A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Mici, rendellenes piritől számítom az első napot, így 9-re várom rendes pirit és remélhetőleg indulhatunk. Huh, nem semmi amit írtál...., bízom benne,h elkerül mindenkit :)
Csak lightosan a melóval :)

Melcsiiiii, ez már a második laptetőd, úgyhogy minden rendben lesz :lol: a babó ragad hiperstimu elmarad :wink:

Kriszto, Emerenc a rubeola után leghamarabb jövő héten kedden kezdhetek el érdeklődni. Battán az eg.házban vették le. Remélem,ha piri jön lehet kezdeni :)
Fejlemény a rubeolával kapcsolatban. Nem hagyott nyugodni a dolog :oops: s mivel írtátok a 82-es, 84-es "évjáratot" elkezdtem kutakodni :lol: és felhívtam egy oltóközpontot. Állítólag a 70-es évektől kötelező a rubeola elleni védőoltás :P Egy kicsit megnyugodtam,h akkor biztosan megkaptam, deeeee akkor nem értem,h Nyuszika miért kapta meg??? vagy ha tényleg megkaptuk a védőoltást, akkor miért nézik a vérünket?? :shock:
Doktor SZIMBA tudsz erre valamit mondani?

Kislibus, kitartást a varjakhoz...és még a védő nőről nem is meséltél...vagy vele jól kijössz? Fogd a védőnőre :lol:

Kriszto, neked nem akart magától megjönni? azért kaptál meghozót? Azt mikor adja Dévisz? Ha nagyon sokat késik piri?
Pfúúú,h milyen házidokik vannak :evil:

Sajóék, már csak 5 nap a nagy napig :lol:

Pusza mindenkinek és ablakokat nyitva tartani,mert mennek a babaragacs és tüszőnövesztő drukkjaim.

Bari

bari6

Kriszto, ez jellemző az én háziorvosom igért mindent majd kiír stb. Mentem hozzá még az első lombiknál ( inszemeknél még nem zaklattam ) mondom akkor 3hétre kikéne írni..-micsoda? Hozzak szakorvosi igazolást, hogy van valami bajom, mert ő csak 3 napra tud kíirni :evil: megbüntetik. Aztán hallani, hogy van akit simán kiírnak. :shock:

Itt számolgatom, hogy a 82 es hány éves.... :D nem lehet rátok fogni, hogy túl korosok vagytok! :lol: :lol:

Libus: Jól teszed, hogy nem hallgatsz senkire "csak" az anyai ösztönre! Van egy barátnőm aki volt teje rendesen, szoptatott is. Őt azzal húzták folyton, hogy adjon vízet is az anyatej! mellé. Őt is megvádolták azzal, hogy elkényezteti a gyerekét, mert ha sírt megnézte mi baj és ringatta. Örület! Egy kisbabát nem lehet elkényeztetni! Minden anyasággal foglakozó szaklap ezt mondja!
Libuska, KITARTÁS! Igazad van! Csináld úgy ahogy szíved diktálja! A gyerekneveléshez mindenki úúgy ért....
Nyugotan gyere és mesélj!

Én már voltam rubeolás, de más fertőző betegségen nem estem át.
Képzeljétek a János kórházba, vérvételre bekellett jelentkezni telefonon. :shock:

mici, jucus, momelcsi, móni++++++++++++++++++++++++++++
emerenc

Sziasztok!

Valóban, mi láttuk Anna Katinkát! Küldtünk emilt Kislibusnak és kaptunk képet. Nagyon édesz kiszcaj, mondhatom, és dönöjű!!!!
Melesleg, azoknak akik nem tudnák, elmondom, hogy Kislibus védőnő, úgyhogy jól megbeszélheti a védőnővel! :D
Libuska!
Károgók mindig mindenütt voltak és vannak is sajnos. Te tudod a legjobban, hogy az anya-gyerek kapcsolat a legmeghittebb dolog a világon, ebbe még az apukának sincs sokszor beleszólása, hát még másoknak. Állj a sarkadra! Anna Katinka a te babád, senki másé! Tőled kaphatja csak meg azt, amire most Neki szüksége van. Kinek van joga beleszólni a kettőtök kapcsolatába???!!!
Nyilván mindenki jószándékkal adja a maga tanácsát, de Neked jogodban áll szelektálni a meghallgatandó és a fül mellett eleresztendő tanácsok között. :)

Emerenc!
Én a magam részéről nem küldenék táborba egy öt éves gyereket. Jobban örülnék, hogy velem lehet és inkább közös programokat szerveznék nyáron, nem járatnám például óvodába.
Bármennyire imádom is Sárát, nem szólhatok bele a nevelésébe!

Drukkok és babaragacsok a sorstársaknak!

Nekünk már csak 5

Sajo
sajo

Sziasztok!

Hol van mindenki?

Sajóék, már csak 4 nap :wink:

Mici, hogy vagy? Remélem tudsz egy kicsit pihenni :)

Melcsi, hogy érzed magad? Melyik fehérjeport iszod? El is felejtettem mondani,h az egyik gyógyszertárban a Profifar 90-et ajánlották. Mennyi husit eszel?

Emerenc, jól sejtem,h ma voltál UHUn? Hogy állnak a tüszőcskék?

További szép napot mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!

Nekünk már nem kell kivárni az augusztus 4-t. Most jött meg. Hívtam Apánkat, péntek reggelre behívott.

Nem, nem vagyunk nekikeseredve. Persze jó lett volna, ha megint elsőre sikerül, de most a sors nem úgy akarta.

Köszönöm a sok-sok drukkolást és a kedves szavakat!!! Nagyon édesek vagytok!

Ezennel a nekem szánt drukkokat hivatalosan is Micikére és Jucusra hagyományozom. Azért rájuk, mert a mi triónk egyszerre indult.

Most mennem kell, éjszaka megint nem aludtunk, 4-től ébren vagyunk. :(

Puszi mindenkinek, legközelebb csakazértés jó híreket fogok hozni. :lol:

Kép
s.mónika

Ígérjétek meg, hogy nem írtok nekem olyat, hogy sajnáljátok! :wink:

Tényleg minden rendben, semmi gond!

Kép
s.mónika

Móni drága, megígérem,h nem mondom,h sajnálom ;)
Fannika még mindig a pöttyökkel küzd? Remélem semmi komoly és "csak" az időjárás zavarja az álmait!

Gyere majd pénteken ;)

Puszi és jó pihit!

bari6

Sziasztok

tényleg szép lett volna Móni elsőre, de így majd másodikra fog :wink:
Nekem ilyen nem volt, ez a pénteki időpont azt jelenti, hogy már kezdődhet is újra?
Emerenc, én is kiváncsi vagyok a tüszőid alakulására, összefutottál még néhányat? Reggel mennyien vagytok?
Én jól, semmi izgalmas, sok husi, szinte más nem is. de pl: hortobágyi húsospalacsinta, grillezett csirke, vadas, mediterrán karaj. így elviselhető.
Nekem body building boltban adták a port. Ultra whey pro csokis 700grammos. már napi 2*25grammot nyomok. amúgy nem nő a hasam,talán elkerülöm a hiperstimut.
Sajó jeleit magamon is megfigyeltem, a szám mindkét zugában van valami, aztán rájöttem, hogy a sok fogselyem használatától :lol:
momelcsi

Sziasztok!

Móni, én sem mondom, hogy sajnálom. :wink: De az jó, hogy rögtön lehet folytatni, én ezt tenném, megint jöhet a recept kíváltás aztán a drukk....fog sikerülni, és még mindig ott az inszem elsőre. Hajrá! Pénteken tali, de inkognitóban, mert szégyenlős vagyok. :wink: :oops:

momelcsi, úgy látom Te tudsz élni! Hortobágyi palacsinta, mediterrán karaj, aztán bodys fiúk... :lol: :lol: :lol:
Felírtam a por nevét. További drukkok mennek. Hajrá Lolka,Bolka!

Sajó, egyet értek! Én is kihasználnék minden időt! De ez tényleg mindenkinek egyéni döntése. Férjem kislánya jöv.héttől velünk lesz, még nem tudom, hogy mit mondjunk neki miért vagyok otthon ágyban és nem megyek velük játszani? Sárának Ti mondtatok valamit? Nem nagyon akarjuk megzavarni és azt sem szeretném ha az anyukája fülébe jutna, hogy lombikolunk. Ő nagyon könnyen jött gyermek.
Most már csak pár nap.....gondolom körmötök tövig lerágva....nagyon szorítok! Tiszta szívemből!

Micike, nagyon csöndben vagy! Remélem csak finoman dolgozgatsz!
Nagyon szorítok Neked is, mint Jucuséknak! Hajrá!

Gyerünk kisembrikék! Tapadni anyuciba! Jutalom a célba érőnek!

3 tűszőm lett. Aláírtam, hogy folytassuk. Futok, húsi evés sok zöldséggel, sok folyadékkal. Majd meglátjuk! :wink:
emerenc

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés:

2010. július 12-én 11.10-kor számomra egy "gyorsvonat" sebességével (5 óra alatt) megérkezett Réka baba.
Volt egy kis légzésproblémánk, de már szerencsére jól van. Eszik, alszik és néha sirdogál. Kitti imádja, védelmezi, mint egy anyatigris!

Mindenkinek mennek a drukkok és remélem zebrás tesztekkel jöttök majd!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee
Isten hozta Rékát! Szeretettel gratulálok és kívánok jó egészséget,és minden jót Nektek! :) :) :)

szurikáta
szurikáta56

Csomee,

Nagyon sok boldogságot Réka babának ! Egészséges , boldog életet kívánok Neki ! Gratulálok !
Az külön öröm számomra , hogy egy napon született velem :)
Ráadásul aznap volt a punkciom , ugyhogy mindenképpen szép nap !

Emerenc,
nagyon szeretnék jó példával járni előtted , hogy igenis 2 kezdő tüszővel is lehet sikeres a lombik ! Meg tudom Szimbáéknak is sokat jelentene , mert ők is hasonló cipőben járnak , mint mi.
Rajtam nem fog múlni :)
A gyerek témát , ha gondolod megbeszélhetjük priviben, másokat nem untatnék vele. Tudod nálunk is hasonló a helyzet, csak az én férjem gyereke már azt hiszem idősebb. Ma már egy 9-10 éves gyereknek nem könnyű bármit is lódítani.

Momelcsi,
szerintem a szorgalmas hús evéssel már túl vagy azon , hogy bármi baj legyen. Egyéb jeleket meg próbálj meg Te is nem figyelni ! Nekem is volt a hét elején egy rosszabb periódus , de szerintem jól tettem , hogy a héten már dolgozom, mert azóta nem figyelem magam. Egy hét után szerintem Te is bátran mozdulj ki otthonról , sétálj , beszélj meg randit barátnőkkel , hogy ne is jusson eszedbe , hogy igazából mi is történik veled!

Mónikám,
Tudod mondtam, hogy én egyáltalán nem érzem Veled kapcsolatban , hogy pánikolni kéne. Biztos vagyok benne , hogy már idén jön a kistesó. Talán már az augusztus lesz a nyerő. Az meg eleve jó dolog , hogy ovunál nem kell várni semmit.
Próbálj többet pihenni, remélem Fannika is meggyógyul és most összejön egy nyugodt , forró hanguatú este :)))

Kriszto , Bari
hajrá kezdés !!!!

Jucus, Momelcsi babaragi++++++++++++

Melcsi, neked jól emlékszem holnaphoz 2 hétre kell tesztelni ugye?
péntek 13 ?

Én ma vagyok a ciklus 32. , transzfer +15. napon.
miciona

Igen, Mici nagy jól tudod, péntek 13. De én ezen cseppet sem rágódom. Mondtam Dévisznek is, azt mondta, Allah útjai kifürkészhetetlenek. :lol: Eddig nem tudok semmi negatívot kötni ehhez a naphoz, úgyhogy nekem szerencsét fog hozni, remélem.
Én egy kisfaluban lakom, kocsi nélkül elég nehéz mozdulni, de a kismamákkal fogok sétálgatni, bandázni.
Igazából az autózás miatt nem megyek dolgozni, mert iszonyú rosszak felénk az utak + folyamatos felújítások is vannak, szóval katasztrófa.
Az bizti, hogy én nagyon ki fogom pihenni magam. :lol:

Réka babának én is minden jót kívánok a szerető családja és nővére körében.

Óvatosan én is küldöm Micinek és Jucusnak a ragacsokat, de sajna csak a felesleget tudom postázni. :wink:
momelcsi

Drága Réka Baba!

Isten hozott! Nagyon sok egészséget, boldogságot és sok tejcit kívánok! Szüleidnek is sok Boldogságot és nyugodt éjszakákat!
Drága lehet ahogy Kitti a "nagy" lány vigyázz a kicsire! Olyan aranyosak tudnak lenni! :D
emerenc

miciona!
Nagyon szeretnék pozítiv példát! :D El is várom mici, hogy pozítiv példával járj előttem! Tényleg egy hihetetlenül jó érzés lenne, fityiszt mutatni az orvostudománynak! :lol:
Ha le lehetne faggyasztani a petesejteket, összetudnánk "gyűjteni" annyit amennyivel már elégedettek lehetnének! :lol:
Nagyon jó szerintem, ha kettőt vissza tudnak ültetni, az már mindegy hányból 2! Azon drukkolok, hogy a 3ból legalább 2 megtermékenyüljön és visszakerüljön! Vagy 2ből 2. Mint Nálad is! :wink:

Szerintem is jó elfoglalni magunkat, mert ez az állandó agyalás, hogy sikerült e vagy sem, idegtépő! Két hét után én is megyek vissza dolgozni! Ha pozítiv lesz a teszt akkor is legalább a 12.hétig dolgozni fogok. Jaj de jó lenne már ott tartani! :D

Szép napot mindenkinek!
Babaragacs!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
emerenc

Sziaztok!
Csomee! Réka babának, szüleinek és szeretteinek sok-sok boldogságot és egészséget kívánok! Tündéri lehet, ahogy a nagytesó vigyáz a picire.

Jucus és Sajó!
Minden nap lesem a naptárt, hogy mikor lesz már aug. 2-a. Vmiért úgy érzem, hogy nektek most tuttira sikerre zárul ez a ciklus. Egyszerűen vmiért az első perctől kezdve így érzem.

Momelcsi! Szerintem a péntek 13 lesz a szerencse napod a biztos sikerhez!

Lerágom a körmöm a babadrukk izgulása okán. Minden tesztnapot legalább annyira várok, mint amikor nekünk kellett számolni a napokat a tesztig. Pedig nekem már itt csücsülnek a pocakban 15 hete. Tegnap az egyik baba megmutatta a 18 mm-es talpát. Azért ez már méret!
:D
kisgaby

Sziasztok!

ISTEN HOZTA RÉKA BABÁT!!! JÓEGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!! GRATULÁLUNK A NÉGY TAGÚ CSOMEE CSALÁDNAK!!!

Móni!
:( Fanni kárpótol benneteket mindenért!!!

Emerenc
Sárának nem kellett mondanunk semmit. Amikor beszaladt a lakásba, mondtuk, hogy most nem emelhetjük föl. Mire Ő szégyenlősen, csücsörített szájjal: "Tudom, mert kicsibabák vannak a pocakodban, Szanyinak meg fölvágták a hasát. Anya mondta!" Meg is csodálta a bibiket a hasamon nagy érdeklődéssel. Ő is meg szokta mutatni nekem az újdonsült sebesüléseit a térdén.
Nem hiszem, hogy a gyerekek elől bármit is eltitkolhatnánk! Úgyis megéreznek mindent!
HAJRÁ KEZDÉS!!!

Kisgaby!
A próféta szóljon Belőled! Bár, mint tudjuk, Allah útjai kifürkészhetetlenek! :D
Amikor,olvastam, hogy az egyik baba megmutatta a méretét, valami egész más jutott hirtelen eszembe, nem a lába. Az lett volna csak igazán méret! :lol:

Momelcsi!
Ez a herpesz nálunk teljesen egyedi dolog. Tény azonban, hogy mindkét spontán terhességünknél jelentkezett. Így aztán, most vártam is mint "tünetet". :D

Ahogy közeleg a tesztelés napja, egyre inkább felkészítjük a lelkünket a kudarc lehetőségére. Valahogy el kell majd viselni, ha nem sikerülne, annyira szeretnénk!
Tegnap este beszélgettünk erről Jucussal, mondtam Neki olyan ez mint a Ki nevet a végén társasjáték. Ha kiütnek, mehetsz vissza a starthoz. Nincs mit tenni!
Mi is úgy vagyunk, mint Kisgaby, nem csak magunk miatt izgulunk!

Nekünk már csak 3

Sajo
sajo

Sajó,

Én nem szeretnék készülni a kudarcra. Szerintem sokkal rosszabbul viselném , mint tavaly !
Nem is merem majd elolvasni , hogy hétfőn milyen hírrel jöttök !

Ezek szerint nekem : 5
bár én úgy számoltam 6. napon teszt , nektek 4. napon, de ahogy Te számolod , kevesebb :))
miciona

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a gratulációkat! Édesek vagytok! :lol:

Kívánom, hogy mihamarabb mindenki átélje ezt a csodát!

Miciona: Neked külön boldog szülinapot utólag is! :D

Nagyon várom már a jó híreket!!!!!!

Puszi nektek!

Kép
Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Gratulálok Nektek! Gyönyörű!!! Vagyis gyönyörűek! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek a két hercegnőhöz!

Kisgaby! De jó, hogy írtál! 18mm... hmmmm nem semmi :lol: Jól vagy? Alakul a pocak is?

Jucus, Sajo, Mici! ++++++++++ nagyon-nagyon izgulok értetek! Hihetetlen, hogy kibírtátok eddig... vagyis, hogy kibírjátok még 4-5 napig!
Bár én lennék ilyen fegyelmezett és türelmes! :oops: :oops:
De már csak néhány nap!!! Addig is szorítunk csendben tovább!!!

Bari! Hogy állsz? Kezdünk kb együtt?
Sietnünk kell, mert Emerenccel "muszáj" találkoznunk! :D

Melcsi! Pihi! Hát a husi evés nálunk is parancsba lett adva már a hét elejétől.... sajnos, de ez van.... Remélem te már túl vagy a hiperstimu veszélyén! De azért kényeztesd csak magad, a babókák jobban kapaszkodnak, ha jó az "ellátmány" :lol: Valahogy most kezdik befészkelni magukat.... naggggyon izgi.... :wink:

SMóni!
Nem sajnálom... :wink: De szorítok a következőhöz! :D

Szép napot kívánok minden kedves pocakosnak, kisbabásnak, várakozónak, izgulónak, indulónak és babaragi és pozitív hozzáállás mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Csomee, hatalmas gratula Réka baba érkezéséhez!Sok boldogságot :)

Sajóék, Mici, Melcsi :arrow: ++++++++++++++++++++

Emerenc, hajrá tüszőcskék. Biztos meglesz az eredménye a kitartó futásnak és husinak :lol: amit holnap meg is tudunk ;) Ugye mész megint?

Kisgaby, örülök,h minden OKS a babókkal. Hirtelen én is azt hittem,h valami mást mutatott meg a bébike :oops:

Kriszto, igen remélem kezdhetek majd én is. Elvileg 12 nap múlva,hacsak a rubeola nem szól közbe... Tudom nem kéne ezen paráznom, de mióta Nyuszika mondta a 3 hónapot azóta ezen parázom :oops: Félek,h mi lesz,ha neg. lesz az eredmény és most Dévisz azt mondja,h meg kell várni a 3 hónapot,h kialakuljon a védettség, amit meg is értenék, csak azért lenne rossz,mert az előzőt e nélkül indítottuk...huh ez megint jó zavaros lett :oops: de gondolom értitek a lényeget....
Ha jól gondolom közülletek szinte mindenki volt már rubeolás?

Bocsi,h ilyen körülményes lettem, de tényleg a rubeola paráztatott be :oops: :oops: :oops:

Babaragacsos, tüszőnövesztős, türelmes szép napot mindenkinek!

bari6

Találtam egy ilyet a rubeoláról:

A gyengített, élő kórokozót tartalmazó oltóanyag már 1969-től létezik, de Magyarországon csak 1989-ben kezdődött el a rubeola elleni védőoltás alkalmazása. 1989 és 1991 között az akkor 15 éven aluli összes gyermeket beoltották, amelynek következtében a CRS diagnózisa szinte teljesen eltűnt. A védőoltás - az MMR - a kanyaró és a mumpsz elleni hatóanyaggal együtt kerül beadásra, és élő, legyengített rubeolavírust tartalmaz.

Most megint megnyugodtam egy kicsit :oops:
Na megyek és kilövöm magam,mert az agyatokra fogok menni :shock:

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok!

Én eddig zugolvasó voltam.Nem szoktam fórumokra írni de úgy döntöttem most írok. Áprilisban voltunk először Dévai dokinál :) Akkor találtam ide :) és azóta olvasok. Tényleg annyira izigiii!! Lesem mikor kivel mi történik és nagyon drukkolok a tesztelés előtt állóknak!:) A most kezdőknek, a tüsző nővesztőknek! szóval mindenkinek!

Bari! én is a rubeola miatt parázok! Holnap megyek vv-re.
Remélem minden rendben lesz!

:D
Andi
zandika

Szia Andi!

Üdv közöttük, remélem jól fogod majd érezni magad itt :lol:
Neked mondott valamit Dévisz a rubeolás eredménnyel kapcsolatban,h mik az eshetőségek? Minden vizsgálatod megvan már? Nálatok mi a baj? Lombikra mentek?

Bari

bari6

Csajok!!!!

Én itt a pozitív hozzáállásról papolok, ti meg paráztok!!! :twisted:
Megcsinálják a rubeola szűrést, és kész! Aztán indul a banzáj!!! Ne izguljatok már! Simán elképzelhető, hogy kaptatok is már oltást fiatalabb korban! Vagy voltatok rózsahimlősek, csak nem emlékeztek rá... anyukátok vagy a régi jó kiskönyv segíthet!
Ne izguljatok!
:wink:

Andi! Jó, hogy jöttél! Üdv. köztünk!
Akkor te is indulsz hamarosan? Lombik, ovu, inszem?

kriszto

kriszto82

oh köszönöm! :oops:

Lombikra megyünk, de még kezdésről csak egyszer volt szó.
Nekem nem mondott semmit a rubeolával kapcsolatban csak annyit hogy kell.
Most épp a kenetem se volt jó. Kezelés van.
Hiányzik még pár lelet is. :?
zandika

Igazad van Kriszto :D nem tudom miért zanzásodtam meg :roll:
Csiribi-csiribá mindenkinek jó lesz minden :lol:
Ja és köszi,h visszahoztál a földre :oops:

bari6

Tényleg igazad van Krisztó!

Megcsinálják és kész!

Persze parázni mindig lehet valamin! :)

Anyukám úgy emlékszik h. nekem bárány volt az a himlő :)
( bocs Bari!)

Andi
zandika

Tehát nekünk Kopa ICSI-t javasolt, de velem is vannak gondok.
Piri hanyagol mostanában.
Magas a vérnyomásom és először azt kellett rendbe szedetni.

Remélem idén lesz valami.... :D

Jó lenne szeptemberben kezdeni!

Hajrá midenki!

Andi
zandika

itt sajóné, sziasztok.
ma délután megjött. borzalmas érzés.
sziasztok!
sajo

Sajo, Jucus: :cry: :cry: :cry:
emerenc

Csomee! GYÖNYÖRŰEK! Nektek nem szabad leállni a baba projekttel! :lol: Gratulálok mégegyszer, nagyonszép formás baba, gyönyörű szemekkel, mekkora haj! :D

Zandika, szia!

Bari, ne izgulj! Minden rendben lesz! Csomó mindenen aggodhatnánk, mert rengeteg betegség van amit nem lenne jó elkapni, várandósan. Nem szabad amúgysem nagy tömegbe menni...stb. Megjön és kezdhetsz! Aztán izgulhatunk! :wink:
Kriszto, siessetek!

Nem tudok többet írni, mert a gyomrom is görcsbe rándult, hogy Sajoéknak nem sikerült! :cry:

Micike Rajtad a világ szeme!+++++++++++++++++++++
Momelcsi!++++++++++++++++++
emerenc

sajo/ Jucus

Hatalmas léleksimi.
Szinte mellbe vágott a hír, ahogy elolvastam. :( :( :cry:

Csomee
Gyönyörűek a lányok.

zandi,
szia,üdv közöttünk.

szurikáta
szurikáta56

Sajó, Jucus :cry: :cry: :cry:
mindannyian magunk alatt vagyunk.

Kriszto, még csak most kezdenének beágyazódni? nekem azt mondták hogy a transzfer után 3-4 nap.
Mindegy, valami történik, mert szokott szurkálni.
Zandika üdv a fedélzeten! Legjobb helyen vagy, itt tényleg mindent megtudhatsz. májusban én az égvilágon semmit sem tudtam az egészről, most meg már itthon csücsülök egy hete.

Mindenkinek sok-sok pozitív energiát!!!!!!
momelcsi

Drága Sajo és Jucus!

Nem is tudok mit mondani... :cry: :cry: :cry: A sablon szöveg most nem segít, nagyon jól tudom! Inkább: Kép
vagyis sokat: Kép
Kép

:cry: :cry: :cry:

kriszto

kriszto82

Sajó, Jucus!
Annyira sajnálom! Engem is sokkolt a hír, ahogy olvastam! Pedig annyira, de annyira bíztam, és szorítottam nektek! De ne adjátok fel, ígérjétek meg! Nem szabad feladni!

Kép

KépKép
ercsikati

Melcsi!

Szimba biztos egész pontosan elmondaná neked, de én úgy tudom, hogy a transzfer után 4-7. naptól kezd el beágyazódni a baba. De végülis lényegtelen is csak kapaszkodjanak!!!

Bari!
Sajnos a csiribá-ban nem hiszek már lassan 2 éve, de pozitívnak kell maradni, mert különben könnyen begolyózik az ember! Sajna! :wink: Szóval azért vagyunk, hogy lerángassuk egymást a földre! :D :D
Hajrá közös kezdés!!!! ügyeskedjünk :wink:

Zandika! Bizony, bizony lehet parázni folyamatosan valamin, mi ebben azt hiszem mind profik vagyunk! :D :wink:

Huh azt hiszem ma nem lesz szép esténk.... :cry:

kriszto

kriszto82

Édes Istenem,sokkolt a hír!!Jucus/Sajo ölelést és sok sok léleksimit küldök!!!! :cry: :cry: :cry:
Mónikám,neked is azért..Most a 2.lesz a szerencseszámotok.. :lol:
Micikém,neked még csuriban a kezem,érted izgulunk most!!!
Többieknek is szorítok,és sok erőt,kitartást kívánok,higyjétek el,mégha néha messzinek is tűnik a siker,és nincs látszatja,egyszer a sok erőfeszítés és nehézség után meghozza az élet a gyümölcsét,hisz tudjátok Apánk mindenkinek csinál gyereket!!!!! :wink:
Nem is tudom ki írta Mónika kapcsán,igen ovu és inszem után ha nincs gond,ciszta stb akkor egyből lehet a következőt nyomni..Nekem is 3.-ra így jött össze Peti(pedig elsem akartam menni a 3.-ra,annyira elegem volt mindenből,és csalódótt voltam,h nem sikerült,hisz mindannyian egyből a csodában bízunk,csak aztán a férjem"elzavart" :D )
szóval,nem feladni senkinek!!
Sok puszi.
Ui:a vonalzómat ne nézzétek,a nagyonbaba lányt akar önkényesen csinálni a fiamból.. :shock:

Kép
cs.andi

Jucus, Sajó! Nagy ölelés nektek! :cry:
kislibus

Úgy látom ez a 18 mm-es talpméret megmozgatta a fantáziákat. Kreatív csapat ez, mindig is sejtettem. :-)))

Jucus és Sajó!
Nagyon sajnálom, pedig én a nem létező lottó ötösömet tettem volna rá, hogy Nektek most sikerülni fog. Nagy-nagy ölelést és szeretetözönt küldök Nektek virtuálisan.

Zandika! Örülök, hogy újabb taggal bővül a fórumozók társasága.
Itt lehet együtt sírni, nevetni, szomorkodni, örömködni. Megoszthatod érzéseid, tapasztaltatokat, barátokat is szerezhetsz. Üdv. közöttünk!

Csomee! Gyönyörűségesek a fotók! Köszönjük a képeket!

Bari6! Amit írtál a védőoltásokról....teljesen új volt számomra. Én itt bőszen számon tartom, hogy a gyerekbetegségek közül mumpsz kimaradt-és az várandósan különösen veszélyes lehet- ezért figyelek, hogy lehetőség szerint elkerüljem az ilyen közeget. Erre lehet, hogy anno kaptam védőoltást? Ez új információ, köszönöm. Persze, most már a végére járok.

Kriszto! A pocakom már látszik. Dr. Dévai minden alkalommal megdicsér, hogy szépen fejlődik. :-)
kisgaby

Sziasztok,

Tegnap Jucus telefonja után kiborultam. Nem véletlenül !
Tegnap már azt éreztem , hogy nagyon nem érzek semmit. Igazából ez volt tavaly is. Transzfer után 2 héttel mintha kipukkant volna egy lufi. Előtte szinte minden terhességi tünetet érzel aztán úgy ébredsz , hogy tök ürességet érzel. Sajnos nagyon becsapnak a hormonok. reggel már nagyon kivert a víz, közben meg fáztam, tehát nem éreztem jól magam.
Csinálétam egy tesztet sajnos : Negatív

Most abbahagyom a duphastont , és az utrot (Apánkat nem hívom, mert úgyis azt mondaná majd szerdán.)
Mivel a gyógyszerek nem engedik , hogy megjöjjön azért vagyok feszült inkább jöjjön meg. Megtermékenyülés után 18 nappal már biztos kéne lenne pozitív jelnek. Ha meg mégsem jön meg akkor nem a gyógyszerek tartják bent. vasárnap utazunk nyaralni , így a hét végén már fürödhetek én is .Persze szívesen lemondtam volna róla , de így legalább egy kicsit segít majd kikapcsolodni.
Szerdán azért még tesztelek, ha addig nem jön meg és 9.-én megyek vissza Apánkhoz.

Minden kezdésre várónak és most akciózónak sok sikert kívánok !
miciona

:)

Köszönöm mindenkinek!
Aranyosak vagytok. :) Jól esik hogy befogadtok.

Jucus, Sajó :cry:
zandika

Jucus, Sajo..... :( Remélem hamar erőre kaptok és 3 hónap múlva, az új évet már többen kezditek!!!!!

Ti hogy vagytok ezzel az utazás dologgal? Ugye ne üljünk autóba, de pl. valakinek haza kell utaznia, muszáj dolgoznia és nem tud mást tenni, mint pl. busszal menni. Mi a helyes? Mert lehet feküdni 3 hétig, de szerintem nem ezen múlik. Nem egy apró zötykölődéstől a kocsiban...Ha a baba meg akar maradni, megmarad.

Én gondban vagyok, mert fáj a szívem, hogy szeptemberre minden eredményünk meglenne és kezdhetnénk, férjem pedig ragaszkodik a nyaraláshoz, mert fáradt és igaz, mindkettőnknek jól jön. Eszemmel is tudom, hogy nem egy hónapon múlik...De akkor is, küzdenék inkább.....

Szóval így merült fel bennem, hogy ki hogyan éli meg, ki mit hallott.. Pl. nekem egy barátnőm azt mondta, hogy az első beültinél feküdt, semmit nem csinált, de nem maradt meg a baba. A másodiknál tojt rá és egy hét után elment dolgozni. A baba megmaradt, de kiderült, nekik nem a megtermékenyülés a gond, hanem az utána lévő időszak, így a lombik sikerült, de a baba elment. Viszont megtapadt, pedig autózott, dolgozott.....
nyuszika85

Sziasztok!

Mici, tudom nagyon elkeseredtél, de ne add fel. Egy barátnőmnek a mensije várható hetében végig negatív volt a teszt, aztán rá egy hétre lett csak pozitív!
Bízom benne,h a hétvégtek jó lesz, kikapcsolódsz és jövő héten zebra teszted lesz ;)

Sajó, Jucus nehéz bármit is mondani :oops: ölelés mindkettőtöknek!!!

Melcsi, hogy vagy? Pihengetsz?

Kriszto, neked mikorra várható piri?

Kisgaby, tuti te is megkaptad a védőoltás. :lol:

Cs.Andi, ti is Battaiak vagytok :lol: tudok még egy párt akiknek Apánk kisbabát :wink: A kislányos vonalzó lehet,h egy jel a következő bébihez :lol:

Emerenc, gyere majd a hírekkel :)

Andi, drukk a szeptemberi kezdéshez :lol:

Pusztik,
Bari

bari6

Nyuszika, augusztusban biztos nem tudnátok kezdeni?, mert akkor szeptemberben már lehet babásan utazhatnál :lol:

bari6

Nyuszi!
Ha visszaolvasol, anno én is azok táborát bővítettem, akik nem feküdtek végig. Az első 2 hetet betartottam és feküdtem (enni, WC-re és tusolni keltem fel az ágyból) a 2. hétvégén autóztam egy tárgyalásra 2*100km-t, 3. héttől tömegközlekedve (ezt a szót mindig kijavítaná a számítógép helyesírás ellenőrzője tömegverekedésre) :-) járok dolgozni. nem tudom, mi a "csoda" titka, és mi hozza meg a várva várt sikert. Jelenleg mi így élünk pocakkal.

Mici! Nagyon sajnálom. Nagy-nagy ölelést küldök Neked is az éteren át!

Ma dr. Dévai rendel egész nap vagy a "kis" doki van ma? Nem tudom követni az eseményeket, mióta a szabadsága nem jött össze. Ma van vagy nincs dr. Dévai? Előre is köszi.
kisgaby

Nekem 23-án azt mondta hétfőn és pénteken "benéz".
Ha telefonálok "kis" doki fog időpontot adni.
:)
zandika

Sziasztok

Mici :cry: :cry: , de hátha..... szerdán. Remélem nyaralás alatt is internet közelbe tudsz jutni, hogy tájékoztass minket.
Kisgaby, neked az elsőre sikerült? és egyből kettő? hány embrit kaptál vissza?
Én most tartok egy hétnél, de nagyjából fekszem, és próbálok a köv. héten is.
Szerintem ma Dévai van délelőtt mindenképp, megcsinálja az UHU-kat és lombikokat biztos. Hívd nyugodtan.
Bari, amúgy jól vagyok, tapasztalom a terhességi jeleket, de ezek szinte megegyeznek a hiperstimu jeleivel is (kivéve az óriási has, ami szerencse nincs), úgyhogy nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki. Főleg, hogy olvastam Micit :cry:
Tegnap itt volt anyukám, én is rákérdeztem a gyerekbetegségeimre, de már összekeverte a sajátjaival :P
Azt javasolta, hogy a gyerekorvosodat keresd fel, és ott mindent megtudsz: védőoltás, fertőző betegségek.
momelcsi

ezt nem hiszem el, pedig tényleg nem direkt :oops:
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?