A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Tudom h.a végeredmény ugyanaz lesz :D már alig várom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ennyit enni jót ettem,lecsót,finom volt!!!
Holnap jönnek Lili leendő keresztszülei és én meg Lili sütöttünk a keresztapájának egy túrótortát meg keményedet az is,mert ugye azt nem kell sütni,csak hűtőben össze áll,és szív alakút csináltunk!

Évi elhiszem várod,én is várnám és Tinának igaza van majd ha a kezünkben tartjuk el is felejtjük,hogy került oda!!!Én mindig azt hajtogatom mindegy csak egészséges legyen,már a doki is tudja ezt fogom mondani!!!!! :lol: :lol: :lol: Lehet jobb lenne ha aludnék egyet mert egyre többet beszélek!!!!Vajon ide ér a vihar,tőletek!!!

Kép
bévi

Évi nagyon jó ez az album aranyos mennyire várjuk,őket istenem!!!!!Én is minden nap belenézek a kiságyba és ott a kis hálózsákja meg rendesen babaillat van a szobába,nah de nem sokára sírás is lesz ám!!!!

Kép
bévi

Na hívom a dokit csak annyira utálom ezt mindig :evil: :evil: olyan zaklatós :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="bévi"] írta:bévivi nagyon jó ez az album aranyos mennyire várjuk,őket istenem!!!!!Én is minden nap belenézek a kiságyba és ott a kis hálózsákja meg rendesen babaillat van a szobába,nah de nem sokára sírás is lesz ám!!!!

aha meg kakiszag :lol: :lol: na jó az még talán darabig nem :)

evilany

Évi kiváncsi vagyok mit mond a dokid megvárom és én is eldőlök kicsit!!!!!Kakiszag nem bánjuk szerintem :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Nem vette fel :? majdcsak visszahív.
megyek pedikürözni eddig áztattam a lábam :) aztán porszívózok.

evilany

Akkor majd később benézek jó pedikürt!!!
Az én dokim nem szokott vissza hívni :? :? :?
Puszi mindenkinek!!!

Kép
bévi

szilvi: dehogy nevetünk ki :(
Tudom hogy kisfiad lesz, de nem találtam kisfiút gif-et :roll:
Bnőm aki júniusban szült, szintén hallott hasonló kattogásokat. Nekem egyelőre még nincsen, csak csuklik a kiscsaj, de azt viszonylag gyakran :D

Nah menek, mert pelenkázót, polcot meg kiságyat installálunk párommal.
Vendég

Én dokim sem szokott visszahívni...

Évi, ha megvan minden laborod, ami kell hozzá, akkor felesleges előtte lévő nap bent lenned. Általában azért szokták befektetni az embert egy nappal korábban, hogy a szükséges vizsgálatokon átessen. De ha ez megvolt, akkor felesleges - szerintem. Nem tudom, hogy milyen leleteid vannak, de kérdezd meg a dokid, hogy hiányzik-e valamid, mert ha nem, akkor megnyugodhatsz és otthon lehetsz előtte lévő nap... persze kérdezd dokid!

Nem úgy lesz, hogy bemész és kikapják a babát. Bemész, bejelentkezel, átöltözöl, aztán pár perc múlva már vetkőzöl is :), bekötik a spinált, elhelyezkedsz, bekötik a kanült, rádraknak maszkot, aztán nekiállnak "trancsírozni" az orvosok. Majd mondják, hogy mikor végy nagy levegőt, tartsd bent, kiengedheted és így tovább. Hallod a babát is, mikor kivették (érezni fogod, ahogy kiveszik, de csak nyomásként) odateszik a fejed mellé, adhatsz neki puszit, elviszik a kötelező dolgokra, addig téged kitakarítanak, összevarrnak, majd tolnak a megfigyelőbe. Anesztes simogatta a hajam, hogy nyugodjak meg, csupa szép dolgokat mondott, tök aranyos volt. Amint megszületett Eni, kértem még oxigént, mert teljesen kikészültem az idegtől, hogy minden rendben van-e vele, megvan-e mindene, életben van stb., és mikor mondták, hogy 10/10, tökéletes baba, akkor valahogy elhagytam magam, lefutott a sokk, és alig kaptam levegőt, elkezdtem remegni, úgyhogy gyorsan visszarakták rám a maszkot. Sotén a babákon rajta hagyják egy napig a magzatmázt, mert jót tesz a babáknak. Babócák a borsónyi gyomrukkal szépen alusznak vagy egy napot is, nem lesznek éhesek, hisz el voltak ők bent a pocakban látva, ráadásul a születést nekik is ki kell pihenni. Aztán másnap jön a felkelés (kemény lesz az első 3 nap), járás, elfoglalod a szobád, megkapod a bébit, lehet cicire tenni. Ha elfáradsz, akkor nyugodtan beviheted csecsemősöknek és aludj, igyál sokat! 3óránként szokták bevinni babákat etetni, ha valaki magánál akarja tartani, akkor azt is lehet. Megmondják, hogy mikor van fürdés, akkorra le kell vinni. Na, ez volt Sotén, valószínűleg hasonló lehet nálatok is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.08.06 13:36-kor.

maccs01

Sziasztok!

Azt hittem, hogy babahírekre jövök. Erre meg még sehol senki pedig mindenki a finishben van már 8)

Utólag Krisztináknak én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Mi jól vagyunk, semmi gond csupán érzem készülődik, mert a héten éjszaka majd összepisilem magam amikor mocorog/feszít eddig hüvelybe nem észleltem. Amúgy nincsenek jóslók csak ő szokott feszíteni, mocorogni, rugdosódni. Nappal nincsen gondom éjszaka kicsit rosszabb. 2 napig vendégeink voltak, anyukámnak dolga + egy barátnőjének a férjének a temetése így Petrát szépen megkértük maradjon odabent. Hallgatott is ránk. Hétfőn kell nekem is dokihoz mennem, akkor már itthon lesz és újabb uh+vizsgálat lesz akkor meglátjuk, hogy állunk. Kedvenc szülésznőm pont bent lesz, de amugy jövő héten még szabin van :cry: :cry: arra meg nem gyúrok, hogy megvárjuk.

Szoptatást csajok sajnálom, ne adjátok fel!!!!!! Fejni is lehet és még aztán belejöhetnek a szopizásba. (egyik ismerősöm 3 hónapig fejt és utána kezdett el csak szopizni neki a fiú).

Kicsi babák tündériek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evikék kaja nekem is jöhet dögivel, a kukoricát néha kettesével eszem, dinnyét kilószámra. Apukám meg csak kacag, hogy a disznót is pont így hizlalják tengeri+moslék bőven. Na de az ennivalót sem dobom messzire, addig van baj míg az asztalhoz ülők onnan már nehezebb felállni :oops: :oops: Ha 32. hétig volt rajtam + 10 kg szerintem most olyan + 20 kg-nűl tartok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nem álltam mérlegre, mindenki azt mondja nem is vagyok kövér :shock: :roll: és nem tettem semmi pluszt magamra, nem láttak előtte :lol: :lol: de ez van anya finomakat főz, nem sokat mozgok így hízok. A plusz kiló meg nálam nem víz, mert nem vizesedek csupán meggondolatlan zabálásnak mondanám, de mit tegyek ha éhes vagyok? Baba is szépen megnőtt és ez sokkal fontosabb, főleg, hogy kicsi babának volt mindig saccolva.

Kitartás csajok, már nincs sok hátra!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

sziasztok lányok látom mindenki egyben még mi is :) de épp az előbb voltam pisilni és mit látok valami barnás ragacsos olyan (takonyszerű) van a bugyimon na ez a nyák dugó volt remélem most már ki akar jönni ez annak a jele :)
Vendég

Maccs nálunk is valami hasonló az eljárás, csak itt nem fürdetik meg a babát, mert nem engedi nem tudom én milyen szervezet :shock: Ja és itt is csak aznap kell bemenni császárnál sőt akkor csinálják meg a laborokat is gyorsan.
Amúgy mi van veletek, beköltözéssel most hogy álltok, tiszta szita za agyam....

Tina neked akkor babaragacs mára és holnapra!!!!!!!!!

Na mennem kell legyetek jók majd még benézek :wink:

Kép
Kép
melisch

Vanilla, ez tök jó!

Melisch, végre bejelentkezel. Jó fejek a szüleid :) Nem baj, nőjön csak az a baba, ha kukoricával, akkor azzal :):):) Vigyázz magadra!

maccs01

Melisch, lehet, hogy be sem költözünk, hanem amint megvan a lakhatási, már el is adjuk. Úgy elkezdtük utálni a városi létet, annyi az ember... Nyugira vágyunk! Meg arra, hogy ne kocsival kelljen oviba-bölcsibe vinni a gyerekeket, mert olyan messze van. Nekünk is tele a bakancs, hogy meló-meló-meló és egymásra nincs időnk.

maccs01

Maccs ez így jól hangzik...majd kiheverjük az első napokat. Csak kezdek félni :) nekem friss laborom semmi sincs :(
Engem általában visszahív,de ha nem,majd csörgök még egy óra múlva,hátha műt vagy ilyesmi.

Vanilla nem a múltkor is már ment el belőle?(nyákdugó) egyébként az enyém is olyan volt pont(2 hete :evil: )

Melisch :) csak egyél nyugodtan :) kell az energia!

evilany

Évi az nem az volt hanem van egy enyhe folyásom a doki szerint ami normális nálam amivel kevertem csak akkor ezt nem tudtam valami hormonok miatt van ez meg hogy nyitva vagyok de ez most tuti az volt ilyen nyálkás darabos olyan enyhén barnás az meg ilyen fehér volt és krémes féle

bocsi hogy csak így ide írogatom kicsit kellemetlen ez mert soha semmi bajom nem volt ilyen folyások meg stb csak ez a terhesség mindent kihoz belőlem :oops: :oops: :?
Vendég

lányok itt beborult és dörög jó kis viharnak nézünk elébe ugy gondolom
Vendég

:) ja,az enyém se volt épp túl szépséges.

evilany

hu jó nagy cseppekben kezd esni itt az eső és dörög és villámlik szerintem szépen kilépek most és kihúzók az áramból mindent nehogy belevárjon az áram valamibe :(
Vendég

Kép

Gólyák munkára.

Woody hol lehet...

evilany

évi ha ki akar jönni benci ki fog de mondjuk nézzük a jeleket :

pont mára vagyok kiírva :) ,
dagad az arcom párom szerint ,
elment a nyák dugom ,
2 ujjnyira nyitva vagyok mindenhol ,
fáj a hátam

remélem ez már azt jelzi közeleg az idő ha meg esetleg még sem akkor is előbb utóbb ki kell jönnie bent nem maradhat :)

csak türelem játék ez már !!! :wink:

fiuknál mikor elment a nyákdugóm 24 órán belül megvoltak :)
Vendég

na komolyan kilépek mert ebből baj lesz mármint a viharból :)
Vendég

Vanilla én drukkolok!!

evilany

Kép

maccs01

Napsugár üdv köztünk. Kitartást csak meglesz az a baba hamarosan :wink:

Barbcsi ne stresszelj. Engedd el a természetes szülést, ne görcsölj rajta, tudom, hogy nem szeretnék ha indítanák, de ez van. Mindennek oka van. Nyugi akár így, akár úgy szülsz nem ettől leszel jó anya. :wink:

Pingvinátor nem minősítem a beszólásodat. :twisted: De látom törölted is magad. Ez nem az a topic amikor csak azt mondjuk a másiknak amit hallanii szeretne.

Maccs egyetértek veled a magyarok-nem magyarok kérdésében.

Ircsi én bírlak téged nagyon, de a magyarok is alig tudnak tisztességesen megélni....de nem folyok bele a témába.
Katus aranyos, de hát ezt úgyis tudod :D

Kattosgás: a baba ízületei kattognak a pocakban. Ezt halljátok. Ezt egy kedves ismerősöm írta, ő megkérdezte a dokit. Szóval semmi gond! :D

Évi, Bévi mennyi energiátok van :shock:

Mi jól vagyunk. A mai időjárás rányomja a bélyegét a napra, Áron is nyűgösebb egy kicsit, illetve nem úgy alszik. De minden rendben van. Ha tele a pocakja akkor alszik. Éjszaka sem vészes, általában 2x kel, attól függően mikor evett este utoljára. Általában tartja a 3 órát, de majd ma éjjel kiderül :D
Gábor keddig itthon van, segít, de sokmindent nem tud. Elmegy bevásárolni, elviszi Bencét biciklizni, eteti Áront, elaltatja ha kell, éjjel is van, hogy ő eteti amíg én leszívom a tejet. Szerdán megy dolgozni, de 2 napozik, így nem lesz gond.
Anyukámék és anyósomék is segítenek amiben kell, csak szólnom kell nekik.
Anyukámék mennek Gyulára a jövő héten, viszik Bencét is hacsak meg nem gondolja magát a gyerek.
Holnap ha jó idő lesz már mehetünk sétálni is, de amilyen idő van most.... :roll:
Jó lenne már kimozdulni. Fel kellene porszívózni, hajat kellene mosnom.....

királylány

Tina köszi, köszi :lol: Ilyen kis édes csöppséget kívánok neked is! :D

királylány

NYákdugó: én azt hittem, hogy a folyással elment, mert sosem láttam, és hol ilyen, hol oylan kúp kellett ugyebár az utóbbi időben. Nos, ma a magzatvíz és méhszáj ellenőrzése utána amikor hazaértem, barnás vér volt a betéten a vizsgálattól és egy kis nyákocska, ami tuti a dugó egy db-ja.De hát tudjuk, a nyákdugó nem jelent semmit...

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="melisch"][ írta:melischb]Tina neked akkor babaragacs mára és holnapra!!!!!!!!!

Elraktároztam. Meg mindenki drukkját. Gps fogadójel felerősítve. :lol:

Kép
xtina75

Kukorica: nekem is főznöm kellett, mert megkívántam

Túrótorta: ez mekkora kitolás... most mit tegyek? ne olvassam a topikot? Menjek egy cukiba? Küldjem a címem és jön a torta?

Egyéb kaja: ennék én is. Most éppen 2 nagyobb barackot...

Nyákdugó: Na nekem az annyira a helyén lehet még, hogy talán sosem jön ki :(

... és nem haragudtam meg semmiért! Nem szokásom. Nevetem és viccelődtem én is.

Kattogás: Jesszusom!!! A baba izületei??? :shock: :shock: :shock:
szilvi35

Közben megkaptam a barátnömékhez a kulcsot, ahová a következö hetekben állatot etetni ill. virágot locsolni járhatok...
A kakadu nem szereti a zöldet és a gyümölcsöt, így ö multivitaminos pezsgötablettát kap. A sivatagi egerek sokat szomjasak, nekik mindig kell a friss víz, de zöldet ök se ehetnek, mert hasmenést kapnak. A nyúl szereti a vizesüvegét berántani. A halak csak 4 naponta kapnak, de a ráknak ne feledjem a mirelitt kajáját odaadni. A macska nem hagyhatja el a házat hetekig. Megint be fog csavarodni. Tavaly is furcsa volt néhány hét magánytól és sötétségtöl. Amúgy is egy különc darab, de akkor is.
Látom nem fogok unatkozni. Mondtam, hogy azért kéne b variáció is, mert ha nálunk beüt a mennykü, akkor a dögök ott fognak bizonytalan ideig éhezni. De a szomszéd is nyaralni van, a másik rész meg lakatlan, a barátöm szülei ugyan jövö héten jönnek haza, de ök rettegnek az állatoktól. Nagyon vicces.

Itt is baromi sötét van a sok esöfelhötöl. Nyomott hangulat és megfázáshegyek.

Megyek én is túrótortát gyártani. Nagyon megkívántam! Közben meg fáj a hasam, húz a derekam, nyugtalan vagyok. Hízni egyébként Évi én is roham léptekben hízok, újabb 3 kg 2 hét alatt. Azért jó lenne a mázsa alatt megállni, mert eddig mindig így volt. Vagy nem állok mérlegre és kész. Összedölne a világképem a 3 számjegyü súlycsoport láttán... :) Eddig mindig 25 kg híztam, de ez mindig lement rólam néhány nappal-héttel a szülés után, ne aggódj! Ha szoptatsz és kicsit odafigyelsz az étkezésre akkor hamar eléred a kiindulási súlyodat (persze tisztelet a kivételnek, aki pont a szoptatás alatt kezd el csak igazán hízni...). Szerintem Tina matekja meglehetösen megfelel a valóságnak. Zöme víz, magzatvíz, csomagolás, placenta, egy gyerek, aztán egy kis fókazsír, ami hangszigetelésnek ill. tejzsírnakvalónak kellett... :)

Na irány a konyha, felmosni nekem is kell még, de elöször sütök.

Évi nem volt élmény a fájásokkal bevásárolni és különösebben nem is koncentráltam a tetteimre, mert befelé füleltem. Nekem még sose volt olyan, hogy beindultak a fájások aztán nem lett következménye. A jóslóim sose látszottak a ctg-n. A doki is beírta a kiskönyvembe a 10 perceseket, gondolom jóslókat nem írta volna be.

Puszedli: én
Vendég

Szilvi ha bevállalod, hogy átugrasz tortát rágni, akkor nyitom az ajtót. Mire ideérsz, ki is hül. :)

Évi a kérdésedre válaszolva. A párommal megvagyunk, sok a dolga, a veséje meg még mindig nem gyógyult meg. :(
Vendég

Mennyi torta! Én is kérek. A sütés nélküli gyümis túrótorta az egyik kedvencem. És különben is, az én szülinapom lesz holnap!!KÉJJJEKK TOJJJTÁÁÁT! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó......előre is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :D
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mára egy képecske :oops: :)

Kép

Köszönöm jól érzem magam :D (Gergő) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, ezt a lázmérőt én is sokat használtam az első hónapban :) (ezt is) Vagy legalábbis nekem ilyenben lázmérő volt :):):)

Cukkki a baba :) Hát nem megérte ennyi mindenen átmenni?! Erős csaj vagy, csak így tovább!

maccs01

Köszi maccs a bíztatást!!! :) Ari vagy!

Igen-ez lázmérő...nagyon tetszik :D Jó kis találmány...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...én meg néztem, hogy milyen árcímke ragadt szegényke fejére... és Te még le is fényképezed... :D :D :D

Tessék befejezni a terrort!!!!!!!!!! Túrótortát szeretnék én is!!!!!!!!!
szilvi35

Csillag
Gyönyörű Gergő!!!!
És teljesen mindegy, hogy anyatejet vagy tápszert kap... boldog anyukára van szüksége!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="babaimado"]M írta:babaimadoennyi torta! Én is kérek. A sütés nélküli gyümis túrótorta az egyik kedvencem. És különben is, az én szülinapom lesz holnap!!KÉJJJEKK TOJJJTÁÁÁT! :lol:

Kép

Boldog születésnapot!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi Ircsi...és teljesen igazad van! :oops:
...igyekszem boldog lenni...csak sajnálom a dolgot :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.08.06 17:43-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi tessék én adnék szívesen de messze vagy!!!!
Babaimi neked is tessék sok boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
bévi

Bévi-ez nagyon gusztusos...ínycsiklandozóóóóóóóóóóóóóóóó :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most ettem bográcsgulyást...de azért a tortát is bevállalnám még :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok lányok :)

jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjezek a tortákkkkkkkkkkkkkkk :shock: :shock: kérek én isssssssssssssss.
Vendég

Írtam mindenkinek és nem küldte el mert elment a net :evil: :evil: :evil: sokkot kapok,itt most volt kis vihar a nagy lehet este jön nem tudom,örülök,hogy mindenki jól van és távoznak a nyákdugók,belőlünk semmi nem távozott még, :lol: :lol: :lol: talán egyszer :lol: :lol:
Csillag nagyon aranyos a kisfiú és ne stresszeld magad te szuper anya vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!És kész!!!!

Kép
bévi

nyákdugó folyamatosan ...megy kisebb darabokban :?
Vendég

Köszönöm a bókokat én csak ilyen sütiket szeretek sütni ami nem olyan meleg elkészítéskor,főleg most nagy pocakkal nem jó,a sütő mellett állni,ez pedig megdermed magától,alma tortát szoktam még,és háztartási kekszből ilyen joghurtos pudingos kis kockákat,a lényeg,hogy nem kell sütni!!!!

Ma magam leszek nem lesz jó,de majd beszélek Lilinek!!! :lol: :lol: :lol: vagy lehet hajnalban erőt kapok és kifőzöm a holnapi kaját meglátom!!!

Vanilla kiváncsian várom te is mikor szülsz!!!!

De woody!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok...
Voltunk dokinál...nem biztos benne, de azt modnta, talán még talizunk jövőhélten pénteken is...meglátjuk...

Kérdeztem mikor hívjam, azt mondta mindig mindennel...azért csak nem keltem hajnalban, hogy volt egy görcsöm, na majd meglátjuk...

Babácska 3500-3800framm között van...kis dagikám...úgy várom már...:)

Kaják...engem a lecsóval mindig lázbahoznak...most is nyeldekeltem...de tegnap...Gábor úgy röhögött rajtam...
Van az egyik csatornán egy műsor (Tabu), ahol ilyen fura kajákat esznek (társadalmi meg országok különbözőségeit bemutatva)...éppen valami pénisztálat ettek, erre benyögtem, hogy tepertőt, meg abáltszalonnát akarok enni...csak nézett...aztán kimentem, és behoztam a szeletelt gyulai kolbit, elkezdtem enni, majd benyomtam rá két barackot...Gábor csak röhögött, hogy nem vagyok normális...:P

Ja, CTG most szupi volt...manó is nagyon ügyi volt...nekem meg rendesen mutatta a fájásokat...Gábor ott nézte, hogy meddig megy fel...asszem volt többször is 80fölött...ő meg kérdezgette, hogy most fáj, és most fáj...kis lükém...annyira azért nem fájt, volt amit éreztem, volt amit nem...de hátha valamit jelent már...múlthéten majdnemhogy minuszos volt még...

Ilus

KépKép
badzsulka

Vanilla nekem még egy darabja sem távozott :? :? :?

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?