
nálunk is apa eljátszotta már ezt párszor,igy teljesen átérzem,
hogy milyen para lehet rajtad...

én is úgy tudom,hogy szerda csütörtöktől már jön a jobb idő.

ma kimentünk triciklizni és a lányom nagyon imádja.
olyan büszkén űlt benne és mindenkinek pápázott...

jaj azt már rég akartam mesélni,hogy megtanitottam a Kiarának,
hogy hogyan másszon le az ágyról,mert a felmászásra magától rájött...

és már pár napja én is figyelem,hogy mondja nekem,hogy anya...
anya=ana
tessék=te
inni=iiiinn

most hirtelen ennyi jutott eszembe...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:45-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:46-kor.
Vendég

nyuszi, csibe: nagyon sok boldog születésnapot kívánok a kiscsajoknak, és naggyon jók a képek!:)

f.nikici

boo: gratulálok Miron lépéséhez!! Dorka is pont a napokban tette meg élete első önálló lépését, és szintén Apa felé :lol: :lol:
Kistesó meg max. megérkezik, "rosszabb" nem sülhet ki a dologból :wink:

f.nikici

nikici!
gratula Dorka első lépéseihez is...
mi újság felétek???

Kép
Kép
csibe83

Czigka,

Bende nagyon sok mindent tud már :shock: :shock: :shock: :shock:

nálunk ezek mennek:

mamma :arrow: kaja

ettető :arrow: egy-kettő

vava :arrow: vau-vau (kutya)

tilla :arrow: csillag

amúgy ő is állandóan dumál, azt imádom, amikor reggel már fennt van, de még szórakoztatja magát és beszélget :arrow: olyan jó erre ébredni, Apával mindíg összesomolygunk ilyenkor büszkén :oops: :oops: :oops:

Ó te szegény, akkor még fogsz egy ideig duzzogni :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

tényleg a vau-vaut is tudja
nálunk is van mamma,de még nem jötünk ré mire mondja,mert apjának
is szokta mondani és akkor az apja meg mondja,hogy nem vagyok
a mamád...ilyenkor jót nevetek rajtuk...
babba is van.
talán a mmmm az enni,mert ha éhes legtöbbszört ezt a "szót"
használja.
de a Kiara is nagyon nyomja a babanyelvet.a legjobb amikor
babanyelven énekel.olyankor megzabálom...
ha meglesz a telóm,akkor majd lekamerázom.

tényleg holnap már este visszakapom a telóm.ki kellett az érintőkpernyőt
is cserélni...
csak az bánt,hogy szoftverfrissités is volt,igy minden adatom elveszett
valószinüleg...
igy majd Pocok a számod holnap újra elkérném szerintem...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

akartam emliteni,hogy mi lenne,ha csinálnánk egy talit valamelyik
hétköznap amikor már jobb az idő kicsit??!!!

mondjuk a helyet nem tudom,viszont nekünk inkább a délelőtt lenne jobb.
érdelek valakit???

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
most néztem iwiwen a képeiteket és olyan édes,helyes a fiad,hogy
mindjárt megzabálom...
esetleg lestoppolnám a lánykámnak :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?