A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Szerintem nincs azzal semmi gond.
Így van ez ebben az országban, ahogy leírta.... annyi, hogy ő kimondja.
Szerintem nincs semmi probléma azzal, ha valaki őszintén kimondja azt, ami van.

Nem kell ahhoz határon túli magyarnak lenned, hogy nehéz legyen ebben az országban az élet.
Én is szeretnék még tanulni, de sajnos a pénztárcám nem engedi, így kénytelen vagyok dolgozni a megélhetésemért, ami jelen helyzetben inkább TÚLÉLÉS.....
Mert minden hónapban felemésztődik az a pénz amiért ketten dolgozunk a párommal (én pl 2 munkahelyen is. Egészen múlt hétig.
S hiába vágytam én is arra, hogy az X-edik hónaptól teljes mértékig testben és lélekben is csak a babámra koncentráljak, ha egyszer még ez se adatott meg.... :( Egyszercsak azt vettem észre, hogy napok kérdése és szülök....)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Meg sajnos nem származok tehetős családból, édesapám 16 éves koromban elhunyt, édesanyám meg óvónő - kézhezkap 100.000-et, s ebből tartott el.... ebből éltünk ketten. (lakástörlesztő is ebből a pénzből)
Így hiába vagyok határon belüli magyar állampolgár, akkor se fogok tudni azt tanulni amit szeretnék.....

Sajnos nem futi többszázezer iskolára, örülök, ha az élelmiszert fedezi amiért dolgozok.

Szomorú ezt leírni, nem is panaszkodni akarok, mert ennek ellenére próbálom szépnek látni az életet.
Próbálok boldog lenni a körülményekhez képest.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.08.06 05:55-kor.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

S hiába vagyok "szemtelenül fiatal" a 22 évemmel már 3. éve keresem a kenyérre valót, s nem tart el senki.....

Clárika
Kép
clárika

jó reggelt!

pingvinátor üdv itt! igen, itt (és egyébként mindenhol) mindenkinek joga van elmondani a véleményét! ha olyan topikra vágysz, ahol csak jópofizásra számíthatsz és őszinteségre nem, akkor ez nem az a hely!

Maccs én maximálisan egyetértek!

Napsugár üdv itt!!

van új babánk??? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Brik jajjjjjj, háááát nagyon éééédes!!! kis csomag!!! :lol:

Kép
gtunde75

Clárika nézem egy napod van hátra, jelek vannak?
Én is mindegyik babámnál végig dolgoztam, kivéve most. Sajnos ez így van ahogy írod, a megélhetés miatt én is a munkából mentem szülni.

Ha nem lettem volna most gyesen biztos megint munkából mentem volna szülni, ilyen az élet.

Én is keményen fizetem a tandíjat, de muszáj tanulom, mert három gyermek mellett nehéz lesz elhelyezkedni, diploma nélkül, már kettőnél is nehezen ment. Ez van. Meg úgye amit tanul az ember az az övé azt senki nem veszi el. Még van két évem a suliból:-)

De most az anyaság a három gyermekem köt le, decemberben meg a vizsgák újra meg a gyerekek együtt:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Tünde köszi:)
Imádom amikor így alszanak és ő olyan icike-picike:-)) Eddig amíg nem született meg azt hittem Álmos kicsi, de a 3 nap után hogy hazajöttünk rájöttem Álmos mégse olyan kicsi mint ahogy én gondoltam. :-) Ő már nagy fiú:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Tejcsi után:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!

barbcsi: nyugi, tudod: SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ- SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D Ha ma nem indul be, akkor holnap szépen bemész és minden rendben lesz.

szilvi, barbcsi: kattogás = bébi csuklása :?: 8) (Szilvin felbuzdulva kimentem én is a közeli kínai piacra szopis melltartóért. Múlt héten egy darabot sikerült magamévá tenni, több nem vót méretben. Tegnap gondoltam egyet, megint kislattyogtam, nah most már vóóóót, de héccá helyett kilenccá-ért... Jól odarakott az imperialistáknak a kis szemfüles :lol: )

pingvinátor: üdv itt :!: (Enyém gyerek is augusztus végére van terminálva...)

brik, Ircsi, Dia: gyönyörű a gyermek (még mindig)

woody: nyákdugó 8) Már csak néhány nap (vagy óra). Fogad rendben van?

Évi: mindjárt itt a kedd, nagyon pörögnek a napok. Mindjárt a karodban tarthatod Tomikát :) (Leveles tésztás receptet ma kipróbálom ha minden jól megy...)

Napsugár: Neked is üdv itt!

sucer: 8 kiló :?: :shock: Én ma már rá sem álltam a mérlegre, hét elején vmikor + 16-nál jártam... Grat az idei kerek megismerkedős évfordulóhoz :)
Strepto-ról: nálam is egyszer pozitív volt a lelet valamikor a terhesség 14-16. hete között, de Augmentinnel megszűnt és a szülés előtti vizsgálat már hál istennek negatív lett. Viszont szinte végig küzdöttem a terhességet bacikkal :cry: s végül már nem tudtam mit csináljak magammal. Alapvető higiénés szabályok természetesen betartva, "kis" extrákkal ráadásul megfűszerezve, mint pl. fehérneműből csak pamut és csak fehér, nuku tanga, mosás magas hőfokon enzimmentes mosószerrel, előtte fertőtlenítés és vasalás a száradást követően. Ipari méretekben vettem alsóneműt az elmúlt pár hónapban, de a kenetvizsgálatok során többször mutattak ki sajnos nem a hüvelyflórában megszokott bacikat :( Anionos betétet is megvettem jó drágáért, de a panaszaimat nem szüntette meg teljesen. Sokim meg csak széttártaa karját, hogy van ilyen sajnos. És ahogy Ircsi is írta: az emberek 30 %-ában ott van a strepto.

vanilla: szerinten a körülményekhez képest a legjobb döntést hoztátok :?

Krisztáknak boldogot utólag!
Vendég

Sziasztok
Vihar megvolt,baba nincs?
Jelentem Tomi oxitocinra,prosztaglandinra immunis. :shock: :lol:

Pingvinátor....üdv itt,bár látom nem tetszett minden. Többször elolvastam Maccs hozzászólását és nem találok benne kivetnivalót,persze hát ha nem is ismersz minket,akkor nem tudsz véleményt formálni.

Lányok teljesen kivagyok.Mérlegre álltam. 7 kg-val vagyok több mint a kórházból hazajövetel(nem egészen 5 hete) és 4-el mind 2 hete,hogy az ördögbe csinálom ezt,dagadok még a terminuskor is??????? Olyan szépen megállt anno a súlyom és most meg csak puffadok??? Iszonyatos!
Nem tudom,Ircsi,lehetséges lenne ennyi víz rajtam??? Már azt se tudom elhinni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Brik a babád de édes! Feltehetem g-re a megérkeztem albumba?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csibuc,én is vettem vagy 3-4 et kíniaban(szoptatós melltartó) tök kényelmesek,bár persze a méret nem biztos hogy jó lesz szülés után de ennyiért nem kár érte.
Kajához sok sikert :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Brik

Jelek semmi, de reménykedem, hogy majd úgy lesz mint Szilvásnál is, egyszer csak fájások, aztán "pikk-pakk" kinn is van az én kis Rékababám :)

Na apa elment dolgozni, úgyhogy holnap reggel 9től indulhat ha indulni szeretne :)

Lassan megyek fel a klinikára OTT-ra.
parám van a tűtől, de valahogy kibírom....

Utána megyek be az irodába eligazítást adni, segítséget nyújtani :)
Mert kisebb probléma adódott a tegnapi nap :)

Aztán megyek nővéremhez, meglátogatom őket még gyorsan így szülés előtt :)

Clárika
Kép
clárika

Köszi a dicséreteket:-))

Évi nyugodtan tedd fel:-)
Mennyi volt a szopis melltartó? Én nem kaptam kínaiba így az Elefániba vettem 2000ft volt.
Évi nekem még mindig van víz a lábamon, azt mondták szülés után két hét múlva megy le, de 11kg így is lement már. Én is sokat híztam vagyis zsírban nem tudom mennyi víz az rengeteg volt rajtam. Most már az arcom is alakul:-))

Ircsi neked nem fáj a cicid amikor szoptatsz, mert én csillagokat látok, mondjuk nem fogom abbahagyni azt az egy perc fájdalmat el lehet viselni és még a hasam is erősödik az összehúzástól:-)) Te mennyit iszol? Mindent eszel? Bocs, ha hülyeséget kérdezek:-((

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik én 800-ért vettem

evilany

Clárika szorítok, hogy úgy legyen, látom nem fogsz ma unatkozni:-))
Mi ez az OTT?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi az nagyon jó ár:-) Körülnézek, hátha én is kapok itt a kínaiba:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

OTT=POSE oxitocin terheléses teszt

evilany

Évi ezt nem tudtam, már ilyet is csinálnak. Ebből mi derül ki? Bocs, csak még tényleg nem hallottam róla.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok szép jó reggelt!!!

Brik ezek a képek :lol: :lol: :lol: :lol: annyira cuki nagyon aranyos és nem baj,ha kicsi majd meg nő stram férfi lesz belőle!!!!

Clarika igazad van attól,hogy valaki fiatal még dolgozhat elég sokat,én 18 éves koromtól tartom el magam,és én segítettem a szüleimnek és amit mi is elértünk már ketten a párommal,azt a két kezünk munkájából értük el,lakás autó,és nagyon sokat kell nélkülöznünk,hogy ki tudjuk fizetni amit be vállaltunk és nem azért vállaltuk be mert luxusra vágytunk hanem mert mi is szerettük volna ha lenne sajátunk,és tudom azt ha várunk egy évet még a lakással akkor nem is lenne,hisz utána jött a rosszabb helyzet igaz azért küzd most ő magában,hogy megmaradjunk,de csináljuk ahogy tudjuk!!!És megértem milyen nehéz neked/nektek főleg így hogy kismama ként te tartottad el a családot,mert volt egy szemét ember aki dolgoztatott nem nem fizetett!!!

Barbcsi sajnos tudom milyen aggódósnak lenni itt már megismerhettél annyira,hogy elég sokat aggódom nyavajgom mindenen,csak azért írtam neked,hogy ne aggódj mert tényleg az a fontos egészségesek legyenek,nem az,hogy fogod megszülni,és aki azt mondja az a fontos,hogy sima szülés mert ilyen ösztönt vált ki meg ez lesz meg az lesz,az nem gondol bele,lehet az a normális,de nekem az a fontos Ő jól legyen,és örülj neki,hogy befektetnek és minél hamarabb meglesz ez álltal a kisfiatok,én nem bánnám ha szerdán lejár az időm,és azt mondaná doki csütörtökön,indítunk,nem könnyű már nekünk sem és nekik sem,és sajnos ez a mi fajtánk aggódóskák képese vagyunk magunkat túl pörgetni,ismerem mert én is ilyen vagyok!!!!Próbálj megnyugodni,hátha jön magától a kis drága,ha nem akkor meg segítenek,és ha ott fogod tartani a kezedben hidd el nem az fog érdekelni,hogyan szültél magától jött a fájás vagy segítettek benne,hanem az hogy ott van és ott figyel a kis szemeivel :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Én a teszveszen rendeltem szoptatós melltartót, tegnap meg is jött, de a postásnak nehéz feljönni az elsőre, így mindig el kell mennem mindenért a postára :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
3db volt 2970.- és ingyenes volt a posta.

http://www.teszvesz.hu/item1171092808_s ... natuj.html

Clárika
Kép
clárika

Brik,kis mennyiségben adnak oxitocint(infúzió) és látják belőle egyrészt hogy mennyire van a méh felkészülve másik ami a fontosabb,a baba hogy viseli a méhösszehízódásokat,ha esik a pulzusa,gáz.

evilany

Clari,ugyanilyet vettem én is szerintem.
Postás szitu ismerős...

Bévi szia :)
Én is dolgozom 17 éves korom óta....azaz most ugye pihi :)

evilany

Beszélgettem mailen nővéremmel, írtam neki, hogy kérek majd EDA-t....
Erre írja, hogy az PDA....

Most én vagyok hülye, vagy a PDA az egy "okostelefon"

Már elegem van ebből a sok rövidítésből! :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt, ismételten köszönöm a köszöntéseket 8) 8) 8)

Pingvinátor! Üdv itt, és hidd el, nem minden nap van itt ilyen paprikás levegő! :!: 8)

Clarika, fel a fejjel, van remény! :!: 22 évesen még van annyi fórod, hogy ha ügyesen csinálod, behozhatod a lemaradást! Ennyi idős koromban 30ezerrel kerestem többet a minimálbérnél, anyámnál laktam, és ennyi. :( Aztán megoldottam szép lassan mindent. Igaz, nekem el kellett költöznöm Pestre, de nem biztos, hogy nektek is ez az utatok. Szóval kitartást, most különben is, koncentrálj a kis bébidre!!! 8) 8) 8) 8)

Ircsinek már én is próbáltam utalni arra, hogy nem egy magyar fórumon kellene szidni a magyarokat... :( de nem vette a lapot. Biztos van egy sereg erdélyi topik, tessék ott sírni erről. Katus gyönyörű, Ircsi téged imádunk, de hidd el, nem úgy van, hogy nekünk kolbászból van, neked meg fityiszt mutatunk. Valami jó volt ebben az országban, ha évekig itt éltél, nekem ne mondd, hogy nem. :evil: :evil: :evil: De befejeztem a témát.

Barbcsi, tényleg csak azt tudom mondani én is, hogy nyugi, és ha lenyugszol, könnyebben beindul. És azzal nem oldasz meg semmit, ha teleírod az oldalt azzal, mennyire szarul vagy. Lehet, hogy neked jobb lesz, de van itt még kb 20 kismama, akinek nem biztos, hogy jót tesz - de ez a ti dolgotok, én nem számítok, nem vagyok állapotos. Szóval szerintem legyél tekintettel másokra, ott a blogod, nem is írtál bele pl babacuccokról... Tessék most terápiásan nekiállni, és még a finisben gyorsan lefotózni például az összes kis ruhát, réklit, rugit, csörgőt, mindent ami van!!! Felírtam receptre!!!! :!: :!: :!: :lol:

És most még meg is ríkatlak benneteket :) :) :) :

Beney Zsuzsa

Azt kérdezed tőlem,
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget –
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret –
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget –
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.08.06 07:23-kor.

Kép
xtina75

Bévi köszi:-) Igazad van:)

Clárika, ez jó ár:-))Nekem is kell még vennem:-)

Évi most már értem, ez különben nem rossz dolog ez a teszt:-) Jó előre tudni ezeket. Látjátok nálam is csak a ballon után derült ki hogy gond van és még akkor oxit nem is kaptam, de jobb hogy kiderült:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na senki se írja hogy fel a fejjel biztos csak víz? :)

Clarika,ugyanaz a kettő.

Szilvás írt,elvileg mehet haza,de baba vizit csak 10 körül lesz,Bekriék pedig holnap,bár bepróbálkozik a mával ő is :)

evilany

Évi Tomika hamarosan kint lesz,milyen jó kedd már nem messze van és lehet jön,hamarabb gondolom már izgulsz nagyon meg várod jaj de izgalmas azért,mert tudod kedden már biztos ott lesz ha meg hamarabb jön az csak jó :wink: :wink: :wink: Hízás tuti a víztől van én is 20 kg-nál tartok most az utolsó két hétben híztam 3 kg-ot a védőnő mondta ne ijedjek meg ez viz nem hízás,ő mondta ezt aki egy fél kiló hízásra anno azt mondta diétázak :? :? :?

Nekem Lili mocorog.bár olyan fura dolog történik nem tudom mással is van ez így ha lefekszem az oldalamra,akkor a hasam bekeményedik és rendesen ki lehet tapintani a babát,ez pl alvás után,legyen nappal vagy este tök mindegy,fulladok is ha megyek főleg ha beszélek is közbe,meg a hasam is keményszik,vérnyomás vizelet rendben,és utóbb a szülésznő is megjegyezte elég kemény a hasam,de ez természetes már ilyenkor ezt is hozzá tette :? hát nem tudom nekem ez olyan fura mikor felkelek és látom Lili alakját a hasamon,egy idő után vissza áll de olyan érdekes,és amugy már csak nyomja magát igazából nem mozdul!!!

Kép
bévi

Bévi,értem....
Csak attól félek hogy kijön egy 3 kg-s baba én itt maradok plusz 20 kg-val ehhhh

evilany

Ilyen nekem is van,elfordulok jobbra,átgurul ő is és tökre látszik...akkor vissza szoktam rázni a helyére :oops: :oops:

evilany

Xtina

Én 30 000-ért jártam be most az irodába egy hónapig, s mellette fodrászkodtam az 50.000 + rezsis albérletemben, úgy hogy a párom 3 hónapja nem kapott fizetést :( :D

Nem panaszkodom, nem szokásom!

De nincs gond, megoldottam :)
Olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy....

Na megyek fürdök, s indulok!
Du-estefelé leszek csak....

Clárika
Kép
clárika

Évi én írtam:-)
Nálam is az volt:-))És még mindig van víz rajtam:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Clari,igen irigyem is a kitartásod erődet!! Én hamar kétségbe tudok esni
Irj ha valami van ám!!!!! (megyek veled szülni...
:wink: megbeszéltük 7 hónapja :) )

Brik,igaz :) köszi :)

Elbattyogok dm-be,majd jövök.

evilany

Évi én közben megírtam neked víztől van nyugi van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tina nem sírtam inkáb bnem olvastam el mert előre szóltál sírni fogok és mennem kell a gyógyszertárba aranyér kenőcsöt venni fogalmam sincs milyet vegyek,és hülyén néznék ki kisírt szemekkel!!!!

Felkeltem a hétalvó páromat aki valamire nagyon készül mert napok óta durmol :lol: :lol: :lol: lehet szülni fog :lol: :lol: :lol: majd jövök vissza puszi addig is!!!!!!!!!

Most jut eszembe Tina neked írtam a kenőcsös dolgot ne haragudj,ne gondolj rá bocsi!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

Bévi sírva aranyér kenőcsért :) az jó :)

Tina ez a vers gyönyörű,már bőgtem rajta én is :)

evilany

Évi nem fog maradni 20 kg jó vásárlást én is megyek párom visz mert kocsim már leraktam,vagyis ő rakatta le velem mert még mindig mentem ország világnak :lol: :lol: és nem akarta már,baba hát érdekes dolgokat tudnak minden esetre olyan fura hogy ott keményedik a kis testrésze kifelé,nah de nem sok van hátra ezt írjuk már 1 hónapja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Emlékszem mikor ezt írtam neked Évi hihetelen már csak 19 nap van,neked meg még kevesebb,hát ez is hihetetlen,hogy nekem 5 nap van,neked meg 1 és még ilyen nyugisan itt írogatunk,nah de MÁR NEM SOK VAN HÁTRA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi, az, hogy aranyérkenőcs az nem undi! :lol: :lol: :lol: :lol: Meg kell oldani az ilyeneket, nehogy később gond legyen leülni.

Évi, na matekozzunk. Sokan mondják, hogy 9-10 kiló hopp leugrott róluk szüléskor, simán, víz nélkül is. Ez a baba, a magzatvíz és a placenta. Aztán szurkolj, hogy a maradék 10-11 kilóból minél több legyen víz! Lehet, hogy 5 kiló is el van itt-ott 'szóródva' - láb, mittudomén. Volt olyan ismerősöm, aki 15 kilót hízott, vizesedett, és csak 3 kiló volt rajta, amikor kijött a kórházból. Reménykedjünk, hogy rajtad is kevés marad, de ha nem, majd lediétázod!!! Segítek ötletekkel, ha kell :) Én már 22.4 kg-nál járok, és ha 'csígatni' akarnálak benneteket, azt írnám, hogy tegnap M-es bikinit vettem, de én nem vagyok olyan :D :lol: :lol: 8)

Kép
xtina75

brik: nézd meg a Sárkány centert ha bejössz Pöstre, mi ott vettük a szopis melltartót :wink:

Aranyérkrém: nekem Aurobint és Doxiproct-ot ajánlottak a gyógyszertárban :roll:
Vendég

xtina: jövő ilyenkor mi is M-es bikiniben jövünk-megyünk valamelyik strandon 8) (Én legalábbis ezzel nyugtatom magam, s bár a majd 180 centimhez utoljára kb. 14 éves koromban hordtam ekkora méretet, azért nem adom fel :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Csibuc köszi, pedig szoktunk odajárni, de látod eszembe se jutott. :-)
Köszi, hogy írtad:-))

Aranyér most lehet megúszom:-)) Habár soha nem rögtön szülés után lett. Mindig később.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csibuc én se adom fel, én 11 éve próbálok lefogyni, de nem sikerül:-((De majd most, decemberig tuti lefogyok:-)) Én már nagyon ráálltam nem fogyozom, csak másképp eszek:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Tina :) köszi! Elfogadom a tanácsokat majd! Meglátjuk hogy jövök haza...(Jabba)
Jövő ilyenkor én L-es bikiniben megyek Tomikával Balatonra te meg kismamaruciban fogsz futkosni :wink: (bár ezt lehet kicsit elszámoltam :shock: )

evilany

Kép :? :?

jövőm .... :shock: :roll:

evilany

Jajj Évi, most tudom, hogy azért írtad ezt, hogy írjuk azt, hogy nem is vagy Jabba, de csakazért se írom ezt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

:lol: :lol: :lol: nem is köll.Na. Terminusba lépő gazdatest vagyok.

evilany

Nah megjöttem,tettem oda tengerit főni :lol: :lol: nehogy megálljak a fogyásban!!!Én folyton fáradt vagyok szerintem vérszegény lehetek utoljára májusban volt vérvételem,nem kapkodja el ez a kórház a vizsgálatokat minden esetre!!!!Lili nem nagyon feszeng mocorogni nem mocorog már csak feszeng de most az sem teszi,be van keményedve egy helyre,ma a dokim az ügyeletes és a szőlésznőm,lehet délután benézek ha nem mozog addig sem rendesen,párom most nincs itthon kocsim sincs ezért nem szeretek kocsi nélkül lenni mert a másik városba nem mehetek gyalog,a busz megálló meg kb 3 km-re van tőlünk :? :? :?

Kép
bévi

Fogyás én nem drasztikusan fogytam megnéztem mikor mit eszek és tornáztam 15 kg ment le,és most is azon leszek lemenjen,és én is M-es bikinit hordtam,meg kis miniruhát meg szoknyát,hát ez most valahogy nem jönne rám,de majd jövő nyáron,én is magas sarkú cipőben és miniruhában tologatom Lilit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (vagy nem) :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Hát én most beérném azzal is ha rendbe tudnám tenni a lábaim :) kicsit pedikűrözni...ráférne...de tegnap levágtam a körmöm nagy fuldoklás árán jól bele is vágtam vérzett :evil:

evilany

Évi ne is mond megyek 10 lépést és fulladok ismerős a helyzet én nem tudom mi lesz ha még nekem tovább így marad pedig olyan nagyon kövér nem vagyok és te sem a képek alapján látom azért,vannak emberek akik nem terhesek és nagyobb darabok mint mi azok hogy élnek én nem tudom :? :shock: vagy csak a szervezetünknek megterhelő,amúgy ha eljössz szívesen rendbe rakom a körmöd van hozzá sok okos dolgom és másét még rendbe tudom tenni!!

Kép
bévi

Most írt Szilvás,mehetnek haza!!

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?