A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ilus gyere adok neked szívesen lecsót!!!Nekem még soha nem mutatott fájást mindig sík egyenes a vonal!!!!De az jó ha már ilyen ügyesen fészkeli magát a picurotok!!!!

Kép
bévi

nem baj bévi majd fog nem mindenkinek távozik van akinek közvetlenül szülés előtt megy el 1-2 órával , valakinek hetekkel előtte de hallottam olyant is hogy szülés alatt ugy hogy ezen nem kell aggódni és csak azért merek reménykedni mert az előző kettőnél 24 órán belül mikor elment megszültem :)
Vendég

de még ez sem jelent semmit de holnap mennem kell megint a kórházba NST-re majd meglátjuk mi lesz addig jah és már a szülő szobára kell menni izgi mert még sosem láttam az itteni szülészetet és a nőgyógyászati osztályt :)
Vendég

Vanilla annyira nem streszelek most ez jó,majd jön ha akar,jó szeretném már a kezemben tartani meg stb,de hát nem stresszelek nem én döntöm el!!!!Szülőszobát én láttam ahol szülni fogok hát....nem egy panzió az biztos elég nomád :? :shock: :? volt bent egy vödör az ágy alatt azzal mit csinálnak nem tudom,de szerintem akkor nem is fog érdekelni!!!!

Kép
bévi

hát az az igazság ha stresszelünk nem lesz jobb se gyorsabb kijönnek ha úgy érzik jönni kell .

De épp belegondoltam pár hónap múlva milyen jót nevetünk mikor vissza olvassuk a saját írásainkat :)
Vendég

Jujj ezek a torták :shock: kínzás!

Én is azt hittem valami ráragadt Gergő fejére :lol: :lol:

Enyém baba nem tud róla hogy 40 hetes lassan és ilyenkor már nem mozgunk sokat,ő vígan fickándoz én meg csak :shock: :roll:

Clarika vissza se jött? :shock:

Bmaas,értem (fájások) én ebben még amatőr vagyok :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

töbiek hol vannak ??? babáznak már talán ??? :shock: :shock: :D :D
Vendég

Vanilla az biztos és nem kell annak pár hónap se,én amugy sokat gondolkoztam rajta mikor megláttam a pelust hogy fogom én ebbe bele csomagolni meg megfürdetni mondjuk én magam leszek,mert párom ő nem lesz itthon,de érdekes lesz,de megcsinálom,lehet néha lesz koszos ruha de hobbym a mosás párom szerint!!!Én is örültem volna ha a héten kibujik a kis drága,mert jövőhéten páromat úgy fogják ugráltatni mint egy bábut,és nem fogja érdekelni a főnökét én szülök vagy sem,most meg nem lenne jó össze veszni a munka adóval a pénz miatt,és tudom ideges lesz,hogy nem lehet velünk annyit amennyit kellene,nah de majd meglátjuk mi lesz!!!!Nem stresszelek csak jó lett volna,de majd csak megoldunk mindent!!!!

Kép
bévi

Lányok ti se raktatok gumilepedőt? A másik fórumon annyi balesetről olvasok,rosszul záró pelusok,napi szinten kifolyó kaki,pisi...hogy fogom én azt tisztítani,szárítani?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

évi az én húgom is császárral szült és mielőtt betolták volna a műtőbe láttuk a baba olyan vígan ficánkolt nyomta magát csak nem lefelé hanem felfelé szegénykém jött volna ő ki magától mert úgy indult be neki otthon enyhe vérzéssel csak nem tudott megfordulni :( de semmi bajuk nem lett :) hála istennek

Tejcije meg volt csak babának nem kelet a cici igy fejte 3 hónapig aztán egyszer csak gondolta rá teszi hátha na azóta le sem cuppan róla a kis krapek most múlt 2 éves :)
Vendég

Évi Calrika eltűnt nem írt azóta!!!Meg Woody sem kezdek izgulni ám!!!!
Tomika az kis virgonc,Lili nem ő csak kinyomja kicsit magát és ennyi,amúgy olyan kemény a hasam bele van keményedve egy helyre nem csodálom szerencsétlen nem mozog!!!!Beszéltél a dokival????

Kép
bévi

bévi kolléganőm tegnap szült... mesélte, hogy minden erősebb fájás után hányt egyet... lehet ezért van ott a vödör! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi én raktam vízhatlan lepedőt ami egy nájlon végül is van szines és fehér is és arra raktam rá a gumis lepedőt,így nem ázik átt ha oda pisil csak kimosom és kész,azért ha a pisi beleszárad annak van bukéja,!!!Legyen az szivacs vagy akármi!!!

Kép
bévi

én nem raktam és nem is fogok . tuti lesznek nekem is érdekes húzásaim baleseteim de nem vagyunk tökéletesek :)
pl nagy fiamról a gumi bugyit nem tudtam leszedni rendesen ugy kellet levágnom róla most vissza gondolva jót nevetek rajta :)

bévi egyetértek veled majd lesz nem stresszelünk :) rájöttem és is . Párod meg biztos ott lesz melletted amennyit csak tud .
Vendég

Tünde ez szuper :shock: :shock: :shock: :shock: de ott a lábadnál volt elhelyezve ez a vödör,egy fehér hát mondanom sem kell nem volt gerjesztő!!Ami akkor átt futott az agyamon,ebbe mossák a műszereket vagy a kezüket vagy a sarunkat abba rakják,de resteltem rá kérdezni,egy 100-ft os műanyag vödör!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A mai világban 2010 írunk kicsit fura!!!!!!

Kép
bévi

Vanilla biztos itt lesz de erején felül fog majd teljesíteni és mivel vezet sokszor féltem emiatt nehogy baja legyen elaludjon vagy ilyesmi,nah de megoldjuk!!!!!

Megyek eszem mert farkas éhes vagyok és jövök vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Tudjátok mi jutott eszembe senkinek nem indult meg még a topikban úgy szülés,hogy elfolyt a magzatvíz,pedig mennyi ilyet hallani ismerőseim körében elég gyakori volt,anyukámnak a hugommal így volt,aznap évnyitón volt velem,és éjfélkor keltet megy szülni mert elfolyt a magzatíz!!!!!

Kép
bévi

Nálunk megint dörög ebből ismételten zuhi lesz :(
Vendég

Lehet, hogy nagyon szerencsés vagyok...eddig talán 2-3-szor volt kakakifolyás. Inkább pelenkázás közbeni kilövés volt...szoba közepéig...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igaz senkinek nem folyt el a magzat vize de komoly :shock: :shock: :D

én meg épp azt mosolygom egymagamban itthol milyen jó lenne ha a kis zsebibabám holnapra lenne meg így akkor

a martinkám 07.08.-án született

a kis bencém meg 08. 07.-én :D
Vendég

zsebibaba azért neveztük el így apával mert olyan mint egy kenguru bébi nem akar kibújni :)
Vendég

Ircsi akkor nektek jó szerencsétek volt vagy ügyesen pelusozol,vagy ki tudja mi kell hozzá,én tuti ki fogom folyatni!!!Te nem tudsz valamit vödör ügyben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Itt vagyok, csak hát sokat írtatok, ezt mind elolvasni.... :shock: :roll:

Terhelés:
Minden rendben ment (leszámítva, hogy többször kellett böknie, mert természetesen nem találta a vénámat, így végül a kézfejembe nagy nehezen belehelyezte a tűt... :evil: ), 5 percenként jöttek a fájások 50-esek....
Most legalább tudom, hogy milyen is az a fájás, és rá kellett döbbennem, hogy ilyenem szokott lenni, de nem tudtam, hogy ez az.... :D :D :D
Mikor kivette akkor még vagy 10 ilyen fájásom jött, de végül elmúlott.
Mozogni nem igen akart, bezzeg múltkor le se lehetett állítani :)

Utána bementem anyuhoz az oviba, s jöttek a kislányok, s hallgatóztak a pocakomnál, meg simizték, és puszilgatták.... :)
Azt hittem megzabálom őket! :)
Azt mondták, hallják ahogy mozog :lol:

Nővérem kislánya meg egy tündér.... IMÁDOM! :)

Most lépett a 11. hónapba, de már mondja, hogy bimbi, s akkor mennek bilizni :) Van rajta pelus, de nem pisil bele.... :)
Hihetetlen milyen okos :) Nagyon gyorsan tanul!

Ma ráálltam a mérlegre..... hát, kikerekedett a szemem.... :D
78,6 kg-t mutatott ....hmmmm....ez elég messze van az 52- től :)

Na megyek, gyors tolok le egy kis abáltszalonnát sózott lila hagymával :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bocsánat hogy bepofátlankodom, de remélem nem bánjátok ha írok Woodyról. Az egyik bmc-s fórumos csajszinak írt sms-t:

Örömmel jelentem: "Ma, 8:50-kor megszületett Lili. 3200 gramm, 52 cm. Jól vagyunk, csak nagyon fáradtak vagyunk! Puszi"
Ezt írta Woody!

Remélem nem haragszik meg érte. És ti sem, csak nosztalgiázom a picikkel. Már fél éve hogy szültem, de mintha tegnap lett volna. Úgy elrepül az idő. Könnyű szülést mindegyikőtöknek.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönjük a jó hírt :) A FRONT MEGHOZTA AZ ÚJABB TOPIC BABÁT :)
Vendég

nahááááát! Woody gratulálok!

Kép
gtunde75

Hmmm... :D

Vicky köszi az infót! :)
Ma is egy baba :) ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na tessék,jól sejtettük!! Woody babázik!

Gratulálok!!

Kép

Bévi beszéltem a dokival azt mondta nem kell befeküdni elég lesz kedd reggel menni de ugye előtte még hétfőn este találkozunk vele.

Clarika mérleg :?
Én babám se akart mozogni POSE közben,szerintem nem tetszett neki a rendszer!

Tündi szia,remélem jól vagytok!

evilany

Kép

evilany

De jó...újabb baba...Gratulálok nagyon Lilihez!!!

Nekem asszem ma újabb nehéz éjszakám lesz...görcsölök, de semmi rendszer benne...igazán lehetne...

Elkapott megint a hasmenés...hányinger...és tök sűrűn görcsölök...van, hogy 2-3 percenként, aztán negyed óra szünet, utána pár 5 perces, aztán 10, aztán megint szünet...

Babánk megitn jó sokat nőtt...először, amikor mondta doki, hogy mennyi, kevesebbnek tűnt, de rájöttem, hogy a 3000-3300-ról megint két hét alatt ment fel 3500-3800-ra...

Ja, Évi, idő közben már én is öregedtem egy évet, már 24 vagyok...ha gondolod majd javíts, de igazból mindegy nekem...

Hmmm...abáltszalonna.....énisénisénis... :D

Vanilla...remélem most is beön nálad a 24 óra...én még nem találkoztam a nyákdugóval...kíváncsi vagyok egyáltalán fogok-e...

Ja, a vödörre én is akartam írni, hogy valószínűleg a hányáshoz...többek mondták, hogy nagyon gyakran hánynak a kismamák vajúdás közben...

Annyira nincs kedvem lefeküdni...az a legkényelmetlenbb... :(

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok most sírtam Woody!!!

GRATULÁLOK NEKTEK SOK-SOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK A KIS LILINEK ÉS NEKED IS!!!!

Bele gondoltam majd ha a mi Lilink születik :lol: nem tudok aludni magam vagyok és ez szörnyű,de már csak 1,5 óra és jön a párom akkor onnantól jól alszom,jó kis eső volt nálunk is de nem volt annyira félelmetes!!!

Clarika később jutott eszembe írtad mész a tesódhoz aranyosak lehetek a gyerekek!!

Ilus sajnálom az éjszakáidat hogy szenvedsz de elég jól tágulsz szerintem,meg a baba is nagy lehet és azért is nyom azért fáj neked!!!

Évi akkor az jó,hogy nem kell befeküdni,de viszont eddig is kellett volna menni hétfőn a dokidhoz,vagy csak most szólt,ez olyan rossz mert gondolom akkor most megint fizetni kell neki magánrendelés,már a múltkor írni akartam,hogy én akkor adom oda a pénzt neki majd ha szedi a varratott lehet meglepődik majd de szerintem 30 ezer lesz esetleg kicsivel több,de nem tudunk többet adni!!!Össze adtam kb 100 ezer forint így a terhesség alatt amit kifizettem neki!!!

Kép
bévi

Tiszta sírós napom van,írtam a páromnak smst most,hogy ha jön haza akkor hozzon nekem/nekünk gyrostálat éhes vagyok így mire haza ér az lesz a reggelim,és vissza írta ok viszek nagyon szeretlek titeket,és sírok ezen áááááááááámi ez az érzékenység!!!!!!Amúgy minden szombaton meg pénteken hoz nekünk valami kaját,és míg őő eszik amit én főztem én meg azt amit ő hoz!!!!

Szeretném már én is Lilit látni és hogy jól van és minden rendben vele egészséges kis picurunk!!!

Nah megyek tévézek nem írogatok itt,nagyon örülök Woodynak tudtam én nagyon nagy csend volt körülötte megszületett a kis druszánk remélem Lili megirigyli :wink: :wink: :wink:

Hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Íme az újabb Topikbaba :)

Szilvi35
"Tiva 2:04-kor, 4200g, 56cm. Csaszi. Gyönyörű. Óriási haj. Jól vagyok én is. Szilvi"

maccs01

Szilvi, Gratulálok a Nagyfiúhoz! Sok puszi Nektek! Annyira örülök!!!
Nagyon laza vaaagy, délután még sehol semmi sem volt :) Kép

maccs01

Woody, Gratulálok KISBABÁTOKHOZ! Sok puszit küldök!

Kép

maccs01

Jó reggelt!

Woody, Szilvi35 - gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Így befektettem őket egymás mellé :lol: :lol: Lili és Tiva:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.08.07 06:14-kor.

Kép
xtina75

Hű, gratula Szilvi!
Most jól megleptél engem :)
Csak így a semmiből.... :)
Nagyon kiváncsi vagyok a részletekre! :)

Hatalmas baba :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.08.07 06:20-kor.

Clárika
Kép
clárika

Hmmmm :shock: :shock: :shock: :shock:
Miket nem ír a vonalzoóm.... :D
Hihetetlen, hogy már itt tartok én is.... :)
Ez a 9 hónap nagyon hamar elröppent....

Clárika
Kép
clárika

Woody, Szilvi
Sok szeretettel gratulálok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Aztaaa micsoda hírekre jövök :D

Woody-Szilvi gratulálok Nektek!
Vendég

Kép

Szilvi35!!!!! Csodás!! Látod látod nem lett Mérleg :) ilyen hirtelen,na a részletekre nagyon kiváncsi leszek!!!
Tök boldog lettem!!

Gratulálok nektek!
Kép

Clarika,Rékának és Tomikának ma van a szülinapja..én sulykolom a pocakba ezt már egy ideje :) csak meg is kéne rajta jelenniük...

Bols mikor volt utoljára? :roll:

Bévi ne sirdogálj az éjszaka közepén :) amúgy eddig is kellett menni a dokihoz,azt mondta "ugorjak be hétfőn" hm...
Boríték:hát mivel tőlem 3 ezret kér alkalmanként,az x10 30 000, mivel tényleg tök rendes meg gondozott,meg császár ugye,40-et fogunk adni...ennyi telik...remélem nem kevés...

10-re megyek nst-re,utána a városba még 1-2 dolgot megvenni(persze autóval) aztán du.anyámhoz,hacsak Tomika nem szól közbe.

evilany

Hát nem pici baba az biztos!

Csibuc milyen lett a kaja?

Maccs jó a kép :)

evilany

Kép

evilany

Bizony, ma van a szülinapjuk :)
Ha ma nem szülök meg akkor szerintem hétfőn, max kedden jön, de ez csak egy megérzés..... :)

Clárika
Kép
clárika

Clari,OK :) nekem ugye kedd a tuti...de jobb lenne ha magától megindulna legalább. Meglátjuk.

evilany

Évi!

Akárhonnan nézem mindjárt itt van AZ IDŐ! :)

Nem tudom magam elképzelni, hogy szülök.... :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen számomra, hogy megszűnik majd a pocakom....már úgy megszoktam :)

Nővérem mondta, hogy előfordult, hogy simogatta a pocakját szülés után is.... :D

Clárika
Kép
clárika

Kép

evilany

Sziasztok

Woody, Szilvi óriási gratula nektek!! Potyognak a babák :D :D

Nálunk semmi jele, hogy ki szeretne jönni, 3850g-nak saccolta tegnap a doki, és 51-52 cm-nek. Hétfőn be kell feküdnöm, aminek nem örülök (útálom a kórházat), aztán meglátjuk beindul e magától, ha nem akkor császár, mert a hegem miatt nem indíthatják. Na meg a baba is nagy lesz.

Már anyukák! Tegyetek még babás képeket, olyan jó nézegetni a kis tündéreket.

Brik, nekem Kristóf hasonalvós volt, csak úgy tudott jót aludni.

Tej-tápszer: Annó elég carul érintett, hogy nem tudtam sokáig szoptatni, most úgy vagyok vele, hogy nem fogok rágörcsölni, ha nem megy nem fogom erőltetni, marad a tápszer. Mondom ezt most :roll: mikor lélekben nagyon szopira készülök.
Előtejem rengeteg van, éjjelente tenyérnyi foltok lesznek a polomon, lepedőmön :oops: de tudom ez még nem jelent semmit.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt!

Most nem olvasok vissza, készülődni kell, aztán indulunk ctg-re, csak gyorsan hírt akartam adni: 2 in 1. :lol:
Vacak éjszaka volt, alig aludtam. Majd mesélek. Puszi mindnekinek.

babaimádó
Kép
babaimado

Annyit azért kiszúrtam, hogy van 2 újabb babácska! Woody, Szilvi, szívből gratulálok! ÜGyesek voltatok!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?