Sziasztok,
Örülök, hogy jól sikerült a találkozó

Megnéztem a képeket, nagyon jó látni Titeket így együtt
Mangora, Krisztina, nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
Ági, örülök, hogy Benének jók lettek a leletei, remélem, megnyugodtál!
Móni, Kata, Judit, Mangora, nagyon jó nyaralást, kellemes kikapcsolódást Nektek!
Remélem, tudtok pihenni is egy kicsit
Ági, tobzódsz velem jövő héten?
Gratulálok minden új mozgásformához a gyerkőcöknél!
Móni, valahogy éreztem, hogy nem sikerül a keresztelőt olyan szépen, mindenki kizárása nélkül elintézni. Remélem, emlékezetes lesz az Ünnep!
Judit, nagyon sajnálom, hogy így alakultak ezek a dolgok. Szerintem nem vagy túl érzékeny, azt hiszem, ezt senki nem tudná tolerálni és nem is kell. Elhiszem, hogy semmi kedved az esküvőhöz ezek után. Remélem, azért kialakul majd egy egyensúlyi helyzet és nem kerültök bele több kínos szituációba és Andris sem veszíti el a barátait.
De az ilyen helyzetekben mindig benne van az, hogy egy ajtó bezárul, de majd kinyílik, sőt szerintem ki is nyílt már Nektek egy másik!
Lánybúcsú: szerintem oda azt kell meghívni, aki a menyasszonynak a barátnője és nem azt, aki a vőlegény által került be a társaságba. Bár nekem nem volt lánybúcsúm és nem hiszem, hogy valaha lesz, de azt mindentől függetlenül megfogadtam, hogy én csak olyanra megyek el többet, ahova szeretnék.
Más, de már leírom, mert belejöttem: egyik egyetemi nagyon jó barátnőmnek már két gyereke van, én voltam az esküvőjén, mindkét gyerekét meglátogattam, amikor született, számatalan ajándékot vittem nekik, ő el sem jött még megnézni Zsófit (Bp-en lakik), erre kapok egy mailt, hogy 30. születésnapi bulija lesz és menjek el. Nem mentem.
Ma jöttünk haza Balatonról, nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt az apartman, gyönyörű volt a kertje is. Strandoltunk, nagyokat sétáltunk, jókat ettünk (mérlegre nemigen merek állni

), élveztük, hogy együtt lehetünk. Tihanyban találkoztunk HuSzilviékkel, egyfajta minitali, épp keddre beszélük meg mi os

, cukrászdában készer is voltunk a pár óra alatt
Többször voltunk Keszthelyen sétálni, voltunk Hévízen, megnéztük a Kis-Balatonnál, amit lehetett, voltunk Reziben is, ill. az Afrika-múzeumban, szóval amennyire lehetett, tartalmasan töltöttük az időt.
Zsófi jól van, napközben nagyon keveset aludt, pedig igyekeztünk mindent megtenni, de egyszerűen nem volt rá ideje. Volt, hogy este 7-kor kidőlt vacsora és fürdés nélkül és hajnali 3-kor vidáman ébredt és csak reggel 7-kor aludt vissza. Na, az egy borzalmas nap volt. Kb. úgy éreztük magunkat, mint Móniék azon a napon... Egyébként egész jól teltek az éjszakák, ha kelt, akkor folyadékkal sikerült visszaaltatni. Igaz, Vick tanácsára az esti szopizás előtt tejpépet is adok, mert szerintem a tej már kevés.
Egyébként rájöttem, hogy nem várhatom el tőle, hogy átaludja az éjszakát, hiszen én is szinte minden éjjel felkeltem még a terhesség előtt is pipilni.
Jók legyetek!
Puszi