Sziasztok!
Lányok először is köszönöm mindenkitől a hiányolást, jól esett, aranyosak vagytok, már kezd itt egész családias hangulat kialakulni!!!!
Én is itt vagyok, ÖT!

oldalt kell visszaolvasnom, termeltetek rendesen, nagyon jó hogy így pörög a topik! Nekem most már minden nap több program, már csak egy hetünk van itthon. Tegnap voltunk Nyíregyházán, jó volt, csak nagyon sokan voltak, a Zöld Piramisban is csak araszolni lehetett. Azt hittem nagyobb, de nagyon szépen megcsinálták. Jó időnk is volt, úgyhogy a tömeg ellenére összességében jó élmény volt. Regi is már érdeklődött az állatok iránt, többet ment a saját lábán mint kocsiban ült, nagyon ügyes volt.
Volt egy kis káoszom is, írtam a nőgyógyászomnak, hogy hogy sikerült a vér és vizeletem, de nem reagált. Vártam egy hetet, felhívtam, kiderült hogy szabin van, mondta kérjem el nyugodtan a leletem a kórházban. Oda is adták, erre kiderült hogy a vizelet katasztrófálisan sikerült, az összes értékem a sokszoros. A vér meg a terheléses cukor (5,8) teljesen okés. Próbáltam hívni a nőgyógyászt, mert 9-ig szabin van, mi meg 7-én megyünk már vissza hogy segítsen már mi legyen, de nem vette fel. Írtam a netes orvos válaszol nőgyógyásznak, mondta meg kéne ismételni a vizeletet. Anyu összehozta a körzetijével hogy írjon beutalót, ma adtam le a sima laborban a pisit, hétfőn eredmény, kíváncsi leszek. Ha megint nem lesz jó, akkor nem tudom hogyan tovább, mert már csak jövő héten vagyunk és a nőgyógyászom sincs. Szóval kavarok én is rendesen.
Nagyon élvezem viszont az enyhülést, nem fáj a fejem mostanában

Jaaa, és a hasam nagyot nőtt az elmúlt pár hétben, most már mindenki messziről látja hogy terhes vagyok, sőt akkora hasam van már most, mint Regivel valahol a 28 körül. Majd csinálok valamikor fotót.
Lehet hogy most a következő hétben nem fogok tudni sűrűn jönni, de majd visszaolvasok!
Olvasgatom itt, hogy ki mikor szeretné a babót! Hát én nagyon örülnék ha mondjuk két héttel korábban jönne. Anyósomék dec 21-től jan 13-ig lesznek kint nálunk, ha korábban jönne akkor hetekig lenne segítségem, viszont ha késik megint akkor alig tudnak már nekem segíteni és akkor ott maradok a két gyerekkel egyedül, mert apának dolgozni kell. Úgyhogy én szívesen átadom az év első babája címet bárkinek és szorítsatok hogy a két ünnep között bújjon elő a babó!!!! Ja, igen, már csak azért is, mert én nem vagyok hajlandó apa nélkül szülni (hehe, mintha bent tudnám tartani ha nincs ott apa

), Regit viszont kell valakire hagyni!
Na és most akkor olvasok vissza az öt oldalt!
Balimamika ez az epehólyag dolog nagyon durva!!!! Egyébként se tudnak ezzel semmit csinálni, vagy a terhesség miatt nem lehet? Különben hogy lehet ezt helyre hozni és mitől lett?

Nagyon jó hogy apa így tud neked segíteni, az sokat számít nagyon ilyenkor. Gratulálok akkor a fiúcskához. Elhiszem hogy nehéz döntés az amnió
Kis-Csillag akkor elvileg most költöztök holnap, vigyázz magadra, meg ne erőltesd magad! Örülök hogy kedvesek az új orvos, védőnő stb., az sokat számít, ügyes vagy hogy el tudtál mindent intézni. Megvetted a jegygyűrűt? Rakhatnál fel képet arról is, lakásról is ha van kedved

Most olvasom a lakás szerkezetét, jónak tűnik nagyon. A gyerekszobába milyen színt gondolsz? Én még emlékeztem a szomorú történetedről korábban amikor írtad, én is úgy vagyok vele, nem történhet meg ugyanaz kétszer, tuti minden rendben lesz!!!! Gratulálok Csengéhez és Botondhoz, beírtam a táblázatba

Akkor Csongorhoz gratula! Ne is törődj vele, még szülésig bárhányszor változtathadod
T.timi hogy látod, mikor lesz kész a lakás? Te is rakj majd fel képet! A Micimackós képet ki festi a falra, csak nem te? Gratulálok a szép méretekhez, beírtam a táblázatba. Akkor az új dokid is úgy számol mint a régi? De ha neked hossú a mensis ciklusod akkor lehetett tényleg így.És szimpi az új doki? Szabályosan kirázott a hideg ahogy írtad a kolléganőddel hogy mi történt. Szegényke, nagyon szörnyű, nem csodálom hogy téged is megvisel, még így ismeretlenül is elszomorodtam. Ha jóban vagytok, és képes vagy rá, érzed magad erősnek hozzá, akkor menj oda, ne érezze úgy hogy magára hagytad (szerintem). Most olvasom hogy meglátogatod, jól teszed! Gratulálok a kombinált eredményhez!
Avrenim akkor ti is nyakig benne vagytok, mikor lesztek kész? Az autót sikerült megcsináltatni? Drukkolok hogy akkor tényleg kislány legyen. Mikor derül ki biztosra (persze a születés a tuti

)? Ahogy olvastam a munkaügyis sztorid elejét, pont ez ugrott be, hogy nem te mondasz fel ha ők küldenek el, mert akkor elesel egy csomó mindentől, de akkor pont erre jöttetek rá, ne hagyd magad. De milyen egy

nő ez, nagyon durva!!!! Gratula a ficánkoló érzéshez, a csokitól elvileg beindulnak, azt már hallottam
Monka szépen növöget a babód, be is írtam a táblázatba és már te is mindjárt kezded a 14. hetet

Különben az elmaradásról, ha te két héttel korábban szülsz, mondjuk mi az elején meg két héttel később, már egyszerre szülünk, szóval még a végére bármi lehet. Regit is egy héttel túlhordtam, ki tudja mi lesz. Már terhesség alatt is kijöhet az aranyér, mert nehezebb a nagy wc és jobban erőlködik az ember, jellemzőbb a székrekedés. Szülésnél meg a sok erőlködés hozhatja ki (én így jártam). Újabb UH, most olvasom, nagyon jóóók az UH képek, nagy gratula, akkor írom be a legfrissebbet a tábliba. Gratulálok a negatív teszthez!!! Elhiszem hogy meghatódtál, én is volt hogy elbőgtem magam még Regivel

Még egyszer nagy gratula!!!! Most már mondod a családnak??????
Nlzs én is utálom ezt a dumát, hogy mindegy csak egészséges legyen, aki mondja, annak biztos mindegy

Nem semmi hogy a doki se látott még ilyen dudrot. Nem lehet hogy a hasplasztika miatt változott úgy meg a pocid, hogy így kijön?
Spumilla ezen az egész szépen visszament a kis "aranyoskám", hát ezen meg én röhögtem egy jót. Nekem is különben hol ekkora hol akkora! Nem úgy tűnik mintha nem lenne humorérzéked

Tényleg így van amit írsz, a legtöbb pasi akkor kezd azonosulni az apa szereppel, amikor már megszületik és ott van kézzel foghatóan. Egy kisebb részük meg aki nem annyira alkalmas az apa szerepre, ők meg amikor már nagyobb kicsit a baba és már lehet vele kezdeni is valamit ahogy ők fogalmaznak. Szerencsére nekem is apa ilyen mint neked (netes nekem is

), azért ez a király, de a ritkább az biztos.
Csill azóta rendben vagy már??? Nem semmi ennyi keményedés

. Nekem még sosem volt, ijesztő lehetett. Aranyos a videó amit felraktál, már ismretem, én is megkaptam, hiába a vérükben van a mozgás

Gratulálok a négyes teszthez!!!
Krisz anyukám is szeptember 23 csak még régebbi

Neked akkor megy a drukk a januári babóhoz

Én többet híztam és a melegben én is bevizesedtem, gondolom már kialakult hajlam, mert Regivel is ez volt. De engem nem cseszeget senki, kint nem foglalkoznak vele mennyit hízol. Persze az se jó, de az itthoni szerintem a másik fele, tök el van túlozva. Regivel 20 kg-ot szedtem fel és semmi baja nem volt, nekem kellett hónapokig dolgoznom mire leadtam
Krisztin Spumilla írta a zsibbadást. Nekem Regivel a terhesség végén zsibbadt a karom sokat, de az már tényleg az utolsó hetekben volt. Nagyon jóók a fotók amiket felraktál! A lakást is szépen megcsináltátok. Korom

? A mikrótól? De durva, még jó hogy nem égett le az egész lakás! Gratulálok a jó eredményekhez!
Dalmicsek nagyon csinos a pocakod! Nagyon-nagyon drukkolok aug. 11-re!!!!!! Eddig ez a topik nagyon jó, bárkinek volt valami nyavajája, elmúlt szépen, szóval neked is el fog!!!!!!!
Msi tarts ki, pár nap alatt megszokja Baló az új ágyat, csak most élvezi hogy nincs bezárva és azért csatangol. Regi is ezt csinálta, bezártuk a szobájába, elraktam mindent ami gond lehet neki, babafigyelnőn halgattam folyamatosan, az elején napokig volt hogy 20 perceket is rohangált fel-alá a szobájában, pakolta a játékokat, aztán csönd lett, szépen bemászott az ágyába és aludt is. Pedig ő kisebb is mint Baló, áprilisban szoktattuk át, akkor még csak 16 hónapos volt, de kellett mert kiesett a kiságyból. Viszont egyszer-kétszer már kiesett az új ágyból is, így mi is a földre rakunk párnákat. Megértem hogy sajnálod Balót hogy most nem tudsz 100 %-os anyuka lenni, de ezt a pár hónapot túl fogja élni, most az az első hogy te vigyázz magadra, az ikrekkel oda kell figyelni jobban, ez van. Pihenj sokat, majd bepótoljátok ezt az időt, Baló is gyorsan elfelejti.
Rebeka neked is már milyen szép nagy a babó, be is írom

Még jó hogy nem terjedt át hozzátok a tűz, nem semmi!!!! Jó nyaralást, merre fele mentek?
Irbill gratulálok a kombinált eredményhez! Nagyon sajnálom hogy kórházban vagy

A vérzést nem tudták hogy mitől lett? De akkor most a baba teljesen jól van ugye? Meddig kell bent lenned? Amíg van ez a pocakfájás? Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!!
Salsifraga jó sátorozást, szép időt nektek hétvégére!!!
Lenojo tök jó akkor az AFP-d ha csak kicsit alacsony, azt írtad, hogy nagyon rossz szokott lenni. A kislányhoz is gratulálok

Nem tudnál nekem valami méretet írni CRL vagy BDF vagy mi? Hogy beírhassam a tábliba.
Bettike hogy nem lehet enni a lángosból??? Küldj nekem is
Zsuzs tetszik a pozitív hozzáállásod, így is van, minden rendben lesz! A barnázás elmúlt? Hogy sikerült az itthonlét, barátnőzés? Beírtam a táblába a méreteket, gratulálok
Rita üdv köztünk! Negyedik baba? Van kedved írni magadról pár sort?
Húúú lányok, esetleg akit kihagytam, elnézést, így is két órája olvasok-irogatok, most már a vége fele egyre felületesebben, mert már mennem kell!
Vigyázzatok magatokra, szép hétvégét!