Végre elkészült a vérvétel vizelet és Ekg eredményeim. A vérképpel minden rendben kivétel a lyphocyta és a eosinophil szám alacson. az érték határ alatt vannak, de a doki azt mondta hogy az nem baj főleg ha még hányok. A többi tökéletes lett. Ez EKG is. Nekem csináltatni kellett vércsoport meghatározást is és huuurá 0 Rh + vagyok ami tök jó mert mindenkinek tudok adni, és a páromék meg bátyjám is azok szóval van kitől kapni is.
Jövő héten Uh. Talán hétfőn még nem tudom mikor rendel idén.
Bocsi már nem tudom kiírta a kellemetlen Uh-t, de ezzel kapcsolatban megemlíteném az utolsó hónapban kiírt vizsgálatot, amikor a babamozgását nézik. Az elsőnél nem is volt bajom (mármint Boginál) kedves volt a nő a Dél Pestiben, de a 2. alkalommal legalább 3x rázta meg a gyereket azzal a "villanóbottal" és majdnem elküldtem a kurva anyjába hogy ne rázza már meg a 220 szal a gyereket. Ráadásul utána meg már nem akart megállni, szóval ott töltöttem több mint fél órát és közölte hogy vastag a hasam mert mindig elmegy a szívhang. Nem az hogy a gyerek menekült a kütyük elöl mert állandóan bökdösött az a kurva. Ráadásul úgy belekönyökölt a hasamba hogy arrébb tessékelje Bogit hogy majdnem visszakapta.
Na mindegy
Napvirág: Én Gravidát szedtem Bogival is és most is azt szedek, de mivel elég sok zöldséget és gyümit eszem nem naponta hanem kb 2 naponta. Nekem is ajánlották a femibiont de amikor megláttam hogy 3szoros áron van akkor azt mondtam hogy ennyi pénzért sem fogja felnevelni helyettem, szerintem nem tud sokkat többet ha egyáltalán.
Lilianyuci: Üdv a csapatban. Mármint itt is meg a mienkben is. Mivel Littlebabyvel is 2008 augusztusában szültünk 2 hét a korkülönbség a lányaink között. hihihi
Mannogab. A csecsemősök hogy is mondjam tették a dolgukat. Nem volt semmi különös. Nekem az nem tetszik a délpestiben hogy bármi bajod van a gyereket nem lehet leadni a csecsemősöknek. és nem ütik a gyereket de nem bánnak kestyüs kézzel velük. LEgalább is egyszer kihúzta Bogit a kocsiról és pólya eldölt és beverte a fejét a kocsiba. Aztán ahelyett hogy odaadta volna ő puszilgatta az én lányomat. De ez volt az egyetlen ami kiborított. Végül is ez csak egy kórház.
Pöcök: Hát igen szemétség különben hogy az apáknak nem jár egy kis kedvezmény hogy az UH-kra el tudjon jönni mert így majdnem az egész varázsból kimaradnak/nának. Hál istennek a férjem és én is úgy alakítjuk a adolgokat hogy Boginál is minden UH-n ott volt és Remélem ez most is így lesz.
Ani983: Szerintem is a babád okozza a "jó" kis éjszakáidat. Mivel én augusztusban szültem és jó nagy melegben tudom hogy nem feltétlenül amiatt vannak a rémálmok. Bogival úgy aludtam mint a bunda és a 8 hónapig a kedvenc pózomba hason is tudtam aludni. Most (remélhetőleg )Barnabással más most nem tudok hason aludni és olyan éjszakáim vannak hogy reggel ki kel pihennem az alvást hi.
Nem tudom ki hogy van vele de a mostani terhességemnél megörülök annyira fájnak a mellbimbóim. Már kezdettől. Furi
Mieza: Ugyan én még 2 nappal a szülésem előtt sem tudtam hogy lányom lesz mert nem mutatta magát, ismerek olyan embert akinek megmutatta a baba mije van.