A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi, kedd mindjárt itt van, most szerintem még türelmetlenebb vagy, de szerintem megnyugtató, hogy tudod az időpontot.

Clarika, nem semmi helyzet. Gén elemeztük emlékszem. Nagyon kitartó vagy, másképp nem is lehetne ezeken túl lenni. Továbbra is légy ilyen erős.

BÉvi, nagyon jókat írsz!

Minden más kismama, kitartás, tényleg most már akár órák kérdése, hogy meglegyenek a babák!

Tina, gyönyörű a vers!

Minden Krisztinának - bár megkésve - NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

maccs01

Megyek kicsit lefekszem kiakaszt hogy folyton aludnék :shock: :shock: :shock: ,ez kb 4 napja van rajtam,utána meg sütök lecsót és csinálok túrótortát,délután jövök vissza addig mindenkinek szép napot!!!

Többiek hol lehetnek amúgy Woody,Vanilla,Ircsi,Barbcsi,(DIA,CSILLAG ŐK ELFOGLALTAK!!! )csajok ti meg szülni mentetek és nem szóltok!!!

Kép
bévi

Bévi,hát nagy út lenne azért :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Brik, gyönyörű a baba.
Ha van bébiőr, akkor simán aludhat így. Az van, hogy állítólag hason alvó babáknál nagyobb százalékban fordul elő a bölcsőhalál, viszont, ha hason alszik és bukik, akkor sokkal jobb, mint háton fekve, egyértelmű. Az oldalfekvést javasolják, mint a kettő közötti legjobbat. Én úgy voltam vele, hogy mindegy, csak pihentetően aludjon, aztán ott az őr, ami jelez, ha valami gebasz van. Ja, még a cumival a szájukban alvó babáknál állítólag minimális eséllyel fordul elő bh.

maccs01

Na elindulok,remélem nem kap el vihar útközben :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Uhhh! Most sikerült végigolvasnom :shock: :shock: :shock:

Pedikűr: Hehe, szinte képtelenség, de mindenképp bravúros mutatvány :)

Fogyás: egyelőre nem sokkolom magam, van rajtam is már 13-14- kg. Majd szülés után torna, papa-mama, már le van zsírozva :wink: ugyanis a Kedves is szedett fel velem együtt. Sőt! Annyira empatikus, hogy Ő is nyögdécsel, amikor meg kell mozdulnia. Eddig nem csinálta ....

Munka: Óóóó... Dolgozom én is 17-18 éves korom óta. Közben ilyen-olyan képzések meg fősuli és saját háztartás, mert egyedül élek azóta kb. Nem olyan rossz ez, meg erősít is közben. Jó érzés a "Megcsináltam! Létrehoztam! Képes vagyok rá!" érzése :) El élet sava borsa ugye ... :) :) :)

Evilany! Víz lesz az! Meg egy kis háj, de megérte!!!!!

Csibuc! Dehogy csuklás! Az teljesen más! Ezt úgy képzeld, hogy halk pukkanások, kattanások. Mint, ha két körmödet megpattintanád egymáson. Így képzelem el én is a burok repedését egyébként. Fogalmam sincs mi lehet ez. De nem szivárog, tehát nem izgulok.

Pingvinátor! Maccsal nincsen gond és Ircsivel sincs. Szeretünk mindenkit és elég intelligensek, hogy ezt meg tudják beszélni. Maccs elmondta a véleményét... Ircsi kommentálja, ha szeretné vagy nem teszi meg inkább, mert így dönt. A vita előrébb visz és nem anyázásról volt szó. Meg ne tessék haragudni kérem szépen!!! :wink: :wink: :wink:

Brik! Egyszerűen gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!

Barbcsi! Igen, kicsit ijesztő ez a kattogás, pukkanás. Készülnek azok a képek???

Maccs! Morze! Hangosan nevettem!!! :D :D :D De igazad van, mától igyekszem megfejteni! Láttad a Csodálatos elme ragyogása c. filmet? :wink: (azt hiszem ez a címe)

Vanilla???? Woody????
Tutkóra babáznak már!

Velem: semmi bajom, ma sem szülök!
szilvi35

Nah Lili fel kelt ő is alszik ezek szerint mostanában rám a a frászt hozza,tapossa a hólyagomat lent ezerrel,mondjuk a feje van lent így taposni nem tudja hozzá szoktam,hogy farfekvéses volt 8 hónapig, :lol: :lol: :lol: !!!!

Maccs nekem a te írásaid tetszenek sok mindenben egyet értünk császár stb :wink: :wink: :wink:

Évi én simán be vállalnám kocsival azt az utat,szeretek vezetni nagyon,de elvagyok tiltva elvonási tüneteim vannak!!!!!És még a párom a kulcsot is elvitte,nehogy valakivel kivitessem magam az autóért,inkognitóba vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Szilvi tudtam valakit kihagytam de álomkórban szenvedek és az agyam szita jellegű,ma sem szülsz hát az nem olyan biztos,ne éld bele magad, :lol: :lol: :lol: egyszer csak elkapnak a fájások és véged van,tegnap a párom zuhanyzás közben kérdezte meg,a magzatvíz elfolyhat minden előzmény nélkül mondom igen :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ilyen volt a feje nah az jó,nekem meg ilyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mondtam neki fossol mi hát akkor én mit szóljak,de várom vagy görcsöljek vagy öntsön a niagara valamelyik csak előjön előbb vagy utóbb :lol: 8) Mostanában a párom is sokat alszik kérdeztem ma tőle mire készülsz a szülésre vagy a babázásra!!!A szomszéd csaj nemrég szült és tápszeres a kisfia,mondja a párom az nem jó mert melegíteni neki meg stb,mondom ahhonan nézük mert az te is megtudod csinálni nincs kifogás :lol: :lol: :lol: :lol: erre ő ááá a mienk szopizni fog :lol: :lol: :lol: Rá jöttem azért vagyok álmos mert magam vagyok és nem jár a szám mondjuk most sem csak a kezem!!!

Kép
bévi

[quote="woody"]N írta:woodyapsugár, üdv a itt köztünk!

Egy cipőben járunk. :)

Én 2-ra voltam kiírva :D
Szerdáig nem is volt semmi, ott a doki mondta, hogy 1 ujjnyira nyitott a méhszáj. És most éjjel volt először fájásom és most ez a nyákdugó.
Nekem is az a helyzet, hogy hétfőn bármi történik be kell feküdni és akkor elindítják a szülést is. Én sem szeretném, de ez van. Stresszelni nem szabad magad, az tuti nem jó se neked, se a babának. Lesz ahogy az élet hozza!
Nyugi minden ok lesz!!! :lol:

Szia Woody!

Tényleg egy cipőben járunk... :)
Nekem elvileg keddig van "haladékom", de akkor mindenképp be kell feküdnöm és ha minden rendben, akkor elvileg a hétvégéig várnak és csak utána indítják meg a szülést. Bízom benne, hogy nem lesz rá szükség és legkésőbb 8-án megszületik Boriszkánk. Csak azért is optimista vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem Nálatok is minden rendben lesz és nem lesz szükség beavatkozásra! Drukkolok Nektek! :-)
napsugar1123

De jó amugy nem sokára láthatjuk Szilvás kislányát is,jönnek haza alig várom már olyan cuki minden csöppség!!!!

Kép
bévi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a kedves üdvözlést! :-)
Én is reménykedtem ám, hogy ez a mostani front "intéz" valamit, de eddig semmi...
Pedig nálunk itt Pesten a belvárosban olyan idő volt, hogy kétszer is halálra rémültem a villámlástól meg a dörgéstől... :-) De ez is kevés volt...
Remélem Nálatok más a helyzet!!! :-)
napsugar1123

Brikancs
Gyönyörű!!!!
Cicim nekem is érzékeny volt az első napokban... kentem lanolinnal, puhult, nem sebesedett ki...annyit iszok, hogy ne legyek szomjas...és vegyesen, mindnt eszek...

Évi
Szerintem, sok a víz rajtad....

Clárika
Fájdalomcsillapítás...EDA
(PDA az az okostelefon...kérhetsz azt is :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: )

Tina
Drukkolok, hogy azt a M-s bikinit ne sokszor vedd fel... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tessék előszedni az izgalmas regényeket, a félretett tanulnivalókat... és nem görcsösen akarni a szülést!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Csak egy hír: Szilvásék mehetnek ma haza :lol:

Nálunk dörög-villámlik, esik. Ennek megfelelően mindenki nyomott, nekem szétszakad a fejem. Ezt leszámítva jól vagyunk. :)

királylány

szilvi: akkor ötletem sincs mi kattoghat odabent :shock:
Lehet, hogy Kép
Vendég

Gyors híradás, aztán visszaolvasok.
Tegnap apának vírusirtani kellett, mert a babanet egyes topikjai fertőzték a gépet. Ezért is nem tudtam mindenhova írni, később meg már megnyitni sem. Sőt a végén 3 böngészőnkből 1 sem működött.
Ma volt ctg, vizsgálat, magzatvíznézés. A helyzet változatlan. 1 ujjnyi továbbra is. Magzatvíz kristálytiszta. Babucim ezek szerint jól érzi magát bent. Holnap újabb ctg, vasárnap ctg+vizsg., szerencsére vas. az én dokim lesz megint. Kép 40+0

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi
Szép nagy pocid van!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok még egyben jelenetem csak most ébredtem fel gyors készítek enni magamnak és vissza olvaslak titeket :)
Vendég

Ircsi, köszi. 1 oldalt tudtam cska visszaolvasni és rögtön leesik a fejem. MAjd később jövök, most lefekszem. Puszi mindnekinek.

babaimádó
Kép
babaimado

Évi nagyon bírom a szövegedet! :) Ha arra gondolok, hogy pár hete még azon izgultunk, hogy ne jöjjön túl korán Tomika, most meg már majdnem letettünk róla többen is, hogy a kis albérlöink valaha is kibújnak, vagy inkább maradnak a jól bevált szimbiózisnál, furcsa, nem? Eltelt az idö...

Üdv az újaknak!

Tegnap voltam a fürkésznél. Szép 10 perces fájások olyan 70-es erösséggel. Mondja, hogy baba feje startpozícióban, a fájásoknak még erösödnie kell, legközelebb a kiírás napján jöjjek, addig ezzel együtt se fogok megszülni szerinte. Jó vicces fiú! A 10 perceseimmel elmentem még bevásárolni, mert kongó hütövel csak nem hagyhatom magára a bandámat, aztán hajnali 4-ig kínlódtam, bealudtam, felébredtem, hogy fáj, sehogy se az igazi. A gyerekeim rendesen idözítettek, a kicsi betaknyosodott és végigfertözte az egész bandát. Hajnali 4ig felváltva (nem viccelek) üvöltöttek, hogy fáj a torkuk és nem kapnak levegöt, én inhaláktam, nyugtattam öket, közben fájtam, szóval olyan igazi pokoli éjszaka volt. Ök most tök jókedvüek, pedig aludni ök se sokat aludtak, folyik az orruk, én meg zombisodom, mert az utóbbi 3 éjszaka is macerás volt, amióta a tört náthás. Ilyenkor pörög az ágyban, mint a körhinta...
Most meglehetösen kialvatlan vagyok, de valahogy túl kell élni ezt a napot is.

Visszaolvasok!

Aztán nekiállok ebédet gyártani. Az autónakt a párom pár óra alatt sikeresen megszerelte. Még jó, hogy egy szétszedett autó lappang a pincékben, így van egy darabig alkatrész. :)

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Éjjel alig aludtam. :( 7kor hatalmas viharra ébredtünk. :( Azóta egyszer újra esett, most épp süt a nap, nehéz kiigazodni rajta.

Tina és lányok! Kiváltottam a recepted, és sokkal jobb kedvem lett. Szerettem volna már régóta feltölteni a képeket a bababirodalomról és holmikról, de eddig nem tettem, nem is tudom miért. Szégyenlem magam. :( :oops: Jobb kedvre derültem tőle sokkal!!! :roll: :wink: Nézegessetek nyugodtan, rengeteg képet tettem fel, lehet kommentelni is! :wink:

Babaimi! A magzatvíznézés nem fájt? :oops: Én csak ettől tartok... Nekem is még mindig semmi, és ma van terminus. Ha holnap délig nem indul be magától, akkor befekszem. Dél és 1 között kell jelentkezni a szülészeten. Laptopot nem viszek be, mert nem tudom, van-e ott net, de majd megpróbálok valahogy jelentkezni naponta, 2 naponta. Ha szülünk, úgyis írok Diának. :wink: Ha nem gond... :roll:

Csibuc, Szilvi! Nekem sem a csuklástól van ez a kattogás. Ha csuklik, az nem ilyen. Ugyanazt érzem, mint Szilvi, mégis magzatvíz sosem folyik. Csak ijesztő ezt hallgatni. :shock: Talán bővíti az albérletet?! Remélem a kifelé vezető utat kalapálja ki és hopp, kibújik! :D :lol:

Szilvás! Jó, hogy jöhettek haza! Várunk hírekkel, élményekkel, képekkel! :wink:

öööö, nem is tudom, mit akartam még... Ha eszembe jut, megírom. :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Barbi, ez "szép" éjszaka lehetett :(

Csibuc, nagyon jó ez a giff, szétröhögtem magam rajta :lol:

Szilvi35, igen, láttam a filmet, 2x is, nagyon kemény volt! Kódokról jutott eszedbe mi? Azért ha elkezded firkálni a falat, akkor kicsit aggódom majd érted :twisted:
Már nem sok van hátra szülésedig, és a kislakóval érdemben is lehet kommunikálni :), bár így sem rossz.

Dia, nálunk iszonyat idő volt úgy 2órája, csapkodtak a villámok, és iszonyatosan zuhogott az eső! Szerintem a pincénkbe megint befolyt a víz...

maccs01

Kíváncsi vagyok, hogy Woodyval mi lett :?:

maccs01

na olvasok eszek és közben reagálok egy pár dologra !

Napsugár, üdv a itt köztünk!

barbcsi én is 6.-ára vagyok kiírva a kezdetektől igaz volt variálás de ez volt az első dátumom amit kaptam és a kis könyvemben is ez van és még egyben vagyok én is szeretném már Bencét megölteni de hát ez van nem akar még kijönni pedig 2 ujjnyira nyitva van külső belső méh szájam és sétálok lépcsőzők mivel csak úgy tudok felmenni hozzánk 19 lépcső a bejárattól a nappaliig de látod semmi ... az este is kb 2 km gyalogoltunk apával és a kutyákkal meg sem kottyant neki :( kórházba csak indokolt esetben fektetnek be ha valami eredmény eltérő nekem mindenem jó csak a türelmem fogy :( így 2 naponta kell menjek -be és ráadásul nem is közel van 30 perc tőlünk kocsival ha nincs nagy forgalom :shock:

szilvi35 : itt vagyok és most kivételesen nem panaszkodom megnyugodtam lehiggadtam sajnos vannak ilyen hisztis napjaim elnézést tőletek lányok ezért írtad kattogó hang hát igen én is halok ilyesfélét néha sőt meg mintha ropognának szegénykém csontjai

Pingvinátor üdv téged is köztünk :) neved jelentése tetszik :)

Ircsi brik : Imádom a képeitekettt

Évi :fel a fejjel biztos csak víz? Smile

lányoké 13 kilót híztam idáig de már nézegetem mejik fogyis módszer válik be remélem 5 lemegy a többit meg leadom drasztikusan bírom a fogyok urát kövérségi komplexusom van 53 kilónál kövérnek éreztem magam

babaimádó én 2 ujjnyira vagyok nyitva mindenhol !! és a pici fejét még meg is mozgatták de semmi :(
Vendég

Na most felöltözöm és szépen lassan nekiállok takarítani jól elaludtam ma :shock:
Vendég

Sziasztok,

látom még mindig nincs újabb babánk...

Itt is dörgésre, villámlásra ébedtünk, most éppen "csak" borús az idő.

Maccs,
rég jártál erre :wink:, jó, hogy jöttél!

Szilvás,
de jó, hogy mehetnek haza, kiváncsian várom a képeket, beszámolót!

Dia,
nem csodálom, hogy fáj a fejed! Van segítséged? Gábor otthon van veletek? Milyenek az éjszakák?

Brik,
nagyon édes Bence baba! Édes, ahogy összegömbölyödik, ezért megszídtak??? Nem semmi vagy a tanulással+3 gyerkőc! Minden elismerésem! Mondjuk én is Ilangom mellett államvizsgáztam, tanultam anno, de azért Ő egyedül volt.

Babaimi,
azta mekkora szép kerek pocak!

Barbcsi,
örülök, hogy megnyugodtál! Hidd el már nem sok idő és kezetekben tarthatjátok Bence babát!!

Barbi,
szegénykém, nálatok mindig zajlik az élet! Jobbulást a gyerkeknek!

Csibuc,
az az érdekes, hogy eddig semmilyen fertőzésem nem volt szerencsére, még erősebb folyásom se, semmi. Csak most ez a nyamvadt strepto. Na mindegy szedem az antibiotikumot, most csak attól félek, hogy emiatt nehogy gombásodjak, már csak az hiányozna.... :? :?

Clárika,
nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen eredménnyel zárjátok az OTT-t! Majd gyere mesélj!!

Ircsi,
hol van a mai Katus kép???

Lányok,
mindenkinek továbbra is mennek a drukkjaim!!! Hajrá csajok!!!

Bekriről van vmi újabb hírünk? Ők hogy vannak?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Barbcsi, nagyon ügyes vagy, gyönyörűek a képek, a kedvencem a kiságya és az a babakék morzsolókendő!

Kép
xtina75

Sziasztok!

Csak ezt az oldalt tudtam eddig visszaolvasni...viharnál kikapcsolt a gép, utána meg Gábor szétszedte, valamit belepakolt...

Üdv az újaknak...

Mi továbbra is egyben...viszonylag jó esténk volt, csak a szokásos derékrecsegés, de most már tényleg nem bírok magamtól átfordulni, Gábor segít...:P

Ma voltam a saját védőnőmnél, mert már vagy 3 hónapja mindig helyettesítés volt...megbeszéltük mi lesz majd a teendő...meg vettem alkoholt, meg mull-lapot, meg még egy pár Neogranormonos popsitörlőt, ameddig akciós...:P
Itthon kitöltögettem az igénylőlapokat (gyed, TGyÁS, anyasági, családi, pótszabi...), így már majd csak a gyerek adatai kellenek, meg le kell adni őket a melóhelyeken meg a MÁK-nál...

fél3 felé megyünk majd CTG+UH-ra, aztán dokimmal is lebeszélek mindent...

Képzeljétek, szegény babácska...amikor dörgött, olyan gyorsan menekült le a bal alsó sarokba...Gáborral azon nevettünk, hogy milyen picire összehúzta magát, a hasam olyan volt, mintha egy kis picurka golyó lett volna, szerintem a nyakába húzta a térdeit...mondta is Gábor, hogy ha ilyen kis félős, akkor nemhogy kihozza a vihar, hanem bentmarad tőle...:P olyan kis aranyos volt...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Kattogás vagy pukkanás vagy mi:
Nem viccelek! Akkor hogy is mondjam... olyan hang, mintha egy krumplibogarat hanyatt ejtenél a hidegburkolaton! Így már oké a hang? Elképzeltétek? Látjátok! Hármunknak is van... és nekem is volt olyan gondolatom is, hogy biztos a kicsi csontjai vagy izületei... de máááááár????

Jó nézni, hogy mindenki ilyen aktív, mindjárt megpróbálom én is... sajna a tegnapi rohanás annyira kipontozott, hogy nem bírok nagyon mozogni (szó szerint)... nem bírom el a súlyom!!! A keresztcsontom és a medencém környékén olyan stabil vagyok mint egy marionett bábu.
DE!!! Mosogatás és boltozás akkor is meglesz!!! Ha törik, ha szakad!!!

Vanilla! Hát akkor ma sem szülünk. Hm? Neked előttem kell egy nappal, ha minden igaz. Szóval kapd össze magad légyszi. Így is valamelyik este amikor sms-t kaptam... azt hittem Tőled.... mert olyankor már senki nem szokott. Hát persze, hogy nem...

Maccs! Látom nem férsz a bőrödbe! :wink:

Csibuc! Nekem kisfiam lesz és szerencsétlen már ippen-ippen csak a kisujját tudja megmozdítani... Mondom, a krumplibogár hang. Ne egy nagy mozdulatot képzelj el. Egy aránylag passzív állapotban egy ismeretlen hangjelenség! Egy pukkanás vagy kattanás!
(én itten leírom, ezek meg kiröhögnek... széééééép)
szilvi35

Szilvi, krumplibogarat láttam vagy 3x életemben :) Na, de a csótány, azt már érteném :):):) Remélem, hogy ez már nálatok a szülés előjele, mert már nem győzök várni anyukám :lol:

maccs01

Sziasztok!
Üdv az újaknak! :)

Nem igen tudok visszaolvasni :( :twisted:
Tejcsi-apadóban(szerintem semmi nincs már-hiába rakom tápszer előtt cicire vagy 20 percre) :(
Olyan löttyedt...érződik hogy üres (sírás) :? :( :cry:
Bukás még mindig van :(
Lehet mégis a gyomra lesz?
Doki majd megmondja :(
Csórikámat annyira sajnálom :(
Hát ez van... :(

Nagyon szar idő van...leszakadt az ég...
Laca haverjai most jöttek ki hogy bográcsban főzünk...majd bent megcsinálom :(

Még a kedvem is lehangolt...ma nem tudok örülni semminek :(
Kimenekülnék a világból...azt hiszem depis vagyok...gondoltam ha nem tud szopizni,hát istenem...aztán most meg ezen rágódom...és sajnálom hogy ilyen vagyok.(sajna Lacát sem tudtam szopiztatni anno)

Nincs új baby???????? :( :? :oops:

Akik "szenvednek" azoknak jobbulást!
Tényleg hihetetlen...ilyen időben nem bújnak elő a babák?!
Csak az enyémet viselte meg? :oops:
De legalább túl vagyunk rajta :)

Babás képeket én is szívesen nézegetek!!!
Gyönyörűek a kis angyalkák!!!

Mindenkinek NAgyon Sok Tejet Kívánok!!! ...és a boldog apukák igyanak a szülés estéjén...(Tibi nem ivott-nem is lett tejem)-(tejfakasztás)
:(

Na lelépek,nem nyavajgok tovább.
Majd jelentkezem!

Mindenkinek sok türelmet,kitartást lányok!
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer, jó újra látni Téged is :) Tudom, hogy én vagyok kevesebbet :) Várjuk a babád!

maccs01

Szilvi
Nekem olyan volt mint ha lufi pukkant volna a pocakomban...jó erőteljes érzés...és tényleg hallható...!!!
Én azt hittem Gergő pukizott :( :oops: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillagocska! Ölelések meg minden! Ne depizz! Ott az a kicsi kis manócska, mindannyian erre vágyunk :) Szuper a tápszer is... nincsen gond!!!
szilvi35

Megjöttem,ctg rendben,hétvégén mindkét nap az osztályra megyek 10-re,hétfőn 7-re POSE-ra.nemsokára hívom a dokim mert az nst-s nővér szerint is egy nappal előbb be szoktak fektetni,ha kedden indít akkor nem-e felejtett el valamit...? :roll: :wink:

Hazafelé elkapott az eső de minimális hálistennek...

Limonál is jártam,elvan szegény...pihenget.

Vanilla,Szilvi35,Babaimi már épp akartak titeket hiányolni.
Woody,Melisch?...

Csibuc jó ez a kép :lol: :lol:

Barbcsi mindjárt nézem a blogod.

Csillag,tejci:sajnálom :(

Dia nálatok mizujs?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.06 12:00-kor.

evilany

Csillag, attól, hogy löttyedt, és nem feszíti a tej, attól még lehet benne. Csak az első hetekben feszít, aztán már csak van szépen és kellő mennyiségben. Persze lehet, hogy tényleg nincs - azt sajnálom -, de ha használsz bimbóvédőt, akkor látod, hogy mi újság, mert abban marad, ha kiveszed a szájából a cicit. Lacád is szép nagyfiú lett tejcsi ide vagy oda. Azért szerintem még próbálkozz, de ne legyél depis emiatt.

maccs01

Barbcsi, nem vészes. Hasonló, mint lombiknál az embrió beültetése. Persze, nem mindenki tudja, az milyen. De nekem az jut róla eszembe. Nem kellemes, de a szülés sztem ezerszer jobban fog fájni, ugye? Mondjátok már szült csajok!Jól sejtem?

Nem bírok visszaolvasni, annyit írtok.Most ettem, megyek visszafekszem. Hulla fáradt vagyok, de aludni még nem sikerült.

babaimádó
Kép
babaimado

Bmaas,ilyen fájásokkal vásárolni,húú... ezek szerint ezek is "csak" jóslók voltak? de akkor azért hamarosan csak kijön a kisfiú!!
Pároddal minden rendben?

Barbcsi nagyon édes cuccokat vettetek!

evilany

Évi, nekem is programozott volt, aznap kellett csak bemennem, fél óra múlva már megvolt Enikő.

maccs01

Maccs,akkor jó ha úgy is lehet.

evilany

Megjöttem nem aludtam sütöttem lecsót,meg túró tortát csináltam,meg tengerit főztem,és felmostam a konyhát mert vágtam olyan disznó ólat magam körül,mindig minden kiesik a kezemből :? erre mikor felmosok akkor jutott eszembe éhes vagyok,nah most várhatok míg felszárad :lol: :lol: :lol: és utána én is csicsikálok kicsit szerintem!!!Este megint magam leszek ugye párom oda van hajnal 4-ig!!!

Barbcsi jó olvasni jobban vagy majd nézem a blogod mindjárt!!!

Évi sajnálom,hogy megáztál nálunk negyven fok van akkor megint este lesz vihar szuper magamba leszek :? dokid hívd nehogy itt nekem ki menjen valami a pici fejéből,mert akkor kikap!!!

Babaimi én is folyton fáradt vagyok és alszom de ma kibírtam nem aludtam!!!!

Csillag sajnálom a tejcsit,de ne depiz tudom könnyű mondani,de a tesóm is tápszeren nőt fel és egészséges ne idegeskedj ezen fő hogy Gergő drága jól legyen,és nem sokára eltelik az a pár hónap és csak fogja nyomni befelé a sok rántott húsit szerintem az minden férfi kedvence :lol:

Vanilla neked is kitartás és sajnálom nem feküdhetsz be talán jobb lenne mint bejárni meg utazgatni!!!

Akartam másnak is írni de itt van bent a szobába egy légy már kikészített nem tudom hogy talált ide,de itt zavargatom egy ideje :evil: :evil: :evil:

Kép
bévi

Barbcsi nagyon szépek a kis ruhák és a kellékek,olyan oroszlános plédünk nekünk is van :lol: meg vettem a páromnak egy nadrágot és nem tudták mire vissza cserélni így Lilinek lett belőle kis pléd!!!!!

Kép
bévi

Évi én már olyan izgatott vagyok de milyen lehetsz te kedd már nem sokára eljön,alig várom én is hogy lássa Tomikát!!!

Légy lerendezve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Csak azt sajnálom hogy "csak úgy"kiveszik majd a hasamból..ez olyan természetellenes...de hát nincs más megoldás :(
Szegény pedig jókat lubickol benn,40 hét ide vagy oda!

evilany

[quote="brikancs"] írta:brikancsKép

Tündéri!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
xtina75

Évi hidd el neki úgy lesz a legjobb,sajnos ha születne baja is lehetne,ezért kell ez a császár,és ezt ma le is írtam már teljesen mindegy,hogy jönnek ki csak ŐK EGÉSZSÉGESEK LEGYENEK!!!!!És azok is lesznek,szóval ha nekem azt mondaná a doki holnap császár simán bólintanék rá,mert akkor az kell,és ne idegeskedj ezen,ugyan olyan anyuka leszel mint aki vajudik napokat és megszül a gyerekét!!!És Tomika nem lett hamarabb kivéve úgy mond mert megvártátok a végét,ilyenkor már kint a helye!!!!Szóval nyugalom várjuk együtt és majd nézegetjük a cukibbnál cukibb fotókat róla :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Tina én is elhoznám mindet haza,szerdán voltam nst-én és vitték be a császáros anyukához a kisbabáját szoptatni és felálltam és néztem a gyereket erre a szülésznő néz rám,nem tudta elképzelni hova indulok nst-vel a hasamon!!!!!!Kis krapek volt mert kék szalag volta kis csuklóján!!!!!

Kép
bévi

[quote="királylány"] írta:királylányKép

Őt még nem is dícsértem meg! Pedig álomszép baba ő is!!!!!!!

Még több képet kérünk, anyucik!!!! 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Majd én hozok képet jó sokat,már Mikivel is megbeszéltem ahogy meglesz a baba felteszi az albumba amiről írtam! (www-re kattintva előjön)

evilany

Évi, nem az számít, hogy császár vagy sima, hidd el! Amikor majd a karodban tartod, hazaviszed, szeretgeted, cseperedik, hidd el, nem fog érdekelni!!!

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?