sziasztok!
babagulyás!

(Freud bácsi meg röhög a sarokban!), egyébknét nick névnek sem rossz
Bols! Tényleg csinos pocak4
Hízás: én nem panaszkodom, mert nem híztam sokat, de úgy nézek ki, mint egy hülye pók: nagy has középen, vékony hosszú kezek-lábak (izmok 0-ra sorvadva, amúgy sincs sok

)
Majd ha eljutok egy fotó készítésig felteszem, márcsak azért is, h a depisek viduljanak kicsit!
Barbcsi: bízd a gyerekre, és ne görcsölj rá. Én az elsőt hordtam túl, szerintem nem annyival, mint mondták, de emlékszem milyen vacak volt, h befektettek, meg fenyegettek a csaszival, aztán indították 2x, stb. De utólag nem maradt bennem rossz emlék, csak eldöntöttem, ha következővel nem megyek be, míg a feje ki nem lóg

, és már a dokim is számolt vele, h hosszan hurcolós vagyok, és ő tök nyugiban megszületett a kiírás után 2 nappal.
Próbáld rábízni, a stressz visszatartja, sőt leállítja a szülést (evolúciós örökség). ! fog ő jönni, győzd meg, h mindenkienk jobb, ha elindul, mielőtt beleszólnának, és nyugi!!
Barbi! bocs, tegnap nem volt netem, úgy látszik felületesen olvastam vissza, most lebuktam
Szóval, én azt hiszem nagyon jó helyzetben vagyok, már családilag, meg segítségileg. Mi a párom szüleinek a házában lakjuk a tetőteret, párom öccséjék alattunk, anyósék legalul. Így rengeteg segítséget kapok. Nem lógnak rajtam, nem ajnároznak, de ha kérem, akkor segítenek, ha egy mód van rá. Sógoréknál is 5 gyerek van, kb felváltva szülünk

, így azért egymásnak is tudunk segíteni, oviba-suliba egy helyre járnak egyelőre a gyerekek, így könnyebb szervezni, meg jó érzés, hogy van kire számítani.Én mostanáig dolgoztam, mostmár teljes állásban, a gyerekeknek 1000 különórája van, gondolhatod, h van egy kis logisztika. A másik , h anyámék sem laknak messze, ők is segítenek. Apámra persze mást lehet bízni, de néha az is jól jön. anyám meg tényleg főállású nagymama. Van egy nővérem, ő Fro-ban él, ha kint van náluk, akkor nyilován nem számíthatok rá, de egyébként itthon csak a mi Mamink. Meg ott már 14 és 17 évesek a gyerekek, más a szitu. Ja, és még időnként bartel kapcsolatban vagyok más anyákkal, én viszem a tiedet isa szolfézsra, te viszed az enyémet is edzésre, stb. 1 szó mint 100, kell sokat szervezni, meg alkalmazkodni, de azért úri dolgom van

bocs, h hosszú lett.
Claire