A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Sziasztok!

Én aztán most jól eltűntem, mert kedden védőnőztünk, meg sétálgattunk, tegnap babatali volt, a hétvégén meg sokat mentünk sétálni, meg valahogy mindig volt valami napközben is, nem volt időm írni, de azért vissza-vissza olvasgattam. :)

Babatali tök jó volt, egy 2,5 meg egy 8 hónapos gyerkőccel voltak itt anyukák (plusz én Párom, meg egyik apuka), az egész napot együtt töltöttük, király volt!! :D :D

A kúpos infókat elraktározom, 2 hét múlva lehet, h szükséges lezs nekünk is majd oltások után...

Fúúú, akkor nem csak én érzem magam rusnya bányarémnek itthon!! :D :D Nekem is póló, rövidgatyó a napi szerelésem, és copf. Hát sminket szoktam feltenni sétákra, ha egy kis púdert és labellot annak lehet hívni. :) Haj...hát most odáig eljutottam, hogy befestettem, így egy fokkal jobb, de semmi formája nincsen. A gyantázással meg mindig le vagyok maradva egy körrel, mert sosincs idő minden testtájra egyszerre, így 1-2 hetes eltérésben van a szőrnövekedés itt-ott. :)
A lábam meg... a sarkam tisztára kemény, és ha szabadidőm van, akkor próbálok a légzésen kívül mással nem foglalkozni...tudom, idő lenne mindenre, amire az ember akarja, de erő nincs. :D

MAjd egy-két hónap múlva újra csinik, és jólápoltak leszünk mind, és jól kialudtak. :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Ja, és a ruhatáram...elkeserítő, hogy hiába jön rám minden, csak van rajtam 3 kiló plusz, és egy csomó ruhámban egy kötözött sonka, gyomros dög vagyok....blöeeee....

Ja, voltam 6 hetes nőgyógy kontrollon, és minden oké, szabad a pálya! (csak ugye ahhoz kéne egy valamiféle külső, meg egy kis önbizalom, jelenleg Én vagyok saját vágyaim elrontója azzal, hogy egy rondaságnak érzem magam...)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Gemini: jó kép rólatok, na meg Brüsszelről. Gyönyörő város!

Csilla: örülök, hogy Kéniben megmaradt a kaja! Csak így tovább! Remélem ez a tápszer bejön nektek!

Nanetto: ne foglalkozz senkivel! Hallgass a saját ösztöneidre! Ha most azt igényli, hogy a közeledben legyen, vedd föl és kész! Kitartást! Én is lerakom sírni az ágyába, de ha úgy érze, hogy kézben lenne, akkor felveszem. Ettől nem érzem magam szívtelennek vagy rossz anyának!

Geo: cicik: van benne tejcsi, szerintem, mert nem üvölt, hogy éhes lenne, és szépen gyarapodik, csak én érzem úgy mintha nem lenne, főleg, hogy szedem az UU, és most nem látom/érzem semmi hatását! :( /Jó hosszú mondat lett!/ De remélem , hogy csak én képzelgek és van még tejcsim?!?

Vik: részemről majd folyamatosan küldöm a képeket! :) :) :) Az az egy hónap korkülönbség úgy se számít! :)
Az otthonléttel megértelek. Tutit szar lehet! Nincsennek barátnők vagy ismerősök, akivel bandázhatnál? Én elmegyek egyedül is vhová, csak hogy kimozduljak egy picit.

Én meg a testemtől vagyok depis, pedig engem soha nem érdekelt. /Igaz, soha nem voltak súlyproblémáim!/ De most ki vagyok, hogy van egy kis hasam, a fenekem ocsmány, tele striával!!!!, meg a combom is! Valaha lesz normális fenekem meg combom???? Bár, ha jól emlékszem, ezek a gyönyörű striák csak elhalványodnak, de nem múlnak el soha többet, ugye Luna???? Mikor kezdhetek el legalább egy kicsit fenékre meg combra dolgozni????

Luna: 16-án próbálok majd emlékezni a szuris mondataidra! Én nem vagyok para mami, de biztos sajnálni fofm a picit, ha hőemelkedése lesz. Bár állitólag a fogzás se lesz leányálom!

KépKép
bhdetti

Cic, szerintem jol van ez beallitva. Ez folyamatosan sziv es van szivoero szabalyozoja, de nemmerem erosebbre allitani mert a mellbimbom banja. (az avent kezi pl nem bantja) es ha ritmikus szivast akarok, akkor van egy gombja amit en!!! nyomok/nyomkodok, ettol meg abbahagyja a szivast es igy lesz ritmikus, vagyis sziv folyamatosan amit en meg-megszakitok. De kezivel sokkal hatekonyabb mindez es sokkal kevesbbe is erzem... azert meg majd megkiserletezem este meg egyszer, de igy csalodni fogok... persze nem vettem aventet ugye, mert az vagy 25 ezer penz... lehet az normalisan mukodik, mert akezije az ott van a szeren!

luna6

Geo: örülök, hogy megy a szopi!!!! Ügyes vagy! Most nekem nem megy annyira, de majdcsak lesz vhogy!

Ja Csilla: ekzéma miatt ne aggódj. Én is az voltam/vagyok asztmával meg egy csomó allergiával! De van egy két lábbal a földön álló anyám, mint te, aki királyul megbírkózott ezekkel a problémákkal! te is belevaló vagy, és meg fogsz bírkozni ezekkel!

Luna: örülök, hogy az uraság aludt az elmúlt 3 éjszaka!
Aludni nekem is alszik, csak a kajákra kell fel!

Nanetto: nekem is megvenné egy csaj. Akkor kerüljem ki a tejállomást és a védőnőt? Most már csak megint kellene annyinak lenni, mint régen! De rajta vagyok!

Ruha/cipő: tegnap felvettem az egyik cipóm a vacsihoz! Hát asszem kicsi! Kinyírom magam, ha cserélhetem le az összes cipőmet, mert nőt a lábam!!!!!!! És nem 2 pár cipőm van!!!!!!!!!!

KépKép
bhdetti

Na most egy picit nyügög Levi, mert hasra tettem. De hagy emelgesse a fejét! Így soha nem érjük utol Geo Dávidját! :)

Mellszívó: nekem Babyono-m van, elektromos és nekem folyamatosan szív, de egy gombbal tudom szabályozni, hogy ritmikusan is szívjon.

KépKép
bhdetti

Detti, es amikor hatekony tehat amilyen erossegnel o«jon is a tej, ott nem bantja a mellbimbodat? ettol felek, nekem a medela anno igy szedte szejjel, jol berepedt, sebesedett :(

luna6

Luna: nekem nem szedi szét a mell bimbóm! Állítható a sebesség és egy gombbal szabályozható is. Ha túl erősen szívja, akkor csak megnyomom és megszünteti a vákumot.

KépKép
bhdetti

Na akkor az hasonlo, bar a ritmikussagot itt nekem kell csinalni, es szerintem nem eleg 'eros' a tortenet, ha meg erosebbre allitom a szivast erzem elegge... mindemellett egy kiprobalas utan aszondom, kezzel sokkal tobb jon adott idon belul. Persze teny, hogy nem teli mellett probaltam hanem olyat amibol elotte a gyerek evett, de epp ez lenne a lenyeg, hogy a bennmaradtat erolkodes nelkul kiszivjam :(

luna6

Geoo: nagyon szorítok továbbra is, hogyha szopi mellett maradsz, legyen hasonló soksok sikerélményed! Látod, a tejleadó reflexed a csúcson van ;) nekem is az adott erőt, amikor iylenek történtek, sőt, reggelente több sugár is elindul, és azon kívül, hogy bosszantó a lakásban midnneütt a sajtcseppek halmaza - engem is nagyon feldob, hogy működök.
Kérdéseidre a válasz: - most egy szopi átlag 20 perc, ha nagyon aktívan szív, van, hogy 15. Amikor nem volt iylen ügyi, 40 perceket is hagytam, később pedig 30-at, de most általában ő fordul le a ciciről. Figyelgetem, ha tejjel a szája szélén, mosolyra húzott szájjal fordul le, akkor általában tényleg jól lakott. Büfiztetés közben figyelem, hogy éhes lehet-e még, és van, hoyg sikkantgat, akkor kap még egy kicsit a lefejt tejből, de ez elég kevés ám, ált. 30 mili körül. (Este többet, mert lefekvés előtt éhesebb, vagy a cicim üresebb. Biztos az utóbbi is, mert amikor még volt mérleg, az esti szopik gyengék voltak)
- ha nem nagyon van benne elég tej, akkor rángatja a szopi végén a mellbimbómat és keze-lába jár.
Onnan is tudom, hogy mikor lakik jól, hogy olyankor van, hogy 4 óra is letelik a kövi szopiig. Biztosan nem csak elfelejti, mert ha éhes, akkor bizony kiabál rendesen ;) mivekl ez többx is ismétlődik délelőtt-kora du, így tudom már, hogy akkor tökjól van tejem, és akkor nem is adok neki a lefejtből, nem is kéri.

Hát tulajdonképpen ezeket tudom csak írni. Biztos, hoyg sokan ezerszer ügyesebbek nálam, én scak azért mertem tanácsokat adni, mert volt olyan stádium, hogy úgy tűnt, eltolódunk a táp irányába, aztán emmiatt érzem magam sikersztorinak, mert megváltozott, na. Voknak is hála, mert UU-t folyamatosan szedem, nekem a Lactoherb sztem nem használt jelentősen, azzal így le is álltam.
Mindezek ellenére én is azt modnom, ha úgy alakul, hogy a kisfiaddal nem sikerül a helyes szopást megtanítani, és emmiatt nem bírod tovább (amit nem csodálnék, mert halmozottan nehéz helyzetből indultok) ne félj a táp mellett dönteni. Ahogy a többiek is írják, a döntésedben bízz és az a lényeg. Senki más nem számít.

Nanetto: leesett az állam, amiket írtál, hogy át kellett élj a dokinál. Nekünk anynira szimpi dokinénink van, én nagyon rmeélem, nem csinálna iylen hülyeséget, sé ő érdekes, eddig midnneben támogatott, a védőnőnkkel karöltve. Szóval szerencsém van egyelőre. Ha mérlegelni akartam, segített abban, nem akarok Rotát adni, segített megnyugodni, h jól döntöttem, mikor adtam pluszba tápot, mesélt a régi tehéntejes babákról, akik szintén felnőttek, de persze közben okos, jó tanácsokat ad, szoptatás párti, stb, de semmiben sem végletes, és nekem az tetszik. Iwiw-en is fent van, látszik, h a magánéletében is egy kedves nő.

Nikvik: hasonló nekem is a gondom. Csomó édibédi ruha Szendének, amit úgy gondoltam, majd ha vendégségbe megyünk. De mi még nem voltunk senkinél. Viszont hozzánk szerencsére jönnek, heti 2 látogató minimum, és most már ezeket szoktam elővenni, hogy legalább ők csodálják meg. De tény, hogy sokkal praktikusabb egy sima rugi, body, én amúgy is szeretem a sok helyen csak hálóruhának titulált talpas rugikat, még nagyobb babán is, annyira cuki babás. Amúgy meg bodykban is olyan szép ez a kicsi lány, az iwiw-en is néztelek Benneteket, szinte érezni a tisztaságot, a finom illatot az igényes képeidből.

Vok: nagyon klasszul látszik Alexen a különbség, a 2 fürdős képen. Szép baba.

detti_10

Csilla: nagyon hihetetlen tényleg, hogy a doki ennyire felelőtlen. El tudom képzelni, hogy miket éltél, élsz át. De most, hogy végre közelítenek a helyes diagnózis felállításához, úgy tűnik, megoldás is lesz. Sokat gondolok Rátok. Tegnao a férjemmel is beszélgettünk Rólatok, és ő is azt mondta, hogy természetes(nek kellene lennie), hogy egy anyuka nyugodtan hazasétál, és nem aggódik, ha kórházból úgy engedik el, hogy nincs baj, mindent átnéztek, és semmi gáz. Szóval valahogy nem gondol az ember arra, hogy az orvost felül kell bírálni első gyerekes anyukaként, korababával.
Na, de csak kilábaltok ebből mielőbb most már!

detti_10

Sziasztok!

Luna, nekem elektromos Avent szívóm van, és az is ritmikusan szív, meg azon van gumiból masszírozó párna, ami úgy ,,felhergeli” a bimbóudvart, hogy dől a tej. Ez az Avent szabadalma, és nagyon jó, szinte érzem, ahogy megkönnyebbül a mellem. Pillanatok alatt tele van a 180-as pohár.

Na, neked is megjavult Aron??? Tök jó! Natival akkor egyszerre gondoltak egyet és mintagyerekek lettek, ő is már 3. napja olyan jó kisbaba! Persze eddig sem volt rossz, mivel nem ő tehet a hasfájásáról, de most olyan jól elvagyunk, beszélgetünk, nagyokat mosolyog, és akkorákat alszik! Most keltünk fel fél6-kor, mert én is beájultam vele együtt.

Kaki csalogatáshoz jót tesz, ha te iszol kamilla teát, az picit meghajtja őket.

Az édesköményt aki issza, puki csalogatásra isszátok? Vagy jó a kaki gondokra is?
Nati ma mégcsak segítséggel produkált. Mondtam tegnap a dokinőnek is, de nem adott rá kúpot vagy valamit, mondta, hogy okés a szélcsövezés. Na de ezt meddig lehet?

Én itthoniban nyomulok, térdgatya meg pamut póló, amit ha lebukik vagy ilyesmi, gyorsan át lehet venni. Ha elmegyünk valahová ( ami mostanában az orvoshoz való járkálásban merül ki) akkor utcait veszek fel, de az is inkább sportos.
A hajam nekem is copf és kész, frizura most elfelejtve, bár festetni kéne hamarosan, mert a lenövésben már csillognak az ősz hajszálaim…

Kép
jenny29
Mór

jenny, speciel ennek is vannak maszirozos parnai, pont ezert gondoltam, hogy van olyan jo, mert hat az avent oleg draga :( vegulis a kezije bevallt csak leszarad a kezem tole :) mondjuk az teny, hogy belolem neha a vegefele 'sajtolni' kell a cseppeket... na de probalkozom meg vele :)

Hat ez a muki a mintagyereksegtol meg messze van, de azert igyexik :) a delutani naaagy kakilas hadmuvelet utan pillanatokkal bealudt, mint akit kikapcsoltak, es napok ota eloszor aludt az agyaban megint egy hatalmasat :)
Aronnak doki utasitasara minden nap kell kakilnia, szoval nalunk mostanaban mindennapos a rasegites. ma magatol sikerult egy adagott, de meg igy is segitettem a masodik feleben.

luna6

tejleadás: tegnap voltam aids teszten, ma bcg vizsgálaton (szuri), már csak jövőhéten az eredmények vannak hátra, szerdán már jön is az anyuka a tejcsiért, már nagyon várja. Ő hoz edényt, viszi a tejet, a fagyasztottért nem fizet a tb, csak a frissért! Írjuk, hogy mennyit visz, tb utalja majd a pénzt.

nanetto: ahogy mondod, irigykednek! Ne foglalkozz senkivel, ezért egyedi mindenki, mert máshogy nevelték! Nem értem, miért akar mindenki, akinek már van gyereke okoskodni általában, hogy mit hogy kéne! Nekem is van nem egy ilyen ismerősöm!!! :twisted:

ma voltunk mázsáláson, és Kíra már 4kg!!! és 56 cm!
képek:

Kép születésnapon

Kép mai napon
foltivspicur

Új szerzeményünk (neten találtam, 11.500 forintért sikerült elhozni, helyiek árulták, úgyhogy postaköltség sem volt):

Kép

Léna 250-et evett eddig :(, azt viszont jóízűen, hányás/bukás nélkül, örömmel. És kakilt magától! Viszont most alszik, 15.40-kor evett utoljára, kétszer próbáltunk neki adni azóta, nem kellett neki.

Kép

Kép
***csilla***

detti: tej ügy: hát ahogy gondolod odaadhatod közvetlen a lánynak! ... én ráirok mindent azt viszik :-)

Luna nekem avent elektromos mellszivóm van egy istendarab!!!!! beállitod hogy szivjon és már nyomatja is kifele a tejcikét
köszi a kúptanácsot! én nem fogtam meg a popóját és nem tudom hova nyomtam de úgy felcsusszant hogy magam is néztem! szerintem hatott mert most nincs láza és végre ALSZIK!!! a délután totál nyügi volt izzadós meg fetrengős!!!! holnapra remélem kialussza magát! jenny irta is hogy igen az a párna isteni rajta!!!!!
van róla részletesebb cucc a youtube-on ha rákeresel de gondolom te már rég megnézted :-)

Geo: nagyon ügyes voltál a szopizással - csak igy tovább!!!!!!!!

jenny: én az édesköményt pukira iszom mert nekünk attól volt hasfájása! cicámnak ugyanis naponta 5-6x van kakija!!! de a puki az gond volt! és olyan jókat rotyogtat :-) este iszom igy éjjel pukkangat igy hallom a nagy csöndben!

Folti: nnnagyon cuki Kira! ja anyós ma megint megjegyezte hogy új ruhák vannak a száritón! baszki ellenőriz! és megkérdezt eminek már ennek ennyi ruha! mondom hogy szép legyen! a ruhákat amúgy Kanadából kaptuk egyenest megint magyarázkodhattam hogy NEM AZ ÉN PÉNZEM NEM SZÓROM STB. STB.! de én egyszerűen ettől már megint sírógörcsöt kapok!!!! ...
amúgy csúcs ruhákat kaptunk! csupa farmer! és hálaégnek 62-68-asok amit lassan rá is adhatok :-) szoknya nacik ilyesmik!
és ha az anyós tudná hogy vásárolgattam az ebay-en!!!! ... fuhhh

JAJ AZ A VIRÁGOS RUCI FOLTI NAGYON ÉDI ÉS BENNE KIRA IS :-)

cSLLA Léni nálam még mindig favorit :-) olyan édi az arca!!!! hihetetlen! kire hasonlit amúgy????? mostmár érdekel!!!
Vendég

[quote="detti_10"]
írta:
detti_10- ha nem nagyon van benne elég tej, akkor rángatja a szopi végén a mellbimbómat és keze-lába jár.

Na ilyet nekem is szokott csinálni. Akkor most már tudom miért.
Nekem mostanság miért nem használ az UU?
Levi meg csak 5-10 perceket szopik újabban. Ez normális???
Én továbbra is úgy érzem, mintha nem lenne elég tej, bár a gyerek még nem reklamált?!?!

KépKép
bhdetti

Luna,
örülök, hogy jobb a napotok, és Aron jobban van!!! Húú amúgy lehet mondtam már, de nagyon tetszik a fiad neve!!!
valamt akartam még, de elfelejtettem.. :roll:
ja ien,szerintem járvány van, mert ma Dávid is jó fiú :lol:

Nikvik,
baromira megértelek!!!
és mi azért jobbhelyzetben vagyunk, hogy András bármikor eljöhet a melóból, mert saját a cég, de mivel mi vagyunk a legjobban rászorulva a pénzre, mivel én még tanulok, ezért András érdeke hogy sokat dolgozzon.. és mivel saját cég, ezért nincs aki este kirúgja az irodából...
ezért sz@r hogy 20-án sem lesz itthon...
de fel a fejjel, én a hétvégéknek élek, tudom, neked még az sincs, és ezért kérdeztem a múltkor, hogy bírod/bírjátok.
Nagyon erős vagy!!
Vendég

ja, ezt a hozzászólást mg délután írtam :oops: :P
Vendég

Luna,
akkor Aron lassan belül is meg lesz szerelve mi? :lol:
na csak így tovább :wink:
Én soha nem tudom eldönteni mikor menjek éjszaka etetni. mert amikor elkezd nyöszizni, van olyan hogy én is belealszok a nyöszibe, és egy óra múlva ébredek fel, amikor már sír a kajáért...
és amikor a nyöszikor átmegyek, még javában alszik...
szóval kb csak a síráskor megyek át, de ez néha amikor tápot kap, már ordításba megy át :D :?
Vendég

Cicmarek,
a tejet cumisüveg melegítővel szoktam melegíteni, de kb ugyanúgy működk, mint a forró vízbe betesz dolog.
http://www.teszvesz.hu/item1172834666_a ... egito.html
http://www.teszvesz.hu/item1172934896_a ... suveg.html

Luna,
milyen mellszívód van? avent?mert anak elvileg be lehet állítani hogy nilyen ütemben szívjon.
akkor szted nem jó?mert most készülök egy elektromosat beszerezni.
valaki tud jót? :roll:

ruha,
hát én egyszerűen nem is tudok mit felvenni...
kb 2, max 3 ruhát váltogatok... de nem akarok ruhákat venni, mert az olyan,mintha örökre rajtam maradna még ez a plusz 10kilo...
viszont így egyetlen gatyám sincs... :roll:

na ennyire futotta, holnap folytatom...
Vendég

Lányok, mindjárt indulunk a kórházba, szerintem 100%, hogy műtét lesz a vége. 250-et evett tegnap este 9-ig, akkor próbáltunk neki adni egy kicsit, 50-et bírt enni, aztán mint a sakál üvöltött szegény, akkora volt a pocija, mint aki lenyelt egy labdát, öklendezett, köhögött, de nem jött ki semmi, gondolom a sűrítmény miatt. Eltelt azóta 10 óra, 50-et evett nagy nehezen most, de utána megint köhögés, öklendezés és most jött is vissza.
Voknak jelzek majd, gondoljatok ránk...

Kép

Kép
***csilla***

Csilla!
Nagyon nagyon drukkolok, hogy ezzel vége is legyen ennek az egész mizériának!!!!!
Várom az SMSt!

Na, és hogy én is meséljek :D
Tegnap délután a katasztrófák katasztrófája volt.
Egyrészt jár a lábam miatt pénz biztosítótól, de ahhoz igazolni kell, hogy a cégemnél dolgozom. Ehhez ugye a HRnek ki kell tölteni egy 2 soros részt a beadványon. Erre a 2 sorra árok 4!! hete, mert 2 hét volt, mire kiderült hogy szerezhetem meg az aláírást és 2 hét, mire meglett. A csaj nagy nehezen irt, hogy készen van és hogy küldi. Alig vártam. Meg is érkezett a boríték, csakhogy Kovács Réka baleseti kárigény bejelentőjével.... komolyan azt hittem felrobbanok!!! Nagyon kéne most a pénz és ugye a biztosító is valszeg ki fogja várni a 15 napját...
Hívom a főnökömet, hogy menjen már be a telefonjával a HRre, mert kész vagyok. Bement, odaadta az egyik csajnak a telcsit (ő épp az egyik nagyon kedves volt) és mondom neki,h ogy mi történt... Mondta holnapra meglesz, menjek be érte... hát bakker, még alá se volt íratva az enyém!!!
Erre felmegyek, benyomtam egy somlóit (ennyit a tejmentes életemről) és megszoptattam Alexet. Közben kakilt. Mondom jó, lecserélem a pelust. Hát, kinyitom és RÓZSASZÍN a pelenka... Ugye textilt használok, igazából a hátulján tűnt fel. Felhívom Cory barátnőmet,hogy ugye ha rózsaszín a kaki, az nem jó... Mentünk is dokihoz, aki azt mondta, hogy ilyet még életében nem látott (nem mai csirke, igaz nem a mi dokink volt, de akkor is). Adott beutalót, hogy ha még 1 ilyen lesz, akkor László kórház. Király, mondom... de még a mobilját is megadta, hogy hívjam már fel,h ogy mi lett ennek a vége, mert annyira érdeklené. Hozzá kell tenni,h ogy Alex jókedvű, mosolygós volt egész nap, nem sírt, nem nyafizott és nem fájt semmije. Dokinéni megnézte a pociját, felnyúlt egy picit a végbelébe, hogy ott van-e még ilyen rózsaszín cucc... De minden negatív. Én full görcsben, alig bírtam éjfélkor elaludni... Persze Alex csak hajnali 5.20kor kakilt először. Szép sárga kaki, semmi rózsaszín. Mondom hagyom állni egy picit és hét igen, ha állt, akkor most épp narancssárgás... szóval sárgul kifele. Majd felhívom a dokinénit.
De hogy mi a jó fenétől lett rózsaszín??? hát komolyan mondom nem tudom elképzelni. Ha emésztet vér lett volna, az fekete, ha friss, akkor meg piros... És maga a kaki az sárga volt, csak a folyadék, ami ugye kijön mellette az volt rózsaszín.... na, tehát ez volt tegnap. A fiam úgy kelt, mint eddig, fél3kor, majd 5 után, nem sírt, nem fájt neki semmije éjjel sem. Szóval nem rohanok vele a Lászlóba...

Eszter
Kép
Kép
vok

Nanetto!
Csatlakozom a többiekhez! A te gyereked!Annyit kényezteted, amennyit akarod. És igen, 6 hós korig el se lehet őket rontani. Meg utána se, max neekd lesz vele több macerád és megunod, de ez akkor is a TE dolgod.
A barátnődnek van már sajt gyereke, aki szintén úgy gondolja, hogy elkényezteted?

Jajjj, felébredt :D
Na, majd egyszer ezt is befejezem...

Eszter
Kép
Kép
vok

Szép reggelt mindenkinek!

Tegnap extra szuper napunk volt! Főleg azért, mert Gergő szinte egész nap aludt (gondolom a szurik miatt), így teljes időmet Bogira tudtam fordítani és csak vele foglalkozni. Nagyon jókat játszottunk együtt.

A szurik miatt nem volt hőemelkedésünk, csak annyit érzékeltem, hogy a lábával óvatosabban rugdos és persze aluszékony volt. Csak kajálni ébredt fel.

Vok:
Van valami híred Hariról? Mi történt vele?

Luna:
Látom nálatok is szépen alakulnak a dolgok. Jajj, csak el ne kiabáljam... nehogy e miatt a visszájára forduljon minden.

Csilla:
Mennek a drukkok Léniért!!!

Nikvik:
Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy most mindennek érzem magam, csak nem egy kívánatos, szexis nőnek. Némi súlyfelesleg is van rajtam, a két gyerkőccel egyedül lenni - az sem egy leányálom - ki is veszi az energiámat rendesen. Kicsit javítani kellene az önbizalmamon. Mondjuk ezzel nem csak most van gondom, hanem még a nem terhes időszakaimban is örökké küzdöttem ezzel - hogy én nem vagyok elég jó feleség, anya, szerető... Ha elmaradt véletlenül egy házimunka, akkor egész este ostoroztam magam, hogy egész nap itthon vagyok, és még erre sem vagyok képes... Meg sokszor előjön bennem, hogy a férjem is jobb feleséget érdemelne, mert én csak folyton kötekedek vele, meg minden apróságot szóvá teszek neki. Ő meg szegény csak tűri, tűri. Mondjuk ez utóbbin már sikerült változtatnom - szóval több mindent elnézek neki - de még van javítanivalóm ezen a téren.
Vendég

Hariról:
A férjével azon veszett össze, hogy a férje szerint ő túl sokat lóg a neten és nem foglalkozik a gyerekekkel. Igy Hari inkább nem jön egy darabig.
Én személy szerint nem ezt csináltam volna, de mi Harival elég erősen különböző habitusúak vagyunk :D

Még mindig nyöszörgés megy, szóval van még reagálni valóm, csak nem jutok oda :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok: baszki .. ez a rózsaszín bigyó ... na hát én tuti összecsináltam volna magam (én is :-)) ... örülök hogy túl vagytok a tegnapon!!!!
nekem meg 7:30-tól 9:30-ig szopizott Eszti :-) :-) hát én kész voltam - igazából viccesnek találtam mert nekem nem szokott már lógni a cicin ha végez üvölt :-) és akkor jön a büfiztetés!!!! :-)

detti: ha csak 10 percig sziv lehet hogy elég neki! igazából ezt onnan merem irni hogy nekünk néha csak 8-10 percet sziv de miután ellenőrizték a tejem és úgy adom mint vok mindig ugyanabból a ciciből 3 alkalomig igy lehet hogy az a zsíros rész bőven elég neki és lehet hogy a zsírosból 30 gramm annyi mint a higabból 80 gramm érted... :-) szóval ezért nem is mérem mert lehet hogy néha úgy látnám keveset eszik de lehet hogy az a kevés ugyanannyira tápláló!!! és biztos ugyanúgy van tejed!!!!! tessék pozitivan hozzáállni!!!!!!

nálunk kitört a vihar!!!! ... elég durva volt még az áram is elment! Eszti alszik én meg megyek dolgozni meg hajat mosnék! kitakaritottuk a padlást! csajok ne tudjátok meg ... hát ha most nem kaptam szilikózist :-) tiszta por a tüdöm! de REND van éljen éljen éljen!

Vok: nekem a tgyást nem intézte el a könyvelő ... ennek köszönhetően LEORDÍTOTTAM A FEJÉT!!! msot az a helyzet hogy szeptemberben fogok kapni - május-június-július-augusztust! de baszki totál levagyunk égve ... és jó hogy rohadt kevés lesz az a pénz de van helye!!!! amikor lebasztam a könyvelőt mert fingja nem volt még a papírokról sem amit ki kellett volna tölteni - hogy az anyaságit megkaptam nem? (mert az 64 ...) baszki úgy felment az idegem!!! most viszont ÉN INTÉZTEM EL MI ADTUK BE MI TÖLTÖTTÜK KI!!!! ... de ez nonszensz!!!!!! ... én már tiszta adósságba vagyok!
Vendég

most megyek DM-be megint akciósan veszek pelenkát! :-) tudjátok kuponok stb. stb.! augusztusban minden pontbeváltás duplának számít :-) lőjjetek le!!!!

a pampers oldalán meg belehet küldeni a babákról a fotót és minden hónapban vannak nyertesek!!!! és a végén a nyertesekből kisorsolnak 1-et aki 1 évig elegendő pelust kap!!! én benevezek!!! :-)
Vendég

Csillától:
"Fogyott Léni a 1,5 nap alatt, ami nem lep meg. A légkondis szobában vagyunk :( szondán keresztül kap gyógyszert és kaját. Lesz 1 sürgősségi UH, majd konzílium.

Eszter
Kép
Kép
vok

Ne tudjátok meg milyen vihar volt itt!!!!! 200-zal vert a szívem, a gyerek meg átaludta!!!!! Lehet el kénne vinnem fülészetre????? Kb. fél percenként becsapott itt pár száz méterre jó fél órán keresztül 2 adagban! 9-körül már világosodott és akkor jött a 2 kör. Most meg már süt a nap. Hát én már jó rég éltám át ilyen vihart!!! Teljesen betoljtam.

Nekem tök jó volt Levi estétől. Este fél 7-kor szokás szerint fürdés volt, cici, majd bealudt. Lementünk vele a kopaszi gáthoz sétálni. Végigaludta a kocsit (5 perc innen kocsival) meg a sétát. 10-kor felkeltettem, szopizott, aludt 2-ig. Ő ébredsztett, hogy kaja, utána alvás 5-ig. DE akkor én ugrottam az ágyból, mert fulladozott!!!! Azaz az egyik órában volt egy nagy takonydarab (BOCSI), így elő a porszívüt meg az orrszívot, és megszívtuk. Utána jobban lett és még aludt 6-ig, kaja és most evett 10-kor újból. De mondom, ennek a gyereknek vagy vmi baja van a fülével vagy leszarja a vihart a jó alvókája miatt.

Nanetto: az tuti, hogy zsíros a tejem, mert jó vastag zsírréteg szokott a lefejten lenni. Akkor ezek szerint mégis jó és elég a tejcsim neki!?!?!

Csilla: drukkolok. Minden rendbe lesz. Ha túl kell esni rajta, jobb, ha minél előbb túl lesztek rajta.

Harinál gondoltam, hogy ez lesz a probléma! Vok: üzenem a férjének, hogy nem is lóg a neten!!!!

KépKép
bhdetti

Szerintem, Hari ellátja a gyerekeket és a háztartást is annak ellenére, hogy néha netezik. Mindig írja, hogy fagyizni mentek, meg játszótérre...stb.

Én megértem őt. Hiszen itthon vagyunk a gyerekekkel, és itt ez a babanet, ahol legalább értelmes emberekkel és sorstársakkal "beszélgetni" lehet. Nem értem, ez miért baj. Végülis nem társkeresőket böngészget és nem pasikkal chatel.

Csilla most már reméljük tényleg meggyógyítják Lénit, és nem csak kísérleti nyúlnak néznek benneteket!

Vok: Én egyszer rózsaszín pisit találtam a pelusban. De csak egyszer volt, azóta sem.
Vendég

[quote="henibaby75"]S írta:henibaby75zerintem, Hari ellátja a gyerekeket és a háztartást is annak ellenére, hogy néha netezik. Mindig írja, hogy fagyizni mentek, meg játszótérre...stb.

Én megértem őt. Hiszen itthon vagyunk a gyerekekkel, és itt ez a babanet, ahol legalább értelmes emberekkel és sorstársakkal "beszélgetni" lehet. Nem értem, ez miért baj. Végülis nem társkeresőket böngészget és nem pasikkal chatel.

SZERINTEM EZZEL MINDENKI EGYETÉRT!!!!

KépKép
bhdetti

Én most Béres Alexandra és Détár Enikő közös DVD-jét töltöm le. Ez egy torna szülés utánra. Remélem lesz rá időm tornázni és lesz valami eredménye is.
Vendég

Nekem még a férjem ide is jön és belenéz a történésekbe, meg tud mindenről. Csilláékon is ki volt akadva!

KépKép
bhdetti

Detti, egy ideje Aronmuki menetideje is 10 percen belul van, en is ragodtam ezen mar Eszterrel is... de hat eddig hizik, szoval remelem ok :) nalunk nem csak 1-2 napja van ez.

Tuti nem suket a gyerek, csak meg pici :) nyugodtan porszivohatsz meg utvefurozhatsz mellette meg, a babak nagyon csipik a 'feher' zajokat, termeszetes nagyhangu zajokat, kivaloan alszanak melllette :) de akar rockkoncerten is elofordulhat ugyanez :)

jaaaj Leni. mondjuk oszinten szolva ehez en mar tul betoji lennek es egyetlen ejszakat sem akartyam volna otthon lenni igy a gyerekkel, mert elaludni nem mernek mellette, de ebren is para, hogy mit produkal es azzal mit tudok en laikus kezdeni. igazabol en mar a doki hazakuldese utan (hatha kinovi... ja persze, nem eszik de kinovi... hatha) huztam volna egyenes uton fel pestre es kijarom, hogy azonnal vegyek fel valami megfelelo osztalyra es tartsak kezben a szitut. en ezt nem mernem bevallalni odahaza... anno a legnagyobb virusos gymorhurutjat sem mertem egy olyan ejszaka kozepen tovabb, mikor alul mar csak viz jott, felul meg egy teaskanal teatol is oklendezett de mar hanynia sem volt mit. es vittem be ejjel, pedig akkor anno ugy kepzelje el mindenki, hogy a 11 hosomhoz egy hetig be sem tehettem a labam, latogatasi idoben sem. ultragaz volt, vegul nem kellett az infuzio sem a kiszaradas vegett de hataron mozgott... de en ezt mar nem tudtam odahaza kezben tartani. (mellesleg a hurutbol kikuraltak de hazaadtk ketoldali tudogyulaval es horghuruttal, amit meg az akkori dokink nem ismert fel... ugyhogy volt akkor meg egy gyerekdoki valtasunk is)

meglestem az aventet a youtoobon, hat egen, ilyen kellene... meg osztok szorzok es kigondolom, de itt a boltban 120 euro, es az nem kis penz :(

luna6

Heni, a legelejen volt a rozsaszin pisi? nekunk is volt, en is csak neztem, ilyet meg nem lattam... hivtuk is a szulesznot, de mondta, hogy ez szuletes utan normalis... kossz :) szolhatott vona azonnal. azert a veres vizelet egy csecsemo pelusaban eleg sokkolo szinten...

luna6

én is megvitatom a párommal, hogy kivel mi újság
Vendég

Igen, Luna, az elején volt, még a kórházban. Szóltam is, hogy nézzenek már rá, mert ilyennel nem találkoztam.
Vendég

enyimember infomokus, egesz nap a gep elott ul egy bankban :D (nem hardveresz vagy rendszergazdi, o banki szoftveres HRes) szep is lenne ha o nekem ezen problemazna,nalunk inkabb sorbanall a gepert idehaza :) bar itt van a csaj iskolai laptopja, szoval lehet egyszerre tobben is netfuggeni :)

luna6

Lefejtem 90-et megint! Juhé!!!! :) :)

Luna: a fiam simán alszik porszívó vagy ütvefúró mellett is! Gondolom mellette jó az alvókája is! :)
Hát akkor kezdek rájönni, hogy az én mikum gyorsevő. Múltkor a sógórnőm is megkérdezte, hogy elintéztük ilyen rövid idő alatt? Mondtam: igen. A gyerek meg aludt tovább.
Nálatok a suliba laptop jár a gyereknek?

Nem is mondtam - és lekopogom - de mostanság csak ritkán fáj a hasa!

Na Luna, megyek is pórszívózni, mert holnap Balaton. :)

KépKép
bhdetti

na es akkor elmeselem okulas keppen, hogy is jartam tegnap este. a tema persze szoptatas :D

Esti vacsora elejen muki meg jol szivott, majd kozbejott a hasfajasa es kudarcba fulladt az eves. Valami azert ment bele, de uvoltoooott es hat ilyenkor anyuka elbizonytalanodik, hogy akkor most tenyleg a hasa faj e vagy nem jon eleg gyorsan a tej, avagy ehen akar e halni, mert ures a cici. Apuka nyuktatgatta gyereket, en meg mondom akkor lefejem a maradekot. Hat szoooooooo szerint cseppek jottek tizenpar mililiter helyett, semmi mas. Apuka is latta. delutan meg volt tej, vacsorakor meg porzott... jottek a ketsegbeeses jelei persze :) de hatha ejjel termelodik. ezzel parhuzamosan fajt is ez a mellem mar par oraja, kicsit meg is harapott muki, na mondom tuti azert. raadasul estere volt benne kemenyebb resz. mint a gyulladas, de sem piros sem meleg nem volt, boritekoltam magamnak, hogy na majd reggelre becsenget a gyula, delutan mehetek is a rendelesre antibigyoert. aztan mondta eszter, hogy ha nem jon akkor is jol fejjem ki, nehogy gyulladjon, hatha el van zarodva. nos elovettem a fejot ujra, max egy oraval a 0 eredmeny utan, es basszus de erolkodes nelkul lekott 80!!! a total puha cicibol amugy, a kemeny 'csomon' kivul semmi jelet nem mutatta, hogy van benne valami. pedig ugye egy ora alatt porosbol nem lesz 80 ml. mire lefejtem muki megebredt ehesen es beletoltottem, bar csak 60-at kert mar.
Szoval tanulsag magamra nezve is, a tok ures mellekben is rejtozhet akar egy deci tej is ugy, hogy fejesre sem indul meg valamiert... lehet tenyleg tejko volt es eldugaszolta nem tudom, de elso kanyarban hiaba szivtam, huztam, vontam, masziroztam, 10 mili sem jott le.
Szoval puha melluek es fejesre ne, reagalok : VAN OTT TEJ!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luna6 2010.08.06 10:09-kor.

luna6

Bizony laptop jar :) Illetve fizettunk erte (anyagi helyzettol fuggoen van akinek ingyenes) 50 eurot :) de mindent tud, rendes windows rendszer rajta, kameraja is van beepitett, internet is van... szupi kis darab, bar picike gyerekmeretu es jateknak tunik, de nem az :) ellenben nem tudni minek van, ugyanis odaig eljutott mar az oktatasugy, hogy ezeket egy evvel ezelott megkaptak az 1-4 osztalyosok, de odaig meg nem jutottak, hogy az iskolai oktatasban hasznaljak is, pedig ez a cel, a windows mellett van rajta ugyanis ehez megfelelo rendszer is, hogy tanuljanak, de meg nem teszik. De a suliban pl mar nem am fekete tablajuk van kretaval, hanem digitalis... na arra a rendszerre csatlakoznanak ezek a laptopok (stilusossan Magellannak hivjak oket, illetve portugalul, mert magellan neve ebben a verzioban magyarul van) hat majd egyszer biztos fognak is.

luna6

Luna szép teljesítmény a puha cici ellenére. Néha nekem is a nap végére úgy tűnik, mintha nem lenne már benne semmi. De gyerkőc rácuppan és szív, meg nyeli. Olyankor picit tovább tart jólaknia, de biztos elég neki - tekintve a súlyát, no meg a havi több mint egy kiló hízásait. Én már csak kis húsgombócnak nevezem őt.
Vendég

Bakker, tényleg hihetetlen ami Csilláékkal történik. Én eddig azt hittem, ha pozitív a te saját hozzáállásod, akkor a válasz is olyan lesz, ergo ha tudod hogy mit akarsz, mik az elvárásaid, akkor normális elbánásban lesz részed, legyen az a közért, de akár a kórház is. Ezek szerint ez nem mindig van így, mert nekem Csilla nem tűnt arrogánsnak, bár most már tök jogosan lehet az.

Nyáladzás nálunk is van ezerrel, védőnő azt mondta 2 hónapos kor körül normális, mocorognak a fog csírák.

Toka Guszti nagyon édes, szuper az a kép.

Geo, nálatok meg irigylem Dávid fejtartását, nálunk ez sehol nincs még. Most is hason van Dorka, de egyszerűen nem emeli a fejét, inkább arcot a játszószőnyegbe fúrva próbál előrébb jutni, aminek óriási ordítás lesz a vége.

Vok, én nem is tudom mit csináltam volna egy rózsaszín pelus mellett, nem is akarok bele gondolni. Hová lett Hanna gyönyörű haja? Így is nagyon helyes, de tudod hogy én el voltam ájulva a hajától... :D Egyébként használjuk a kendőt, de már inkább csak napi 1x, de volt hogy egyszer sem. Egyre jobban elvagyunk együtt, mászkálunk is nagyokat, de inkább délelőttönként, mert akkor nyugisabb Dorka. Ma pl könyvelőhöz kéne menni, még nem tudom mi lesz belőle, remélem sikerül elintézni.

Gyerek mr kb 30 fokkal elfordította magát a szőnyegen, de nem emeli a fejét, még véletlenül sem, pedig vállon már tartja, akár hoszabb ideig is.

Na most kezd ordítani, megyek.

KépKép
tatim

Tényleg nem értem, mit kísérleteznek Csilláékon. Kaptam egy jó kis könyvet (gyereknevelésről, gondozás), nem mai darab, de még abban is feketén-fehéren le van írva, hogy sugárhányás esetén, ha többször előfordul, akkor "pilorussztenózis" nevű betegségben szenved, és könnyen megszüntethető egy egyszerű műtéttel. Komolyan, már lediplomázhatnék gyerekgyógyászatból! De nem lepődök meg, öcsémnél is apukám jött rá, hogy mi a baja, pedig már rengeteg konzíliumot tartottak a "nagyokosok".

Az elején meg a pirosas pisi az nem vér, hanem egy húgysavszármazék!

Bocsi, nem akarok okoskodni, csak tényleg túl sokat olvastam már, szerencsére!!!
foltivspicur

Bhdetti, hozzánk most ér ide a vihar. Habár még csak esik, de jó sötét van. Törpe is be van ájulva a kiságyban, biztos érezte a frontot. Ma de. minden kaja után beájul, nem túl sokat volt fent. Éjszaka is nagyon szépen aludt, egyszer kelt enni.

Nanetto, hát jó fej a könyvelő. Azért jó sok mindent kell kitölteni azon a papíron, hála istennek nekem csak a saját adataimat kellett kitölteni, a többit a munkáltató elvégzi. De ez nem semmi, hogy gondolták, hogy májustól szeptemberig miből élj? A családi pótlékból? :lol: :(
Én bírom, hogy mindig írod az akciókat, én is nagy akcióvadász vagyok. :wink: Dm-ben miket vettél?
foltivspicur

Sziasztok,

Csilla,
basszus min mentek keresztül. Csodálom, hogy még bírjátok lelkileg.
Én komolyan mondom nem értettem már az elejétől, hogy hogy a fenébe engedhettek titeket haza 2× is úgy hogy a lány alig hízik és szinte nem eszik :roll: . Ez komoly felelőtlenség mind az orvos, mind a kórház részéről!
Én úgy hagytam volna őket ott mint a sicc és tűztem volna a gyerekkel Pestre, hogy más is lássa, mondoj véleményt. Lehet, hogy ott megfelelő ellátást is kapott volna a legelejétől és akkor valószínűleg már rég túllenétek az egészen, Léni és Ti is már rég kiegyensúlyozottak és vidámak lennétek megint.
Kívánom,hogy most már minden jöjjön egyenesbe! Nagyon várom a híreket rólatok!

Nyuszika,
a "kötözött sonkán" olyan jót nevettem :lol: :lol: . Biztos nem így van egyébként csak te érzed úgy!

Bhdetti,
Hát sajna tavaly decemberben költöztünk ebbe a lakásba és ezen a környéken még nem nagyon ismerek senkit. A barátaink szintén vagy hotelban dolgoznak, vagy miután hazaérnek este a munkából ők is inkább a családjukkal akarják tölteni a kevés szabadidejüket. Azonkívül, most megint pokol van kint :twisted: , ráadásul most még a levegő is olyan párás napok óta, hogy 30 másodperc elég kint és úgy ragadsz, mint a légypapír. Ilyen időben még nekünk felnőtteknek is kész kínszenvedés kint , hát még egy kisbabának. Úgy most per pillanat marad a lakásfogság :cry:
A képeket küldjed nyugodtan :wink: ,majd továbbítom a lánynak.
A striékra nem póbálod meg a loreal perfect slim-jet? Elég hatásos krém ha rendszeresen kened magad vele.

Detti_10,
hát én az biztos, hogy elteszem emlékbe ezeket az első kis ruhácskákat mégha nem is lesz rajta 1× sem! Nincs szívem odaajándékozni őket senkinek!
A rugikat és a bodykat én is nagyon szeretem, olyan babásak bennük. És praktikus is mert amikor felemeled-dajkálod a gyereket nincs rögtön az egész cucc a nyakában és nem kell folyton igazgatni a pólót meg a gatyót.
A nagybátyám felesége egyetlen egyszer se adott a lányaira rugit mert azt mondta, hogy neki azokban nincs "emberformája" a gyereknek ezért a lányok állandóan szoknya-felső vagy naci-felsőben nyomták és álladóan minden a nyakukban volt ahogy megmozdultak.
Köszönjük a dícséretet a képekre :oops:
Egyébként rend- és tisztaságmániás vagyok :roll: :oops: , szóval ráéreztél :D

Jenny,
rám is rámférne egy hajfestés, de hogy mikor tudom megcsinálni azt még nem tudom :roll: . Először is kéne venni festéket, de mindig elfelejtem. A hajvágás már megoldódott. Múlt hét szombaton idejött a fodrász és levágta a hajamat. Még jó, hogy a férjem unokahúga, így megoldható volt. Szóval kb. 1 napig legalább a fejem úgy-ahogy szalonképes volt.

Picur,
Jó sokat nőtt Kíra és úúúúúúgy imádom azokat a hatalmas szemeit! Tök csini az a virágos rucija :lol:

Nanetto,
anyósnak tojd le a fejét! Szerintem semmi, de semmi köze hozzá, hogy mire költitek a pénzeteket!!!
És ha új ruhákat vettél magadnak vagy a gyerekenek akkor mi van?? Úgy gondolja, hogy a gyerekre élete végéig jók lesznek az első 56-62 kisruhák??? Neki nem volt gyereke? Tudhatná, hogy úgy nőnek mint a gomba!
Tök jó, hogy említetted a pampers oldalát :D . Mentem és én is regisztráltam gyorsan a görög verzióján. Így majd küldenek nekünk is kuponokat meg minden!
A DM-ért meg úgy írigyellek nekünk itt nincs ilyen üzlet, pedig én úgy szerettem :(

Geo,
Hát igen baromira nehéz, így hogy még hétvégénk sincs. Már alig várom a november 1-et amikor végre bezár a hotel!!! Persze akkor is fog menni dolgozni, de télen egy tavernában dolgozik heti 3-4 alkalommal este 6-hajnal 2-3-ig, szóval egész nap együtt vagyunk amúgy.
Most próbál egyébként 1-2 szabadnapot kérni erre a hónapra, ha lehet akkor egybe a kettőt. De ahhoz mindent el kell intéznie, hogy minen flottul menjen magától amíg ő nincs ott, illetve, ha bármi probléma van akkor azt innen meg tudja oldani. De még úgy is 1000× fogják őt hívni a szabadnapon. Már eléggé ki van fáradva ő is. Pont ezért került a lány a saját szobájába (bár amúgy is ment volna amit 2 hónapos lett), mert ahogy te is tapasztaltad a dedek koránt sem alszanak csendben és álladóan felébredtünk minden egyes kis zajára. Így ő nem bír pihenni, éjszakánként jó ha 4-5 órát aludt, aztán két hete összeesett a fáradtságtól és az orvos azt mondta ha nem továbbra sem nyugodtan aludni akkor más következménye is lesz nem csak sima összeesés. Úgyhogy, lány át lett transzportálva a szobájába, és mindenki nyugodtan alszik :lol:

Vok,
Nem is tudom én mit csináltam volna ha rózsaszín kakit találok. Lehet rögtön szívinfarktust kaptam volna! De még jó, hogy semmi baja nincs végül Alexnek. Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy mitől lett neki ilyen :roll: .

Heni,
Hát ha ez megnyugtat önbizalomból nekem se jutott sok amikor azt osztották :lol: . Én is mindig mindenért magamat okolom, ha valami nem úgy alakul ahogy kéne.

Hari,
ha olvasod. A férjed tök igazságtalan szerintem. Amíg ellátod a gyerekeket megfelelően, vezeted a háztartást stb., addig egy szava se lehet, ha néha jössz ide és beszélgetsz velünk.
Én nélkületek már megzakkantam volna!

Tatim,
enyém se emeli még a fejét. Pedig rendszeresen van hason minden nap. Egyik oldalról simán átfordítja a másikra, de emelni még nem emeli.
Illetve próbálkozik, de olyankor általában a lábait és a kezeit is elemeli a földtől, tehát a hasán hintázik és kezek-lábak magasban kalimpálnak, még jó, hogy úgy nem tudja a fejét felemelni 1 cm-nél magasabbra. Meg pörög körbe körbe, a hasán ahogy lökdösi magát. Aztán befárad és nekem is arccal a föld felé ordítás lesz a vége.
Pedig ha a vállamon van akkor tök jól tarja a fejét :D . Sőt ha félig ülő helyzetben vagyok és hasal rajtam akkor is tökre kinyomja magát a kezeivel és tartja meg forgatja a fejét és nézelődik.

Cic,
végül is mi lett? Produkált valamit a lány a pelusba??

Nálunk a lány ma úgy döntött, hogy ő márpedig nagylány és nem alszik ma napközben egy szemhúnyásnyit sem! Még szerencse,hogy egész jól elvan a pihiszékében a játékaival, meg meséltünk már, nézegettük a forgót is a kiságy felett, beszélgettünk, kiteregettünk, és most meg talán megpróbálkozik az alvással.
Vendég

na ennyi volt az alváspróbálkozás :( . Azt hiszem kemény délutánnak nézünk elébe :roll: nyügi és hiszti szempontjából :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?