Köszi a tippet, na ezt kipróbálom. Mellkason kinyomja magát, aha, meg tartja a kis fejét majdnem segítség nélkül, néha elfárad és lefejel.
Rózsa! Köszi, szerzek fáslit, aztán mikor alkalmam lesz, majd igyekszem jegelni.
A montázsos ötlet tök jó, de fogalmam sincs hogy kell montázst csinálni...az elég ha képet töltök fel? Én is gyakran nézegetem, hogy mennyit változott születése óta.
Detti, képen nekem is mindenki gyereke nagyobbnak tűnik.
Ruhákkal Én is úgy vagyok,mint Te, hogy azon is megdöbbenek, hogy ami nemrég még lógott rajta, most már kicsi, meg azon is, hogy milyen nagynak tűnnek a 62-esek még.
Ja, és Nálunk Liza valószínű egyke lesz, hacsak nem történik majd baleset, mert Mi nem akarunk már kistesót. (bár Én "csak" 30 vagyok, de nem szeretnék több gyereket, több oka is van, hogy miért)
És Én ugyan eddig is ezt csináltam, de ugyanúgy vagyok, mint Te, visszakaptam a testem, na jó, még nem a régi, de már nem cipelem a plusz 12 kilót. De még sportolni nincs erőm, de hát még nem is kell mostanában, aztán mikor már lehet, akkor talán már be is tudom osztani az időmbe.
Ööö, többi témához nem tudok hozzászólni, szoptatás, mellszívó, stb.
Ja, és minden bébi nagyon édes, ha nem írtam volna még, meg azok a fürdetővödrös fotók, jajj.
Na, kimegyünk az erkélyre nézelődni, mert már megvolt a forgó, a pihiszék, de még mindig valami másra vágyik.