A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bévi, én dm-es olajat használok. Olcsó is (relatív) és kiadós. A 2. flakonnal használom.

babaimádó
Kép
babaimado

Bévi! Sajna nem csak a krémen múlik, alkati kérdés, kinek milyen erős a kötőszövete, illetve mennyire nyomja a baba, mekkorát kell tágulni a pocaknak. Most nekem is több van, mint eddig. :cry: Mégis öregszem :lol: . egyszer megkérdeztem egy szépségszalonban, azt mondta a csaj, h van vmi vákuumos technika, amivel össze tudják húzni, ez már volt vagy 4 éve, azóta iztos vannak újabb módszerek is. Meg majd meglátod, mennyire megy vissza magától!
Claire
claire

Megjöttem,ctg.rendben volt. Holnap POSE,talán segít valamit :roll: :lol:

Bévi ne viccelj már,nem kell elnézést kérned mert felraksz egy képet amin van pár csík a hasadon :? más is feltesz mindenfélét. Punktum.
Sajnálom a csíkokat...el fognak halványodni idővel,talán több nem jön már...

Vanilla remélem pihentél egy nagyot és megnyugszol

Dia türelmesen várunk Rátok :)

Woody,nyílik a méhszáj,az is valami...hétfő közel van,én pont ma döbbentem rá mikor mondtam a nst-s szülésznőnek(aki olyan de olyan rendes,meg is fogom neki köszönni bonbonnal,virággal,Tomika-fotós képeslappal) hogy kedden indít a doki ha addig se semmi,hogy egy héten belül anya leszek
ATYA
ÚR
ISTEN!!!!!!

:lol: :lol:

Szilvi,nekem is a délelőtt könnyebb,aztán leeresztek mint a lufi de nem csoda,elég ezt a pocakot elcipelni mindenhova.

Limo drága ne haragudj ma nem mentem be mert épp odaértem fél 1-re(nem volt m55,megint dombot másztam,alig éltem túl.. :? ) hazafelé meg sietősre vettem mert kolleganő elhozott...

Vettem csirkemájat,rizottó lesz vacsira,de előbb szundítok egy órácskát.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]

Tej nem sok van egyelőre, ezért tápszert is kap. Szopizásról inkább nem beszélek, mert azt nem tudunk. Én nem tudom, másnál ez jön ösztönösen, nekem nem megy. Próbálkozunk-próbálkozunk, de eredménye szinte nulla. Ráadásul iszonyatosan fáj a cicim mikor rajta van, fényes nappal csillagokat látok, holott el kellene lazulni....ja...ki is van sebesedve mind a kettő. :?
Az első is felnőtt úgy, hoyg üvegből evett, ez is felfog ha más nem lesz.
Tudom minél gyakrabban kellene rátenni, de nem tudok fél-egy óránként szoptatni.

Képek majd lesznek csak fel kell tölteni őket a gépre.[/color]

Átérzem a dolgot,fájdalmat.Én vettem mellbimbóvédőt...de azzal sem volt jobb... :(
Nekem sem igen jön össze,bár minden evés előtt cicire teszem...szinte eredménytelenül... :(
Sajna nem mindenkinek van elegendő tejcsije...illetve nem mindenkinél indul be... :(
Hiába nagy a mellem :(

Ez van

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire remélem vissza húzódik valamelyest és majd tornázom,meg van nekem is kenőcsöm ami halványítja de míg Lili bent van ilyen krémeket nem igazán akarok használni,Nivea jó volt,de Lilikém nagyot nőt az elmúlt 1 hónapban,a barátnőm kozmetikus majd csak kezdünk vele valamit,csak az a baj most,hogy izzadok mint egy ló eddig ez sem volt,kellemetlen,de sok tusolás,kenni meg nem is igazán kenem már ebben a fülledt időben épp nem hiányzik!!!!

Évi 1 hét és anya leszel,lehet még annyi sem kell :wink: :wink:
:wink: örülök,hogy rendes a szülésznő aki csinálja a vizsgálatot sokat jelent szerintem,nekem az enyém most írt smst,Szia Évike fél hatra várlak!!Kicsit vicces azért írt el ne felejtsem,azért ennyire nem vagyok feledékeny de rendes tőle!!!!!!

Csillag,Dia sajnálom nem tudtok szoptatni drukkolok,hátha sikerül,nem lehet egyszerű,de felnőnek ezek a drágák minden képen nem szabad rajta bánkódni,de tudom jobb szeretnétek ha minden simán menne!!Sajnos ma én is rákérdezek egy dologra szoptatással kapcsolatban majd a szülésznőtől,lehet nekem se fog ez össze jönni már nem írok ide le,mert inkább nem...

Remélem mindenki jól van a körülményekhez képest én most takarítottam ki főzni majd ha haza jöttem Nst-ről akkor fogok,kisúroltam a fürdőt felmostam mindenhol és kimosom a szőnyegeket a fürdőbe,meg ami még ruha van,most csak hetente subickolok,nem bírom már sűrvebben!!!!

Kép
bévi

Annyira nem aggódom túl magam, a szopi miatt. Inkább azt sajnálom, hogy nem elég a tej. Bencénél is fejtem oszt megitta üvegből. Csak az a helyzet, hogy Áron étvágya duplája, mint Bencéé volt :D Na majdcsak lesz valahogy. Hátha beindul mégjobban.

Csillag próbálkozom ciire tenni, de az az igazság, hogy annyira fáj, mikor szívja, hogy már vérzik is. Szóval annyira nem erőltetem inkább.
Véleményem meg az, hogy aki azt mondta, a szoptatás a világon a legcsodálatosabb dolog, na az egy mazohista...

királylány

Dia akkor jó étvágya van a kis legénynek :lol: :lol: :lol: ha üvegből issza az is jó szerintem csak táplálék legyen nekik,az a fontos,lehet Lilinek is fejni fogom!

Kép
bévi

Sajnálom a szpis gondokat.Ölelés nektek.

babaimádó
Kép
babaimado

Megyek lassan megfürdöm,meg elkészülök és majd Nst este jövök és elmondom mi volt :lol: :lol: :lol: !!!

Kép
bévi

Bévi++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Bévi! Nem kell bocsánatot kérned :), vizuális sokkot kaptam :). Egyébként arra is gondoltam, hogy lehet, összefüggésben van az elfogyasztott folyadék mennyiségével is. Ez csak tipp részemről. Nekem is az utóbbi 1 hónapban jöttek elő, tudod írtam. Majd, szülés után torna meg minden és igyekszünk helyrejönni, addig is a kenegetés bizti nem árt.

Bele sem merek gondolni, milyen az a szülés indítás ..... viszont a vége mindenért kárpótol!!!!
szilvi35

Szilvi,hogy érted,hogy keveset ittatok volna?
Nekem nem lett egy se kopp kopp ami látszik az a kamaszkori kövérség csíkjai,amik terhesség elején bugyi magasságban voltak,most azért jócskán felnyúlnak,de fehér,tehát régi...(mondjuk nem szép...) Kenegettem bőszen de bevallom hetek óta nem kenem,így is folyik rajtam a víz most is.

Szülésindítás,oxitocint kapsz - mint POSE-nál is,csak nagyobb mennyiségben...beindítja a méh összehúzódásokat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Igen, mondták... inkább gyakorlatban érdekel. Állítólag iszonyatosan fáj ... nem olyan, mint a természetes formában...

Úgy értettem, hogy ha nem fogyaszt elegendő mennyiségű folyadékot az ember, akkor dehidratált lesz a szervezete, ezzel együtt a bőre is. Ezáltal elveszíti a rugalmasságát, vagy kevésbé rugalmas. De mondom, ez csak "úgy" eszembe jutott.
szilvi35

Nem tudom mi az a POSE.
szilvi35

Hű, ÉVI, ez a pose Pénteken remélem nálam nem lesz hatásos, Anti csak szombat reggel jön haza....addig nem indulhat ki!!!!!!! :shock:

Vagy volt már egyáltalán ilyenre példa, hogy megindította valakinél a folyamatot? :roll:

A repedés engem se került el, de sokkal kevesebb mint Bévinek, s egyből fehér....lehet, hogy nem olyan mély? Mert az oldalamon van 3 ami élénk pirosas-lilás....

Enyém pocak: 111 cm a legnagyobb pontjánál :)
Sokan azt mondják, hogy nem is nagy..... ahhoz képest, hogy mindjárt szülök.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia!

Véleményem meg az, hogy aki azt mondta, a szoptatás a világon a legcsodálatosabb dolog, na az egy mazohista...

egyet értek veled :( :wink:
bár erre is van magyarázatuk....rosszul tesszük a babát mellre...
tudod mindent meg lehet magyarázni :(
nekem használt a 2 krém:
-garmastan
-sudocrem

de addig is majd bekakiltam :(
mégsincs :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi drukk...

Csillag használom a garmastan-t, a sudocrem-et még nem próbáltam.
Nem jól tesszük mellre..... :roll: hmmm.....én nem tudok szoptatni és biztosan az is közrejátszik, hogy feladom a küzdelmet, de nem lóghat rajtam egész nap, van másik gyerekem is. Így sem tudom hol áll a fejem. Össze kell szoknunk még.

Volt itt a védőnő, azt mondta fejjem akkor és igya meg üvegből, ha nem elég akkor tápszer és ne stresszeljek rajta. Mondjuk eszemben sincs.

A kis mocsok a kiságyban nem hajlandó most megmaradni, bezzeg a szopipárnában jól érzi magát :)

királylány

Szilvi, Évilány! Én is pont így vagíok, reggel fölkelek, elkezdek pörögni, és akár sokat dolgozom délelőtt, akár keveset, délután már csak nézelődök körbe, h ezt kéne-azt kéne, talán majd holnap. Persze ha leáll a mosógép, vagy efféle kényszer van, az más, de akkor is olyan nehéz rávennji magam bármire. Most is pont ez van, pedig még szundítottam is. (a gyerekeim persze nem, de legalább annyir acsendben voltak, h én tudtam aludni)

Csíkok: speci a torna erre nem használ, az izmokat helyre teszi, de ez kötőszövet!!!

Dia! A nagy szopizott neked? Látta vki ahogy szopik most a baba? Ha vérzik a melled, nekem az a gyanúm, h nem jól kapja be!!!?

Bévi! miért fogod fejni? Az olyan macerás, nem?
C
claire

Dia!

Persze hogy nincs értelme görcsölni rajta...attól is elapadhat méginkább.
Az tény hogy az anyatejnél nincs jobb,de ha pótlás kell,hát istenem-nem áll fejre a világ! :wink: :)

Már én sem görcsölök rajta...próbálkozom...aztán lesz ami lesz...én mondjuk ráérek...nekem már nagyok a gyerekek...

Azért szurkolok neked ezerrel!!!
Nincs lehetetlen...és hiszek a csodákban :D :oops: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Étvágyról annyit...
nekünk 70-80 az adagunk...és van hogy 100-at eszik...és még tömi a kezét...de a forralt víz nem kell neki :(
Laca volt ilyen...dupláját ette szinte az előírt mennyiségnek :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na, vagyok megint...
Anyu elment már, már el is mosogattam (jó sokat koszoltm egy nyomi leveshez... :? )
Gábor indul edzeni mindjárt...

Bévi...jól megrepedtél...remélem zért hamar halványul majd, és nem jön már több ki...

Tejcit sajnálom, hogy ilyen nehézkesen akar menni/beindulni, de hátha...

Én olyan farkaséhes vagyok...egész nap van valami kaja a számban, és nem bírok leállni...anyu hozott fincsi lekvárt, most már nemtudom hanyadik kenyeret nomom már magamba...

Lábujj szuperül van...papucsot nem veszek most fel, így nem nyomja semmi...:)

Már nagyon várok Áronfotókat...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Nekem a kivérzett mell miatt ugrott be, h esetleg nem jó a mellre tétel, illetve vhogy nem jól kapja be. Különben biztos van, aki nem tud, v nem tud eleget szoptatni, és mégcsak nem is függ össze pl mellmérettel. Az én egyik nagyanyámnak hatalmas mellei voltak, idős korában szegény már nehezen cipelte, és apámat nem igazán tudta szoptatni. A másik nagyanyám (anyám meg én láthatóan ezt a vonalat nyomjuk, remélem most sem hagy cserben), szóval a mi mellünk a "borogatjuk elmúlik" kategória :lol: , viszont simán szoptattunk. Ki érti ezt?

Claire
claire

[quote="királylány"]
írta:
királylány
A kis mocsok a kiságyban nem hajlandó most megmaradni, bezzeg a szopipárnában jól érzi magát :) [/color]

Mikor láthatjuk már az említettet? :roll: :D

Clarika,állítólag az én sógornőmnek a pose-től indult be de hát ki tudja.

evilany

[quote="clárika"] írta:clárika
[quote="bmaass"]B írta:bmaassarbcsi ne csüggedj, ki fog bújni neked is a napokban a babád. A párod fönökét nem egészen értem, hogy miért küld ki ilyen messze egy már majdnem apukát, akinek a felesége mindennapos terhes!? S ha a párod beteget jelent? Csak nem a legjobb ötlet most lelépni nyugatabbra, nem?

Barbcsi apukáját küldte ki a főnöke, ő a kamionsofőr.
Barbcsi párja egyetemista, ő otthon van Barbcsival.

Sziasztok!

Clarika köszönöm a pontosítást! :wink:

Még mindig egyben, ennyire ragaszkodik az anyukájához... :roll: :roll:

Nekem szombaton lesz pose, mikor be kell feküdni. De én nem akarom, hogy be kelljen feküdni. :oops: Magától szeretném, ha indulna. Még van 2 nap... :roll: Remélem meggondolja magát addig a picurunk!!! :wink:

Tegnap este nálunk is vihar volt, féltem nagyon. :? :( Zuhogott, hatalmasat villámlott, dörgött, de aztán elvonult, babát meg nem hozott. Ma újra ragyogó napsütés van.

Szopi gondokat sajnálom. :(

Tündi, Évi! Jó napokat szemeltetek ki :D :arrow: sógornőm szülinapja 8-án van, anyumé meg 10-én. :D :lol: És anyáék házassági évfordulója 12-én... :D

Dia! Áron fotót!!! :wink: :roll: Hátha arra vár az én gyermekem... :D :wink: :oops:

Azt hiszem, megpróbálok visszaaludni, fáradt vagyok. :oops: Pihenek, amíg tehetem. :wink: Éjjel fent voltunk, mert azt hittük lesz valami. De elkezdtem örülni és el is múlt. Lehet ez a gond, hogy örülni kezdek, vagy én már nem tudom... :shock: 8)

Kép

Kép
barbcsi

Évi, Clárika! Igen, azt mondják a pose képes beindítani a dolgokat! Múltkor nst-n mondta egy kismama, hogy neki előző babánál ez segített. Nálunk ez az első próbálkozás a kórházban. Megnézik hogyan reagál a fájásokra a baba, ha rosszul, akkor azonnal indítanak, ha nem, akkor még várnak. De most tudtam meg, hogy max. 3-4 napot szoktak várni. Ha ez nem indítja, akkor méhszájérlelő zselé, még oxitocinos infúzió, végső módszer a burokrepesztés. Remélem, egyiket sem kell kipróbálnunk... :roll:
Minden vágyam, hogy természetesen induljon meg a szülés!!!!!!!!!!!!!
:roll: :roll: :oops: :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Asszem akkor én mondom a néninek, hogy ha ez képes beindítani a szülést, akkor nekem most ne csepegtessen, mert apa akkor nem tud jelenlenni!!!!!!!!!
Én nem akarok Pénteken szülni!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mi az a pose?

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok

lenyugodtam higgadtan újra vagyok apával átbeszéltünk hegyiről végéig mindent és megegyeztünk abban hogy nem megyünk Ceglédre maradunk inkább a régi nél ha beindul megyünk ha nem előbb utóbb ugy is ki kell jönnie bent nem marad de holnap már többet tudok mert reggel fél 8-ra kell mennem nst-re amugy meg egész nap szúr fáj nyom . Kikapcsolás képen elmentünk bevásárolni az iskolába :shock: :shock: :shock: hogy milyen árak vannak inkább el sem mondom csak a picire ceruza meg ilyenekre hagytunk 15 000 ft-ort és nem kaptunk mindent .... :?

Na aztán képzeljétek vásárlásból haza felé indultunk volna párom munkatársával össze találkoztunk és mit adott nekünk egy tengerimalacottttt :shock: :shock: na mindjárt kellet venni neki ketrecet meg etetőt itatót meg minden féle dolgot ha haza jön a pici fiam nagyon boldog lesz mert régóta mondja szeretne egy kisállatot :wink:
Vendég

Clárika
Kép
clárika

Babaimi!

A pose nálunk ott, ennek a neve: oxitocin terheléses teszt. Infúzióban oxitocint csepegtetnek, ami fájásokat generál neked, de nem az a lényeg, hogy milyen fájásaid lesznek tőle, hanem az, hogy a babád hogyan bírja! Ha rosszul, akkor azonnal indítanak nálunk, ha nem, akkor várnak! Nálunk ez csak akkor van, ha betöltötted a 40. hetet és befeküdtél a kórházba.

Kép

Kép
barbcsi

Hű, ez tényleg beindíthatja!
Én tényleg szólok, hogy ezt akkor halasszuk el hétfőre!!!!!!
(-ha addig nem bújik ki)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok! Megvagyunk!

Évi!.....Dehogy haragszok...azt hittem elaludtalak :) ....itt mást nem is lehet tenni!

Nagy vonalakban visszaolvastam, látom mindenki kellően ki van már akadva.....én is beállok a sorba....miiikóóóóór mááááááár?????
Most este megjegyezte a doki, hogy oké, kitartás, már nincs sok hátra! A próféta szóljon belőle!

Jók legyetek!
limo73

lányok akkor lehet holnap engem nem is engednének ki a kórházból már ???
Vendég

Érdekes, nekem az elsőt indították, bekötötték az infúziót, de nem volt előtte tesztelés. Mondjuk nem született meg, de mondták hogy annyira jó volt, h látják, jól bírja az oxi terhelést. Mondtam, tök jó, én meg 2 napig görcsöltem tőle, megszületés sehol. Aztán újra indították..... Szóval jobban szeretem, ha maga indul kifelé!

Claire
claire

Clárika!.....A törpe se a héten, se a jövő héten nem lesz ügyeletes.
limo73

Limo!
Ez fantasztikus hír! :)
Akkor jövő hét végéig kell szülnöm :)

Most olvasgatok, s ez az Oxitocin Terheléses Teszt az OTT. (nekem ilyenem lesz pénteken)
..akkor mi a POSE???? Évi????

Clárika
Kép
clárika

Terheléses CTG vizsgálat

Napjainkban kissé ritkábban végzik, akkor válhat szükségessé, ha a görbe nem reaktív, és a variabilitás csökkent, ami arra utalhat, hogy a magzat alszik. A megfelelő regisztrátumhoz a magzatot szeretnénk felébreszteni, mert az NST eredménye ilyenkor nem egyértelmű. Ilyenkor a kismamának nem túl megerőltető gyakorlatot kell rövid ideig végezni (guggolás, lépcsőzés, szobabiciklizés), majd ezt követően megismétlik a vizsgálatot, ezt hívjuk FTT-nek (fizikális terheléses teszt). Így, ha a magzat csak aludt, vagy inaktív állapotban volt, de az oxigénellátása megfelelő, várhatóan felébred, és aktívvá válik, a görbe pedig reaktívvá.

Ha az eredmény nem mutat megfelelő javulást, egyéb vizsgálatot is végezni kell, erre az áramlásos ultrahang-vizsgálat (flowmetria) terjedt el, amit egyéb ok miatt is gyakran végeznek. A terhelést gyógyszerrel, oxitocinnal is el lehet végezni , ez az oxitocin terheléses teszt (OTT); az elvégzéséhez több feltételnek is teljesülnie kell.

Amennyiben rossz a méhlepény keringése, akkor a terhelés következtében tovább romló vérellátás következtében a magzat oxigénellátása zavart szenvedhet, és ez a szívfrekvenciában is változást (csökkenést) eredményez, mely a görbén is megjelenik. Ekkor a terhesség befejezése indokolt. Az OTT-vel ezen kívül láthatjuk az méhtevékenység esetleges kialakulását is a méhösszehúzódást elősegítő oxitocin hatására, ami a természetes vajúdás alatt is felszabadul a szervezetben.

Clárika
Kép
clárika

Vanilla nem semmi 15 rugó! Nálunk a két gyerek iskolakezdési cuccai voltak olyan 40 Euro körül, de mondjuk iskolatáska nem kell a kisebbiknek, mert kaptunk egy használtat ajándékba. Tornacipöt kifogtam a Deichmannban acélos 7 Euroért, Aldiban tolltartó töltelékkel 3 Euro, szóval ilyen szinten.

Barbcsi erös félálomban olvastam, valahogy félrecsúszott, bocsi!

A kocsinkat kölcsönkérte a barátunk, hát pár óra múlva hozta vissza, hogy baj van az autóval... :( Jaj de nagy öröm ez most!

Fürdöszobát kiglancoltam, konyha felcsutakolása még várat magára.

Ma egész nap a lakáskulcsomat kerestem, mert se a párom, se a lányom nem említette, hogy utoljára az ö kezükben volt, én meg csodálkoztam, hogy eddig még sose tettem máshová, csak nem most hibbanok meg. Még át is beszéltem a párommal, hogy mikor mit csináltunk, de benne fel se merült, hogy odaadta a nagynak, hogy ha kimennek játszani, bármikor be tudjanak jönni, ne kelljen csengetni. Eddig mindig úgy volt, hogy a párom kavarta el a kulcsot és rajtam kereste, hát most is lényegében ö volt a hunyó, mert amikröl nem tudok, arra nem is gondolhatok.

Holnap du. ctg. Dönci taknyos, idegölö ilyenkor. Már két rémes éjszakánk volt, egész nap pörög, kialvatlan, ömlik belöle a csúzlis cucc és csak marhaságokat csinál, de olyan szinten, hogy egy perc nyugalom nincsen töle.

Barbi
Vendég

Látom, mindenki be van zsongva...

Én most megint elkezdtem görcsölgetni, rendszert még nem látok, vagy csak nem figyeltem eddig eléggé...baba össze-vissza feszeng, szerintem lassan széttöri a medencémet...iszonyat hányingerem van (+farkasétvágy, ki érti ezt?!), és olyan "fosul" érzem magam...nem rosszul, csak olyan nem jól...jövök, megyek, nem találom a helyem, sehogy nem jó, fáj a derekam, hasam...a fejem is olyan tompa, nem fáj, csak nem az igazi...

Asszem ma sem lesz alvás...csak remélem most okkal nem...

Most már engem is érdekelne, mi az a pose...

Ilus

KépKép
badzsulka

Clarika! Nekem is OTT lesz. Most már én se tudom, mi az a pose, csak Évi leírásából gondolom, hogy ugyanaz, mint az OTT.
Dokinénink, segíts! :wink:

Nagyon nagyon nagyon nagyon szeretnék szülni már!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: Megindulhatna magától a mi pici fiunk!!! :wink: :roll:

Ha holnap reggelig semmi, akkor reggel fél 8-ra megyek vérvételre (befekvés miatt kell :?), aztán 9-re nst-re. De én ezeket már szeretném megúszni! Szeretnénk már a karunkban tartani a kislegényt! :wink: :roll:

Bmaas Barbi! Semmi gond! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.08.04 19:05-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Claire lehet, hogy én nem teszem jól mellre, de foggalmam sincs akkor mi a jó. Éppen csak fejjel lefelé nem próbáltam még. Papírom van, több is amin leírják/lerajzolják hogyan kell, de nem megy.
A nagyobb sem szopizott ugyanezen ok miatt. Ez van.

Áronfotó lesz, igyekszem csak épp ma még leülni nem volt időm. Ki kell alakítanunk egy napirendet, remélem sikerül is hamarosan. Bencével ez lényegesen egyszerűbben ment, hiszen nem volt másik gyerek.

ha sikerül még ma idejutnom akkor dobok képet, csak még a fényképezőgépen vannak, fel is kell tölteni a gépre.

királylány

Sziasztok!!!

Megjöttem Lili nem nagyon akart mocorogni,de mozgott párat nagyon fáradt vagyok ma sokat jöttem mentem,dokim is ott volt ő volt az ügyeletes azt mondta pénteken vagy vasárnap szüljek akkor ügyel megint jó pofa,nah mondtam neki a folyásom canesten kúp hát én úgy vagyok vele mivan ha nyitva van a méhszáj nem okozhat gondot,ááá nem tudom kérdezte mikor volt uh mondtam múlt héten,kérdezi és mit mondtam minden rendben,mondtam igen akkor jó!!!Ha nem szülünk csak egy hét múlva kell menni :shock: :shock: :shock: és akkor vesz magzat vízet ennyit a nagy vizsgálatokról,nem ízgulják szét magukat!!

Kiváncsi vagyok mi az a POSE még ilyet nem halotam,nem nagyon reagáltam senkire ne haragudjatok,de az agyam olyan szita annyira el vagyok fáradva!!!!!

Kép
bévi

bmaass nekünk is kell még venni egypár dolgot táskát még a tavasszal megvettem akciósan avaterán pókemberest még tol tartó az ami kicsit húzósabb lesz de aztán nagy abból minden megvan még tisztasági és torna cipő kell a fiuknak képzeld egy sünis tempera mert ugye azt kérték 6-os majd 1000 ft na most én inkább megvettem most akciósan sikerült kifogni 500-ért még és pár ilyen terméket ma mint később duplájáért így lehetett kicsit spórolni pár ezer ft-ot

badzsulka ugyan így vagyok az összes tünetem ugyan ez feszengés , farkas éhség medencém nyomja stb... kivétel hogy most hányingerem nincs de tegnap rettenetes volt az is
Vendég

[color=indigo]Pár kép gyorsan :D

Születés után pár perccel:
Kép [img] [img]

Kosárban
Kép

Épphogy hazaértünk
Kép

Fürdés után beájulva
Kép

királylány

Édes! :)

Clárika
Kép
clárika

Dia! Nagyon cukker!!! Még egyszer gratula!!!!!!!!!!!

Kép
xtina75

sziasztok! vagyunk! :)

Dia gyönyörűséges baby! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Dia, nagyon édes!!! :lol: :lol: :lol:

Bévi, a canesten kúpot nem kellene használnod. Tudod én gombás fertőzéssel küszködöm folyamatosan. Sajnos most is van, a doki ma akart adni ismét kúpot (valami p betűs), de miután látta, hogy nyitva a méhszáj, közölte, hogy már nem lehet. Csak sima canesten krémet és külsőleg.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
Dia! Nagyon cuki! Nemtom, csak azt, h bebkell az egész, vagy majdnem az egész bimbót kapnia jó mélyen. Ha a védőnő nem tud segíteni, nincs a közelben szoptatási szakember? a naggyal anno hogy volt? Végül tápizott, vagy fejtél?

Claire
claire

Sziasztok!!!Most keltem fel megfürödtem,és várok,Lili mozog elég keményen és elég keményen fáj is lehet a sok melótól amit ma megcsináltam olyan a hasam minta kő,szerintem ezek jóslófájások,de ilyen erőségű még nem volt és szerintem ez sem az igazi fájás határát súrolja még elég kemény :shock: :shock: :shock: Holnaptól semmit nem csinálok egy tányért nem mosok el,fáj a hasam is és megint nyügi vagyok,nah de nyavajgás befejezve!!!!

Woody én sem fogok kupot szedni nem is tudom ki vagyok-e nyílva dehogy szedem én el,kenem egy kis canesten krémmel!

Még maradok egy kicsit aludni most nem tudok,hányingerem van és fáj ahogy Lili furja magát!!!!nézem az időt,de hát elkezd fájni abba marad és utánna megint fáj de szerintem nem kellene a kettő közt teljesen elmúlni a fájdalomnak,hmm nem tudom 10 perce nézem de már most jött a fájás kb 4-re de fájások közt meg nem fáj szerintem ez csak jósló!!!Gondolom amúgy én mindig attól tartok nem ismerem fel a fájást!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?