A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

na én léptem alukálni.
jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Ikoka!
Hűdenemirigyellek, kismillió költözéssel a hátam mögött, valahogy nem bírtam megszeretni, remélem flottul megy majd minden :)
Katát csókoltatom :wink:

Látom a tricikli volt a szülinapi sláger mindenhol :)

Csibe!

Ja, béna az ilyen, Zétény is kapott egyforma ajándékokat. Egyszerűbb lett volna megkérdezni, bár ki tudtam cserélni :)

Nyuszi!
Zé sem lázasodott be egyszer sem, szerintem nem lesz gond. Azokat a babákat viseli a 15 hós jobban, akik már a korábbiakra is erőteljesebben reagáltak.
Etetőszék huzata?? Neked nem olyan műanyagos van??
Hinta huzata nekem is erősen mosás-érett, most akarom szétszedni a vázat, utána már csak a hintaszék marad, de az textil, meg lehet is 30 fokon mosni.

Boo!

Bordaizé carul hangzik :?
Öööö, születés-szabályzásotok kissé kamaszos :wink:
esemény utáni tablettáért nem mész a tinédzser-ambulanciára?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na jó ez gonosz volt, nagy a pofám, ugye 112 év védekezés nélküli kufirccal 8)

Csibe!

Szuper képek, látom alaposan kiszülinapoztátok magatokat :lol: :lol: :lol: Némós torta cuki :D

Micsoda szókincsek :shock: EnyémGyerek kis kuka :oops:

Kovács Lázár :arrow: Gááááz, hogy lehet feleségként az ilyet lenyelni??? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:47-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:47-kor.
Vendég

Sziasztok!!

Lili is dumál egyfolytában és tegnap mintha mondott volna két hosszabb szót,ami "rendes" beszédre" utalt,de nem tudtuk megfejteni apával,hogy mit akart :oops:

Boo!! Ajaj!!Apa mindig okoz neked pár hét izgalmat a sex-en kívül :lol:

Csibe! Taliban benne vagyok,csak nekünk meg épphogy a délután lenne jobb,mert most úgy tűnik,hogy Lili délelőtt alszik egy nagyobbat és délután egy rövidebbet. Bár tegnap kétszer másfél órát aludt :lol:

A ti babáitok szeretnek még kocsikázni? Mert Lili amennyire szeretett régen,most annyira utál. Egy pár percig elvan egy pár játékkal,aztán megunja,ledobja őket és elkezd vernyákolni. Ilyenkor az idegeimen táncol :twisted: Most biztos nem indulnék vele el egy hosszabb útra :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
amióta előre néz azóta nekünk álom a kocsikázás.addig volt a
pokol amíg menetiránynak háttal volt.
az a baj,hogy nekünk meg már csak egyet alszik Kiara délután.... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Csibe! Nem tudom mi lehet a baja,mert tök jó ülése van,nem szoros neki az öv sem. Lehet,hogy csak a tudat,hogy le van kötözve...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo: vagyok,csak győzöm kipihenni anyósom hétvégi szülinapi buliját ami nálunk volt tartva :twisted: Egyébként még dícséretet is kaptam apától,hogy tündibündiédi feleség voltam ( nagy erőfeszítések árán) és még arra sem vágtam pofákat,hogy a sógorom otthonról hozott alkoholmentes sört magának,mert csak azt szereti, megfikázta a kaját,pedig a többitizenpár embernek ízlett és 4 órakor kellett ebédelni, mert őnagysága forma1 időmérőt nézett. Apa persze nem nagyon tudott uralkodni magán,de csak nekem fintorgott a konyhában :lol: :lol:

Minden szülinaposnak utólag is nagyon boldogot!

Gyerekem tisztán 1000 %-osan balos. Már a forgásnál kiderült, aztán dévényen kiderült,hogy a jobb fele feszes- ezt kezelték, de azóta is balos a gyerek. A jobb kezét főként kapaszkodásra, tárolásra használja. Nekem kell ehez hozzászokni,mert így én nehezebben tudok neki segíteni,mert nekem ugye fordítva áll kézre minden.

Boo: védekezés: mi éveken keresztül így csináltuk soha nem volt belőle akaratunkon kívüli terhesség, de azért mióta Hédi megvan mi is jobban figyelünk,mert sajnos anyagilag nem vállalhatunk most tesót. ( Most fog emelkedni a lakáshitelünk :twisted: :roll: :twisted: :roll: )

Nyuszi: nálunk is hasonló a helyzet a kocsiban, sőt babakocsizni is elég nehézkes mostanában :twisted:

Egyébként bámulatos,hogy mennyi mindenre emlékeznek ezek a törpök. Minden nap ugyanazon az útvonalon sétálunk ( csak ezen tudunk bemenni a faluba :lol: ) és most már végig mutogatja,dumálja az utat. emlékszik rá,hogy hol szoktunk vaukat nézni, hol virágot lopni és hogy hol ülnek a galambok a dróton :lol:

Mi babát veszünk Hédinek szülinapjára - ez is nagy sláger mostanában - eteti,itatja és fésüli is a plüsseit, na meg néha kinyomja a szemüket :lol: Anyuméknak mondtam,hogy játszósátrat vegyenek neki alagúttal, mert a bújócskát is szereti. Tortája csokis-tejszínes katica torta lesz. Mondjuk mi egy héttel később tartjuk apáéval közösen,mert azon a hétvégén pont nyaralunk. Apának meg csinálok egy túrótortát, így lesz olyan is amiből Hédi nyugodt szívvel ehet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

csibe, boo: köszi az érdeklődést! Elvagyunk, de nem a topppppppppon...én góckutatásra jártam, mivel kiütéseim lettek. tüdőszűrőn egy foltot találtak, ami többszöri felvétel után kiderült, hogy értágulat ( már 2005 és előtti felvételeken is ott volt állítólag), és elküldtek, én nem nyugodtam meg, főleg anyósom ügye után, szóval megyek magán úton CT-re, fosok is rendesen. Kivizsgálások után eredmény mindenhol jó, szóval majd fél év múlva kell mennem, egy genetikai eredetű bőrbetegségről van szó, de ez is csak feltevés szerintem a d oki részéről, mivel szövettant nem végzett.

Apa sokat melózik, sokszor vagyunk egyedül Dorkival. Dorkim elég nyűgös mostanában...lehet a foga, de azért elviszem a fülészetre, mivel azt is piszkálja ismét, de már nem tudom, hogy most fáj-e Neki, vagy csak kínjában csinálja...?!
Egyedül még nem jár, és az első lépés után, most le is állt, és ismét a mászásé a főszerep, valamint kotor tárgyak mellett, vagy ha fogjuk a kezét, nem baj, majd elindul ha úgy érzi!:) Enni változóan eszik, szinte csak az ebéd az, amit normálisan megeszik (200-220 ml-t), a többi étkezés csak csipegetés.
Napi 1x alszik 1 hosszút (vagy rövidet :lol: ) általában, már ritka a kétszeri alvás, nem is emlékszem, hogy mikor volt olyan utoljára. De fáradtnak fáradt, de mégsem tudom kétszer altatni...
7 foga van, egy évesen 11 kiló volt kereken, és 79 cm. Nagyon sokat táncol, és hihetetlenül huncut.
Beszéddel próbálkozik, zabálnivaló olyankor is :lol: :lol:

Boo: anyud hogy van?? Látom kaptál szexuális felvilágosítást segítő cikkeket :lol: :lol: :lol: :lol: ez jó :lol: :lol:

f.nikici

Boo! Lili is nagy valószínűséggel bal kezes lesz,ez már elég régóta megfigyelhető nála. Használja a jobb kezét is,de ha lehet,akkor inkább a ballal nyúl a dolgokért :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi: Dorkinak is volt/van ilyen időszaka, hogy elkapja a hisztiroham az autóban. Mi sem tudunk hosszabb útra elindulni, de sebaj, majd elmúlik ez is gyorsan (remélem) :wink: :lol: :lol:
Mi most Horvátországba szerettünk volna lemenni, mivel a bőrömnek a tengervíz lenne a legjobb, de nem merül elindulni hiszti Pankával az útra, bven elég Neki 2 órás autóút is :roll:

f.nikici

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

jó időben itt töltjük délutánjainkat :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dorki is balos egyenlőre, bár a családnab nincs is senki balos (én voltam, de eltört a kezem kiskoromban és jobbos lettem). Ballal épít pl.

f.nikici

Ja! Tegnap voltunk 1 éves mérésen: 7940 gramm :oops: és 77 cm. Ő inkább hosszra gyúr :lol: Nem akarom elkiabálni,de mintha most vastól egy picit jobban enne.

KépKép
KépKép
nyuszi81

nekünk apa szerint jobbal többet nyúl a dolgokért,de én egyenlőre nem
véltem felfedezni,hogy azzal többet nyúlna valamiért.

babánk nekünk is van és imádja,mint ahogy a mesekönyveket is.
hihetetlen,hogy hogyan lapozgatja...

Kép
Kép
csibe83

tike!
jók a képek!!!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

nikici!
én is pont a minap mentem el Kiarával fülészetre,mert ő is
felettébb sokat nyúlt a füléhez,de szerencsére nekünk téves riasztás
volt...
nem semmi ami veled történt...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:50-kor.
Vendég

csibe: Dorki is imádja lapozgatni a könyveket! :wink: Sőt még papírt is eszik, imádja... :twisted: :twisted: :lol:
Mi is megjártuk ma a fülészetet, és szerencsére minden oké a fülével. Azt mondta a doki, hogy jön viszont több foga, és attól fájhat a füle, mivel olyankor megduzzadhat a dobhártya, bedugulhat, recseghet Neki időnként, és lehet emiatt ütögetni, piszkálja. Reggel-este csepegtetnem kell orrcseppel, majd leszívatni az orrát, mivel ilyenkor fokozottan van esély a fülgyulladásra, amikor fogzik, s ezzel meg lehet előzni.

boo: tudom én, hogy tudod, de olyan jót rötyögtem rajta :lol: :lol: Tányérsztori...na mi sem unatkozunk, Dorki is mindent leszed mindenhonnan. Ma pl. felrepesztette a száját belülről, csak a vért láttam mindenhol, de nem tudtam honnan jön, jól beütötte a székbe :cry: de szerencsére gyorsan megnyugodott, de ijesztő volt.

czigka: szerintem senki nem veszi ezt fel vitaként :wink: egyszerűen csak jót nevettem rajta. nem is azon hogy becsatolod, hanem hogy mit, vagyis honnan. Tehát: kamaszpanasz => boo-nak, olyan jól jött ki :lol: :lol: :lol: Anyósékkal én is harcolok, mondjuk Dorkim szökő évente találkozik velük, én nem viszem oda, de ennek is megvan az oka.

f.nikici

nikici!
akkor a ti fülészetek alaposabb volt.
nekünk nem tért ki semmi ilyenre,pedig lehet nekünk is a foga jön...

merre van mindenki?nem nagyon pörög a topik...
pedig még olyan jó idő sincs,h ne lehetne jönni...

Kép
Kép
csibe83

csibe: hány foga van már Kiarának? Dorkinak még csak 7, de azt mondta sógornőm, hogy a legbrutálisabb, amikor a szemfoguk jön, olyankor nagyon nyűgösek, és sírósak. Lehet Dorkim is azzal küszködne?!

f.nikici

nikici!
nekünk is hét van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet,hogy azzal küszködik,de az az igazság,hogy nekünk amióta
borostyánnyakláncunk van nincs szenvedés...már nyafi se nagyon.
az max,ha fáradt.
nektek nincs borostyánnyakláncotok?

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

hát én megint álmi vagyok.
jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

7fog..húú szegény Bodzi de el van maradva. Neki még csak a 3. jön.

Csibe!
Borostyán lánc nekem úúúúgydeúúúgy. Filózok is rajta, de még nem szántam rá magam. Csak nehogy addig gondolkodjak, amíg az összes foga kijön. Bár egyik gyerek sem volt soha nyűgi a fogzás miatt, emiatt is vacilálok.

Mennyit beszélnek a babák, eszméletlen...
Bodzi szókincse egyelőre a hintára terjed ki, azt viszont nagyon szépen mondja. Lehet, hogy maximalista és a minőségre törekszik, nem a mennyiségre :lol:

A Boo-féle "esőkabátos" sztori nekem nagyon bejött :lol: Bocsi Boo.

Na, most nem jegyzeteltem és jól elfelejtettem, hogy még mit akartam, de biztos nem volt túl fontos.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:51-kor.
Vendég

Sziasztok,

én is vagyok ám, csak sok volt a tennivalóm így estefelé, most értem ide...

fül:
EnyémTörpnek is fájhatott, volt egy időszaka amikor nagyon morzsolgatta-dörzsölgette, gyerekorvos annyit mondott, hogy "ismerkedik a saját testével" :arrow: ebben is lehet valami, de a fogzás az igazi indok szerintem.

Boo,

fondü 8) 8) 8) most én is betolnék egy adagot... mindjárt megyek is és édességvágyamat fagyival tompítom (bár Apa beszólt már az utóbbi napban többször hogy meghíztam :shock: :shock: :shock: :shock: jogos, csak én is látom a tükörben, az meg nem segít, ha mondja. Majd fogyózok ha már nem szoptatok, punktum)

Csibe,

taliban benne vagyok! Én most nem szervezném, mert amit eddig feldobtam, az nem valósult meg a k@cs@g időjárás miatt :arrow: vagy hideg volt, vagy meleg :? :? :? :? kényes anyukák vagyunk...
Időpontilag nekünk is a délután lenne jobb, de ha ezen múlik, valahogy megoldjuk a délelőttöt is!

köszike a bókot Kiffiam nevében is :-) Irulok-pirulok itt lányos zavaromban :oops: :oops: :oops: :oops: Főleg miután Czigkát is olvastam.... Nimródnak nem mondom meg, nehogy elbízza magát :wink: :wink: :wink: :wink: Én amúgy csak annak drukkolok, hogy legalább annyira okos is legyen majd, amennyire minden csajt levesz a lábáról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,

Hédi nagyon cuki a képeken!

Czigka,

asztal :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: hát, én sikítófrászt kaptam volna, az tuti.

Szonibaba,

a borostyánon szerintem ne gondolkozz annyit! Max nem használ, és akkor mi van? (na jó, buktál rajta kb 3000 Ft-ot, jogos.)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

látom korán kezditek Miron felvilágosítását :lol: :lol: :lol: :lol: Mikor meséltek a méhecskéről és a kisvirágokról?

Nálunk az az új műsorszám, hogy fürdés után magától (!!!!!) elpakolja a játékait a tartó bizbazba, mi csak mondjuk egyesével, hogy most melyik játék jön, ő meg pakolja be a hálóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(mondjuk a szülinapi torta trancsírozás után meg letörölte az asztalt :shock: :shock: :shock: :shock: - imádja a törlőkendőt, de a partfis (partvis?) az igazi királyság, fél óráig elvan vele)

A másik, hogy ma megkérdeztem, akar-e zenét hallgatni, mire rámutatott a HiFi-re, és mondta, hogy "E".

KépKép

KépKép
kispocok13

Többiek merre vannak?

Bond?
Lois?

KépKép

KépKép
kispocok13

csibe: egy időben volt, de nem tűri, tépi le a nyakából, félek, hogy megfojtja magát vele, vagy bekapja ha elszakítja...az előkét sem tűri a nyakában, tépi le, egyszerűen idegesíti...pedig többektől hallottam, hogy nagyon jó!

boo: akkor szurkolunk... :lol: :lol: :lol: desszert..jó nektek én lightolok még mindig, és még fogok is egy ideig, és szerencsére a pajzsmiriggyel nincs már gond, szóval most már remélem eredményes is lesz végre!! eddig 6 kiló lement.
igen sok parát okoz, ki is vagyok tőle teljesen... :cry: :? de egy kérdésemre még mindig nem válaszoltál: Anyukád hogy van???? Anyósom viszonylag jól. Most volt egy kis para, mert 2 hétig kétségek között voltunk, hogy van-e csontáttét vagy nincs, mivel nagyon fájtak Neki, és először a rtg-en baj is volt, de utána minden oké, szóval nincs baj, de eléggé kivan. a gyógyszer mellékhatása :cry:
Mindjárt teszek képeket. :wink:

Tető, asztal, én is tuti frászt kaptam volna. Én amiktől frászt tudok kapni: ha apró dolgokat a kezébe adnak, mindent a szájába vesz...a másik amikor meg van engedve, hogy a hálózati konnektorral játsszon...itthon mindegyikben van dugasz, de akkor sem engedem, és rászólok, hogy jöjjön onnan. basszus mi lesz pl. oviban, vagy mittoménhol, ahol nem vagyunk ott, és nem úgy figyelnek rá...Ő nem tudja felmérni, hogy ebben most nincs dugasz nem piszkálom, és még sok más ilyen dolog van...

boo: jó ez a felvilágosítás sztori :lol: :lol: :lol: Dorka mostanában a köldökünket fedezte fel, felhúzza a pólónkat, és vizsgálja, hogy mi az ott....zabálnivaló :lol: :lol:

kipocok: Dorka is imádja a zenét. a diavetítőt, és a meséket is. Mindenhol, mindenféle pici dallamra rögtön táncol!! :lol: :lol: :lol:

f.nikici

ja, és törölgetni is imád a kendőjével, vagy valami ronggyal..

f.nikici

pocok!
az én lányom is rend mániás.amikor tortás lett a keze azt se
nagyon bírta,pedig eskü nem én szoktattam hozzá...
most is talált egy használaton kívüli felmosót és azzal járja a lakást
és imitálja a felmosást.megzabálom.
amikor takarítok mindig figyel és ez most megtérül szerintem.
csak majd nagyobb korába is tartsa meg ezt a jó szokását.

borostyánlánc:
nagyon-nagyon jó!!!!
emlékeztek,hogy mennyire kutattam,hogy hol kapok mielőtt
elmegyünk a telekre??!!!hát nem kaptam sehol,viszont miután a
Balatonon voltunk ott kaptam.azóta álom minden nap...

Kép
Kép
csibe83

sőt nálunk is megy a ki és bepakolás

Kép
Kép
csibe83

Boooo : S akkor a képek:):

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, ha kicsit sok voltam

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép :oops: :wink: [/img]

f.nikici

hűha, össze vissza csatolta, szóval a bocsi ha sok voltam a végén van:)

f.nikici

nikici!
nagyon jók a képek!
Dorki írtó édes és olyan nagylányos már...

Kép
Kép
csibe83

sehol senki...

merre vagytok???

Bond???
tőled nagyon fura,hogy így eltűntél...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vagyokvagyokdemostnemvagyokmajdcsakhétvégénvagyokremélem. :roll: Este azért megpróbálok olvasni. :roll:

Kép
Kép
200907?

Nikici,

Dorki is mekkora nagylány!
Valahogy a sajátomat még babának látom, de többi csemete meg már kisgyerek :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha a borostyánlánctól parázol, lehet venni karkötőt is :lol: :lol: :lol: Nekem van egy, nem használtuk soha, a bokájára vettem, de oda kicsi volt, a kezére még anno nagy... ha gondolod, leboltolhatjuk.

Boo,

no para, Enyémfiam is furi volt ma...
a Szuperalvó kicsifiam egy óra 10 percen keresztül szívatott, mire elaludt...
volt cici, cumisüvegből duplaadag kaja, seggrisza, kiságybarakomésaföldrefekszemmelléeljátszomhogyénisalszom :arrow: na itt 20 percen keresztül monologizált a kisállatanóinak, alig bírtam ki röhögés nélkül. Szegénykém, kétszer bevackolta magát alvópoziba, de mindíg eszébe jutott valami ami miatt újra felkelt... a végén ahogy állt a kiságyban, annyira álmos volt hogy az egyik ujját szopizta míg a másikkal elfelejtett kapaszkodni, és elesett a kiságyban :arrow: sírás :arrow: anya felvesz, cici :arrow: beájulás.
Mondjuk aludt megint 3 órát :lol: :lol: :lol: :lol:
De rájöttem, Hülyeanya akkor próbálta meg lerakni, amikor még nem volt elég álmos.

Ja, akartam írni, hogy kipróbáltuk azt a Junior gyerekitalt amit említettem múltkor, és imádja...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

FNikici!De jó,hogy jöttél! Mennyire édes Dorki és tényleg milyen kisgyerekes már!!

Pocok! Milyen junior italt vettél? Nestle-t?Mert nekem van egy dobozzal,Lili ugyebár nem issza,szivesen nektek adom,mert amúgy menne a kukába.

Akkor én ma egy szót sem szólhatok,mert Lili ma nagyon jó kislány volt,kétszer másfél órát aludt szó nélkül,amikor meg fent volt,akkor meg játszott.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

köszi, mi Milupából táraztunk be:
[quote]h írta:ttp://www.milupa.hu/termek.php?key=p_juniorgyerekital

vigyek kóstolót a legközelebbi talira? hátha bejön Lilinek :lol: :lol: :lol: és akkor cserélünk!

A Túró Rudis tipped meg, maga a csoda: Nimród ma kétpofára ette reggel, de úgy, hogy még tele volt a szája az előző falattal, de már őrjöngött, hogy kéri a következőt... még nem láttam kajára így rákattanni!

Az alvástól eltekintve (amit ugye én toltam el), Nimród is Angyalka volt megint, szokás szerint - nem panaszkodom :oops: :oops: :oops: :oops: megkértem, hogy rakja el a koszos body-ját a szennyesbe, és elrakta, "felsöpört" és egész nap tökjól elvolt egyedül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is vagyok, csak nem tudtam jönni, mert Jack Bauerrel töltöttük az estéinket. 8. széria kipipálva. :D

Először is Lilinek nagyon boldog születésnapot kívánok!

Lilis, Kiarás, Bodzis, Hédis és Dorkis képek mind nagyon édesek!

Nálunk Petra folyton megy, már alig mászik. Esik is rendesen, tegnap úgy lefejelte a szekrényt, hogy majdnem felnyílt a homloka. Van rajta egy vágás, de szerencsére csak felületi, meg jó púpos. :(

Ő is kevesebbet van el a babakocsiban, de azért lehet még sétálni vele.

Szonibaba!
A tojást a krémre írtam, hogy olyan tortát azért én nem adnék, aminek a krémjében van tojás, mert az általában nyers, vagy csak gőz fölött "főzött" tojás.
Amúgy én a fehérjét is most kezdtem adni neki, 2-3x kapott eddig.

Bevásárlókocsi védőt én a vaterán vettem, többen vannak, akik varrnak ilyet, én kb. 3ezer ft-ért vettem, és párnázott a hátrésze, tök igényes.

Kép
katy76

KépKép

KépKép
kispocok13

Petra esése :shock: :cry: :cry:

ez olyan nehéz, mert az ember megvédené őket minden bajtól, de az sem jó ha folyton ott vagy és fogod...

bacikhoz szoktatással hogy álltok? Hintatörölgetés van még?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kiara is egész nap sétafikál,mászni már nem is mászni.
és ezáltal már nagyon biztosan megy is.

kispocok!
jónak tűnik ez a milupa cucc.lehet veszek én is aztán kipróbálom...

Kép
Kép
csibe83

akkor megpróbálok egy talit összehozni,ha van kedvetek.
margit szigetre gondoltam,ha nektek is jó.
és megirnátok,hogy kinek melyik nap és hánykor lenne jó???

Petra esése tényleg nagyon durván hangzik,de szerencsére ők
még elég gyorsan regenerálódnak...
hisz emlékeztek amikor Kiara leesett a telken a lépcsőről és megfejelte
a beton :arrow: 4nap alatt teljesen elmúlt neki...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?