Jó reggelt!
Mi még 2 az 1-ben, tegnap mintha mintha kicsit görcsöltem volna de nem volt még vészes. Azonban az éjjel a kisasszonyom annyit mozgott

én meg csak háton néztem a plafont meg a laptopon kártyáztam majdnem 3 óráig. Na ez van fekvést is már unom de ha sokat vagyok állva/ülve keményedik a pocim.
Éjjel én is nehezen tudok aludni de nappal csak pihenek hála szüleimnek. Ma még templomba sem mentem, doki csak este jön így szigorúan feküdtem tegnap is, biztos ami biztos alapon. Anya egyik falubeli kolléganője a tegnap este azt mondta csak ne szüljek még az éjjel, bár szeretné ha ő lenne ügyeletes bent pont akkor, de nem pont akkor.
Szilvás Enikő ahogy azon a képen mosolyog.....tündéri!!! Te aztán nagyon ügyesen és hamar megszültél én is ilyet akarok (mint könnyű szülést, mint tündéri babát)!!!!!
Woddy csak nem vártál meg

vagy közeleg az én időm is
Csillag, hogy tud csücsöríteni Gergő megzabálnám!!!!
Mares te, hogy érzed magad még vagy 2-3 hét és neked is kezdődik a "nagy pocakos" korszak, használd ki ha még birod most magad, mert aztán egyre nehezebb lesz a pocidat is cipelni
Katka te hogy vagy?
Napsugár kisebb furcsa érzéseket gyengén én is észlelek, na meg a drágám csuklását...ott lent jól érzem...kicsit idegesítő
Bévi Nem volt kicsit fárasztó vendégeiddel ülnöd vagy tudtál kényelmes pozíciót venni? Torta elfogyott? Szopispárna nekem még kicsit ennél is vékonyabb és azt hiszem nagyobb a lyukja, de még nem láttam csak képen, férjem most hozza majd. Én a nagyon nagyon nagynak találtam a méreteimhez aztán majd meglátom tudom-e hasznát venni.
Babaimádó sajnálom, hogy ilyen éjszakád volt kíváncsi vagyok mit mond a doki, a barna akármi lehet a nyákdugó darabja is. Nekem a tegnap reggel volt egy nagyobb kocsonyás valami, este megint egy kevesebb de még nem volt barna, lehet még csak darabokban esik ki.
Évilány most hogy vagy? Levél Mikinek

ahogy írtad a reakcióját, mintha az enyémet idézted volna. Mikor a bútort vitték előtte 2x elmagyaráztam neki mit hova kell tegyen és mit csináljon (elfelejtettem lerajzolni) erre vagy 3x hívott, hogy mit hova kell tegyen. Ennyit a pasikról. Nem tudnád esetleg magaddal vinni a ruhákat is amibe hazahozod vagy rakd a hordozóba és akkor tudja kell a hordozó meg ami benne van. Fájásokat nálad is sajnálom.
Szamóca kitartást!!! Holnap nekem is doki ha elindulóban van tuti indítják, kicsit csúnyán hangzik de nem is bánnám. Hétfőn éjjel kedvenc szülésznőm az ügyeletes és ugyebár ha már éjjfél után születne 10.-ikei baba lenne
Bekri gratulálok még egyszer!!!!!
Na megyek megjött a család a templomból ilyenkor nem szeretek itt írogatni anya mindig jön. Puszi mindenkinek!