A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Tietekgyerek nem volt ma extra-nyűgös?

Nálunk durva nap volt, eleve 6kor kelt a 7-1/2 8 helyett, és nyüglődött, nem mehettem tőle 10 cm-nél távolabb, mert Világvége hangulat lett és őrjöngve sírás :shock: :shock: :shock: :shock:
(még szerencse, hogy ma Apa itthon hagyta az autót, és ebéd után elmentünk randizni egy munkatársnő-barátnőmmel, és a történések lefoglalták)
Amúgy aludt napközben 3 órát, és hazafelé a kocsiban délután még majd' egy órát... most pedig apja küzd vele, próbálja elaltatni, eddig vajmi kevés sikerrel.

Megállapítom, hogy a Fiam a hidegfrontra érzékeny... és csak remélni tudom hogy ez a nyüglődés nem valami személyiségfejlődésből következő dolog, mondjuk egy megkésett szeparációs szorongás...

KépKép

KépKép
kispocok13

Mironnak és Bendének nagyon boldog szülinapot kívánunk!

(a kecskeméti Deichmannokban tuti vannak 18-as cipők.A csajoknak jó nagy lábuk van, az első cipőjük 20-as, bár kicsit nagyobb, de a 19-es meg épphogy jó lett volna, de aztán 1-2 hét múlva meg már vehettük volna a 20-ast, és amúgy is volt vagy 3-4 hét mire rájuk lehetett adni, mert remegve sírtak a cipőtől, annyira féltek tőle)

Kép
pagika

Köszi a tippeket, aranyosak vagytok! :D

2 Deichmannban is néztem, de nem volt. Hozzáteszem, hogy én csak elől is zárt, de lukacsos szandált keresek neki.

Ronmay!
Köszi a felajánlást, de nem sportcipőt szeretnék, hanem szandált. :wink:

Dodi!
Petrának mindene lassan nő. :lol: :lol: :lol: De tényleg, olyan kis pici mindene, a feje most érte el a 45 centit, pedig elmúlt 13 hónapos. :roll:
Viszont most szedett magára, mert ma már 8700 gramm volt! :D :D
Brendont még múlt héten néztem, a Váci útiban nem volt 18-as zárt szandál.
Próbáltam neki 19-est, de a mutatóujjam befért az ujja meg a szandál vége közé. Azért az túl sok.

Pocok!
Köszi, azt lehet, hogy megnézem, de most találtam a Pannónia u-ban is egy cipőboltot, azt is megnézem valamelyik nap.

Oltás úgy néz ki, hogy nem viselte meg különösebben, remélem, hogy így is marad. Adtam neki még előtte egy homeós bogyót, amitől könnyebben viselik az oltást és kevésbé jönnek elő a mellékhatások. Úgy tűnik, hogy működik. :D

Kép
katy76

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert már aludni kéne, hajnalban utazunk.

Pocok!
Köszi a karkötőt, kérjük, majd ha visszajöttünk a nyaralásból, egyeztessünk, emrt szeretném minél hamarabb Marcinak, uis azt olvastam róla, h jó az orrvérzés ellen is és Marcinak mostanában elég sűrűn vérzik :?

Lola!
Sajnálom, h úgy néz ki, mégsem maradtok együtt. Ahogy olvastam a párodra most jött rá, hogy egyedül akar lenni v. mi?

Hirtelen ennyi jutott eszembe, ill. az utolsó oldalt nem is olvastam :oops:

Sziasztok, majd jövök az élménybeszámolóval, hogy hogy sikerült a nyaralásunk (remélem jó lesz, olyan helyre megyünk, ahol már kétszer voltunk, legalább a helyismeret meglesz) És tele fogom zabálni magam tintahallal :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

katy!
én még jómultkro raktam fel egy deichmanos linket,hogy 6ezerért
vettem két szandit az egyik nyitott orrú a másik mert amilyet te keresel.
mindjárt megkeresem és újra felteszem hátha...

Kép
Kép
csibe83

most nézem,hogy ebből is 19-es a legkisebb,de azért beteszem a
linket,mert ennek a márkának sokféle szandija van és nem is vészes
az ára.
ráadásul a deichman oldalán rá tudsz keresni,hogy az adott üzletben
van-e a méretben...

http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog ... uct=849711

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

hát ma is eléggé nagy a pangás...
csak nem megy valami jó a tévébe csak én nem tudok róla???!!!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 15:59-kor.
Vendég

Czigka: Bendének utólag is boldogot! Nagyon jók a képek és a pelustorta is tök jó! Első lépésekhez is nagy gratula!

Katy: Szerintem próbáljatok 19-eseket is,mert nem mindig lehet adni a méretezésre. Hédi első cipője egy falcon elsőlépés szandi volt, 19-es. Most vettünk neki egy falcon szandit, ami nem első lépés ( kicsit más a talpa) és ebből is 19-es kell neki. Összemértem a két szandit,vanb közte több mint 1 cm különbség :shock: Pedig ugyanaz a márka...

Boo: Napközbeni alvással mostanában mi is szívunk...Volt időmikor azt játzsotta,mint Miron, akkor áttértünk az ebéd utáni 1 alvásra. Néhány napja azonban kidől délelőtt is, egyszerűen nem tudom ébren tartani, így persze megint csúszik az ebéd utáni alvás....pedig ez így nem jó, csak nem tudom,hogyan változtassak rajta :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

próbáltam új vonalzót csinálni,de nem látom :twisted:

tike

Most mondjátok meg őszintén, én vagyok a kiállhatatlan kekeckedő vagy anyám tényleg nem normális? :twisted: :twisted: :twisted:

Sok-sok előzmény után a mai termés: Megbeszéltük kb 1 hónapja, vagyis ő kérdezte meg, hogy mit vegyen Hédi szülinapjára. Kinéztem neki a regióban egy játszósátrat mászó alagúttal, mondtam,hogy azt. Ma megkérdezem tőle,hogy megvetted neki a sátrat? Nem, ő valami mást vett,de nem mondja meg,hogy mit :twisted: :twisted: Megkérdeztem tőle,hogy akkor minek kérdezted meg mit vegyél? Legalább szóltál volna,akkor megvettem volna neki én,de így már nem jön meg....erre szó nélkül elrohant :twisted: :twisted: Azt is tudja,hogy mi babát akartunk neki venni, de ha ő babát vett ( kitelik tőla) akkor a fejéhez vágom az tuti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Miért nem lehet nekem egy normális anyám??????

tike

Sziasztok! :)

boo!

A GYED-hez kellett a születési anyakönyvi kivonat. Nem keveredett azok közé a papírok közé? Gáz, hogyha újra kell csináltatni. :roll: :roll: :roll:

czigka!

Pelustorta naaaaaaagyon jó! :P :P :P :P :P Szerintem ez ellen még katy76-nak sem lehet kifogása. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

köszi mindenkinek a kedves szavakat.

Nem tudom, ti hogy vagytok, de én a 2 lány mellett úgy el vagyok havazva, hogy alig érek ide.

Gépemet kérdezte valaki, winchesterrel volt gond, és még garanciális
3 hetet mondtak a javításra, abból 7 hét lett, de akkor is csak azért lett meg, mert a 6. hét végén kivertem a hepajt az üzletben.
Utána még 2x vittem vissza, de most se tökéletes.

Szülinaposoknak utólag is sok-sok boldogságot.!
Én elképzelni sem tudtam ezt a pelenkatortát, de ez a kép jól visszaadja, nagyon szuper!

Na, rövidben ennyit, mert Nórám bukósisakban és térdvédőben közelít, hogy húzzuk fel a görkorikat! :shock: :shock: :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Mindenkinek utólag is Boldog Születésnapot!!!

Az új kismamáknak is gratula!!!!!!!!!!!!!

Ronmay, ámulva néztem a képeket. Nagyon szép helyen voltatok, a kisfiad meg csodaszép!

Czigka, nagyon szupi volt a pelus torta, Bende meg csuda édes a tortaevős képen!

Tike, sajnálom, hogy ilyen a viszonyod az anyuddal. nekem anyósom ilyen, megkérdi, majd tök mást vesz... .

Tudom nemrég bejelentkeztem, de azóta nyaraltunk, hol itt, hol ott ( apa 3 hét szabin volt). Szeretnék újra bekapcsolódni a topicba, megtanultak a fiúk egyszerre aludni délután, így van két óra fölös időm.

Bendéről: Egy hónapja választotta el magát teljesen-sokkal jobban megviselt, mint Marcinál. 6 fogacskát növesztett. 12,6 kiló, és 83 centi, 22-es lábbal indítottuk a cipővásárlást. Egy hete stabilan jár, azaz többet közlekedik kétlábon, mint négykézláb.

És egy kép róla:

Kép

kispiskóta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mindenkinek még egyszer köszönöm a cipő tippeket! Ma is mentem volna nézelődni, de annyi munka van, hogy fél 5 előtt egyszerűen nem tudok eljönni. :evil:
Egyre többet dolgozom, de ez várható volt... ráadásul sokan szabiznak is.
Na mindegy, a héten tuti veszek neki cipellőt.

Tike!
A Deichmannban próbáltam rá 19-es szandikat, de mind nagy volt rá. A kis lyukacskákon keresztül lehetett látni, hogy bazi nagy.
Mi az, hogy elsőlépés cipő? :roll: :oops: Még sose hallottam. :oops: :oops:

Czigka!
A pelusos torta nagyon jó! Én még évekkel ezelőtt láttam egy üzletben, és már akkor is tökre tetszett! :D (remélem, hogy a méretet eltalálták! :lol: )

Kispiskóta!
Bende nagyon aranyos! Petra úgy nézne ki mellette, mint egy liliputi a maga kb. 75 centijével! :lol: :lol:

Kép
katy76

sziasztok!

kispiskóta üdv újra köztünk!
Bende nagyon cuki és kérünk még képeket a fiukról.

mi ma barátkoztunk majd este letettünk az ingatlanosnál 100e
forint bánatpénzt.
szóval,ha megkapjuk a hitelt,akkor miénk a telek :lol: :lol: :lol: :lol:
hitel elbirálása 3-4 hét :? :? :? :?

Kép
Kép
csibe83

Katy: http://kolyokcipo.hu/spl/290227/Elso_lepes_cipokFirst_step_gyerekcipok

Nekünk mindkét helyen azt mondták,hogy az a jó gyerekcipő, amit ha ráadsz a gyerekre, felállítod benne, akkor még egy ujjad befér a sarkánál. Se kisebbet,se nagyobbat nem szabad venni.

Boo: Pont ez és ennek kapcsán te jutottál eszembe ma :? Sajnálom,hogy Hédinek nincs olyan igazi nagymamája ( anyósom se igazi nagymama típus), a dédikéje aki igazi nagymama, remélem a jóisten még sokáig megadja nekünk,hogy velünk lehet.

tike

Csibe: drukkolunk :wink:

Pagika: Megkérdeztem a medencét, a tulli-nál rendelték!

tike

kispocok,lois,lola,dodi??

Kép
Kép
csibe83

köszi a drukkokat

Kép
Kép
csibe83

tali akkor jövőhéten mikor legyen?

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:00-kor.
Vendég

El akartam mesélni nektek, hogy ma be kellett mennem a rendőrségre vallomást tenni, mert az egyik "beteg" ügyfelünk feljelentett engem okirat hamisítás vádjával. (szerinte én írtam alá helyette a tértivevényt. :lol: :lol: szegény elérte, hogy a rendőrség fogja megkérni az elme-orvosit)
Na, a lényeg, hogy vettek tőlem írásmintát.
Gyerekek, én azt hittem, hogy a lökött főnököm benevezett engem a kész átverésbe, még a rendőrt is kérdeztem, hogy hol vannak a kamerák, meg hogy ugye ez szivatás? :lol: :lol: :lol:

A következőt kellett csinálnom:
le kellett írni egy nyilatkozatot kézzel, ami annyira még nem is volt vicces.
Aztán mondja a srác, hogy írjam le, hogy "jobb kézzel ülve", majd írjam le az ügyfél nevét 5x.
Leírtam, de már mosolyogtam.
Erre mondja, hogy írjam le, hogy "jobb kézzel ülve, gyorsan", majd írjam le az ügyfél nevét 5x.
Na, itt már körülnéztem, hogy vajon hol vannak a kamerák. :lol: :lol: :lol:
Aztán mondja, hogy írjam le, hogy "bal kézzel ülve", majd írjam le 5x az ügyfél nevét a bal kezemmel.
Ez annyira nehezen ment, hogy elég volt 1x leírnom.
Itt már mondogattam, hogy szerintem ez szívatás, mire ő röhögött, hogy mindenki ezt szokta hinni, de ez így megy.

Aztán mondja, hogy álljak fel, és írjam le, hogy "jobb kézzel állva", majd írjam le az ügyfél nevét 5x.
Leírtam, de itt már nagyon röhögtem.

És baszki ezek után mondja, hogy akkor most üljek le újra, és írjam le, hogy "jobb kézzel ülve, nyomtatott betűkkel" és írjam le az ügyfél nevét 5x nyomtatott betűkkel.
Hát én készen voltam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon vicces volt! :lol:
A grafológus meg majd jól megállapítja mindebből, hogy nem én írtam alá a tértit, hanem az ügyfél. :lol: :lol:

Kép
katy76

katy!

Vagy megállapítja, hogy mégis te voltál :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Sorry, csak mászkálósnapjaink voltak, semmi extra...
De holnap reggel írok :wink: . Boo, neked is! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Katy :lol: :lol: :lol: , ahogy elképzelem, hogy keresed a kamerákat... :lol: :lol: :lol: Fejen állva nem kellett írnod???
Hát az biztos, hogy óriásnak tűnne Petra mellett Bende.:lol:

Csibe, drukkolok a hitelért. Hol vesztek telket?

Boo, szomszéd? (bocsi, bocsi, de nem értem)
Szerintem azért viselt meg, mert Marcinál még ott volt a lehetőség, hogy lesz másik babó, most meg azért kevesebb. Persze ez az egy év is szép volt, meg örülök, hogy visszakaptam a testem, de akkor is. Nálunk apa nagyon szeretne egy harmadikat, ha lehetne akkor már neki is állna, de én nem érzem magam felkészültnek egy harmadikra. Tegnap konkrétan azt éreztem, hogy nem bírok velük a játszón. Marci dackorszakát éli, némi süketséggel, Bende meg menne a maga útján. Áááááá

kispiskóta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziaszzok! :)

boo!

Meglett a születési anyakönyvi kivonat?

Hugit tegnap este fél tízkor(!!!!) dobtuk el, megkajáztatva. 8) Ami sokkal jobb, mint a tizenegyes fektetés, csak az a bökkenő, hogy így az a kaja kimarad. Ami nem is lenne érdekes, ha hamarabb kelne. De nem kel. :roll: :oops: :? :roll: :roll: :roll:

Szeretnék valami naggggggggggyonnnnnnnnn könnyű sült halas cuccot csinálni hétvégén. A hal már belőve: mirelit :roll: Pangasius filé. Továbbiak...? :roll: :roll: :roll:
Köszi! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Mironnak és Bendének,na és persze Hédinek!!

Boo! Lili is kb.1 hónapja délelőtt alszik másfél-két órát,amivel nem is lenne gond,csak az a gáz,hogy amint kimegyünk délután sétálni,egyből bealszik a babakocsiban,pedig ez már rég fordult elő,így este alig tudjuk lelőni 9-fél 10-nél előbb. Ne vigyem ki a levegőre?!Nem tetszik,de nem tudok mit csinálni. Bízom benne,hogy majd vissza fog állni,ha jön az óraátállítás,előbb sötétedés,addig meg itt kukorékol késő estig.

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:01-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:01-kor.
Vendég

kispiskóta! :)

Tök jó, hogy ennyit tudtatok nyaralni! :P
Azt hiszem kispocok13 :oops: :oops: írta talán múltkor, hogy mindenki most már kisgyerekes, de ő még mindig olyan babásnak látja ŐBabáját. Akkor mit szóljak én Hugival? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Rendőrség: :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: Ettől jobb már csak az lenne, ha behívnának még egyszer mondván, bocs, de elveszett az aláírás minta.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

tike! :)

Boldog születésnapot Hédinek! :P :P :P :P :P :P

A múltkori beégésemkor :oops: a bejegyzéseket keresgetve ezt találtam augusztus 6-i keltezéssel:

[quote="200907?"]B írta:200907?ár nem tudjuk, hogy mi történt tikével, azon kívűl, hogy bevonult a kórházba szülésindításra, más nem szerepelt a táblázatban. Úgyhogy a babavárós táblázatot ezennel MEGSZŰNTNEK NYILVÁNÍTOM. :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:) :) :) :) :)

czigka! :)

Ha már hekk (úgyis régen volt már játék. :lol: :lol: :lol: ).
Aki tudja az NE válaszoljon. De aki nem, az tippelhet, hogy honnan származik. :wink: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(De azért közben a receptet se felejtsétek. :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

http://www.babazo.hu/tipeg/20100731-sport-mozgas-versenysport-eletforma-onfegyelem-kuzdelem-ellenallokepesseg.html

http://www.babazo.hu/tipeg/20090908-kisgyerekek-sport-valasztasa-szempontok.html

http://www.babazo.hu/tipeg/20090622-gyerekneveles-jatekszabalyok-nyeres-vesztes.html

:!: http://www.babazo.hu/bebi/20100130-koldokserv-hernia.html :!:

Még azt akartam kérdezni, hogy miért baj az, ha most már nem úgy alszanak, mint eddig? :roll: Folyamatosan változnak az igényeik, így a napirendjük is folyamatosan átalakul. Előbb-utóbb megint lesz egy ideális. Ami majd aztán idővel megint felborul. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

tike Hédijének is Boldogásgos Szülinapot!

katy!
rendőrös storydon jót muilattam és azt is elhiszem,hogy ez a szitu
tökre kész átverés showba illő...

Kép
Kép
csibe83

grace klinika funosok:
hol tudom megnézni az utsó két részt??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.08.05 11:36-kor.

Kép
Kép
csibe83

Bond!
Recept:
zsemlemorzsát, zúzott fokhagymát, petrezselymet össze kell keverni (nyilván arányosan), és a picit besózott halat ebben megforgatni, majd kiolajozott sütőbe betettni és félidőben megfordítva meg kell sütni.
Ha kész, picit meg lehet citromozni (aki szereti). Kint ezt lepényhalból szokták csinálni, de én itthon abból készítem el, ami éppen van.
Fokhagymást, petrezselymes krumplival nagyon finom!

Egy másik, szintén nagyon gyors és egyszerű, a kapros tejszínes mártásban sült hal. Olajos tepsi :arrow: sózott hal :arrow: kapros tejszínt ráönteni :arrow: megsütni.

Kép
katy76

katy76! :)

Erősen bíztam benned. :lol: :lol: :lol:
Először Római tálban szerettem volna, de az nem fog összejönni. :? Most a remoskánál tartok. De nem vetem el a jénait, vagy a serpenyős megoldásokat sem. :wink:

Kép
Kép
200907?

Egyszer sütöttem római tálban, mikor kaptam. Olyan baromi nehéz, hogy inkább elő se veszem. Ráadásul sok idő kell neki. :roll:

Serpenyős megoldás:
Hal - sörtészta - kisüt. :roll:
pirított zöldség - bele a hal - megpárolódik :arrow: ehhez még külön köret se kell.

Kép
katy76

Köszönjük a köszöntéseket, holnaptól nyaralunk, keddig ne is várjatok! :lol:

[quote]A írta: múltkori beégésemkor a bejegyzéseket keresgetve ezt találtam augusztus 6-i keltezéssel:

200907? írta:
Bár nem tudjuk, hogy mi történt tikével, azon kívűl, hogy bevonult a kórházba szülésindításra, más nem szerepelt a táblázatban. Úgyhogy a babavárós táblázatot ezennel MEGSZŰNTNEK NYILVÁNÍTOM.

Bond: mit hittél azóta is benntfogtak? :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

tike! :)

Ma augusztus 5.-e van. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

---

Kép
kata05

Tike, Hédinek Boldog Születésnapot!

Boo, időközben rájöttem, miért vagyunk szomszédok!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:
Ja, jöhet majd a harmadik, úgy 3-4 év múlva. Most olyan jó, hogy már ki tudok mozdulni. Az elmúlt három év a terhességről és szoptatásról szólt.

Bond, Zeg az inkább őszölés volt, mert napot nem sokat láttunk, meg hát anyósomhoz mentünk. De Balaton nagyon jóóó volt, pont azon a héten mentünk hétfőn, amikor kezdődött a kánikula és vasárnap jöttünk amikor befejeződött. :lol: 8)

kispiskóta

Vagyok ám én is csak épp nincs toppon a fórumozós kedvem :?
Azért olvastam :roll:
A férjemnél hátáról levettek egy izébizé valamit, amiről kiderült hogy rosszindulatú laphámrák, szóval ez eléggé odavágott. Azért minden rendben, kivágták az egészet, nincs szükség további kezelésre, de azért még keresem a feldobottabb énemet :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Isten éltesse óóóriásinagylányHédit :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy 8 hónapos kislány anyukájaként szeretnék Nektek ajánlani egy terméket: a Lovemoon anionos betétet!
Azon túl, hogy a betét extra nedvszívó képességű, a benne lévő anionos csíknak köszönhetően antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő hatása van!
Semlegesíti a kellemetlen szagokat, fenntartja a hüvely megfelelő PH értékét!
Így kifejezetten ajánlott áldott állapotban, szülés után, vizelettartási, aranyeres problémáknál is!

Ha érdekel Benneteket a termék, írjatok privit!!

Üdv mindenkinek!
mbaba82

Lois:Anyumnak is volt ilyen kb 10 éve, azóta sincs vele semmiproblémája, szóval nyugi. Tudok Kváron egy nagyon jó bőrgyógyászt, én vele nézetem évente az anyajegyeimet, az összeset megnézi, valamelyiket valami kütyüvel is, meg megmérik őket.Nekem is volt ami le kellett venni ( mondjuk kiálló volt és fésűvel belekaptam..)

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?