A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Akit kihagytam :oops: :oops: :oops:

Tina neked is mennek a drukkok mára és te is nem sokára babázni fogsz!!!!!!!!!!!!!

Maccs nem értem mire írtad ezt nekem,lehet már olyan szita az agyam nem is emlékszem rá miket írok és kérdezek!!!Írtam Briknek nem tudnék aludni szülés előtt ha tudnám reggel mennem kell,de nem emlékszem máskor írtam volna ilyet nem tudom,szita vagyok!!!!!Te jól vagy ???Majd írj azért magadról is!!!!

Kép
bévi

Szilvás!!!
Azt hittem én is, hogy már nem kell mennem NST-re! Hát! Hinni a templomban.. mi? Jujjjj, szorítok ám (vigyorafejemen).
szilvi35

Vanilla, igaza van Szilvinek. Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

lányok nem érem el a kórházat egyfolytában hívóm már 1 órája :8
Vendég

Sziasztok!

2 in 1
Tegnap párom valamit kikapcsolt a neten, én meg nem értek ezekhez a dolgokhoz. Most sikerült csak beszélni vele, így telefonban mondta meg, hogy mit csináljak. Ezért, csak most tudtam jönni.

Katus egy tündér!

Bévi, tényleg minden gyerek más és más. Illetve a bpd alapján meg a betöltött 37-nek felel meg. Lehet, hogy a doki gépe másra van beállítva. (talán egy 4kg-os gyerekre)

Brik, nagyon várom a híreket.

Vanilla, sajnálom a kórházat, de szerintem jobb így. Most figyelni fognak rád, hogy ne legyen semmi gond. És hamarosan ott lesz a kezedben a drága!

Tina, nagyon drukkolok, hogy hamarosan neked is ott legyen a pocakodban a babóca!

Tegnap a fogdokinál nem igazán volt szerencsém. Sajnos még nem lehetett véglegesen betömni a fogat, így még csütörtökön is jelenésem van CTG után. Ha akkor sem lehet, akkor marad az ideiglenes tömés. Után meg szabira megy én meg remélem szülni fogok….

Éjjel nem aludtam valami jól. Buli volt a szomszéd házban és Lili drágám is fent volt. Most olyan fura volt, amikor mozgott akkor fájt lent a méhemnél. Illetve a szeméremcsontom is nagyon fáj már. Remélem valami elindult végre.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Brik+++++++++++++++++++++++++++++

Woody, sajnálom, hogy ennyit kell vacakolni a fogaddal....mintha magam olvasnám..

babaimádó
Kép
babaimado

na végre elértem a kórházat nagyon aranyosak voltak holnap 9 -től mehetek .

woody : én már napok óta így vagyok amikor mozgok és a baba is mozog akkor fáj lent a méhemnél. Illetve a szeméremcsontom is nagyon fáj
Vendég

tud valaki valamit brikről ??? nagyon sokat gondolok rá reggel óta és szorítok neki mondta ha van valami ír de eddig semmi én meg nem akarom zaklatni most van elég problémája szerintem
Vendég

Babaimádó, tényleg nálad most mi a helyzet?
Te voltál már dokinál?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ircsi köszi amit bemásoltál hasznos kis olvasmány volt és igyekszem majd betartani és sokat cicin tartani a picurt.
Barátnőmnek sajnos nem indul be még a teje. Minden etetés előtt cicin lóg akár 20 percet is de semmi így csak nem hagyhatja éhen, olyan kis mohó nagyon jó étvágya van. Már ébredéskor nyitja a kis száját, ahogy hozzáértünk kis szopizó reflexe beindult, mert keresni kezdet meg szopizni. A kisasszony már ki is sebezte mindkét cicit :cry: biztos nem tette rá jól, na de ebbe nem szólhatok bele. Most valami teával próbálkozik elvileg ma van a 6. napja, hogy szült. Kórházi kaja csapnivaló ma megy haza akkor talán sikerül a szopizás is. Nem adja fel és a kitartás meghozhatja az eredményt csak őnagysága legyen hajlandó szopizni.

Még egy kérdés ha ilyen gyakran ajánlották a cicire rakást akkor fel kell költeni a picit? Barátnőm kislánya sokat alszik és nem tudom én mit tennék a helyébe. Mindenhol az igény szerinti szoptatást ajánlják akkor én azt értettem ezáltal akkor kell etetni ha magától felébred. Akkor most ez, hogy is van???

Katus tündéri!!!!

Sucer lopás :shock: :shock:

Badzsulka sajnálom, hogy ennyire nyom már a picurod, pedig neked is volna még pár nap hátra. Pihenj sokat, mert őneki még odabenn a legjobb. Ha meg ki akar jönni ugysem tehetsz ellene semmit. :lol:

Bekri majd rend lesz a lakásban nehogy most agyonhajszold magad! Lényeg, hogy a másikat eladtátok és lassan a papírokkal is rendbe lesztek. Mindenhol csak az a temérdek papír :evil: :evil: :x :x

Bévi meglátod nem is lesz olyan kicsi még van idejük nőni, nekem is mindig azt mondta kicsi baba lesz. De hiszi a piszi ekkor hassal kétlem. Ha tapogatom csak őt érzem mindenhol és az elmúlt héten is nőt, sokan mondták. A kis seggét meg simogassad és is azt teszem nekem is jó kinyomja :lol: ha nem láttuk volna uh-n én is azt gondolnám, hogy a kis buksija :oops: olyan kerek :lol:

Tina remélem a doki jónak látja majd a leleteidet és a gólya végre eltalál hozzád is, annyira várom már, hogy gyere a jó hírrel. Drukkolunk neked!!!!!!!

Vanilla neked druk holnapra remélem semmi komoly a vizeletedben, ha meg baj van ahogy a csajok is írták hamar kikapják a picikét, jó kezekben leszel!

Brikancs sokat gondolok ma rád! Sok sikert!!!!!

Többiek akik kimaradtak szép napot!!!!

Kép
Kép
melisch

Gergő lassan de biztosan gyarapszik :wink:

Csórikámat nem igen tudom szopiztatni...így kap tápot is :(
De bukik 2 evés között.Most bukós babák részére kapott táppal etetem...remélem eredménnyel.
Ha nem...akkor lehet allergia vagy a gyomrával van csórikámnak valami probléma :(
Remélem elmúlik és semmi baja nincs.
Kicsit kivagyok ettől :(
Most is van miért aggódni és sírni... :(

Csudajó :( :twisted:

Kép

Majd még jelentkezek ha tudok...most mennem kell!

Csajok!
Mindenkinek kitartás!!!
Nincs sok vissza!
csillagfeny1976
Romonya

Megjöttem...reggel 8 óta most értem haza :oops: nem számoltam bele a terveimbe a tempómat :(

Ctg rendben volt,megyek még a héten is minden nap. Utána elmentem a magyar államkincstárhoz leadni apukám halottas lapját,csekély 35 perc várakozás után sikerült kézbe adnom valakinek(sorszámos módszer :evil: :evil: ) senkit nem zavar se a gyász se a nagy has. Utána UPC,számlabefizetés,helyben Rossmann,vásárlás...utána posta,levélfeladás,majd busszal ki tesco,vásárlás,haza busszal,2 szatyorral...jáááj...nem volt jó...de most már az,eszek és ledőlök...késő du.még megyek fodrászhoz de oda már Miki visz és hoz. Babám aktív,ügyes,hasam néha szúrkod de semmi komoly :(
Útközben turkáló, szatyor ruha 500 pénz,nem bírtam kihagyni a babaruha részleget :) vagy 15 kis ruhát hoztam,Enikőnek is,Tominak is...

Bévi a spinálos témát én kérdeztem,Maccs nekem válaszolt :)

Csillag,hát igen,gondoltuk hogy így lesz,kint is lesz ok bőven aggodalomra...mikor derül ki hogy mi lehet az ok? :( remélem semmi komoly! Gyönyörű a kisfiad,és a szobája is!

Melisch,barátnődnél remélem lesz tejci végül..én is félek ettől...

Vanilla,kórház,nem jó de szükséges rossz főleg nálad...vérnyomásod? Ezek szerint még mindig fehérjét üritesz? :( meglesz hamar a babád meglátod.

Most kéne mennem a védőnőhöz de lemondom,egyrészt hulla vagyok másik hogy napi szinten ellenőriznek a klinikán,úgyhogy sztem nem fontos...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok megjöttem,uhh és el is fáradtam én is,itt két napja szakad az eső kikészít tiszta kosz a lakás de utálom így felmosni mert nem szárad,nah hátha holnap jobb idő lesz,raktam oda babagulyást és az lesz kenyérrel,mert úgy volt sütök palacsintát de most nincs erőm hozzá vagy délután ha lesz erőm,vagy holnap már nem bírom magam,kimászkáltam!!Nekem csak akkor fáj a hüvelyem,meg a hasam alul nyíllalik ha mozgok,ha ülök vagy fekszem akkor nincs semmi!!!Apasági papír kész óhh volt vele cécó,itt a mi hivatalunkban nem kérnek hozzó közjegyzőtől papírt,de ahol szülni fogok ott igen 2200ft-ba kerül de kikértük minden rendben,remélem.

Évi elhiszem elfáradtál nem csodálom ennyi menéstől,és nem foglalkoznak itt az emberrel,nagy hasad van vagy gyászolsz,hülyék minden hol!!!!

Melisch barátnődnek remélem lesz teje hamarosan és tud majd szoptatni és nekik már jó mennek haza!!!

Csillag remélem Gergő jobban lesz ne sír tudom könnyű mondani,de nem tesz jót neked sem elapadhat a tejed is!!!

Woddy fogad sajnálom,mint írtam nekem is van egy lyukas és még vérzik is a két fog közt kinőtt bőr megtelík vérrel,de ezért nem mentem el,mert féltem nem lesz kész és ha elfúrják akkor meg letörik,majd ha megszültem remélem addig meg nem fog nagyon fájni!!!!!!

Brik még nem üzent de majd fog ha van valami,jaj nagyon drukkolunk neki minden rendben lesz,ha esetleg elmegyek majd a párommal ÉVI neked küldök egy üzenetet mit üzent Brik!!!

Most kicsit le dőlök annyira elfáradtam én nem értem miért ennyitől így el fáradni,de hát jó lenne pihenni is mert a szüléshez fog kelleni az erő most egy deka sincs!!!

Kép
bévi

Bévi rendben :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

2 Évi sajnálom, hogy így elfáradtatok, bár Évilány sokat járkált, de tudom a muszáj nagy úr.

Én is attól félek mi lesz ha én sem tudok szoptatni, mert nem lesz tejem. Ja még valami aki nem vett 1-es pelust hát a 2-es (Pampersz) óriási a kis csajra aki 3.220 g-al született. Csillag sajnálom, hogy gond van. Egyre világosabb, hogy ha megszületnek még többet tudunk majd aggódni :cry:

Tegnapelőtt képzeljétek megvettem a fülbevalót neki. Olyan kis cuki. Férjemtől kérdeztem ha megengedi és azt monda vegyem meg. Nem lesz nekem kedvem se időm szülés után megvenni és hamar be akarom neki rakatni. Maccs is így ajánlotta ha jól emlékszem. (mellesleg barátnőm is betétette neki mielőtt hazajött a kórházból mi nem is beszéltünk erről csak mutatta a fülcsit a tegnap mikor bementem)

Kép
Kép
melisch

Sziaztok!

CSillag: Gergő nagyon szép, és remélem hamarosan minden rendben lesz vele!!!

Ircsi: hát kész vagyok Katustól... nagyon cukorka :)

LányoK: ez a visszaszámlálás nagyon izgalmas... meg hogy úristen, ha jövök kinél lesz baba megint! :)

NAgyon SZORÍÍÍÍÍTOK MINDENKINEK!

Mi ma voltunk dokinál, 29 hetesnek megfelelő volt a fej-fal méret.. mást nem mért, csak elmondott mindent, mindene jó, és akkorát ásított, hogy majd bekapott minket :) -> apja fia lesz :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Még egyben vagyok:-) Fáradt vagyok nagyon:-(( A ballont 7kor teszik fel. Először volt 8 óra utána 5óra, most már 7 óra. Kiváncsi vagyok mikorra lesz meg a pici. Fájásaim vannak 10-15percenként 40mp-sek. Amióta megvizsgált a főorvos asszony, én meg csak örülök neki mert hátha tágulok. Az a baj a külső bő két ujjnyi de a méhnyak hosszú és a belső is csak szűk 2 ujjnyi. Így lehet csak hajnal vagy éjfél körül lesz bébi:-) Most várakozom hátha ezek a fájások meghozzák a szülést hátha megindul előbb.
Amióta megvizsgált a doktornő azóta a kicsikém is aktívabb. Remélem minden rendben lesz, most már jó lenne ha a kezemben tarthatnám:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik: szorííííííííííítás ezerrel!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Brik, nagyon-nagyon szorítunk++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi lányok:-)

Azt hiszi az ember hogy többedik szülésnél könnyebben tágul, hát nincs így. De most lehet annyira megbolygatott a doktornő, hogy beindul és gyorsabban tágulok, nagyon jó lenne.:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik drukkolok!!!

Melisch,fülbevaló: :wink:

evilany

[quote="evilany"]T írta:evilanyényleg,ha spinál lesz és éjjel,mi lesz ha véletlenül elfordulok oldalra álmomban???

Semmi.... :wink:
Manapság már 25-27 G-s tűvel szúrunk spinált... az minimális sérülést csinál a durán... utána nem jellemző a liquorcsorgás...

Műtét után a hasi seb fog fájni!!!! Kell kérni fájdalomcsillapítót!!!! (4x1 ampulla Algopyrin csodákra képes!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.07.28 15:21-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla
Kivizsgálás???? Miért nem szülésre???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Maccs
Érdekes... Mi szoktunk adni inni a spinálos betegeknek... sőt, azt mondjuk, hogy igyanak sokat!!!!
Hányinger oka leggyakrabban vérnyomásesés spinálnál... és arra a legjobb gyógyszer a folyadék!
Bár, lehet, hogy én rosszul tudom :oops: :wink:

Woody
Fogad :cry:

Melisch
Én az első napokban ébresztgettem Katust. A picurok képesek még nagyon bealudni, főleg, ha sárgák is...
A tényleges igény szerinti már akkor mehet, ha beáll rendesen a tej... Most már nem ébresztem Katust... igaz, 2-2,5 óránként jelzi is, hogy éhes... :wink:

Csillag
Sajnálom, hogy gondok vannak :cry:
Próbáltátok a szopipárnába fektetni? Vagy pihenőszékbe? Vagy az ágy fejfelöli lábait megemelni??? Feje kicsit magasabban legyen...
Nagyon szép baba Gergő!

Évi
Jó kis programod van!

Bévi
Tudok jó fogorvos-szájsebészeket Nyíregyházán! :wink:

Brik
Többedszer szülőknél a méhnyak először inkább tágul, utána rövidül meg!
Hajrá!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Még mi is egyben vagyunk 3in1, hehe. Próbálom a gyerekek szobáját rendezni, mosni , főzni, mosogatni, de sajna mindennap kevesebbre jutok, mint szeretnék. Tudom, hülye maximalista! Éjjel időnként keveset alszom, tegnap pl a sav kínzott, így ma jól besalátáztam. Sajnos olyankor csak a TV bámulásig vagy a netig jutok, de tegnap netem sem volt. Általában reggel még megcsinálok hirtelen egy csomó dolgot, aztán rájövök, h ez a tempó már nem megy, főzök, elhúzom ebédig, de aztán már nem sokra haladok. Anyám szerint lejjebb ment a pocakom, nemtom, az egyiknek a feje még mindig a bordám alatt van, kb a gyomorszájam helyén. Ilyenkor kéne egy felvételt csinálni vhogy a belsőmről, kész anatómiai tanulmány lenne, hogy mi hova csúszott :lol: :lol:

Brik! Drukk 1000-rel!!

Tina! Ha ez a két kis poronty is meglesz, minden gólyafélét hozzád irányítok, szólok, hogy nálunk már teltház van, jó? :lol: :lol:
Próbálj nem stresszelni, hanem bízni, tudom , ezt könnyű mondani, de fontos! És nagyon nagy szíved van, h így szorítasz értünk, tényleg nagyon becsüllek érte!!! Márpedig ez a nagy lélek biztos megfog tetszeni egy születni vágyó jövevénynek :) :) !

Csillag! Nagyon helyes kislegény, és Te is oylan békésnek látszol!
Nem lehet, h a tápi sok, és azért bukik?
Nekem Ádi bukós volt, kaja után autós ülésbe, vagy szopis párnára támasztva kellett tenni, így végül elkerülte a sűrítő tápit, aztán megerősödött a gyomorszája, szerencsére!

Ircsi! most gondolhatod azután amit írtál, h hogy néztek a gyerekemre, amikor még bent a kórházban kb 3 naposan benyomott 80-at anyatejcsiből, ha elmérték, és 50 volt, az is túlzás :lol: :lol: Persze ki is volt ütve tőle, haha.

Claire
claire

Claire
Kivétel erősíti a szabályt! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

2in1... Nagyon rossz kedvem van, úgyhogy ha nem haragszotok, most semmire nem reagálok... Már csak 9 nap :!: :shock: És egyre idegesebb, aggodalmaskodóbb vagyok, hogy az bizony hamar eltelik és akkor fekhetünk be a kórházba és indítás... És én nem akarom ennek kitenni a mi pici fiunkat, szeretném ha saját maga dönthetné el, mikor indul el a nagyvilágba. Nagyon féltem. :cry: :cry:
Én már nem hiszek semmi jelben sem, eddig az látszik igazolódni, hogy mind hülyeség.... :? Hiába a jóslók már 4 hete, hiába szállt le a pocim, hiába a sex, hiába a mozgás, a frontok, a hangulatingadozás, a hőhullámok, palacsintasütés vagy bármi más, egyszerűen semmi. Mind egy nagy baromság! :evil:
Minden reggel úgy kelek, hogy talán ez lesz a nagy nap, este úgyis úgy fekszem le, hogy még mindig nem jött el a mi időnk. :( Minden éjjel a szüléssel álmodom. Pedig minden kész van, minden rendben van, már nem kell semmit csinálni, csak várni... Utálom, hogy minden nap megkérdezik, hogy na még nem szülsz? Aztán meg csak azt kapom, hogy majd akkor jön, mikor nem számítunk rá. De hogy lehet nem számítani rá, nem várni??? :( :(
Beszélgetünk mi minden áldott nap a törpicurral, hogy most már jöhet, nagyon várjuk, nagyon szeretjük, minden készen van, de hát csak nem jön. :(
Legszívesebben bőgni lenne kedvem, hogy biztos én vagyok az oka, én akadályozom őt valamivel. :( :(

Brik drukkolok ezerrel!!!

Ja, Szamócát megtaláltam egy másik fórumon, ahol valaki tudta, mi van vele, írtam az illetőnek, aki válaszolt is kedvesen, ha nem baj, én továbbítanám, mit írt nekem:
"Szia!
Most látom,hogy írtál.Tegnap küldött utoljára sms-t,aszerint ma
hazajöhet,ha minden rendben van.
Egy nst-je rossz lett,de a következő jó.A vérnyomása is helyre
állt.Rögtön írok neki,és majd tájékoztatlak."

Eddig a nap is sütött, most meg mindjárt esik... :( Pedig nagyon szeretnék kimozdulni egy kicsit. Hátha attól jobb kedvem lenne.

Még egyszer ne haragudjatok, lányok! :(

Szebb napot mindenkinek!

ui.: Félreértés ne essék, én nem siettetni akarom a mi picinket, csak nagyon féltem, hogy letelik a 9 nap, és majd indítani kell. Azt hiszem, Szilvás te átérzed most, amit írok. Ahogy olvastam, te is szeretnéd elkerülni, mert te már tudod milyen. Remélem értitek, mit érzek. :roll: :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi: bár nem vagyok még a célegyenesben, és én még most csak azon aggódok, hogy ideje korán ne jöjjön, de látom a másik helyzet sem jobb! Kitartás, egyszer eljön az Ő ideje is!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Átmentem megint zugolvasóba, barbcsihoz hasonlóan car kedvem van :(

brik: drukk!

bévi: nah legalább megvan a fránya papír :) Közjegyzői papír is kell? Erről még nem is hallottam :roll:

gtunde: utólag happy birthday :!:

szilvás: Neked is drukk hegyek, utolsó napok :wink:

evilány: ennyit mennyi, tessék pihenni kicsit...

Ircsi: Katusképek tündériek ismét :D

vanilla: ne hari az őszinteségért, de csakhogy orvos kezei közé kerülsz végre :roll:

csillag: kisfiad gyönyörűséges :)

barbcsi: lazíts egy kicsit 8)

Én tegnap voltam első CTG-n, minden rendben, jóslók vannak szép számmal (el-elvétve érzek egy-két keményedést), gyerkő mocorgál rendesen csak épp még mindig a popsiját dugja előre. Szülész nénink tünemény volt, nagy dumás, jó humorú ötvenes hölgyemény, végigvihogtuk a vizsgálatot (párom úgyszintén).
Ma viszont meg nem tudnám mondani mi miatt, de nagyon nyomott hangulatban vagyok :roll:
Vendég

sziasztok!

életjel

barbcsi sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy... várakozni tényleg nagyon rossz!!! de ne stresszeld magad, az nem jó :arrow:
9 nap múlva még nem fogják megindítani a szülést! nem tudom, hogy nálatok mi a protokoll, de nagy átlagban 10 nap túlhordásnál indítanak!

Kép
gtunde75

csibuc köszke!

és mindenkinek, akinek még nem köszöntem meg!

Kép
gtunde75

Brik, nagyon sokat gondolok Rád! Jó, h jelentkeztél. Drukk :!: :!: :!:

Barbcsi, ne aggódj, nem tesz jót a kisfiadnak! Nyugi! Szorítok, h a 9 napon belül elinduljon a kinti világba!

Claire, nagyon ügyes vagy ismét még (3in1)!

Nekem még van egy "ciklusnyi" időm, így csak pocakfotót tudok tenni (36+0)

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Brik-el mi lehet??? :roll: :roll:

Kép
gtunde75

bols: nagyon szép, formás pocid van :D
Vendég

Sziasztok lányok !!!

Még egyben vagyunk mi is köszönöm a sok biztatást éssenkire nem haragszom mert ti mind mind csak jót akartok és az igazat mondjátok és persze aggódtok is értem !!!
Aminek nagyon örülök és hogy ilyen jó össze tartó társaság tagja vagyok .
A hangulatom nekem is car már 3 napja de azért kitartok mint mindenki mert muszáj . Párom szerint holnap bent fognak tehát úgy is készülők de én nem tudom félek és aggódom is kicsit . Na de ott legalább tisztán látunk mi van velem és a kicsivel.

Na most megyek később vissza nézek úgy is ircsitől akarok kérdezni majd ha lesz addig is puszi mindenkinek és kitartás már a finish-ben vagyunk :)
Vendég

gtünde, utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Már tegnap akartalak köszönteni, de az agyam szita (bocs!).

Szombat óta minden nap van ctg (itthon), eddig minden rendben volt. Dokim legutolsó üzenete: "Csak így tovább!" :D

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

[quote="bévi"]r írta:béviaktam oda babagulyást és az lesz kenyérrel

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Finom lett? :shock:

Na szóval, megjöttem a dokitól, megnézte a 3. napi eredményeket, és majdnem minden hormonom tökéletes lett! Az előző ciklus végén elment szabira, azóta nem is beszéltünk, DPO 12-n volt egy vérvételem, ahol mérték a béta hcg-t, és 3.0 mIU/ml lett, ugye 5-től terhesség, de azt mondta, hogy ez a 3.0 utalhat arra, hogy történt fogantatás, csak nagyon korán meggondolta magát a természet. Azt mondta 100-ból 60x nem sikerül a fogantatás! :shock: :shock: :shock: Úgyhogy csak a nagy számok törvényére kell játszanunk, minél többet próbálkozunk, annál nagyobb az esély.
Az LH-FSH arány is javul (ez utal a PCO-ra, ha nem 1:1), volt már 1:2.6 is, most 1:1.29.
Köszi a drukkokat, egyébként azt nem mondhatnám, hogy rágörcsölök erre az egészre, egy egészséges drukk van bennem is, mivel teljesen nem tudunk kikapcsolódni a cikluskövetés miatt, nézni kell a peteérést, kell a tüszőrepesztő meg van egy endometriómám (ami egész fegyelmezett ugyan). Nincs bennem az, hogy úristen de szerencsétlen vagyok, meg miért sikerül mindenki másnak (hiszen akkor nem is járnék ide), van egy utunk, megyünk előre... (most annyi volt a rossz, hogy voltak terhességi tüneteim rendesen, szóval osztom a doki elméletét, de aztán egyszercsak elmúlt, és rossz volt, amíg meg nem jött)

Jövő héten is megyek cikluskövetésre (középidős), és utána szabin vagyunk, úgyhogy semmi más dolgunk nem lesz, mint vendégül látni a sok gólyát, akik remélem már idetalálnak :D

Kép
xtina75

Tündi: talán Brik már szülöget?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina: ezek jó, sőt nagyon jó hírek!! Most már te illetve ti következtek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na voltam fodrásznál is levágattam a hajam most még jobban kilátszik a kövér fejem :) ez van...

Ircsi-spinál: OK :)

Tina de jó h.rendben vannak a hormonok! Drukkolok!!

Tündi holnap biztos összefutunk,én fél 9-re megyek,pénteken 9-re.

Egész nap zabálok ma,hát ez van :? nekem már mindegy :)

Bols szép poci!

Vanilla nyugi minden rendben lesz!

Barbcsi fel a fejjel ismerős az érzés...már én is tűkön ülök,úgy fekszek le minden este,hogy talán ARRA ébredek...de csak a reggelre ébredek :(

evilany

Ez a mienk :)
Kép

Kép

na megyünk nézni a shrek 4-et :)

evilany

Tina részemröl mihelyst leadta nálam a bébimet, küldöm hozzád. :)

Tündi én is boldog szülinapot szerettem volna tegnap kívánni, de nem tudtam belépni, bocsánat a késésért. Sajnálom, hogy a kívánt topik baba nem tisztelt meg téged e nagy napon, de lehet, hogy csak elkalandozott, mert más idöszámításban utazik... Ami késik, nem múlik! :)

Brik nagyon izgi, kitartás, sokat gondolok rád és szorítok nagyon!
Nálam a 3. szülés 4 órával volt hosszabb, mint az elsö, püdig a dedem indította az összes fájást nagyon rendesen és végig összedolgoztunk.

Csillagom kitartás, csak nem lesz gond Gergö gyomrával!? Ha gyarapodik, azért akkora nagy baj nem lehet!

Ircsi mint mindig, most is édesek a képek. Most csak Gergö a konkurencia, de hamarosan napi szinten gyönyörködhetünk egymás szebnél szebb babájában! Már alig várom!

Barbcsi miért csak 9 napot adsz magatoknak és miért a depi? Ha megérik a bébi, el fog indulni, vagy 9 napon belül, vagyis akármikor, vagy azon túl. Nem kell mindig a kellemetlenebb dolgokra gondolni, mint az indítás és azzal feleslegesen növelni a nyomást magadon.

Nekem is rossz a kedvem mellesleg, ezért nem is jöttem a levegöt rontani. Tegnapelött de. megint összevesztem a párommal az örök lakásproblémán ill. azon, hogy én egy éve töröm magam annak megoldásán, ö meg minden javaslatomat lehúzza és még a kákán is csomót keres. Egész de. bögtem, aztán felhívott a barátnöm, hogy ugyan menjek át már hozzájuk a gyerekekkel. Nekem is jobb ötletnek tünt, mint az egerek itatása, így átmentem. Csak ott meg békésen ültömben egyszer csak baromi váratlanul és erösen elkezdtem szédülni és erös hányingerem lett. Miután órákig nem javult a helyzet, felhívtam a párom, hogy eljön-e értem és bevisz-e. Kicsit kiakadtam, hogy még csak nem is aggódik, hanem elsö kérdése, hogy miért nem a barátnöm férje visz be (ö tényleg javasolta, de mondtam, hogy majd az enyém). Na azért elökerült és bevitt, majd visszament a gyerekekért, de este 10-ig ottragadtak.
Én meg ültem a szülöszobán, kint szakadt az esö, egy szülö nö éppen finishben üvöltött, rohanás, mert volt egy sektio 600 gr-os babával ill. egy szülés, ahol bekékült a ded, rám nem nagyon volt majdnem éjfélig senkinek se ideje, pedig részben olyan szarul éreztem magam, hogy ülve is kapaszkodnom kellett. Jó, nem én voltam a legfontosabb tényleg. :) Meg kellett a labort várnom, hogy Help vagy sem, de szerencsére nem, így hazakértem magam, pedig bent akartak fogni. Mondta a doki, hogy kb. 100 oka lehet a szédülésnek, de talán csak a családi stressz a kiváltó ok. Másnap tényleg jobban is keltem és azóta nincs bajom. Csak hányingerem minden nap. Hát ez van.
Megkaptuk a listát a beszerzendö iskolai cuccokról, de mivel napok óta szakad az esö és van vagy szük 20 fok, nem volt sok kedvem útra kelni. Vasalnivaló megint hegyekben. Ma lecsót föztem és sült csirkecombot rizzsel.
Megkívántam a libazsírt, így most azt eszem, ha éppen van kenyér itthon. Mivel magunk sütjük, hamar elfogy...

Claire ha éppen hozzájutsz, megválaszolod a kérdésem? Az volt a lényege, hogy van-e segítséged és hogy hogy oldod meg a hétköznapokat?

Most mennem kell, mert tejbegrízt kértek vacsira, amíg fürdenek, gyorsan megfözöm.

Puszi: Barbi
Vendég

Kitartást csajok!!!!

Bols
Nagyon szép pocid van!!!
Szeretnék ilyen pocit!!!!

Tina
Eredmények :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vanilla
Kérdezz!!!!
Vagyok.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi
Vigyázz magadra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Most nem olvasok vissza, csak gyors írom, hogy hazajöttem, még egyben vagyunk... pedig már úgy babáznék. Jól vagyunk.
Van új babánk?
Puszi mindenkinek, ha lesz időm írok.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca
Már azt hittem, babázol!
Mi van veletek?????

Eddig két topik-baba van: Csillag Gergője és az én Katusom...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! A felső ruha mégjobban tetszik :)

Bols! Szép a pocid! Csini vagy!

Ircsi! Írtam privit.
szilvi35

Szilvi
Elveszett az éterben :cry:
Nem ért ide...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, ugye péntek délután ment fel a vérnyomásom, 135-140-153. Akkor bementem, adtak gyógyszert, lejjebb ment, de befektettek. Éjjel megint felment 150/100-ra akkor bevittek a szülőszöbára, rákészítettek császárra, de végül lement, nst, uh rendben volt, fehérje nem volt. Így visszavittek a szobámba. Szombat reggel óta semmi bajom, minden tökéletes, jól is vagyok. Így kiengedtek. Hirtelen ennyi. 39. héten kell bemennem, hacsak addig nem lesz vmi.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szilvi
Végül ideért, válaszoltam!

Szamóca
Én addig tudtam, hogy bementetek...
Játszik veled a csemetéd :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20