Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisztike83 2010.09.22 16:13-kor.


Szia!

Ha neked nem okoz problémát, akkor szerintem nem baj, ha cicin alszik el. Az én fiam kb. 9 hónapos koráig cicin aludt el este, éjszaka is felkelt többször, de nem bántam. Sőt, ő hagyta abba a szopizást 11 hónaposan, és akkor az nagyon rosszul érintett. Ő sem cumizott, most már te se szoktasd rá.
Esetleg azon változtass, hogy ne szopizzon órákig, azért az sok tényleg. az én fiam pár percig szopizott, és már aludt is.
Nem tudod abbahagyatni vele hamarabb? Olyankor mit csinál?
Ezek a dolgok egyébként maguktól megoldódnak, ha már érettek lesznek rá. A fiam kb. 1 éves korában kezdte csak átaludni az éjszakát, tartott 1,5 éves koráig, most megint felkel, át kell hozni. De sajnos nem tudunk mit csinálni, csak várunk,hogy elmúljon és megint a saját ágyában aludjon. Persze vannak, akik olyan tanácsot adnak, hogy szoktassuk le és hagyjuk sírni, de az nekünk nem ment. Én úgy gondolom, minden gyerek más ütemben fejlődik és máskor lesz érett a szopizás elhagyására, az önálló alvásra, stb.

Kitartás és gondolj arra, milyen gyorsan elmúlik az idő, amíg még szopizik, örülj neki és élvezd ki!
 
 


Anita, köszi a hozzászólást!
Ha nagyon fáradt, akkor is kb fél órát, órát cumizik a cicin, mire el tudom tőle venni, és akkor sem 100%, hogy nem ébred fel. Ha ilyenkor felébred, akkor keresi a cicit, tátog és ha nem találja, egy idő után elkezd nyűgösködni, majd sírni. :(
Én sem vagyok benne biztos, hogy le akarom róla szoktatni, de így elég nehéz azért...
Megértelek, hogy nem hagyod sírni a kisfiad, én sem tenném. :)

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó