Csilla!
Nagyon örülök, hogy elmentetek dokihoz. És ne hagyd magad lerázni legközelebb azzal, hogy diétázik a gyerek. Én még nem láttam olyan csecsemőt, aki diétáztatta volna magát.
Nanetto!
Ez nálad detto! Nem hízott annyit Eszit, hogy ő ezért most pihenjen! Az egy dolog, hogy úgy néz ki,hogy jön a foga, de ez akkor se jó, hogy fáj neki bármije. Megnézném azt a védőnőt, hogy hogyan éli túl a napját, ha folyamatosan fáj valamije. És sokadszor, de utoljára kérdezem meg, ígérem: Homeót nem használtok Esztivel?
Detti!
Előfordul, hogy nem jön be a chamomilla. Van még 4 másik szer, ami bejöhet, ha kell. csak ahhoz kell a tünet is. A chamomilla az első, amit ki szoktak próbálni, mivel a kicsik nem tudják elmondani, hogy hogyan fáj nekik... úgy könnyebb lenne...
A levolac-al az az egy bajom van, hogy tej alapú és tejet nem adunk 1 éves korig... ettől lehet a hasmenése is és baromira könnyen laktóz érzékeny lehet tőle. Inkább a tea, vagy bármi más (mondom én, de ugye nálam extrém allergia ellenes mozgalom van

)
Hari!
A frászt nem vagyok para mami... nem láttál Hannával. Alexel is az vagyok, csak már lenyugtatom magam

Azért ahogy nőtt Hanna, én is sokat lazultam ám

:D
Pl a múltkor, amikor Alexet vittem UH-ra itthon hagytam Hannát egyedül. Tudom most sokan felszisszennek, hogy 4 évesen egyedül a gyerek? de annyira be akarta bizonyítani, hogy neki megy,hogy hagytam. És 1,5 órát voltam oda úgy, hogy közben 2x tudtam ránézni és tök ügyin elvolt. még gyurmázott is

Közben meg paráztam szépen magamban.... és ilyenkor kívülről nem látszik ám semmi rajtam (a bak énem nem engedi) de ilyenkor nem jó, ha valaki belém köt, az tuti

Picur!
Ha félrenyel, úgy mint egy felnőttnél. Vállra rak (na jó, felnőttet nem rakod a válladra, de ő tud egyenesen állni/ülni

) és ütögeted a hátát. Alex már elég rutinos a félrenyelés utáni köhögésben

bele jönnek

Móni!
Én a magamra szánt időt töltöm itt.

És jól is esik

KÖzben Hannával tudok beszélni, vagy figyelni rá, hiszen "csak" gépelni kell

az meg megy nekem majdnem vakon.
Tatim!
Én csak akkor adnék neki többet (de akkor is csak max 20 cseppet), ha fájna is neki a hasa. Ha nem fáj, akkor tekergesse magát, az nem gond
Hogy vagytok? Javul az vergődős kajálás? Séta?
Gem!
Sajnálom anyudat! Gyere és mesélj...
Szerintem Lola csak ugrik.. attól érezheted úgy, hogy kevesebb a tejed.
Alex ma hyper sokat aludt délután és olyan kis cuki volt, mert utána tök sokat volt fent és cukin elvolt, meg gügyögött valakinek, akit én nem látok...

Aztán esti fürcsi, kaja, majd ébred, majd séta, majd elalszik, majd ébred, majd elaltat, majd ébred... majd 9 után sikerült lerakni úgy, hogy már nem ébredt meg... Szeretek sétálni

Megkaptam a fogamzásgátló szurimat. Itt volt a nővér barátnőm és annyira jól szúrt, hogy meg sem éreztem, pedig azt mindig megérzem

:D Ugye popsi felső részébe adják az ilyet