röviden annyi volt, hogy:
urtica ide vagy oda, nekem egyre jobban csökken a tejem...
ha a gyerek szopi alatt nem ingerli rendesen, akkor a fejést is cseszhetem...
mert nem igazán haladunk a szopival...
és bocs hogy ilyen negatív vagyok, de annyira szeretném, és próbálkozom, és megőrülök, hogy em megy...
Jenny,
nektek elmúlt már a hasfájás? hatott a szer?
köszönöm Dávid nevében a dícséreteket
Detti,
-nagyo örülök, hogy sikerült a szopi, bárcsak nekem is menne, de komolyan mondom már örülnék annak, ha "csak" annyi baj lenne, hogy nincs tej...
mert a szopási technikája ha nem javul Dávidnak, a cicik nem gyógyulnak meg, és ha nem ingerli rendesen, tejem se lesz...
-honnan tudtad, hogy mennyit kell Szendének szopi után még hozzátáplálnod?
teleraktad a cumisüveget, aztán amennyit evett, evett? mert gondolom ha már nem kérnek, abbahagyják a kaját )
-mennyit hagytad cicizni?
Dávid kb 15percet tölt szopival, utána pedig még egy órát is képes lenne cicin tölteni, meg bealszik közbe, aztán arra ébred, hogy éhes, és akkor felsír...
mert írtad, hgy most hogy lett tejed, a szopik is rövidebbek...
én nem tudom mit csináljak... mikor vegyem le ciciről, egyálalán levegyem e...
-Szende rengeteget nőtt!!!!!!

és csodaszép
-kimozdulás: a múltkor is írtam, hogy nálam ez nem fog egyhamar bekövetkezni, mert nem merem rábítzni senkire, még nem értem meg arra, hogy megbízzak a agyszülőkben
például én a múltkor az előoszt.találkozóra is akartam vinni, az utolsó pillanatban András meg a barátnőm is azt mondták, hogy ne tegyem ki őt ennek... fhúúú de mérges voltam rájuk.. minek ne tegyem ki? hogy kiülök vele egy teraszra, ő meg levegőzik??????brrr... mindegy... a végén már nem mertem elvinni, mert akkor én lettem volna a rossz...
Csilla,
én is csak annyit tudok erre mondani, hogy KITARTÁS, és hogy minél előbb nézesd meg Lénit egy másik dokival...
Rozsa,
én nagyon szeretnék szoptatni... ezért is nem bírom elfogadni, hogy nem megy...
úgyhogy csinálom, de ha nem csökken a hozzátápi mennyisége, és nem növekszik a tejem, és nem tanul meg szopizni ez a Baba, akkor gondolom ennyi...
András mindenben támogat. az elejénmegijedt, hogy a gyerekünk nem fog anyatejet kapni, de aztán látta mennyit próbálkozom, és ő is segít... ő hívta fel az Orsit is, vett nekem MoreMilk kapszulát (édi)
Tatim,
párodnak jobbulást!!!!
igen, talltam hintát, csak még 3közül nem tudok dönteni...
ajj, csajok...
reggel 7óta szopi-hiszti-szopi-hiszti-szopi ment... és anyiszor elaludt már, hol a kezemben, hol a kiságyban, de 10perc után mindig felébredt..
most kapott még 40tápot, és leraktam a kiságyába, ő persze felébredt, viszont kijöttem tőle, és most már fél órája alszik, mert elaludt magától.. úgyhoy megyek én is szundítni...