Csak jöttem életjelet adni.
Móninak volt igaza. Beköltöztünk, 90%-ban minden a helyén,én meg ma fél órát bőgtem, hogy haza akarok menni.
Honvágyam volt.
Van...
Persze Apa próbál segíteni, de nem igazán tud, mert ő sokszor költözött. No majd csak kiheverem...
Amúgy nagyon jó itt, mindenki figyel és vigyáz a másikra, rengeteg a kisgyerekes család. Járda nincs, az autósok nagyon lassan és figyelmesen mennek.
Mindenki köszön egymásnak, a gyerekek is a felnőtteknek, az ügyintézés viccesen pofon egyszerű. Ha nagy bevásárlásra van szükség, akkor autóba kell pattanni és irány az Auchan,meg társai.
Minden rendezett, nincs sehol egy darab szemét, és MOSOLYOGNAK az emberek. MINDEGYIK! Elképesztő!
Szerintem minden ide költöző kapott egy levél leszarom tablettát ami tartós hatású.
Az építkezés folyik, a kocsibeálló majdnem kész, a kerítés lécezése van, meg rácsok, meg mittomén.
Ja, és a kismotort simán otthagyhatod a bolt előtt, nem kell parázni, hogy ellopják.
A játszótéren gyerekek kérnek meg, hogy pörgessem/lökjem őket.
És itt ilyenek mennek: Az utcavégén lévő apuka a polgármester fia, az adócsoporton dolgozó hölgy férje, és nem mellesleg boltja van, a polg. m.anyuka meg a szomszédban lakik.
Persze kivételek, meg barmok biztosan vannak, de én még nem futottam össze velük.
A hátsó szomszéd, aki tűzoltó és költöztető, cuccolt minket.
A jobb oldalinak én veszem át a csomagjait.
A bal oldali szomszéd - még ki sem fizettük a házat -, behívott egy kávéra.
Az egyik utcában motoroztak babák, beszélgettünk a szülőkkel, majd apuka beinvitált, eldicsekedett a saját készítésű konyhájával, lépcsőjével, pergolájával. Amúgy apuka van otthon az ikrekkel GYED-en, és felvette a felesége nevét. A harmadik baba meg úton.
Otthon a szomszédok épp hogy le nem köptek.
No itt ilyenek mennek.
Nagyon klassz hely, és örülök, hogy a gyerekek itt fognak felnőni.
Próbálok majd olvasni is.