Sziasztok!
Léni baba nagyon cuki! Egyáltalán nem tűnik betegnek. És a nyuszis rucija nagyon édes!!!! Meg a kis fülbevalója is!!!
Geo, a kimozdulás miatt ne aggódj. Biztos szar lesz kezdetben hogy nem lesz veled a picur, de aztán megtanulsz kikapcsolni. Szerintem ez kell is időnként az embernek, hogy ki tudj kapcsolni, és fel tudj töltődni. Jó tudom, ha a kimozdulás alatt végig azon örlődsz, hogy mi van otthon a gyerekkel az nem kikapcsolódás, de egyszer el kell kezdeni.... Amúgy örülök hogy sikerült egy kicsit megnyugtatni téged. Sajnos tudom hogy mit érzel most, csak két nappal járok előrébb ebben a szopis mizériában mint te...
Képzeld, törpilla tegnap kint aludt a teraszon a törpkocsijában 2 órát!!!!! Ilyen még nem volt. Én meg közben el tudtam olvasni egy újságot, meg megfejtettem a keresztrejtvényt!! Hihetetlen! Olyan kis kiegyensúlyozott mióta nem éhezteti az anyja...
Ja, és produkált utána egyet a kiscsaj, nem is akármennyit, le is kellett zuhanyozni

.
Vok, jól néz ki a kocsi!
Detti, remélem a mai napotok már jobb lesz! Az éjszakátok milyen volt?! Nem lehet hogy Levi túlpörgött?
Nyuszika, nálunk az a baj, hogy a nyaraló az egyik szigeten van. Ami amúgy nem baj, sőt, de picurkával most nem merek csónakázni!!! Tudom, hülyeség, de már süllyedt el alattunk csónak, asszem gutaütést kapnék ha ez a gyerkőccel a kezemben történne... De ami késik nem múlik...
Nanetto, szuper hogy visszaállt minden a régi kerékvágásba!
Nikvik, hogy vált be a különalvás. Mostmár lassan egy hete nyomjátok így, nem?