Jajj csajok itt vagyok de alig élek...
Marha fárasztó ez a kétgyerekes lét!
Na persze nem akarok panaszkodni de tényleg nagyon nehéz,folyton álmos,fáradt vagyok.
Én gyerekem el lett rontva,ha nem leteszem a helyére úgy kiereszti a hangját,hogy apával nem győzünk csodálkozni,hogy egy ekkora gyerekből ilyen óriási hang,hogy jöhet ki?!
Ha ébren van folyamatosan cicizne,basszus 10 nap alatt 70 dekát hízott!!!! Már egy hete voltunk és akkor már több mint öt kiló volt
Olyan mint egy kismazsi
Fele ennyire tudna Bertusom enni,nem lenne problémánk!
Most apa fogja Zizit mert fürdéstől,ami úgy fél hétkor van este tízig ébren van,közbe milliószor cicizik,addig nem hagyja abba a sírást még nem adok neki!
A bimbóm annyira fáj,hogy majd megőrülök,full hólyagos az egész,olyan erővel szívja,ahhhhhhhhhhhh!
Szóval KO vagyok!Napközbe főzök,mostok és a többi,apa döngeti addig Zizit,én nem tom mi lesz ha jövőhéten elmegy melózni?!
Berta is folyamatosan parancsol,hol ez kell neki,hol az de már sokat alakult,valamivel türelmesebb.
Bár a mai nap elég zűrös volt,korán kelt,nem aludt délbe és ez nagyon látszott rajta,sírt,hisztizett.
Na mennem kell mert nem bír apa a kicsivel.
BOCS,HOGY MEGINT CSAK MAGUNKRÓL ÍRTAM!!!!
Ígérem ha kicsi időm lesz jövök és olvaslak Titeket,azért ide-oda belenéztem de reagálni nem tudok.
Azt láttam,hogy Móni is küzdött tegnap és,hogy hiányoltál,édes Tőled!
Jövök amint tudok!