Halihó!
Fleur, ne haragudj, tegnap a fülfájásodra meg nem is reagáltam semmit, csak elmerültem a csanák, óvodák tengerében: remélem, már jobban vagy! Elég szörnyen hangzik, de főleg az, hogy ennyire elhúzódik... szorítok, hogy MINDEN jól rendeződjön el Nálad!
Vindo, az email biztos jó lesz, ha nem, akkor is megalszunk együtt, legfeljebb a helyszínen szembesítjük vele a portást. Amúgy nem egy problémázós hely. Szeretem azt a nyugodt tempót, ami Szegeden van, nem ez az őrült vágta, mint itt.
Azért ezt a galériás lepisilést megnéztem volna
Heni, mi sem megyünk nyaralni idén, de annyira nem ráz meg. Se pénz rá, se kedv nagyon (a tavalyi nem volt valami jól sikerült nyaralás). Én a tengerpartot és a múzeumos, városnézős nyaralást keverő dolgot szeretem, ez kisgyerekkel esélytelen, a tengert még nem értékeli annyira, múzeumot nem akar nézni, és meg is értem. Majd egyszer. Addig is itt van a Margitsziget meg a közelben két strand.
Panndi, behaltam Zsófi ovis szövegén
Móni: De jó, hogy Miklóson lesz még csana!
Az a fura, hogy pl. az itteni csanák olcsóbbak, mint Ádi volt csanája, az 60-70 volt egy hónapra, ezek között meg simán van heti 10 ezerért is. Így utólag azért bosszankodom kicsit, bár nekünk más lehetőségünk nem volt, vagy az erzsébeti csana, vagy semmi, és szerette is.
Viranka: ejha, gratulálok a családnak a csanázáshoz, szuper ötlet! És Nálatok lesz helyileg a dolog? Ti hogy fogtok akkor elférni?
Szobatisztaság: napok óta fűztem Ádit, hogy legalább a pelust vessük le, na ma sikerült mindenféle motivációval, aztán sokáig el is volt alsógatyóban. De dinnyeevés közben bepisilt. Azt látom, hogy sajnos attól a ténytől, hogy bepisil, teljesen kiborul pszichésen, és utána már nehéz visszavetetnem vele a kisgatyót. Azért próbálkozom szeptemberig, és közben sajnálom is szegénykémet. Szóval a bilijeibe (kettő van) még egyszer sem volt hajlandó belepisilni (kakilni sem, de ezt nem is várom el tőle, se az alvás közbeni pelusnélküliséget). Én már attól boldog leszek, ha ovira a nappali pisilés rendben lesz valamennyire. Nem tudom, miért ilyen nehéz nekünk ez.