Sziasztok,
Csilla,
basszus min mentek keresztül. Csodálom, hogy még bírjátok lelkileg.
Én komolyan mondom nem értettem már az elejétől, hogy hogy a fenébe engedhettek titeket haza 2× is úgy hogy a lány alig hízik és szinte nem eszik

. Ez komoly felelőtlenség mind az orvos, mind a kórház részéről!
Én úgy hagytam volna őket ott mint a sicc és tűztem volna a gyerekkel Pestre, hogy más is lássa, mondoj véleményt. Lehet, hogy ott megfelelő ellátást is kapott volna a legelejétől és akkor valószínűleg már rég túllenétek az egészen, Léni és Ti is már rég kiegyensúlyozottak és vidámak lennétek megint.
Kívánom,hogy most már minden jöjjön egyenesbe! Nagyon várom a híreket rólatok!
Nyuszika,
a "kötözött sonkán" olyan jót nevettem

. Biztos nem így van egyébként csak te érzed úgy!
Bhdetti,
Hát sajna tavaly decemberben költöztünk ebbe a lakásba és ezen a környéken még nem nagyon ismerek senkit. A barátaink szintén vagy hotelban dolgoznak, vagy miután hazaérnek este a munkából ők is inkább a családjukkal akarják tölteni a kevés szabadidejüket. Azonkívül, most megint pokol van kint

, ráadásul most még a levegő is olyan párás napok óta, hogy 30 másodperc elég kint és úgy ragadsz, mint a légypapír. Ilyen időben még nekünk felnőtteknek is kész kínszenvedés kint , hát még egy kisbabának. Úgy most per pillanat marad a lakásfogság
A képeket küldjed nyugodtan

,majd továbbítom a lánynak.
A striékra nem póbálod meg a loreal perfect slim-jet? Elég hatásos krém ha rendszeresen kened magad vele.
Detti_10,
hát én az biztos, hogy elteszem emlékbe ezeket az első kis ruhácskákat mégha nem is lesz rajta 1× sem! Nincs szívem odaajándékozni őket senkinek!
A rugikat és a bodykat én is nagyon szeretem, olyan babásak bennük. És praktikus is mert amikor felemeled-dajkálod a gyereket nincs rögtön az egész cucc a nyakában és nem kell folyton igazgatni a pólót meg a gatyót.
A nagybátyám felesége egyetlen egyszer se adott a lányaira rugit mert azt mondta, hogy neki azokban nincs "emberformája" a gyereknek ezért a lányok állandóan szoknya-felső vagy naci-felsőben nyomták és álladóan minden a nyakukban volt ahogy megmozdultak.
Köszönjük a dícséretet a képekre
Egyébként rend- és tisztaságmániás vagyok

, szóval ráéreztél
Jenny,
rám is rámférne egy hajfestés, de hogy mikor tudom megcsinálni azt még nem tudom

. Először is kéne venni festéket, de mindig elfelejtem. A hajvágás már megoldódott. Múlt hét szombaton idejött a fodrász és levágta a hajamat. Még jó, hogy a férjem unokahúga, így megoldható volt. Szóval kb. 1 napig legalább a fejem úgy-ahogy szalonképes volt.
Picur,
Jó sokat nőtt Kíra és úúúúúúgy imádom azokat a hatalmas szemeit! Tök csini az a virágos rucija
Nanetto,
anyósnak tojd le a fejét! Szerintem semmi, de semmi köze hozzá, hogy mire költitek a pénzeteket!!!
És ha új ruhákat vettél magadnak vagy a gyerekenek akkor mi van?? Úgy gondolja, hogy a gyerekre élete végéig jók lesznek az első 56-62 kisruhák??? Neki nem volt gyereke? Tudhatná, hogy úgy nőnek mint a gomba!
Tök jó, hogy említetted a pampers oldalát

. Mentem és én is regisztráltam gyorsan a görög verzióján. Így majd küldenek nekünk is kuponokat meg minden!
A DM-ért meg úgy írigyellek nekünk itt nincs ilyen üzlet, pedig én úgy szerettem
Geo,
Hát igen baromira nehéz, így hogy még hétvégénk sincs. Már alig várom a november 1-et amikor végre bezár a hotel!!! Persze akkor is fog menni dolgozni, de télen egy tavernában dolgozik heti 3-4 alkalommal este 6-hajnal 2-3-ig, szóval egész nap együtt vagyunk amúgy.
Most próbál egyébként 1-2 szabadnapot kérni erre a hónapra, ha lehet akkor egybe a kettőt. De ahhoz mindent el kell intéznie, hogy minen flottul menjen magától amíg ő nincs ott, illetve, ha bármi probléma van akkor azt innen meg tudja oldani. De még úgy is 1000× fogják őt hívni a szabadnapon. Már eléggé ki van fáradva ő is. Pont ezért került a lány a saját szobájába (bár amúgy is ment volna amit 2 hónapos lett), mert ahogy te is tapasztaltad a dedek koránt sem alszanak csendben és álladóan felébredtünk minden egyes kis zajára. Így ő nem bír pihenni, éjszakánként jó ha 4-5 órát aludt, aztán két hete összeesett a fáradtságtól és az orvos azt mondta ha nem továbbra sem nyugodtan aludni akkor más következménye is lesz nem csak sima összeesés. Úgyhogy, lány át lett transzportálva a szobájába, és mindenki nyugodtan alszik
Vok,
Nem is tudom én mit csináltam volna ha rózsaszín kakit találok. Lehet rögtön szívinfarktust kaptam volna! De még jó, hogy semmi baja nincs végül Alexnek. Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy mitől lett neki ilyen

.
Heni,
Hát ha ez megnyugtat önbizalomból nekem se jutott sok amikor azt osztották

. Én is mindig mindenért magamat okolom, ha valami nem úgy alakul ahogy kéne.
Hari,
ha olvasod. A férjed tök igazságtalan szerintem. Amíg ellátod a gyerekeket megfelelően, vezeted a háztartást stb., addig egy szava se lehet, ha néha jössz ide és beszélgetsz velünk.
Én nélkületek már megzakkantam volna!
Tatim,
enyém se emeli még a fejét. Pedig rendszeresen van hason minden nap. Egyik oldalról simán átfordítja a másikra, de emelni még nem emeli.
Illetve próbálkozik, de olyankor általában a lábait és a kezeit is elemeli a földtől, tehát a hasán hintázik és kezek-lábak magasban kalimpálnak, még jó, hogy úgy nem tudja a fejét felemelni 1 cm-nél magasabbra. Meg pörög körbe körbe, a hasán ahogy lökdösi magát. Aztán befárad és nekem is arccal a föld felé ordítás lesz a vége.
Pedig ha a vállamon van akkor tök jól tarja a fejét

. Sőt ha félig ülő helyzetben vagyok és hasal rajtam akkor is tökre kinyomja magát a kezeivel és tartja meg forgatja a fejét és nézelődik.
Cic,
végül is mi lett? Produkált valamit a lány a pelusba??
Nálunk a lány ma úgy döntött, hogy ő márpedig nagylány és nem alszik ma napközben egy szemhúnyásnyit sem! Még szerencse,hogy egész jól elvan a pihiszékében a játékaival, meg meséltünk már, nézegettük a forgót is a kiságy felett, beszélgettünk, kiteregettünk, és most meg talán megpróbálkozik az alvással.