A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Na mi is hazaértünk :roll:

Dodi!
ez édes :D
Mi az hogy mindig csak a rosszról?? Nekem kábé az jön le, hogy pezseg az élet, ráadásul még kufircoltok egyfolytában mint a nyuszik :mrgreen:

Mi Lignanoba megyünk, innen 538 km. 5 és fél óra cca.
Mi is mindig szeptember elején szoktunk, ez lesz az első hogy már augusztusban elmegyünk. Én szívesebben mennék később, de alkalmazkodunk másokhoz.

Pocok!

Mi már egy ideje habozunk, mert mikor elkezdett felállni a kádban sürgősen leszoktunk az olajos fürdetőről eltaknyolás okán. Nagy élmény a hab :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én azért kukorékolok mert és most tátátatám :arrow: A kölyköm tegnap este negyed 10-kor feküdt le, és délelőtt 3/4 10-ig aludt. Azért erre már én is így néztem :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
és mindenki aki hosszú útra megy a sarjával:

ezt éjszaka nyomjátok le? Mert Nimród halálra unná magát ennyi ideig "beszögezve" lenni az űlésbe... kocsiban maxmax 2 órát alszik, utána pörögnie kell.

[quote]e írta:ltaknyolás okán

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote]N írta:ekem kábé az jön le, hogy pezseg az élet, ráadásul még kufircoltok egyfolytában mint a nyuszik

hát kb nekem is ez jön le :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Zé durván nyomja az alvást! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Hajnali 5 órás indulást tervezek, semmi zargatás, szopi, majd pizsiben átrakás ülésbe, 'oszt majd meglátjuk. Mostanában a délelőttök elég alvósak. Ha meg mégsem, akkor meg félúton megállunk és szaladgálunk. Igazából gőzöm sincs, nálunk is 150 km volt eddig a max.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!

de Dodi is szokott... neki lehet? (na jó, ő még kicsi
8) :lol: :lol: :lol:
Nem, Dodinak überbrutál alvásigénye van :evil: :( :( . Talán a cukrommal függ össze, vagy családi vonás. Tesóm is ilyen, és ő rokon is, cukros is :lol: . De nem minden nap alszom ám :roll: :lol: .

Nekem kábé az jön le, hogy pezseg az élet, ráadásul még kufircoltok egyfolytában mint a nyuszik
Na most erre ilyen fejet vágjak: :oops: :oops: :oops:
Vagy ilyet: 8) 8) 8) 8)
:lol: :lol: :lol: :lol:

....Mert hát nálunk sem fenékig tejfel az élet, és ha összeveszünk azt el is szoktam nektek mesélni. És nem korrekt apával szemben, ha csak a vitákról (meg a szexről :oops: ) számolok be :lol: . Most épp nagyon jó periódusunk van :wink: .
Én nem is kufircolunk sokat, jó?! :evil: :lol:
"Bond szexológusa" szerint pont ennyi a normális, különben, baj lenne :twisted: :lol: :lol: :lol: .
De most mit magyarázkodjak, nekünk (nekem) sokkal jobb szülés óta (főleg mióta nem szoptatok pláne) :shock: , így persze hogy rárepülök apára, ahogy tudok :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Na nehogy má' mentegetőzzél :arrow: Csak irigykedünk :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mára csak ennyi tellett :oops: :oops: :oops: :roll: :oops: :oops: belőlem, majd holnap jövök mesélni.

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodiígy persze hogy rárepülök apára, ahogy tudok :lol: :lol: :lol: .
:lol: :lol: :lol:
Lehetséges, hogy tegnap délután téged láttalak a Pólusban a dm-ben? Épp a pénztárnál fizettél, de mire odamentem volna Marci hátraarcot vágott és elszaladt. Mire visszatuszkoltam a sorba elmentetek.

Bond ügyi vagy a főzéssel, bár én a halat csak a vízben úszkálva nézni szeretem.

Czigka, délután én se tudok aludni, bennem van még mindig, mire elaludnék valamelyik kelni fog. Így inkább nem próbálkozom.

kispiskóta

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:15-kor.
Vendég

Sziasztok! :)

Czigka te hülye vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nem lettem konyhatündér, csak tegnap korán reggel megint felébresztett Hugi, és nem tudtam vissza aludni. Kínomban inkább kimentem főzni, hogy akkor legalább délre kész lesz az ebéd. (Ez nálunk elég ritkaságszámba megy :roll: :oops: )
A halat én csak dirigáltam. Apa megpróbálta felülbírálni, de azért serényen pakolta befelé.

Kispocok13!

Remoskát csak az nem használ aki nem ismeri. Mert akinek van az tudja, hogy a világ legnagyszerűbb találmánya(inak egyike). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk nagy sláger. :wink:

Tegnap Hugi belázasodott. Este kapott hűtőfürdőt, kúpot (kb. 38 volt ekkor), ma fél hatkor pedig Nurofent. Most 37,5-nek mértem egy kis homlokmérővel. Eszik-iszik, jó a kedve, de a szemei még zavarosak.
Én marha fáradt vagyok, mert csak nagy nehezen aludtam el. De legalább akkor is a kis sült kolbászokról-meszelésől-a Dér Heniről álmodtam, ami nem is lett volna akkora katasztrófa de még a végén a Fásy Ádám is befigyelt a képbe. :shock: :shock: :shock: :shock: Na, ez padlóra tett. Úgy érzem magam, mint akit kifacsartak. :roll: :roll: :x :x :x :x :x :lol: :lol: :lol: :lol: :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Egy kis életjel magunkról. Nálunk minden rendben van. Eddig gyerekek is jól vannak /voltak. Az allergia szezon kezdődik, mert már Nórbinak igen csak viszket az orra, meg a szeme.
Rékát akarom elvinni dokihoz, ugyan is baromira étvágytalan, és sokat fáj a hasa, olyankor nem akar enni, aztán amikor nem fáj a hasa akkor eszik valamennyit.

Ma reggelre Nóra lázasodott be, de semmi tünete nincsen csak a láz. Arra gyanakszom hogy a szemfoga a bűnös, ugyan is kijött 9. fogként a rágófoga alul, és a szemfog imaradt, most az indult meg eléggé be van dagadva, de nem engedte megnézni jobban. Most épp alszik.

Voltunk nyaralni Balcsin, először ketten apával 3 napra, nagyon jó volt, Nóra tök jól bírta, én jobban féltem tőle, de semmi gond nem volt. Aztán mentünk ahogy hazajöttünk rögtön másnap a családdal, 10 napra mentünk volna, de sajnos a 7. nap után haza kellett jönnünk, mert akkor jött a hideg, és 16 fok lett, és maradt is a hideg egészen addig amíg ha nem kellett volna jönnünk, még kirándulni sem tudtunk volna elmenni mert esett az eső, így hazajöttünk.
Mi jövőhéten pénteken elmegyünk még apával ketten 3 napra Horvátba (még sosem voltunk) és aztán vége a nyárnak. Kezdődik a bevásárlás a suliba. Jaj de nagyon nem várom, annyira hamar eltelt ez a nyár.

Velem: amióta szedem az L-thyroxint a pajzsmirigyre sikerült leadnom még 1 kg-t. Így most már 58 kg-t. Most 4 kg-nál tartok. Érzem hogy nem vagyok annyira ingerült sem, és a pulzusom is már több mint eddig volt. Majd októberben kell mennem kontroll vérvételre. Hát nagyjából ennyi rólunk.

Nóra még most kezd el menni, már el meri engedni a kezünket és tesz kb 10-15 lépést egyedül. Nem gondoltam volna hogy ő lesz aki később indul el. Betti és Norbi egy éves korukban, Réka meg 11 hónaposan már ment. 77 cm, és tegnap mértem 9900 g. a 21-es cipő kicsi rá. Imádja a mesés könyveket nézegetni és állandóan hozza oda hogy meséljük neki. Voltunk állatkertben a pupu teve tetszett neki a legjobban. Imádja a kutyákat. Nem lehet előtte enni fagyit, dinnyét barackot cseresznyét és paradicsomot, mert megőrül érte. Iszik pohárból, és most már csak azt eszi meg amit mi.

Végére teszek pár db képet is. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:28-kor.
Vendég

Czigka ha a kocsira gondolsz nem a miénk :D :D Házassági évfordulónk volt apával, nem tudtam mit kitalálni neki, és van egy autóversenyző barátunk aki egy autókölcsönző cégnél dolgozik, és eltudta intézni hogy elhozhassuk egy hétvégére ezt a kocsit, ez a cég főnökéé. Ő adta oda. Apának ez volt a meglepi, ez a kedvenc kocsija a ferrari után. De hát sajna még egyik sincs, majd ha megnyerjük a lottó ötöst :D :D :D :D

Amúgy igen, rettentő sokat nőtt Betti, és most már kezd csajosodni is. Nekem nagyon fura még, szokom a gondolatot hogy ekkora lányom van.

Kép

gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:29-kor.
Vendég

Czigka ja, értem, köszi. Bár épp most vesztünk össze apával. Sajnos ilyen is előfordul, de hát zajlik az élet. Igen az nagyon sokat jelent hogy pl anyuék itt laknak mellettünk, rengeteget vagyunk együtt. De nyaralni nem nagyon szoktunk menni év közben. Nyáron egy hetet a családdal, és ketten 3-4 napot. Most hogy még egyszer megyünk apával ez csak kivételes eset, nem szoktunk kétszer menni, de valahogy úgy érzem, most nagyon fáradt vagyok és nem volt elég a balatoni 3 nap. Sok volt a szülés, közben az iskola a gyerekeknek, a kétszeri iskola váltás, és pluszban hogy olyan sokszor voltam beteg. Kell még az a 3 nap. Remélem sikerül feltöltődnöm eléggé, megpróbálok sokat olvasni, na meg aludni.

Voltam Nórával dokinál azt mondta piros a torka, de nem adott rá semmit. Lázcsillapítót kell adni. De a szájába nem enged nyúlni, tutira a foga is, amikor nevetett akkor láttam hogy nagyon fehérlik és csúcsos az ínye.

Kép

gabi1

Kispiskóta!

Aaaaj :? , pedig én voltam. Botonddal, meg a keresztanyukájával :wink: . Én nem láttalak titeket :( . De kááár. Legközelebb (biztos lesz még ilyen :twisted: ) kiabálj rám, vagy csapj agyon egy kosárral, vagy vmi :lol: :lol: :lol: .

Czigka!

Juhuuuu 8) :D :D :lol:

Még gondolkodtam is, hogy ez normális??
Lehet, hogy nem, de tojok rá :twisted: :lol: . Élvezzük ki, és kész. remélem második szülés után nem változom vissza :roll: :lol: . Na jó, az is szupi volt, de most huhuu :lol: .

Bond!

Remoskát csak az nem használ aki nem ismeri.
Tehát én :oops: . Vagyis: he?

......

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:30-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:30-kor.
Vendég

Köszönjük, javulófélben vagyunk. :wink: De azért még nem kiabálom el. :roll:

Remoska:

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=17488

http://www.zsibvasar.hu/?op=art&aid=3241011

http://www.google.hu/images?hl=hu&q=remoska&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=-wJfTNCSKs2kONHWoL0J&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDYQsAQwAw&biw=1007&bih=605

A miénk még igazi csehszlovák. 8) Anyám úgy kérte meg egy kollegáját, hogy hozzon onnan egyet. Jól tette. :P :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

czigka! :)

Ha valami, akkor ez igazán szoci dolog. Vagy 40 éve letezik, a miénk bűnrondabarna, és vasalózsinóros. Kell ennél több?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (A képek közül a harmadik :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Vok, csak apa elpaterolt a gépéptől :? :lol: .

Bond!

Hugi láza :( . Remélem csak "3napos" és semmi több :wink: .
Nem azt mondtad, hogy 39-ig csak borogatsz :roll: :twisted: ?! Sztem jól tetted, hogy adtál lázcsillapítót :wink: . Látod, így se aludtál jól, hát még ha azzal a tudattal kell feküdnöd, hogy vagy spontán begyullad a gyereked, vagy nem :? :lol: :lol: :oops: .
Álmaid: Hozzád se sűrűn járnak haza :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: !

Gabi!

Nyaralás :D :wink: !
Hülyehülye allergia :( :evil: !
Képek :D :D :D . (Mi Nóri lábán az a piros? Térdvédő :shock: ?)

Czigka!

:wink: . Én tudtam, hogy ez is lehet, mázlink van 8) :D . De van olyan ismerősöm, akinek azóta viszont soha nem jó, sőt még csak fel sem izgul :( . Válságban van a házasságuk emiatt :cry: . De a pasit is meg lehet érteni: idén még nem voltak együtt :shock: :? . Ráadásul a csaj is beletörődött, nem tesz ellene semmit :? . Pedig meggyőződésem, hogy ez fejben is dől el, ráadásul a női vágy is kereslet-kínálat alapon működik, szóval így persze, hogy nem javul a helyzet...
Na mindegy, mi örülnk és kész :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodikám!
Azért azt se felejtsd ám el, hogy ösztroribi vagy ugyebár :wink: Azt hitte Kegyed, hogy az nem számít??? :D

Ez a főzőizébizé nekem is új....de nekem elég sokminden az, ilyen téren, de valszeg már így maradok :oops:

Bond!
Huginak jobbulást :)

Czigka!

Akkor meg örömködjél te is magatoknak :wink:

Azzé' én sem panaszkodok e téren. Bár nekem az elején volt némi fiziológiai problémám, de túl vagyok rajta. Rosseb tudja mi volt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hali!
Nem voltam egy kis ideig, mert elmentünk "nyaralni" vagy mi. Vagyis így, hogy van három kislányunk ez igazi nagybetűs nyaralás volt! :D :D :D 2 napra apósomék nyaralójába, első nap barátokkal, ők egy éjszakát voltak ott, mert nekik is babájuk van, 4 hónapos és aztán még egy nap kettesben! Szuper volt, meg persze közben apa szülinapját is megünnepeltük (úgy kb. egész héten... 8) 8) :wink: )

Tike, nagyon szépen köszönöm! Megyek is és megnézem, bár már lassan itt a nyár vége, de még gondolom jövőre is szuper, sőt!

Bond! Dér Heni és Fásy Ádám, micsoda rémálmok... :shock: :lol:

Majd jövök később, vagy holnap, vagy a napokban, hetekben! Szóval majd... :lol:
Most megyek, hogy erősítsük azt a kereslet-kínálatos dolgot, amit Dodi annyit emleget... 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
pagika

Lois!

Dehogynem, erre is gondoltam :wink: . Mármint arra, hogy nem is a szülés változtatott a dolgon, mármint a hormonjaimon, hanem egyszerűen az, hogy nem szedek fogamzásgátlót, így az ezértfelelős hormonjaim is buzoghatnak :lol: .
Ez az egyetlen, ami szimpi a gyógyszertelenségben, szóval vmi köztes megoldás kéne majd :roll: . Azalia-ra gondoltam: az ösztro.mentes, mégis bogyó, és cukrosoknak jobb is, mert nem krosítja az érfalakat....

Nekem azt mondta, a dokim, hogy szülés után 6 hétig bármi lehet, és az ellenkezője is :lol: . Szóval az tuti normális volt, főleg a gátmetszés is bejátszott nálad, meg ilyenek. Tudod, nálam azok a részek kimaradtak a "buliból" :? :lol: :lol: .

Pagika!

üdv itthon :D :D :D .
Most megyek, hogy erősítsük azt a kereslet-kínálatos dolgot, amit Dodi annyit emleget...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Na jóvan, többet nem emlegetem, már tiszta ciki :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi
Nem, azzal nem volt bibi, valami más volt, khöm, "beljebb" :oops:
Annyira nem vágta haza dolgokat, mert nem hagytam, de azért örültem mikor már nem éreztem. Nem is engem frusztrált, hanem a Drágámat, mert ő nem akart nekem fájdalmat okozni.
Én pesszáriumra gondoltam anno szülés után, de égen-földön nincs, a gyógyszertárban körbe röhögtek, mikor kerestem :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
papírcsákó felrakása a Dedre nálunk is esélytelen volt, nekem is van üvöltős képem, ahogy közelítjük a fejéhez :oops:
Gyüjjenek holnap a képek, neked meg jó pihit, hős konyhaKszéna! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Akkor sztem neked is az lehetett, mint a barátnőmnek: hüvelyelőlreesés. A dokija neki azt mondta, hogy ez nagyon gyakori, 10nőből 7nek van (hüvelyi) szülés után, de a legtöbbjüknek fel sem tűnik, mert nem olyan fokú. Aztán ez szépen visszahúzódik, általában 6 hónapra legkésőbb elmúlik, de hanem, oep-re meg lehet plasztikáztatni...
De akkor nektek erre nem volt szükség :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Arra nem emlékszem :roll: , hogy azt mondtam volna, hogy 39-ig csak borogatok, de arra igen, hogy egyszer körkérdés volt, hogy egy 40 fokos lázzal fekvő gyereket felkeltenétek-e. (Annak idején Manó is kapott kúpot, Nurofent, hűtőfürdőt, mindent. :roll: )
Én akkor azt mondtam, hogy nem, de Apa azt, hogy igen. Most újra megkérdeztem, mire benyögte, hogy nem, ő sem keltené fel. Mondom, hogy jó, mert múltkor nem ezt mondtad.
- Jó. Akkor azt mondom, hogy akkor nem kelteném fel, ha látnám, hogy nyugodtan alszik. De ha azt látnám, hogy háynkolódik, rosszul van, akkor igen.
- :?

Holnap írok friss Manó történést! :wink:

boo! :)

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :P A tuti sütihez gratula, Szamossal jól meg fogtok szenvedni, szegények. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Papírcsákót én se kultiváltam volna. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: )

A minapi halas kajához mindent megvettünk, majd amikor kijöttünk a boltból, akkor Apa mondta, hogy forduljak vissza, mert már csak a halat kéne... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi "okésnak" mondható, de azért kapott egy 200-as kúpot.

Mára ennyi, folyt holnap. Sziasztok! :wink:

Kép
Kép
200907?

sziasztok!
megjöttünk a telkezésből....végre volt mit olvasnom...
nekünk is bármelyik nap jó a talira és örülök,hogy végre mi is ott
lehetünk végre.

alvás:
hát nekünk irtó szar,mert vagy nem alszik egész nap vagy amit már
irtam,hogy pár perc sirás után elaszik 10-20percre majd felkel
és ha beteszem a mi ágyunkba,akkor ott folytatja tovább és
alszik másfél órát.

a "kereslet-kinálat dolog" szülés után nekem is furi volt,de sztem amit
Dodi is irt a vágás miatt.később helyrejött.
most szegény apának furi a lágyéksérv miatt...

egyenlőre ennyi jutott eszembe...

ja Boo mi szabadfelhasználású hitelt vagy mit veszünk fel.
talán az másabb,mint a lakáshitel...

ja a sütibödöntbe én is pont múlthéten tanitottam meg,hogy hogyan
dobálja bele a formákat és irto hamar megtanulta.

Kép
Kép
csibe83

Bond!
hugi lépegetéshez gratula!

Dodi!
nektek a sok örlő foghoz grat.
nekünk már 3 hónapja kibújt a 7. fogacska és azóta stagnál.

ja és most megnéztem a sex és new yorkot szóval az én részemről
már mehet is a kibeszélés,de ha jól emlékszem lois is meg szeretné
nézni,de még nem látta.

Kép
Kép
csibe83

ezek szerint mindenki nyugovóra tért.
akkor én is elteszem magam holnapra...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Hát ezt meg hogy diagnosztizáltad így nálam??? :D :D :D Amúgy nem, semmi ilyen problémám nem volt, az azért elég súlyos kórkép. Nálam semmi látható gond nem volt, inkább csak amolyan fantom-fájdalom féle. A hüvely előreesés pont gátmetszés nélküli szülések után jellemző vagy többedik hüvelyi szülésnél.

CSibe!
Én holnap este nézem meg, szóval utána kész vagyok a csevejre :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na, már itt is vagyok.
Jajj, Dodi, dehogy ciki! Amúgy nekem ugye nem hüvelyi szülésem volt, mégis nagyon furcsa volt az első pár alkalommal. Majdnemhogy olyan, mint a tényleg elsők. Mondjuk mi le is voltunk tiltva az elejétől a végéig, meg azért csak több mint 6 kg baba + a többi cuccos nyomott ott szét mindent.
Boo, mit főztél? (sütöttél) Hívtál volna engem meg, akármilyen finom a főétel, sütinek mindig kell, hogy maradjon hely! Olyan nincs, hogy nincs! :lol: Amúgy köszi! :oops: :lol: Mi vendéglátósok vagyunk... bár esküvőt nem szervezünk, de egy gyerekzsúr durvább... :lol: :lol:
Ja, és ha már itt tartunk, igen vendéglátósok és apósoméknak halászcsárdájuk van, szóval Bond, kár hogy nem hamarabb olvastam a kérdést a hallal kapcsolatban.
Milyen az a 200-as kúp?
MÉg egy kérdés: használ valaki közületek hüvelygyűrűt?
Megyek, mert megy a sírás.

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

jaaaj, bocsi, én nem beléd akartam magyarázni :oops: .
De nem is egyről beszélünk :roll: . Vagyis de, de valóban, amire én gondolok, azt még nem szokás így nevezni, de a mechanizmusa ugyanaz, csak enyhe formája. De erre nincs külön szó (gondolom), mert a doki is így nevezte.
Amire én gondolok, egyáltaln nem ritka, írtam is, hogy 10-ből 7 nőnek van! És nem kell hozzá több baba, vagy gátvédelem :wink: . Ez teljesen természetes dolog (még ha neked nem is ez volt :oops: :lol: ). ez a bnőmnél csak annyi "problémát" okozott, hogy szex közben érezték, hogy valami más, mintha lenne ott vmi. És ha megvizsgálta magát akkor is érezte, hogy más a hüvely alakja, tényleg úgy lejjebb van "csúszva". Ekkor mondta neki azt a doki, hogy ez ugyanúgy elmúlik, visszahúzódik majd, mint a pocak...
Szóval ezért gondoltam, hogy neked is az lehetett, mert úgy egybevágott a képlet. De tényleg bocsi :oops: .

pagika!

Nem csodálom, hogy kellemetlen volt :? . Fél év után össze is nő a szűzhártya, nem? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Boo!

Képek nagyon cukik :D :D :D ! Hülye csákó :evil: . Látom kitűző nálatok is virított 8) :lol: :lol: .
Az inges képen megzabálom!!!!!!!! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
No mos még miért kérsz bocsánatot?? Ijesztőnek tűntem tán?? :oops:
Igen lehet én a méhelőreesésről beszéltem, a hüvely előreesés az inkább amolyan amolyan renyheség-féle, meg amitől lejjebb vándorol az egész cucc. Intim tornát javallanak rá. Azért nem hangzik jól. De nem beszélted belém.
Nálunk is hosszúúúúúúúúú megvonás volt, 32.-ik héttől már nem, és jól elhúztuk szülés után is, csak a 8.-ik héten jutottam vissza kontrollra, meg összeszedtem valami kis gyulladás, szóval volt az 10 hét is :oops:
Nekem az volt az első kérdésem a férjemhez is hogy azonnal ide az őszintét, hogy minden oké -e "ott" :oops: :oops: :oops:

Boo!

Én is annyira fel akartam rá adni Dodi kitűzőjét, de akkor annyira meleg volt, meg kerti mulatság, hogy pucérkodó Dednek a bőrébe nem szúrtam bele. Pedig annyira cuki így :roll: Tortácska is édibédi. Az az autó a micsoda?? Valami lábbal hajtós verda??
Ti még tudtok együtt aludni? Zétény annyira sajtkukac, én nem tudok vele :(

Pagika!
Halászcsárda :arrow: Királyság :roll:
Hüvelygyűrű, az is hormontartalmú, igaz??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote]p írta:agika!

Nem csodálom, hogy kellemetlen volt Confused . Fél év után össze is nő a szűzhártya, nem? Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

8,5 HÓNAP!!!!!!!!!!
Most olvastam a blikk ben, hogy egy magyar nő iránt nagy a kereslet (mert felkínálta magát), még szűz és 67 milliót adnának neki egy éjszakáért!!! Szóval ha visszanőne a szűzhártya..... :oops: :oops: :oops:

Kép
pagika

Na, jó én nem értek ezekhez a beillesztésekhez megasatöbbihez.

Kép
pagika

sziasztok!

Boo!
képek nagyon jók és Miron nagyon édes a dobjával!!!

pagika!
hüvelygyűrű hormonális,jól írja lois!

mi nem védekezünk semmivel,mert a szervezetem nem bírja.
Kiara előtt is azért hagytam abba a fgátlót,mert össze-vissza mensistem
(1hétig nem és 3hétig igen),szóval tök fordítva,mint kellett volna,így abba hagytam a fgátlót és rá 6 hónapra megfogant Kiara.
most a szülés után felírták az azaliat és amint elkezdtem szedni
össze-vissza jött meg megint,volt hogy csak 5 napig nem menseseltem és utána meg 2hétig igen,szóval azt is abbahagytam
már vagy 3 hónapja és azóta napra pontosan 28 napra jön meg a
mensim...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én is azt hittem az első pár alkalommal,hogy rosszul varrtak össze.
már el is felejtettem,te jutattad eszembe.
apának mindig pondtam,hogy tuti szűkebbre varrtak,de aztán elmúlt.
az uccsó hónapban mi is böjtöltünk,viszont a 6 hetes kontroll után
mi is egymásnak estünk amint tudtunk... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Boo! Nagyon jók a képek!! Az az autó tényleg tuti! Lili a készségfejlesztő asztalát használja járássegítőnek vagy egy széket. :D Ja! És elkezdte azt csinálni,amit Pocok is írt,hogy négykézlábró kinyújtja a lábát,de a keze még lent van. Azt nem tudom,hogy ebből nála állás lesz vagy így fog közlekedni :shock:

Bond! Hugi hogy van?

Most akkor holnap lesz tali?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :)

Jelentem, Hugi jól van :) :) :) , de ettől függetlenül olyan szar éjszakánk volt, hogy vele talán még nem is volt ilyen. :?
Ennek örömére hulla fáradtak volt unk reggel, még a masszőr csajra sem ébredtem fel időben. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :? :? :? :?

A kettes kaja és fektetés után megpróbálok jönni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Úgy tűnik ma sokunknak szar éjszakája volt... Lili is többször kelt,egyszer annyira sírt,hogy muszáj volt kivennem és a vállamon hüppögöt vagy 5 percet :cry: a szívem szakadt meg. 5-kor felkelt úgy,hogy már vissza sem akart aludni,így én is magunk közé tettem,és így még aludt negyed 8-ig,de én semmit,mert kitúrt a helyemről,annyira forgolódott :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szex:
őőőő, én meg sem merem mondani, hogy mennyit hagytunk ki :roll: :oops: :oops: :oops: .
Két hetet :oops: :lol: :lol:
Persze olyan 6-7 hónaptól nagyon megritkultak az együttléteink, mert apát lelkileg zavarta a bébi, engem testileg :lol: . De heti 1* akkor is szeretkeztünk kb. Aztán mivel programcsaszi volt, előző este még együttvoltunk, mert tudtuk, hogy utána egy darabig nem lehet. Viszont nekem varratszedés után már semmi bajom nem volt, szóval nagyon óvatosan, de szeretkeztünk :oops: :lol: .

Bond örülök, hogy Hugi javul :wink: . Éjszaka :?

....bocsi, folyt köv, csak bűzlik a fiam, meg ebédidő van :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!
Pont ezt írtam, egyszerűen nem lehet mellette aludni, dobálja magát, almában rávetődik a fejemre meg ilyenek. De egyedül is, úgy veri oda magát a kiságy rácsához, döng az egész ház tőle :shock:

Dodi!
Nekünk nem lehetett az első trimeszterben veszélyeztetettségem miatt, a harmadikban meg azért, mert a 32.-ik héten már ki voltam nyílva. Azért a kettő között rendben volt a libidónk :roll:
Utána meg... no itt azért jelentős a különbség a császár meg a hüvelyi szülés között, szóval a prioritásom inkább olyasmi volt egy darabig, hogy ülés, meg könnyű felállás és ilyenek :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

pagika! :)

"apa szülinapját is megünnepeltük (úgy kb. egész héten... ) "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A 200-as kúp alatt 200 mg-osat értettem, valamilyen kimondhatatlan nevűből.

csibe83! :)

Köszönjük szépen! :oops: :)

Én évekig szedtem fogamzásgátlót, de soha, semmiben nem kavart be. Amikor megvolt, akkor is ugyanúgy éreztem magam, mint most, amikor nem szedek. :roll:

Már akartam mondani múltkor, hogy az, hogy Bende már magától be tudja dobni a kockákat a megfelelő helyre, az nagyon komoly! :shock: :shock: :P :P :P :P Nagyon ügyes! :wink:

boo! :)

Autó nagyon komoly. :lol: :lol: :lol: :lol:

Látod-látod mekkora sikere volt a TE tortádnak! :wink: Design tortát bárki tud rendelni. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Marha jól nézett ki. :wink: (A gyertyát miért nem előről fényképztétek le? Én egy csacsinak, vagy minek nézem. :roll: :roll: :roll: )

Manó történések.

1. Elalváshoz készülődünk. Betakarom, hóna alatt szorongatja Macót.
- Macó szokott horkolni.
- Igen? Én még nem is hallotam. :o :)
- Fütyi is szokott horkolni.
- :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Fütyi? Hogy szokott horkolni?
- Khhhhhhhrrrrrrrrr.............

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2. Tegnap egyedül volt bent a nagyszobában. Apa megy be a fürdőszobából. Hallom:
- Manó! Mit csináltál? Még jó, hogy anya nem látta? Hogy jut eszedbe ilyen??? hogy másztál fel?
- Mit csinált? (Magamban: nemakaromtudninemakaromtudni :x :x :x )
- Felmászott az emeletes ágy tetejére.
Nem üvöltöttük le a haját, de elmagyaráztuk, hogy ez mennyire hülye ötlet volt. Már korábban is mondtuk neki, hogy ne próbáljon felmászni, mert még nem tanítottuk meg rá, külön tecnikája van.
Erre felment. És átmászott a következőkön: nyomtató, marha nagy hal, a kanapé szivacsbetétjei, huzatok, nadrágok, üveg(!) mérleg. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:
Apa mondta, hogy az ágy végéből halászta le, és látszott, hogy be volt szarva, mert nem tudott hogy lejönni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :?
Egyszer csak észreveszi, hogy a kis digitális videókamera is ott van, kinyitva. Én tettem oda, hogy kéznél legyen, ha kell. Ütő megállt bennem: fateromék nemrégen voltak a Vaskapunál, évek óta szerettek volna már elmenni. Ha azoknak a felvételeknek annyi, akkor nekem is... :roll: :roll: :x :x :x
Lecsekkolom: megvannak. :P :P :P :P
- Mit csináltál a kamerával?
- Le akartam magam fényképezni.
(Szülő nem győz nem rohogni: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ):
- És hogy szeretted volna?
- Hát, magamhoz öleltem.
(Továbbra is ál-szigor fej) - Máskor ne csinálj ilyet. Szólja, ha szeretnél valamit. Gyere csinálok rólad egyet, és megnézheted.
Úgy is lett. Utána eszembe jutott:
- Tudod, hogy kell képet készíteni? Tessék, itt van, fogd meg, és mutasd meg pontosan, hogy mit csináltál.
Elveszi, kajakra kinyitja, átállítja a pöcköt, ami a videóról vált fényképező módra :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , és maga fel tartja:
- Így szerettem volna.
(Továbbra sem röhögünk fennhangon :lol: :lol: :lol: :lol: )
- Jól van, ügyes vagy, de máskor ne csinálj ilyet.

Azt hittem, hogy beszarok. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Az álmom idióta volt nagyon, de a döbbenetes, hogy szinte mindegyik momentumát meg tudom magyarázni, hogy honnan jött. :shock: :shock: :shock: (A Fásy és a Dér Heni speciel a mittudoménmilyenlegújabbdáridóból, pont a beharangozójára kapcsoltam, amikor őket vágták be. Brrr.... :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?