A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bévi tudom miről beszélsz,én is pont ezen rágódok...egy két dolgot sikerült de személyesen is be kell menni,anyukám megy be de az megy olyan hülyén intéz mindent hogy rosszabb lesz a vége mint ha be se menne :evil: egy nagy kavarc lesz az egész!
Sógornőm irt sms-t tudjátok akik nem vittek ma fel a vizsgálatra,hogy mi volt nst-n meg ha bármiben tudnak segítnei szóljak ám!!!! Háháhá elkezdtem választ írni de inkább számoltam 10-ig és kitöröltem...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Babaimi,jól van a kis albérlőd bent még :)

Szilvi35,pocakod?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Babaimi,akkor még egy darabig nem szülsz te sem! :lol:

Évi sajnálom,hogy te sem jártál sikerrel,sógornőd meg nem kétszínű kicsit sem,utálom ha valaki ilyen,az enyém is hasonló jóindulattal van ellátva!!!De ne idegesítsd magad rajta,jah tegnap nekem az volt az újdonság,hogy sógornőm újságolta a párom mamájának,alig várja meg szülessen a kislány,jah de mióta terhes vagyok még nem találkoztunk és nem csoda azt se tudja,hogy fogják hívni,fuu nagyon két színű ez is!!!!

Kép
bévi

Bévi :lol:
Nézem g-t de nem raktok új képeket... :?

ja ők is még keresztszülők is akartak lenni,hát sajna esélytelen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.26 12:05-kor.

evilany

sziasztok jelentem ebéd meg volt felmosás is hátfájásom ismét jelentkezett . Tettem fel új pocis képet g-re akit esetleg unalomból érdekel mint egy tank-aranka :roll: :D úgy nézek ki rajta :)
Vendég

Évi nem semmi keresztszülők,de nálunk is lehet,hogy akarnak,ők lenni,persze ez is esélytelen,már Lilinek meg van ki lesz,csak még én és a párom tudjuk,és a keresztszülők,és azén családom,párom családja még nem,de majd szembesülnek vele!!!!!Képzeld sikerült elérnem az egészség pénztárat,22 nap a kiutalási idő ma rakták fel,a pénzt,azt mondta szerdán megérkezik a kártyára,nah nem sietik el a dolgot,de fő hogy már elutalták!!!!

Vanilla talán kicsit többet kellene pihenned,de te tudod!!!

Kép
bévi

Vanilla jók a képek és én sokkal nagyobb vagyok tőled :? akkor én mit mondjak,de van aki még erre is azt mondja jó kicsi pocakod van,olyan kor csak nézek tessék!!!Cipelné akkor megtudná!!!

Kép
bévi

sajnos igaz pihennem kellene de valahogy olyan nyugtalan vagyok nem birok a seggemen megülni :(
Vendég

Hát ja lassan már a pocink húz minket :) Képzelhetitek a tegnapi jelenetet apát húzták a kutyák mert ugye vittük őket is sétálni és nekem már nem engedte hogy fogjam a pórázt szóval elől a 2 kutya húzza apát apa meg fogja kezem húz engem én olyan jót nevettem :)
Vendég

azt hiszem most viszont elmegyek és lepihenek mert eléggé rázendített a hátam :(

később vissza nézek addig is

tessék magára mindenkinek vigyázni !!!!
Vendég

Ircsi!.......Egy régi kórházi papíromon (műtétes) van egy olyan, hogy "cave lidocain, menthol" Nem tudok róla, hogy gondom lenne a lidocainnal, gondolom fogdokinál is azt adnak. Van valamilyen gyors lidocain próba lehetőség?
limo73

Sziasztok.
Voltam UH-n, jól le is bszott a csaj, h a 36. héten kellett volna mennem, mondom lehet, de mostanra kaptam időpontot.....

Melyik oldalon lehet kiszámítani a becsült súlyt?
Azt mondta 3 kg körül van.... :shock:

Minden rendben amúgy,s még mindig LÁNY :)

Szerelővel volt megint egy jó kis ügyem, megint sikerült bőgnöm egy sort, de elmentem s megnéztem az autót, s megnyugodtam egy kicsit.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ma már szép óvatosan tevékenykedtem... kipakoltam néhány dobozt... :wink:

Évi
Én nem hinném, hogy a szteroid okozza a magasvérnyomást, az ödémát... Mikor kaptad már???? És nem is olyan nagy adagban!
Inkább a toxémia...

Claire
Jó, hogy jelentkeztél :wink:

Brik
Mi történt ébresztésnél????

Woody
Fánk jöhetne ide is!!!!! :lol: :wink:

Limo
Alighanem bőrgyógyászaton csinálnak allergia-tesztet (gyógyszerallergiák) kimutatására...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika,mi van a szerelővel?

Lányok a héten ki hogy megy fel a klinikára? Mert én ugye minden nap :( holnap is fél 9-re...lehet vkivel randizni?

Ircsi,értem :?

evilany

Pocakom rendben, nem fáj semmim.
Egyébként meg idegbeteg vagyok, szédülök és zsibbadok, meg jó rossz a közérzetem.
:shock: :shock: :shock:

Igyekszem csendben feküdni és nem kötekedni és kikészíteni senkit.
szilvi35

Szilvi,vérnyomás?(szédülés,zsibbadás)

evilany

Szilvi??????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
Köszi, de magyar oldal nincs?

Évi
Én megyek holnap NST-re 9re.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szuper,akkor találkozunk :) elvileg.
Nincs magyar oldal,de kiszámolom neked ha megadod a BPD-AC és Femur adatokat.

evilany

Sziasztok!

Lányok ha szerdáig nem indul meg a szülés én szerdán akkor is szülök, burkot repesztenek és sima szülés lesz:-)) Úgy volt hogy ma, mert megint csökkent a víz és mozogni meg van ami kell de mégis elővigyázatosságból jobb így:-)))
Szóval holnap vagyok, utána csak szombaton ha minden igaz, ha változik szólok:-)))

Nem olvastam vissza mert ezer dolog van készülök, izgulok, jobban mint eddig:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,mennyi volt a víz nem mondták?(AFI)

evilany

Évi múlt hét csütörtökön 6,6, ma 6dl.

Kép
Kép
Kép
brikancs

dl?? Az AFI cm-ben van megadva...és ha 6,akkor az tényleg elég kevés :( nekem 8 volt anno,most 10 körül mérik általában.

evilany

Most is keményedik a pocim, fájdogál is, mint amikor megjön, azért annak még jobban örülnék, ha magától indulna be, de ha nem szerda is jó nap szüléshez:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

akkor cm, bocsánat:-)) Nekem ezt soha egyik gyereknél se nézték így mindnél biztos jó volt. 2 nap alatt csak nem változik nem?

Ircsi valami baj lehet hogy kevés ennyire? Úgye nem lehet a kicsimnek baja ez miatt?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,kevés magzatvíz:
http://kiskopeszuletik.blogspot.com/201 ... mnion.html

de 2 nap alatt nem lesz semmi baja. Sajnos ebben a terhességi korban már nem termelődik magzatvíz,legalábbis számottevő.

A lepényed milyen?
Ha az nst rendben a babád jól érzi magát,de ki kell venni sajna a kevés víz miatt.

evilany

A babám mozog igaz kevesebbet mint eddig mióta ilyen az idő. de a ctg szombaton tökéletes volt, most is a végén beindult. A lepényem II-III. A flow jó volt.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

A flow is jó,remek,nem lesz baja a babának szerdáig.

evilany

Brik ez szuper,induljon magától,de ha nem akkor szerdán de jó,veled vagyunk és szorítunk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De izgalmas!!!!

Kép
bévi

BPD: 9,26 cm
AC: 30,9 cm
FL: 7.38 cm

Clárika
Kép
clárika

Köszi Évi!
Bevallom beparáztam a magzatvíz miatt, végre most mocorog:-)) Szüléstől nem félek az tudom már milyen meg várom is:-))

Bévi igen szuper lenne, de ha indítják az se érdekel, csak oké legyen minden. Köszi, hogy velem vagytok!! Majd valaki pü-ben elküldi a számát, hogy küldjek sms-t.

Izgulok ezerrel, mert ilyen ballonos indításban nem volt részem:-)) Ez is egy új élmény lesz:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik, mennek a hatalmas drukkok!!! szerda... :-)

Gondolom azért döntöttek így, mert ez hosszabb távon már nem komfortos, most még minden oké, így nem életmentő a dolog. Ne félj, nem lesz baj, ez csak elővigyázatosság!!!! :-)

Szorítunk!!!
:D :wink:

szilvás76

Évi itt ír tüneteket, ha eddig több volt a magzatvíz és most kevés akkor lehetnek ilyen tünetei az én kicsimnek?

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szilvás végre te még egyben!!!! :lol: :lol: :lol: Mi újság???????

Kép
bévi

Brik mire gondolsz?

evilany

Ebmer aki intézi az autót:
Reggel ilyet szól: Nem indul a kocsi, van benne indításgátló?
Mondom nincs....
Akkor kéne egy szerelő....
Mondom nem mondod....és én szerezzek szerelőt?

Na mire felértem, már ment, de a légszűrőház darabokban van, így nem lehet használni...
Megnéztem (ÉN, hogy mi kell még, kb 50 000. )
Mondom majd neki, hogy én elhozom, s azzal az összeggel kevesebbet fizetek neki....
Szórakozzon még hónapokat akivel akar...velem nem fog!

Clárika
Kép
clárika

Szilvi köszi:-)) Már várom, hogy lássam a kicsi fiút:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="clárika"]B írta:clárikaPD: 9,26 cm
AC: 30,9 cm
FL: 7.38 cm

2833 grammot saccol és 49 cm.

Hát a szerelő felháborító :( és csak úgy röpködnek a nagy pénzek :(

evilany

Évi, amit írnak az orról, fülről, lábról.
Arra gondoltam.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik ezetől a tünetektől neked nem kell tartani ez kórosan kevés víz esetén van így és szerintem,ha neked baj lett volna akkor ma haza sem engednek,nem várnak még kétnapot szóval ne idegeskedj készül,arra hamarosan ott lesz a kis cukor falat,és képzeld nyitva van az ablak és ment az utcán valaki és rá tüszentet mikor irtam MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Brik, nekem ballon volt Bendével. Nem fáj. Felteszik, egy kis gumi katéter, ebbe nyomnak sóoldatot, ez szép lassan tágítja a méhszájat, esetleg utántöltik. ;) A vége "kilóg". :wink: Picit feszít, de nem fájdalmas.
Este feltették, egyszer utántöltötték (ahogy tágultam, így nem esett ki, meg tovább tágított) reggel burkot reepesztettek, meg kaptam oxit, mert nem indult be magától. De utána délutánra meglett a Kisfiam.

8)

szilvás76

Sziasztok!
Ircsi! Köszi, és a választ is. Én sem kaptam sose vasinjekciót, sportolóként sem, mert a válogatott keret orvosa sem pártolta ezt a dolgot. Pedig akkor is sokszor volt nekem alacsony (2,6os vassal még edzettem meg versenyeztem. Mások szerint ennyivel az embr az ágyból nem kel föl :lol: ). Csak most itt nem én vagyok a fő kérdés, hanem a gyerkőcök, akik állítólag ilyenkor töltögetik a vasraktáraikat. Ha ez így van, nekem nem marad semmi :lol: sebaj, majd pótoljuk!

Mindenesetre ma a ctg-m jó volt, elég egy hét múlva mennem. MOst pénteken töltjük be a 37.et, utána már totál király(nő) vagyok :)

CTG után vettem még néhány erzt-azt a beépített szekrényhez, megbevásároltam kaját, így most heverek a laptop előtt. Mentségemre szóljon, az üzletekben tologatós kocsit használtam, az autóból a nagyfiam meg a nagyapja cipelte le a cuccokat.

Évi! ..de tök jó, mire eddig értem elfelejtettem mit akartam írni...ez már a hülyülés?

Brikancs! Drukkolok, h meginduljon, mégis az annak a rendes módja!

Claire
claire

Évi köszi:-)) Most legalább megnyugodtam egy kicsit, úgy beparáztam, de jó hogy itt vagytok:-)) Erre fogok gondolni amit írtál:-))

Claire köszönöm a drukkot:-)))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szilvi, ez a sóoldat abba a gumiba marad? Jó sokáig repesztette ki a burkot. Ilyen sokáig tart mint nálad vagy ez változó?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

sziasztok hu mik történek pár óra alatt .

brik irtam p.ü.-t minden rendben lesz tudom !!!

Lányok énrám olyan éhség rohamok jönnek annyit eszek mint 2 ember baszus :shock: :shock:
Vendég

Az én legutolsó méreteim múlt héten: Bpd: 89, HC: 323, AC: 304, FL: 70.
Ez volt 22.-én és akkor mértek AFI-t: 6,64-nek.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik ezek a tünetek akkor lesznek ha a baba sokáig van kórosan kevés vízben,de nálad ez nem áll fenn,a kalkulátor a Te babádat 2544 grammnak és 47 cm-nek saccolja de ez nyilván azóta több lett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.26 16:17-kor.

evilany

Egy lufiszerű lesz a "vége", ahol a sóoldat van. ...lassú, de kíméletesebb sztem, mintha kézzel tágítanának "gyorsan". Ahogy tágulsz, és "tágabb leszel" a lufinál (és nem töltik újra), egyszerűen kipottyan. :-)

Nem ez repeszti ki a burkot, csak tágítja a méhszájat. :-) A doki repesztette meg másnap.

szilvás76

Ma még nem tudtam visszaolvasni, de hamarosan pótolom és reagálok. Addigis puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?