A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

KATA na milyen volt a fiús féle fözöcske!!!
?????

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Köszi a dicséreteket a kertre! Szívesen látunk bárkit szeretettel! Ez volt a kedvcsináló :D:D:D

TSzilvi! Hogy adtad neki a cs-combot meg a rizibizit? Turmixolva??? :shock: Már én is szívesen adnék ilyeneket, csak nem tudom milyen formában, mert ugye fog az nálunk se sok :D
Pelusozás, öltözködés nálunk úgy megy, hogy mindig van ott valami játék v cumi, amit odaadok neki, azzal egy darabig elvan jó esetben, de amúgy meg próbálok vele határozott lenni, hogy azt igenis fel kell venni, lesz, ami lesz! Már javult a helyzet, már csak akkor tekereg meg hisztizik, ha fáradt...
Felmosás nálunk már naponta van, és a teraszon is... Összesen kb 50 nm felületen :D Már álmomban is felmosok :D:D:D És mégis mindig tiszta szutyok Marci! De neki már a térde, a lábfeje és a tenyere koszos csak :D:D:D Mivel a kúszás már nem olyan kunszt neki, így a hasa tiszta, azt csak kaja közben eszi le :D:D:D

HuSzilvi! Gratula Csabinak a fogacskához!!!

Mai hír! Marci felállt a teraszon a korlátba kapaszkodva! Saját bordásfala van! Olyan cuki volt, csak annyira féltem, hogy hanyatt esik, így hátulról odaültem terpeszülésben mögé, és így mikor dőlt, akkor a lábamra huppant :D:D:D

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

TSzilvi! Ebben a növekedési ugrásban lehet valami, mert ezt Marci is csinálta, kb 3 hétig kelt hajnali 4-5 körül kajálni! Függetlenül attól, hogy előző nap mennyit evett! Remélem beválik így és nyugodt éjszakáitok lesznek!
Ja, és mióta nem kel hajnalban kajálni, azóta annyit eszik, hogy csak lesek és rendesen érezni a súlyán, hogy hízott, mert nehéz :D:D:D :shock: :shock: :shock:
Jó, mondjuk nem kell azért Marci esetében nagy adagokra gondolni, kb most eszik annyit, mint egy 7 hónapos :D:D:D

HuSzilvi! Köszi a listát! Alapnak tuti jó lesz és persze kiegészítem!!!

Képzeljétek, egyik ismerősünknek 5,5 hónapos a lánya és 9,5 kiló!!! :shock: :shock: :shock: És kb 60 cm... De a 74-es ruhákat hordja, mert abba fér bele... Ez nagyon brutális!!! :shock: :shock: :shock:

Na, nem tobzódok tovább :lol:

Mangora

Kép
mangora

Na az előbb írtam és elszállt...
Pedig dúlok-fúlok, védőnő miatt, majd holnap elmondom, ma nem írom már le.

Csajok, csak magatokat és a gyerkőcöket hozzátok, meg fürdőnacit, akinek pancsolhat és szeretne is a manója.

puszi

jó éjt

katicat
Szigetszentmiklós

Hellóka,

Kata ismerős én is így jártam egyik nap , de már úgy írok ide h előtte word be és bemásolom most már ez a bizti !!! :lol:

Nekünk is mesélj mi van a védőnővel meg a költözéssel ha lehet ?????

Mangora úgy adtam neki h rizi bizit összetörtem villával és húsit is kis cafatokra marcangoltam villával. és ami nagy volt azt én megrágtam :oops: és úgy adtam neki oda egész jól megette !
Ügyike Marci nagyon!
puszika

jóéjt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Látom mindenki készülődik nagyon :) Aki meg nem az nyaral vagy intézkedik :D:D:D
Már várom, hogy talizzunk, remélem az idő is szép marad még!!!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Hahó!

Csajok, nagyon köszi a mait, szuperül sikerült, nagyon jól éreztük magunkat! Bene már 8kor kidőlt, asszem elfáradt :wink:
Kata, Neked külön köszi, hogy kitetted hat örökmozgó gyerkőcnek a lakásotok biztonságát, kisebb balesetekkel ugyan, de egész jól megúsztuk a napot :) A süti pedig isteni, ezek után én is kipróbálom!

Móni, remélem már jól vagy, annyira sajnálom, hogy rossz volt a gyomrod a kocsiban :( Remélem nem a vezetési stílusomnak köszönhető és máskor is be mersz ülni hozzám :wink:

Friday, Neked pedig köszi a csokit :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Nagyon édik voltak a gyerkőcők, sok édi baba elfér bárhol, Ági!
A képeink viszont pocsékul sikerültek, M. hétvégén firmware-t frissített a panasonic oldalról és az összes elmosódós-homályos szinte, nagyon mérges vagyok.Vissza is rakja most a régit rá.
Ami azért jó lett, majd vmelyik nap elküldöm nektek.
Márk rekordot döntött ma, 7kor fürdettem és negyed 8 óta alszik a drágám.

Móni, köszi a kukásautót és a csokit!:-)

Friday féle csokiból még maradt ám nálunk, legközelebbi taliig őrzöm,ok?

Nagyon jó volt veletek csajok és a babáink is imádnivalóak voltak, köszi,hogy eljöttetek.

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Dávid még bőven ébren van:) nem baj, hátha annál is később ébred fel éjszaka.

Kata, a kukásautó és a csoki közös ajándék volt Ágival:)
Remélem, tetszeni fog Márknak.

Köszönjük a meghívást, nagyon jó volt nálatok! és örülök, hogy megismertem a többieket is.

Ági, köszönöm, hogy hazahoztál. :) Nem tűnt pedig extrémnek a vezetési stílusod egyáltalán. :) tényleg nem való nekem az autó, ez van.

Babák egytől-egyig tündériek voltak, de ez már evidencia.
Remélem, azért lesz pár jó kép.

Szép estét,
M.
monke

Sziasztok,

Dávid még bőven ébren van, biztos az élményeit dolgozza fel éppen:)

Ági, köszönöm a fuvart:) nem tudom, mi ütött belém, ennyire azért nem szoktam rosszul lenni. Nem, nem hiszem, hogy a vezetési stílus miatt:)

Köszönjük a meghívást, nagyon jó volt Nálatok, és örülök, hogy megismerkedtünk még páran!

A babák meg egytől-egyig ennivalóak voltak, de ez már evidencia:)

Pusz
M
monke

Ezt hogy csináltam...

Elszállt, újraírtam, aztán visszajött:)

Hát mindegy.

jó éjt!!!

M
monke

Na ennyire figyelek, Ági, bocsi,bocsi és nektek is köszi az ajcikat, kukásautót amúgy is be akartunk már szerezni.

Móni,lehet,hogy azzal van a baj, hogy nem te ülsz a volánnál :-)))

puszi és élvezzétek a lehülést és esőt

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Kata, köszönjük, hogy ott lehettünk! Szuper nap volt!

És lányok, mindenkinek köszi ezt a szép napot! Mi nagyon jól éreztük magunkat!!!
Nagyon örülök, hogy ennyiőtökkel megismerkedhettem! A babák meg egytől egyik gyönyörűek és nagyon aranyosak, ügyesek!!!

Én csináltam pár fotót, majd vmelyik nap feltöltöm picasara és elküldöm a linket nektek! Tényleg nem sok, de emléknek jók lesznek!!!

Kata, sajnálom hogy a tieitek nem sikerültek :(

Friday, köszönjük a csokit!!! Nagyon fincsi!!!

Móni, nem semmi, hogy Dávid eddig bírja ébren! Hozzánk este még átszaladtak ismerősök két gyerkőccel, úgyhogy Marcit csak 8-kor vittük fürdeni, de akkor már hulla volt, el is aludt egyből!!! De délután már nem aludt, csak kb 5 percet az autóban (persze akkor aludt el, mikor már majdnem itthon voltunk... és megálláskor egyből felébred...)

Jó éjt mindenkinek!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Ja, ha én ülök a volánnál, azt Ági is hogy élvezte volna

:P
monke

Jó reggelt!

Mi is köszönjük szépen mindenkinek a tegnapot!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Csak úgy elrepült a nap! Mangora, Neked külön köszi a fuvarért!

Hát csajok! Petra jól kipurcant! Mi este még voltunk DM-ben, Deichmanban és még anyumnál is megálltunk, mert ma jönnek unokatesómék, itt is alszanak s míg mi taliztunk, anyum kitakarított és vasalt és otthon még sütött sütit, amit elhoztunk. Tudom-tudom, így könnyű az élet!! :) Nah, de ennek időnként ára van..... s talán most engedtem neki ekkora segítséget hosszú idő után először.

A lényeg: Petra tegnapp este 3/4 9 óta alszik. Volt ébren, de csak beszélgetett és zenélt. Engem még nem akart.... bár lehet úgy van vele, hogy a szobájában van nyugiban. :) Anya, anya ne vigyél sehova!!! :)

Valakinek vam esetleg ötlete lánybúcsúra? Feladatfélére gondolok! Én nem megyek, de legalább némi hajlandóságot lássanak rajtam. ;)

Egy napon lesz a legény- és a lánybúcsú is. A legénybúcsú 9-kor kezdődik, mert Andris mondta, hogy csak akkora tud odaérni, a lánybúcsú fél7-kor. Épp vacsi és fürdetés. Nekem mondjuk kapóra jön.... :) Nem az én barátaim, Andrisé. Valahogy tőlem eléggé távol állnak. A csajok nagyobb része, pláne aki szervezi: miss picsa.....

Szép napot Nektek!!!!
Puszi

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Feltettem a képeket ide:

http://picasaweb.google.hu/106208029978 ... l20100803#

Marci is elég sokat aludt magához képest! Kb este 9-től reggel fél 7-ig :)

Puszi

Mangora

Kép
mangora

Hahó!

Akkor azt hiszem, rendszeressé kell tenni a találkákat, ha ilyen jól alszanak utána a kismanók :) :lol:
Na mondjuk Bene még aludhat jobban, de végülis ez az éjszaka egész tűrhető volt, pláne, hogy csak 8-kor keltünk :) Szopi is csak fél 6-kor volt, addig ugyan megébredt egy párszor, de sikerült visszaaltatni hamar.

Kata, nagyon szívesen, remélem, tetszik Márknak az autó! A csoki meg biztos ízlik :wink:

Mangora, képekért köszi, tök jók lettek!
Legközelebb én is előveszem a miénket, ha már elvittem magammal.

Pisi leadva a Bethesdába, elvileg délutánra meglesz az eredmény, a tenyésztést leszámítva, az csak pénteken. Nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden.

Móni, lehet igaza van Katának, vezetés közben még én sem voltam rosszul, holott utasként nagyon hamar felfordul a gyomrom :wink:

Lánybúcsú: miss picsa :twisted:
Hát, egyszer láttam egy "társasjátékot", amin különböző feladatokat kellett megoldani különböző típusú óvszergumikért.. én egy ilyenért nem biztos, hogy rajonganék, de ha bevállalós a csaj, tetszhet neki.
Esetleg vmi kérdéssor, ami a párja dolgaira kérdez rá (cipőméret, kedvenc kaja, ilyesmik, ki volt az ovis szerelme :)), aztán ha nem tudja a választ, vmi büntetés jár érte.
Mi egy lánybúcsún héliumos léggömbre kötöttünk egy általunk megírt és felbélyegzett képeslapot (zacskóban, hogy az esőtől is védjük :)), amin egy ígéret állt, amit be kellett váltanunk, ha a képeslap megérkezik a lányhoz. Bár alig akartak egyáltalán elszállni azok a fránya lufik :)
Más most nem jut eszembe.

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Kata! Majd megírnád, hogy mi annak a gumis építőjátéknak a neve, hogy tudjunk keresni olyat? :wink:

Mangora

Kép
mangora

Kata, már nem kell, azt hiszem megtaláltam :)))

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=3217

Lányok, szerintem ez nagyon szupi és pont ennek a korosztálynak való :)

Mangora

Kép
mangora

Hali!

megjöttünk, megnéztük az új unokatesót, gyönyörűűűű kislány. :D

persze itthon a káosz várt, pár nap, aztán hátha tudok jönni és reagálni, pl. a nyaralós-utazós listára, ebben tapasztaltnak érzem magam (2 év alatt 80ezer km...) :wink: . Ebben egy kis előzetest: pakolj be amit csak tudsz, ha nem teszed szükség lesz rá az tuti. nincs az a papírtörlő mennyiség ami elég, az legyen a kocsiban egyből kéznél 8)

legújabb mutatványom a kocsiban: kérem szépen menet közbeni szoptatás előnyeit máris tudom írni: lehet haladni :lol: . hátra beraktam mellém Grétát a hordozóban, biztonsági öv a derekamnál megmaradt, csak a keresztbelévőből bújtam ki, cici elő, kicsit előrehajolni és kész is. Ha Borsnak nem lett volna kis hasmenős problémája egyszer kellett volna csak megállnunk 1000 km alatt.

puszi, igyekszem jönni!

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Örülök,hogy jól sikerült a tegnapi találka ! Pedig úgy akartam menni én is, de sebaj majd legközelebb !!

Én is sikerrel jártam az ügyintézésben , most már remélem megoldódik ez az ügy !

Képek is szuperek lettek !

Kata , ha jönnek a többiek akkor gyertek el ti is velük és apa jön értetek ? hmm??? Ok?LÁtom Fleur is volt, de szupi jó sokan voltatok !! :lol:
Pancsi jól sikerült ?

Friday de tök jó , hogy láttátok a picit , hogy hívják ? Képet kérünk !!!

Ügyi vagy szopizás téren !!! J)

Ági mi lett az eredmény , drukkolok, hogy minden okés legyen Benével ?

M ma már tett egy lépést mászás ügyben meg félig már ül tök édi ahogy gyakorolja, sztem nem sokára már mászni fog !

Mangora, hallod olyan büdi savanyú szagút kakál hogy csak na. Úgy hogy lehet h nekünk is fog kibújás lesz ??? Reggel azért kelt fel negyed ötkor mert kakás volt L(((

De úgy néz ki ez a főzis dolog beválik ! J)) Alszik tőle éjjel végig , kivétel a mai de az a kaka miatt volt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szilvi, nagyon köszi a kérdést, pont ezért jöttem: szuper lett a lelet, minden rendben van, hát én olyan boldog vagyok :D

Friday, majd hozz képet a piciről! Szoptatás :wink:

Szilvi, örülök, hogy sikerült végre a végére járni a dolognak, remélem, most már nem lesz vele dolgotok!

Jóéjt!

KépKép
gigilina

Ági,
Nagyon örülök:)

Holnap majd írok, ma már nem jött össze több.

Jó éjszakát mindenkinek!
M
monke

Na, csak ideértem:)

Szép napot!

Ági, nagyon örülök, hogy minden ok Benével. Ezek szerint nem kell több vizsgálat sem?
Sajnálom a rossz éjszakákat.

Mangora, köszi a linket, majd elküldjük a következő rokonnak, aki megkérdi, hogy mit hozzon ajándékba Dávidkának:)

Ha még aktuális: Lidl reklámújságban láttam, hogy jövő héttől árulnak biztonsági ajtórácsokat (olyasmit, mint a mienk, amit kérdeztél, csak a képen ez "dizájnosabbnak" tűnt)

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-664 ... date=11807

Kata,
A NUK-os "fogkefével" kapcs, amiről beszéltünk: eszembe jutott, hogy Rossmannban láttam.

Szilvi, írtad múltkor, hogy a védőnőtök szerint marhahúst ne adj. Nem mondta, miért? A miénk egyenesen a lelkemre kötötte, hogy kell a vörös hús is már.
Azt hiszem, több benne a vas.

Judit,
Leánybúcsúra talán (Hu)Szilvi tudna tippeket mondani, de ha bevállalósak a csajok, szerintem az óvszer-nyeremény, amit Ági írt, poén ötlet (bár nekem se jönne be személy szerint).

Anyukád jó, hogy tud segíteni, ne szégyelld elfogadni:)

Friday, minden elismerésem a hosszú úthoz, hogy bírták ki ennyi ideig a gyerekek? Aludtak vagy varázsló vagy?

Reni,

Ne tűnj el, légy szíves:( Hiányoznál.

Nálunk ezerrel megy a készülődés keresztelőre (aug. 15.) Anyáméknál lesz vidéken, csak a keresztszülőkkel - nem akartunk felhajtást, úgy tűnt, ezt mindenki érti is. Zoli családja népes, és egyáltalán nem vallásosak.

De az apósomon eluralkodott a szentimentalizmus tegnapelőtt, hogy mégis jönne, csak ugye az plusz 2 v.4 személy, anyáméknál nincs hely, halálra izgulja magát, hogy minden jól menjen stb. stb.
Pont ezt akartuk elkerülni, nem akartuk őt terhelni vele:( de étterembe sem szívesen mennénk, és az tiszta pénzkidobás.

Hab a tortán, hogy apósom kijelentette, katolikus. Ezt a fiai se tudták eddig:)

Hülye helyzet ez, magyarázkodhatunk ezerrel, hogy ne legyen sértődés.

Következő gyerekem buddhista lesz, érzem.

Szép napot, eldugulok.

Puszi
M
monke

Hi, Monke, varázsló vagyok, csiribííí-csiribááá dvd lejátszó játszd újra Elmo világát! :lol:

Kép
Kép
friday

Sziasztok !

Kriszti Boldog NÉvnapot !

CSAjok kész vagyok még mindig nem jó ez a szocpolos ügy majd leírom holnap ezt nem hiszem el !!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Móni, köszi az ajtózáras tippet! Még aktuális!!! Robi azt mondta, előbb menjünk el vhova megnézni milyen is, mielőtt veszünk, de még odáig nem jutottunk el :)

Friday, jó hogy jelentkeztél! Nem semmi utakat tesztek meg!!! Varázsló :lol:

TSzilvi, marhahúst miért ne? Ezt én sem értem... Meg azt sem, hogy tejterméket miért nem... Mert az ok, hogy tejet nem, de tejtermék már 8 hónapos korban mehet! Túró, sajt, joghurt, stb...
Jó, hogy mindenki mást mond... :?

Ági, örülök a jó hírnek! Kell még kontroll, vagy most már minden ok? Lehet, hogy írtad, de mitől kaphatta ezt Bene? Azt tudjátok? Csak, hogy megelőzhessük...

Nekünk ma rohanós napunk volt! Délelőtt takarítás, délután jöttek apukámék és utána lenyírtam a füvet! Már úgy besűrűsödött, hogy alig bírtam haladni vele, kb 2 órán át nyírtam... De nagyon szép lett, csak vannak benne foltok, ahol nincs még fű... Meg sok a gaz is... Most ráálltunk a gazolásos projektre, és majd ősszel javítjuk a hibákat, ahol nem nőtt ki a fű... Mondjuk ezek az esők az elmúlt hetekben jót tettek nagyon!!!

Jó éjt mindenkinek!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,
Sajna mostanában nem tudok jönni, és még egy darabig nem, de rajta vagyok, hogy legyen egy kis szabadidőm. Egyelőre hajnaltól késő estig tart a gyerkőcműszak szünet nélkül.

Most a Balcsin vagyunk.

Csak pár hozzászólást olvastam itt a végén. Ez a Clementoni játék tényleg jó. Nekünk is van, és Blani még mindig játszik vele. (az a fagyi)

Friday, gratulálok Tesódéknak a picúrhoz! Érdekes, ilyen végtelenített Elmo dvd nekünk is van :) Ezt az útközben szopi pozitúrát nem igazán értem, pedig szeretném tudni, hogy is van. Ráhajolsz a hordozóra? Fordítva van bekötve?

Köszi a hiányolást, ti is hiányoztok nekem, próbálok majd visszaolvasni. Volt tali? Nagyon kíváncsi vagyok és majd szeretnék én is becsatlakozni már hozzátok.

Szilvi, kíváncsi vagyok, mi volt a szocpollal...

ja, a 20-as mobilszámom már nem él, csak a 30-as.
Puszi,
R
34372

Hahó!

Durva volt ez a reggeli vihar, egy kicsit meg voltunk szeppenve mindketten, de szerencsére Bene nem ijedt meg.

Friday a nagy varázsló! :) Oké, hogy Bors nézi, de Gréta? Ő alszik? Mert hogy Bene még egyáltalán nem mutat érdeklődést (hál'Istennek) a tévé iránt. Max egy-két másodpercre megcsodálja, aztán már rohan is tovább. Remélem így is lesz még sokáig :wink:
Reni, igen, Gréta bébihordozóban van, tehat szembe az üléssel, így tud odahajolni Friday, legalább is ahogy én értelmeztem :) És a távolábbi cici hogy fér oda? :D

Móni, remélem azért a bosszúságok ellenére jól fog sikerülni a keresztelő és szép emlék lesz mindőtöknek. Végülis ez lenne a lényege, nem a családi feszültség :( Persze a buddhizmus szimpatikus vallás :wink: Még Dávidnál sem késő, ők nagyon elfogadóak, őket nem fogja zavarni, ha már D. meg van keresztelve, az ő szemükben ez nem összeférhetetlenség, szóval hajrá :)

Mangora, gondolom lesz még kontroll, egy darabig, kb. egy éves korig még szemmel szokták tartani egy ilyen fertőzés után a piciket. Valamikor szeptemberben megyünk vissza a nephrológiára is.
Hogy mitől? Hát ezt mi sem tudjuk pontosan :( E. Coli baktérium volt, ami a gyomorban van sok, így arra gyanakodtak, hogy a kakiból "mászott" fel... ami azért fura, mert akkor nagyon ritkán kakilt a drágám és akkor is egy percig sem ült benne, rögtön kaptam ki alóla... na szóval sosem tudjuk meg. Ez hajlam kérdése is, aki egyszer elkapta, nagyobb eséllyel kapja el újra, és lányoknál jellemzőbb (ott könnyebb az útja a baciknak ugyebár).

Szilvi, sajnálom a szocpolt :(

Utólag is boldog névnapot Kriszti és Mangora!
Már ha most tartjátok :)

Vick, régen voltál!
Reni, jó balatonozást Nektek!

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Jó reggelt!
Ez a vihar tényleg ijesztő volt:(

Sajátos éjszakánk volt, Dávid éjfélkor aludt el és fél ötig aludt, utána teljesen kipihentnek tűnt, megtanult lemászni az ágyról stb. 9-ig volt ébren.
Aztán persze egész délelőtt aludt, mi meg semmit. Ó, remélem, a vihar az oka, nem csinál belőle rendszert...

Friday,
Jó csávó lehet ez az Elmo:)

Ági,
Akkor már csak azt kell kideríteni, hogy van-e a buddhizmusban olyan beavatási szertartás, amire illik meghívni az egész famíliát:)

Az bánt csak, hogy egytől-egyig cuki emberek, és ráadásul szentimentálisak is... nem akartunk senkit megbántani.

Reni, jó nyaralást, remélem, a Balatonon jobb idő van. Ezt Zsuzsi miatt is remélem:)

Boldog Krisztina-napot kívánok én is, bocs, nem tudtam róla:)

Megyek, Dávid ébred, most fog reggelizni...

Szép napot,
Móni
monke

Jó reggelt!
Ez a vihar tényleg ijesztő volt:(

Sajátos éjszakánk volt, Dávid éjfélkor aludt el és fél ötig aludt, utána teljesen kipihentnek tűnt, megtanult lemászni az ágyról stb. 9-ig volt ébren.
Aztán persze egész délelőtt aludt, mi meg semmit. Ó, remélem, a vihar az oka, nem csinál belőle rendszert...

Friday,
Jó csávó lehet ez az Elmo:)

Ági,
Akkor már csak azt kell kideríteni, hogy van-e a buddhizmusban olyan beavatási szertartás, amire illik meghívni az egész famíliát:)

Az bánt csak, hogy egytől-egyig cuki emberek, és ráadásul szentimentálisak is... nem akartunk senkit megbántani.

Reni, jó nyaralást, remélem, a Balatonon jobb idő van. Ezt Zsuzsi és Szilvi miatt is remélem:)

(T) Szilvi, mi lett a szocpollal végül?

Boldog Krisztina-napot kívánok én is, bocs, nem tudtam róla:)

Megyek, Dávid ébred, most fog reggelizni...

Szép napot,
Móni
monke

Hú csajok, csak sietősen, ezer a dolgom, főleg így nyaralás előtt.

Ági, örülök a negatív leletnek és remélem ősszel sem lesz semmi probléma.

Friday, prividre lehet már csak nyaralás után válaszolok és köszi-köszi.A világjárók címet ti kaphatnátok, ha a többiek is megszavazzák.
Igazán mobilis vagy ezzel a kocsiban szoptatással.:-)

Reni, gyere ha tudsz és hiányzol nagyon, most hogy Zsuzsi nyaral, nagyon elfiúsodott a fórum.

Mangora, igen az az az építő.Ez nekünk amúgy nem a játéknetről van, de sok mindent rendelünk onnan és M. személyesen átveszi a 11 ker.ben így postaköltség sincs.

Móni, úgy tűnik senkinél nem zajlik le bonyodalmak nélkül a keresztelő.
Azért remélem sikerül szűkkörűre és meghittre megtartani.

Tegnap itt volt a nagynéném, Angliában dolgozó unokatesóm és a nagymamám, ma mosok-vasalok, öntözni úgy tűnik nem kell majd.
Tegnap óta Márk a "háztető" állásból lecsücsül, írtó édes.
Köszi nektek babák a keddi "meeting"ről.:-)

Mai menü érdekes volt:Tegnap anyáék küldtek fel céklát meg s.répát, csináltam belőle főzit Márk, amit máskor két pofával eszik,úgy imád.Ma 2 kanállal evett.Nekiláttam a stroganoff csirkemellemnek rizzsel ebédelni, megevett a szaftos rizsből és mini husdarabokból vagy 30 kanállal.:-)
A fűszerezés se nagyon érdekelte.

Mostanában 7 körül kidől és fürdetni kell, viszont éjfél és hajnali 2 között állandó jelleggel 1x kel és csak tápira nyugszik le.:-(

puszi és jó hétvégét mindenkinek és egy darabig vszínű nem jövök,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Mangora és Krisztina sok boldog névanpot kívánok nektek!

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mi is itt egy gyors bekukkantásra!

Reni, jó hogy jöttél!!!
A kocsiban szoptatást én is úgy képzeltem, ahogy Ági írta :)

Móni, sajnálom az sz@r éjszakát... :( Nekünk most jó volt! Sőt, fél 9-től 6-ig aludt Marci és már fél 8-kor nyűglődött, hogy álmos, úgyhogy aludt még 1 órát... Ki érti ezt??? Mondjuk ő az ilyen esős időben többet alszik és megfigyeltem, ha jön az eső, elkezd nyűgös lenni és bealszik... Lehet, hogy levelibéka??? :lol: :lol: :lol:
Mondjuk ebben a plötty időben én is álmos vagyok :D:D:D
Nálunk is volt jó nagy vihar reggel, de átaludta Marci :) Még a hatalmas dörgésekre sem ébredt fel...

Ági, azért remélem, hogy nem ismétlődik meg a fertőzés... Tényleg fura, hogy a fiúknál hogy mehet fel a fertőzés...??? :roll:

Köszönöm a köszöntéseket! Igen, én most tartom :D

Mangora

Kép
mangora

Kata! Egyszerre írtunk, bocsi, nem vettem észre csak most!

Tuti Márk is vmi növekedési hullámban van! Marci is csinált ilyet és Szilvi Mátéja is!!! Nálunk kb 2 hétig tartott :cry: És utána többet evett nappal és jobb lett! Próbáld meg sűríteni a nappali evések számát/mennyiségét! Hátha nem éhezik meg hajnalban! Nálunk a 9 órás lefekvéssel kb 4 körül kelt enni, úgyhogy uannyit bírnak :D

Jó nyaralást nektek! Most mentek Juditékkal? Mert akkor nektek is Judit!!!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Én is itt gyorsan! :) Ezer a dolgom nekem is. :(

Ági: örülök a negatív leletnek!!!

Kata: gratulálok Márknak az üléshez! Nagyon ügyi! Mondtuk mi, hogy egyáltalán nincs lemaradva!!!!

Velünk minden rendben! Petra kavar ezerrel. Már csak mászni hajlandó, illetve gyalogolni. :) Ma reggel óta úgy is megy rövidebb távokat, hogy csak az egyik kezét fogom. :)

A lánybúcsús sztori tovább folytatódott. :twisted: Úgy néz ki a baráti társaság, hogy a fiúk voltak osztálytársak, ill. az egyik Andrisnak gyerekkori barátja. A lányok, mint tartozékok kerültek be. A dolog pikantériája, hogy Andris volt felesége, az egyik srác (Peti) húga. Volt egy nyaralás szerveződés, amit velünk kezdett el a vőlegény szervezni: Horvátország, azt mondta, h kb 5 óra az út. Aztán kiderült, 8 óra. Erre mondtuk, hogy 8 órát nem vállalunk be. Innentől mi semmit nem tudtunk. Majd megtudtuk pár napja, hogy ANdris volt feleségét és a párját (Szilviék) vitték magukkal. Ez eléggé rosszul esett nekünk. A pont az i-re pedig az volt, hogy mondtam, hogy nem tudok menni, mert Petra van. Fél 7-kor kezdődne, erre tegnap a szervező miss picsa felhívta A-t (nem sis engem kérdezett), hogy mit szólna hozzá, ha helyettem a Szilvit hívná, mert kevesen lesznek. A Szilvi az esküvőre nincs meghívva. Nálam borult a bili. Hülye vagyok vagy túl érzékeny szerintetek?

Én megírtam, hogy talán engem kellett volna kérdeznie, s hogy a szememben Szilvi soha nem lesz a Peti huga, hanem A volt felesége marad. Andris meg felhívta a vőlegényt, és a Petit, hogy akkor ezt most így fejezzük be. (ennyire nem volt kategórikus) Elmondta, hogy ahogy Szilviék jönnek be a társaságba ,mi úgy megyünk ki, mert az életünket nem akarjuk velük megosztani, úgy gondoljuk, hogy nem tartozik Szilvire. Ezt a Balázs megértette, a Peti annyit mondott, hogy ha kinyílik egy ajtó és mi nem megyünk be, a Szilviék eg igen, akkor vessünk magunkra. Mi arra jutottunk, hogy az esküvővel lezárul egy szakasz, s a jövőben azzal és akkor találkozunk akivel és amikor szeretnénk, de a nagyszabású találkákat nem erőltetjük. A Petiék egy éve nem voltak nálunk. Petrát akkor látták, mikor egy szalonnasütésre elvittük, ill. a miss picsa látta, mikor a mhelyére elmentük a szülinapja miatt. A bulira a Szilviék is mentek, így azt kihagytuk. Náluk szerettük volna felköszönteni, de a Peti azt mondta, hogy ne menjünk, majd ők jönnek. Ez azt hiszem májusban volt. :?

Naaaaagyon várom az esküvőt! :evil:

Bocsánat, de ki kellett írnom magamból, s kíváncsi lennék a véleményetekre is.

Hétfőig még megpróbálok jönni!

Addig is puszi Nektek és bocsánat!

J.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Mangora Boldog Névnapot ! De küldtem neked mailt is róla nem kaptad meg???

Tök szépet zenéset !! :lol: :oops:

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó :-) Megnéztem a képeket, nagyon jó látni Titeket így együtt :-)

Mangora, Krisztina, nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Ági, örülök, hogy Benének jók lettek a leletei, remélem, megnyugodtál!

Móni, Kata, Judit, Mangora, nagyon jó nyaralást, kellemes kikapcsolódást Nektek!
Remélem, tudtok pihenni is egy kicsit :wink:
Ági, tobzódsz velem jövő héten? :-)

Gratulálok minden új mozgásformához a gyerkőcöknél!

Móni, valahogy éreztem, hogy nem sikerül a keresztelőt olyan szépen, mindenki kizárása nélkül elintézni. Remélem, emlékezetes lesz az Ünnep!

Judit, nagyon sajnálom, hogy így alakultak ezek a dolgok. Szerintem nem vagy túl érzékeny, azt hiszem, ezt senki nem tudná tolerálni és nem is kell. Elhiszem, hogy semmi kedved az esküvőhöz ezek után. Remélem, azért kialakul majd egy egyensúlyi helyzet és nem kerültök bele több kínos szituációba és Andris sem veszíti el a barátait.
De az ilyen helyzetekben mindig benne van az, hogy egy ajtó bezárul, de majd kinyílik, sőt szerintem ki is nyílt már Nektek egy másik!
Lánybúcsú: szerintem oda azt kell meghívni, aki a menyasszonynak a barátnője és nem azt, aki a vőlegény által került be a társaságba. Bár nekem nem volt lánybúcsúm és nem hiszem, hogy valaha lesz, de azt mindentől függetlenül megfogadtam, hogy én csak olyanra megyek el többet, ahova szeretnék.
Más, de már leírom, mert belejöttem: egyik egyetemi nagyon jó barátnőmnek már két gyereke van, én voltam az esküvőjén, mindkét gyerekét meglátogattam, amikor született, számatalan ajándékot vittem nekik, ő el sem jött még megnézni Zsófit (Bp-en lakik), erre kapok egy mailt, hogy 30. születésnapi bulija lesz és menjek el. Nem mentem.

Ma jöttünk haza Balatonról, nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt az apartman, gyönyörű volt a kertje is. Strandoltunk, nagyokat sétáltunk, jókat ettünk (mérlegre nemigen merek állni :oops: ), élveztük, hogy együtt lehetünk. Tihanyban találkoztunk HuSzilviékkel, egyfajta minitali, épp keddre beszélük meg mi os :-), cukrászdában készer is voltunk a pár óra alatt :oops:
Többször voltunk Keszthelyen sétálni, voltunk Hévízen, megnéztük a Kis-Balatonnál, amit lehetett, voltunk Reziben is, ill. az Afrika-múzeumban, szóval amennyire lehetett, tartalmasan töltöttük az időt.

Zsófi jól van, napközben nagyon keveset aludt, pedig igyekeztünk mindent megtenni, de egyszerűen nem volt rá ideje. Volt, hogy este 7-kor kidőlt vacsora és fürdés nélkül és hajnali 3-kor vidáman ébredt és csak reggel 7-kor aludt vissza. Na, az egy borzalmas nap volt. Kb. úgy éreztük magunkat, mint Móniék azon a napon... Egyébként egész jól teltek az éjszakák, ha kelt, akkor folyadékkal sikerült visszaaltatni. Igaz, Vick tanácsára az esti szopizás előtt tejpépet is adok, mert szerintem a tej már kevés.
Egyébként rájöttem, hogy nem várhatom el tőle, hogy átaludja az éjszakát, hiszen én is szinte minden éjjel felkeltem még a terhesség előtt is pipilni. :roll:

Jók legyetek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Zsuzsi, welcome home:) örülök, hogy jól telt, és Zsófi is jól érezte magát.
A hajnali 3-as kelés az abszolút rémálom:-(

Sajnálom ezt az egyetemi barátnő-dolgot- ez nagyon rosszul eshet.

Én búcsúzni jöttem, holnap megyünk Gárdonyba. Drukkoljatok, hogy jó idő legyen... bár azt hiszem, bármilyen jó idő is lesz, Dávidnak hiába vettem úszópelust:) a víz esélyesen hideg marad.

Judit,
Sajnálom ezt az egész lehetetlen helyzetet, megértem, hogy bánt a dolog.
Nagyon nehéz ebbe így kívülállóként beleszólni.

De a véleményünket kérdezted, hát az enyém:
Ha ez egy nagyobb, lazább haveri társaság, ahol a közös bulik és kirándulások jelentik a kohéziós erőt, én megértem őket. Bár persze engem is bántana.

Ha az a téma pl. hogy kell x koszorúslány vagy még egy pár, aki bepótolna a közös apartmanba vagy benzinpénzbe, akkor nyilván hívnak valakit helyettetek, és olyat, akit ismernek. onnantól, hogy ti lemondjátok, szerintem szívük joga olyat is hívni, (ezt a Szilvit), akinek a jelenléte nem esne jól nektek.

Két olyan szituáció is van ebben a történetben, ami önmagában is elég lenne ahhoz, hogy kiessetek a társaságból: a válás és a baba születése.

A közeli barátok megmaradnak jó esetben, de a lazább kapcsolatoknak nagy próbatétel ez az időszak.

Plusz Nektek is el kell döntenetek, hogy mi fontosabb: az (egyébként jogos) sértettség, vagy a laza társaság, hogy ha majd időtök és kedvetek engedi, csatlakozhassatok.

Teljesen egyetértek Zsuzsival: a leánybúcsún a lány barátnői vegyenek részt, akkor garantált a jó szórakozás:)

Jó hétvégét és szép jövő hetet!
Remélem, Gárdonyban is van internetkávézó:-)

Puszi
M.
monke

Sziasztok!

Csak elköszönni ugrottam be!

Mindenkinek nagyon jó jövő hetet kívánok! Remélem senki nem lesz beteg!

Köszönöm a véleméyneket!

Puszi!

Judit

Judit

Kép
petra09

Hahó!

Zsuzsi, örömmel elfogadom a felhívást tobzódásra :D Én leszek ezen a héten, szóval beszélgethetünk :) Esetleg, ha Nektek is jó, találkozhatunk is!

Minden nyaralónak szuper nyaralást, kellemes időt, jó pihenést, feltöltődést! Remélem mindenkinek jó élmény lesz, babáknak, szülőknek egyaránt :)

Zsuzsi, nagyon jól hangzik így leírva is a nyaralásotok, biztos szuper volt, kicsit irigy vagyok :wink:

Judit, hűha, kemény egy helyzet.
Abban egyetértek a többiekkel, hogy lánybúcsún csak a menyasszony közeli barátnői menjenek, ez teljesen világos - btw. Zsuzsi remélem nem bánod nagyon, hogy Neked nem volt, bár nekem se lett volna... :roll:

A nyaralásnál Mónival értek egyet, Nektek nem volt jó, és ha jól értem, helyettetek a hugáékat hívta a srác - aki jelen esetben Andris exe - szerintem ez még nem gáz. Szóval azért ők mégis csak testvérek, és Nektek úgysem volt jó. Ez a lánybúcsús dolog viszont már elég fura, ha a menyasszonynak nem is barátnője ez a Szilvi, fogalmam sincs, mi keresni valója lenne ott, pláne nem "helyetted".
Biztos rossz ez mindenkinek, hogy szeretné is együtt látni a csapatot, de érthető ok miatt erre már nem sok esély van, feszültség nélkül legalább is. Egy válás tényleg eléggé szét tud választani embereket, ami persze érthető, de ez aztán végképp nem a Te hibád. Ha Andrisnak nem fáj annyira lemondani a társaságukról, akkor szépen le lehet építeni ezt a dolgot, ha pedig mégis, járjanak össze a srácok néha, pókerezni vagy mit tudom én, csajok nélkül. Ez talán egy elfogadható áthidaló megoldás.

Na, lelövöm magam :D
Pussssz,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok, szia Ági!

Judit, a nyaralás-dologban egyetértek Ágival és Mónival.

Ági, dehogy bánom a lánybúcsút :-)
Írok Neked privit a talival kapcsolatban!

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, privi ment tőlem is :)

Móni, lehet, hogy nem olvasod, de

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!

Minden szépet és jót :)

KépKép
gigilina

Móni, nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Na, csak azért, hogy legyen mit olvasni, ha haza jöttek a nyaralók: :wink:

Van egy kis gondom a gyereküléssel, vagyis az autó ülésével. Szerintem túlságosan lejt befelé és így az egész ülés befelé dől. Igaz, ez egy sportülés (mármint az autó), de azért nem hiszem, hogy csak nekem lenne ilyen problémám. Árulnak a Brendonabn döntőéket, de azt csak a hátrafelé bekötött hordozóhoz vagy gyereküléshez lehet használni. Felhívtam őket, hogy akkor ilyen esetben mit lehet tenni, a válasz: semmit. (Az egyik barátnőm sem elégedett emiatt a gyereküléssel, pedig az ő autójukban jóval kevésbé lejt az ülés.) Ma a párom közvéleménykutatást folytat a kollégáinál, hogy náluk mi a helyzet. Már az autó honlapját is néztem, német autós és gyereküléses oldalakat is olvastam, de semmi.
Van valakinek hasonló tapasztalata?

Nyaralástapasztalatok: az evéssel, alvással nem volt különösebb gond, itthon is előfordulnak nyűgösebb napok, a legnehezebb volt a mozgásigény kielégítése :roll: Idegen helyen mégsem szívesen teszem le a földre, hiába van rendesen takarítva, ill. az apartmanban járólap volt és az nagyon hideg.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

Móni, boldog születésnapot kívánok, Isten éltessen sokáig!!!

Ma reggel mi is megérkeztünk a nyaralásból. Jó volt, Csabi is jól bírta, és közben ma reggelre előbújt a második fogacska hegye is :lol: Úgy látszik most már mi is belehúzunk :lol: . Az apartman szép nagy volt, teljesen új, bár ez is járólapos volt. Végül egy plédre tettük le a Csabit. Kb 70 m-re volt a Balaton bár nem nagyon tudtunk fürdeni, elég hideg a víz.

Zsuzsi, sajnos a gyereküléshez nem tudok hozzászólni, mi még nem vettünk. Képzeld, rossz dottóra szálltunk fel Tihanyban, nem a komphoz vitt, hanem a személyhajó kikötőbe :shock: Onnan kellett visszamennünk egy másik kisvonattal...

Leánybúcsú: nekem volt, és én nagyon élveztem. Bár kikötöttem, hogy nem kell fiútáncos, hanem inkább elmentünk egy bulihelyre (Mamut alatt a Jam-be) és ott voltunk hajnalig. Vacsiztunk, beszélgettünk, később táncoltunk. Igaz ez csütörtök este volt, pénteken utolsó ruhapróba, süti hurcolás, pakolás, egyebek, szombaton esküvő, szóval kicsit fárasztó volt, de akkor is élveztem :lol:
Judit, viszont egy másik leánybúcsún voltak játékok, ha még érdekes szívesen leírom, hogy mik voltak.

Ági, nagyon örülök, hogy jók lettek Bene leletei.

Én is megnéztem a képeket, kicsit @@@@ de majd azért remélem még pótolhatjuk.

Megyek mert szétszedi a Manó a lakást.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Bocsi, visszaolvasni nincs időm, pakolok ezerrel!

Nem leszünk netközelben, így majd jelentkezem, ha hazaértünk!

Addig is mindenkinek nyugis éjszakákat kívánok!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok !!

Nyaralóknak jó nyaralást a haza érkezőknek meg üdv újra itthon !!! :lol:

Móni Boldog Szülinapot ! :P

Még mi sem vettünk Máténak ülést, most nézegetem de még nem sikerült eldöntenem !!! :?

Szocpolos ügy .. hát már padlon vagyok tőle. !

BE akarjuk jegyeztetni a tulajdonjogokat mert akkor lesz érvényes a szocpol el is kezdtük intézni, beadtuk a földhivatalba aztán küldtek hiánypótlást h hozzájárulás kell az otptől meg a MÁK tól na az otpbe be is vittem a kérelmet , aztán a MÁK ba is, de ott kértek egy papírt h mutassuk be azt dokumentumot , amikor bejelentettük , hogy Máté megszületett hát mondtam h olyan papírit nem kaptunk mert még nincs lezárva a szocpol a tulajdon jogok bejegyzés hiánya miatt de a Mák meg kéri !!!! Na felhivtuk az Otp t h adjanak egy ilyen papírt erre az volt a válasz h ők nem tudnak ilyent adni , faja nagyon ! De most ott tart az ügy ,hogy írtunk az Otp nek egy levelet , miért kell az igazolás, és várjuk a reakciót !! Itt tartunk de már nagyon elegem van ebből komolyan mondom pezsgőt nyitok ha ennek az ügynek vége lesz !! J :P Röviden ennyi !

Zsuzsi , írtam neked mailt !!!

Judit sztem se foglalkozz ezzel a lánybúcsús dologgal, úgy kell tenni ahogy az ember jónak látja és érzi !
Én is összevesztem egy hónapja két bnőmmel mert jól bekavartak de jobbnak láttam kiszállni ebből a barátságból mert ez nem volt az sajna !! Ez van

Nekem is volt lánybúcsúm egész jól sikeredet. Én sem akartam fiú táncost de nem úsztam és ezzel tisztába is voltam miután a legjobb bnőmnek is volt igaz csak műfaszi , vibrivel mert már igen csak pocakos volt és elég morbid lett volna igazi , de jó volt ez is, forditva volt a dolog neki kellett levetköztetnie a fickót mert fel is öltöztettük és még müködö vibri is volt hozzá , jó poénos volt !! Esküszöm jobb volt mint az igazi ! J)
Visszatérve az enyémre egy rendőr rucis fickót kaptam egész jó képű volt, igaz sokat nem láttam már belőle majdnem egy üveg martini után J))) , De nagyon jó volt ! Ami a poén h kamerát senki nem hozott sőt fényképezőt is csak az egyik bnőm és még jó hogy régi fajtájú volt mert mondta h a képeket megnézhetem miután előhívatta és a negativot nekem adja ajándékba hát azóta se hívattam elő ! hihihihi Apa meg ne lássa ! J))

Nyaralási tapasztalatok Nálunk is minden okés volt.. Mátét mi sem raktuk le a földre úgy naturba , mert vittem neki játszószönyeget, de minden olyan volt mint itthon leszámítva a vendégágyat, ti is kaptatok ??! Nekem az volt a furi,hogy nem volt benne kókuszmatrac hanem szivacs és a gyerek belesüppedt ez nem jött be nekem de lehet h csak szokás kérdése ! Itthon kókuszmatrac van !

Csajok olyan finit ettem.. egyik ismerösünknél voltunk múlt héten ! Céklát , krumplival sütve a sütőben és fini husika hozzá, isteni volt !!

Képzeljétek Máté nem nagyon akarja megenni a bébikajákat,és a gyümit se csak a banán megy ezerrel , max a sütőtököset… inkább azt enne amit mi , és főleg amit én kanalaznék be , ua ezt eszik mint mi, csak ő pépeset , de az se kell neki vagy az h darabosan adom oda neki , v az én nagy kanalammal egy két falatot megeszik az övéből aztán megint az enyémből.. Ki érti ezt? DE sebaj az a lényeg h eszik !!

Tegnap mászott három négy mászásnyit, de úgy hogy remegett keze lába, és olyan volt mint aki be van rúgva ! de nagyon édi bédi, ma reggel az ágyban is tett két lépést de orra esett ! Még kis ügyetlen, de még erősödnie kell, de már próbálgatja elég sűrűn úgy hogy sztem nem sokára már mászni fog !

Éjszakák egyre rosszabbak többször kell fel ,min 2 x és tápival nyugszik vissza, gyakorolja a mászás technikát, és sztem a foga is vacakol mert ha hozzáérek mikor adok neki falatot akkor megfogja kezem és eltolja és el kezd nyügösködni ! Sajnálom őt nagyon !

Na jó hosszúra sikeredet az írásom !

Majd még jelentkezem !!

Jóéjt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Móni, boldog születésnapot!
Jó nyaralást nektek, és a többieknek is, akik most mentek!

Én is láthatnám a tali képeket?

Szilvi, ez a szocpol ügyintézés borzasztó. Én amikor tesóméknak inéztem a barátságos hangnemtől kezdtük, majd korrupt szemétládának neveztem az otp fiókvezetőt :oops: (erre kifizették a szocpol felét) Amúgy türelmes voltam, kb. 8x voltam személyesen (gyerekkel) és mindig megvárattak, majd megpróbáltak leépíteni, azaz elutasítani a kérelmet. no most jön a következő kör.

Nyaralás nekünk is jól telt, mi a déli parton voltunk Fonyódon. Én sem szívesen tettem le az apartmanban a földre, valahogy nem éreztem elég tisztának. Tesómékkal voltunk amúgy 4 pici gyerkőccel :) Bibi csak csónakázott, a többiek fürödtek :)

Bibi már olyan kis mozgékony, mint amilyen lusti volt. Mászik ezerrel, feláll-leül percenként tízszer. Most aztán bepótolja a mozgást! Olyan, mint egy kis puskagolyó :)
A kajcsi....hát ami neki való lenne, abból semmit sem eszik. Eszik viszont kenyeret, kiflit, zsömit, pörköltöt, krémtúrót. Nem túl változatos...a többiről nem is beszélve. Ezerszer ébred fel éjszaka és nappal sem egy nagy alvó. Sokszor már csak egyszer alszik. Nagyjából azért tartja, hogy 60 percet alszik napközben (összesen). Semmi játék nem érdekli, csak az apró tárgyak, amiket álandóan menekíteni kell előle és basszus, mindent megszerez. Rögtön be is kapja. Blanival álandóan veszekszenek, mert mindig ott lóg, és mindig pont az kell neki, ami Blani kezében van.

Be is fejezem, mert írás közben is 3x kellett már bemenni hozzá.

Pussz mindenkinek, próbálom felvenni a fonalat :9
R
34372

Sziasztok,

Reni, az előző oldalon van egy link, Mangora oda tette fel a képeket a taliról.
Örülök, hogy jól telt a nyaralás.
Bibi nagyon kis ügyes! Tündéri lehet együtt 4 gyerek.
Lényeg, hogy egyen Bibi valamit, ha szépen fejlődik, semmi gond.
Nappali alvás és mozgékonyság terén kezet foghatunk. Sajnálom az éjjeli keléseket. Majd csak lesz jobb is.

HuSzilvi, majd csak pótoljuk a talit mi is, majd megszervezzük :wink:
Gratulálok a második fogacskához! Csabi ezt is olyan jól viselte?
Vettünk mi is olyan fogkefeszerűt, ami Csabinak is van. Nagyon tetszik ZSófinak, igaz, felváltva teszi be, hol egyik, hol másik végét.
Képzeld, Zsófi elleste Tőletek, ahogy Csabika bekapja a lábujját. Már hazafelé Tihanyból az autóban bekapta és hangosan nevetett hozzá. Annyira édes volt! Azóta is csinálja, ha eszébe jut.

Toldi Szilvi, szoc.polos ügynek már soha nem lesz vége??? Pár hónapja is tartottatok, nem?
Az utazóágyba nem adnak külön matracot, azt azzal a szivaccsal árulják. Gondolj bele, annak az ágynak épp az a lényege, hogy magával tudja vinni az ember bárhova.
Ügyes Máté a mászással!

Képzeljétek, Zsófi kb. egy hete hamma, mamma megnevezéssel illet engem. Annyira édes. Feláll éjjel a kiságyban és kiabál, Mammma! Ha valamit akar, nyújtja a kis karjait és mondja, Mamma! Ha pedig vmit nagyon nem akar, azt mondja: Nem. Pl. szájtörlésnél.

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Köszi Zsuzsi, akkor megnézem a linket. Zsófi nagyon kis kommunikatív :) Ezek szerint ő sem hétalvó...Cukik lehetnek Csabival lábujjal a szájban.

Gratula Máténak a mászáshoz, ez már lemaradt tegnap.

Ma csináltam túrókrémet házi túróból (fejföl, kis cukor és vanília összeturmixolva) ezt is ették a csajok.

Mennem kell következő műszakra....

JÓ éjt!
34372

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?