A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Mi már egy hete Szolnokon nyomulunk.De már épp elégnek érzem :roll:

Mikor megérkeztünk Petra nagyon örült nekünk ahogy megláttam könnybe lábadt a szemem már nagyon hiányzott(10 napig volt távol)és csak öleltem öleltem öleltem és puszilgattam.Azóta se szállunk le egymásról annyira más lett nekem mióta nem láttam annyit beszél egyszerűen elképesztő. :D Bár a Süsü=Szüszü meg minden mást is igy mond de azért lehet érteni :)

De a kedve nagyon jó volt végig míg itt volt.

Hétfőn meg már mi is dolgozunk egy hetet és utána újra szabin vagyunk egy hétig.

Vindo: Jó lett a hajad szerintem is. :D

Irina: Tudom h sürget az idő a szobatisztasággal de majd Ádi ügyes lesz és hamar leszokik meglátod.

Panndi: Nagyon kis ügyes Fruzsi.Tehetnél még képeket a csajokról olyan szépek!

Vera: ????

Mesi: Egy kalappal a pakolászáshoz!!

Móni: Mesélj még magatokról :D

Fleur: Hogy vagy?

Heni: Nagyon édes Ári. :D ÉS nagyon tuti színe lesz a háznak nekem nagyon tetszik.

Kaqk: Petra se akar bölcsibe menni még, mikor megemlítem neki közli hogy "nem akajok a böcibe menni a Dija nénihez" :D

:arrow:

Kép

Kép
agica1126

Ráültetett a mocijára, és fél óráig üldözött egy négykerekű járművel a galériában. Teljesen kifáradtam, zsibbad a lábam. Mondjuk a babamocival nem túl kényelmes a közlekedés :D

Nem tudom leültetni ma sem. Kilenc órakor ült a fenekén 10 percet, amíg megnézett egy Spongya Bobot :twisted:

Ágica, akkor minden rendben :D
Majd visszaszokik a bölcsibe, meglátod :D
Mutattam egyszer a youtube-on süsüt Rugónak, nagyon tetszett neki.

Dóri, hát igen, ha tényleg akartok egy nagyobb medencét, akkor nincs mese :!:

Kép
vindolanda

Csinálok egy nescafét, mielőtt eldőlök. Van hozzá tejszínhab is.

8)

Kép
vindolanda

Dóri, tudod már, hogy hogyan lesznek a konzultációid?

Kép
vindolanda

Öt perce autókat tologat, és kurjongat hozzá. Kiélvezem a nyugalmat.

Kép
vindolanda

Eddig bírta egyedül, megérkezett :twisted:

Kép
vindolanda

Mit nem adnék most egy olyan Toy story-napért, ami, Maggie, nektek volt a múltkor :roll:
Most sárgadinnyét evett, de már hallom, hogy mozog :shock:

Este elfogyott a house, eljutottunk a hatodik évad közepéig. Most már dolgozni kéne :roll: :(

Eddig nyáron egy estét sikerült melóznom, tegnap előtt éjjel.

Irina, a koliszobát mikor foglalod le?
Szólj már, és akkor én is foglalok egy helyet, kérhetjük közösen is.

Bement a házikójába :D :arrow:

Kép
vindolanda

Tologatja a házikóját. Most ért ki a konyhába :?

Megakadt a konyhaszekrényben.

Kép
vindolanda

A hátsóját kapargatja, már piroslik :roll:

Kép
vindolanda

Bekentem Fenistillel, abbahagyta :roll:

Azt is megfigyeltem, hogy ha délelőtt elpakolok, egész nap rend van. Aztán estefelé hazajön Gábor, és 10 perc alatt képes szétkapni az egész házat. Ide ledob egy inget, oda egy bakancsot, egy táskát, cd-ket stb. Reggel meg kezdhetem elölről :?

Rugó gyurmázik szerencsére

8)

Kép
vindolanda

Vindo, elképzelésem sincs... Azt sem tudom, a levelezős képzés hogyan működik, mennyire képlékeny, stb... Nekem kéne nyomulnom már most?
Miért kapargatja a hátsóját???

Ágica, helló! Jajj, én nem bírnék ki 10 napot... :) :) :) Egy hős vagy. Meg Petra is. :)

Alvásidő, szóval megye. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Hát, majd szólnak.
Csak eszembe jutott, hogy nekünk két hete küldték ki a konzultációs beosztást :roll:

Jön megint.

Már nem kapargatja :D

Ez is aludhatna itten, kár, hogy nem szokott :x

Kép
vindolanda

Halihó!

Dóri, nagyon jól hangzik ez az óriásmedence, én is erre szavaznék a helyetekben. ;-)

Heni, ezt kell írjam: szépséges a kisebbik fiad.
:D Apátok meg irtó ügyes. Anyuéknak is hasonló színű a háza, nekem bejön!

Ágica, hősök vagytok Petrussal! És tényleg naponta mutatnak valami újat :-)

Niki, a déditek mennyi idős? Szuper, hogy rá lehet hagyni a dédunokát. Képet is rég láttam rólatok! :-)

Nálunk jó hír van, Ádi füle teljesen oké (levegő van a dobüregben, nem savó vagy gennyi), így egyelőre nem lesz orrmandula- és grometműtét! :D

Kép
Kép
irina

Jajjdejó, Ádi-fülnek örülök! :)

Tényleg, Heni, annyira helyes ez a kisember! :) Milyen formás az egész gyerek, és szép az arcocskája!

Kép
Kép
Kép
zdori

Csak jöttem életjelet adni.
Móninak volt igaza. Beköltöztünk, 90%-ban minden a helyén,én meg ma fél órát bőgtem, hogy haza akarok menni. :cry:
Honvágyam volt. Van...

Persze Apa próbál segíteni, de nem igazán tud, mert ő sokszor költözött. No majd csak kiheverem...

Amúgy nagyon jó itt, mindenki figyel és vigyáz a másikra, rengeteg a kisgyerekes család. Járda nincs, az autósok nagyon lassan és figyelmesen mennek.

Mindenki köszön egymásnak, a gyerekek is a felnőtteknek, az ügyintézés viccesen pofon egyszerű. Ha nagy bevásárlásra van szükség, akkor autóba kell pattanni és irány az Auchan,meg társai.

Minden rendezett, nincs sehol egy darab szemét, és MOSOLYOGNAK az emberek. MINDEGYIK! Elképesztő! :D

Szerintem minden ide költöző kapott egy levél leszarom tablettát ami tartós hatású. 8)

Az építkezés folyik, a kocsibeálló majdnem kész, a kerítés lécezése van, meg rácsok, meg mittomén.

Ja, és a kismotort simán otthagyhatod a bolt előtt, nem kell parázni, hogy ellopják.

A játszótéren gyerekek kérnek meg, hogy pörgessem/lökjem őket. :D

És itt ilyenek mennek: Az utcavégén lévő apuka a polgármester fia, az adócsoporton dolgozó hölgy férje, és nem mellesleg boltja van, a polg. m.anyuka meg a szomszédban lakik. :lol:

Persze kivételek, meg barmok biztosan vannak, de én még nem futottam össze velük.

A hátsó szomszéd, aki tűzoltó és költöztető, cuccolt minket. :)
A jobb oldalinak én veszem át a csomagjait. :)
A bal oldali szomszéd - még ki sem fizettük a házat -, behívott egy kávéra.

Az egyik utcában motoroztak babák, beszélgettünk a szülőkkel, majd apuka beinvitált, eldicsekedett a saját készítésű konyhájával, lépcsőjével, pergolájával. Amúgy apuka van otthon az ikrekkel GYED-en, és felvette a felesége nevét. A harmadik baba meg úton.

Otthon a szomszédok épp hogy le nem köptek. :roll:

No itt ilyenek mennek. :D

Nagyon klassz hely, és örülök, hogy a gyerekek itt fognak felnőni.

Próbálok majd olvasni is. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Irinia: de jó!!!!!

Vindo: és mikor mondtad akkro észre vette a hajad??

Ágica: ügyesek voltatok h kibírtátok. ( te jelöltél FB-n?) igen annyira sokat felődnek napról napra...:-)

Dóri: medence.:-)

mi ma pakoltunk..I nem akarta hogy továbbra is tárolónka használjuk a kamrát..na most tök üres..:-) ideje lenne megtölteni.:-)

Emma nagyon kis mérgeske..valami feszültség van benne..nem tudom mi okozza....ma is volt a déli alásnál mint tegnap hogy vmi rosszat álmodott emrt felkiabált ..iszonyatosan vert a szive..de megnyugodott és aludt is...:-( Mi lehet ez...holnap nagyinál alszik..vagy jobb vagy rosszabb lesz...meglátjuk.

Ma du-án a keresztfiainknál voltunk 11 és 6 évesek annyira cukik voltak emmávla figyletek rá játszottak vele..Emma meg felnézett rájuk..megzabáltam őket...

Heni: Ári milyen csoda helyes kispasi!!!!!!!!!!! A ház is szép lesz jó szin.:-)

jó éjt

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: igen :)

Kép

Kép
agica1126

Jaj, lemaradt egy fontos dolog:

Vindo, én már foglaltattam az Apáthyban szállást, de mivel szó szerint egyágyas szobájuk úgysincs, bőven elférünk ketten ott. Szerintem hívd fel őket, és mondd, hogy velem akarsz közös kétágyas szobát és hogy én már foglaltattam okt. 1. éjjelére szobát és tudok a dologról. Ha nem hiszik el (amiben kételkedem, hiszen honnan tudnál az előbbi dolgokról), írj nekem és én is felhívom őket. Az elérhetőségük és az ár itt van:
http://www.apathy.szote.u-szeged.hu/index_szallasfoglalas.htm

Kaqk, remélem, Emmát nem fogja felzaklatni semmi alváskor. A kamrát ne is mondd, kész kupleráj nálam, polcok kellenének bele és rendszer, de még annyi más is hiányzik ide, ami fontosabb. Majd télre.

Jó éjt mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2012.09.18 16:00-kor.
irina

Jó reggelt!

Irina, oké :wink:

Emese, örülök, hogy jól érzitek magatokat:)

A falusi életnek sok kellemes vonása van, az biztos, különösen az agglomerációban:) Rugóval is betévedünk tyúkot nézni egy utcával arrébb, szörpöt inni a harmadik szomszédba stb. De otthonra nem költöznék haza, az biztos:)

Rugót Dórát várta a TV2-n, de nincsen (vagy elaludta). Most csalódott:(

Kép
vindolanda

Elkezdtük a pavilon-építést. Rugó egy napernyő alól nézi, egy kisszéken ül. G. dolgozik. Én viszek nekik üdítőket, aztán megpróbálom kihúzni a gyomot a kavics közül.

Irina, oké :wink:

(Írtam reggel, de most valahogy nem látom.) Ezért leírtam megint, hogy oké.

Kép
vindolanda

Na, csak ott van. Kapcsolat nélküli módban kezdtem böngészni.
Rugó nagyon megsiratta, mikor az utánfutót visszavittük. Pedig kapott a bácsitól pokemonos tetkót is.

Kép
vindolanda

Itt szörnyű fülledt idő van.

Rugó lelocsolta magát gyümölcslével, tiszta ruhát viszek neki ki.

Kép
vindolanda

Kaptunk kölcsönbe egy négyéves gyereket a második szomszédból. Az apjuk egyedül van a két kicsivel, és dolgoznia is kellene.
Rugóval meg jól elvannak. Viszek nekik ki motort meg verdát.

Kép
vindolanda

Marcell hazament.
A fiúk ettek, ittak, játszottak - csak nekem nem sikerült még ebédelnem sem.
Marcell már kiabál is a kerítésen át, hogy mikor megyünk hozzájuk :lol:

R. kinn sertepertél Gábor körül, a pavilon is alakul. Lehet, holnap lesz rajta tető is. Követ is venni kellene alá :roll:

Eszek :arrow:

Több gyerekes anyák, minden tiszteletem a tiétek :D
Azért boldog vagyok, hogy jól elboldogultam :D

Kép
vindolanda

Letolta a gatyáját, és odasz...t az épülő pavilon kellős közepére :shock: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: folyik az élet nálatok!

Mesi: olyan jó volt olvasni a soraid..máris indulék , költöznék oda!!!!:-) Nagyon jó lesz nektek ott! Ne pityeregj!!:-)

Ágica: akkor ok!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, de nagy a pangás :shock:

Most jöttünk Rugóval az aldiból. G. közben a tetőszerkezetet is megcsinálta, de kiderült, hogy egy gerendával kevesebbet vett :lol:

Fel kell majd hívni a tüzépest, hogy kinyit-e a kedvünkért holnap :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, gratu a két gyerek dologhoz, nem lehetett egyszerű...

No ma volt az első nagy babanetes tali, amin mi, 2007. szeptemberi topikosok nem voltunk ott... :roll:

Mi anyuéknál voltunk, a szokásos heti családozáson. Dumáltunk, hajat festettünk, sokat ettünk, ilyeneket szoktunk ;-)

Kép
Kép
irina

CSak gyorsan!

Irina!
Örülök, hogy találkozhattunk! Jó volt egy kicsit dumcsizni. Ádi nagyon édes kisfiú! Tegnap bekukkantottam, és olvastam, hogy rendben a füle! Nagyon örülök!!! :)

Vindo!
Mit építettek megint?
Láttam a hajadról készült fotót! Jó lett! :)

Mesi!
Ezek szerint nagyon jó helyre költöztetek!

Mi ma dédiztünk. Anna nap volt... Jól éreztük magunkat. Jövő héten Agárdozunk, jó időt jósolnak! :)

Kép
gica1

Jó reggelt!

Tegnap megpróbáltam dolgozgatni éjjel, de fél 12-kor meg kellett adnom magamat az enyészetnek, mert nem bírtam tovább :roll: :oops:

Tényleg, az kimaradt, hogy éljen Ádi a problémamentes fülével 8) :D

Gica, nincs az udvarunkon egy fia árnyék sem. Bokáig jártunk a homokban, mire eltakarítottuk a fél méteres falú vályog-wc-t, a beomlott pincét, a pöcegödörnek használt kutat stb. Így fáink sincsenek (csak hátul a gyümölcsös, de abban is kicsik a fák). Max. tuják, amik három év alatt nőttek meg, meg aranyeső, rózsabokor stb.
Így pedig bazi meleg van, tűz a nap. Szóval egy pavilon-szerű készül saját tervezésben és kivitelezésben :roll: Alá meg megy majd egy kiülős hinta 8)
Ha kész lesz :roll:

Na, reggelizni vissza :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, és arra gondoltam, hogy borostyánnal be kellene majd futtatni :roll:

Aztán ha kész, jöhet az előtető, a terasz, a kocsibeálló. És akkor lesz kész az udvar :x

A kertes házak gondjai :wink:

De a lépcsőn jégkrémet enni este, na, az nagyon király.

Kép
vindolanda

Kinyitják a tüzépet a kedvünkért vasárnap az elszámolt gerenda miatt.
G. kézben-vállon hoz haza egy ötméteres gerendát. Már indul is.
Aztán Baumax is lesz :roll:

Ja, lányok, vigyázzatok kinn, mert tegnap sikerült megkapatni magunkat a nappal. Már teljesen kiment a fejemből a napvédő, az utóbbi hetekben nem kellett.
Szegény Rugó már kaparózott, mikor délben eszembe jutott.

Hajat kell mosnom.
Ha Rugó nem rángat, mint a múltkor, talán emberi formát is sikerül kihozni a hajamból.

Szóval azért macerásabb ez a frizura, mert nekem kétnaponta-naponta kell hajat mosnom :x

Irina, ha már témánál vagyunk, kinek festettetek hajat? :lol:

Megyek dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó

Vindo: szegény G..:-(
én is hajatmostam, most szárítom..:-)

Emma kirándulása nagyon jól sikerült....olyan ügyesen ment sírás hiszti minden nélkül..annyira cuki..élvezte...már itt vagyunk nagyinál..emma épp szárítja a becsavart hajamat.:-) édes pofa..na máskor is lhet ilyne estéket szervezni...

ja és tegnap mondtam apuéknak is hogy emma nagyinál alszik, erre apu: itt is aludhat..:-) szóval mostmár lesznek szabad estéink..

a mi esténk jól sikerült, beszélgettünk szalonnát sütöttünk..de emma nagyon hiányzott...reggel is siettünk emmáért....

holnap bölcsi...
???

mennem kell

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó,

takarítok épp, csak babanetes szünetet tartok ;-)

Gica, köszi! :-) Agárd szuper lesz, a barátnőméknek van ott nyaralójuk, le szoktunk időnként menni, jó hely! :-)

Vindo, hát nekem festette be Anyu a hajam, most valami "jeges gesztenye vagy csokoládé" fantázianevűvel. Van olyan jó, mint a fodrászé. ;-)
A pavilont megértem, szüleimnél sincs árnyék (a terasz üvegtetős...), szenvedtünk is a meleggel.

Kaqk, elhiszem, hogy hiányzott Emma. Áditól sokszor kiakadok, de ha meg elmentem otthonról, 1 óra múlva már nagyon hiányzik.

Na jön a felmosás.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Mesi, örülök, hogy jól vagytok ott :)

Kaqk, remélem Emma jól viseli a holnap reggelt. Zsófi is holnap megy újra :)

Heni, Áron is jó nagy lett, nagyon szép :)

Dri: az tényleg nagy medence, tök jó :)

Ma meg elmentünk Apa unokatestvéréhez, ott is van egy kislány, 4 éves. A két kislány annyira jól elvoltak, hogy Zsófi nem jött velünk haza, ott alszik, majd este hozzák :roll: :lol:

Na és akkor még képek :)

Kép OLvasunk..

Kép ...olvasunk :)

Kép Dinnyét eszünk :)

Kép Őrültkém :)

Kép :)

Kép Fruzsi

Kép Jövünk!

Kép Szeretlek :)
Vendég

Sok lett, bocsi :oops:
Vendég

sziasztok
őrület hogy nem tudok jönni részletesebben...
Panndi nagyon jók a képek :D aranyosak a csajok.

Bocs most hirtelen erre tudtam reagálni.

Munka: interjú elég rosszul esett, mert kicsit külsősként kerestek és nem úgy éreztem, hogy értékelik a múltban elért tapasztalatokat is.
Ők keveset adnának ahhoz mérten, hogy tőlem meg maximális elkötelezettséget várnak el. Most még várok a fizetéssel kapcsolatos válaszukra, mert nem akarják a múltbéli fizetésemet ajánlani, akkor viszont egyértelmű a válaszom.
Én még bölcsi/ovi után vadászok. Képtelenség ilyenkor elérni őket, mert mindenki szabin van. Anélkül viszont nagyon húzós a dolog...árban. Miklóson szinte már esély sincs magánra. Ott a kerületben meg nem nagyon találtam még a neten.

Fülem: tegnap voltam a dokinál, még mindig teljes gyulladásban :( csak azért nem fáj, mert ki van szakadva a dobhártya.
Most azzal ijesztget a dokinő, hogy ha nem bírják a gyulladást lehúzni, akkor lehet csak infúzióval, rosszabb esetben műtétre is szükség lehet :( hát remélem addig már nem jutok :(
Most antibiotikumos csepp van porondon és tenyésztést kell küldeni, hogy megnézzék mi is ez és hogy vírus vagy baktérium.

Bocs, hogy most csak magunkról de ennyire volt időm.

KépKép
KépKép
fleur

hülyeségeket írok:
Miklóson nincs esély már államira, magánt még nem tudom (főleg Dani miatt) és a 13.ban nem veszik fel a telefont az államiban és magánt meg nem nagyon találtam a neten.
Kicsit fáradt vagyok...:?

KépKép
KépKép
fleur

Panndi, igazi szépségek a csajok! :-)

Fleur, drukkolok az állással kapcsolatban, remélem, meggondolják magukat.
Újlipótváros (13. ker. Lipótváros feletti része) tudok magánovit:
http://www.bambiovi.hu/ (Ez hozzánk piszkosul közel van, pár háznyira ;-)), de csak a linket, árat-minőséget nem.
És biztos van magánbölcsi is, mert időnként apróságokat vonultatnak láthatósági mellényben fiatal gondozók, már többször láttam őket. Itt vannak bölcsicímek a kerületből, de nem tudom, melyik magán, melyik nem:
http://www.budapest13.hu/13kerulet/intezmenyek/bolcsodek-ovodak

Kép
Kép
irina

Fleur, még ezeket találtam:
http://www.aranymagocska.hu/
[url]http://www.biborkanapközi.hu/[/url]
Ezek magánnapközik. Sok sikert Nektek! :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Fleur http://családinapközi.hu/index.html
ők most nyitnak. A Lidl-el szemben vannak. Szuper hely.
Cicus ide fog járni. Heti 3 napban.
Remélem a füled hamar rendbe jön+++++
amúgy ha lelkileg rendeződsz ez is el fog múlni, biztos vagyok benne, hogy ha hívnak a cégtől és kiderül a pénz. Vagyis az igen vagy a nem akkor elmúlik utána a fülfájásod. Túlságosan a lelkedre veszed. Vagy esetleg van valami amit nem szeretnél meghallani? Ha gondolod megnézem egy könyvbe (Betegség mint pótcslekvés) hogy lelkiekben mi emészthet, hátha ad támpontot

Irina jaj de jó :D
ennek igazán örülök :D

Kaqk örülök, hogy jól sikerült az estétek.

Heni milyen nagy már Áron :shock:
egy éve a hintán még olyan kis ici-pici volt :roll:
helyes kispasi :D
jó a ház színe

Vindo ügyi voltál a két gyerekkel
kész lett a pavilon?
Majd kérünk szépen róla fotót :D
a hajad meg szuper lett :D

Mesi meg fogod szeretni ott kint nagyon
majd szép lassan elmúlik a honvágy és tényleg úgy fogy a házra gondolni, hogy OTTHON
Képeket kérünk!

Vera merre vagy?

Gica jó nyaralást :D

Panndi tüneményesek a lányok :D

ha megtalálom a letöltőkábelt akkor én is teszek pár képek. Gergőke nagyon sokat változott az 1 hónap alatt :D
Gréti egyre nehezebben kezelhetőbb :? Gyanítom most amiatt, hogy ithon van az apja :roll: A hétvégék általában húzósabbak. Hétköznap én egyedül könnyebben veszem a dolgokat egyedül. Még az esti rutint is, ugyanis Z sokszor megint csak éjszaka jön haza.

ennyi voltam
szopiidő
puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

http://családinapközi.hu/index.html

a link remélem most jó lesz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na mégsem :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur! Gyógyulj drága! Szerintem igaza lesz Móninak.

Zsozsinak mondogatom, hogy ha a wc-be kakil, akkor mehet oviba. ost már odáig eljutottunk, hogy bugyiban utazunk, és szól, ha pisilni kell. Akár itthon, akár máshol. A fű lepisilése külön kis kaland. :)

Azonban még pelcsibe kakil, és pelcsi van rajta alvásnál. És ébredéskor nem száraz.
Próbálom neki mondani, hogy csak akkor játszhat az oviban kisfiúkkal és kislányokkal, ha wc-be megy a kaki. Erre ma az én szerelmem azt mondta, hogy megy oviba, de ott nem fog kakilni, csak pisilni. Édesem!

Ezzel most mit kezdjek? Mert látom, hogy nagyon élvezi a gyerektársaságot, majdnem inden nap más szomszédnál kötünk ki. Ha meglesz a mandula műtét, utána szerinte menet közben is felvennék őt ide.

Kicsit nehezen boldogulok azzal, hogy éppen hol vagyok, melyik autópálya hová vezet, hol kell lekanyarodnom, de amint átlátom, már menni fog! :)

Móni!
Mikor lesz a szalonnasütés? 8)

Megpróbálom én is belinkelni. Ha nem megy, talán az ékezeteket nem veszi be.

Kép
Kép
Kép
gremese

http://www.családinapközi.hu/

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt, lányok!

Fleur, szegény füled :(
Munka, csana stb. - hú, hát ez nem lehet egy nyugodt periódus a számodra. Hátha eligazodnak a dolgok.
De ez tipikusan az a helyzet lehet, amikor az ember azt sem tudja, mit is akarjon igazán :roll:

Emese, autópálya :wink:
Nem lesz ott semmi baj a szobtasztasággal :wink:
A ház meg... Erre írtam már egyszer, hogy nagymamám 80 évesen mondogatta nekem, hogy ő mindig a szülőházával álmodik, akár hány évesnek is álmodja magát.
Örülni kell, hogy eddig ott lakhattál, és nagyon jó volt.

Én 24 évesen adtam el a házunkat. Akkor anya már az új férjével élt, apu a szülei házába költözött, a bátyáim saját lakással rendelkeztek. Így tudtunk összeköltözni Gáborral.
De a mai napig nézegetem a házat, ha elmegyek előtte (nagymamámékkal egy utcában van). És mindig oda álmodom magamat, Rugóval, 32 évesen stb.

Móni, várjuk a képeket :D
Biztos jó lesz Grétának a hely :wink:

MOst ennyi, még pizsamában nyomulunk.

Éjjel jól haladtam, végre elkezdtem dolgozgatni. De Rugó meg felkelt fél nyolc körül.

A pavilonnak egyelőre csak a váza van. Nem kaptunk olcsón anyagot a tetőhöz :roll:

Rugónak éjjel levágtam a haját. Reggel kiigazítottam két tincset, rosszul esett neki. Erre elkezdett üldözni az ollóval, hogy akkor most ő jön:)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

A héten szabin vagyok.
Ma elmegyünk a szabadstrandra :D (állítólag jól kikotorták, és szuper lett). Holnap meg kihozom a szőnyegtisztítót! 8)

Mesi! Szerintem hamar meg fogod szokni! :)

Fleur! Jobbulást! Tényleg lehet, hogy lelki oldalról is meg kéne közelíteni a dolgot... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Gyönyörűek a Csajszik! :)

Vindo! Pavilonra majd én is kivi vagyok! :)

Mi meg gazoltunk a hétvégén, most kinéz valahogy. Ősszel remélem füvesítünk... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hú, tényleg, Panndi, a csajokat meg sem dicsértem. Elbűvölőek. És aranyosan eszik a dinnyét :wink:

Kép
vindolanda

Regina, akkor lazítunk? :lol:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?