Sziasztok!
Még mi is egyben. Betöltöttük a 39. hetet, ezt se hittem volna.

Pedig az éjjel volt egy kisebb vihar, leszakadt az ég, de ez se hat. Mi mindenre fityiszt mutatunk...
Szilvás! Férjednek nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Meglephetné a kislánya azzal, hogy megérkezik ma.

Enikő: szép név nagyon, a blogodban olvastam, hogy végül ez a befutó. A férfiak már csak ilyen erőszakosak.
Bévi! Ezen nagyon jót röhögtem, hogy anyuka nyomott egyet, és meglepődött, hogy dehát a filmekben nem így van...

És tényleg szuper, ha ilyen jól megértitek egymást a szülésznővel.
Évi! Pedig mostanában többet iszom, mint ezelőtt, de igyekszem még többet inni akkor. Lehet, tényleg ettől van. És szerintem is nagyon jól nézel ki a képeken!!!
Katka! csak óvatosan a pakolászással! Árvíz utáni helyzet:
Bekri! Köszönöm, hogy gondoltál rám!

Én is kíváncsi vagyok, hogy a 160 cm-hez és 56 kg-hoz (bár lehet azóta több

) mekkora baba társul...

Most olvastam, hogy ezen a héten megnő a magzat hasa. Kérdem én, hova? Mikor már most akkora pocija van, hogy 3 hete az egész uh képe a pocijából állt!

Betöltötted a 40. hetet?
Szilvi35 gondolunk rád, Szilvi35 gondolunk rád, Szilvi35 gondolunk rád nagyon nagyon sokat!
Babaimi! Én a vihartól nem aludtam. Fél 3tól negyed 4-ig az órát bámultam.

Szép a pocid!
Ircsi! Megtanultam, hogy Ő a főnök! Készen állok, hogy bármikor engedelmeskedjek neki és menjünk szülni!!!

Nagyon érzem tegnap óta a menjünk, szüljünk, akarom, csináljuk érzést!!!
Tina! Ennyi sok gólya, amit küldtünk Neked, már biztosan célba talál!!! Én már nagyon várom, hogy arra a jóhírre jöjjek, hogy ott a baba a pocidban!!!
Én örülnék, ha még júliusban megérkezne Bence. Mert akkor szépen jönnének a szülinapjaink: enyém 5. hó, Bencéé 7. hó, apájáé 9.hó...

Na de ha neki aug tetszik, akkor aug tetszik.

De már én is úgy babáznék!!!!!