A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi lopok ide a blogodból:

"Ha a mesterséges megindítás ellen vagy, kipróbálhatsz néhány hagyományos, ám klinikailag kevésbé igazolt vajúdásindító tevékenységet, úgysmint: csípős ételek fogyasztása, a mellbimbók stimulálása, sétálás vagy szex (és úgy értjük, rengeteg szex, 5-6 alkalom naponta.)"

Barbcsi ajánlom figyelmedbe a pirossal szegett részt...

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari,hát mikor ezt olvastam :shock: :shock: vazze mondom ezt tényleg egy 40 hetes gazdatestnek írják? :) Mert nekem 1x is kemény fizikai munka :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!!!!!!

GRATULÁLOK SZILVI NAGYON NAGY BABA LETT A NAGY FIÚ!!!!!!SOK EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT!!!!

Évi lehet megindul magától Tomika az utolsó percben mikor nem is gondolnátok,kiváncsi leszek már nagyon,jó utat majd nektek és vigyázz magadra/magatokra!!Milyen érdekes előjele semmi és Szilvi is megszült,szerintem a nagy a baba miatt lett a császár,de ez csak egy tipp!!!!!!!!!

Clarika akkor te is készülhetsz,jah a hasam én is simogatom lehet utána is fogom ki tudja!!

Szamóca már hiányoltalak merre vagy,a szoptatást én is szeretném de majd meglátjuk remélem sikerül is!!!!!!!

Kép
bévi

Évi tuti ez a hálóing én is szeretem az ilyen mesés dolgokat,de a hálóinget azt nem.......szép a pocid nem kicsi már!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Miért,császár lett? Az fel se tűnt..

evilany

jó reggelt!

na akkor szépen sorban:

Szilvi nagy-nagy gratula Tivadarhoz!

Ilus Boldog szülinapot!!!!

Úgy döntöttem, hogy mégsem szeretnék szülni holnap, mert még rengeteg dolgom van a jövő héten!!! :wink: :lol: többek között 3 újszülöttet kell majd látogatnom a hét közepe-vége felé!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Tegnap, amikor bent voltam a kolléganőmnél, az egyik nővér megjegyezte: látom nemsokára maga is ide kerül! :lol: :lol: :lol: hááát igen! már alig várom!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jah,még egyszer elolvastam amit Maccs írt,igen,császár lett :? :oops: :lol:

evilany

Jó reggelt!

Woody, Szilvi 35

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!

Nagyon szép méretek. Lili is, Tiva meg főleg. Gyors felépülést.

Kép

Ilus sajnálom a rossz éjszakát :( Ez a sok nyűg, hányás-hasmenés mind a közelgő szülés jele. Tarts ki, már biztosan hamarosan meglesz a meglepi baba.

Barbcsi még neked akartam írni a befekvéssel kapcsolatban: tudod mit gondolok erről. Ne szomorkodj, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Lesz ez még így se :lol: Fel a fejjel!

Bévi drága ilyenkor már nagyon érzékenyek a kismamák, nem csodálom ha sírsz egy ilyen kedves sms-en.

Én a kórházban bőgtem hétfő délután. Igazából nem tudtam mi a bajom, de ha csak rámnézett valaki már sírtam is. Még jó, hogy egyedül voltam a kórteremben. De azt hiszem ezzel át is ment rajtam a gyermekágyi depi. Az váltotta ki, hogy nincs elég tejcsi.
Most már helyére tettem a dolgot úgy-ahogy. Ha kell a tápi. hát kell. Ez van.

Évi jó lenne ha már elindulna valami és Tomi is meglenne csakúgy, mint Rékababa Clárikának.

Szamóca nálam is ezért lett sectio....

Melegen tudom ajánlani a hakötőt. Csaszisoknak főleg. Remekül tartja a hasat. Ja! És tessék minél hamarabb felkelni, akármennyire is fáj, meg nem megy, eg rossz.
Nekem is mondta a doki, hogy ha nem akarok akkor aznap nem kell felkelni, de másnap reggel mindenképpen. Én alig vártam, hogy lábra állhassak. Nem mondom, hogy nem volt nagyon sz@r, de hamarabb hozzászoksz és egyre jobb lesz, bár az első 3 nap nekem kutya volt. Lehet azért már a másodszor volt műtétem.

Boríték: én vettem egy üveg italt és mellé tettem a borítékot az ajándéktasakba. Így nem volt "kellemetlen" nekem. Kiszedte a varratokat és mert pont ügyeletből ment haza, mondtam neki jöjjön be a szobába mielőtt elmegy :wink:

királylány

Woody és Szilvi szívböl gratulálok a csodaszép babákhoz! :)

Ilus boldog szülinapot!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Gratulálok a "kis" legényhez! :)
Ki lesz a mai topikbaba? lehet én, délután valami ráksalátát eszünk anyósnál...:P

De amúgy meg még egyben...nagyon kényelmetlen már, de egyben vagyunk...bár anyira nem volt rossz az éjjel, mint vártam..valamikor 3 körül állt belém egy iszonyú görcs, azt hittem el se múlik, de végül csak enyhült...

Itt a ctgim képe, legfelül 36. hét, alatta 37. hét, legalul meg a tegnapi...egy hét alatt azért változott (ja, ez csak a hméhes része, babaszívhangokat pont takarják a fölsők)

Kép

Ezt meg én kezdtem el szerkesztgetni...még ugye nincs kész...nem csak a képhiány miatt, de benne van már a tegnapi pocakos kép is...(remélem a két utolsót majd kiszedhetem, és nem kell oda pocakkép...:P)

Kép

Ilus

KépKép
badzsulka

[quote="bmaass"]W írta:bmaassoody és Szilvi szívböl gratulálok a csodaszép babákhoz! :)

Ilus boldog szülinapot!
Kép

Ja, aranyos vagy, de nincs szülinapom...még májusban töltöttem be... :roll: bocsi, hogy félreérthető volt...de a süti jöhet...:P

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus a melléklet lemaradt!

Dia haskötő lesz nekem is,azt mikortól és meddig lehet hordani?
Hogy van a kislegény?

Na készülődök,lassan megyünk.
Elvoltam a pékségben,az itthoni tépőzáras papucsomban mint valami toprongy,mára nem jön fel az eddig még nagy nehezen feljövős utcai papucsom!!! :evil: :evil: Itthoni papucsban flangálok kint,fasza.

evilany

Évi, milyen melléklet? Én látom mindkét képet...

Ilus

KépKép
badzsulka

Akkor is ment a süti, jó gyomorba - nem mondhatom, hogy kezekbe - kerül... Ki kér még?
Ettöl függetlenül mintha tényleg valakinek ma lenne a szülinapja, vagy csak ennyire kótyagos vagyok már én is? Elvette a hasmenés az eszemet?

Éjjel már jobban aludtunk, noha a köhögés mindenkinél erösödött és inhalálni kellett. Megint Regönél néz ki a legrosszabbul a helyzet. Róla tudni kell, hogy elsö két életévét zömmel a kórházban töltötte, mert minden megfázás nála obstipativ Bronchitisben vagy mezei tüdögyulladásban végzödött két nap alatt, tehettem ellene amit csak akartam. A kórházban nagyon imádják, a gyerekosztály gyöngye volt, mindig perlekedés ment a növérkék között, hogy kié Regö. Ö mindig nélkülünk volt ott, nem sokat volt egyedül az ágyában, mert a sok kütyüvel is kivették a növérek és egy babakocsiban vitték mindenhoba magukkal. Le voltak töle nyügözve, mert nem cirkuszolt, hagyta magát kezelni, öntudatos és kedves volt. A dokikat is mindig elkísérte a vizitekre, ment más osztályra is látogatóba velük, ha már lábadozott, szóval ránk nem volt gondja. Ha jöttünk látogatni, egy óra után kitette a cuccainkat az osztály bejárata elé, becsukta az ajtót és integetett, hogy akkor menjünk, várja öt a háreme. Regönek nagyon sok híve van a felnött ismeröseink között, a kérdés mindig úgy hangzik, hogy hogy van Regö, aztán a második kérdéssel: és a többiek? :)
Amikor Döncit vittem kórházba, akkor is az volt a kérdés, hogy Regö most nem jött? De ugye jön látogatni? :)
Ennek ellenére remélem, hogy nem kell öt megint kórházba vinni. Már szükülnek a légútjai, de még reménykedem. Ha mindent egyszerre beadok neki, általában átlendül a holtponton, de még vacilálok. Egyenlöre egymás után adom neki a cuccost, jó a kedve, ha már az étvágy nem is. :(

Viszont kisütött a nap, mehetek a barátnömhöz házi szörnyeket etetni, kipakolni a mosogatógépüket és kirámolni a mosógépüket.

Megyek is a dolgomra. Útközben kell még gyümölcsöt is beszereznem, különben sose fog fájni a hasam. Nekem is olyan hasmenésem van, mint a lakodalmas kutyának...

Barbi
Vendég

Felraktam gre, hátha, ott látszik mindenkinek...

Ilus

KépKép
badzsulka

Babaimádó

Nagyon boldog születésnapot! Kép

királylány

Riszkírozva egy újabb félreértést: Babaimádó boldog szülinapot!
Kép
Vendég

Woody, Szilvi!....Nagyon-nagyon gratulálok, sok puszi! Minden jóságot!!!!!!
limo73

Évi engem csütörtökön műtöttek és hétfőn kezdtem el használni. De csak azért, mert szombaton zárva volt a bolt. Szerintem amint úgy érzed, hogy fel tudod tenni használhatod. És addig amíg szükségét érzed. :wink: Én használom még most is.

királylány

Sziasztok!

Woody, Szilvi35 Nagyon Sok Boldogságot, Jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok Nektek!

Dia remélem jól vagytok, nekem a 3. nap volt sírós nap aztán még egyszer amikor hazajöttünk, de szerintem csak azért mert semmit szinte nem aludtam:-))

Én rákérdeztem a haskötőre, azt mondta a dokinénim még várjak vele egy hetet. Én jövő héten megpróbálkozom vele. Nekem a pocim csak kicsit ment le, sajnos. A lábam alakul, mostmár. A sebem is igaz még feküdni nehéz, főleg a baloldalon, sebhintőporoznom kell a sebet. De ez van.

Tejem van igaz a mellem nagyon érzékeny, de azt a egy percet kibírom amíg jól megszívja, utána már nem fáj igaz addig csillagokat látok:-)))

Ircsi, ha evés után alszik akkor szerinted elég neki a tej, mert mérem és 60-at evett most, de van hogy 70, vagy kétszer volt 90-en.

Nekem még nem kakilt soha ki, viszont nekünk is volt tegnap hogy szoba közepéig sugárba trotty lett:-)) Ez is benne a pakliba:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik nekem le van ragasztva a seb, kedden szedhetem le és akkor zuhanyozhatok rendesen - alig várom-. Nekem jó a haskötő, úgy érzem sokat lendített rajtam a használata. Igaz nem ugrálok még, de sokkal könnyebb felkelnem mióta használom, meg napközben is jobb.

Én nem csak egy percig láttam csillagokat, hanem végig míg a szájában volt a cicim. Áron nekem van, hogy a 100-at is megeszi. Bár már ez a ritkább, most olyan 70-80ml-t eszik.
Szerintem ha evés után alszik neked Bence akkor tuti elég a tej. Neki a súlya is kisebb. nekem Bence a 40-et alig akarta megenni ilyenkor.

Eljutottam a hajmosásig :lol: félig már meg is van szárítva. Milyen apró dolgoknak tud ám örülni az ember lánya :lol:

királylány

Sziasztok!

Örömmel tájékoztatlak titeket, hogy 2010. augusztus 5-én 14:24 órakor megszülettek az ikreink! Jonatán 3300g, 54cm, Noémi 2700g, 51cm. Bár végül (hosszas küzdés után, mert kb. 4-re értünk be a kórházba) császárral születtek, mindketten jól vannak, egészségesek és gyönyörűek! :-)
Ha hazamentünk, mutatok majd képeket is. :-)

Claire
claire

Claire Gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

Jaj SÍROK már megint!!!!!!!!!!

CLAIRE NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK,SOK-SOK TEJCSIT IS ISTENEM DE JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOLDOG VAGYOK ETTŐL A SOK BABÁTÓL!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Babaimi Boldog szülinapot!!! :wink: :lol:
Kép

már teljesen össze vagyok zavarodva, hogy kinek mije van és hogy ki szült és ki nem... :shock: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Ilus rák hmm ínyenc nekem nem jönne be,de ki kell próbálni párom megeszi nah nekem nem kell,jó kis méh tevékenység nekem így 4 nappal a ki írt idő előtt ,egyenes vonal van semmi több!!!

Dia hajmosás elhiszem örülsz már minden apró dolognak kezdek irigy lenni,hogy Lili még nincs itt,nah de párnap ide vagy oda :lol: :lol: vagy esetleg óra :lol: :lol: apája vett Lilinek szopipárnát mutattam neki milyen aranyosan fekszenek rajta a csöppségek és venni kellett Lilinek is mert majd azon fog feküdni nézik együtt a tévét,meg alszanak!! :lol: :lol: :lol:

Évi lehet már te is Tomikázni fogsz nem sokára,ki tudja lehet ma!!!Papucs ne is mond nekem van egy rózsaszín adidas lábújj bedugós sport papucsom mindenhova és mindenhez azt húzom fel elég hülyén nézek ki benne,de ez van!!!

Többiek!!!Barbcsi,Vanilla,nah tessék jelentkezni mindenkinek vagy hogy babázik!!!

Szilvás remélem jól vagytok,és Beáék is!!!Puszi nektek!!!

Kép
bévi

Nah egy napra 4 gyerek ez jó hír de jöhet még több is!!!
Tünde csak azt olvastam először Babaimi nem láttam hogy szülinapi köszöntés azt hittem már ő is megszült,nah mondom egy hozzászólás egy baba!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon izgalmas egyre több baba születik várom a többit is!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Claire:

Sok boldogságot! Kép

királylány

Claire, gratulálok!!!!!!!!!!

[quote="bévi"]N írta:béviah egy napra 4 gyerek ez jó hír

És hol van még a nap vége...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Claire
Sok szeretettel gratulálok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire Sok Boldogságot, Jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok Nektek! Szép nagy súllyal születtek a bébik:-) Várjuk a képeket!

Dia akkor lehet én is megpróbálom, ha könnyebb felkelni, mert az még mindig fáj nekem:-((
Nekem nem tudom miért eszik ilyen változatosan, mondjuk eszik és közben elalszik, de olyankor megnézem és kiderül 60-at evett és utána még ráteszem vagy eszik vagy nem ha nem akkor hagyni szoktam.

Babaimi Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ahogy így olvasgatom a hozzászólásokat a lábbelikről, eszembe jutott a régi idők kismamacipője - eddig azt hittem, ez egy agyrém, de kezdek rájönni, hogy ezt azért hordták, mert úgy fűzöd, ahogy akarod... Persze übercsúnya, vagy mondhatod, hogy retro a divat :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
xtina75

Brik
Szerintem, ha evés után békés, nyugodt... akkor biztos, hogy eleget eszik... NEM kell mindig egyforma mennyiséget fogyasztania!
Az a lényeg, hogy legyen napi 5-6 jócskán pisis pelusa... olyan rugalmas legyen a bőre...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi pelus mennyiség meg van mindegyikben van pisi, kaki:-)) És a bőre is szép, egyre szebb, nem ráncos, már. Ti csipás szemre mit használtatok? És egy hülye kérdés van egy krém bőrpuhító krém a neve azt ti mire használjátok, mert a boraxos azt a popsijára írták, mindegyiknek meg van hogy mire használjam de erre még nem jöttem rá, úgy hogy eltettem:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Maccs hát remélem kaptok most majd vevőt a házra, krízis miatt az embereknek nem nagyon van pénzük, Egyetértek azonban, hogy valami vidéki kertes házban sokkal kellemesebb, mint a városban élin. Főleg ha van ott valami jó kis óvoda, iskola a gyereket nyugodt szívvel akár egyedül is elengedheted az iskolába és aztán délután játszhat kint a szabadban a kis szomszédokkal. Maga a paradicsom bármelyik gyereknek. Mi is ezt szeretnénk majd idővel.

Tina ma is gondolok ám rád!!!! Nem kell feladni, tudom a legkönnyebb mondani de én is így voltam vele nem hittem, hogy egyszer nekünk is sikerült és tessék ma 39. hetet is betöltöttük, amilyen nehezen jött össze annyira "tökéletes" volt a terhességem eddig. Ezt kívánom neked is!

Évilány egyetértek veled, a babák jól érzik magukat csak arra nem gondolnak, hogy mi nem. Telefonon éppen azt meséltem sógornőmnek, hogy a kislányom milyen jól érzi magát odabenn és közben pár lépés tettem a tiszta ruhás teknővel és nekikezdtem teregetni ami azonban kisebb lihegést váltott ki :shock: Meg is jegyezte baba lehet jól van de te már nem nagyon bírod nagyon szuszogsz mit csinálsz. Mikor elmondtam, hogy szinte semmit jót nevetett és mondta bizony teneked ez már nem könnyű.

Vanilla zsebibaba :lol: :lol: jó nagyon!

na most mennem kell ebédelni, folyt. köv.

Kép
Kép
melisch

Megjöttünk,vettem papucsot,rém csúnyát,41-est...:(
Nst rendben volt.Nemsokára megyünk anyukámhoz.

Babaimádó,boldog születésnapot!!

Ilus én nem látom a képeket,de lehet a firefox szarakodik!

Claire,szívből gratulálok a kis jövevényekhez!! Jó egészséget mindannyiótoknak!

Kép

evilany

Tina az a kismama cipő jó találmány volt ám! Tartotta a bokát,és nem fájt ennyire az ember lába mint most.Én hordtam még anno a suliban :)

evilany

Melisch, SOHA nem adom fel! :wink: 8) :roll:

Évi, egyébként ma is kapható, 5500 ft... :shock:

Kép
xtina75

Szemet én sima vizes vattával kitöröltem... és kaptunk neomycines szemcseppet...

Bőrpuhító: akár cicibimbóra is jó lehet...

Akkor valószínűleg nem éhezik Bence! Az nem baj, hogy nem egyforma mennyiségeket eszik!!!! Te se eszel mindig egyformán!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire...gratulálok a babákhoz...micsoda nagy család lettetek (nem mintha eddig kicsi lett volna)
Sok boldogságot és sok tejcsit! :)

Évi, örülök, hogy minden rendben, de jobban örülnénk, ha legközelebb nem jönnél már haza... :wink:
Ha gondolod nézd meg g-n, vagy ott sem látszik? Elvileg JPEG formátumú, nemtudom miért szarakodik...

Mi kitakarítottuk a lakást, pontosabban Gábor a lákás nagy részét, én meg a konyhát...kicsit megreformáltam, meg átpakoltam, így jelenleg praktikusabb a minikonyha...

most körmöt festek, meg tv-t nézünk...
Papuccsal nekem nincs bajom, de így törött lábujjal nem olyan jó bármitis a lábamra tenni...de azért kicsit hűvös van ahoz, hogy papucsban flangáljak, a cipő meg halál így...

Ilus

KépKép
badzsulka

Woody, Szilvi35, Claire - én is gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mennyi baba, nem hiába mindenki termenen van ha eddig gondolkoztak, most egymás után bújnak ki :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
melisch

Ircsi köszi a sok jó tanácsot, kicsit megijedtem a kevés evésen, pedig hízik:))2560g-al engedték ki egy hete, most 2890g.
Hízott:-) De tényleg a lényeg, hogy alszik, hami után. Megnyugodtam most már:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia mástól is hallottam, hogy a hajmosás baba mellett tiszta wellness :lol: :lol:

Babaimádó Isten éltessen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! remélem nem kevertem össze :oops: :oops:

Evilány papucs :evil:

Bévi remélem a sírós hangulatod elmúlt mára :wink:

Barbcsi, Vanilla???? reméljük szülni mentek ma mintha már nem lettek volna.

Mi jól vagyunk, ma azért rosszabb valamivel, fene sem tudja mi a bajom, nehéz a pocim, fájdogál a hasam, hátam jobb lesz ha lefekszem. Kint megint be van borulva lehet az idő teszi.

Reggel azt gondoltam elment a nyákdugóm :lol: de Vanilla írta, hogy amikor neki csak fehéres/sárgás ragadós volt a doki folyásra tippelt így nem tudom mit is gondoljak. Pedig nagyon olyan volt ragadós azonban nem volt barnás, na ki tudja :roll: Remélem megvárjuk a holnap estét míg megérkezik a dokim, férjem azonban kérte a lányt engedje menjen el hétfőn a megbeszélt tárgyalásra, nekem kell a doktor nőtől elhozza a papírom és aztán indulhat a mandula.

Nagyimnak lesz 9-én a szülinapja és mindenki úgy gondolja megérdemelné a dédunokát ajándékba, na de ez nem kívánságműsor. Én is úgy vagyok mint Bévi a páros napokat szeretem és nagyon jó lenne a 10-08-10 azaz a kedd vagy ha nem a héten akkor majd csak 19-én házassági évfordulónkon. Férjem azonban azt mondta neki a péntek 13 felelne meg :shock: :shock: :shock: :evil: na nem, nem vagyok babonás de valahogy mégsem akarnám.

Kép
Kép
melisch

SZiasztok...
Megjöttem/tünk. ;-)
G-re tettem képet, a babás albumba egyet, a sajátomba néhányat...

Woody, Szilvi, Claire. HATALMAS GRATU.
SZÜLINAPOSOKNAK iS!!!

Csajok, most én mondom, hogy nem tudok mindent visszaolvasni, ne haragudjatok. Enikő még elég rapszodikusan ébred, kb 1,5 óránként...
Bár éjjel rendes volt, mert 10-f3-ig húzta, na utána óránként cicit kért.

Most is kicsit mélyebben alszik, le is zuhanyoztam, a hajmosásig már nem mertem merészkedni, az egy köv. etap lesz ;-) Dia, indul a mandula... :-) Kettő gyerek. Hűha... Még jó, hogy van aki a "nagyot" leköti... Bár egyelőre örül neki, meg simizi, énekel neki, de a hangfogót még nem tudja "feltenni" szóval szokni kell a szitut...

Csajok, mindenkinek olyan szülést kívánok, amilyen az enyém volt most. Bár ijesztő volt a tempó, a végére picit be is rezeltem, de szép emlék. Idő érzéstelenítésre már nem volt, szóval mindent "átéltem"... :-)
1/4 12-kor volt az első fájás, de csak mensi szerű valami. éjfél körül esett le, hogy ez AZ LEHET. Zuhany, időmérés, és már 5 percesek voltak...

1-kor mentünk be, regisztráltak. Szülőszoba, átöltözés, kikérdezés. Ügyeletes doki vizsgál (ollllyan bunkó volt!!!! ) és bő 3 ujjnyi voltam. Na, itt már elkezdtek nyüzsögni, hívták a dokimat, ctg... És kb 20 perc alatt még egy ujjnyira kitágultam. ÉS NEM ESETT JÓL SEMMILYEN alternativ eszköz, mint labda, bordásfal mittudomén, örültem, hogy fekszem. A két szülésznő ugrásra késen várták a dokimat, mert nélküle nem lehet burkot repeszteni, az beesett, burok el, mondom, jön a baba. Ők: hát nyomjak. Én: NEM MEREK, MERT NAGYON JÖN. :-) ...komolyan, ezt mondtam...
Mondták, hajas baba, nyomjam ki gyorsan. Kb két tolóm volt, és kicsusszant ENIKŐ. KB 40 percet voltam a szülőszobában vajúdva... Utána a betekintés, varrás sztem sokkal rosszabb volt, de túlélhető...
2 óra ismerkedés után vittek osztályra.

Évinek írtam, hogy jártunk, de szerencsére hazaengedtek. Estére lett tejem is, Enikő jól teletömte a Pocakját, szóval az első este itthon bőgéssel kezdődött...

Szóval, majd egyszer leírom mindezt összeszedettebben is, de most kicsit csapongok, meg folyton a Kisasszonyt sasolom, mikor ébred. :-)

Igyekszem majd jönni...

szilvás76

Sziasztok!

Woody,Szilvi35 és Claire
Nagyon sok boldogságot,örömteli pillanatokat és sok tejcsit kívánok!!!
De jóóóóóóóóóó...aug.5....szép nap :D
Természetesen mindegyik nap szép-főképpen ha baba születik! :oops:

Babaimádó
Sok Boldogságot!!!
:D :D :D :D

Képeket mindenkitől kérünk!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ilus explorerrel meg tudom nézni!

Szilvás isten hozott,nagyon szép a kislány és a szülés hát le a kalappal!!

Tényleg Barbcsi és Vanilla nem voltak még..és Bols se mostanában.
Huhú azt sejtem van itt még baba lapulóban :)

Melisch nekem is a 2010.08.10 tetszik ezért kértem a dokitól a keddet,szerd aneki nem jó,péntek meg 13 na az ki van zárva.

evilany

Kép

evilany

Szilvás...még egyszer hatalmas gratula...
nem semmi!!!
Majd jelentkezz ha tudsz :wink: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Látom, már tudjátok a hírt!
Az én kislányom meggondolta magát és szerencsére nem kellett elindítani a szülést. Így péntek éjjel 2:22-kor bejöttünk a kórházba. Fájások már kb. 6 percesek voltak. Azt gondoltuk, hogy haza fognak küldeni, mivel telefonáltam nekik és mondták, hogy megnézik a méhszájat és utána eldöntik, hogy mi legyen telefonban nem tudják eldönteni, hogy lesz-e szülés vagy nem. Még én lepődtem meg, hogy azt mondták, hogy itt baba lesz még péntek 12-ig, így 1-es szülőszoba. :D
Volt burokrepesztés is és jó sok fájás. És én kértem EDA-t is. De túl jól reagáltam rá és miután megkaptam azonnal kb.30-40perc elindult a baba kifelé. Volt egy kis gond is közben, férjemet ki is küldték. Ezt most nem írnám le, a lényeg, hogy minden rendben van már és mindenki jól van.
Most is itt alszik a kocsiban a kis drágám. :lol: :lol: :lol: Szopit azt tanuljuk, tejcsi még nincsen, de azért 2.30 óránként megpróbáljuk a dolgot.
Ha minden ok, akkor hétfőn mehetünk haza. Majd otthonról rakok fel képet is.
Bocsi, most nem tudtam visszaolvasni, de mindenkinek gratulálok aki most szült!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?