Sziasztok még mi is egyben bár nekünk még meló van itthon Lilivel ma takarítunk meg palacsintát sütünk,szóval nem úgy megy,hogy csak jövünk itt kifelé

bár nem bánnám már,de majd a kisasszony eldönti,tegnap fura érzésem volt,hisztis is voltam össze vesztem a párommal is emiatt

pedig ma reggel rá jöttem nem nekem volt igazam,és az este sírta is,hasa fájdogált,meg már ma is sírtam,meg ő is mert az este a fejéhez vágtam ennek a gyereknek nincs apja,és sírt reggel,hogy igen is van és én nem értettem meg őt csak rögtön támadok meg stb,és,hogy mennyire szeret minket stb,nah de ezen is túl vagyok!!!!
Ircsi Légzésfigyelő nekünk is olyan lesz,nem hívtam a csajt majd csak megoldjuk valahogy

este kicsit többet leszek fent,hogy szemmel tartsam a drágám!!Katus már kész hölgy olyan édes már épp írni akartam hol van a kép róla!!!!!
Évi hasam igen elég fura volt tegnap este ma már beállt Lili

és képzeld már teljesen lent éreztem a kis fejét mozogni mondtam is van neki 10 cmkb,meddig teszi meg,majd azt az utat,lehet lassan de biztosan

!Tomika majd most fogja azt mondani nah jó anya elég lesz ebből a sok munkából majd én lefoglallak,jövök ki te meg fekszel le!!!!!!
Bea örülök,hogy halladtok és persze csak óvatosan a pakolással,majd meg lesz fő,hogy minden rendben legyen veletek!!
Babaimi tőzegáfonya arról én is csak jókat hallottam!!!!
Szilvás beszélgess a csajosoddal apának csináljon egy kis programot a szülinapjára!!!!Ügyelj magatokra nagyon!!
Tudom Dia írta nem fog jönni de azért hiányolom mi lehet vele!!!!!
Ja IRCSINEK mindig írni akartam és elfelejtem csak óvatosan a doboz pakolással!!!!
Én most nem leszek majd csak szerintem délután ma csinálunk Lilivel egy lightos takarítást így a végén letörölgetünk felmosunk meg mosok,meg sütök pudingos palacsintát!!!A BABAGULYÁSHOZ

és közben pihenek majd,mert tuti lesz rá szükség!!Csajok mindenki ügyeljen magára és szép napot nálunk 2 nap után elállt az eső végre!!!!