A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, és Bercó majdne 16 kiló, a centijét nem tudom, de 104, 110-es mérettől kisebbet már nem nagyon veszek
dmaggie

Ja, igen: mi sem sűrűn mozdulunk ki ketten, de fél kilenckor már mindkét gyerek alszik, és akkor még tudunk kettesben lenni, borozni, beszélgetni, filmet nézni, vacsizni, ilyesmit :) Decemberben voltunk kettesben bowlingozni, az jó volt :)

Meg mi a szomszédainkra rá tudjuk bízni a lányokat bármikor, de azért nem sűrűn teszünk ilyet este, ők napközben segítenek sokat.
Vendég

Na d-án gyerek mentesek voltunk..na nem használtuk ki, apa dolgozott, én főztem..:-) aztán elnyúltama kanapén és tv-t néztem...persze már nagyon hiányzott..szoltunk hogy hozzák már.....de emma nem akart jöni..:-) segített nagyinak cukkini karikákat liztbe forgatni majd tojásba fürdetni..:-) jól be is vacsizott, persze mikor hazajött megtudta hogy brokkoli levest főztem..( nagy kedvence) persze hogy benyomott egy tányérral...meg eg fél tonhalas piritóst...ja és a kádban kajáról beszltünk rögtön mondta hogy éhes..:-) kis zabagép..de oda kell figyelni mert egész nap enne..:-)

apa altat este én délben, így ilyenkor hawaii van. :-) d eha bölcsizünk akkor megint napi váltásban fogunk megint altatni.

Vindo: képet mindenkép..akár holnap is jó!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, akkor visszaszívtam a memóriadolgot, nekünk kb. 3 képet enged csinálni kártya nélkül is.
Hát, az ablak alatti rész még nem túl romantikus (járda autókkal), bár vihetnénk a bébiőrt a parkig ;-)

Panndi, van ismerősöm a környéken (egy szingli, egy nagyon elfoglalt leendő kismama, egy kisgyerekes, agyonterhelt, a férj-nem-segít-semmit anyuka), de én úgy látom, megvan a maguk baja. Tudom, ez nem jó hozzáállás a részemről, de én tényleg mindig azt csináltam mindenben, hogy megoldottam egyedül, talán túlságosan is jólfejlett ez a modulom. Gyerektémában egyedül anyámtól kértem eddig dolgokat, írtam, milyen sikerrel, mert tőle kérni nem frusztrál egyedül.
Errefelé rengeteg a gyerekes, de úgy látom, hogy vagy vannak kialakult baráti körök (máshonnan is ismerik egymást), vagy nem nagyon barátkoznak. De nyilván idő kérdése minden. Nekem az itteni anyukák zöme talán túlságosan is öntudatosnak tűnik, én meg sem a zöld-, sem a bio-, sem alteres dolgokban nem járok élen (és annyira nem is akarok). Ezt csak azért mondom, mert pl. a házunkban volt egy kétgyerekes fiatal család és az anyuka arra a megjegyzésemre, hogy jé, vannak szelektív kukák a házban, azt válaszolta, hogy ők már régóta szelektíven válogatnak és kicsit megfeddően nézett rám. :lol:
De majd próbálkozom.

Maggie, A szökést imádtam, de csak a 2. szezon elejéig jutottam vele. Te hol tartasz? Mostanában Dextert nézek, ha jut rá idő, meg Hazudj, ha tudsz-ot (nem a tévében).

Kép
Kép
irina

Panndi, hát nálunk az esti romantikus sörözések megvannak, de csak nagyon ritkán, Ádi 10 után alszik el (inkább fél 11) és onnantól vastagon dolgoznom kell (kivéve ha hulla vagyok, de akkor már másra se vagyok nagyon képes).

Kép
Kép
irina

Hahó!

Jajj, ezek a nagyszülők... Nálunk anyáékkal nincs semmi gond, mindenben számíthatunk rájuk. Szóval elég jó dolgunk van...

Ha szóltok, sztem mi is tudunk kisegíteni gyerekvigyázással. :)

Na, nálunk nagy munka van, lehet, lesz itthon játszótér. :) Eljöttök majd kipróbálni? :)
Rájöttünk, hogy a gyerekeknek nagy szüksége van rá, hogy a kertben jól el tudjanak szórakozni, mert elmenni ritkán tudunk, a nagyim miatt mindig kell itthon lennie vkinek, rendszeritn ez én vagyok a gyerekekkel, de így legalább majd nekik olyan jó lesz majdnem, mintha tényleg elmentünk volna játszótérre. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie, megmentettétek a Földet :lol: hát én is inkább rátok bíznám, mint mondjuk Bruce Willisre. ;-)

Zdori: de klassz, majd mutass róla képeket.
És köszi a kedvességedet!

Na megyek fürödni, aztán olvasgatni-dolgozni.

Kép
Kép
irina

Jaja, csak ne utálnám annyira a még a játék fegyvereket is. :roll: De Bercó állandóan lövöldöz.

A Szökésben a harmadik évadnál tartunk, láttam, hogy most töltötte le a Kedves a negyediket. Most próbálom meggyőzni, hogy csapjunk bele. :lol:

Zdori, szupi lesz szerintem. Nálunk csak egy hinta van, de már az is remek. Mondjuk Bercó akár órákig is el tudna lenni benne. De csak én lökhetem.

Jaj, este próbáltam megmérni. 99-100 cm. :lol:
dmaggie

Irina, egyébként tényleg én is szívesen vállalok segítséget. :wink: :lol: És még az órámat sem szoktam nézni közben. :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok, megyek aludni! Örülök, hogy azt mondod, Maggie, hogy jó lesz. :) Már én is nagyon várom. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

jó reggelt!

Zdóri! Mindenképp jó ötlet!!! :-)

Vindo: hol vagy? áá biztos a képet készíted!! :-) várjuk!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok én is :roll:

MÉg nem készítem a képet :roll:
Igaz, tegnap varázsoltam a szemem alá reggel egy puklit, aminek felhasadt a közepe - kinyitottam a kocsiajtót, és arcon ütüttem magamat 8) :shock:

Most sok házimunka összegyűlt, Rugó pedig egy percre nem ül le. Szinkronban tevékenykedem :wink:

Irina, azért Bruce Willis-t ne írd le. Felveszi az atlétáját, kap egy fegyvert a kezébe, aztán nézhetünk :roll:

Ágyáthúzás közepén vagyunk, mosunk, mosogatógépet pakolunk, virágot locsolunk és rendet rakunk.

Végre süt a nap.

G. bp-en van.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, akkor 0nem unatkoztok...

SZép napot, ismét itt a kánikula...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Zdori kérdezted valamelyik nap a medencét.
Ha vízforgatós medencét vesztek, olyat aminek a pereme felfújható de a medence falát a víz merevíti meg, az egyáltalán nem grága és nem luxus :) Ha augusztus végén veszitek akkor már mindenhol le van árazva, kb 20000 ft-ból lenne egy viszonylag nagy medence a kertben. A család élvezné. Most én is szeretnék venni ha le lesz akciózva :wink:
A fentartása nem vészes nővéremék szerint. Ha nem használják letakarják. Tesznek bele tisztító tablettát és a vízforgatót az előírt időközönként bekapcsolják. A medencét egy szezon alatt 2 alkalommal töltik meg. Szóval nem pazarló módszer :D

Vindo monoklis, rövid frizurás képet kérünk szépen!

Maggie micsoda játékot játszotok

Irina szívesen bevállalom Ádót, ha nem gond, hogy messze vagyunk tőletek. Még örülne is cicus a kis vendégnek :wink:

Rólunk:
Gergőkém pocakja "nem" alakul a chamomilla hatására. Ma "volt" üvöltés kaki előtt.
éjjel már nem 1-kor ébresztett a pocakja miatt, hanem 1/2 3-kor. Haladás. Jó volna visszaállni a 4- 1/2 5-ös első szopikra.
Grétikém a nagy segítő szándékával olyan dolgokat csinál ami miatt szívinfarktus kerülget naponta többször.
Csak egy példa: cica ha sír sokszor úgy nyugtatja le magát, hogy a fejére húz egy takarót vagy párnát. Tegnap sírt a hercegem és cica a fejére rakott egy párnát, hogy megnyugodjon :shock: oké, ott voltam mellette és rögtön levettem a kis buksijáról Gergőnek de kellőképpen kiakadtam. Kiabálni meg nem akartam Grétivel mert csak segíteni akart. csak rossz módszerrel :?

szopi idő :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na még bírja egy picit.
Ma reggel voltunk csananézőbe. Most kettő között dilemmázunk. De nem ez a lényeg. Z-vel voltunk és utána Ő ment dolgozni (már az új helyre) és a kocsiban maradt a Gergőke cumija. A CUMI. Az egyeten amit nagy ritkán elfogad. Mert nem nagy cumis. Ennek ellenére a pótcumit nem kéri viszont a másikat keresgeti. Azt hiszem kell beszerezni az aventesből pótlást az ilyen esetekre :roll:

Heni, Ágica merre vagytok?
Na meg Nikolett is újra eltünkt, meg Tündi is és Sense meg Nektarin.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, lekaptam magamat telefonnal a tükör előtt.
KÖzelebbit nem kaptok 8) Azon látszik a monoklim :lol:

Kép

Móni, Gréta nagyon segítőkész.
A CUMI :lol:

Na, Rugónak az összes kifordult a szájából :roll: Pedig néha jó lett volna, ha elalszik vagy csendben van :P

Akkor a pocakfájás is jól alakul :P

Tényleg, a penész eltűnt végleg?

Szia Dóri:)

Kép
vindolanda

Helló, Vindo! :) iLYENKOR TE LÁTOD, HOGY ÉN BE VAGYOK JELENTKEZVE? :) hülyecapslock

Nagyon furmányos... :)

Megyek tovább, mert menni kell aludni a gyerekeknek. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vindo: de csini az új frizkód!!! Ezt majd kell beszárítgatni, vagy milyen ha csak magától szárad?? NEkem tetszik! Jól áll!
és köszi a képet! :-)

Nálunk nem tudom mi van EMmával..mondjuk most jön kifele a 20. végre fogacska, ez kínozza, mert olyan kis méregzsák 1-1 pillanatra meg csapkod meg harapdál...mintha nem tudna mit kezdeni magával...
de 1 pillanat és ve..mintha lett volna ilyen a többi nagyobb fognál is...-(
Remélem nem a bölcsi és az újra kezdődik a reggel el és csak du-án haza program miatt van...:-(

pisilni kel már nagyon, de az előbb riadt fel csipetke..nem merek menni..mert olyna hangja van ha lehúzom a wc-t..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Á, nem látom :roll:
Csak írtál valamit, de nem tudok rá reagálni. Viszont nem akarok szó nélkül elmenni a bejelentkezésed mellett, ezért írom, hogy "szia".

Panndit viszont láttam az előbb, tényleg be volt jelentkezve :roll:

Meg Anikó15-öt szoktam még :roll:

Tudjátok ki volt nagyon régen? Hajagosné Éva, na, régen ő is gyakrabban be volt jelentkezve.

Kép
vindolanda

Kaqk, önts bele egy-két flakon vizet :idea:

Ja, köszi :D

Sajnos szárítós lesz, de én nem a hajszárításról vagyok híres. Meglátjuk :roll:
Be kell szerezni alkatrészeket is hozzá :lol:

Emma :?

Jön R.

Kép
vindolanda

Sziasztok, vagyunk ám mi is

:D

Móni persze, hogy jót akart, nem kell ilyesmiért fegyelmezni, sőt dicsérni állandóan, hidd el, nagyon sokat fog segiteni a tesó elfogadásában.
Cumi dolog, én most már okosabban azt tanácsolom, hogy ne adj neki cumit, ha nem igen kell neki, Én Áronnak kinálgattam, több félet is vettem, egyiket sem vette be a szájába szivni, csak játszott vele, de milyen jó is most, hogy nem cumis 8) ennek ellenére nagy cicis volt, és mindig ott tudott megnyugodni ha gondja volt, most is igy van, de most már csak rá hajtja a mellkasomra a kis fejét.

Vindo szupi lett a frizurád 8)

Kaqk végül mit főztél???? Nálunk ma tejfölöl rakott cukkini szerüség volt, el is fogyott 8)

Dóri szupi lesz biztos a játszótér, nálunk is élvezik a gyerekek, de ha elviszem őket játszóra az is, mert ott több a gyerek.

Medence ötlet jó.

A strand árak nagyon durvák :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni: igen én is kiakadtam mert kb 12 éve voltam strandon..de ezek az árak....:-( akkor jobb otthon..a múltkor még a csúszdát is bele tettük a medencébe, hát volt nagy öröm..belecsúszni a medencébe....:-) semmivel nem jobb a strandon..:-(

Vindo: alkatrészek..:-)
pisilést megoldottam....:-)

brokkolikrém leves és gyümölcs rizs volt, mert este vendégek jönnek és akkor megint csak főzök spenótos lasagne-t + brownie-t.

este anyu rántott cukkinikarikákat csinált..vagyis ugye Emmmát elvitte ő segített lisztbeforgatni, tojásba fürdetni őket..annyira élvezet, hogy ma anyósomnak el is ujságolta.

Na belindultunk
szombat este kettecskén megyünk szalonnát sütni barátainkhoz, Emma kirándulni fog megint anyósnál és csak vasárnap ebédre megyünk ..:-( hát még nem tudja , de nagyon ránk fér a kimozdulás...:-)

uh ébrezsteni kell csipkerózsikát

Móni : biztos szívrohamot kaptál de csak jót akart...köszönd meg , dícsérd meg a jó akaratot, de mond hogy inkább valami más módot találjatok ki együtt amivel megnyugtathatja tesót..:-)
kis drága!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, ez a derék lány nagyon kreatív... :) Csak légy résen... :) Jó, hogy gond nincs semmi, okos ő, megtanul majd bánni tesóval. :)

Vindo, sztem is jó a frizud. :)
Jajj, tök aranyos vagy, hogy mindig írsz mindenkinek. :) De ha nem tusz az én idétlen rövid hsz-emre reagálni, akkor nem kell törnöd magad... :) :) :)

Remélem, Emmánál tényleg a fog a ludas, és nem a étköznapi mókuskerék akasztotta ki. Hát, nőjön ki hamar az a fogacska, akkor kiderül...

Kép
Kép
Kép
zdori

Helló, csajok,

Maggie, Móni, nagyon drágák vagytok, köszönöm! :-)

Maggie, ha majd újból elkezdem A szökés-t nézni, beszámolok róla, hol tartok. ;-)

Móni, hú, elhiszem, hogy ijesztő volt a párnás dolog. De Te mindig ott vagy és figyelsz :wink:

Vindo: új nő vagy, nagyon jó a frizurád, nekem nagyon tetszik! G mit szólt hozzá?

Ma könyvtárazós napom volt, ez nyáron nem egyszerű, mert a nagykönyvtárak közül a jobbak általában zárva tartanak, így az Egyetemibe mentem.
Azon mondjuk ki vagyok akadva, hogy Budapest, világváros, 2010 és nincs wifi se az egyetemiben, se a Fővárosi Szabó Ervinben, talán az országosban sem, de ennek még utánanézek (helyben használható gépek itt-ott vannak, de itt a saját gépen való internethasználat lenne a lényeg). Tök ciki.

Kép
Kép
irina

Kaqk, akkor klassz kikapcsolódást Nektek!!!

Csajok, van még kicsi, akinek nem jött ki az összes foga? Ádinak még 4 hiányzik a 20-ból (a 4 hátsó örlő), és én úgy tudom, hogy 3 éves koráig ki kell jöjjenek. 1 hónap múlva 3 és még sehol semmi. :roll: Vagy ez olyan, mint a rendes fogak, hogy nem mindenkinek jön ki?

Kép
Kép
irina

Móni, csanához drukkolok!

Kép
Kép
irina

Irina, a legjobb barátnőm kislányának 4 évesen sem voltak kinn a hátsók :wink:
Az orvos is csak legyintett rá :wink:

Itt az egyetemen van wifi, így a könyvtárban is, de elég körülményes a használata :roll: Állítólag nem is használják sokan.

Kaqk, jó partizást szombatra :D

Móni, egy kalappal a csanához :!:

Strand - hát, mi nem nagyon járunk :roll: Vagyis évek óta nem voltunk :roll: Csak néha az aquaticumba megyünk, az elég drága, de nagyon tetszik.
Kiskoromban soha nem fizettünk a strandért, apu volt vagy két évtizedig az úszómester Bükkszéken :P

De most már horror ára van tényleg.

Dóri, a medence nagy királyság. Tényleg nincs vele nagyon sok baj, és egy közepes medencébe sem kell több 4 m3-nél. Nagyon jól felfrissít.
Kivéve, ha 40 fok van egy hétig, mert akkor az is bazi meleg lesz.

Rugó automatikusan vetkőzni kezd, ha medencét lát. Húsz fokban is
:shock:

Eszek éppen :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, G. észre sem vette a hajamat. Szerintem nem azt figyeli :roll: :mrgreen:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, ez kicsit megnyugtatott. Ha cserébe meglesz legalább 28 csontfoga (ha megvannak a csírái), akkor nem parázok.

Strand: amióta ekkora darab vagyok, úszni sincs kedvem eljárni. Gyerekkoromban imádtam a strandot, minden nyáron a vállalati gyerektáborban voltam (reggel be, délután ki, busszal vittek minket), isteni volt, volt saját medencéje, meg nagy strand a közelben, imádtam. Kár, hogy ma már nincsenek ilyenek, de ma is nosztalgia fog el mindig, ha a Gubacsi hídon hajtunk át és végignézek a Vízisport utcán, ahol a tábor volt... :D
Gyerekkel nekem kész para amúgy a strand, tavaly a Balcsinál az volt, de nyilván nem mindenkinek az. Gyerekkoromban féltem a vízbe ugrani, egyszer asszem belelöktek egy úszásoktatáson nagy pedagógiai érzékkel, azóta is felemás a dolog (jól úszom, de sosem ugrottam még fejest például). Szóval a vizet imádom, de csak egyedül magányomban úszkálva, para nélkül.

Te, Vindo, G akkor hova néz? Lejjebb?

8)

Kép
Kép
irina

Igen, általában lejjebb tekinget :roll:

Ez a fejes meg az úszás furcsa. Velünk apu minden úszás-fajtát megtanított, fejest is profin ugrottunk, de úgy 14 év körül leszoktam róla. Igaz, kimondottan mély vízben sem fürdöttem azóta.
És már csak a mellúszás megy :shock:

Béna lettem :roll: :lol:

Fürdök :arrow:

Kép
vindolanda

Jó fürdést.
Az egyetemen sincs wifi, ne menjünk bele, miért. De szinte minden belvárosi kávézóban van. Ez azért árulkodó.
Tudok kávézóban is dolgozni, de ott azért illik rendelni valamit, ha már beülök.

Én is csak mellúszni tudok igazán. Meg kicsit háton. De tök jó lehetett az úszómester apukával :-)

Kép
Kép
irina

Szóval úgy nincs wifi, hogy "van, de nem működik". Ezt mondták ma a könyvtárban is. Magyarország, már bocsánat.

Kép
Kép
irina

Irina Áronnak is az a 4 hiányzik :wink: :wink: :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni, Áronnak azért van még egy kis ideje a többihez :lol:

Kép
Kép
irina

Gica, Ti jól vagytok?! Nagy a csönd...

Szobatisztaság: változatlan, pelus fenn, de folyamatosan nyomjuk a témát.[/i]

Kép
Kép
irina

Irina tudom :D csak vicceltem veled :wink:

Emese mi van veletek???????

Heni
KépKép
heni81

Hali

Megvagyunk. Voltak Barátaink, a gyerkőcük Keve 3 hónappal idősebb, de valami tündér, annyira rendes kiskölyök..édesen eljátszot Emma szobájában a konyhájával, meg takarított, de szótfogadó..szépen beszél...annyira édes és meginvitáltak egy jó kis trambulinozásra is ...Emma folyton ugrál..és perzse nekünk is kell...-)

a vcsi jó lett, el is fogyott, de a legjobb hogy a férj szakács és ő montda hogy fini..meg hát mind elfogyott, a gyerekeke is szerették. ( spenótos lasagne ala Beáta :-)
ja és a brownie is jó lett csak furán sült meg, olyan vulkánosan..:-) a közepe jött fel és kipukkant...:-) de az íze fini ..:-)

na a szombat leszervezve, nagyi bevállalta boldogan..alig várja..hát én kicsit parázok, de bízok bennük....

holnap meg mosás ezerrel meg pakolunk..I nem szereti hoyg a kamra épp tároló helység...valamit csinálnom kell.....:-) majd Emma segít...:-) szóval ez lesz a holnap de-tti program, du-án meg megyünk keresztgyerekeinkhez ( I uncsitesójáékhoz )

na röviden ennyi,

úszás: én is tudok mell, gyors, hát és imádok beleugrani a vízbe..ez a kedvenc..bár nem tudok szép fejest ugrani...( emma utálja ha az arca vizes lesz..:-)

Fogak: nem tudom meddig kell..de szerintem nincs is ilyen hogy kell!

G lejjebb tekintget..:-)

jaja nekem nagyon kéne fodrászhoz menni..iszonyat lenövésem van..de most azon agyalok hogy barna csíkokat tetetek bele..:-) hogy kicsit sötétebb legyen..ez a heppem, nem iszok, nem kávézok, nem dohányzok, vásárolgatni sem járok.....csak a fodrász...azt is csak 2 havonta..:-)

na jó kis regény lett, de hát most épp ráérek, István altatja csipkerózsikát.
jó éjt

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok.

Gyors életjel.
Netem nagyon rossz.Alig tölt be valamit.Már ki vagyok tőle.

Jó volt a kis lehülés de már kezdtem aggódni, hogy fázni fogunk.

El vagyok havazva mert serdán kezdek dolgozni és most ügyintézek.
Ja és jövő hónapban szeretnék egy kocsit is venni.
Nagy tervek:)

Vindó szerintem nagyon jó a hajad.Tetszik, hogy az embered észre sem vette.Lejjebb néz ez nagyon jó:)
A gyurma figuráid mesébe illenek.

Szerintem sem kell aggódni a fogak miatt majd kibújnak.

Úszni nagyon jól tudok SEHOGY!!!

Nekem nagyon nagy szerencsém van mert anyukám is és anyósom is bármikor vigyáz a Noémire.
Dolgoznak de azért megoldják.Mindkettőre oda merem bízni.
Most hogy dolgozni fogok addig a dédivel lesz itthol.

Móni kitartás!! Nálunk a családban volt olyan ,hogy a tesóka a kicsit úgy kivette a kiságyból , hogy az a szülők számára most is rejtély.Volt nagy ijedelem.

Emese?? Beszámolót kérünk.

Noémi kifáraszt.Úgy tekeri a biciklit , hogy futva alig érem utol.

na megyek mert fáj a hátam jó lenne már vízszintesen.
Sziasztok
talabér nikolett

SziasztoK!

Samunak sincs még kint minden foga. :) De már látszik, hogy hamarosan jönnek a hiányzók. Ne aggódjatok!
Dani immár 1,25 éves, és csak 2 foga van... Szóval szte mindneki ráér. :)

Helló, Nikolett, köszi az életjelet! Ezek szerint te is dolgozni fogsz... Ki nem? Bár mondjuk nekem van Danim. :) Is. :)

Úszás: NAAAAAAAGYOOOOON szeretem,. :) Édesapám és én is úsztunk versenyszerűen. De abba kellett hagynom a rengeteg középfülgyulladásom miatt... Úgyhogy nálunk a medence sporteszköz is lenne, remélem, összejön hamarosan, és sikerül vhogy megoldani, hogy úszni is lehessen benne. Láttam erre több elmés megoldást is, majd kitaláljuk, melyik lesz a jó megoldás. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Na, süt a nap :D Melegszik a lakás :D
G. tegnap este megcsinálta az utánfutót a kocsira, így ma el tudja hozni a faanyagot a pavilonhoz :P

Nikolett, és a faluban lesz munkahelyed, vagy ingázol majd?
A család mindkét oldala egy helyen lakik?
Milyen autó lesz? Az ingázáshoz kell?

Kaqk, hát akkor ennyi fodrászkodás Rád fér :wink:

Dóri, mekkora medencét akartok majd?

Emese, hogy álltok?

MOst ennyi. Reggeli rutin tart éppen.
:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, itt esik :evil: hosszú d.e lesz :roll: bár főznöm is kellene :roll: :roll:

Dóri egyszer majd én is szeretnék egy nagy medencét a kertbe, remélem össze jön, de csak ha már végzünk minden felujitással.

Vindo na észre vette már G a hajad????

Fleur kell a fodrász!

Heni
KépKép
heni81

Hoztam pár képet is Árikáról:

Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Ja és apa munkásságáról, ilyen szinű lesz a ház, a hátulja már kész:
Kép

Heni
KépKép
heni81

De szép mosolya van Áronnak :D Nagyon kis csábos baba :P A ház is jó lesz :wink:

Ja, előttünk is sorban állnak a teendők - pavilon, előtető, kocsibeálló térkövezése vagy kavicsozása. Benn meg burkolás, festés stb. - ezek majd jövőre. Ha minddel kész leszünk, nagyjából kész a porta :roll:

Öltözök, és megyünk fagyizni meg a zöldségeshez.

Itt dög meleg van, tűz a nap :P :arrow:

Gábornak szóltam, hogy levágattam a hajam :lol:

Kép
vindolanda

Két órán át tologattam triciklivel a napon, teljesen kész vagyok :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Mindenki eltűnt :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, és úgy már észrevette, hogy levágattad? :)

Hát, amit kinéztünk, az 457 cm-es körmedence, 122 cm mély, merevített falú összeszerelhető-szétszedhető. Intex. Hát, nagyon nagy, de úszásra kell...
Nem tudom, hogy lesz... :)

Megyek, ebéd. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri ha lúd hát legyen kövér 8) egyébként azt mondják az a jobbik fajta.

Vindo mi csak egy órát voltunk sétálni, az is elég volt. Péterke motorral jár, Áront meg tolom. MEgnéztük a lovakat és épp volt ott egy gólya is, volt nagy öröm :D

Heni
KépKép
heni81

Hú, Dóri, abban aztán elfértek :D

Nekünk olyan 3 m körüli volt, a mélysége meg 80 körül. Rugónak épp nyakig ért. De kilyukadt. Vettünk ragasztót, hétvégén megnézzük, működik-e.
Amúgy ingyen kaptuk. G. apja kőműveskedett egy holland családnál (a falujuk nagyon szép helyen van, erdőben, zsákfalu, és már sok a holland betelepülő), és nekik nem kellett.

Heni, elhiszem, hogy két gyerekkel komplikáltabb :wink:
Gólyát mi is láttunk.

Jön.

Kép
vindolanda

Óh, Vindo, hát ingyen nagyon megéri... :) Mi abban gondolkoztunk, hogy venni más kisebbeket, ha tulajdonképpen ekkorát szeretnénk, nem érdemes, mert elaprózzuk a pénzt, és nem lesz arra, amit szeretnénk... :) Na, tényleg meglátjuk, mi lesz...

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?