A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Ja és Dávid tisztára TE!!!

KépKép
bhdetti

Na akkor Geo kérésére /NE UTÁLJATOK NAGYON a sok képért :)/:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kicsit elcseszték a cukrászdában a felírást!!!! Helyesen: KISFIUNK MEGSZÜLETÉSE ALKALMÁBÓL!
Kép

KépKép
bhdetti

Kép

Kép

Alszunk. :)
Kép

Kép

Kicsit kiütéses a melegtől. :(
Kép

Elfáradtam!
Kép

Kép

Nekem még nincs fejtartós cuki képem, mint Geonak. :(

KépKép
bhdetti

Luna: Tök sok jó és "olcsó" pihiszéket láttam, de a legtöbbet nem küldik Mo-ra. :(:(:( És az egyik bnőm most volt itthon. Hozathattam volna! :( Na majd megkérdezem a többit, hogy nem jönnek-e haza a közeljövőben.

KépKép
bhdetti

hahó! nekem sincs fejtartós képem :-) már alszik kismanó :-)
elmentünk egy nagyot sétálni párommal!!! :-) olyan jó volt megint egy csomó mjindent "terveztünk" mi lesz jövőre meg ilyenek!!! meg hogy mekkora változáson mentem keresztül - például munkahely - és mondta a pasim ha nem akarok ne menjek vissza dolgozni és ad pénzt a hülyeségeimre is - mert én eléggé szórom a pénzt néha! soha nem drága dolgokra de szeretem babut öltöztetni (e-bay-ről persze) vagy magamnak ezt azt venni - mindig megengedhettem magamnak mert az összes létező munkahelyemen bazi jól kerestem - már bocsi :-) persze sokat is dolgoztam mindenhol! most viszont fura hogy nincs semmi lóvém meg hogy ennyire kell gyűjteni a számlákra! szóval furi! de mondta a pasim hogy megoldjuk :-) :-)
amúgy nincsenek 3-6 hós ruháink úgyhogy az ebayen most vettem egy csomó használtat de jó kondiban lévő cukimukikat!

Detti megy már az ebay? vigyázz fertőző! :-)))
annak idején én szóltam itt a lányoknak !!! hogy én mindig ott vásárolok mert nem vagyok hajlandó itthon szart venni ugyanannyiért sőőőőt!!!! most például vettem gap rucikat röpke 2 fontért POSTÁVAL meg ilyesmi!!! rugikat és body-kat keresgélek vadászgatok! de nagyon ügyes vagyok ám :-)

Babu ma megint Tündér Esztinek álcázta magát!!!! úgyhogy egész nap vidáman voltunk!!! és délután aludtam 2 órát fuhhh teljes regeneráció!!! :-)))

Detti jövőhét szerdán összefuthatunk ha van kedvetek! :-)))

Folti: igen itt lazán kezelik a tejkérdést! én bevizsgálás és pénz nélkül is odaadtam volna a Zsófinak és akkor a védőnő cselhez folyamadott bevizsgálás nélkül tudja felirni a TB-nek ...! szóval igy nincs ez a mizéria!!!! ... amúgy vicces én napi 120 - 140 milliket adok! szóval kb. 4 literem gyűlt össze amióta adom! de igen nagyonjó lesz az 7600 forint (idáig)!!!!!!!! :-) mind babura fogom költeni már látom!!!! :-) bár szeretném inkább ha már a kereslet-kinálat beállna mert ma megint úúúúgy lövelt a tejem hogy a gyerek szemébe is belement a ruhájába mindenébe és szopi közben le kellett raknom és üvöltött de nem állt el sugárban ömlött! szegénykém totál kiakadtam!!!! :-( na nem baj utána jött a Halász Jutka és megnyugodott (etalon!) és akkor a másik cicire kapcsoltam fel! és minden OK volt!!!!

na megyek kismama újságot olvasni a hintaszékbe!!!! :-) édeskömény teával!!!! :-)
mindenkinek szép napot

Heni: irtó cuki a Gergő - Detti szerintem én tuti titeket láttalak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Luna: gondolom. Így én is próbálok vadászni! Csak meg kell beszélnem Levivel, hogy hagyjon vadászni. :)

Nanetto: akkor jövő héten kiokosíthatsz az e-bayről.
Tényleg fertőző!!!
Mindjárt keresek ruhákat is. Ott is be kell gondolom az országot állítani?!? Én angolba szoktam járni, nagyon soxor találok nem használtat is, de gondolom e-bayen sokkal olcsóbb, nem???

KépKép
bhdetti

Detti!
Édes Levi! :D
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... ekcio/5867

MInt minden gyógyszernek ennek is vannak mellékhatásai. Szopi alatt jóval kevesebb, mint szopin kívül. Amerikában régóta használják fogamzásgátlónak.

Nődoki, házi orvos is felírhatja és bárki beadhatja., Izomba kell.

Gem!
Min veszekedetteket a pároddal?Sikerült kibékülni?
Az értést én is nagyon ismerem.. sokszor érzem azt, hogy Ádi csak egy extra teher a nyakamon. Aztán szerencsére ez elmúlik, mármint az érzés... de amióta megszületett Hanna nem vagyok vele olyan békés türelmes, mint addig... Szóval nem egyszerű....

Heni!
Nagyon cuki kis gödröcskés a pasid :D:D

Geo! :D Cic!
Köszi :D:D Imádom, ma ki is próbáltam :D olyan jó volt :D végre láttam őt kocsikázás közben is és végig beszélgettük az utat :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Nanetto: hogy működik a tejleadás? Én se tudok annál többet fejni. Mindennap jönnek érte? Hűtőben vagy fagyasztóban kell tárolni?

KépKép
bhdetti

Csilla, Heny, Detti
gyonyoruek ezek a babakok!!! Mindegyik.

Mellgyulladasom van, ez mar tobb, mint biztos. Ejszaka veritekben fetrengtem, aztan meg razott a hideg, reggelre 38.4 volt a lazam, mostanra mar 37.6 korul stagnalt. Ha megint 38 fole megy, akkor nyomas a doki. Es uvolteni tudnek, amikor szoptatok, es amikor hozzaernek, es amikor rafekszek, es tulkepp amikor csak egyaltalan ranezek a bal mellemre. :roll:

Vok
tulkepp nem tudom, mit kene szednem. Tudom, hogy mar ezerszer leirtatok a listakat, de akkoriban meg nem erdekelt a dolog, igy nem is jegyeztem fel a neveket. Szoval valami kene tejszaporitasra. Szerintem ha egy 10%-kal tobb tejem lenne, mar teljesen szuper lenne a dolog.

A parom
szerintem a szules ota nagy mindkettonkben a feszultseg. Eleve ugy jottem ki a korhazbol, hogy mindketten teljesen le voltunk amortizalodva lelkileg, es en fizikailag is. Erre jott meg ra anyam. Aztan utan mar eleg volt csak egy (szerintem egyebkent tok jogos) beszolas a reszemrol, es mar egett a lang.
Azt hiszem kezd egy kicsit a parom agyara menni az itthonlet, amit egyebkent teljesen megertek. Tulajdonkeppen amiota eljott Spanyolorsagbol (6 eve), nem volt normalis munkaja, es 4 eve hivatalosan is o van itthon a gyerekekkel, es en dolgozok. Kezd egy kicsit besokallani. Pedig addig meg birnia kell, amig Lola 2 - 2 es fel eves lesz, mert csak akkor lesz bolcsis a gyerek, ergo csak akkortol nem lesz itthon egesz nap. :cry:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Ja igen, ma sikerult vegre kibekulnunk.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Vok vagy Luna, a mindenttudóink: csecsemőnek adható csipkebogyótea? Vagy vmi homeopátiás, pl.occsilococinum? Kicsit rekedtesen sír meg szörcsög meg nyugtalan. Láz, hőemelkedés nincs. Gondolom megfázott. Helyettes orvos du.

KépKép
bhdetti

Sziasztok,

Cic,
Hát a külön szoba nagyon bevált :D ! Szerintem nyugodtabban is alszik, hogy nem hallja amikor mászkálunk éjjel wc-re, inni, stb. Ami óta a saját szobájában van 21 - 21.30-tól alszik egyhuzamban egészen 4.30 - 5.00-ig!
Ezzel csak az a gáz, hogy én ekkor már nagyon nehezen alszom vissza az evés után. Mire visszaaludnék akkor meg már megint kel, ami olyan 7 - 7.30 körül van megint enni. Mert ugye éjjel alszuk, de a poci kiürült nagyon ezért reggel sűrűbben kelünk enni.

Csilla,
örülök, hogy nem kellett bent maradnotok a kórházban és hogy úgy tűnik megint megjött Léni étvágya :D ! Reméljük, most már minden rendben lesz!.
És imádom a fürdős képeit!!!!!! :lol:

Detti és Heni, nagyon-nagyon aranyosak a kissrácok :lol: !

Hát nekem tegnap megjött a menstruációm, először a szülés után. Estig nem is volt gond (illetve még nem tudom van-e gond :roll: ), de mikor mentem fürdeni úgy vettem észre, hogy erősebb kezd lenni, mint a legerősebb napokon volt a terhesség előtt. Aztán hajnalban 4-kor, amikor mentem tejet csinálni amíg kiértem a hálóból a konyhába (kb 10 méter) teljesen telezúdult a normál méretű betét és olyan szédülés és remegés jött rám, hogy azt hittem összeesek. (vérnyomásmérőnk sajna nincs) Fel is keltettem a párom, hogy maradjon velem amíg eszünk, mert félek nehogy valami gáz legyen. A remegés elmúl és a szédülés is enyhült, de nem bírtam visszaaludni egészen 6-ig. Aztán mikor felkeltem 7-kor akkor megint tele lett az új betét is. Aztán most megint kellett cserélnem (normál van itthon csak). Már hívtam az orvosomat, de éppen szülnek nála, majd visszahív. Ja és enyhén még mindig szédülök :roll: . Mi a fene lehet ez nem tudom :roll:
Járt valaki már így?

Én egy hintát szeretnék most lőni az e-bay-en a lánynak. De nagyon nehéz, mert tényleg nem sok mindenki kézbesít külföldre :( .

Nanetto,
azt hiszem én is kilennék, ha már most azt hallanám a férjemtől, hogy a második gyereket tervezi, pedig az eslő is még csak most született
Igazad van az e-bay-re nagyon rá lehet kapni. De egy csomó dolgot sokkal olcsóbban ki lehet fogni.
A gap-os cuccokat én is nagyon szeretem. Nálunk most van a nyári kiárusítás és a gap 70-80%-os leértékelést tart! :D Már vettem egy csomó mindent jövő nyárra a lánynak. És iszonyat mekkora a leárazás, vettem kisruhát 50 helyett 15!! euróért, bodykat 16 helyett 3 euróért, kapucnis szabadidőfelsőt 23 helyett 6-ért, stb.
Vendég

Már megint nem akar enni... :( Este 20.30 óta 100-at evett, azt is vergődések közepette. Pedig nagyon kellene a folyadék, mert belázasodott estére az oltásoktól és még most is van hőemelkedése. De még a víz sem kell neki. Ahhhhh.

Az én torkom meg úgy fáj, hogy nyelni alig bírok. Retteghetek attól is, nehogy elkapja. Egész nap nem lehetek maszkban.
Kezd nagyon-nagyon elegem lenni.

Az e-Bay pedig tényleg fertőző, ez borzalmas. :)

Kép

Kép
***csilla***

Es Csilla, most hogyan tovabb?
En mindenesetre nemsokara viszem Aront merni, mert o sem nagyon eszik, ejjel meg igen de nappal lehetetlen megetetni, illetve eszik valamennyit de a verekedesei miatt ez nem ertekelheto, hogy mennyi is,,, es tegnap sem nagyon aludt csak bobiskolt itt az olemben, letenni nem lehetett, ejjel fel egyre sikerult betenni az agyaba, ilyen sem volt meg, o menetrebdszeruen furdes utan ment eddig aludni. es megint itt van, verekedett szopas helyett szoval megint alig evett es nem alszik es nem lehet letenni...
szoval ezzel en nem varok, megyek megmerjuk aztan ha kell telozok a dokinak, mert hiaba van tej (ha van meg eleg egyaltalan) ha nem tud/akar a hasfajastol vagy barmi mastol szopni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luna6 2010.08.03 09:39-kor.

luna6

CSILLA!
HOMEOVOX homeopátisá torok cucc. Vegyél belőle!!!! 1 nap alatt rendbe tesz!

DhDetti!
Coryaslia-t adhatsz neki. 1 bogyót eloldasz 2,5 vízben és adagolod neki kb óránként. Ez a megfázás tüneteire van.
Az oscillococnium az influenza tünetekre van.
Én nem adnék gyógynövény teát a gyereknek 1 éves kora előtt. De ez én vagyok :D

Gem:
Akkor neked ultrika c5kell. Küld priviben a cimedet és küldöm. :D
Másra nem kell? Immunerősítő a csajoknak, meg neked?

Hát, igen. Az otthon lét kikészítő lehet. Remélem azért egyenesbe jöttök! húúú, jó sokáig tartott akkor, mire kibékültetek... Mi eddig 1x vesztünk úgy össze, hogy 2 napig nem beszéltünk... Akkor is én voltam a dacos :D

Nyuszi!
Akkor neked meg feladom a dvd-t is. és legalább nem kell 2x ezen a remek postán várakoznom. Életemben nem láttam még ilyen xar postát, mint ez....

Csilla!
Mennyire ment fel a láza? Azért hívd fel a dokit,hogy mit mond erre.

Nik!
ez lehet sajna teljesen normális. A barátnőmnek az első gyerek után ilyen volt, a másodiknál helyre állt... Lehet, hogy csak 1-2 ilyen menzid lesz, lehet, hogy ilyen marad. Változott a tested. Nekem most 1 számmal nagyobb lett a lábam... gáz, mert cserélhetem le a cipőimet...

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna!
Bejelentkezem msn-re. Írj, ha megjöttetek a mérlegelésről!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok, csak a tejre kene, koszi. Mondd, hogy mennyi maga a szer meg a postakotseg, es add meg a szamlaszamod, hogy utalhassam a lovet. Csak utana vedd meg es kuldd el, oks?

Mi is most megyunk merlegelesre, meg orvosi vizsgalatra, hogy minden rendben van-e Lolaval.

Nikvik
hat ez nem lehetett egy tul kellemes erzes!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

bhdetti,
na ezt már szeretem!! :lol:
Levi nagyon édes, és tök jó ruhái vannak :wink:

Gem,
basszus nagyon sajnállak a mellgyula miatt, remélem hamar emúlik...

Nikvik,
kíváncsi vagyk mit mond a doki, de lehet hogy ez normlis...

Csilla,
lehet h most az oltások picit megzavarták, és hamarosan ismét éhes lesz, nyugi.. bár tudom könnyű mondani, pont én, aki mindenen stresszel :wink:
Vendég

Már hívott az orvosom, azt mondta ne aggódjak.
(Köszi, tegnap este 10 óta most tettem be az 5! normál méretű betétet -nincs itthon nagyobb - akárhányszor megyek wc-re akkor is látom, hogy jön, szerintem kb. 3× annyi a mennyisége mint régen a legerősebb napokon)
Megmondta milyen gyógyszert kell szednem (methergine) azért, hogy a méhem még jobban összehúzódjon, plusz vasat 2×1-et és holnap reggel megint kell hívnom őt.
Viszont ez a szédelgés..... hát nem a legkellemesebb érzés.

Vok,
bárcsak az én lábam nőtt volna egy számot. Akkor sokkal egyszerűbben tudnék cipőt venni magamnak! A 35-ös nem a legegyszerűbb méret felnőtt női cipőben :roll:

Csilla,
milyen oltást kapott Léni? Mert a preneval az 10-ből legalább egy gyermeknél okoz lázat az oltás után 48 órán belül, valamit szintén okozhat étvágytalanságot is.
De én is felhívnám az orvost! Nehogy kiszáradjon, főleg, hogy nálatok is kánikula van megint!
Meg nehogy hamarabb kezdjen el kiszáradni, mert lehet nincs annyi raktározott folyadék a szervezetében az utóbbi hetek kajavisszaesése miatt.
DE NYUGI, minden rendben lesz!
Vendég

Luna,
sajnálom, remélem nincs semmi gond, és biztatóak lesznek a mérés adatai, habár Aron már elég régóta vergődik szopi közben... kíváncsi vagyok miért... :roll:
Vendég

nagy esellyel a hasa miatt vergodik, hogy aztan ott van e valami gond vagy tenyleg a szimpla hasfajas azt nem tudom. de ez, hogy nem eszik (illetve irto keveset) es nem alszik ez nem jo... illetve dehogynem alszik, itt log a karomon es ugy tesz mintha, de ha leteszem teljesen eber es bog rogton.
Ennek, innek, a nagy is itt van ma... megprobaltam etetni most, 2 perc szivas majd tekerges es cumizgatas, boges es nagy musor nelkul, de igy ez nem is eves.

luna6

hát csajok, tegnap este 7óta ma reggelig András volt Dáviddal.
1. migrénem volt:
-hánytam
-nem láttam
-szétszakadt a fejem
-zsibbadtak a végtagjaim
de ma már minden ok, csak kicsit szédülök, és kicsit fáj a fejem... :?

na velünk az van, hogy tegnap nem szoptattam, csak fejtem pontosan 3óránként, aminek köszönhetően basszus ma reggelre tök megteltek a cicik, ilyen kb 2hete nem volt.

és ma reggel már szopiztunk. két ciciből összesen 30percet, na persze még mindig félek attól, hogy a bimbómhoz érjen a szájával, úgyhogy bevetettem a bimbóvédőt, és amikor rátettem a mérlegre, A szokásos 20-30evés helyett 60at mutatott. :lol:
nade ennyi pesrze nem volt elég neki, úgyhogy 60tápot csináltam még.
aztán ezt a mennyiséget soft cup-pal akartam "beleönteni" de basszus nem nagyon ment, és akkor elkezdett sírni, én meg nem bírtam nézni, ahogy szegény szenved, úgyhogy gyorsan átöntöttem a tápot a cumisüvegbe, abból megette, és most 9:30óta alszik. de már hallom hogy ébredezik.

most megint szopi lesz, egyik, aztán másik cici, és ha még akkor is hisztizik utána, akkor csinálok neki megint 60tápot, és megint próbálkozunk a soft cup-pal.

aztán szopi után pedig fejni fogok.

de csajok!!
ez azért elég keméyn, hogy szegény már sír az éhségtől, nekem meg még garmastant kell mosnom a ciciről, aztán bimbóvédőt felhelyezni, aztán mérés, aztán szopi, aztán másik cici, aztán mérés,
aztán büfi, aztán megint sír, akkor tápszer készítés cumisüvegben, aztán összeszerel a soft cup, átönt bele a táp, aztán beleönteni, aztán verődés és sírás, meg folyik ki a száján, aztán visszaönt cumisüvegbe, aztán szegény eszik, aztán büfi, aztán lerak, aztán elmos a cumisüveg meg a soft cup, gyerek már sír, de még fejni kell...
huhhh...

nade a célok:
1. elhagyni a bimbóvédő használatát, ha meggyógyult a cici
2. elhagyni a pótlást , mert akor se cumisüveg, se soft cup nem kell
3. elhagyni a fejést, mert ez azt jeenti, hogy van elég tej.

brrr.... még a hideg is iráz mennyi baj :P

huhh.. ébred, készülök a maratoni etetésre...
Vendég

Geooo a garmastant le kell mosni??? tital ugy remlik, hogy nem, hat feledekeny vagyok :)

es ehes es szomjaz es a nagy is es kakaot szeretne, de moccanni nem leget, ha leteszem azonnal kipattannak a szemei es jon a bomboles. mara be is van mar rekedve...

luna6

Luna: remélem veletek minden oké lesz.
Én is du. megyek a gyerekorvohoz.

Geo: remélem már jobban vagy.
Ügyi vagy a fejéssel meg cicivel.
A Garmastant nem kell lemosni. Tuti.

KépKép
bhdetti

Vok: az Urtica-t meddig lehet szedni? Én múlt héten bevettem egy adagot, most vettem újat?

KépKép
bhdetti

sajna en nem a dokihoz megyek, meg mindig szabin van :( meglatom mit mondd a merleg, hogy megis legyen referenciam, aztan telefon neki. illetve meg a korhazi ugyelet jatszik. nem hiszem, hogy a dolog suulyos. annyiban viszont mindenkeppen az, hoghy megerzesem szerint nem eszik eleget es ezert van ez ami osszejatszik a gyomorpanaszaival. viszont ennyire nem lehet mindig olben, megall igy az elet es en halok ehen meg szomjan.

luna6

Luna: igazad van. Nekem is le kell tennem néha sírni, mert ezer dolgom van.

Jönnek ma az A-egontól a Babakötvényről tájékoztatni. Vkinek van ilyen? Mit kell tudni róla? Nincs se kedvem, se időm elolvasni a tájékoztatót.

Ja meg be kell skennelnem az egész kiskönyvem, mert azt is kérik a MÁK-nál, mivel nekem a doki nem adott igazolást! :) Nem kevés oldal. :) DE legalább hamarosan megkapom a pénzt. A 11. kerület is küldhetné!

KépKép
bhdetti

Vok, köszi, felírtam, ma úgyis megy Apa gyógyszertárba a tápikért, majd vesz ilyen csodaszert. Rámfér.

Ja, táp, az a 90%, amit Eszterx írt, csak gasztroenterológus receptjével áll, háziorvos nem írhatja fel. Kértem ún. ajánlást a főorvostól, hogy megoldható legyen a gyerekorvosnál való felírás, de nem adott. Gondolom azért, mert nem lehet.

Vik, írtam tudod másfél hete, hogy nálam is most jelentkezett piri először szülés óta és 15 év alatt nem jött belőlem annyi vér, mint most. Jó, mondjuk nálam nem is normális ez az egész menstruációs dolog. Nagggggyon durva volt, csak úgy ömlött. Szóval elvileg normális.

Luna, kíváncsi leszek Aron súlyára. Jó lenne esetleg egy ultrahang, hátha az kimutat valamit. Bár inkább ne mutasson ki semmit.

Detti, micsoda fiús fiúcska Levi. :)
Én sem adnék gyógynövényes teát neki.

Heni, édibédi vigyori Gergő.

másikDetti, Szendiről régen láttunk képet.

Geo, jaj, ez a migrén, Te szegény. Ügyes vagy a szopival.

Gem, ú, sajnálom a mellgyuszit, hogy nálad is.
Olyan gyönyörűek a lányaid, ezt mindig muszáj megjegyeznem. ;)

Hát jó lenne, ha az oltás miatt lenne ez az étvágytalanság, de már komolyan mondom, ezt el sem hiszem. Amúgy direkt megkérdeztem a kórházban is, gyerekorvost is, hogy a mizéria ellenére azért adjuk-e be vagy sem. Azt mondták, csak nyugodtan.
38,1 volt amúgy a láza, kapott egy lázcsillapító kúpot még este, éjjel többször megtapicskoltam, akkor nem volt meleg, most egy kicsit megint melegebb, 37,6 volt, mikor mértem reggel, remélem, nem ment feljebb azóta. Végre ivott egy kis vizet.
De ez a csuklás is kikészít ám rendesen. Áááááááááááá.
Megpróbálok enni adni neki, mert reggel óta nem alszik.

Kép

Kép
***csilla***

csilla miert zavar a csuklas? az normalis dolog naluk... vagy nalatok e valami extra es nem jo?
hat az uh szerintem kimutatna, hogy aron ehes :) amugy nem ugy van az errefele, hogy en kitalalom mit szeretnek es a doki kuld... hacsak nem latjak exraprobçemasnak a dolgot... vagy ha a korhazba viszem be ugyeletre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luna6 2010.08.03 10:51-kor.

luna6

Dhdetti!
Ha tartasz heti 1 nap szünetet jó sokáig, mert alacsony potenciálban szeded. :D de elvileg egy idő után már nem kell :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Csilla, köszi a kérdésed, már jól vagyok "mellesleg". :lol: Léni jobban van már? Van még láza?

Bhdetti, jó, hogy írtad a cerazette-t, ma kellene elkezdenem szedni. Tényleg marha drága, de én már korábban is ezt szedtem. Akkor nem is jött meg, így legalább a többi dolgon spórolok. :lol:
Az én garmastanomnak az volt a tájékoztatójában, hogy le kell mosni. Ráadásul kék a kenőcs, én nem enném meg. :shock: :?

Nikvik, sajnálom a durva mensit! :( Azt hiszem elkezdem mégis a cerazette-et, itt figyel. Akkor legalább hátha megint nem jön meg. Habár úgy betáraztam betétekkel, hogy itt figyel még két nagy csomag tena, meg vagy 4 always, vagy 60 tampon. :lol: Küldjek cuccot? :D

Amiből még betáraztam, az a pelenka, van vagy 5-600 db! :lol: Hát igen, a hörcsögségem picurral is előjött. :roll: Van vagy 3 hónapra elegendő popsitörlőnk is, de most megint fogok venni, láttam akcióban. :lol:

Az én pici babám ma csajos lett. :( Megkapta a fülbevalóját. Szegénykém annyira megijedt, hogy furán kell tartani, meg birizgálják, nagyon sikított-sírt, annyira fura volt, mert ugye neki soha nincs egy hangja, csak ha éhes. Na meg ha gőgicsél, de csak boldog hangokat szokott hallatni (a puki is ide tartozik :lol: :lol: :lol: ), aztán magamhoz szorítottam és megnyugodott. Mi lesz majd a szuriknál! :shock: Szóval annyira furi, hogy már nem picibabás, hanem csajos... Kíváncsi vagyok, apa mit fog szólni hozzá. Amúgy nagyon csinos lett, türkizkék kövest választottunk együtt a törpével :D , 6 hétig ez lesz neki, amíg megkaphatja a mamától kapottat.

Betojtok, ha elmondom mit kapott tőlünk névnapjára!!! (mert ma van) Két 3cm-es egérkét! Voltunk tescoban és megláttam a kisállatkereskedés kirakatában az édibédi egérkéket, és ott olvadoztam páromnak, hogy ha meg akar lepni, akkor ilyen egeret kérek! Persze tudtam, hogy nem lehet, van már 4 egerem, de azok "nagyok", ezek ilyen picik is maradnak. És akkor azt mondta, "hozzad". Nagy sóhajjal. :lol: De ugye nem érezné jól magát egyedül a picur, így kettőt kellett venni. :lol: :lol: :lol: És akkor arra fogtam, hogy a törpének ezek a kis állatkái. Jó kis alibim lett, imádom a játékokat is, így majd legálisan vásárolgathatok. Azért itthon megszólalt párom, hogy gondolja egy fiút egy lányt választottam :P , de mondtam, hogy annyira nem lendültem be. :lol: Szóval ha törpicur alszik, akkor ezeket az imádnivaló kis állatkákat figyelgetem. :oops:

Geo, ügyik vagytok! :wink:

Nálunk nem evés helyett visszaállt a kétóránkénti kisvércse! Gondolom a meleg. :roll: Ma 5 hetes Kíra, lehet a 6. heti ugrás már elkezdődött. :lol:

Nanetto: az édesköménytea nem dobja meg nagyon a tejmennyiséget? Mert azt írtad, szeretnéd, ha beállna a kereslet-kínálat.
foltivspicur

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem hiszem el!

Bazi jó étvággyal, minden harc, taktika és sírás nélkül bedörgölt 80-at, erre nem telt el fél perc, böfiztetésnél minden kijött, de minden. Felmosós, átöltözős....

Kép

Kép
***csilla***

A csuklást azért utálom az elejétől fogva, mert van, hogy fél óráig tart, nem tud tőle elaludni sem, sokszor még a víz sem mulasztja el. És ha hanyatt van és nagyon lelkes valamiért, tehát jár keze-lába, akkor is mindig előjön. Persze a többi alkalmon kívül. Amúgy tudom, hogy nem rendellenes, csak hát zavaró, főleg akkor, ha éppen elaludna és akkor kezdődik.

Kép

Kép
***csilla***

Gem, totál együttérzek veled, múltkor én is megjártam. Habár nekem a cicim nem fájt annyira, csak egy helyen piros volt meg kemény, azt kellett kimasszírozni. És kézzel akkor ömlött is a tej, mellszívóval viszont semmi nem jött akkor!!! :shock: Ami nekem használt ilyenkor: melegvizes tusolás, masszírozás közben, kamillateás pelust melegen ráterítesz, és mindig abból kezdd a szoptatást, mert nekem is a picur gyógyította meg, ugyanis nagyon jól ki tudja szívni, kézzel macerás volt nagyon! Én 4 nap alatt lettem kb. túl rajta, az első volt extra gáz 39,1 fokos lázzal, másnap már csak 38,4, aztán láz már nem volt! Remélem már jobban vagy!!!
foltivspicur

szerintem a csuklas akkor teged zavar, nem ot :) Aron kivaloan tud (mar ha ilyet tesz, mostanaban ugye nem ) szopizni is csuklas kozben :D

tuti kijott minden a gyerekbol? roppant csaloka tud am lenni, mer viszafele jon vele nyal meg egyeb tartalom es joooval tobbet mutat a cucc mindig, mint a valos mennyisege.
viszont ha megis es igy visszafobja, akkor ez ugy reflux? biztos neztek nala,m csak en nem emlekszem.

luna6

Csilla!
Szegény Léni... biztos éhes volt és most meg gyorsan evett.... :?
Ilyenkor próbálkoztok még 1x?
Még mindig több tápot raksz egy adag vízhez? Azt hiszem ezt írtad. Ezt meddig kell így csinálni?
És tudom,h ogy nem a legjobb módja, de (már megint ilyen hülyeségekkel jövök) enyhén cukros víz sem csúszik neki?

Eszter
Kép
Kép
vok

Itt vagyok én is, kicsit depisen :cry: Nincs semmi extra, csak éppen valahogy javulás sem. Ugyanúgy úsznak a napjaim, semmi napirend, Bence napközben csak úgy alszik, ha ringatom valamiben, bár tegnap rácáfolt, mert 2,5 órát aludt kint a hintaágyon az autósülésben. De az ágyába kizárt dolog, hogy nappal aludjon. Éjszaka meg baromi gyakran ébred. Cicim megint sebes, amit nem egészen értek, hiszen már tök rendben volt, mármint sebileg. :roll: Mindegy, most kenegetem megint, remélem helyre jön. Mondjuk most nem is ott sebes, ahol az elején. De fájni fáj.

Lili dacos, nem fogad szót, nagyon nehezen bírok vele. Nincs is kedvem hozzá, valószínűleg ezt ő is látja és annál kibírhatatlanabb. Ördögi kör. Nagyon várom az ovit, remélem ott neki is és nekem is jobb lesz.

Babakocsi megérkezett, nagyon jó, rá lehet tenni az autósülést és befér a Pandába. Szóval most elégedett vagyok, legalább a kocsival.

Szopizás mostanában nálunk is nagyon hernyózva megy, nem is tudom mennyit ehet Bence. Mondjuk pisis pelus van bőven, meg kaka is van naponta párszor, csak nehezen jön ki. De azért kíváncsi leszek mennyit mutat a mérleg, igaz mi csak 12-én megyünk, mikor az oltásokat kapja.

Csilla, szerintem is lehet, hogy túl gyorsan ette Léni a kaját és azért jött vissza. Remélem a következő adag bent marad.

Geo, azt hittem már nem is szoptatsz egyáltalán. Becsülöm, hogy ennyire nem adod fel!

Luna, kíváncsi vagyok nálatok is a mérlegelésre. Már kijárna neked is pár nyugis éjszaka és nappal. Vagy legalább is az egyik :lol:

Gem, párom nekem is az agyamra megy néha, de gondolom én is az ő agyára :lol: De akkor már csak 2 évet kell kihúznotok így :roll:

Kép
Kép
hari

Na mertunk. Szoval megy azert a gyerekbe le, legalabb valamennyi... mert hizott. 2 hettel ezelott volt 4100 es ma mertunk 4350-et. A csajszi szerint minimalissal van alatta annak, amit 'illik' ugyhogy a kolikat beleszamitva ez eddig szerinte jo. Es ha a gyerek tovabbra is ilyen irritalt akkor esetleg mutassam meg a dokinknak vagy az itteni dokinak...
szoval beljebb nem vagyok, azt tudom, hogy nem keszul elfogyni, meg mindenki sajnalkozva mondja, hogy hat a kolika az ilyen... en nem tudom tegnapelottig is volt kolikaja de az pont nem ilyen volt :) ugyhogy most hazi feladat, talaljam ki mi is legyen... illetve szerinte kolikara valo teat adhatnek neki.

luna6

Köszi Vok az infót.

Köszönöm Levi dícséreteket. Mindenki azt mondja, hogy tök fiús! A védőnő is imádja. :)

Csilla: sajnálom, hogy kidobta az egész kaját! :(

Luna: örülök, hogy Aron jól van.

Picur: az van a G-ra ráírva, de nem kell lemosni! Tuti. Luna is írta!

Nekem meg most, az 1 órás etetésnél evett alig. :( :( Bealudt, ami annyira nem jellemző rá. Remélem nincs semmi, de úgyis megyek most a dokihoz. Csak ne üvöltsön, hogy éhes. :(

KépKép
bhdetti

speciel ugy nezek ki mint egy haromhetes vizihulla, hajat mosni sem volt erkezesem, szoval ugy nezek ki a kepen mint oreganyam, csak gondoltam Kép megmutatom hogy lett csend vegre es alvas:

luna6

Hát, én nem tudom, hogy kell refluxot nézni, de ha ultrahangról van szó, akkor az már volt neki jó néhányszor. Semmi rendelleneset nem találtak.
Viszont így kizárom az allergiát, mert ebből a tápszerből is jött már neki vissza hatalmas adag róka, tehát elvileg akkor nem amiatt van.

Voki, pénteken este nagymamám már annyira felidegesített, hogy raktam cukrot a tápszerbe, de nem ette jobban. Azt, hogy a vízbe is rakjak, hát nem tudom, hogy ahhoz még mi kell. Nagyon cukorellenes vagyok. Én magam ugye édesítőzöm, de azt még azért nem adok neki. Bár elmondom, hogy a kórházban még azzal jöttek, hogy raknak a tápszerbe. Hát mondtam, hogy köszönöm, inkább nem. Éppen elég volt nekem az is, hogy hipózták a cumisüvegeket, mert máshogy nem tudtam sterilizálni.
A Homeovox-ot hogy kell szedjem majd? Alig várom, hogy Apa hazaérjen vele.

Luna, na, hát akkor apránként gyarapodik a Kismuki. Ez azért jó hír. Már a múltkor is feltűnt és most is látom, fej-fej mellett haladnak Lénával, szinte dekára és centire pontosan. :) Hát tényleg nagyon-nagyon nyúzott vagy és kialvatlan. :(
Tudom-tudom, múltkor is írtad már, hogy csalóka, de én mindig úgy látom, hogy iszonyat mennyiség, ami kijön. Le is akartam most fényképezni, de Léna a kezemben nyűgösködött, közben fel kellett mosnom, átöltözni, így nem lett belőle fotó, meg hát az amúgy sem adná vissza szerintem. Mindenesetre én iszonyatos soknak látom mindig.
A hsz-t befejeztem, de még nem küldtem el, azóta eltelt jó fél óra és basszus, most Apa etette és itt vannak szüleim is, látták, amint visszajött minden. Ilyenkor a nyitott száj teljes átmérőjében jön a cucc, tehát nagyon "vastagon". Ez ma már a 2. Nem hiszem el, ezt nem hiszem el, nem akarom elhinni.

Amúgy volt idő, amikor követelte rögtön a pótlást, hát mostanság nem. Inkább elaludt. Fél 1 óta édesdeden és HASON alszik. Úgy gondoltam, leszarom az ortopédust, néha azért lerakom hasra, mert tudom, hogy nagyon szereti.

Hari, nahát, nálad is depi van? :( Szerintem már én sem állok messze tőle, viszont el kell hessegetnem a gondolatot, mert annak csúnya vége lesz.

Mondtam már, hogy Léna drága ma 3 hónapos? :)

Kép

Kép

Kép
***csilla***

Na, a képből nem sok mindent lehet látni. :(

Kép

Kép
***csilla***

Garmastan:
az enyémre is az van írva, hogy szopi előtt le kell mosni.

Hari,
nagyon sajnálom a cicidet... :(
és tudom ettől nem lesz jobb, de hátha vigasztal, hogy én is úszok, a napjaim csak az etetésekből, és a dajkálásokból állnak, és ma reggel kaja utá aludt Dávi, de tul.képpen egész nap ébren volt.. :?
most is visít, mert kiesett a szájából a cumi...
én is azt hittem, hogy már nem szoptatok, de basszus még most kipróbálom az Orsi tanácsait, ő azt mondta 3-4 nap alatt rendbe jön a helyzet. na én adok 2hetet magunknak még, kíváncsi vagyok mi lesz..

Luna,
hogy a fenébe kell így felkötni a kendőt?????????
nagy vonalakban le tudnád írni?
amúgy nem sok látszik belőled, de ne aggódj, az én hajam is így néz ki :wink:
Vendég

Csilla,
sajnálom ezeket a hányásokat...
és gratulálpk a hónapfordulóhoz, mi pedig ma vagyunk 1hónaposak :lol:

depi:
csajok, az az én dolgom, hogy depizzek :lol:
de ha gondoljátok depizzünk együtt :D

Dávidnak kitámasztottam a cumiját, na nem alszik, de legalább pihizik.

szerintetek miért van az, hogy dajkálom egy kicsit, lerakom a kiságyába, sír. odaadom a dudóját, na akkor abbahagyja, és cumizik. aztán egy idő után lecsukódnak a szemei, és elalszik, alkezd horkolni is. vagy magától kiesik, vagy én szépen lassan, óvatosan iveszem a dudót a szájából, mert már nem cumizza.
ott ülök még az ágya mellett 10percet még, és akkor hirtelen rándul egyet, kinyitja a szemét, és már ébren is van...
de ha a szájában hagyom a cuit, akkor s ez van... :roll:
pedig látom rajta, hogy hulla fáradt... :(

Csilla,
tök jók a képek, mennyit nőtt ez a gyönyörű kislány :P

garmastan:
én lemosom, nekem az Orsi is azt mondta, mossam le.. amúgy tök sz@r íze van :?
Vendég

Geo, nálunk ugyanez van. Alvás-cumi-rándulás-felébred-sír...

Kép

Kép
***csilla***

Inkabb nem irom le, itt vanneked 3 video, nagyon jol elmagyarazzak a csajok a felkotest :) az elso eleg is lesz szerintem. (ezt elasztikus kendovel mutatjak, az enyim is az, de tudom ismerostol, hogy a szovottel is mukodik ugyanez a kotes, ugyhogy hajra)
http://www.inutero.pt/pano_porta_bebe.html

Csilla, hat te latod a mennyiseget ami kijon, en csak elmeletben tudom hozzatenni, hogy megtevesto is lehet, de ugye en nem lattam eloben. Amde ha ez ilyen sugarban es akar meterre is ellovelo verzioban jon elo, akkor ez valami gyomorszaj zarodasi ize lehet, azt hijak refluxnak, csak nem csak kicsi jon vissza neki,hanem sugarban visszahanyja a kajat. Anyam emlegette mindig koraszulott noverem eme frenetikus attrakciojat, hogy a kisagyban bekesen fekve es nezelodve egyszercsak ezttette, egy meterre ivben ki a kisagybol a szoba kozepere hanyt.

luna6

Geooo haton fekszik David? Pont az ilyen randulasos felebredesek miatt tettem vegul Aront (ket nappal ezelottig ugye :D:D) hasra aludni az agyaba, mert ugy nincs lehetosege repkedni. Akaratlan mozgasok ezek amik felebresztik oket. (ezert is jo pl a korbebugyolalas, ahol a kezeik is benne vannak a csomagban, mert nem tudnak kalimpalni)

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?