Köszi Melinda a pozitív energiákat!Antibiotikum szerencsére nem kell.Nagyon gatya voltam tegnap.Egész nap hányás-hasmenés.És senki körülöttem.nem tudom hol szedtem össze.A doki is azt mondta,hogy a Balatonon ilyen nincs,inkább strandokon lehet benyelni.Nekem mindenesetre sikerült.
De hogy te hol fáztál meg ilyen nagy kánikulában?Csak lesek.Ilyenkor a legszarabb a torokfájás meg az orrfújás!!!!Vigyázz magadra te nőszemély!
Igen ez a nagy meleg elég nehéz.Onnan veszem észre én is,hogy a klímát úgy szoktuk használni,hogy este lekapcsolom,és jó idő marad hajnalig.Akkor meg nyitok teraszajtót.Hát most ez a változat nem jön be.Nem kell teraszajtót nyitni,mert még hajnalban is meleg van.A klíma meg egész éjjel megy.Ha lekapcsolom,fél óra múlva már vissza kell kapcsolni.A gyerekszoba ajtaja is nyitva van,hogy ők se süljenek meg.
Zsuzsi!Gondoltam,hogy Andi nem attól fél,hogy egyedül kell beszoktatnia Vivient,hanem,hogy két gyerekkel kell menni.Ha más nem lesz,én a beszoktatást kihagyom.Egyszerűen nem tudom megoldani,hogy ki vigyázzon a Jázminra.Ez van.Nem hinném,hogy régen volt ilyen.Ha valamelyik kisgyerek nyafog ezen,az nyafogni fog még decemberben is.
A jogsihoz apának nagy kalappal hétfőn.És ne lezserkedjen, mondd meg neki!!!!Tényleg ki kell használni az adott időt.Szerintem a férjem is anno 20 perc alatt végezhetett.Ez olyan férfias stílus.
Andi!Néztem a képeidet,és Márkó már igazán nagy fiú.Olyan kis ügyi a mászással!
Anett!Remélem apa lenyugodott a szoptatássegítő miatt.Én egyszer egy cumival jártam ugyanígy.A műanyag része csak úgy nyúlott.Én a számítógép előtt lebzseltem.Én el sem meséltem apának,mert persze kaptam volna az ívet,hogy miért nem figyelek,meg miért olyan fontos ez a k....a gép.(mondjuk összegben nem egy kategória a kettő)
Na míg írtam ittam egy kávét és már ez nagyon hiányzott!Remélem nem jön ki!Én már nem érzem magam szarul,Milán bealudt (biztos a kúptól.Benne volt a tájékoztatóban,hogy álmosító hatású).Kicsit összeszedem a lakást meg felmosok.
Szép napot mindenkinek!
Edit

Keszthely
Kékestető

fekvőtámasz..