Én is végre itt! Már 6-kor felkeltem,hogy az utóbbi 1-2 hetet visszaolvassam!
Külön nem emelnék ki senkit,mert emlékezetből írok és nem szeretnék senkit sem kihagyni,így csak annyit,hogy mindenkinek gratulálok a jó UH eredményéhez,szupi hogy láthattátok a babót!!!
Eper: tényleg egy percre se kenődj el,hisz tényleg annyi mindenen keresztülmentetek a babóval! Kisfiad még lehet különben is!!! Higyj nekem,nekem 3 lányom lesz!
Edit:sajnálom,ami történt!
Zandra: szép nagy poci!!! Már kérdeztem múltkor is,az első babával is ekkora hasad volt? Sorry,de a Brúnó nekem sem tetszik,de ez tényleg csakis a ti dolgotok!!! Ha apuka ennyire ragaszkodik hozzá,de neked nem annyira tetszik,akkor a megfelelő kompromisszum,ha a kicsinek ez a 2. neve lesz és az elsőt te választod...
Annus: nem felejtettem el az iwiwet,jelölök mindenkit,aki írta a nevét. A pocakod tényleg növekedett,nagyon szép és szupi,hogy nem híztál!!!
Zsani: örülök,hogy jobban vagytok,pihizz nagyon sokat! Ezt a kis időt már fél lábon is kibírjuk!!!
Cedis: nagyon sokat gondoltam Rátok az előző szombaton és a rá következő napokban is,amikor annyira xar idő volt és azt hittem így kellett leutaznotok... de most hogy olvasom,elhalasztottátok a hétre a nyaralást és szupi időtök van,nagyon örülök neki!!!
Katinkababának és Cicókának is nagyon szupi nyaralást kívánok,szerencsére a jó idő megérkezett!!!
Lovaszkata: nagyon ügyi a kisfiad,gratulálok én is hozzá!!!
Nenu: örülök,hogy már Te is érzed a kis manót!!! Megnéztem,neked is szép nagy már a pocód!
Bei: noszogasd Apát arra a pocisimire!!! Mondd el,mennyire jólesne Neked!!! Bár tudom,nem szabad erőltetni... remélem előbb-utóbb rendeződik ez a dolog nálatok!!! A kislányhoz én is nagyon szurkolok!
Julcsi: örülök Nálad is a jó eredményhez és hogy Áron tényleg fiú lesz!
Remélem mindenkinek írtam...
Amúgy minden okés,édesem nagyon aktív baba,rengeteget mozog és nagyon érezhetően,sőt láthatóan is!!!
Na puszi Nektek,talán még jövök ma,ha nem,akkor holnap az eredményekkel.
Cicus

[/url]